för vi är ortens favoriter

Inte ens lite bakis från igår. Ett smärre mirakel som jag tackar och tar emot.
 
Kom precis hem från kumla där vi firade morbror pers födelsedag med att låta blodsockret nå nya höjder. Bästa dagen-eftermunchen på länge. Ska snart klämma i mig en toast, bara för att det är gott och för att den här dagen redan är förstörd vad gäller sunt födointag.
 
Gårkvällen var skön. Lite soft förkör med oda och maja, sen till hotellet där vi tydligen stod på lista (haha!!) och slapp betala. studentplånkan bugar och bockar. fortsatte förköret lite med labyrint i logen innan de gick på. redbull vodka och chilinötter. gött.
 
asså f*ck vinterkylan. jag orkar inte! Mina fingrar har fortfarande inte återhämtat sig från nattens hemgång. och f*ck mig själv som gick in i jespers kista IGEN och har ett nytt sår på benet identiskt med det förra som nu är ett käckt ärr ca två centimeter under det nya. istället för tatueringar väljer jag att prägla min kropp med andra minnen från min ungdom.. hrmp.
 
ah well. skit händer och livet fortsätter. imorgon är det måndag och jag har kommit på att jag borde tagit med mig en kursbok hem över helgen. damn it.
 
 
adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0