he acts an animal

Ahkej, det är ju inte jättelätt att tagga inför kvällens utgång när man har en hemtenta som ligger och gör sitt bästa för att kväva en. Har dock skrivit en halv av tre frågor, på bara typ två timmar effektiv pluggtid. Jag kan nog vara lugnt. vafan. långfredagen är långt borta...än så länge..
 
ngngmnf
 
Har beklagat mig för Tove. Hon har tenta idag hon med. Den tredje på bara en vecka. Fyfan, stackaren. En kvar har hon sen. Lider med henne, för salstentor är inte kul alltså!
 
Om en stund kommer Erika. Ska hinna skriva lite till tänkte jag innan det blir kaffe och pratpaus. Var längesen jag träffade henne nu. Just nu lyssnar jag lite på Mash-up och peppar. DAMN vad fett det kommer bli. Och vilken lyx egentligen. Mash-up international en onsdag, när alla andra är hemma och lagar matlådor och går och lägger sig tidigt för att orka upp till jobbet. Men ah well, jag jobbar ju iofs nu. Hårt. Inte för att jag egentligen behöver ösa på såhär hårt, men jag gillar det nästan. Plåga sig igenom tunneln för att snabbare komma ut på andra sidan.
 
Har ångest inför nästa delkurs. Politisk och ekonomisk antropologi. Intressant, men tror det kommer bli hårt. och litteraturen är dyr. fan. måste försöka låna nån bok, annars blir det hårt för plånkan.
 
 
ttyl
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0