shatters

Fan. Jag tror nog att jag har nån form av asbergers syndrom. Har som uppgift på den här kursen att besöka en religiös ceremoni/ritual. Jag, Felicia och två tjejer till ska gå till Jehovas vittnen, så felicia kollade när de har möte. Onsdag kväll och söndag eftermiddag. fakking great. imorgon skulle jag haka på erika på bio och sen ev en öl på nation med hennes kompisar och på söndag ligger jag bakis någonstans i sala utan några som helst planer att ta mig tillbaka hit förrän på måndag förmiddag.
 
detta faktum att jag måste göra om i min vardag har lett till att hela min existens känns rätt värdelös. förmodligen har jag ätit för lite och druckit för mkt kaffe, vilket gör min än mindre bra på att ta itu med livets nycker.
 
hoppas kunna övertala de andra om att imorgon är en bra dag att besöka rikets sal ändå. helgen är heligare än bion, och för att se det från den ljusa sidan: jag spar lite pengar. ehe.
 
 
kläderna från the uk kom idag. de är fina. jag vill ha allt på mig samtidigt. det ser inte speciellt bra ut, så jag tror jag behärskar mig.
 
ett kapitel läsa till tror jag det får bli.
 
damn the shit is boring.
 
 
adjö

Kommentarer
Postat av: erka

tat lungt kompis, vi har ju tenta stup i kvarten så bara att hänga på nästa tentaöl ;)

2013-03-05 @ 18:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0