får mig att tro igen

Maja är underbar och hon slår mig med häpnad varje gång vi ses. Nu verkar nästa rendezvous ske redan i övermorgon om allt går enligt planen. Stockholm och Navets releasefest på debaser slussen!
 
Jag älskar mig själv för att jag börjar närma mig klar med uppsatsen. Det är en hel del fixande kvar såklart. Avslutning, vilket kräver både tid och hjärnkapacitet, samt titelsida, innehållsförteckning, metoduppgifterna och finslip in i döden. Måste ta mig i kragen och göra en observation i veckan. Är lite busy dock med fotboll och skola och allt. kanska får det lov att ske i helgen som kommer..
 
har pengaångest 2.0 just nu. livet kostar mer pengar när det är sommar. utefika, glass, krogen.. fan. när man kommer till sala kostar ölen dessutom inte längre 25 spänn ute, utan över dubbelt så mkt. helvete.
 
livet suger.
 
 
ah well.
 
sverige leder hockeyfinalen. jag skiter i hockey, men det är alltid kul när det går bra och folk blir glada. jag är oavsett utgången i denna final gladast över att skiten är slut nu så man slipper grannens vrålande kvällarna igenom.
 
upp i skaplig tid imorgon och skriva ihop kvällens lilla miniintervju. ingen rast och ingen vila.
 
imorgon kommer tove åter hem till uppis. väntar med spänning på tyget hon eventuellt köpt till vår vardagsrumsvägg!
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0