i don't want you to be my girl

Idag behöver jag skriva analysdelen av uppsatsen. Kanske inte hela, men vill gärna hinna det mesta. Borde gå.
 
Är lite bakis och trött som ett as. tror att jag snittat två timmar sömn på hela natten, uppdelat i fem minuter sömn, tio minuter vaken. Hatar när det händer.
 
Väntar på sms från maja. känner en liten, liten stress över att hinna intervjua henne och skriva ihop en reflektion av det innan deadline.
 
har ett par röda prickar på ena skinkan efter att ha chillat lite snabbt i en buske inne i botaniska inatt. lyssnandes på hästpojken. hmm. undrar vad det var för en buske.. pyramidklippt var den dock, så långt kommer jag ihåg!
 
Gårdagens skräll: Vi VANN en fotbollsmatch! helt sjukt otippat, men euforiskt härligt. det firades med öl hemma hos emma och sen vidare till svantes. riktigt bra kväll!
 
 
vill sooooovaaa och ha sommarlov. god damn! men nej, nu är det snart sluthängt på soffan. dator och johanna ska till köket, sitta så obekvämt som möjligt och skriva uppsats. åååå va ohärligt.
 
instick till erika och millis: nu vet jag varifrån mamma fått "smöret, ister, ester" ifrån! man lär sig nåt nytt varje dag!
 
adjö
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0