la vida loca

På bara några få veckor har staden jag bor i gått från:
 
 
till:
 
 
och jag älskar det!
 
Just nu sitter jag dock med magont och tänkte skriva lite mer på uppsatsen innan jag får ro att ta en fika. Tove har åkt till blåsenhus för tentaplugg så jag är all alone ännu en dag. Det är skönt, så länge hon kommer hem och hänger på kvällarna. Igår körde på stenhårt på svts fredagsfilm. Bröderna Grimm, men matt damon och heath ledger. Kan ju säga att betyget 5.9 på imdb var generöst... Tove somnade som alltid när det ska filmmysas. Tönt. Ikväll tänkte jag tvinga henne att se girl interrupted. hon har inte sett den (!!) så det blir. efter att jag kollat på kommisarie späck vills äga.. hrmp.
 
Det är pinsamt hur dålig humor jag har. skulle kunna skriva en ocean av text med argument FÖR min humor och EMOT stand up.. typ. men ah. jag spar på mina fingertoppar till uppsatsen istället.
 
jag skulle behöva neråttjack. typ. Något som lugnar mina nerver, för trots att jag skrivit tillräckligt för halva nästa vecka så kan jag inte ta det mañana. Kan inte klappa mig själv på axeln och ta helg ens litegrann. fan. dock ska jag tvinga mig att göra det nu snart. Ju mer jag skriver som inte är approved, ju mer finns det risk att jag måste skriva om later on.
 
så. lite lite till. sen helg damn it.
 
vill se en grym dokumentär. tips?
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0