up all night to get lucky

Bra dag.
 
Cheesy att inleda så, jag vet, men det hände.
 
Jättevarmt och skönt ute. Linne och shorts till skolan. I vanlig ordning glömde jag solkräm, så är nu lite gulligt röd om axlarna. sexy. På vägen hem gjorde jag en avstickare till en loppisbutik jag spanat in. det blev lite smått och gott. nästa mission är en fin ram till en retroposter jag tänker hänga upp i köket.
 
imorgon tänker jag dissa skolan. Skriva uppsats och sen på kvällen glida till hufvudstaden för releasefest. är just nu barnsligt lyckopirrig. Susanna ska komma, Maja ska komma, Julia kommer vara där. Fina, fina flickor!
 
Snart kommer Tove hem.. tror jag. hon har inte sagt när hon ska landa i uptown. hoppas på innan jag somnar.. vill se bilder och höra hur london har det nu för tiden. var ju snart ett år sedan vi möttes och skildes åt, en kort vårromans hade vi. den fina staden och jag.
 
ser på spotify att min kompis rickard lyssnat på mott the hoople. den människan skulle typ varit min bror. en perfekt mix mellan mammas humor och pappas musiksmak. 
 
ah well. på en sekund har regnmoln rullat in. ska bli skitväder imorgon, så tror bestämt att paraplyet får följa med till estocolmo.
 
adieu
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0