vykort från ingenstans

Tove har åkt till Västerås. Ute regnar och blåser det i en enda röra, så dit vill man inte. Inomhusduty kvällen lång. Har redan tröttnat. Har inte mycket kvar att göra på uppsatsen, typ ingenting faktiskt. Imorgon är sista handledningen, reflektion av metoduppgifterna och typ.. ah, en wrap up helt enkelt. Tisdag är dagen D. D som i deadline. Sen är jag fri, sånär som på opponeringen nästa måndag. Därefter blir det lite festande i veckan och sen hem till Sala till helgen med resväskor och ett par flyttlådor.
 
Känns helt sjukt att jag snart gjort ett år på universitetet. Har slagit rekord i både höga betyg och csnlån, ehrm. Ser redan lite fram emot nästa termin. Ska bli kul att se hur allt utvecklar sig och förhoppningsvis blir vi tre i lägenheten också! Gött
 
Jag vill ha nya skor. Verkligen jättegärna. Bruna brogues. Jakt påbörjad för längesen, men hittar inga som är riktigt spot on (eller jo, men inte för under 1500 spänn typ).
 
 
det här låter helt sjukt, jag är medveten om det och jag kommer ta tillbaka det med besked när jag börjar jobba i sommar, men: Jag skulle vilja gå up tidigt. Bara en dag. få tänka "fuck nej" när alarmet ringer. har inte börjat skolan tidigare än 12.15 på hela terminen, oftast börjar jag inte förrän 14.15. har gått upp tidigast 8, när jag haft riktigt pissmycket plugg. men asså. det känns som att jag sover bort hela den vackraste årstiden. jag är inte uppe jättesent och ute hela natten, jag går inte upp tidigt.. jag missar ljuset!
 
kewk.
 
 
adjö
 

Kommentarer
Postat av: Tove

Kan lova att det inte känns jättemysigt att släpa sig upp klockan 6 morgonen efter en helnatt ute och veta att du ligger och gosar i under täcket. Så njut människa! ;)

2013-05-28 @ 12:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0