isande diskant går igenom allt

Svenska journalister kidnappade i Syrien. Riktigt otäckt. Usch
 
Idag har vi suttit och transkriberat på ÖG. Halveffektivt att plugga bara några meter från våffelbuffén, eh.. Jag har i alla fall klar med min del nu och kan hoppa vidare till nästa grej på listan. Det är inte nådigt vad mycket det är, men just nu känns det ändå hanterbart. Hoppas kunna jobba ikapp så att helgen blir helt fri från plugg, så att jag kan vara hemma och slipper ta mig till nån bibbla eller EP. I helgen kommer nämligen Frida och Lovisa upp från vässan och ska med på christians fest på lördag. Ska bli kul! SKa försöka att inte vara alltför bakis. Herre min get vad jag fortfarande känner mig seg sedan helgen. Tror dock att förkylningen och det kalla vädret kan ha en tumme med i den känslan dock..
 
Jag vill inte skriva uppsats. Jag har ont i magen varje dag på grund av den. Den och C-uppsatsen som kommer att strypa mig långsamt hela nästa termin. Helvete. 
 
Var på bostadsteckning på V-dala och gjorde vår opservationsuppgift. det var rätt så jävla tråkigt faktiskt, haha. Återstår att se vad vi kan tänkas få ihop om den. 
 
Vill typ jobba. inte plugga. vill bo i denna stad, knega lite, hänga på nationerna och med härliga vänner. Återstår att se om det någonsin kommer att bli realitet..
 
jävla mage. jag hatar dig. sluta plåga mig med din brännande smärta!
 
googlade just fram en etnologisk b-uppsats. den var jäävligt satsig. måste lära mig att ge fan i sånt. mår bara dåligt av andras awesomeness.
 
haha
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0