not looking for a new england

OKEJ, det bästa tentaresultatet so far. 17,5 av 18, en halv poängpinne away from having ACED that shit! Oh jeez. Blev så till mig i trasorna att jag nu ätit naturgodis OCH minimunkar. Så nu mår jag inte lika bra längre. Vad gör man inte för att se till att hålla sig på botten.. eeeeh.
 
Idag verkar det bli rätt pluggfritt. Har läst allt jag lyckats lägga vantarna på. Väntar på adlibris. helvetesadlibris som alltid är så vansinnigt äckligt långsamma. åååå. 
 
Om en vecka är det tenta igen vilket känns helt sjukt. Orkar inte! Har inte hunnit fatta detta ens lite. suck. ah well.
 
Har blivit kär i ett par jeans. Och ett par brallor. Funderar på att svälja hårt och köpa båda. Behöver byxor och har nog egentligen utan problem de 750 spänn det blir om jag haffar de båda. Hatar dock att lägga pengar på kläder, de försvinner så fort då..
 
Ämnet för B-uppsatsen är ute nu också. Ämnet är: HEM och allt vad det innebär. Alltså, vi snackar etnologi nu, så jag menar verkligen ALLT vad det innebär. Själva hemmet som i den fysiska platsen, inredning, stil, smak etc. Även familj, relationer mellan människor som räknar sig bo ihop, trädgården, hobbyaktiviteter, husdjur. Med andra ord vadFAN som helst. Har myror i huvudet kan jag säga! det ska intervjuas personer, det kan vara historiska jämförelser, det kan vara en kartläggning, det kan vara bara nåt som vore kul att veta..
 
Så hörrni. Tipsa mig på vad jag kan skriva om! Vad skulle ni vilja veta om svensken och dess kära hem? Allt från regnbågsfamiljer till sjögrästapeter till barnvagnsshopping till köksveckan i studentkorridoren. Ge mig förslag vettja! 
 
Snart kommer Erika hem. Ska sätta hennes hjärna i brand också en stund tänkte jag.
 
Hoppla!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0