ta det lugnt, jag bara blöder

Har suttit i samma soffhörn HELA dagen och bara läst pluggbok. Sida upp och sida ner. Kul? Nja. Intressant? mjarå. Jag tycker dock inte att jag förstår vad jag ska få ut av det. Hur jag ska fatta vad föreläsaren menar att jag ska ta till mig det jag läser. Det handlar ju om teori och analysmetod, inte faktiskt innehåll. Jag är bättre på att ta till mig innehåll än mening, Sveriges sämsta universitetsstudent. Nej, men nästan.
 
Jaha. annars då..
 
Idag har jag testat 5:2-dieten, haha. har petat i mig två ägg, en dadel och två varma koppen och en liten morot än så länge. en kopp kaffe och en kopp te också. Bara för att testa. 500 kcal. Mår förvånansvärt bra för att ha varit vaken sedan kl 9 med bara knappt 400 calle i kroppen. Har ju dock som sagt bara suttit stilla. Skulle nog inte kunna göra det här en aktiv dag. Näe, dieter är inget för mig. tack världen att jag är någorlunda smal ändå.
 
Erika och fyra av hennes kursare sitte ri köket och pluggar hydraulik inför ett prov de har på fredag. jag är inte avundsjuk. Min avhandling om transexualitet, transpersoner och deras möte med vården under sin könsbytesprocess är betydligt intressantare läsning än motorer och maskiner I must admit!
 
På fredag vill jag gå på Uplands klubb Zebra. Nordpolen är DJ. Jag gillar honom!
 
 
Jag vill skriva. Jag vill skapa, men jag vet inte hur. Jag kan inte förmedla känslor annat än genom ord, men just nu vill jag inte prata. Det sitter som ett stopp i min hals. Jag vill sjunga, men när jag tar upp gitarren så vet jag inte vad. Jag vill bli pratad med, för det känns som att det finns osagda ord under golvet jag går på. Jag vill höra dem, no matter the cost.
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0