clap your bones

Kristian Gidlund har dött. Det känns orättvist och det suger alltid när unga människor blir sjuka och dör, alldeles, alldeles för tidigt.
 
Idag har jag klickat länkar. Det är rätt så sällan jag gör det, men blir sällan besviken. I detta nu är det soundcloud och Skimrets cover av Shoreline. Det är helt okej, och då ställer jag mig till den skaran som med armarna i kors och skeptiskt rynkade ögonbryn tar sig an BD-material som inte framförs av BD..
 
Annars då, snubblade över Vulkanos nysläppta och det låter bra. Blev positivt överraskad redan i somras när det körde Spider spider på nyhetsmorgon i tv4, så det var ett välkommet inslag en höstdeppig morgon att hela plattan nu finns för konsumtion.
 
Igår kväll var jag, Felicia och Michelle hem till Katja på middag. Det blev pasta, vin, en massa prat och en massa bra musik. Somnade som ett barn efter den regniga och faktiskt SVINkalla cykelfärden hem genom ett trött Uppsala.
 
 
Nu är det plugg som gäller fram till att jag ska träffa Clara kl 13. Håller alla tummar och tår för att det inte ska börja regna förrän jag är hemma igen. Hatar verkligen att bli blöt!
 
Var btw tvungen att tacka nej till jobb imorgon och fredag. Det SÖG!
 
Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0