farmer's daughter

Ligger med datorn på magen och lyssnar igenom sequel to the prequel för första gången i sin helhet. Första singeln som släpptes, nothing comes to nothing, gav mig inte den där kicken jag förväntat mig. Jag fick inte shotters nation-euforin liksom. Lite platt jämfört med godingar som delivery, you talk, there she goes.. ah ni fattar, för att inte tala om down in albion. den är brilliant. ah well. kanske har jag blivit äldre, men än ska vi inte ge upp! Är bara på andra låten än och babyshambles har en alldeles för stadig plats i mitt hjärta för att åka ut än på länge.
 
Ikväll blir det Vdala med Tove och Rickard. Tove sover och jag är mer än seg efter en förmiddag på stan, en fika med clara innefattande år seminarieuppgift: intervju av tove. det gick bra och hon skötte sig mer än bra! 
 
behöver dricka vatten om jag itne ska få sanslöst ont i huvudet imorgon. bestämma kläder lär jag göra också. jobbigt. har tre outfits jag vill bära, samt två olika frisyrer. vill ha allt, men det går ju inte. återstår att se vad det blir. hatar att jag inte är så släng på det där med håruppsättningar. det gör så mycket, att vara fin i håret. något jag aldrig är, men det går ju bra ändå, uppenbarligen.
 
förövrigt fick min facebook-kupp gehör (septumbilden) i form av ett sms av mormor som deklarerar att det inte är snällt att skrämma livet ur ett gammalt hjärta. haha!
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0