the way you look tonight

Måndag morgon, första december. Farmors 79onde födelsedag och första dagen av julkalender. Det var en pärs att sitta av de femton minutrarna framför tvn måste jag säga. Somnade rätt rejält så fort det var slut.. tror inte ens att jag såg hela, det är rätt oklart alltihopa. 
 
sitter nu i bibblan på EP med Elin och Alicia. Det studeras, eller ja, jag har läst en text på tio sidor och sedan sökt lite mer praktikplatser. Ska läsa lite till och göra lite instuderingsfrågor innan det blir gymmet med Fellan.
 
Erika verkar ha bestämt sig för att vara provocerande i år gällande julklapparna. Hon har alltför mycket inspiration coh sjukt bra idéer. Jag kammar som vanligt hem noll priser och pokaler i uppfinningsrikedom, kostnadseffektivitet.. och ja, ni fattar.
 
Igår var det julpyntarmania hemma hos oss. Jag tog med mig matilda hem från stan, stackars tjej som inte gillar julen. det är synd om dem när jag drar igång. mitt i allt kommer hela familjen söderberg och förundras (förskräcks tror jag mer är gällande för herr söderberg) över tjejen i vinröda sammetstights och tukosblå jättemössa (i brist på tomteluva) som far runt och gör lägenheten julig med besked. Nu är det bara att mysa loss. Överdosera pepparkakor, dricka det nyinköpta glögg-teet och kolla på gamla julkalendrar mest hela dagarna (hrmp).
 
Ska börja lobba för lunch snart här kanske. jag vet itne, är inte hungrig, men behöver en paus. Från livet.
 
 
det gör ont, men går ändå.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0