the evil that men do

Jag och Maja ska åka till Serbien i vår. Jag är glad åt tanken. Jag behöver se mer av världen för att kunna tycka kring och känna med den. Igår kom en skrämmande sanning över mig. Jag insåg att jag reagerade starkare när några sthlmskillar brände två kaniner levande 2010 än när jag läste i DN om en 16åring i Indien som våldtogs och brändes levande av en grupp män 2013. Det är FEL på världen, men även på mig och mitt sätt att distansiera mig. Hur jag relaterar och förhåller mig till saker som sker. 
 
Bra chat-konversation med matilda nyss. skrattade högt. att kommunicera i skrift slår ALLT om man har skills på det. helt fantastiskt kul! Har lite ångest över att jag befinner mig i fel stad ikväll. Carl hörde av sig med invite till folköl och spelkväll. hade suttit som handen i handsken, men får bli en annan gång. att ta sig till uppis lite snabbt sådär är inget som sker här utifrån obygden. istället blir det hamburgerskapande och film med millis och papi.
 
 
Brevid skrivbordet här hemma står ett pepparkakshus. kristyr, non stop och hela alltet. Det luktar ljuvligt. så pass att man riskerar att sätta sin egen ymnigt tillrinnande saliv i halsen om man lutar huvet fel och hastigt. Innan jag åker tillbaka till uppis för att stanna ska en stor tugga av det där huset avnjutas, så som det retats hela julen.
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0