when you touch me i feel kind of numb

Känslan av att ha missat något är jobbig. Att inte ha åkt till uppis igår och festat till det lite med fina vänner och istället suttit och glott på en typ fjorton år gammal film och gått och lagt mig tidigt är något jag ångrar idag. mycket för att jag nu inte kommer hinna träffa matilda mer innan hon åker till indien. kan hända att jag drar hem dit tidigare än tänkt. Här händer ändå ingenting. Åka hem till lägenheten och städa av den ordentligt sen nyår, ta bort julpyntet, laga nyttig mat, träna, hänga med folk.. nej jag åker nog fan tillbaka en hel vecka tidigare. ja!
 
hittade en gammal bildmapp. alltid lika kul. check out this cheesy lady, jag menar who wouldn't hit that? rosor och allt..
 
 
ska in i duschen nu. var ut och "sprang" med mamma för en stund sedan. det där med att man ska ut och springa med henne är alltid lätt ångestladdat. Hon gnäler över att hon har dålig kondis och behöver ut och röra på sig. hon vill att man ska pusha och peppa, men när man väl är ute och springer blir hon arg. antingen springer du för fort och lätt, vilket anses provocerande. eller så peppar du "för hårt" så att hon känner sig dålig. idag vägrade hon springa så fort vi kom till bebyggelse, för någon kunde ju se henne. det var kolmörkt ute och ingen människa fanns i sikte, men det spelade tydligen ingen roll eftersom "de sitter inne och tittar ut". ja troligen sitter alla med näsan tryckt mot fönsterrutan och bara väntar på att mamma ska hasa förbi utanför så att de har något att skratta åt resten av kvällen...... och har hon inte svårt att andas så är hon nära hjärtattack, eller så klämmer skorna, eller så gud förbjude har pannluggen konstig form. finns många skäl till att stanna när man är ute och springer...
 
hur som helst. efter en pw på 7 km med musen tidigare har jag tagit mig fram för egen maskin över en mil idag. skönt, med tanke på att mina klyftpotatisar till middagen blev lätt flottiga.. eh.
 
 
adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0