you got your head among the clouds and you will never be free

Jaha, där var Etnologi B avslutat. På tisdag sparkar antro C igång och jag har redan skaffat mig arbete. Har ångest inför val av uppsatsämne och ska därför ägna denna helg åt att försöka bli lite klokare. Det är en jävla omställning att gå från svenska till engelska när det kommer till att mosa sg igenom böcker måste jag säga. skulle börja lite redan nu när jag kom hem men tog mig bara fram åtta sidor innan jag bestämde att det var dags för rast. höll på att somna och fattade knappt vad jag läste. suck.
 
om ett litet tag ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo att glida ner på stan igen. lite öl på norrlands var tanken. kan väl funka en onsdag som denna, då man ju faktiskt är väldigt ledig imorgon. det är bara min egen piska som viner över huvudet och den kan jag undvika att träffas av till efter tio åtminstone. uäh.
 
träffade michelle för första gången sedan hon gjorde käkoperationen för ungefär en månad sedan. det blev så bra, men det var väldigt ovant att se henne. hon lät som samma person på rösten och kroppsspråket var ju som förut, men det var väldigt konstigt att se henne med liksom.. fel face. men det har läkt så fint och det blir kanonbra verkligen. måste kännas bra att äntligen ha fått det gjort.
 
nej, back to the readin'. 
 
adjöss
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0