all you have to do is breathe

Micke ringde och bara sådär fick jag en jobbdag till. Sommarlovet krymper, men lönen ökar. Känns gött. Imorgon blir sista dagen på landet med andra ord. Kanske att det blir någon dag i augusti också, efter att jobbandet slutat, man vet aldrig. Helgerna kommer from now on spenderas i Uppsala med undantag för en i juli, när jag och erika ska ner till tjälvesta med carl. spännande! roadtrip i skotbilen eftersom mamma inte vill låna ut sin egen, så vi håller tummarna för att det inte blir värmebölja, då skitbilen inte har någon ac. den har heller ingen fungerande radio/stereo, så vi kommer få sjunga själva. värdo kan jag tycka.
 
Karin har varit här idag och chillat loss. Det var nice att få en catch up. Nu har hon glidit iväg för att jobba lite och i hennes ställe kom det hem två nyjobbade systrar med en liter jordgubbar. Win! 
 
 
Karolina Ramqvists bok bärjar bli obehagligt lik min egen situation. "Då kommer du gilla slutet" säger erika heeelt utan att varna för spoiler och gav mig därmed helt klara besked för hur det hela kommer att sluta. amaze.
 
Nu dagens andra promenad. Mitt mål är minst en mil per dag.
 
 
adieu
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0