ett fel närmare rätt

Har dammat av skrivmaskinen jag köpte på Gotland. Det behövdes kan jag säga! Wow vad smutsig den var. Nu är det bättre, men inte bra. Behöver även köpa ett nytt färgband innan det är showtime då det som satt i är alldeles för torrt och gammalt. Råkade dessutom suga upp skiten med dammsugaren udner mitt avdammningsprojekt, heeh. Slurp, sa det, varpå rullarna var upprullade till max och hela det svarta färgbandet befann sig i dammsugarslangen och hela vägen ner i påsen. Mamma kom upp och skrattade åt min misär, bara för att snabbt gå därifrån innan hon "skulle bli indragen" i det hela.. hm.
 
Lata dagar på landet bara flyger förbi. jag koncentrerar mig mest på att läsa, promenera, dricka kaffe och sitta i soffan. Vädret bjuder inte upp till uteaktivitet direkt. Just nu läser jag Karolina Ramqvists "alltings början", efter syster Es rekommendation. Den är jättebra, men börjar bli lite obehagligt väl instämmande på mitt liv just nu. hmm. 
 
Har en dejt med karin imorgon. Ska bli kul! En dagsdejt dock, då hon tydligen ska momsdeklarera kl 18.. jag frågar inte ens, utan är mest bara glad att vi ska ses för första gången på jättelänge!
 
 
Nu ska jag smsa erika och hetsa lite. Det vankas roadtrip neråt landet i mitten av juli. woah!
 
 
Adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0