för mycket asplövspuls

Idag är det segstartat, herre min!
 
Har än så länge hunnit med en solig men blåsig promenad. bakat och ätit scones till frukost (till nyhetsmorgon med bröllopstema, ruckade lite skönt på kniven i hjärtat), samt satt mig på plats för att ännu en dag våndas vid min dator. uäh.
 
Laddar upp med en fantastiskt bra låt: Ålen, med Amason. Tröttnar typ aldrig.
 
Idag åker Felicia till Malta. Tur att jag själv åker till Paris, annars hade nog tomheten blivit alltför stor.
 
 
Igår var jag ute och sprang en sväng. Det kändes segt i kroppen, förmodligen pga trötthet, men pollen hade nog också en del i det hela. Hur som, klämde halvmilen ungefär, vilket kändes rätt lagom och tur var det, för så fort jag stängt dörren om mig i lägenheten hände det. Näsblodet kom som en fors och snart rann det ur både näsa och mun! Jag tycker att blod smakar panikäckligt, varmt och jävligt, så jag spottar alltid ut det och låter det rinna framåt. skulle aldrig komma på tanken att luta huvudet bakåt och låta det rinna ner i halsen! BLÄ. Ah well. Idag ska jag torka blodiga golv här hemma. har med flit låtit det vara kvar. ser lite läskigt, men rätt coolt ut. Tove deklarerade att hon nog har lite svårt för andras blod än sitt eget, så badrummet med sin knivmordskänsla är redan avtorkat.
 
Nej, nu måste jag öppna uppsatsdokumentet. 
 
Vad fucking underbart det ska bli att radera en massa dokument som har med uppsatsen att göra sen! Längtar så jag kan dö.
 
 
Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0