Sweet wet dreams

Dagen jag längtat efter och samtidigt bävat för är här. Den 27e maj 2014. Inlämningsdag för C-uppsats i Kulturantropologi. Allt gnäll, all ångest, all panik. Gråt, tandagnisslan och förtvivlan. Nu är det klart! Så klart det någonsin kommer att bli. Min handledare vill mera, men det vill inte jag. Inte så länge det här tar mig till ett Godkänt. Tack för mej, hej!
 
 
Omslagsbilden blir den ovan. En bild skapad av en konstnär vid namn Elin Sandström. Titeln blir efter mycket om och men: "Frige Pussy Riot!" - Om fallet Pussy Riot i västvärldsproducerad media och politisk aktivism på internet. 
 
Det får duga. Det är ju vad den handlar om. Idag är inte dagen jag är fyndig med orden.
 
Nu återstår inlämning av skriftlig opponering på någon annans uppsats på tisdag morgon kl 08. Därefter ventilering av uppsatsen på tisdag eller onsdag. håller tummarna för onsdag!
 
Har nog inte fattat det än. Att det börjar bli över. Det är verkligen med blandade känslor jag går på sommarlov i år. Mycket kommer att förändras i och med den här sommaren, saker som jag inte tycker om och som jag inte kan rå över. 
 
Försommarsången 2014 är i alla fall Popterrors Svart som natten! 
 
Ikväll spelar kära Aruba match, på gräs denna gång. Flaggan ska med, picknickfilten ska med och min lilla skumpaflaska ska med! Heja heja!
 
 
Adjö
 
 
 

Kommentarer
Postat av: den farliga

Himla bra jobbat Johanna!

2014-05-27 @ 21:46:24
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0