haters gonna hate

Det händer inte ofta just nu, men helt plötsligt kom den: lyckokänslan. wow!
 
En supermysig kväll i stockholm med mina fina, fina vänner. Karin, Maja och Julia, vad jag är glad att ni finns och att ni vill tillhöra min sfär! De där vännerna som man kan vara ifrån månader i sträck, men när man ses så är det som att man sågs igår. 
 
Det blev mat och vin på mississippi inn (SÅ bra veggoburgare!), spelning på lilla hotellbaren, där en gammal, gammal kursare från min tid på SU arrar klubb/spelningskvällar. Bandet för kvällen var Grapell, ett band som efter att ha dykt upp i mitt facebookflöde dök in i mina öron och mitt huvud. Riktigt bra är de och förhoppningsvis har jag nu smittat av denna åsikt på mitt crew. Efter spelningen drog vi till Kåken, där jag för första gången fick träffa Julias fina Filip, samt bestämt mig för att fånga dagen (jag vet -.-) och ta kontakt med en kille jag tyckte var snygg. Han visade sig vara brutaaaalt oskön. inte otrevlig, utan bara hemskt töntig och "stureplan". hans kompis, som senare visade sig vara hans kusin var dock trevlig! 
 
Efter Kåken åkte jag och karin hem till henne och jag fick se hur hon bor. sjukt nice lägenhet. jättebillig hyra, mitt i solna centrum. vikken lyx va! Särskilt lyxigt att hon bor så nära tunnelbanan för mig, då jag imorse stegade ut i ett fuktigt betonglandskap och tog mig hem för att halvsitta mig igenom en föreläsning om machiavelli. tjohej!
 
Nu tillbaka till plugget. Fyfan vad ohärligt, MEN for a good cause= en pluggledig helg nere i tjälvesta!
 
adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0