Superstar Saturday

yes oh yes oh yes :) idag är det min första lördag som 18-åring (och dessutom löning) så ikväll står party på schemat. ska bli så kul att gå ut med min lilla klass (alla utom viktoria som tyvärr då inte har fyllt än). tkr synd om henne, men de tär inte så långt kvar!

själva födelsedagen blev en mycket lyckad dag. många fina presenter och alla var såå snälla mot mig ;) nu vet jag iaf att det var diane som skrivit på lappen som satt på mitt skåp.. eller ja, bland annat hon. heh.

denna dag har i stort sett gått ut på att göra hushållssysslor. inte så värst spännande precis. städade lokalen på förmiddan och allt eftersom jag höll på märkte jag att nån nog varit där innan mig. sakerna låg verkligen inte där jag brukar lägga dem. jag tror dessutom att denne någon hade använt toatrasan till at göra rent tvättstället på handikappen.. haha. bra gjort någon! :S

ska ta opch chilla nu ett tag innan det blir dusch och pizzabakning. lär käka nåt innan jag åker mned tanke på hur extremt hungrig jag jämt blir så fort nån säger fest.. kläderna är utvalda.. det blir delar av sommarshoppingen som får göra premiär. blir nog bra. köpte en väska igår på second hand, så den får nog oxå följa med, och min nya plånbok som jag fick av mormor och morfar i onsdags. den är söt så om nån snor den då jävlar!

nu ska jag måla naglarna så bye for now!


Long time no see..

trodde nog att jag hade skrivit ett inlägg här typ i torsdags.. men det verkar inte ha publicerats.. antar att internetuppkopplingen av upp eller nåt, I don't remember..

aja, skolan har iaf börjat igen. känns på ett sätt skönt, men väldigt tungt! man minns alltför väl hur det känns att gå upp på morgnarna, hur dte känns att släpa sig upp för trapporna i a-huset. uh. minns läxor, gnäll och tjat. suck. sista året nu då iaf.. fast inte forever eftersom jag går teoretiskt program nu och alltså inte blir nånting över huvud taget. känns ju piggt.. not. fast det är nog bäst att jag inte går ett yrkesprogram. för vilket skulle det vara? op eller? hah!

igår var det femtioårsfest i irsta. jörgen håller på och blir en gammal gubbe :D det var trevligt. kollade på lite film med kussarna och andra. först kikade vi på From hell. den om jack the ripper, med johnny depp i huvudrollen. me like! :D alldeles lagom blodig och läbbig. sen blev det skräckisen turistas. jag brukar verkligen itne kolla på skräckisar för att jag typ mår dåligt av dem, men igår gick det ju faktiskt riktigt bra :) aja. den handlade typ om ett gäng killar och tjejer som vart fast i djungeln i brasilien, och så kom det typ organtjuvar dit, som skar upp dem levade och så. lite äckligt och inte speciellt bra film, men den var ok. åkte hem runt ett och var astrött! antagligen pga förkylningen, som förövrigt känns bättre nu. :) skulle docm itne ha ngt emot att slippa idrotten på tisdag så vi får väl se..

ska ner och fortsätta läsa wuthering heights (svindlande höjder) nu.. lite svårläst måste jag säga. men och andra sidan är den ju typ två hundra år gammal, och på engelska så.. wish me luck! :)

existerar

som ni ser där uppe så existerar rubriken trots att jag itne kom på nåt smartigt att skriva.. aja. sitter mest och är förbannad på mitt öga för att det rinner och kletar sig. äckligt.

var hos optikern i torsdags och han frågade om jag var sugen på att testa dygnet runt-linser. och det var jag ju såklart. det verkar bara såå praktiskt! jag ska ha dom på prov i en vecka och sen bestämma mig hur jag vill ha det. satte i dom igår, men redan inatt började ögonen strejka, damn it! de varade och höll på så imorse tog jag ur dem. men ögonen har fortsatt varit lite sisådär, så jag funderar på om jag har fått milis ögongojs. inte kul isf, med tanke på att jag då inte kommer hinna testa linserna under veckan och alltså inte ha några alls när skolan drar igång.. sugigt.. ska testa dom igen imorron och se hur det blir. jag vill verkligen få det att funka. aah

var till avesta idag och konstaterade att jag och min mor har väldigt olika smak när det gäller tapeter. men bara kort om det, för nu ska jag äta.

film med orlando ikväll. yammi ;)


Körlektion

Jag är glad! min första körlektion gick jättebra :) jag kunde bakca runt hörn och backa rakt och se upp för alla cyklister och gående. påt' imorrn igen ba och så ska jag träna lite mer nu ikväll.

är utvilad, mätt och belåten efter en natt hos mormor. som att bo på hotell! underbart!

efter lektionen som slutade tio över tre gick jag ner på stan och träffade erika vid frissan. vi gick och tog lite hål i öronen för att få tiden att gå (hehe). så nu sitter jag med smärta i mitt högra öra som är ungefär samma färg som hårborsten som ligger här brevid. lila alltså. hm. men imorron kan jag nog hålla bättre reda på höger och vänster. höger öra gör ont och vänster gör det inte. haha!

sitter och funderar på om det är nå bra på teve ikväll.. antagligen inte.. erika och mamma ville ut och gå så jag kanske joinar. eller så latar jag lite mera. åt upp sista tobleronen nyss framför ett avsnitt av vänner, så jag kanske behöver ut och röra på mig lite, vem vet.. kristina kanske oxå vill med, trots att hon har fett ont i muskler hon inte visste att hon hade efter den inledande dagen av danslägret. en hel dag streetdance med diane. jag skulle gärna byta med henne! :)

 


Söndag 10th

hm idag funkar internet här uppe igen.. det är lite varannan dag sådär, man vet liksom aldrig säkert. lovely. aja, inte gnälla för då kanske det ger upp igen.

igår kväll kollade jag på lördagsfilmen på fyran. den med madonna och rupert everett.. åå den var bra! så gullig! jag tyckte så synd om honom att jag nästan började gråta! madonna var taskig och förstörde allt! haha. den var bra iaf. mamma satt och var nöjd att de valde att hoppa över grisfesten. så nöjd att jag fick baileys, haha. sen efter en stund suckade hon över hur osociala de är och att de aldrig är ute på fest. man vet ju inte riktigt vad man ska tro...

ska åka till mormor idag. anledningen är att hon bor ljusår närmre sala än oss. har min första körlektion imorron eftermiddag. å shit vad jag kommer göra bort mig! uh! men asså de borde ju vara vana vid folk som suger på att köra bil. men det gör faktiskt inte jag! jag är ganska duktigt nu börjar bli. :)

idag fyller eje år om jag inte minns fel. dagen efter diane. grattis till honom!

RSS 2.0