Dom jävlarna ska skjutas

Synd att jag döpte förra inlägget till caligula, för det borde sannerligen detta ha hetat.. Förfest igår hos bjurenvall. jag, Julia och maja hade egen fest nere i garaget. Gjorde lite egna drinkar och gav de namn, ganska kontiga namn måste jag säga. Vad sägs om Earthman goes lime? haha! Men den var skaplig. Dansade sönder till härliga (och mindre härliga) låtar. Däribland Caligula. Minns P&L 08. Sommar sommar sommar. Underbart. På slutet spårade det ur och det blev spice girls och michael jackson. well.

Resten av kvällen var helt okej. Gillar inte hotellet, men hade ganska kul faktiskt. Nu ska jag käka och gå till farmor och fira födelsedagar, träffa kusiner och snacka en massa skit :) Looking forward to it.

Caligula

Gårkvällen var great! Var väl kanske inte riktigt tänkt att det skulle bli utgång på hotellet, men det blev det. Hade hur kul som helst där (första gången jag hade kul på det där skabbstället) med Julia och Sanna. Mycket skratt (och hårda nyp i armen, aj). Blev fulla och roliga och dansade tills fötterna gick sönder. På grund av platsbrist sov jag direkt på golvet med ett täcke vi hämtade från kallas lägenhet. Det var tydligen kirres. Hårt som fan var det, utan kudde och allt.

Vaknade halv nio. bakis bakis bakis. Dags att öva sånger på 155 meters djup. Det gick fint, börjar nog känna oss ganska lugna inför nästa lördag då det är "premiär" haha. Blir nog greitans! :)

Nu är det matteplugg som gäller (suuuck) sen ner på ica och handla pizza och groggvirke, sen är det bara på't igen. Fest fest fest :D

Rubriken

Fredag igen. Känns som om hela vekcorna består av bara måndagar och fredagar! Nu brinner det i knutarna, affärsplanen ska vara inskickat på måndag och det går väl sådär. Svetten bryter fram i pannan snart. haha. Maja och jag var tvugna att göra en marknadsundersökning på en halvtimma. Blev väl ungefär så omfattande som den kan bli på 30 minuter, men vi han med att fråga 30 pers iaf. Får duga. Microsoft Excel och jag är inte vänner, men idag gick det riktigt bra. Ser det som ett tecken från ovan eller nåt.

Om en och en halv timme ska jag ta bussen ut till mormor. hon kommer inte vara hemma, men det gör inget. Ska laga mat och byta kläder, sen blir det stan igen, julles spelning och så lite fest. Underbart!

Den här helgen har förutsättnignarna att bli absolutely wonderful. Hoppas bara att det blir så. Pallar inte besvikelse. Jobbigaste känslan ever!

Subterranean Jungle

Kom hem med tåget från västerås för ett tag sen. Skjuts resten av biten (långa långa vägen hem) av Vix mor. Trevligt. Nu är alla sprutor tagna. Känns bara såå bra! Inga mer stick i armarna. Karin räknade lite idag och kom fram till att hon det senaste året, och inte ens det, tagit åtta sprutor i armen. tryggt att man inte har en massa konstiga ämnen flyter runt i kroppen.

Håller på och ska packa lite inför helgen. lär ha med mig luftmadrass till Julle. Inte skoj när man ramlat hem nån gång inpå småtimmarna och ska försöka sova lite, och varje gång man tar ett djupt andetag knarrar skiten sönder öronen på en. Älskart'.

Hade lovat mig själv dyrt och heligt att inte shoppa någonting idag. Och hur bra gick det då? eeh.. Men det vart inte så blodigt. Ett linne på carlings att spilla sprit på i helgen, och så ett par strumpbyxor. Maja köpte en spetsklänning på mq. Hur snygg som helst! Varför har inte jag tuttar och ass så att jag oxå blir übersexig i tajt klänning? och varför är inte jag oxå brun i hyn med bruna ögon? antagligen för att jag inte är serb, vilket ju hon faktiskt är, men ändå? Varför ska just jag ha tuttar som knappt ens syns och genomskinlig hud? Inte så kul. Livet är orättvist. Fastän de som tror på karma anser väl att jag nog var en bastard i mitt tidigare liv och nu straffas med en hud mest liknande gollums i sagan om ringen..


Jag måste bara få hylla:

Satt och slumrade på bussen imorse när jag plötsligt vaknade till de ljuva tonerna av Detektivbyråns magiska remix på Krunegårds Jag är en vampyr. Kan man få ett bättre uppvaknande? Sommarens låt nummer ett mixad med härliga blipblopljud och beats. Jag blev så lycklig, ville dansa och sjunga. Sen var låten slut och vintern kom tillbaka.. och nu kallar den ofärdiga affärsplanen.

Exposure Fade

Sitter i skolbibblan at the moment. De andra har idrott. skulle tydligen lära sig baldans och man såg på dom att alla innerst inne bara längtade efter att bli utan partner så att de skulle få dansa med den snygge lärarkandidaten. Han är sjukt snygg, men inte fan vill man knida handsvetten mot en sån hunk? Vad ska han tro? Nej till det duger det bra med en teknikare ;)

Är på ständig span efter en baldejt. Han måste vara en dec längre än mig, dvs mellan 178-182. Det blir nog lagom. Helst mörkhårig. Snyggast ju! Bra hållning och schysst frisyr är ju oxå great. Så har du allt det så är du välkommen att höra av dig ;) Det gör ju dessutom inget om du råkar se ut som johnny depp eller så. Eller kanske Nic i Strokes. Sånt är ett stooort plus!

Disukterade med goda vänner igår om det här med guys. Kom fram till att jag är extremt petig (vem visste inte redan det liksom?). Finns dock inget jag är så svag för som killar med bra musiksmak! Jag kan bli helt såld! En nice klädstil på det så kan han lika gärna fria på en gång för att spara tid, haha.

Nej nu måste det pluggas lite. Hinner inte plugga imorron eftersom det blir att dra till västerås istället. Matten kmr gå åt helvete om jag inte tar mig i kragen snart, suck. Skulle visst vara nåt diagnostiskt test nästa tisdag. Får satsa på det så får vi la se sen.. Nu ska jag bara sätta rubrik på det jag nu åstadkommit här. hm. Låttitel någon? Äh, jag tar en gammal favorit från de tider man rotade runt på myspace efter osignat. Fick den av amalia för nåt år sen. Magisk!


Untitled

Jag har sträckt en muskel. Inte vilken muskel som helst, utan en av de som tydligen behövs för att andningen ska funka obehindrat. Doesn't it seem lovely när det känns som en råttfälla slår igen om lungorna när man andas? Det tycker iaf jag.

Nu är vi intervjuade och klara till hemsidan. Det vart ju inte så blodigt trots allt och jag tycker fan att vi lät riktigt smarta (vilket man ju iaf kan ge skenet av) heh. De älskar våran affärsidé vilket ju alltid är nånting. Ville att vi skulle ställa ut  på nåt ställe i v.ås. Kan bli skoj.

Hej och hå, måndag förmiddag och nästa helgs upptåg planerades redan i cafeterian. Blir nog riktigt kul! Om inte jag kör min klassiska "drickerhelavinflaskan-snedtänderpåalltallasäger-blirtröttochåkerheminnanhalvtre" som hände senast för två veckor sen.. hm. Är glad att mina vänner har ett sånt enormt tålamod med mig och mina konstigheter. Har räknat ut att jag kommer gå i personlig konkurs så mycket som det ska festas i december månad.. Kul kul. Mest pengar kommer brännas på fools gold I guess.. blir nog den roligaste utgången av de dessutom. Vår insider har inte läckt nån info om det än dock.. bara att det tydligen kommer bli galet. Samt att det inandlats en megafon av en av killarna. exiting

Nej nu måste jag sjunga. Hatar att jag är sämst på stämmor, men att min röst bestämt sig för att vara alt, bara för att jävlas liksom. Men jag ska inte klaga. Finns de som inte har nån sångröst alls!

Nu ska jag vara extremt nördig och skriva hejdå på swahili, bara för att jag kan :) Pass på, här kommer det: Kwaheri!

Spoonman

Söndag kväll, alltid lika kul.. not! Sitter och tänker på att jag nog borde ha jbba tlite mer på samhällen tills imorron. Orkar jag? nej. Har varit i lokalen och serverat kaffe ihop med anna. Det var trevligt minsann, enda tills jag skulle gå hem. Kom ut genom dörren.. Hej snöstorm! Öronen blev kalla och röda på ungefär tre sekunder. När jag väl kom hem var hela jag helt stel och full av drivsnö. Älska att bo på landet, eh.

Nu har jag finally lyckats plocka ut en outfit att ha imorgon. Det blir randig tröja, svart kjol med hängslen och tights. Blir nog bra. Folk måste ju tro att jag bara har en kjol snart. Det har jag inte. Jag har flera. Men bara en som jag vill använda. En av de andra är till exempel schackrutig. Sånt var ju kul när man gick på högstadiet och var emo. Men nu? nono!



Fick låna systers fina rentröja dagen till ära. Den var bara såå mysig! Hade jag bara haft pengar hade jag köpt mig en egen. Men pengar är en bristvara för tillfället. Ska väl snart få ut lite lön från städjobbet, men det ska splittas 50/50 med erika, så det blir nog inte så mycket. Får se vad det blir sen för sjungandet, men de pengarna ska jag åkta till sthlm med Julle för.. har vi sagt, men vi får väl se hur det blir. Nu ska jag kolla på Miami Ink och önska att jag oxå kunde tatuera :)


En skopa nostalgi

Sitter och går igenom bilder jag har nerbrända på cd-skivor. Kollar på bilder från peace and love 2007 och blir lite nostalgisk. (jag vet att det bara gått ett och ett halvt år, men det känns så grymt länge sen!) Alla är så små! och Dianes hår är så mörkt! haha.

Bästa bilden är iaf en av bilderna på Alice Cooper. Det var nog en av de konserter jag varit på som gjort störst intryck på mig. han var så grym! Den lilla rockern i mig vaknade till liv där på småimmarna denna varma juninatt. Hoppade och sjöng/skrek. Har fortfarande Poison inspelad på mobilen (oops illegal ;o)


Kom även på nu att jag inte alls övat körstämmor idag, vilket jag såklart borde ha gjort. Stryk borde jag ha. Och en stor sked med självdiciplin, basta! Ska ner och tjöta med Erika nu. Få henne att följa med mig ut. Lättare sagt än gjort. Byeee


Dreaming of a white christmas

Idag har mamma bakat lussebullar nästan hela dagen. Vi satte på julmusik och sjöng järnet. Längtar till jul. Man blir som ett litet barn igen. Har funderat lite på vad man ska köpa åt folk i julklapp.. Har lyckats bestämma vad jag ska ge till mamma, längre har jag inte kommit. Har kommit överens med familjen att det blir en budgetjul i år. Alla tyckte att det var en riktigt bra idé, för ingen har just några pengar alls :P

Erika, Millis och jag har börjat fundera på hur pepparkakshuset ska se ut i år. Klassiska hus är uteslutet. Tidigare år har vi haft muminhuset, en kyrka, och förra året var det famlijen Addams hus. I år var förslagen bland annat Notre Dame, Vita huset, en festival, och globen. Globen röstades ut ganska snabbt. Lätt att göra en rund pepparkaka.. not! Nu står det mellan Vita huset och festivalområdet. Mamma vill att vi ska göra peace and love, med camping och allt. Tror det kommer kunna bli galet roligt. Erika däremot vill ha Vita huset.. eller ja, bruna huset. Som hon sa: ett brunt hus till en brun president. hrm. Det återstår att se vad det blir.


Come as you are

Klockan är redan halv tolv och jag har inte börjat med nåt av det jag skulle göra idag. Böckerna ligger och hånler åt mig här brevid, men jag står emot. Vill ju inte!

Jag är yr idag.. Jätteläskigt! Har ingen som helst aning om varför, mer än att jag är lite stel i nacken, hoppas det är därför. Vill inte ha nån hjärntumör eller nåt sånt, hjälp! Vaknade vid nio imorse av att det snurrade fast jag låg ner. Lite konstig känsla när man inte vet varför, och inte alls lika kul som när man är lite dragen måste jag säga! Det kanske har promenerat in nåt i mitt öra när jag legat och sovit och sen har varelsen lagt sig till rätta på min balansnerv. Även det känns läskigt!

Det är svinkallt överallt idag! Speciellt hos mej, efterosm jag har fönstret öppet. Skulle gärna stänga det om det var så att jag kunde. Internetkablen är ivägen, och nej, den är inte tillräckligt lång för att kunna ligga nedför trappen och in på mammas kontor.

(Pic från sovrumsfönstret)
 

Alldeles snöigt ute. Jättemysigt och jag längtar till julen. Fira jullovet i väserås med de andra
och bara ha det lugnt och skönt. Få julklappar, träffa de som kommer hem från sina bostäder
neråt landet, äta mat hos mormor, träffa Tove och Frida, fira nyår.. Och sen blir det skola igen
och efter en och en halv vecka bär det av ner till södra Afrika i tre veckor. Ska bli såå fett!

Nu ropar samhällskunskapen. Jag lyssnar inte. Däremot lyssnar jag på engelskan en liten stund. Men bara en liten, sen ska jag hitta på nåt roligare :)



The Lottery

Johnossi i mitt hjärta! Hade inte ljudenheten på datorn varit dum hade jag förmodligen lyssnat på dem just i detta nu..
Fredag kväll. Mer än bara en vanlig kväll. Fredag kväll har blivit ett fenomen! Då ska man göra allt och ingeting, ha kul med vänner, slappa med familjen, kolla på film och samtidigt vara ute och fira. Fira att det är två dagar ledigt. Två dagar av sovande, festande och annat som gör att dessa två dagar går fortare än några dagar gjort före dem. Underligt. Själv sitter  jag hemma denna fredagkväll. De andra är också hemma. Kollar nog på tv tycker jag att jag hör. Sitter uppe på mitt rum, vid datorn utan ljud. Tystnad. Har som vanligt fönstret öppet, trots minusgrader. Hör bilar åka förbi utanför.

I helgen kommer de titne hända mycket för min del känne rjag. Vill vila. Ibland känner jag mig så enormt uneasy going. Vill avra easy going. Blir nog så mycket lättare att umgås med mig då. Hakuna Matata, inga bekymmer. Det är inte det att jag tycker mig ha många bekymmer. Inte många alls faktiskt. Det är bara det att jag hela tiden behöver känna att jag vet vad jag gör och varför. Kanske är det även därför jag blir jävligt mycket roligare när jag är full? När man bara släpper loss, när det inte finns någon morgondag, inga regler och lagar tycks gälla en själv och man säger precis vad man känner. Nästa helg ska jag bli sån!

Läste en bok om Håkan Hellström idag medan jag väntade på bussen. Härlig kille det där! Hade det inte varit för att jag var full och inte kom ihåg tiden och kom ifrån mina vänner på peace and love, hade jag sett honom då. Nu lovar jag nig själv dyrt och                                  
heligt att se honom när nästa tillfälle kommer. Helst vill jag se
honom med Anna!

Måste även säga att peace and love nästa år kommer bli grymt! Och att jag då kommer ha tagit studenten, börjat mitt liv på riktigt! Ett liv som är bara mitt och ingen annans. Vill man vara med i det så är man varmt välkommen, och står du inte än på listan, så se till att det händer!

Kaffe ropar någon. I'll be right with you!

Hot n' Cold

Det är så kallt, kallt, kallt ute nu! Somnade som vanligt på bussen hem. När jag sömnigt klev av den möttes jag av en vägg av kyla. Ren kyla som bet mig överallt i ansiktet på en gång. Inte kul! Segade mig hemåt medan jag skakade som en.. jag vet inte vad. Somliga kan ju tycka att dte är dags att hänga in den kortärmade jackan i garderoben och ta fram ullkappan. Och kanske ta ett par andra skor än tygskorna från HM. Ska nog göra det snart tror jag. Åtminstine ska jag lyssna på "somliga" när det gäller skorna. Har dock inga andra för tillfället, inga varmare iaf. Och nästa studiebidrag kommer gå åt till att betala studentkryssningen (som förövrigt kommer bli mega!).

Jag har kikat i katalogen från Linköpings universitet. Blev sugen på en linje i Norrköping. Kommerinte ihåg det exakta namnet på den, men det var typ samhäll, kultur och media. Me like! Lite mer kreativt än vad jag gjort de senaste tre (eller blir det två?) åren. Har saknat de nåt helt enormt och jag tror det skulle vara ett lyft! Lite softare än politices oxå. Och jag vet ärligt talat inte hur stor lust jag har att jobba utomlands senare i livet. Visst skulle det väl va kul.. eller skulle det? Är så kluven! Orkar inte tänka på framtiden just nu!

Nu är vår företagslogga klar! Den blev bra, och nu ska vi fixa visitkort och tröjor så allt blir komplett. Just nu svettas vi över affärsplanen som ska vara inne den första december. Jalla! Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra det här. De skulle komma till skolan från ung företagsamhet på måndag och de ville ha med oss på deras hemsida eftersom de gillade våran grej. tufft ju! Då kommer alla se oss så fort de kommer in där. Fett med bra gratis publicitet :)

I'm allright

Onsdag morgon. Klockan är just nu 9,19 och ute är det snö och is. Kylan verkar hålla i sig. Skönt på ett sätt, för då kan man ha sina höstskor ett tag till utan att bli helt blöt och lerig om fötterna. Man fryser kanske lite om tårna, men det får man ta. Vinterskor är inte min grej helt enkelt. Köpte ett par nån gång i typ nian, men kan väl inte säga att de använts flitigt. Det blir så jobbigt varmt när man ändå går inomhus hela dagarna.

Hade körlektion igår igen. Kändes fett bra! Fick den välbehövliga egoboost som krävdes för att jag nu ska känna mig riktigt peppad inför uppkörningen. Om en månad kan jag ha körkort. Skål för den! :)

Just nu sitter jag och letar efter bra grejer i cyberspace. Vi treor ska tydligen hålla nästa lektion i samhällskunskap för tvåorna och berätta on USAs statsskick. huva! Jag tog åt mig att snacka lite om kongressen, högsta domstolen och vita huset. Får se hur det går, med tanke på att jag än så länge bara har besökt hemsidor som exempelvis facebook.com och blogg.se, haha. Jag lär ju ha nån typ av bokstavskombination så svårt som jag har att fokusera.

Maja är sjuk idag. Fan va dåligt. Gillar inte när folk är sjuka, speciellt inte nån av mina classmates. Eftersom vi bara är sex brudar så märks det så jävla tydligt när nån fattas. Nej, folk ska hålla sig friska så de kan busa med mig om dagarna. Blir så tråkigt annars :(


When your mind wanders



..But if only I could read her mind
And release that stone
In her heart where the sadness grows
I'd operate with this knife
And cut a big fat giant hole
To fill with gold and light..
//Johnossi

Rock n' roll highschool

Ja nog är det rock 'n'  roll i skolan alltid. På läxfronten åtminstone. Har äntligen lyckas värka fram några små futtiga ord om handelns historia, som jag hoppas att de när de kommer ur min skalle och in i datorn blir till ett riktigt masterpiece som kan hjälpa upp mitt betyg lite. Det är så tråkigt att bara få slätstrukna vg:n hela tiden. Mvg skulle liva upp det lilla vita papperet lite. Mitt medel skulle även det jubla och jag kanske rentav skulle komma in på politices.. Ska ta och göra högskoleprovet tror jag bestämt. Men det är väl ingen bråska? Först vill jag leva livet, åtminstone ett år. Jobba, resa, festa och ha det great. We'll see about that though..

Idag dammsög jag och tokade lite på rummet, så nu är det fint igen. Ska bli kul och se mammas min när hon kikar in, om hon gör det..

Och ute är det vitt, vitt, vitt! :) Brukar inte gilla snö, men i år tror jag bestämt att jag ändrat åsikt. Vaknade av att ett skatäckel stäppade runt på försterbläcket och kikade in på mig. Läskigt! När den flög iväg såg jag hur det fetsnöade utanför. Mysigt! Jobbigt imorron däremot med tanke på att jag hade tänkt ha tygskor.. hm, change of plans där tror jag bestämt.

Filmen jag såg igår jag förresten ganska bra. Skapligt förutsägbar, men lite lagom gullig sådär.. dock inget man vill se när man är bitter på folk som har tur i kärlek (vilket iofs jag är typ always, haha). Nu ska jag jobba på mitt masterpiece och vänta på kvällen då det blir erik och mackan på tv. Skapligt härliga killar! :D

It's a Saturday night

Har glömt hur segt det är att vara hemma på lördagkvällar! Inga bra filmer på tv, inget kul sällskap efterosm familjen tyvärr är lite dull sometimes.. erika drog till avesta på bio, men med lite tur kommer hon hem snart. Musen är bara sur när jag försöker prata med henne och mamma och pappa tapetserar.

Har fått veta att Erika ska få göra om på sitt rum! Hon ska minsann få göra fondvägg och ha det snyggt det lilla monstret! Men what about me? Bara för att mamma råkar tycka att mitt rum är finare än erikas så ska hon få göra om. ser inte riktigt rättvisan där...

Har setat och läst bloggar nu en stund i brist på annat.. förundras över hur folk i min ålder och minus några år, har råd att shoppa så grymt mkt? jag kan bara tala för mig själv, men studiebidraget räcker fan inte långt! Och även fast man kanske har ett jobb vid sidan av skolan så kan man inte bränna flera tusen spänn i veckan! galet! Å andra sidan blev jag helt knäppt shoppingsugen. Det stör mig att jag själv har så lite pengar och så många utgifter som gör att jag inte kan lägga pengarna på precis vad som helst. Bitterfittan Johanna ska sluta läsa om folk som har mer pengar än vad hon har. Annars blir hon bara grumpy, så det så!

Nu ska jag kika film. Mamma hde tydligen köpt nån ny från ginza.. brudens bäste man eller nåt sånt hette den.. hoppas den är bra!

Bon Weekend

Slängde (om än mycket långsamt och försiktigt) benen över sängkanten vid halv elva imorse. Resten av familjen hade tydligen varit uppe några timmar redan, för frukosten var undanplockad sånär som på brödkorgen, några grönsaker och en ensam tallrik på min plats. Pappa ar tydligen ute på älghunting och mamma hade satt igång och städat. Bestämde mig för att följa hennes exempel och tassade upp på rummet igen. Kan villigt erkänna att det var bra länge sedan jag senast röjde däruppe. Hittade mycket intressanta grejer i sägen under diverse täcken och filtar. En HM-katalog, ett brev från csn, syrrans svarta väst som jag hade på studentfesten i oktober, en bussbiljett, en liten plastpåse, en ögonskugga, skolkatalogen, strumpor och en bh.  Intressant!

Passade på att hänga in alla kläder som i vanliga fall ligger på golvet i garderoben. I mitt rum råder någon slags hiearki bland kläderna. De nya, bästa, snyggaste får hänga i garberoben, tillsammans med jackor och klänningar. Nästa steg under garderobskläderna, är de kläder som får ligga i det vita skåpet. Det är mest lite basicgrejer i stil med linnen, t-shirts utan tryck och hoodtröjor. Längst ner på stegen är lådan under sängen. De kläderna är så gott som uträknade! Där ligger sånt man bara har på sig på sina allra segaste dagar, sånt som bara ens allra närmaste har sett.. hoppas jag! Där ligger även såna kläder som jag tröttnat på och gjort om lite efter eget bevåg.. och i de allra flesta fall resulterar dessa designerattempts i att det hamnar just under sängen, haha.

Nu ska jag till Avesta. Erika och Kattis ska på bio och jag ska köra dit dem. Måste köra mycket nu ett tag innan uppkörningen.. Har bara tre lektioner kvar nu innan det är dags. Usch! jag vill inte! Kan ingen annan köra upp åt mig? :S


Friday, I'm in love

Sista lektionen är snart slut, vilket innebär helg för min del. De andra i klassen har språklektioner senare på eftermiddagen, men latjohanna har hoppat av sina språk och kan glatt åka hem :)

Har projekttid och vi sitter och jobbar lite på affärsplanen, eller iaf maja och julia. inte jag. jag är sämst på såntdär. jag har hand om ekonomin. passar mig mycket bättre! nån som vill köpa riskkapital? bara att säga till isf. finns för 50, 100 och 250 kronor..

Magen är som en ballong just nu och det känns om jag väger minst ett ton! har fikat konstant på skoltid i två dagar nu och idag var det dessutom pizza i matsalen. toppen, great, wonderful. jag som skulle jobba lite på min figur.. hm.. blir träning i helgen..

Tar bussen vid tio i två till färnbo idag.. för de som vill veta ;) kommer säkert må illa på bussen efter allt jag tryckt i mig, men det kan det fan vara värt! Imorse åkte jag fetaste stekarbussen in till stan! VL måste ha fått nåt fel! Hur soft som helst och hade det inte varit för mitt rinnade, linsstrejkande öga hade jag nog somnat.

Parken

Dagens låt, veckans låt, ja nog faktiskt månadens låt är för min del Parkens Jag har varit vilsen Lisa. Helt underbar! Kan inte stå/sitta still här jag hör den. Vill bara dansa, sjunga, bli härligt galen. Så ska det kännas, då är det bra. På andra plats blir Daft punks Da Funk. Tuffaste partylåten ever. Inte ny kanske direkt, men musik har inget bäst före-datum!

Mässans första dag var hektisk.. för de som jobbade. Jag och Julle chillade och fikade mest, till AnneMaries stora förtret ;) (förtret? kan inte vara fler än jag under 50 som använder det ordet, hah). Vix hade gjort godaste morotskakan, jag blev helt hög! Innan jag tog bussen hem passade jag på att skriva ut noterna Julia mailade mig. Det där blir nog fett bra, speciellt om nån till kan hjälpa mig med altstämman, annars kan det bli aningen knivigt. Det blir alltså typ halva Edward Violet, jag och Lina (och en tjej till, tror hon heter Linnéa) som ska vara de söta frontpersonerna nere i gruvan. Fyfan va läskigt det är där nere i gångarna på 155 meters djup. Antar att jag kommer vänja mig efter några gånger, men hu! Tur att det blir fetinglön :)

Nu ska jag sätta mig vid pianot och öva stämmor. Mest först äta :)


After dark

Känner hur vintern kommer krypande runt knuten. Inte är det speciellt varmt ute och inte inne heller för den delen med tanke på att jag sitter med fönstret öppet. Varför det, kan man ju undra, men det är ju så att internet inte funkar på övervåningen om inte sladden hänger ut genom förstret, ut på utsidan av huset och in genom fönstret i rummet under och så in i mammas modem. Sationär dator är halvkul. Laptop med trådlöst är däremot helkul.

Miniuppkörningen sög. Jag blev kuggad på två punkter, däribland fickparkering. Tog det inte så hårt direkt, jag menar vafan det löser sig alltid! och den dag det inte löser sig, kör det ihop sig helt enkelt. Så enkelt är det.

Har bakat nu till skolgrejset imorron. Måste säga att jag börjar tröttna på att agera levande reklam till vår tråkskola. Har ungarna nå vett i kroppen så väljer de nåt i västerås. varför gjorde inte jag det för? Fast jag har rannsakat mig själv och kommit fram till att om jag fick välja om gymnasieprogram, skulle jag nog ta bygg. chill att kunna börja jobba direkt efteråt och tjäna pengar. Å andra sidan skulle det vara galet kul att gå media. fast inte i sala. där suger det, som så mkt annat.

Det var nationellt prov i svenska B idag oxå. Vi skulle skriva en text och hade fem timmar på oss. Jag gick efter drygt en och en halv. Klottrade ner nåt om gatuvåld och hur man ska göra för att komma till roten med problemen med misshandel på gator och torg. Fick visst med lite om fotbollssupportrar oxå. Kändes bra när jag gick därifrån, men det brukar det iofs göra. Det är först när man får tillbaka provet som det blir chockartat. Ett exempel är ju när vi skulle skriva referat. Jag går därifrån med tanken " I nailed it" och får tillbaka provet med ett rött G, med ett ännu rödare minustecken efter sig. Inget blir någonsin som man tänkt sig.

Så fresh, så clean, så på

Oh yes, nu är datorn ren, ren, ren och fin från virus och det är bara att tuta och köra igen. Har uppdaterat endel oxå, så nu är den ännu lite bättre (eller kanske ännu lite mindre sämst, en smaksak). Sitter nydushad och fipplar så även jag är ren och fin, haha.

Nu återstår bara att genomsöka USB-minnena efter virus, eftersom jag ahr en stark misstanke om att smittade filer ligger även där. suck. Kan inte världen bli en bättre plats och alla sluta göra äckliga virus här och nu? jo tack! Nu ligger jag efter med bilder både här och där. Vilka stressmoment man kan skapa sig, jag blir mörkrädd! Kameran är full med bilder som bara väntar på att bli tittade på. Way to go Johanna. Ska ta tag i det nån dag nu här, men inte imorron för då är det swahilikurs på kvällen. tjolahopp vad tråkigt det är, but I'm not a quitter, hah, förutom när det gäller spanska, franska och idrott då...

Redovisningen gick förövrigt förvånansvärt bra, jag är fortfarande chockad över hur nervös jag var, med tanke på hur lätt det var när jag väl stod där. Fick ihop fyra minuter och femtiofem sekunder, vilket var det närmaste fem minuter som någon av oss kom. I'm proud.

Körlektion imorron också. Miniuppkörningen med Jens. Omg wish me luck!

Killing me softly

Men ja, pretty much how it feels right now, sådär nån timme innan svenskaprovet. Gillar verkligen inte det här! Som fegis smiter man undan alla utmaningar livet ger. Jag är nog en fegis. Anledningen till att jag denna gång är en fegis, är att jag känner mig ytterst osäker på det jag ska säga, vilket gör att det blir än svårare att få alla som ska lyssna på mig, att faktistk tro på vad jag säger. Jag kommer även prata alldeles för fort, så att anförandet tar tre minuter, av de annars fem, som det ska ta. usch!

Har min nya mössa på mig idag. Julia var den första som kommenterade vecken på sidorna som jag desperat försökt få bort. Inte jättegulligt att den för tillfället ser ut som en på tok för stor basker. I'm cute.

It's all about what it's all about

Okej, ännu en helg är slut, snart åtminstone. Kom hem från Sala för runt en timme sedan. Var bjudna på middag hso mormor och morfar. Skulle visst firas fars dag. God mat fick vi och alltid lika kul att träffa Josse och Emilia :)

Sitter och nöter med svenskaarbetet. Måste fylla ut det så att det tar drygt två minuter till att prata om. Inte lätt! och inte kul heller för den delen. Skulle ha varit i köket i lokalen ikväll med Anna, men evenemanget var inställt.. Tio minuter till Miami Ink börjar. Ett måste varje söndag! Blir inspirerad att skaffa en tatuering varje gång jag ser det, men det hör till framtiden än så länge.

Igår kväll var det fest för Karins pappa. Jag, Erika, Karin och Kristina var köksanställda. Severade och hade oss. Rätt kul faktiskt! Efter varmrätten åkte jag och Vix ut till Broddbo där det var studentfest. Seg och jobbig var den. Inte mkt till kul folk. åkte hem vid två och sov sött till typ nio imorse då det var dags att gå iväg och städa lokalen efter gårkvällen/natten. HAr dragit in 250 spänn under helgen iaf. Det är en tröja på hm, ett apr skor på rea, jävligt mkt godis, eller en utekväll på sala statt, haha!

Paris is burning

Sitter i skolan at the moment. Borde jobba med svenskan, men det är way funnier att förbereda inför nästa torsdag, då det ska komma små nior och besöka skolan. Har lovat att baka lite fika i form av kladdkaka, vilket är ungefär det jag kan i bakväg. Ska även kolla lite på hur vårat bord ska se ut. Sånt är kul! Man tänker hela tiden att det ska bli så jävla bra, men oftast blir resultatet inte direkt vad man tänkte sig. Stackars nior. Måste tro att vi är helt knäppa här uppe på globala, haha! Ideér som paraplydrinkar och singstar har ploppat upp här i rummet. Det här kan nog bli riktigt... bra?

Datorn hemma har dött. mer eller mindre iaf. Den lider av virus och jag tror fan att det blivit en riktig influensa! Ska nog lämna in den till nån som kan bättre är jag snart. Pallar inte vara datorlös länge till! Hatar egentlöigen datorer, kansek för att jag är helt värdelös när det gäller att fatta dem. Är inte tekniskt lagt. I wish I was!

Ladyhawke - Paris is burning, är vad som lyssnas på just nu. Men snart inte. Börjar tröttna. Julia sjöng lite tyst på fix you för en stund sen. Den är braa. Känns som att det blir coldplay ikväll och resten av veckan. Hatar däremot att radio spelar sönder Viva la vida, för det är en riktigt bra låt. Damn you radio!

Stor lättnad

Kroppen känns betydligt lättare nu såhär efter redovisningen. Sitter och tänker att det faktiskt var sista gången vi gjorde en redovisning på det där sättet. Iaf för gymnasiet. Känna underbart skönt, men samtidigt så kommer jag lite närmre ovissheten för varje dag som går. Det är klart att jag villt a studenten. Just nu mest av allt i hela världen (utom körkort förstås) men samtidigt är det så tryggt att gå i skolan. Man är garanterad 1050 kronor i månaden bara man pallrar sig dit. Efter studenten.. God knows what happens. Ska söka in till Politices kandidatprogram i Uppsala iaf. Om betygen räcker. Egentligen vill jag ju jobba och resa och sånt först, så det ska ske i första hand. Lucky us att lågkonjunkturen passade på att komma sådär lagom till vi vill ha jobb. I'm lovin' it. Greitans att man har gått treårigt specialutformat samhällsprogram och egentligen inte kan nånting om annat är miljö, u-länder, bistånd, demokrati, handel och sånt. Men det kan jag! Ask me and I'll answer.. eller?

Obama vann presdentvalet! Helt galet underbart! Ska bli spännande att se vad han hittar på för skoj, mitt i finanskrisen. På tiden att USA tar ett rejält kliv framåt och väljer en svart president. Det är ju faktiskt 2008!

Nu ska jag ta och fundera lite runt alkoholism. Varför kan man undra, men jag har en sådan extrem idétorka inför muntliga nationella i svenska B, att jag inte kommer på något annat att prata om. Vi ska välja en text i ett häfte vi fick av läraren och relatea det till ämnet "Intryck och avtryck". Holy **** vad svårt det kan va! Svenska är inte min grej! Har svårt att uttrycka mig muntligt och låter sällan mer intelligent än Paris Hilton när man pratar med mig.. Aja, alkoholism var det. (Har jag sagt att jag numera även har lektioner i swahili? I don't think so, men nu har jag)

Kwaheri! (hejdå)

Trixande

Nu har jag äntligen börjat lära mig det här med stilmallar, bloggdesign etc. Jättekul när man väl sätter igång och trixar!

Sitter kvar i skolan trots att jag slutade redan halv två. Idag är det nämligen obligatorisk swahillikurs för hela klassen och alla är bara taggade.. eller?

Redovisning på projektet imorron. Kan väl inte säga att jag är så förberedd som jag skulle vilja vara, men andra saker (viktigare) kom upp till diskussion på eftermiddagen (som vanligt) så det blev en hel del flams och mindre arbete. Men men. Det fixar sig alltid! Den inställningen måste man nog ha ibland. Ganska ofta. Annars blir det mycket stress i onödan, vilket sliter på hjärtat.. och hjärnan.. och allt. fyfan

Nu ska vi ner till rättan och köpa nåt att käka.. börjar bli hungrigt i lägret. lektionen börjar om 75 minuter. lovely!


Framsteg

Finally ett framsteg i mitt liv just nu. Nu är allt bokat. Halka, teoriprov och uppkörning. Ska bli så skönt om allt går vägen, körkort skulle innebära ett sånt enormt lyft! Heja mig!

Nu är lovet slut. Back to school. Kan väl inte säga att jag var jättetaggad när jag blev väckt imorse, men bara man kommer ur sängen så är det ju lugnt. Är så trött på att vara snorig på morgnarna så ni anar inte! vet inte varför, det bara liksom dyker upp som ur ingenstans. Är säkert kattallergisk eller nåt, katterna ligger ju i sängen och segar hela dagarna. hm.

Helgen hos Saris var mysig. Fredag kväll var fest. Vaknade vid tolv och gick och handlade mat. På kvällen hyrde vi film och myste med glass, chips och godis. Kollade på Lilja 4-ever och P.s I Love you. Kul med glada filmer, jorå :)

Nu ska jag gå och äta lunch.

RSS 2.0