Update

Okej, nu har det gått vääldigt lång tid senast. jag vet egentligen inte varför jag envisar mig med att ens ha en blogg, när jag så ofta glömmer bort den och dess stackars läsare. Anledningen tros vara att jag helt enkelt, innerst inne gillar att skriva. kan det vara så tro? Eller är jag som så många andra människor alldeles för generös med att dela med mig av tankar, ord och gärningar till andra, som inte har med det att göra för fem öre? En blandning I suppose.

Idag fyller mellansyster 16 år, även fast både jag, hon, mamma, lillasyster, karin och till och med saris tyckte att det nog borde vara 17 hon skulle fylla.. hm. ingen gissar min ålder som äldre än vad jag är.. har aldrig hänt och kommer nog aldrig att ske. Mina arton bast har uppskattats vara 15, 16, ja till och med 14. vet inte hur jag ska ta det faktiskt. Antagligen har jag ett utpräglat babyface som avslöjar min mentala ålder, för den kan inte vara mkt mer än 15 (iaf inte i saris säng efter en kväll på krogen).

Imorgon är det fredag, brukar annars älska fredagar, men inte denna. snart är lovet slut och jag har inte hunnit gjort nåt av det plugg jag hade räknat med att göra. lazy girl! Blir iaf Västerås och Fools Gold med Sara, Mya och Vix. Hoppas att det blir sjukt jävla kul för det skulle jag behöva!

Som sista grej vill jag passa på att säga att gårdagen var kalas! tripp till borlänge för schysst shopping med härliga vänner. Fyndade en helt underbar jacka som får följa med ut i regnet imorron kväll (har hört att det ska regna). Men på fest är det alltid sol (eh näe, men I wish) jag önskar oxå att studenten ska komma, att jag ska hitta ett jobb och egen bostad. Det sista är ett absolut måste snart. jag vill inte sitta här ute på landet för evigt, och bo hos vänner är väl inte alltid kul, speciellt inte för dem (I'm not easy, believe me). Blir iaf mys hos saris i helgen med film och nattlig promenad på nya kyrkogården :)

Rapport från småland

Sitter i stinas soffa med laptopen i knät. lyssnar just nu på abba (haha) och taggar för att gå till Eje och äta mat. Först ska vi dock till kyrkan och kolla på nån kosert. blir nog riktigt nice :)

Resan ner gick bra. höll mig vaken hela vägen. Skulle glo på film och käka film när vi kom fram var det tänkt, men jag somande. de andra hade tydligen väldigt trevligt, vilket man kan se på kamerorna, suck. jag är verkligen inte söt när jag sover! :O

nu regnar det oxå. crap! mitt hår kommer bli fult :( dessutom kommer det rinna rosa vatten från det eftersom jag är så lat när jag tonar det att jag aldirg sköljer ur det ordentligt. hm. men aja, nu ska vi gå.


Heartbeats

har börjat köra på låttitlar som rubriker. vet egentligen inte varför, men det funkar bra. hittills har det varit de låtar jag lyssnat på just när jag skrev inlägget. kan ju vara kul att veta, om man är intresserad över vad jag lyssnar på för crap egentligen.

Åkte till skolan idag, tidigt som fan, för att komma på att vi ju egentligen inte har några lektioner. kul va? jag och saris bokade en dator för hela förmiddan i bibblan och satt och äckalde med ett av projekten. det som ska inte om en vecka. huuah, vill inte tänka på det nu. det blev inte mkr jobb gjort. men en hel del facebbok och bilddagboken. snokade loss en del, vilket va kul. julia kom när vi satt i kafeterian och chillade som bäst och väntade på att matsalen skulle öppna. hon hade visst vart en sväng på arlanda på morgonkvisten. gick och käkade och satte oss sen i klassrummet vid datorerna. me facebook. och så youtube. har bestämt att vi ska göra en såndär video med händerna som finns till daft punks harder better faster stronger. det kan bli kul. ska bestämma låt bara. förslag?

julia knäppte fula bilder på mej och saris och sen gick vi ner på stan. saris åkte till v.ås. var hundra år inne på lindex för att julia skulle prova tröjor. sega kvinna! sen kikade vi i gallerian. den ändrar sig ine mkt på två dar, suck. älska sala (ironi). satte oss på lijas och tog en sigge (pommes frites med sås alltså, inte cigg, för så hade jag stavat med c). sen kom det en läbbig gubbe och pratade med oss.. det var inte så kul så vi gick och väntade på bussen.

imorron ska jag och jullet vara i v.ås hela förmiddan och en bit in på dan. ska lbi halvkul. ska tydligen locka elever till vårt gymnasieprogram. hatart'. gå inte globala programmet! det är fett med slit. fast iofs. man får åka till afrika. nu ska jag fortsätta packa inför helgen och äta (igen)

puss i påsk ;)

Teenage Wasteland

Nån dag sen jag skrev nu. eller jag minns inte.. det kanske var i söndags? jo det var det nog.. festen var fett trevlig iaf! Lite bråk och skit, men sånt händer alltid (tydligen?) vet egentligen inte varför killar ska vara så enormt jobbiga och hoppa på varann för ingenting, men så är det ju uppenbarligen. Det hade tydligen tagit två timmar att städa upp efter oss. heh. nästa gång är det min och julles tur att städa. looking forward to it.. not! Då är det halloweenfest och jag har redan bestämt mig för vad jag ska vara :)

matteprovet gick förvånansvärt bra faktiskt! får nog till och med ett litet + efter G:et. kan man ju hoppas iaf.  

nu ska jag ner och laga mat. makaroner och kötbullar var beställt. då kör vi på det!


Matteprov

Dagen D närmar sig med stormsteg. Jag pratar då om måndag morgon, prov på hela kapitel 1 i matte c. omg! började plugga så smått idag, eftersom helgen kommer vara full med fest och annat skoj. grejen är att jag innan kursen började fyllde in ett såntdär papper som läraren ger en. jag kryssade i rutan fär vg. alltså att jag satsade på vg i matte c. vad tänkte jag med? var jag packad när jag kryssade i, eller var det min morsa som fjärrstyrde min hjärna? hm. hur som helst så blir det ju fett pinsamt om jag gör värsta kassa provet. hon kommer skratta gott. hah. jag kommer gråta. nä, men almost. iaf kmr mamma görat. hahah!

nu ska inte folk tro att jag skiter i skolan. ni får heller inte tro att skolan är allt för mig. jag ligger nog på nån slags medel. jag vet ju inte hur andra är inställda till det här med skolan. jag vet abra att jag går dit av två anledningar. 1. träffa folk förstås, utan de skulle man lika gärna mögla sönder i sängen isället för att gå upp. 2. studiebidraget. no school=no cash. vilket suger! okej, det finns en tredje anledning. att jag inte vill sluta som städerska på donken eller typ gatsopare.. innerst inne är jag rädd för att vara arbetslös. I shouldn't I guess, jag menar man dör väl inte av det. men återigen. jag gillar (inte gillar, älskar) att ha pengar :) (svinigt I know) men sån är världen vi lever i.

nu ska jag fika (tjockis)

purre!

Skitväder

asså tell me about it? sov hos sara inatt efter mötet med festkommitén (måste kolla upp stavningenpå det där!) när vi vaknade imorse ville vi bara dö! regn, regn regn. och kallt som faan! gick till skolan med ett miniparaply och blev blöta så det bara rann (iaf sara, eftersom det var jag som höll paraplyet, heh). Verkar som om det aldrig kommer bli ljust idag. suck

kom på att jag måste fixa ett pass ögonaböj, kul kul. 400 spänn bara bort. uh. lärarna ska tydligen ha det för att få rabatt på flygbiljetterna. haha. snåla ;)

Vart en oplanerad shoppingspree igår. inte så skoj. eller jo, medan det höll på, men inte efteråt när man tänkte vad det kostade. suck. behöver ett jobb! (ett till) kan inte få nog av pengar. jag är ett kapitalistsvin. but I like it.

Dazed and confused

nu har vi tydligen ändrat vad vi i festkommitén (stavning?) ska klä ut oss till på lördag kväll. måste hitta en vit skjorta som inte är i storlek anorexia (kunde ha den förut ju vafan :S) tur att jag köpte svarta brallor i lördag soch att jag är utrustad med skitdålig syn så att glasögon är något jag äger.

idag vid åttatiden (imorse alltså) fick jag den smarta idéen att klia mig i ögat. skulle jag nog visst inte ha gjort nej, för plupp så låg linsen på golvet och var trasig. fuck it! hade alltså bara halv syn idag. fick ont i huvet och såg blind ut. kul? nä.

jag vill btw ha nya glajjer. skulle va såå fett om man kunde få ett par av madre o padre. kommer förmodligen inte å hända med tanke på att de betalar körkortet, men man kan ju alltid lägga huvet på sned och fråga. skadar ju ingen. eller jo, mej ifall de inte gillar förslaget :(

imorron är det exakt 100 dagar tills jag åker till Afrika. miho. fett läskigt! tre veckor av svettande och annat otrevligt (och då menar jag verkligen otrevligt) men det ska bli nice.. eller?

Dagbok?

Sista lektionen för dagen var religion. Delades upp i grupper och så. Min grupp skulle läsa ur och diskutera (uh) Linas kvällsbok. Den är helt sjukt rolig! Vi garvade oss igenom det vi skulle läsa. Julia konstaterade snabbt att det nog handlade om mig. Jag höll med. Det var fan läskigt! Sen skulle vi prata kring bibeln (det var ju religion aight?) vs. Linas kvällsbok. Dit hann vi inte. Vi pratade istället om konsumtionssamhället och sexualtkunskap på högstadiet. Sen slutade vi och åkte hem. Sitter nu och ska koncentreara mig på engelskaord. Prov imorron. hur går det? svar dåligt. internet funkar iaf. jag slängde ut sladden genom fönstret från mitt rum. mamma tog emot den genom förstret och stoppade den i datorn nere. and it's working. wonderful! :D

känner för att festa just nu. not good med tanke på att det är måndag. siktar på fools gold 9. inte som nästa gång off course (för långt ju!) men det kan bli lagom andra helgen på lovet. eftersom julle är i barca då så blir det att dra med de andra girlsen. miho, det kan bli skoj. om inte? realize it during happy hour så blir det nog en smula roligare iaf, heh...

studentfest på lördag. s-tema och maskerad. hoppas att juLa kan ta sig till ikea på förmiddan annars kan det vara kört med the kostym (kunde inte stava det på engelska, hah) får skriva stålmannen i pannan i värsta fall. men äh. snygg kan man ju alltid vara så är man nåt på s. eller smart? är jag färdigutklädd då? är jag smart? äh, allting är relativt!


Ångest

Asså jag kan inte med ord beskriva den ångest jag har nu! det känns som om jag ska gå av på mitten! allt detta för en jävla kväll som har datumet 17 oktober. två saker som drar så idiothårt i varsin av mina armar att axlarna går ur led och hur mkt jag än ber de att sluta så ger de sig inte. jag vill ju båda nästan lika mycket! det är verkligen ingen lätt grej. eller jo det är det, med tanke på att jag måste åka på den ena grejen. det är lika bra det, annars hade jag aldrig kunnat välja. 

det är en annan grej oxå. en annan kväll. den har datumet 31 oktober, då julia är i barcelona. den kvällen är inte riktigt lika körd, förutom att det hade varit 110% roligare om hon hade kunnat vara med!! just nu ligger jag verkligen i dyn på botten och kravlar och jag kan fa inte ta mig upp! det är svårt, så svårt så svårt!

ska kura ner mig i soffan och sura en stund nu. man får sura ibland! speciellt för anledningar som dessa, så det så!

Äntligen fredag

Äntligen fredag :D lika skönt varje gång! Sitter och chillar i hemklassrummet nu efter en tur på stan med jule.. köpte ett par örhängen (kostade ju bara 25 spänn ju!) och gick tillbaka hit. Bussen går om en halvtimme så nu återstår bara lite företagsmöte innan jag är frii.. i ett dygn ungefär.. på söndag är det bestämt att familjen ska till uppsala och käka med morsans släkt.. fan va kul, not! har gjort det vaaarje år så länge jag kan minnas, så det blir ju ltie tjatigt.. men vafan. får träffa josse och emilia iaf, och det kan ju va skoj :)

imorron blir det västerås med erika. hög tid att köpa nya brallor I must say. har bara astråkiga kläder för tillfället känns det som. och inte vill jag lägga all the money på nya heller, med tanke på att jag tröttnar på dem efter typ två veckor.. hmm. måste ha ett jobb fan! men som om jag har tid att ha nåt då? svar nej. kan inte jobba i stan innan jag har körkort. det är så kallt att sova i trappuppgångar och portar :/.

nu kommer snart bussen så lär gå nu.. men aja. måste ta en kik på engelskan jag har tills på tisdag. inte kul, men jag kommer tacka mig själv på tisdag. eheh

purre!

Karin väljer: "Karin äger"

Karin fick alltså välja rubriken. och inte helt otippat blev det en hyllning till henne själv, som det lätt blir när man har slutat plugget för nån timme sen och sitter kvar och degar fastän man itne riktigt behöver. Det där var en lögn, för jag behöver verkligen sitta kvar och jobba med arbetet om judendomen. Deadline tomorrow, men det är chill.. jag är snart klarre! aja, för övrigt var dte inlämning på internationella ekonomin idag. hade jag nåt att lämna in? svar nej. eeeh. men grejen är att ett litet missöde ägde rum hemma hos moi igår runt niotiden, och mitt arbete är sedan dess inte längre här, utan har tagit semester i cyberspace på obestämd tid.

eh ja, så nu är dte väl inte mkt mer att säga än: peace out lovely people! (jag är inte hög)

och justde by the way. irmelin dog igår :(

RSS 2.0