If you fall

Färdigfikat. jag fick presentkort på hm och blev glad. nu har jag 700 kr att spendera där, vilket känns awesome! vinterkappa här kommer jag! blev kär i den jag provade i sthlm i helgen så det kan hända att det får bli en sån. svart, inte naturvit sedan pappa påminn tmig om hur ofta jag kommer behöva tvätta den och hur det inte kommer gå eftersom den är i typ ull. hrm.

alla andra har krupit ner i sina sängar. jag gick upp vid elva och slocknade dessutom på soffan runt fem på eftermiddan så jag är inte spec trött än på ett tag. ska ner och kolla på scrubs. sjukt roligt. känns lite wierd att sitta och skratta för sig själv dock.. kan hända att det går nån bra nattfilm också. igår såg jag hable con ella. den var bra! dock inte så sorglig som karin påstått. dock har jag ett hjärta av sten när det gäller filmen. vet knappt om jag släptt en tår till en enda film förutom lejonkungen. kan tilläggas att jag då var sex år gammal.

nej, scrubs var det.

godnatt!


Don't look back into the sun

Sitter och tittar lite snett på väskan full av kläder som längtar in i tvättmaskinen. har ingen som helst lust att göra nåt åt det nu, men jag ska. känner doften av erikas parfym trots att det var många timmar sen hon använde den. luften på hela övervåningen är tung av hennes kate moss. har dock varit med om värre. den luktar riktigt gott och kate moss är snyggare än de allra flesta. skulle jag få välja utseende kan det hända att jag skulle ta hennes rakt av.

ikväll kommer josse med familj hit. har bakat chokladmuffins efter att ha ringt till millis och hört om receptet var bra. de blev nog goda. inte brända iaf vilket brukar kunna ske när jag ger mig in i kökets värld.

ska följa julias exempel och lyssna lite på libertines. att påminnas om tiden då sala inte alls kändes lika litet. där man bara var ett barn, trots att man absolut inte tyckte det då! café pasteL på torsdagarna efter skolan. blixtlås, unconditionals, blank street community, tact, och så förstås midnight scraper. det var tider det. då man hade snelugg, tandställning och the bodysize of a ten-yearold. då conversen fortfarande var någorlunda hela och när man för första gången provade på cigaretter och alkohol. det är inte så längesen som det känns. det har gått fort. då visste man inte mycket om någonting. man över huvud taget ganska lost in space, och fruktansvärt naiv. det har tack och lov förändrats nu och fastän jag kanske lurar mig själv ibland, så längtar jag inte på något vis tillbaka.

Bound together

Hemma igen efter en sjukt härlig helg i huvudstaden med kära julia. nu har hon flyttat till karlstad och jag får nog inte se hennes kluttnäsa förrän om fyra veckor. känns tungt. riktigt tungt. men ah well. det ger mig tid att fundera ut vad jag ska hitta på med mitt liv. kan inte vara kvar här länge till. när i stort sett alla vänner har letat sig, eller inom en snar framtid ska leta sig härifrån så känns det som att det inte är mycket annat att göra än att följa deras exempel. kommer nog vara ganska off ett par veckor och typ inte vara ute alls. vill dock festa riktigt ordentligt nästa helg eftersom jag är klar med penicillinet idag. vi får se hur det blir med det...

Popaganda ska sammanfattas.
Fredag: var paralyserad, lyrisk och samtidigt förundrad hur det kunde sväva runt så många skitsnygga killar på ett och samma inhängnade område. sörjde djupt och innerligt att man knappt kan hitta en enda sådan i sala. nej, rättelse: man kan fan inte hitta en enda sån kille i sala. här skulle det ha kommit en bild på två svarta streck som skulle förtydliga lite, men datorn är lite cp så jag hoppar över det. dessa två streck skulle iaf symbolisera ett par sjukt smala ben iklädda svarta stuprörsjeans, eftersom det konstigt nog är så att det är en riktig turn-on hos lilla mig.. hittade minsann ett helt gäng kvalificerade lovers. inte varje dag! Såg dessutom en hel del annat kul. en dylan-kopia (jag svär! dock bara kanske runt 17 bast) och en RÄVJAKT bland annat. jag menar hjälp! jag fick nästan mjuka knän och gåshud (av rävjakten alltså). Johnossi var grymma och Lykke Li var i en klass för sig. underbart! under mgmt kom störtregnet så jag och julia försvann ner i underjorden efter bara några låtar. hann iaf höra time to pretend. ajustde! en sjukt bra electrohouse-konsert hann vi med också. yeasah!

Lördag: Florence Valentin och the one and only Markus Krunegård. Florence var asbra och krunegård var jättefull och finare än någonsin! jag är fan kär. han körde några nya låtar varav en var lovely. kommer dock inte ihåg vad den hette. chocken över boysen hade lagt sig en aning men det blev endel nypa julia i armen och vice versa även dag två.

Passade på att leta oss igenom lite butiker på förmiddagarna. fyndade en jacka och en tunika på monki. eller ja, jackan var ett fynd, tunikan ett rån, haha nejdå. riktigt nöjd. julia köpte halva sthlm, men verkade nöjd med det. nu är hon i karlstad and i'm not. 

klart slut 

Happy birthday

Ja happy birthday to me! som vanligt känns det som att jag borde fylla ett år äldre än jag gör, bara för att de flesta redan fyllt. Blev väckt tjugo i sju av familjen. trevlig tradition (eller?) kanske inte när man varit ute en sväng på kvällen och kommit hem ganska sent.

jag och julia klämde ur det sista ur sommarklubben på hotellet igår. skapligt segt och inte mkt folk. vi blev båda hungriga och drog hem innan halv ett. på nåt sätt känns det ganska bra att det är höst.

har snart lagt fram allt som ska ner i väskan inför imorgon. är dock väldigt seg idag, don't know why antagligen penicillinet, så jag har inte orkat rota fram en väska att lägga det i än. snart så. hoppas att jag är piggare imorgon, annars kan denna helgen bli lite dryg. men det är jag nog, hoppas.


Losing my religion

förundras hur snabbt saker sker ibland. hur förvirrande allt kan bli på bara några få sekunder.

drömde en bra dröm inatt. hoppas att verkligheten kan bli lite som drömvärlden snart. gärna mycket snart. snart fyller jag år och det hade varit great att fira med vänner. verkar dock som att folk har andra planer. alla har planer.

ska till sala imorgon. hoppas på fint väder.


okej. mamma pratade nyss telefon med bror sin. inte heller dom har tid att komma och fika och ge mig presenter på torsdag. det suger faktiskt en aning, att ingen har tid. just nu vill jag somna och inte vakna förrän på fredag morgon.

You talk

varför är jag en sådan som när jag inte är glad, stör mig på alla som är det? jag menar, vad kan vara mer irriterande än fnitter?

känner på mig att jag inte kommer kunna sova inatt.

fruktansvärt ovärt inlägg.

And those little red shoes and some kid with the blues
Who gets right on your tits, you just grin and bear it

Oh well I know, I know, I know, I know it's wrong and so and so and so...


My maudlin career

1. Hur gammal är du om fem år? 23 år och 362 dagar
2. Vem var den sista du träffade? erika
3. Hur lång är du? 1,68
4. Vilken var den senaste film du sett? the good shepherd (den innersta kretsen på svenska)
5. Vem ringde du senast? Julia
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? har raderat alla skickade, men det var iaf till maja.
7. Vad är dagens planer? promenad med e, sit-ups och kaffe!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? nåra timmar sen
11. Vilken ögonfärg har du? väldigt blå
12. När vaknade du idag? halv elva typ
13. Har du någon gång hittat en katt? ja, jag och min barndomsvän sara hittade en grå kattunge en gång. vet inte vad som hände med den sen dock.
14. Vilken är din favoritplats? älskar att sitta på fik. annars är sängen en klar favorit.
15. Vilken plats föredrar du minst? en varm buss
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? hemma kanske, vart jag nu bor.
17. Vad skrämde dig som barn? allt i stort sett
18. Vem fick dig att skratta senast? mamma
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? oh nej! men spelaren funkar inte för tillfället, så just nu har jag ingen användning för några.
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med. olika mkt beroende på hur varmt det är
22. Hur många kuddar har du i sängen? en stor och tre små
23. Hur många landskap har du bott i? the one and only västmanland
24. Har du någon gång spytt på fyllan? hehe... det har väl hänt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor. dock aldrig någonsin skor utan strumpor. just can't stand it!
26. Är du social? jaarå. kan dock vara lite svår att umgås med om jag inte är på humör.
27. Vilken är din favoritglass? cornetto citron!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? skaffa lägenhet i en fin stad.
29. Tycker du om kinamat? never tried
30. Tycker du om kaffe? oja!
31. Vad dricker du till frukost? mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? brukar vända mig väldigt mkt
33. Kan du spela poker? bara töntvarianten. fråga diane hur dålig jag är på texas holdem(p&l 2008)
34. Tycker du om att mysa? beror på med vem
35. Är du en beroendemänniska? ibland.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja
37. Vill du ha barn? ja det vill jag. tycker dock inte spec mkt om barn, men det blir nog annorlunda när det är ens egna.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska. kan väl spanska hjälpligt och så teeny tiny franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? no sir
40. Föredrar du havet eller en pool? måste jag välja så blir det nog pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder o skor
42. Äger du dyra smycken? presenter
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? ett kex
45. Vem är den roligaste människan du känner? don't know. morbror Per I think. eller kanske cissi, eller julia?
46. Välj ett ärr på din kropp? har ett skitfult på axeln efter en tbc-spruta
47. Vad har du för ringsignal? ljudet på mobilen funkar inte alltid, men när det gär det så är det för tillfället babyshambles - side of the road.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? mamma har nog sparat lite.
49. Flirtar du mycket? haha nej! fast vad det verkar så kan det uppfattas som det ibland.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? på erikas rum
51. Kan du byta olja på bilen? nej (shame on me med tanke på hur mkt bil jag kör!)
52. Har du fått fortkörningsböter? nej, men det är nog bara fråga om tur.
53. Vilken var den senaste bok du läste? mig äger ingen
54. Läser du dagstidningen? yes
55. Prenumererar du på någon veckotidning? hell no
56. Dansar du i bilen? bara med erika, och ibland med julia.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? p3. always p3.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? en to-do-list. gjorde dock ingen av punkterna.
59. När var du i kyrkan senast? påskas
60. Vilka personer utmanar du? de som känner för det. ganska kul att läsa om andra ju!

som ni ser har jag inte haft mkt att göra idag. har egentligen en hel massa grejer som måste bli gjorda, men det är alltid något som kommer ivägen. imorgon ska jag dock bättra mig. har lovat mamma att städa huset och pappa att skrapa fönster -.- 

ibland tröttnar man på att ta initiativ. ibland vill man inte dra, bara tacka ja och åka med.
 
jag vill ha nya skor! och jättemycket från monkis höstkollektion! jag tror att julia får hålla i mig i helgen så att jag inte smiter in och gör av med ångestladdade summor pengar i just den affären..

nån dag ska jag in till sala. har inte bestämt vilken än. kanske onsdag. i värsta fall tänker pappa skicka mig till glasmästaren mot min vilja. ska passa på att hämta ut tågbiljetterna oxå. lika bra att göra det ifall automathelvetet är sönder på fredag, brurkar ju kunna vara så ibland när man har med satans järnvägar att göra. nejmen. det blir nog finfint.

Whirlwind

ex antal sena nätter har börjat kännas i kroppen. går runt som i dvala och småsover så fort jag sätter mig ner. men jag är glad. gårkvällen var hektisk, men kul. dessutom alltid skönt med små extragrejer nu när man är arbetslös.

imorgon börjar millis skolan och på tisdag är det erikas tur. kommer bli knäppt tomt här hemma. erika är dessutom inte hemma varken idag eller imorn. segt!

har rensat lite bland mina kläder och försökt fundera ut vad jag ska ha med mig till sthlm nästa helg. saker ska letas på, tvättas och packas ner i nån bra väska. vet inte vilken väska dock. har ingen riktigt bra. drömde att vi missade typ alla spelningar. typiskt mig.

snart fyller jag år, vilket känns grymt! skulle vilja fira lite med kära vänner, men jag vet itne riktigt vilka som är hemma, alternativt kan.. det suger att alla försvinner åt olika håll! (dock önskar jag såklart ingen ödet att bli kvar i sala forever!)


Creature Fear

jag är bakis. vill bara ha det sagt. och idag börjar jag på penicillin. ville egentligen kanske inte ha det sagt, men så är det.
ev var bäst igår, I'm so proud! regnet förstörde dock partylusten och sara hade glömt sitt leg, så efternorrmanska gick vi hem till cecilia. julia försvann iväg en stund och jag sändes ut i regnet för att skaffa fyllekäk. var ashungrig så det passade bra.

mycket folk på norrmanska igår och säkert hundra grader varmt! träffade iaf ett helt gäng trevliga och hade riktigt skoj. alla försvann väldigt snabbt efter spelningen dock. a pity.

efter ett par tre timmar av vänner, p3 sommarsession, kexchoklad och sömn så har jag varit in i duschen för att pigga på mig lite tills det är dags att vara fin och trevlig hela kvällen. ska bli riktigt kul faktiskt och jag ska för en stund fly från det faktum att jag är arbetslös och snart utan pengar. fick inte mindre än två erbjudanden om jobb igår. very inappropriate ones though.

nej, nu väntar hårtorken och spacklet.

Don't look back into the sun. kan inte få nog av den just nu.

Oh my friend you haven't changed
You're looking rough and living strange
And I know you got a taste for it too oh oh oh

They'll never forgive you but they wont let you go, oh no
She'll never forgive you but she won't let you go, oh no


Right side

Rubriken dedikeras till alla de fina i Edward Violet, som jag snart ska åka in till sala för att se och umgås med. har lyckats få med mig sara och troligtvis maja, samt gjort lite affärer med syster min så jag hoppas på en bra kväll!

lite tomt i huvet idag. mest setat och tittat på vänner med erika och millis. pratat lite med amalia som ju faktiskt flyttar imorgon. känns overkligt på nåt sätt. har visserligen inte träffat henne på hela sommaren (shaaame!) men det känns ändå annorlunda att tänka att hon från imorron inte ens bor här längre! och så maja som flyttar till karlstad och karin som kanske åker till usa. känner pressen att göra något av mitt liv. snart så. 

min lugg är ojämn och ful. ska nog klippa den. häromdan på hotellet fick jag dock en kommentar av en full brud. "du är så jääävla fin! är du singel? men shit du borde verkligen satsa på nån!". hahahah. well. nejmen jomen. torka håret och kanske göra nåt åt nunan min innan jag åker mot sala och saras apartment!

Ibland

Att känna att man inte hör hemma, inte passar in, inte är riktigt helhjärtat välkommen.

det är bland det värsta jag vet. tyvärr känner jag den känslan... ibland. kanske oftare än jag borde.godnatt

Tribute to Linn

Ibland kryper frustrationen fram och sätter sig tillrätta någonstans i mitt huvud och verkar inte vilja gå därifrån ens om jag ber den. Jag blir frustrerad och irriterad. På allt som är så svårt, men som somliga verkar tycka är så jävla lätt. På att dessa personer bara får mig att känna mig liten och dum. Att jag så ofta tänker att jag ska göra saker "sen" och sedan aldrig någonsin gör dem. Att jag låter jobbiga saker växa sig större och jobbigare än vad de egentligen kanske är.

nej, en vacker dag ska jag lyckas. det ska jag. någonstans måste man börja, men jag har inte lyckats få tag på en ände i nystanet än. men jag ska. "sen".

jag hatar alla dessa tankar som kommer och sparkar mig när jag redan ligger. jag hatar att de aldrig verkar kunna överge mig, lämna mig ifred. ibland känner jag mig så korkad, som en klyscha, som en svag individ, fastän jag verkligen inte gjort mig förtjänt av det. ibland är det nästan så att jag ångrar något som faktiskt var topp tio av mina upplevelser hitills i livet. det är inte rättvist. jag undrar om du ens har en aning. om du ens försöker att förstå.

But we get no answers from the past
Nor how the fire spread so fast
That New Years Eve all turned black
Sometimes you're lucky, sometimes you're not

-Tribute to Linn, Anna Ternheim

Underachievers please try harder

Videon till lily allens fuck you är kul. gillar den! skulle vara grymt kul om man kunde dra i saker sådär. om jag tänker mycket på det idag så kanske jag drömmer om det inatt. brukar kunna funka så!


here she is btw. riktigt snygg på den här bilden. gillar tröjan. tkr annars att hon kan se ut lite.. ja jag vet inte riktigt..

gårkvällen var okej. köpte mitt livs ovärdaste öl. skitlite folk ute och kallare ju senare det blev (logical though). imorgon är det dock inga hämningar. hoppas på en sjukt trevlig kväll. måste dock vara lite pigg på lördag eftersom jag ska hjälpa till i köket på stinas mammas 50årsfest. men det ska nog gå vägen.

ibland undrar jag varför jag är så fruktansvärt paranoid och livrädd för poliser när jag kör bil. mötte en polisbil på vägen hem idag och vips så kör jag som en liten ängel hela vägen hem, bara för att jag tänkte att "har man sett en så kommer det nog flera". jeez. ögontjänare? well maybe...

erika har åkt till sala och jag har övertalat henne att hyra film och köpa godis till kvällen. hoppas hon lyssnade och att hon "orkar". ibland verkar hon ha fruktansvärt lite ork den damen. ah well.

idag ska jag försöka söka mer jobb. snart dör jag.

bon iver - for emma.
finfint

In love with a feeling

Fortfarande lite shaky efter att ha varit hem till stina på kaffe och måånga sorters kakor. socker och koffein rubbar hela min existens och jag blir skakig och seg i huvet. men kul var det och jag ser vekrligen fram emot festen på lördag! kommer bli grymt!

erika och jag har ju bestämt att vi ska dricka en liter vatten om dagen utöver det vi dricker till maten. den främsta anledningen jag har är att jag vill slippa ha så torr hud, samt att man får bättre hy. än så länge har jag inte märkt något av dessa effekter, mer än att jag blir kissnödig hela tiden! det är sjukt. säkert två gånger i timmen. riktigt drygt. får se om jag pallar fortsätta. jag menar please, det finns ju faktiskt hudkräm!

ikväll ska jag ut med julia och cissi. var lite småsugen på sommarklubben. snart är sommaren slut, så man får väl passa på. blir tredje och antagligen sista gången för i år. har haft kul båda de förra gångerna, så jag hoppas att det blir kul även idag. suger att det blir mörkt och kallt så tidigt bara..


Such a lonely soul

häromdan såg jag och en bra fransk film. den hette la fille coupée en deux. vet inte riktigt varför jag kom att tänka på den just nu. kanske för att det var en snygg kille med? den var fin iaf och hon i huvudrollen påminde om veronica maggio.

ute regnar det och inne är det kallt. några av helgens myggbett ser riktigt otrevliga ut nu och jag överväger att klippa av alla naglar för att göra det så svårt som möjligt för mig att orsaka mer skada än jag redan gjort.

känner för att läsa en riktigt jävla bra bok! har visserligen inte tagit mig igenom gudfadern än, men det går ju såå segt! har inte tålamod att läsa klart den. funderar på att läsa en bok om någons liv, en artist eller liknande. det är alltid kul. satt ju i princip fast i the dirt i våras. tips någon?

ikväll tänker jag och erika titta på historien om coldplay. det går dessutom på svt, så det är inga viderstöriga reklamavbrott. sköönt!

Finally

Popaganda baby!

nu är allt bokat och klart, både festivalpass och tågbiljetter. detta kommer bli super, I can feel it! en helg i sthlm med jullebulle som dessutom kommer innehålla en markus krunegård-spelning! han som har så mkt nytt, åå vad jag längtar! sweetness.

Albion

Idag har varit en bra dag. har varit i sala på eftermiddagen. först ett litet ärende (which I truly enjoyed, hehrm) och därefter fika med julia. alltid lika kul att ventilera både det ena och det andra. efter fikat gick vi lite i affärer innan parkeringstiden gick ut och jag var så peewee att jag trodde att jag skulle spricka.

har inte så mycket mer att säga så jag slutar med en bild på karin, för omväxlings skull.

snygg.

nu väntar promenad med erika. hoppas att det slutat regna.

på fredag vill jag inte att någon låter bli att komma till norrmanska och lyssna på edward violet! det kommer bli grymt!

Born under a bad sign

Asså, tredje inlägget på en dag. mitt liv är en succé just nu, har riktig medvind... behöver nog inte förtydliga ironin nå mer. men jag klagar inte, för jag mår bra, är glad och älskar mina vänner. oh no vad klyschigt det lät, men vad göra? it's true.

ibland undrar jag vilka som läser här egentligen. ganska sällan nån hör av sig. jag vet såklart några som är liksom "stammisar" men en hel hoper andra verkar hitta hit every now and then. kul att jag väcker intresse, haha.

msnar med karin. hon är bra och vi kommer ses på lördag när vi ska servera på fest. jag, karin och darling anna i köket. ser fram emot det!

imorgon blir det sala på eftermiddagen och häng med fina julia. nästa tisdag när erika drar till ksk igen kommer jag go nuts av saknad efter j, m, s, k & v. fan vad allt suger ibland och fan vad jag känner mig naken on my own. det är skönt ibland, men verkligen inte jämt!

shit vad jag itne klarar att skriva med flera samtidigt på msn! jag får hjärtattack!


Tonight I have to leave it

Myggbetten från igår början ge sig tillkänna och här sitter jag och kliar. 21 bett på ena vaden, den andra har jag inte vågat räkna på. Och alla sa att det var "så jävla lite mygg för att vara tärnsjö", oh dear god!

So I've heard you know how to write it
does it mean you're good at putting things on paper?
Rumours say that you're very sorry
Oh no you're not sorry, no you're not


-shout out loudsi brist på saker att göra har jag lekt med måttband idag. här kommer en lista på några av mina mått, och ifall att någon vill göra en helkroppsskulptur av mig (I mean who wouldn't want one?) så får ni nu lite hjälp på traven.

Midja: 66
Ass: 95 (!)
Tits: 83 (sadface)

och nu till de lite mer annorlunda:

Arm (från axel till handled): 53
Långfinger: 8,5
Fot: 23,5
Näsa: 4
Öga (från vrå till vrå så att säga): 3,5
Öra: 6,5
Mun (without smile): 5
Mun (med smile): 6,5 (I can eat you all)
Axel till axel: 44
Omkrets lår (typ på mitten): 44
Omkrets vad (typ på mitten): 31
Omkrets skalle: 57,5 (ryms mkt!)
och så bubblaren:
ögonfrans (ja ni läste rätt): 9 mm

nu vet ni

good day!

Music when the lights go out

Ute blåser det och inne är det kallt. Känns som att man inte kommer göra många knop idag. Ska röja lite på rummet iaf, för det ser ut som skit!

Gårkvällen regnade tyvärr bort, iaf stora delar. Hängde mest med E. Kom till ingbo nån gång efter 6 efter att ha varit och hämtat cia. såg local loco som faktiskt var riktigt bra! åkte tillbaka till cia för att hämta myggmedel (asså tärnsjö...!). stannade kvar hela kvällen och väntade på royal company. träffade elenor, vilket var en riktig överraskning! strax efter ett kom vi iaf därifrån med överfull bil, haha. Skjutsade basse, kalle, tom och oda tillbaka till sala innan jag och erika åkte hem och sov. skönt. jobbigt och köra i vidervädret, men det funkade helt okej. märks att det snart är höst. tråkigt.


du va sötare än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän
/H.H

ibland hoppas jag att det är så du ser det, för det är vad du gjort. beter dig på sätt som verkligen får mig att se ner på dig. det är synd.

with all your lies, you're still very lovable
/B.I

ibland är det så jag känner. inte för att jag vill, utan för att jag gör det.

He knows it's eating, it's chewing me up
It's not right for young lungs to be coughing up blood
And it's all
It's all in my hands
And its all up the walls

Fuck you.

Stay tuned to my love

Dagens vider: När jag, morgonseg som vanligt ska ha på flingor på frukosttallriken ser jag mellan alla flingor som dyker ner i filen att det är nåt litet grått med. Tänker att det är nåt litet skräp som man kan pilla bort sen. När jag sen ska pilla bort det, ser jag att det RÖR på sig! Det visar sig vara en äckelsilverfisk som simmar runt i min fil!!! Börjar så smått att ogilla det här huset. Drömde att jag flyttade till en lägenhet, det var nice.

halsen kliar och jag kan inte låta bli. naglarna är i såndär riktigt bra kliarlängd, vilket gör det extra svårt att låta bli. Damn.

Erika har redan duschat.. tror att jag också ska göra det så har jag det gjort innan varmvattnet hinner försvinna (återigen älskar jag att bo på landet). Såg att det börjar redan vid två (!!!) borta i ingbo. sällan att man pallar. Tänker inte åka förrän mamma kmr hem med tankkortet så vi lär väl inte vara där borta förrän vid sex/halv sju. men aja. återstår att se hur kvällen kommer sluta.

Blindsided

Lyssnar på den nya favoriten och funderar på vad jag ska ha på mig imorron. sounds silly, men det är ju sån jag är. vet inte om man ska satsa på jacka eller tröjor, hur varmt/kallt kommer det vara? Hur länge kommer jag vara där? suck.

- "A word to your fans?"
- eh, Astronaut!

hehe

Orkar inte vara här mera. Internet är skitsegt, vilket får mina hjärna att vilja blöda. Ska snart äta räkmackor med systrarna mina. är ganska hungrig faktiskt, så det känns drygt att vi inte hade någon jäst att baka pizzadeg av.

And now all your love is wasted
And who the hell was I?
I'm breaking at the bridges
And at the end of all your lines
/B.I

I'm not there

Nu har jag sett den. Hyrde I'm not there igår och såg den med erika och anna. Den var grym trots att jag inte riktigt fattade allt. ska se den igen nåt tag. cate blanchett var helt otrolig och klart den skönaste av de sex som gjorde dylan. heath ledger var snygg som vanligt och ja.. de som inte redan sett den borde verkligen se den! (sen var det ju såklart ett stort plus att visions of johanna var med, haha)Åkte alltså till avesta igår och hyrde filmen. erika passade på att köpa en skitsnygg tröja och jag köpte hårfärg. nu är jag typ brunett igen, lite rödbrun liksom. har faktiskt saknat det lite så det känns grymt!

For Emma

Kollade nyss in cheap mondays och monkis höstkollektioner. Det skulle jag inte ha gjort! Har just nu en fruktansvärd ångest, blandat med ett enormt habegär. Hoppas att jag kommer till sans snart, iaf så pass att jag kan förflytta mig från datorn till tv:n och kolla på vänner. På förmiddan när vi satt och tittade allihopa kom vi på att vi faktiskt inte ens kommer ihåg känslan hur det var att börja titta på ett avsnitt av serien utan att känna igen det och kunna de flesta replikerna. Lite kul, men nog mest sorgligt..

Igår sökte jag ett jobb! Känns asbra, även fast jag nog egentligen inte alls vill ha det. Får se vad som händer.

Ska nog snart höra av mig till anna och fråga om hon kommer ihåg vad hon sa igår kväll. hoppas att hon gör det och att vi kan ha lite kul ikväll. måste ju dessutom höra om man missade nåt om man inte var på sommarklubben igår, haha. Okej, det där var mest sorgligt. alla vet att man i stort sett aldrig missar nåt om man inte är på hotellet en onsdag...

later


Red Ruby


de säger att vi är lika.

copycat ;)

bon iver - skinny love, är favoriten för tillfället.

Samson

Erika har klippt sig sjukt snyggt. Luggen är perfekt och allt det andra också. Är sjukt trött på mitt nu och när jag jämför med hennes får det mig att knappt vilja gå ut... hm. jag klippte som sagt min lugg och det blev för första gången riktigt obra. får se om jag vågar göra några räddande cuts eller om jag låter det vara. likgiltigt väntar jag ut de små stråna innan jag brutalt skär av dem igen. Färgade erika också, riktigt rött och fint. Saknar att ha rödaktigt hår.

det finns nåt annat jag brutalt vill skära av.

Funderar på hur fan jag ska lyckas hitta till ingbo på lördag! har förstått att det ligger i närheten av tärnsjö, där jag heller aldrig varit. har dessutom skitsvårt att läsa kartor. känner på mig att det kommer bli bra (lögn). erika får guida mig, hon borde iaf veta lite bättre än jag eftersom hon åker buss åt det där hållet hela tiden.

Nu ska jag tvätta bort mitt lingonröda nagellack, för det har börjat flagna och jag klarart bara inte!

dra


I walk the lineIdag gör jag som Cash, åt allt och alla. Fuck!
Nu vet jag i alla fall, svart på vitt. det suger en hel del faktiskt.

Ensam hemma. skittråkigt. Ska snart göra kaffe och klippa luggen, wish me luck!

Hang me in the christmas tree

Kul att jag försov mig imorse, för första gången på jag vet inte hur länge. Skulle vara i sala och käka frukost på johanssons med julia kvart över nio och alltså behöva åka hemifrån typ fem i. vaknade fem över halv. jeeez vad jag inte gillar stress. hann iaf riktigt bra. cecilia var oxå med och vi satt ute i sofforna och hade det bra. efter en timme tröttnade vi och kikade lite i affärer. köpte en ring, en tröja och ett nagellack. finally en rosa färg som jag nog kommer tycka om!
 
Fick tillbaka på skatten idag. Jag blev glad! inte mycket, men allt räknas när man är arbetslös!

Erika ska klippa sig imorgon och jag ska färga. copycaten ska klippa lugg. blir nog riktigt fint. Behöver snart färga över min knäppfula utväxt, men jag tänker låta det gå ett litet tag till. en omgång ljust till innan det blir mörkt till hösten. kul att jag har en plan.

Skinny Love

And now all your love is wasted
And who the hell was I?
I'm breaking at the bridges
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?

Bon Iver. En nykomling för mina öron, men oj så bra. påminner någonstans om coldplay tycker jag. hans röst liknar chris martins lite. musik som funkar bra på kvällen, men inget man kanske förkrökar till direkt. tycker iaf om när jag lyckas hitta nåt nytt och bra.

Ska in i duschen nu. Imorgon blir det frukost på johanssons med julia. tidigt morgonmöte innan hon ska till jobbet och jag ska avnjuta ännu en dag av arbetslöshet, hrmp. håller på och ska ta tag i det på allvar, men som alltid faller jag ur efter en timmes försök att skriva en bra ansökan. det fixar sig, det måste det. förr eller senare.

har förresten bytt bild på fb, efter att ha haft samma sen i februari. varken frisyr eller hårfärg stämde ju, så det blev en uppdatering. hade lite tid över och passade även på att fixa om bloggen så att den blev lite roligare. erika gjorde headern, cred till henne.

Laughing With

Foppatofflor. Har enda sedan fenomenet dök upp för sisådär tre år sen, funderat på vems huvud det brunnit i och varför denna masshysteri kring probably the ugliest shoe in the world uppkommit. Det absolut största frågetecknet är väl hur Foppa kunde förlora sin värdighet som ändå ganska folkkär hockeyspelare genom att själv vara frontfejs för hela grejen. Eftersom de i original hette crocs och kostade typ 600 spänn, så kunde ju var själ räkna ut med lilltån att det skulle komma rip-offs av denna trots allt otroligt sköna, men spyfula toffla. I stort sett var svensk äger antagligen nu ett eller fler par. Till och med promoe uppmärksammar eländet i sin sommarplåga. Under det tak jag tyvärr än bor under äger iaf ingen foppatofflor än, thank god. om nån skaffade sig ett par skulle jag ha dem på mig jämt, trots allt jag nyss skrivit. det är som sockervadd för fötterna, men en vass nål i modeögat.

anledningen till det ovan var att jag lyssnade på p3s diskussion som just foppatofflor medan jag maskeringstejpade fönster åt pappa. strax efteråt skulle det avgöras vilken stad som egentligen är bäst. Sthlm eller Gbg. Någon som hört detta förut? Ibland känns det som att det allt som oftast pratas om ungefär samma saker, hela tiden, överallt. Vad är grejen? Kom med nåt nytt!

The lost art of murder

Oh don't look at me like that
She won't take you back
You said too much, you been too unkind
Get up off your back
Stop smoking that
You could change your life
Do you think you'll change their mindCasanova går på tv, men jag har ingen större lust. har sett den så många gånger redan. dock är den bra och heath ledger är/var snygg. damn att han dog!

tog mig ut och sprang efter många om och men. det gick över förväntan och jag lyckades springa två km utan att stanna. way to go! nu ska jag lägga ansiktsmask och lyssna på babyshambles. har dessutom gjort världens godaste toast, med fetaost, tomat, rödlök och franska örter. try it!

Uppsnärjd i det blå

Stockholm igår. Karin bodde hur mysigt som helst i en liten tvåa på birger jarlsgatan. gick runt i vasastan en stund mitt på dan och grillade på eftermiddan och kvällen ute på terassen. Åh vad jag vill flytta till sthlm! Hoppas på att blir en sväng till dit nu i augusti, men det beror helt på om vi hittar nåt boende till popaganda eller inte.

  

Missade The pianist igår. den gick på trean och jag har velat se den ett tag. hann inte hem och missade början, så det kändes inte som en så stor idé att hoppa in efter en dryg timme. får hyra den sen nån gång.

just nu laddar jag för att ge mig ut och springa. ungefär det tråkigaste man kan göra, men jag måste.

hoppas på att jag kan hitta på nåt kul nu i veckan. på tisdag kmr jag iaf vara in town en stund, mer eller mindre frivilligt.
gosh jag hoppas att detta kan få ett slut snart!


Lucid Dreams

Trött på precis allt just nu. sura syskon, en jävla lågkonjunktur som gör det ännu svårare för unga att få jobb och bostad, pengar, och så förstås min kropp som fan aldrig är som jag vill.

imorgon måste jag dessutom gå upp tidigt som fan eftersom vi måste vara i sthlm, på birger jarlsgatan nånstans redan klockan elva. ska då hunnit parkera bilen på valhallavägen och gå dit vi ska. suck. hoppas iaf att det blir kul och inte så varmt. tycker inte om värme!

ska duscha och måla naglarna. kan hända att jag gör ett mysigt fotbad, det är ju fredag.

var in till sala och tittade på millis dansuppvisning, åt glass och var hem en snabbis till sara för att hämta kavajen jag glömde där igår. sala är en skitstad, men nånstans kan jag inte låta bli att tycka om den lite. bara för att.

somnade en och en halv timme in i filmen igår kväll, så jag tittade på den igen idag. den var faktiskt jättebra. vill vara lite som karaktären Grace. gå runt i löst sittade klänningar och spela dragspel för mina små sköldpaddor samtidigt som jag alltid skulle ha en cigarett i munnen som alltid skulle vara målad med rött läppstift. vara sådär härligt helknäpp och bara flyta runt som i en dimma. i slutet tog hon livet av sig, vilket i och för sig inte var så kul. men johnny depp var snygg såklart. det var en bra film.

Take me out


mean people suck

Har varit riktigt seg hela dagen. gick ner på stan och åt en glass med sara och åkte sen hem och umgicks med mamma som var sjukskriven från jobbet för sin förkylning. käkade pitabröd och pratade lite skit. la mig i soffan och kollade på napoleon dynamite. riktigt kul, men somnade nästan mot slutet, fortfarande farligt bakis.

nu är erika hemma och ikväll ska vi se Arizona dream. Johnny Depp på tidigt 90-tal är godis för ögonen och med lite tur är filmen bra.

The girl and the robot

Dagen efter kvällen före. Huvet gör ont och själen är som så ofta annars invaggad i oro och ångest. Igår hade jag iaf riktigt trevligt. Blev full trots att en av förfestölen tömdes av julia. Natten avslutades med halva Kill Bill 2 med stuart innan jag gick upp till sara och sov. Känner nu att jag nog slog tån där nere i källarmörkret. måste ha varit tröskeln eller möjligen dörrposten till toadörren. greatness.

sara börjar jobba vid två och då tänker jag åka hem. erika kommer inte vara hemma, vilket suger.

varför ska allt bli så jävla knäppt hela tiden? alltid ska jag behöva vara orolig för nånting. hey hey drama queen!

känner att jag verkligen inte är sugen på öl just nu! har aldrig trott på fenomenet återställare.

skriva en rad och sen byta stycke is the shit.

på lördag åker jag till stockholm igen. kul!Lead StarMin hals kliar, både inuti och utanpå. På insidan är den förkyld och lite hes, på utsidan känner jag hur eksemen kommer smygande. anledning okänd. känner mig inte speciellt stressad och man kan väl knappast påstå att luften ute är torr.

har varit hemma hela dagen om man bortser från morgonens tur till sala.. har tittat på ztv, druckit kaffe och pratat med erika. är riktigt förbannat jävla glad att jag har en syster i någorlunda jämn ålder!

Det är jättevarmt här och jag väntar och väntar på att temperaturen ute ska gå ner. ska hoppa in i duschen så fort det kommer varmvatten. mamma lagar kyckling med oliver i. snart ska jag köra bil igen. får lite ångest över alla mamma och pappas pengar som jag bara kör bort. måste betala tillbaka när jag kan för att rädda samvetet.

Igår såg jag o erika psycho. originalet. den var läskigare än jag trodde att den skulle vara. blev jätterädd på slutet och erika fick lova att inte gå ifrån mig. rysare och skräck är inte min grej! drama for life! För övrigt var markus krunegård galet vacker igår.

En ganska grym grej med bilden ovan är att den blåa färgen på ögonen är min riktiga. blir såndär extremt blå färg i visst kameraljus och när man dessutom har resten av bilden i gråskala så blir det extra blått. gillas. hade dock inte haft något emot att ha bruna ögon. det är snyggt som fan.


Blue Picadilly

Känner att jag måste ha förändring på något sätt. Någonting måste förnyas, göras bättre, bli bättre och snyggare. Just nu är håret förskräckligt med sin 15mm utväxt. Orkar inte bleka utväxten föratt sen färga den i samma färg som håret, så jag tror att jag får gå hösten till mötes som brunett igen. Känns lite tråkigt då jag verkligen trivs som ljus!

Läste julias inlägg. bro's before hoe's. det är så det borde vara. det är så det måste vara. jag har fått mig en tankeställare och jag frågar mig återigen samma frågor. vill känna en sak, känner bara en massa annat. vad lätt allting vore om det bara fanns svart och vitt, på och av, grönt ljus och rött ljus. något gör ont på ett sätt det tidigare aldrig gjort, vilket gör mig rädd.

grillnatta var tråkigt och livemusiken var sämst. klarar inte den genren, I'm sorry. gick till hotellet för att stilla saras ångest innan vi gick och hyrde film. satt och rensade hjärnan med ett par cigg på trottoaren, sara och jag. hon är så bra! imorgon blir det sommarklubben på hotellet. riktigt mkt folk sist, hoppas på repris.

Markus krunegård på allsång på skansen ikväll. har inte sett det en enda gång i sommar. idag sitter jag klistrad. fina markus, om jag inte får honom behöver jag inte ha någon alls! (okej, något radikalt, men idag är jag svartvit och frustrerad).


libertines i bilen påväg hem från sala.

I know you lie, all you do is make me cry
And all these words they ain't true

...
Oh, you can't stand me now


No subtle men

Har varit ute och sprungit en bit, gjort sit ups och ryggövningar och sitter nu och är sådär barnsligt rosig om kinderna. Lyssnar på broder daniels luke skywalker (haha) och msnar med karin. ska snart in i duschen och börja packa lite grejer tills imorron. Måste åka hemifrån redan kvart över åtta (God damn it) och lämna millis på dansläger. I nuläget känns det lite segt att behöva gå upp så tidigt, men det är nog inget mot vad det känns imorgon när klockan ringer. hjälp. hoppas verkligen att jag inte somnar bakom ratten!

vill se en bra film nu! längesen sist. väntar på att få tummen ur och gå och se public enemies. med vem/vilka det blir återstår att se. erika har yttrat att hon nog vill med. skoj!

Idag tycker jag lite extra mkt om bob hunds tinnitus i hjärtat. vet inte varför, men har lyssnat på den säkert fem gånger.

Vi hör signaler
vi inte förstår
som väcker känslor vi inte förmår
...
träffad av splitter
mitt i en mening
Det finns innebörd
och den är öerhörd
men den drabbar oss mest med sin försening

Har snart läst ut boken Mig äger ingen. Lånade den av mormor förra veckan. maja snackade om att hon ska se teateruppsättningen av den snart. funderar på att följa med. En riktigt, riktigt bra bok. tragisk, men ändå så tacksam och öm på något sätt. läs den!

g'night

Sticks and stones

Hemma från sthlm, lite fattigare än tidigare, men faktiskt inte alls så farligt! Lydde råd och gjorde en liten budget, vilket höll riktigt bra! Har dessutom skaffat en liten present till karin (som fyllde i maj) på skämsgränsen till sent kan tyckas, men jag är så värdelös på presenter att det är inte klokt! Önskar att jag hade mkt bättre fantasi och kunde pricka in sånadär grejer som när folk får de i present så blir det en riktig jävla fullträff! Har väl lyckats typ en, max två gånger i mitt liv. way to go!

i fredags sprang vi fram och tillbaka mellan affärerna i centrum. en nolla på fantasiskalan, men gjorde några fina shoppingfynd. hela helgens utropstecken var väl att jag inte hittade ett skit på weekday, varken på stan eller på söder. unbelievable! Erika köpte två par cm-jeans för 100spänn styck. Jag kunde inte vara helhjärtat glad för hennes skull eftersom min egen jeansjakt gick så kasst, men fan vad nöjd jag skulle vara i hennes läge! lördag blev det djurgården där mamma ville kolla på en ikeautställning. erika o jag köpte snygga kort i shopen, bland annat foton av audrey hepburn som jag ska sätta upp some place nice. senare på dan gjorde vi götgatan, käkade på mcD och lite annat kul. 

imorgon åker jag och e ut till saladamm och tjänar lite mer pengar. grillnatta inne i stan på kvällen så vi åker nog in en sväng och kollar läget. är på jakt efter ljusrosa nagellack i den där perekta rosa nyansen. lagom ljust så att man inte känner sig som en barbie, men heller inte för mkt åt det vita hållet så det ser ut som man målat med tippex!

tog lite bilder i helgen. lägger nog upp lite senare. måste bara orka först.


RSS 2.0