I said jump

Jag och E var sjukt sugna på glass och bestämde att det var en bra idé att ta bilen ner till lillasysters fotbollsmatch. Sagt och gjort. En och en halv timma senare är vi hemma igen. Satisfied och redo att snart starta dagens tv-kväll. Morden i midsomer, skenet bedrar och harper's island. Sistnämnda är läskigt!

Har bestämt att jag ska bada mina fötter idag. Länge, länge ska de få vara blöta, peelas och filas. Kan hända att jag målar naglarna på dem oxå, bara för att.

Imorgon blir det Dan Viktor nere på sommarpuben i sätra. Cider, trevligt sällkap och kul musik.


Homecoming

Varmt! Gick upp kvart över elva och såg att det redan var 26grader i skuggan. sweaty I must say! Har legat och solat en stund trots att jag är otroligt vek i solen och egentligen inte alls tycker om att vara där. Känner dock att man måste lyckas få åtminstone lite färg när det nu är så pass bra väder.

Kollade på första delen av Harper's island igår. Damn vad läskigt! Erika fick följa med mig och hjälpa mig stänga fönstrena på mitt rum för jag vågade inte själv, heh. Även på det området kan det hända att jag är lite vek.

Karin var här igår. Vi tog en långpromenad med Anna och pratade en massa skit. Är avis på K som ska till Hultsfred. I mean the killers! Hjälp vad jag vill! Istället ska här peppas inför popaganda då det blir mgmt, deportees, name the pet, camera obscura och parken. ohmy. jolly good!

Lust of the Libertines

Jag är förkyld. Snor upp till öronen. Inte jättekul i den här värmen! Ska snart ta en kall dusch och vänta in Karin som ska komma hit och spendera kvällen med lilla snoriga mig.

Funderar på att kolla igenom lite bilder från peace, men just nu orkar jag nog inte. Tar det senare. Erika har många bra bilder som vanligt. Kanske knycker några, iaf de på pete! Ser nu att jävlar vad hon har tagit bilder på viktor norén! Men it's okay, han är fin som snus.

Inte mycket mer att säga nu. Ska ner och knycka lite mer av mammas sallad med kyckling, pasta, fetaost och solttorkade tomater. Damn it's good!



Impulsive


Har precis beställt dehär skorna från HM. Kunde helt enkelt inte låta bli. Kanske var det väldigt dumt, arbetslös som jag är och med popagandabiljetten oköpt, men jag tror att jag kommer använda de sjukt mycket! Svarta skor funkar till allt.

Riot

Hemma igen efter fem intensiva, varma och härliga dagar. Hade riktigt, riktigt kul med alla. Tack för allt tjejer! Sitter och är trött, solbränd och nöjd. Håkan, Sounds, Mötley, Laakso och Mando, vilken fest! Tårar rann under Håkan. För sent för Edelweiss. 

Fredagen i västerås innebar även att vi fick sanna med oss upp. greatness! Spelningen var grym. Edward Violet var klart bäst på scen. Juryn var inte på deras sida denna gång, men man kan inte lyckas precis jämt. 

Tittar på erikas bilder från babyshambles spelning. önskar verkligen att vi hunnit se dem! Det är nog det enda som jag tycker att det känns jobbigt att ha missat. Annars tycker jag att vi gjorde bra prioriteringar i de trånga spelschemana. Imorgon kan det hända att jag tycker att jag har tid att lägga upp lite bilder. Den som lever får se.

Primal scream

Hemma hos sara i västerås. Duschar och väntar på att gå ner på stan för att träffa sanna och soundchecka EV. De ska kicka ass har de lovat mig!

Peace and love är underbart. Vädret steker svetten ur en och man känner sig som en friterad liten mask, men det är skönt. Campar vid härligt folk och ikväll kommer sanna upp och förgyller vistelsen ytterligare. Sov som en bebis inatt. Gick och sov vid halv tre och sov i ett sträck till kvart över sex när jullebulle kom och väckte. lovely!

Mötley Crüe igår var helt enormt! Grät mig igenom Saints of LA, hoppade, skrek och dansade. Helt sjukt grymma! Lätt min bästa konsertexperience hittills. Ikväll väntar förhoppningsvis babyshambles (om vi hinner upp tills dess), sounds, AiV och Mando Diao. It's awesome.

Peace out

Milk and alcohol

Internet och telefonledningen beter sig inte som de ska och därför är jag inte speciellt aktiv någonstans för tillfället. Just nu har det iaf funkat så pass länge att jag hunnit spara ner spelscheman på datorn så jag kan skriva ut dem. Skönt. Har snart packat klart och är all ready to rock.. hmrp

Har sett klart stolthet och fördom nu. Oh så romantiskt, jag blir knäsvag! Detta skriver jag nu faktiskt helt utan ironi!

Imorgon åker vi alltså upp. Jag, Julia, Erika och Kattis. Mamma kör. Hon ska jobba så vi måste åka redan runt tio på morgonen. Känns kanske lite segt, men we'll survive! Hoppas på en awesome tältplats =)


Kom änglar

Idag hände det. Nu är mitt hår orange! Riktigt, riktigt nöjd är jag, två blekningar och en färgning senare. Lite mörkt kanske, men hellre det än alldeles för ljust!

         
Efter blekningarna var det sjukt morotsoranget! (även sjukt flammigt eftersom det var färgat tidigare). Den sista färgen mörkade ner det lite och jämnade ut det hela. Trivs riktigt bra! Det kommer dock ljusna vartefter eftersom det är en 6veckorstoning.. 

Midsommar spenderades inte i runhällen, utan blev kvar i sala med julia och cissi. Var på en fest och sen gick jag och cecilia hem till henne och skulle sova.. well so we thought. Några timmar senare fick vi dock sova. Två polisbesök senare och ex antal personer som så fint våldgästat lägenheten. Intressant och lite läskigt men jag tycker nog ändå att vi hade ganska trevligt stundtals! Sov skönt, vaknade och åkte hem. La mig på soffan och lyssnade på p3s broder daniel-special i ex antal timmar. pappa kom med kaffe och gjorde mig sällskap.

Filmerna har kommit så igår kollade vi på höstlegender. Å hjälp vad den var bra! Rekommenderas! På eftermiddagen började vi på stolthet och fördom. Vi har tagit paus nu, eftersom den är fem och en halv timme lång (!) Erika kollar på Hannibal rising och mamma och pappa ser nån annan film. Jag ska ta en dusch, leta reda på stormköket och sen ska jag nog joina nån av dem, får se vem. Millis är inte hemma, allt är frid och fröjd.



Avslutar inlägget med lite Winnerbäck, samt denna sjukt heta bilden på en väldigt oförberedd J och en iddi till E som knäpper fulbilder i sommarvädret.

Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten


En midsommarnattsdröm

Midsommar. Vädret är väl som vanligt ungefär, men just nu regnar det faktiskt inte! Nästan så att det är skillnad mellan sol och skugga ute på gräsmattan. Me like!

Erika och Cia åkte tidigt till Sala och Millis jobbar på sitt sommarprojekt. Hon gör om en gammal skrubb till en walk-in-closet. Kul! Just nu är det tapetrivning som gäller. Var där en stund och hjälpte henne, med nymålade naglar. Smartdrag där.

Funderar lite på vad jag ska ha på mig ikväll. Kanske är det så att det blir reafynden från igår som får äran. Antar att det blir jacka och sjal som får följa med istället för solglajjor, men det är som det är. Huvudsaken är att det inte regnar nästa helg. Hoppas iaf på en riktigt trevlig kväll! Nu är det sill och färskpotatis som gäller. Hoppas julia har kul på sätrabrunn iklädd 1700talsklänning!




Jesus take the wheel

Härligt trött i benen efter en dag i uppsala med Jullebulle. Kul att vi stressade satan till bussen innan vi började ana att den nog faktiskt går annorlunda på sommaren... En snubbe kom mycket lägligt och bytte tidtabellerna och vi såg att vi nu helt plötsligt hade 40 minuter att slå ihjäl. Easy på stationen i sala... Det blev mat för J och chill för mig.

Väl i uppsala såg vi det underbara. 50% rea på weekday. Det var så glädjetårarna fylldes på i ögonen på oss. Hittade äntligen de jeansen jag velat ha så länge, för halva priset! Underbart! Jeans, tröja, klänning och solglasögon fick följa med hem. Kul att jag köpt tre par solisar i år. Kul att mina älsklingar är borta nånstans efter en efterfest hos julia. KUL! Det var mina absoluta favoriter och jag känner att jag aldrig kommer tycka om några andra lika mkt som jag tyckte om dem! En dag ska jag skriva ett sorgeinlägg här, tillägnat dem!

Erika och Cia har kollat på Sunes sommar och nu glor de på Sixten. Jag älskar Sixten! Hoppas att mammas ginzabeställningn kommer snart! Höstlegender, Ocean's thirteen och Stolthet och fördom (den "gamla" versionen med Colin Firth) är on it's way och jag längtar mitt ass off!

Midsommar imorgon och det verkar som att jag och Jule hamnar i Runhällen. Kan nog bli riktigt, riktigt kul!

Nu är det candytime!
bye


If looks could kill

Idag har jag och Erika varit riktiga atleter.. hrmp.. Vi har iaf cyklat en gång på förmiddan och varit ute och gått nu för en stund sen. Känns riktigt bra! Redo för att prova byxor imorgon!

Mamma fyller år idag. Som vanligt gnäller hon över att hon är för gammal. Undrar om jag också kommer bli sån. Jag menar please, 45 år. Bara halvvägs till 90 som nån så kvickt sa, minns inte vem. det blev lagom populärt.

Kollade över PLs spelscheman idag och såg till min förfäran att vi missar både pete dohertys solospelning och babyshamlbes spelning, samt the sounds när vi åker till västerås. Känns hårt, men ser verkligen fram emot att se ev. Var längesen sist! Sen är det ju även så att mr doherty med crew inte har världens bästa statistik när det kommer till att faktiskt genomföra sina sverigespelningar, så det kan hända att det blir så att igen får se dem. vem vet?

Nu väntar skenet bedrar. Lätt bästa serien just nu!


Nu har jag gjort det igen, jag har vart dum mot mig själv

Hjälp vad dagarna går sakta när man är arbetslös. Speciellt när vännerna har jobb! Var på åkrahallen idag och letade faktiskt lite efter Sara, men såg henne inte någonstans. Köpte glass och satte mig med erika och lyssnade på musik i bilen istället i väntan på mamma.

En sak jag gärna gör när jag har tråkigt är att läsa bloggar. Inga "rosa" bloggar måste genast tilläggas. Problemet med detta är att jag inspireras av människor som har bra mycket mer pengar än jag och som har råd att leva ett helt annat liv, fyllt av underbar shopping och rikt uteliv. Det egna käns då med ens en aning fattigt. Ibland undrar jag varför jag bryr mig. Hur outfits, mode, skor och shopping kan vara så jävla intressant? Känns ju en aning döfött när man drar det till sin spets. Jag har kläder så jag inte fryser, borde jag inte vara nöjd? Spelar det nån roll om jag har femton eller sjutton tröjor? det är ju trots allt ändå bara sju dagar på en vecka?! Damn. Sen kommer jag på mig själv med att längta till torsdag, då jag och Julia ska köpa kläder och ha det bra en hel dag i uppsala. Jag kommer på mig själv med denna kliande iver att få göra om håret, färga både det ena och det andra, nya glasögon, nya skor, brun utan sol, nagellack, you name it! Det är underligt. Just nu vill jag färga ögonbrynen. Sneglar även på hemlisen på bordet. Vill ha ett par skor från hm, men vet att jag ändå knappt kommer använda de eftersom jag så lätt får ont i fötterna av klackar. Vill ha en kavaj från hm som jag tänkt på i över en vecka nu. Får se om jag nånsin kommer till skott.

Ibland funderar jag på hur det skulle kännas att vira in mig i ett av Tanzaniatygerna och bara gå ut. Låta folk glo och bara gå och le.



Treat me like a lady

Erika är ute och klipper gräs och mamma spelar piano. Jag sitter här och är allergisk mot gräset, men kan inte stänga fönstret eftersom jag vill ha tillgång till internet. Tricky. Ögonen kliar och rinner och näsan snorar, but I like it. Äntligen lite finare väder!



Köpte finally ett par gummistövlar idag! Så nu är jag redo för festival och svensk sommar! Ett minus är de vida skaften, men de lär jag väl aldrig komma ifrån så länge inte vaderna blir större.. Gillar dom faktiskt och de var riktigt, riktigt sköna.

Köpte även en annan grej som står här brevid och myser. Får se om jag kommer våga använda den/det, men jag vill! Vi får se helt enkelt.



You told a lie

Regniga, arbetslösa dagar fördrivs ibland vid datorn och där pågår ibland även olaglig lerladdning av musik. I'm sorry. Nya örongodiset är iaf Camera Obscura, ännu ett glasgowband (Glasvegas) som faller mig i smaken. Kanske ska åka dit nån gång? Har hört att skottland ska vara jättefint!

Wishful thinking is going to make you mine
Push turns to shove
I got no more room for love

...
Please don't hate me
You're feeling a little sad tonight but you'll be alright


Godnatt


Eller nej vänta.

You bruise like a cherry my darling girl
Words can mean nothing to some in this world


"A sisters social agony" - Camera Obscura

Träffsäkert

Godnatt

No one is completely faithful

Nu har jag städat lite och känner mig helt galet slö. Gick upp klockan tolv och väckte erika. Tror att jag ska börja vända tillbaka dygnet lite. Det känns betydligt bättre att vakna runt tio halv elva...

Erika och Katarina skrev ut kartor igår. Kartor äver borlänge. Nu tror jag faktiskt att jag även en aning slirig kan hitta hem till Kattis under PL. En liten bit och gå, men det bllir nog bra. Varm dusch är dragplåster nog! Hoppas verkligen att vädret ändrar sig tills dess annars kommer vi ju frysa sönder!

Millis gör tonfisksallad nere i köket. Hon är sur för att jag inte vill hjälpa till. Kan hända att jag går och gör det snart, snäll som jag är (när jag vill). Har dessutom lyckats övertala erika att följa med mig till sala imorgon. Mission: nya glasögon del 2, samt gummistövlar! Pappa tänker ge mig pengar till dem verkar det som. Min pappa är typ bäst.

later

Life

Skickar upp några bilder i väntan på att det ska börja nån kul film på tv. Enjoy

      
Nåra bilder Erika tog på mig hos mormor i fredags kväll. Lägg märke till min nya kjol, min bebis!


 
Erikas hemmagjorda "stereo".. eller vet egentligen inte riktigt vad man kan kalla det. Rolig är den iaf. Ljudkvalitén? Well...
Bild två är en blyertsteckning som hon har gjort. Tycker om den! (okej, en kolteckning, I'm sorry erika!)


Nya sommarfavoriten! God!

Nu är klockan nio.

Den fulaste flickan i världen

Åå vad jag tycker om melodin och harmonierna i Laaksos Right back at you. Riktigt riktigt bra! Speciellt refrängerna, de är riktigt grymma!

First I thought you had it all
Now I know you needed love
First I thought, then I stopped
I thought you were too much
Then I couldn't stay untouched
First I thought, then I stopped

Msnar med Karin. Hon har varit ute nästan hela dagen, poor thing! Jag var ute i tjugo minuter och skrapade fönster och trodde jag skulle frysa fast och drunkna på samma gång. Wierd känsla! Har iaf bestämt nu att jag ska investera i ett par snygga gummistövlar eftersom sommaren aldrig verkar kunna ta sig i kragen. Kan hända att det dessutom blir en fruktansvärt blöt festival och den tänker jag isf verkligen inte besöka i tygskor!!

Torsdag it is then Juliet! Första punkt på min shopping-list är nya jeans och en finkammning av weekday och monki! Med x antal fräscha tusenlappar från diverse jobb och studenter så är jag wide open för shopping-spree.

Jag och karin har nu avancerat och skriver nu även på facebookchatten. Vi har ett liv! for your information så diskuterar vi smileys (läs förra meningen en gång till snälla!). Det handlar bland annat om vilka som är sötast;  =) eller :) tricky!

Så länge du är med mig

Regnet fortsätter att regna. Egentligen, varför sluta precis just nu när det kommit ner från himlen konstant i över ett dygn? Kanske för att vi nån gång äntligen ska kunna få sommar? Dock har jag kikat efter lite och det kan hända att det blir fint från och med tisdag. Jag hoppas.

Festen igår gick riktigt, riktigt bra. Inga sura miner trots det vidrigt kalla och blöta vädret (de var utomhus!). Folk dansade, åt och drack och jag och Erika försökte hinna med att fylla på vin och mat, plocka disk, diska, hålla rent och fräscht, passa upp och vara allmänt trevliga. Kom därifrån typ mellan halv ett och ett. Kalla, trötta och ganska blöta, iaf om fötterna. Dock ex antal hundralappar rikare, vilket känns hur skönt som helst!

Just nu har jag gjort nåt som jag verkligen inte borde, vilket gör att jag längtar efter värme och goda vänners sällskap om möjligt ännu mer än jag tidigare gjorde. Tänker inte gå in på detaljer, men fan att det ska vara så svårt! Kattis är här och snackar festival med erika. jag läntar lite efter julia och att göra detsamma med henne. vi får styra upp nåt i veckan.

Drömde en konstig dröm inatt och när jag vaknade kändes allt 100% rätt. Efter 30 sekunders vakna-till-liv så fylldes jag av illamående och ångest à la vakna upp i nån annans säng. Taskigt av mitt udnermedvetna måste jag säga! Damn drömmar. De vispar runt i allt som man tänkt på plats så bra innan man somnade!

I miss you, I'm pregnant

Jag älskar Laakso!

Ska snart laga mat med Erika. Biff och pommes, hjälp va gott! Har kommit in nån sorts period av konstant hunger och kommer alltför ofta på mig själv med att gå runt i huset och leta mat som om jag vore ett djur. Sjukt! Dock fick jag en boost idag när jag testade shorts på hm och kunde konstatera att mitt ass fortfarande är i storlek 34! Det gjorde mig glad och när jag kom hem unnade jag mig glass. Köpte dessutom en tröja åt erika idag för att hon så gärna ville ha den men inte hade några pengar. Hon har för tillfället en krona, som hon fått av karln sin. Den som ändå hade en generös gentleman att tigga av... jag får tigga av mammas generösa gentleman, alltså pappa. Det ger dock oftast riktigt bra utdelning!

Imorgon är dagen D. Dagen då jag och Erika ska hålla en massa hungriga och kanske efter en stund något överförfriskade festgäster nöjda och vid liv. Bara de inte trillar ner i sjön! Vi har dock blivit informerade om var livbojen sitter så det ska nog inte vara nån fara.. Hoppas iaf på en riktigt trevlig kväll!

Long beach

Först vill jag vara rätta Erika lite för hennes inlägg från igårkväll. Jag knuffade inte det sjuka barnet. Det knuffade mig först och jag.. gjorde motstånd..!

Jag är helt sjukt sugen på popaganda. Jag menar mgmt, parken och name the pet i line-up:en och knappt 500 spänn för två dagar. My lord, det är värt! Missar nog tyvärr parken på peace eftersom EV fick spelning, så det vore ju verkligen great om man kunde pricka in honom då i huvudstaden istället!

Nu har jag även 4 glasögonbågar hemma för provning, oh yeah. Har nog egentligen redan bestämt mig, men jag ska ge folk chansen att tycka till innan jag bestämmer mig helt. Köpte även kjolen jag funderat på. Åskmolnsblå, vilket mamma tycker låter helt knäppt! Vadå? Har den samma blåa färg som ett åskmoln så kan man väl säga så? eller? Aja, jag säger som erika: Åskmolnsblå, en vardagsfärg! Med det menar hon att den passar till det mesta och det gör den, min darling! Har dock kommit på mig själv med att ha tre kjolar i samma modell men olika färger. fantasifullt (?)

Ikväll blir det fika hos mormor eftersom hon fyller år. Julia är i västerås, maja i serbien och sara i götet.. dåligt med vänner på plats i stan med andra ord.

Åh, nu skriker verkligen bob hunds gitarrer. Låtbyte!



Allt ni bygger upp ska vi meja ner



På bilden syns mina nya små skönheter som fick stilla shoppinghungern för idag. Kan hända att jag imorgon åtminstone provar kjolen och kavajen jag såg på hm, men å andra sidan vet jag att det skulle föra med sig alldeles för mycket ångest om det sitter bra!

Fixade iaf mitt bankärende och passade på att boka optikertid. imorgon klockan 11,00. shiiiet vad tidigt! tänker jag som redan efter en knapp vecka har vridit om dygnet till "sommartid". Mamma himlar med ögonen och jag tar tiden. Ett steg närmre nya glasögon. Happiness! Träffade även Julia, Cissi och ingrid som lunchade på waynes. Satt där en stund och åt upp cissis pasta och pratade lite.

Ikväll har millis skolavslutning. hon ska sluta sexan och tjatar på mig att jag ska komma. tårtkalaset lockar, men resten? nja. snart kommer erika hem. får se hur hon gör.

Hej Monika

Läste nyss en blogg där personen hade lagt upp en länk till videon med Nic and the family och deras låt Hej monika. Kommer inte ihåg vilken sommar den spelades en gång i halvtimmen på radio och den adnra halvtimmen fylldes med Ingen vill veta var du köpt din tröja. Kanske var det 2004? Eller var det 2003?

Kan iaf inte låta bli att tycka att Nic Schröder är helt sjukt lik Pelle Almqvist. Är det bara jag?
Fast Pelle är snygg och Nic är mer gullig.. eh.. jag tror vi stannar här.

Ta min hand och visa mig vägen, jag är din i alla lägen

how sweet


Tyst för fan

Sitter och drar i mitt skitiga hår. Annorlunda kan tyckas, men anledningen är att jag är så fruktansvärt trött på det att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Ibland känns det som mitt livs misstag att klippa av de där femton centimetrarna av slitet svintohår. Fast å andra sidan är det väl ute igen i höst. B-vitamin över sommaren så växer det så det knakar! Funderar även på att göra lite slingor.. ljusa upp lite. Drömmen är ju att ha kopparrött, nästan lite som nån orange ton på håret. Morotshuve fast ändå inte. Kan hända att det satsas nåt tag.

Imorgon tänker jag och mamma åka till sala. Hon ska köpa skor och jag ska vara med och tycka. Vet egentligen inte vad det ska tjäna till eftersom hon ändå aldrig lyssnar på mina förslag, men jag kanske nånstans i mitt undermedvetna hoppas på att hon ska bjuda mig på fika? Med lite tur är även julia i stan eftersom jag har en present åt henne. Smutsiga gruvkläder it is och hon kommer bli så glad!

Klockan är snart sju och med nudel och kycklingwok i magen ska jag bege mig en trappa ner och bråka med millis om bästa soffplatsen och tv-kanalen. Ibland undrar jag om det är bara därför den ungen fötts? Flera år senare än oss andra och med ett humör från down under...



Alone together

Nöjd för tillfället. Målet för dagen var enkelhet och att jag ville ha det ljust och luftigt. Det blå får stå för sommarhimlen eller nåt ditåt. Kan väl hända att det blev lite tråkigt, men en sak är iaf säker. Jag hade tröttnat på svarta medaljonger!

Fick sms från Julia på förmiddan som sa att de ska spela i västerås den 26 i alla fall, eftersom juryn valde ut dem. Det blir alltså till å rymma från peace and love under fredagskvällen och hoppas att vi hinner tillbaks för att se mando. jag förväntar mig att få följa med som groupie, vad annars liksom?!

Igår såg jag Eternal sunshine of a spotless mind med erika o pappa. Den var riktigt bra. Om det där ingreppet som innefattade utradering av personer ur folks medvetande och minne existerade i verkligheten, vet jag att jag skulle missbruka det till 110%. Jag skulle nog dessutom vara långt ifrån ensam om det! Förstå hur skönt det skulle vara!

Dagen i övrigt har vigts åt tvätt, tvätt och lite mer tvätt. Har försökt plocka undan så mycket skit som möjligt från mitt rum och vikt ihop en massa rena grejer som av någon anledning legat och tagit upp golvyta. Det betydligt bättre ut, men är långt ifrån klart. Mission fortsätter imorgon!


Cryin' blood

Som synes har jag inte hunnit göra om här idag. Kan hända att det får bli något till morgondagen. Erikas är iaf fixat. Hon har setat och pekat och jag har petat. Tog en kvart, sen var hon nöjd. Skönt, för jag vill egenligen bara härifrån. Kanske ta en promenad.

Dagen blev kortare än planerat. Vaknar strax efter tolv (!) av att anna smsar att hon är kaffesugen. Bara upp och på med kläderna och gå dit. hon bjöd på kaffe med mjölk och hembakas jordgubbspaj. lovely! Pratade om allt och ingenting, skrattade, skrek och hade oss. Planerade festival och lata sommardagar. Det kommer bli great! Arbetslösa båda två och bara några hundra meter mellan husen! Strax efter fem gick jag hem igen och körde kristina, fia och amanda till deras fotbollsträning. Kom på att jag ju inte ätit nåt annat än paj på hela dagen och hjälpte erika med maten.

Nu sitter jag och letar min blivande man på sthlm streetstyle. Jag vet, men please, vart fan ska man leta då? Där får man iaf nån med grym stil!

Vi blir fler och fler för varje dag som tycker att killar är svin! Kan inte med ord förklara hur lycklig jag är för er skull, ni som faktiskt har pojkvänner som är bra, för tro mig, ni är få! Damn you!

Sketches for my sweetheart the drunk

Måste bara säga att min vänstra halsmandel nu vuxit till dubbel storlek och att den numera faktiskt stör! Den tar liksom i när tungan rör sig, rösten låter klämd och jag liksom snarkar när jag andas. inte kul!

Julia dissar mig på msn när jag hade ett samtalsämne och allt! Erika tjatar om att jag ska göra om hennes blogg, vilket jag ska.. imorron! Ska nog gör aom min också. Känns lite depp med svart nu när det ju faktiskt är sommar och glada tider! Förutom att det verkar som om allt och alla utom just naturen har fattat att det faktiskt är en vecka in i juni! Good Lord vad kallt det ska vara! Jag trotsar och har sommarkläder, och vad får jag för det? Jo, svullna halsmandlar! Life's a bitch...

Morgondagen ska alltså fyllas med petande i html-koder, men även med en kaffe hemma hos Anna. Tjoho! Riktigt längesen man träffade henne! Här ska planeras festival, snackas skit och skvallras så det står härliga till. Me love.

Dude looks like a lady


Happyface på Mya som åker till Serbien imorgon


Jullebulle och kaningrodan


Tardface som ser ut som ***! Vafan hände?


Fika var härligt. Prat om allt och lite till. Kommer verkligen sakna allt detta vardagssnack! Random samtalsämnen där man kommer varandra så nära och där allt liksom bara är. Ett av de givna samtalsämnena var ju såklart sex, drugs and rock n' roll.. eller inte.. eller jo. Underligt hur olika vi faktiskt kan vara, boys and girls, även fast vi så gärna vill säga att vi är så otroligt lika och jämställda.

Hungern river i min mage. Hjälp vad jag inte har lust att laga mat! Erika käkade upp den sista fryspizzan och här är jag. Halsen är fortfarande svullen och äcklig. Shit vad jag skulle vilja tycka synd om mig själv nu, men nej! För jag är fett lycklig just nu. Trots att saker verkligen inte har gått min väg, att jag inte har nåt jobb, att saker glider mig ur händerna, så vet jag att jag kommer klara mig. Att saker kommer att lösa sig, på ett eller annat sätt. Jag vet att jag inte orkar vara nere och sur, för det tjänar verkligen ingenting till!

Jag gjorde ett quiz på face.. vilken slags rockstil jag var. jag blev punk, haha! fast okej, jag gillar punk. Frågan är om jag är speciellt punk? rebellisk, anarkistisk och aggresiv.. well.. nja.

Pics











GP06 tog studenten och nu är det slut. Sorgligt men samtidigt helt galet skönt!

Nu ska det duschas och käkas. Ska in till stan och fika med Julia och Maja, efter nyheten att Maja drar neråt Europa redan imorgon (!!!) Ska nog passa på att glida in en sväng på banken också. Och så måste jag boka optikertid, eftersom min studentpresent från mamma och pappa var nya glasögon! Lovely!

later

One love

Tittade på tv för en stund sen. Dom kallar oss artister, denna gång med Håkan Hellström. Fina Håkan! Lika söt och oskuldsfull som vanligt där han visade alla sina favoritställen i Göteborg. Han känns så sommar på nåt vis!
Som final spelade han Försent för Edelweiss. Det kom en tår. Det kom två. Det är synd att det blivit som det blivit med den låten, för den är riktigt, riktigt fin!



Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt


Colorblind

Gårdagen i Falun var riktigt kul! Trots att man var trött som ett as och att rösten kanske inte var vad den borde vara. När jag kom hem såg jag till min skräck att halsmandlarna var jättesvullna och hade vita prickar på sig. Hjälp! Om det är något jag inte vill ha så är det halsfluss och tio dagars penicillin! Idag är de lite bättre, men fortfarande långt ifrån bra.

Jag och Erika har legat på soffan nästan hela dan. Ätit choklad och skrattat åt stilakuten och sen åt monty python. Det är så det ska va! Vi funderar på att bränna ihop en ny blandskiva till bilen. Den vi gjorde i mars är fett slutlyssnad och en massa nytt och fräscht har hoppat in i datorn (don't ask me how?) och ligger och bara väntar på att få bli sönderlyssnade i bilstereon.

Imorgon ska jag vara hemma hela dan. Borde kanske åka in till stan en stund, ehe, men jag vill inte. Det är ju snart festival ju! Lika bra att fixa det som ska fixas efter den. Så *** mkt bryr jag mig inte om andra. Förlåt.

För tillfället är jag tokigt shoppingsugen! Fick pengar i studentpresent och det vore såå härligt att inte tänka så mycket på vad som ska göras med dem, utan bara åka till sthlm och spenda! Join me!

Coconut

För jag har tagit studenten! Underbart!

Dagen igår bjöd väl inte direkt på nåt hundraprocentigt studentväder, men vi deppade inte för det! Samlades i ljushallen och skrev i varandras mössor och tog kort till studentkatalogen. Johan skjutsade oss (jag, julia och vix) till stan vi tog oss en newcastle innan kyrkan. Kissnödig och fnissig satt man där på första bänkraden med en maja som suckade och himlade med ögonen. Emma spelade tvärflöjt så fint. Julia och Karin broke. Fick våra betyg och åkte upp till skolan igen där vi fick avslutningsmiddag. Riktigt, riktigt nice! Studenttåget var över förväntan i kylan och blåsten. Alla sjöng och skrek och var glada. Massor av blommor och kramar. Klassen blev fotad till tidningen (hjälp) och sen åkte vi flak med teknikklassen. Kallt, men helt okej! Hemma väntade alla och det blev mat och presenter, tjoho!

Vid elva var vi inne hos Sara igen som hade styrt förfest innan hotellet. I kön (!) till hotellet ropar Sanna. Lycka! Träffar även Cissi som var på partyhumör! Dansar, skrattar och gör bort sig en aning på hotellet innan det blir efterfest hos A. Vid fyra slet jag mig därifrån och gick med snabba steg hem till sara. Ringer och är precis påväg att be om ursäkt för att jag ringer och väcker henne och att jag hon snälla, snälla kunde få komma och släppa in mig. Hör att hon minsann har efterfest den räkan. Vid halv fem gick de sista och vi sov en stund. Nio ringde jag mamma och bad om skjuts hem.

I eftermiddag blir det Falun. Sjunga står på schemat, trots att rösten nog inte är vad den borde vara. Jag och Julia är nog aningen slitnare än övriga. Kul ska det bli iaf!

Nu väntar dusch (!!!) och lunch.

Visions of Johanna

Jag klättrar. Långsamt och försiktigt och ibland mycket, mycket ostadigt. Jag ska komma upp, det har jag lovat mig själv. Får stöd av mina älskade vänner, som verkligen betyder allt i stunder som denna.

Imorse vaknade jag och kände att jag nog inte ville vakna mer. En veckas hårt festande tar verkligen ut sin rätt på kroppen och det var med darrande armar och ben som jag satte mig i bilen (!) och hämtade karin. Det gick bra att köra hem. Hällde i mig vätskeersättning ur mammas guiness-glas (=stort alltså) och kollade på vänner. Somnade och vaknade en dryg timma senare av att pappa kom hem. Nu har jag försökt tanka i mig vätska och lite mat. Maten gick sådär. har varit iväg och städat lokalen i regnet och fick kväljningar av utmattning varje gång jag drog dammsugaren fram och tillbaka. Nu skakar jag igen och har bestämt att jag nog hinner vila liiite till innan jag måste duscha och rycka upp mig för att återigen åka in till stan.

När söndag kommer ska jag få vila. Lördag förmiddag är jag väl troligtvis bakis igen, men måste då vara pigg till eftermiddagen då det bär av upp till falun för att sjunga. Hur rösten mår då, dagen efter studenten är en fråga jag inte kan svara på i nuläget. Hoppas verkligen att majas feber och onda hals inte smittar mig tills dess!

Nej sova lite var det. Käken har även den börjat darra och jag biter mig i tungan ungefär en gång varannan sekund. Nu kom Millis hem och skriver "haaallå!" jag svarar "heeejdå" på ren impuls. herregud johanna, vad sliten du är! 


-

Jag sjönk nu. Som en sten i en bottenlös brunn. Jag orkar verkligen inte klättra upp som läget är nu. Jag tar studenten och solen skiner trots att de sagt att det ska bli regn. Ändå regnar det inuti mig. Det rengar och regnar. Ilskan har förbytts i nån känsla som ligger mitt emellan svek och hopplöshet. Jag vet inte vad som händer, mer än att jag känner mig som ett verktyg i någons vilsna sökande efter Gud vet vad. Jag känner mig använd och bortslängd. Der känns verkligen bara vidrigt just nu och allt som kommer fram är tårar. Att helt plötsligt inse att en person som man lärt känna och faktiskt trivts med, bara har spenderat tid med en för att den saknat någon helt annan. Att denne person sagt saker som bara varit tomma ord, men som för stunden både värmt den själv och mig. Förjävligt är vad det är och jag kan säga att jag aldrig någonsin mer tänker göra om det här misstaget. Om det nu är så att jag tar mig upp, vet jag att jag för varje gång jag träffar dig så kommer jag sjunka ner igen. Äckliga människa.


 

Now I wanna sniff some glue

Tjejerna tog killarna i brännboll! yeah! Julia brottades, jag var full. Karin tog fjortonhundra shots och jag är fan inte nykter än. Julia har flyttat och nu har vi packat upp alla lådor, onyktra. wiho! Jag har supit bort min palestinasjal och har en fruktansvärd ångest! Kebaben från gårdagen står i julias gamla kyl och jag är sugen som fan! Måste tjata på calle så att han kör ner oss på stan.

lyssnar på ramones och jula är anti. alla vet att hon älskar dylan, hahaha! fyfan

nej ikväll gäller det. Finalen på x antal dagars supande. Det blir great! Kommer sakna det här!

Studentveckan

Det börjar kännas lite i kroppen nu att det varit mycket festa, lite sömn och ännu mindre mat de här senaste dagarna!

Vikingafesten drog mycket folk och jag hade kul, nästan hela kvällen. Tårar rann, men jag är glad att  jag verkligen fick reda på sanningen tillslut. Nu vet jag att det finns ännu en person som inte går att lita på överhuvudtaget, eller? Usch, jag blir så arg och ledsen. Känner mig fruktansvärt blåögd ibland.

Cykelracet var kanonkul trots regn och blåst. Skapligt frysen blev man, men det var det absolut värt! Svälja ägg, slicka grädde och chokladsås, rått kött, sniglar, hundmat, yoghurt, såpa, bada (!), klädormen. gp06 allright? Efteråt tog vi oss hem till julia och duschade, åt och sov en stund innan jag gick till sara. Karin tog mig på sin cykel och så åkte vi och hämtade min som stog fastkedjad vid emmylund. Den fick punka på vikingafesten, så jag fick åka pakethållare hela cykelracet, wiho!

Ska snart duscha och packa ihop lite grejer innan jag åker in och spelar brännvinsbrännboll. Det ska bli intressant. Sex tjejer ska försöka slå klasser som t.ex bygg i brännboll. wish us good luck!

My back pages

Msnar med karin. Gör planer för kvällen som kommer bli kalas! Cyklar, alkohol, säckar, förfest på bergenstjernas väg (?). åå jag älskar redan studentveckan! Regn imorron tyvärr, då det ska bli ett cykelrace som sent kommer glömmas. Eller kanske som aldrig kommer att kommas ihåg? Ingen vet.

Jag vet att jag sa att det skulle komma bilder. Orkar inte nu, men det finns på face och bdb, det är bara å leta.

Måste äta och packa och fundera. Fundera på om jag ska köra själv ikväll eller om det blir bättre med skjuts. Ska ha med mig cykeln och kommer inte vara i tillstånd att köra bil på flera dagar. Julia flyttar på onsdag morgon. Mamma och pappa jobbar varje dag och kan bara hämta mig på kvällarna (suck) måste fundera mera, men först: laga mat! Tur att Millis kom hem så att hon kan hjälpa sin kökshandikappade syster. Eller nej, allra först ska jag lyssna klart på Jag är en idiot.

Oh förresten! när jag i fredags satt med julias dator i knät och en norrlands guld i handen slog det mig plötsligt att bob dylan och ramones har något genomsamt! nämligen låten my back pages! ojojoj det var nåt nytt för mig! julia hejar på dylans version. jag ställer mig neutral, med kanske en lilltå mer åt ramones håll.


RSS 2.0