Det var jag som slutade lycklig

 
Bilder från saras lägenhet i lördags kväll. Gladare än på väldigt längre. Fullare än på väldigt länge.

Har hittills varit förskonad från minnesluckor. döskönt! på senaste tiden har jag dock märkt hur saker bara är puts väck en stund senare. konversationer bland annat. vem som sagt vad, vilka som var i närheten och såntdär. jättetråkigt och jag vill verkligen ha mitt goda minne tillbaka! nåt smart äckel kommer väl antagligen komma med tipset "jamen drick mindre då". asså pleez, en gång hade jag svårt att komma ihåg en konversation jag haft kvällen innan och då jag bara druckit två glas vin. jag tror att det är hjärnan det är fel på.


ska ta och bitas med min syster nu. de som sett "charlie bit me" på youtube fattar. jag tycker att vi ska spela in en egen. ska lägga upp det för förhandling.

jag har trott att det varit söndag hela dagen idag.

skitirriterande.


Snart har helgen vecka 48 tagit slut

Sitter och håller hjärnan sysselsatt för att inte somna. Helt sjukt trött efter att ha sovit alldeles för lite och festat alldeles för mycket. har promotat gruvan på torget hela dan och vill helst bara krypa ner i sängen och sova. Istället ska jag byta kläder och gå och träffa söderbergs.

gårkvällen hos sara var jättelyckad. på hotellet missade jag tensta och tappade bort garderobslappen. kul.

det gör ont i mig att man inte kan vara schysst mot precis alla hela tiden. alltid kommer någon i kläm, hur mycket man än försöker. missförstånd och vridna sanningar. att hjälpa en blir att stjälpa någon annan. kan inte allting bara bli rätt? snälla.

det gör mig även arg att det finns de som spelar på de som försöker "keep it clean". jag blir arg på de som ljuger för att skydda sig själva och kastar ont på de som egentligen står utanför.

och ja. jag känner mig träffad av just ett sånt kast.


Kaffe hos farmor.

adjö




Club baby

Frisk sånär som på ett svullet huve. Naglarna är lila och suget efter vin kommer allt eftersom. Har inte varit hos sara på länge nu. ska bli kul!

Igår åkte föräldrarna till stockholm för att gå på musikal och hänga på berns. kul för dom. erika och jag gjorde det bästa av kvällen. lagade tacos och åkte och kollade på royal company.

erika bloggade om pappa. jag tycker också att han är bra. ibland undrar jag dock om han har två personligheter. igår när de skulle åka följde jag med honom upp till avesta för att hämta mamma som jobbat. tänkte att jag skulle hjälpa till att bära ut grejer till bilen och tog tag i galgen på hans kavaj som han skulle ha med. han tittar upp från skosnörningen och beordrar mig att vara jääääävligt försiktig med den eftersom den kostade drygt 3000 på superrea (!!). kläder och skor har tydligen inget maxpris för den karln. nästan allt han äger i klädväg (förutom hemma- och arbetskläder) har något dyrt märke som ska uttalas franskt eller italienskt och kommer från affärer man inte visste fanns. affärer där mamma inte ens följer med in eftersom hon tycker att det ser ut som lobbyn till grand hotel därinne. nån gång ska jag följa med pappa och shoppa!

När vi kommit iväg mot avesta och åker under en viadukt börjar han berätta om den gången han och en god vän fått för sig hur lysande det skulle var att göra en burn-out just under den viadukten. det slutade med helt oslitna däck, en totalt nernött koppling, och rök i hela kupén. krylbos sämsta raggare?

är han schizofren, min far?

Erika har åkt in till sala. hon ska bli bjuden på resturang av sin man. snart ska jag duscha, välja kläder, äta och plocka upp vix. ikväll blir det fest och imorgon tidig start. ska vara hos maaike vid tio och innan denss hunnit vara i saladamm och duschat och ätit frukost. wish me luck!


Like a merry-go-round

Idag är jag inget kul sällskap. Är sjuk och arg. arg för att jag inte varit sjuk på ett år och så nu, mitt i allt så får jag feber. blir arg bara jag tänker på lördag. måste hinna bli frisk! vill ju träffa vänner, inte ligga hemma och febra. mest irriterande är ju att jag har typ bara liiite feber. sådär lagom för att det ska göra ont i hela kroppen men för lite för att man ska däcka helt. det är typiskt. här ha man känt sig som i uppförbacke en hel höst. sen när det lossnar och man känner sig glad igen. då strejkar kroppen fysiskt.

har legat på en och samma plats hela dagen. har bara gått upp för att göra mer te. fyra koppar blev det nog tillslut. har läst bok och kollat på film. Jack hette filmen. sådär. det enda de gjorde var att supa och röka på. dessutom var det sjuttiotal och huvudpersonen var ful. a pity.

ska tvätta bort nagellack och ta nässpray nu.

imorgon tänker jag vara frisk.

adjö.


You can be handsome and I'll be pretty

Feber och hosta. svinis?

omg jag vill inte! men tydligen ska det vara mycket feber om det ska vara influensan. tror inte att några tiondelar räknas. måste vara friskare än friskast på lördag (och söndag) ju!

asså jäääävlar va kul det var igårkväll uppe vid gruvan. har saknat de så mycket nu under sommaren och hösten. har inte skrattat på mycket på riktigt länge. pepp på lucia nu! alla som läser detta måste komma ner i gruvan och se oss! det blir great.

en snorig grej är att jag när jag inte sitter vid datorn kommer på hur mycket kul som helst att blogga om, men när jag väl sitter här så är det borta. so sad. är alltså en bra mycket roligare person i verkligheten än här...?

skulle inte tro det.

just nu gör jag till exempel något så roligt som att ladda upp bilder från helgen på fejjan. kommer nog några här också snart.
  

nu orkar jag inte mer. soffan nästa!







You see right through me

Jag har blivit påhoppad och nerbrottad av en förkylning. kul. seg i huvet och ont i halsen. vem vet, feber också?

Har även skitont i en underarm. tror dock inte att det har nåt att göra med det andra.

Ikväll ska jag se till att harkla loss allt som sitter löst och åka till gruvan och sjunga. Känner att rosten i rösten kommer att ligga tjock. längsen jag sjöng "på riktigt". bilen, duschen och under städning räknas liksom inte.. eller?

inatt sover jag ute i saldamm igen. mitt andra hem.

jag och erika har bestämt att vi ska ha julmys nån dag med karin. hon vet inget än, men eftersom hon brukar läsa här så vet hon snart. planerna är skitbra film, glögg och ev julcider (om det finns att köpa än?), ballerina pepparkaka och mjöklchoklad med vintersmak. fattas bara lite snö... får gå ut och strö mjöl på fönsterbrädorna.

skulle kunna slå någon blå för lite vitt vin just nu. vem hade kunnat ana att jag skulle bli en sån sucker för det? jag menar så sent som i våras var det bland det läbbigaste jag visste (näst efter whiskey och rödvin). underligt hur det visar sig undan för undan att även jag börjar rucka på mina principer allt oftare. kanske är det i skräck att bli som min mamma? alltså principfast. vem vet. snart sitter jag väl där och smuttar på vidersprit och gillart. hu.




Save tonight

Först måste jag bara få säga hur sjukt trött i huvet jag är.

Sen måste jag få lägga in ett litet gnäll för att det blev knas med tåget på vägen hem. buss från kungsängen till bålsta. tåg till västerås, missat byte och senare ett extrainsatt salatåg. puss på sj. hemma två och en halv timme senar eän expected.

Gårdagen/kvällen var jättelyckad verkligen. Vin, musik, prat och skratt hos sanna och sen till söder. 19-åringanra hittade på skoj på egen hand medan de över 20 klämde in sig på marie-laveau. vin i närmast skadliga mängder och käk på mcD två gånger under samma dygn. fysiskt sett är jag nog närmast ett vrak.

ålade mig ur sovsäcken vad jag trodde var imorse, men som visade sig vara mitt på dagen. huvet var som en sten. sweet. mötte sanna på ett café och satt och myste med regn och blåst utanför fönstren.

bilder kommer upp här och på fb imorgon.

ser att jag missat tjugo min på filmen jag tänkte att jag skulle se. damn.

Dom kommer kliva på dig igen

Jag vet inget som frestar på psyket så mkt som det som jag gjort idag. suttit i BILKÖ. sjuuuukt jobbigt. att man blir väck i huvet av alla avgaser (eftersom alla har bilarna igång utfall man skulle kunna köra en decimeter till och göra det ännu mer skittrångt och irriterande) och dessutom vill hem och kolla på ett avsnitt i en serie man följer gör ju inte saken bättre. bilen framför mig hade dessutom problem med kopplingen (eller i huvet) för faaan vad långt tid det tog innan just den bilen kom igång när det väl löste sig. 25 minuter senasre var jag loss och tre sekunder senare (typ) så var jag hemma med fötterna på soffbordet.

en skön grej är att jag slipper kila och jobba ikväll/natt alternativt svintidigt imorgon eftersom evenemangen tydligen är inställda.

en annan skön grej är att jag får lite lön på onsdag.

ikväll ska jag ta några djupa andetag, trycka ner pappa i soffan och tvinga honom att sitta och titta klart på viderfilmen med mig. tydligen är det en av hans absoluta favoriter. wierd man.

Erika har klippt av sig sitt långa hår. har bara sett det på bild än så länge men DAMN vad snyggt!! ikväll festar hon och jag är avis. men bara lite.

klockan ett imorron går stockholmståget som jag ska sitta på.

yes baby.

jag älskar babyshambles.

adjö


Behind every cynic lies a bitter dreamer

Idag var det besiktning av bilen. min bil. och guess what? den gick igenom! sweetness. den är alltså ungefär så frisk som en gammal rostig volvo (som dessutom gått dryga 36000 mil) kan bli. mamma var med och konstaterade glatt att det minsann var första gången hon fått igenom en bil... den måste alltså vara min goda hand som gjort den så frisk och fin. tvättade den ju faktiskt dagen till ära (dock inte invändigt. där ser det ut som att nån har kastat in en handgranat och stängt dörren).

igår besökte alltså jag, e och k ett regningt uppsala. halv tre blev det mörkt som mitt i natten. kul med vinter! Köpte sjukt värda grejer. Skor som är snygga, lagom höga och dessutom farligt sköna. en snygg tisha blev det, dock ingen vit.. hrm.

Outfitbild à la modeblogg, plus en på mig som den poser jag är.. hrmp..

 
och ja, jeansshortsen är de jag skrev att jag skulle göra. pappas gamla jeans vilket betyder loose fit. gillar att det står "bad boys company forever" på lappen på baksidan. haha

imorgon sover jag ute i saladamm.

yes

grey's ikväll. har börjat tröttna i must say.

Allt har ett slut

Är trött på att inte kunna sova när det är natt.
Är trött på att sova när det är dag.

Gudar o döden o allt som är ogreppbart stort, 4:48 kommer alltihop.
m.k

Sanna gjorde mig lycklig genom att bjuda in till fest på lördag. Helgen spenderas alltså i Stockholm. Kul!

Imorgon är erika ledig och hon, jag och karin tänker åka till uppsala. Är på jakt efter en farligt snygg tisha som jag hoppas kunna hitta där. Lila nagellack och skor står även det på shoppinglistan.

snygga skor! skor som gör mig längre. Skulle vara härligt med ett par cm till så man kom över 170. erika är över men jag stannade två irriterande centimeter därifrån. kul att storasyster ser ut som lillasyster brevid sin lillasyster.

mycket syster där.

ah well.

Är trött på att ha så mycket tid ensam.
Är trött på att jag inte lyckats utveckla någon form av off-knapp till min skalle.
Är trött på vissas tjat.

Crimes of passion. Kan faktiskt förstå precis hur de sker. Och varför.

Såg en film igår med pappa som fick mig att må dåligt. stängde av efter drygt halva, men ska samla mig och titta klart nån dag.



Lucky me and lucky you

Är hungrig. Ignorerar.

Morgondagens planer: Göra jeansshorts!

och ja, det är november.

?

Dagens låt har fått bli parkens åt helvete med himlen. Dyster och mörk text tillsammans med pepp och skitbra musik.

Jag höll stadigt men jag tappade taget
Och det var långt ner
Men hellre brinner jag
Än jag lägger mig ner och ser
Hellre brinner jag
Än jag knäar för er och ber




Isande diskant

Karin och Fredrik vill dö.

Har nyss kollat på män som hatar kvinnor. skittråkig. irriterade mig på allt som var megafel från boken och att de gjort den så hoppig och svår att fatta.. hm

mår skitdåligt efter att ha ätit mjölkchoklad för första gången på månader. ska aldrig mera!

har inget bättre att komma med för tillfället.

min plan för morgondagen är att hitta silvriga paljetter. och att gå en promenad.

Sneglar på en drinkblandare i glas som står här brevid. den är fin, men känner verkligen hur farligt liten lust jag har att dricka alkohol just nu. vit helg.


Natt efter natt

Sitter och är lite aroused av att ha fått nys om julian casablancas solospelning i sthlm. Inte dyrt och biljetter kvar. Kastade mig på mobilen och messade julia som såklart inte svarar. fan! måste få ur det ur systemet och erika är inte hemma. hon ska på fest ikväll och har lånat mina enda blåa jeans i uppdrag att töja ut dem. i nytvättat tillstånd är de lite väl tajta, men efter lite uppmjukning ska det nog gå bra..

Millis lyssnar på hollywood hills på datorn nere. dock gör hon det så högt att det känns som om hon satt här brevid.

Helgen är helt och hållet död. Helt oplanerad. Underligt nog stör det mig inte alls.

En långvarig förlovning går på tv kl 9. Funderar om jag orkar se den just ikväll. sorglig, tung och hemsk, men samtidigt sjukt bra. hatar att kolla på film med familjen. de vill antingen bara sen kassa actionrullar eller sockersöta komedier som får en att vilja spy. drama är "för tungt" "för jobbigt" eller "för komplicerat". fuck you I say.

kasst humör ikväll.

millis har lånat en motionscykel. jag tänkte att jag skulle ge den en chans. orkade ett halvt program, alltså ungefär fyra minuter. sen dog jag jag (fysiskt). bra att veta att konditionen är på topp.

Jag och Julia är i tidningen idag, vilket mamma tyckte var värt att komma och väcka mig klockan halv nio för att tala om. att vakna med sala allehanda uppkörd i fejjat ger vem som helst en dålig start. anyway. bilden (annonsen) var fin och jag längar redan ner i gruvans djup. wiho.









Dålig på vardag

Just nu för tillfället har jag (håll i hatten nu) INTE ångest över pengar! Känns ju helt otroligt bra I must say!

En sak som däremot irriterar mig är att antagningsbeskedet för universitet inte kommer förrän i mitten av nästa månad, vilket i sig betyder att man bara har en ynka futtmånad på sig att fixa allt som behöver fixas om det nu är så att man skulle komma in. Att det dessutom är jul och annat skit gör ju inte saken mindre stressig.

Jul ja. julklappar. have mercy. är alltid lika dålig på presenter. det suger.

mail från gruvan idag. sjukt kul med lucia i underjorden i år igen! Rotade fram noter häromdan och frågade mamma om hon kunde hjälpa mig genom att bli sopran för en dag så vi kunde öva lite tillsammans. Lysande idé tyckte jag. Det gjorde inte hon.

Ibland skrämmer facebook mig med sin koll. "**** och du har inte haft kontakt på länge. Skicka ett meddelande till honom!" Good Lord kan jag snälla få bestämma själv vilka jag håller kontakt med?

Nåt annat som skrämmer mig, är gina tricot. Lite good clothes gone bad.. eller asså.. tänker främst på alla dessa plagg som är sådär löjligt overdone.. nej

Enough.






-

-"Man kan inte krama ett minne."
-"Vadå, det är det enda jag gjort i hela livet."
-"Du är så söt, jag dör."
-"Akta dig, jag är farlig o förstörd."



Om jag ville/kunde skriva musik så skulle den förmodligen låta ungefär som hans.

FAN vad bra!

(M.K fortfarande.. och kommer förmodligen vara veckan ut)

Genom tunna tyger

Du lider av allt.
Du har mycket ouppklarat.
Vi förstår inte varandra
men på den där sidan juli betydde du allt.

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag tycker om markus krunegård.

 

Karin skulle komma hit och slå ihjäl tid såsom bara arbetslösa kan. Syster M har blivit febrig så hon vågade inte dyka upp. Såhär glad blev jag då:



Now you know.

Och ja, det händer att jag tar kort på mig själv.

Ingenting är vettigt 03:30


Kär i en borderline

Musik, musik, musik.

Har finally Prinsen av peking i min ägo, om än illegalt.

På spellistan ikväll (obs! windows media player, inget spotify här inte!):

Tonight i have to leave it - Shout out louds
Åt helvete med himlen - Parken
Det kommer bara leda till nåt ont - Säkert (och älsklingsmarkus)
Albion - Babyshamles
La belle et la bête - Babyshambles (Gud vad kate moss inte kan sjunga!)
och så Prinsen av peking.


Kan det bli bättre en mörk novemberkväll?


You tell me.


Åt helvete med himlen

Karin och Fredrik står inte högt i kurs för tillfället. Samtidigt räddade de min kväll och jag kunde sova gott.
Hur kommer man på en sån grej?
Ni är knäppa!
Straff är iaf uttänkta åt er båda.

Syster Erika har finally skaffat facebook och håller som bäst på att lära sig. Funderar på vad som kommer hända när hon börjar ladda upp och tagga bilder till höger och vänster. Om det är någon som inte blir bra på kort så är det jag! Själv har jag laddat upp lite randombilder som låg och gjorde datorn seg. enjoy.

Ahjust. Virusäckelpäckeldatorn är nu rensad och jag tror bannemej att det är skillnad! Sweet!

Avslutar med att säga att jag har börjat längta till jul. Mycket. Det räcker med att någon skalar en madarin så sätter jag mig och börjar fila på önskelistan. hehrmrihsehfen. skämt åsido, jul är kul!



Dysfunctional, professional

Jag tänker åka till uppsala nån dag. Erika tänker åka till uppsala nån dag. Än så länge har vi inte lyckats synka våra planer utan befinner oss på osams-stadiet. endast verbalt än så länge, men jag har känningar att det snart antar fysisk form. Hon vill åka nästa tisdag. jag vill åka helst nyss. Jag tänker ta tåg medan hon har busskort. Jag hatar uppsalabussen.

Kul (läs skitjobbig) grej hände mig idag. Scenario: Står i en varm härlig dusch och har precis haft balsam i håret. Har alltså rent logiskt lite balsam i ögonen också, som därför är våldsamt ihopknipna. Tar duschen i händerna som även de har balsam på sig, ska precis börja skölja ur håret då... johanna tappar duschhandtaget som på en nanosekund smiter ut utanför duschskynket och lever loppan på badrumsgolvet. En förfärad och jäävligt förvånad johanna med hårbalsam i ögonen  försöker inse vad fan som nyss hände samtidigt som hon kikar ut för att försöka lokalisera munstycket (utan glasögon eller linser). Allt detta samtidigt som hon i slow motion tänker "ohnooo fucking shit" eftersom badrummet är ca 2 kvadratmeter och handdukar och torra kläder ligger därutanför och nu alltså inte är speciellt torra och mysiga längre. Allt löste sig som tur var till det bättre och alla är nöjda. särskilt badrumsväggarna efter att ha blivit torkade med frottéhandduk.

När jag berättar det hela för mamma tittar hon konstigt på mig och frågar: får jag fråga varför du inte bara stängde av vattnet?

jag är tyst.


Playing the angel

Lyssnar på depeche modes platta playing the angel. skitbra är den och jag har väl näst intill nött ut den vid det här laget.

just nu: the sinner in me

I'm still recovering

Still getting over all the suffering

More known for my anger

than for any other thing

...

How sweet life would be

if i could be free

from the sinner in me


Vill vinna en miljon. Vill köpa nya skor. Vill klippa mig. Material girl. Sjukt hur mycket hjärnan kan lura mig och uppehålla mina tankar från att segla till det som jag egentligen saknar. Trots att jag har så mycket, är det minst lika mycket som saknas. Pusselbitar som ramlat bort, eller aldrig ens funnits där. En dag ska pusslet med mitt liv som motiv vara färdigt.


Golden years

Har stulit erikas bilder från igår.

fin liten skara. jättekul att for once inte bara vara tjejer!


Drömde en jättebra dröm inatt! fan att man ska behöva vakna.

har börjat på stieg larssonbok nummer tre och alltså den sista. kommer alltså vara okontaktbar ett par dagar framöver. erkände för karin att jag läst flera böcker på raken, so not me! hon sa att hon visste att förr eller senare.. damn.

ska ner och fortsätta nu. ikväll ska jag kolla på 8 mile om jag får som jag vill. annars ska jag argumentera hårt och skoningslöst för män som hatar kvinnor!


Be the one

Vaknade hos cissi vid nio och var hemma tre kvart senare, vilket mamma tyckte var minst en timma för sent. kul. Har haft en hel massa människor här hela dan och är trött som ett as. har haft jättekul trots ömmade huvud.

Gårkvällen var lyckad. teater och sventas. vänner och vin.

har träffat karin för första gången sen hon kom hem. tyvärr var hon påväg på 20årskalas och hade inte tid att stanna länge.

har kollat runt på youtubeklipp och hittade alpha elite chess club. jävlar vad bra de är/var!

hjärnan fungerar inte längre. ögonen värker och jag måste sova!

en dag.

Adjöss


Hysteria

Har suttit och läst amalias blogg från hösten 2006. Om hur hon, emma och sara klippte mig, att jag kallades för slem (god knows why), vi sjöng i skolkören, jag hade tandställning (okej, det stog inte konkret i bloggen, men jag hade det under den tiden. något som jag ansåg socialt hämmande).

börjar ångra att jag raderade min förra blogg, för hjälp vad mycket kul det måste ha stått där! jesus.

minns alltför väl.

tur att tider förändras!

tur att jag raderat stora delar av min bilddagbok.

undrar hur jag kommer se på den här bloggen om några år?

I don't wanna grow up

Snö?!
Jag menar please..

Igår fyllde pappa år. Han och mamma åkte till uppsala och lämnade mig ensam. kul. Låg och läste och frös ihjäl om vartannat eftersom jag aldrig tycks lära mig hur man eldar..

idag har jag legat och läst återigen (vad händer med mig?). antar att även den bäste i brist på annan rekreation kan tänka sig att rucka på sina principer en aning. erika spenderar kvällen och natten i uppsala vilket betyder att jag får kolla på inlåst själv. tur att varje dag avslutas med två avsnitt scrubs! alltid lika småkul!

imorgon kommer mamma vara okontaktbar och springa runt och stressa eftersom det kommer en hel massa folk på lördag. jag har erbjudit mig att kratta eklöv, men eftersom de nu är inbäddade i snö så verkar det som att min tjänst är överflödig. Ska försöka få nån att färga om håret på mig, men just nu lutar det åt att jag får göra det själv. god damn. skitsvårt att få det jämnt.

måste tvätta.

hatar väder. oavsett hur det yttrar sig. varför kan det inte bara vara lagom mest hela tiden?
varför är jag så tråkigt svensk? och lagom, vad är det för jävla ord...


Supermassive black hole

Dagen som kändes kort.

Vaknade på tok för sent. Hann in i duschen och käka snabblunch innan jag åkte in till sala och hämtade erika at school. present till pappa som fyller 50 år imorgon stog på planeringen. damn vad svårt det är med presenter! jag är nog faktiskt sämst i sverige på det! bestämde oss för en film och parkerade sen på johanssons tillsammans med axel. surprise in my eyes när jag får se Julia (!!!) sitta och fika med ett gäng bekanta ansikten. kan alltså hända att det styrs nåt kul innan hon kryper västerut igen. spännande!

börjar bli rädd för att datorn har åkt på virus. skit.

imorgon kommer karin hem.


Now, here's some good edvice: Try some manners, fuckface!

Har tappat flyt, tappat takten. Det stör. lite som ett sandkorn i ögat.

Huset har gått och lagt sig. Mörker sånär som på skärmen som lyser mig i ansiktet. Tystnad sånär som på datorns surrande. Om en kvart börjar scrubs och jag väntar.

Silent library. ännu ett program med idioti.

Har ristat in glasvegas med en penna i det slitna bordet jag sitter vid. en impuls som jag sedan kommer få ångra när det hela ska slipas och målas om. underarmar har nött hål i målarfärgen längs kanten och händer har gjort avtryck som gett smutsen fäste.

vidrigt.

Tittade i gamla anteckningar. klotter och annat kul.
sneakpeak:

Take me out är erikas typ drog. jag börjar fan tröttna snart och ångrar mig en teeny tiny bit att jag laddade ner den!

Idag fyller jag 19 år. sista tonåret (omfg). imorgon åker jag och julia till sthlm och popaganda, det ska bli galet kul. synd som fan att jag går på pennis och inte kan supa.

Sedan ex antal kärleksförklaringar till låtar, band, skådisar, kläder, skor och annat mycket djupt. filosofi är min grej. hrmp.

 




Time is running out

I wanted freedom
bound and restricted
I tried to give you up
but I'm addicted

now that you know I'm trapped sense of elation
you'd never dream of
breaking this fixation

you will squeeze the life out of me



Idag hände det. Jag föll för muse.

RSS 2.0