It's not just the sun that is hurting my head now

Vissa människor inspirerar mig

Andra får mig att vilja döda först dem, sen mig själv.

Vissa gör mig schizofren

Andra gör mig lugn och nöjd.

Vissa bryr jag mig inte om

Andra låtsas jag att jag inte bryr mig om

Resten skiter jag i.


Jag är svårbestämd och ganska konstig. jag passar inte i någon ram. Jag är snäll, fastän ibland elak på riktigt. Jag bryr mig om. Jag är ärlig. Jag vill ge alla en chans, vissa får två, andra får tre. Vissa får många fler än de förtjänar. Chanserna delas ut orättvist och inte alltid till bäst behövande. Jag dömer människor. Tyvärr ofta väldigt snabbt.

Jag får väldigt lätt hang-ups.
Jag har svårt att ta mig ur dessa.
Jag blir nedstämd av dem.
Få har tålamod med dem, med mig, tills de har gått över.

Jag har ett skal, men ingen fasad. Jag är jag, alltid, men det är inte alla som får se det bästa. Jag har gjort ett misstag en gång. Jag ångrar mig, men kanske var det bäst så.

Godnatt.

Uprising

känner mig för tillfället lite rik. känslan kommer nog snart, mycket snart att gå över, men för tillfället känns det bara bra!

igår fyllde erika sjutton år (som vanligt tyckte alla att hon borde vara ett år äldre by now, men icke). kunde inte göra nån snygg tårta eftersom bildprogrammet på datorn har pajat och det behövs för att göra en bra mall. damn. dock så hade jag ett finger med i spelet på ett helt gäng andra presenter hon fick. däribland marilyn mansons biografi och presentkort på johanssons. det sista är jag stolt över att jag kom på. presentkort på fika på favvocaféet. genialiskt! när vi tröttnade på kaffe och tårta satte vi (jag, erika, axel, tove, frida, marcus och josse) oss framför the shining. kan inte tycka att den är speciellt otäck hur många gånger den än ansetts vara tidernas läskigaste film!

har träffat en hundvalp idag som var bland det sötaste jag sett. den bet mig en hel del, men det gjorde liksom inget. är verkligen inget fan av hundar i vanliga fall, men ojoj vad oemotståndlig den var!

karin kommer hem igen i veckan. med blandade känslor skulle jag kunna tänka mig. men trivs man inte så gör man inte och då är det ju tur att det gör att lösa så bra som möjligt.

har läst ut boken män som hatar kvinnor och har nu finally tänkt se filmen. bok nummer två ligger och väntar. måste erkänna att de är riktigt bra!

e-type på hotellet ikväll. bara det får en att vilja stanna hemma! haha. skämt åsido har jag ingen som helst lust att befinna mig i de där skabbiga lokalerna just ikväll. film och choklad istället, ja tack!

Vem har sagt att kärlek unnas alla?

Snabbt inlägg eftersom jag inte är på skrivarhumör och vill ner till tv:n med scrubs och kaffe.

Har varit hos cissi ikväll. Hon bjöd på quornfilé, bulgur, champinjoner och annat gott. Efter härdsmälta i hjärnan på coop tätt följt av hysterisk fnissattack (jag bjöd på båda delarna) så satte vi oss och löste korsord. Otippat onsdagsnöje, men riktigt kul. Cecilia tappade sitt svenska uttal och julia visade sin jackson outfit i webcam.

Det var nog en ganska bra sammanfattning.

Imorgon tänkte jag följa med de övriga plus emilia till västerås och hoppas på att få en tunika av mamma.

Nordpolen är bra!

The good old days

Måste inleda med att säga att jag tycker om pappas rutiga skjortor. speciellt de svart och rödrutiga i flanell. skitmysigt!

Idag opererades morbror i uppsala och jag och mamma hade i uppgift att ta honom dit och hem. Var och tog en fika och gick en sväng på stan. försökte förklara fenomenet "indie" för henne som så många gånger förr och drog idag med henne på weekday och monki. tror att poletten har trillat ner nu när vi dessutom lyssnade på krunegård i bilen hem. yes. nu kan hon äntligen vara med när vi andra diskuterar kläder och musik.

var hos mormor och städade igår. efter en stund började det bli segt och jag bad om musik och sneglade mot lp:skivorna i förhoppningen att hitta nån gammal goding.. besvikelse när vi bara kudne hitta "english top ten pop hits" och annat halvkul.. det blev radio, men det kom faktiskt fram att hon lyssnade en hel del på bla dylan en gång i tiden.. nu låter det som om hon är jättegammal när jag skriver " en gång i tiden", men.. hon och dylan är faktiskt nästan jämngamla!

anyway

har en fruktansvärd ångest när jag tänker på att erika fyller år på fredag och jag tänkte göra hennes tårta. jag menar skaplig prestationångest jag får när jag tittar på tårtan som hon gav mig på min födelsedag..


jag menar vafan!

ska nu sjunka in i ett meditativt tillstånd och försöka få en uppenbaralse, gärna i form av en idé samt instruktioner till hur man gör en vidrigt snygg tårta!






Return the favor

morgonen efter förra inlägget var väl inte top-noch direkt efter att ha blandat både det ena och det andra kvällen innan. 

fredag gick vi på bio och såg inglorious basterds. helt otrolig film! otrolig får man tolka som man vill, för jag vet inte ens själv om jag med det menar bra, knäpp, äcklig, sjuk eller genialisk. men tarantino är ju helt klart ett stycke för sig. gick iaf därifrån med ett förvånat uttryck i pannan och ett leende på läpparna.

lägger upp lite bilder från helgen på facebook. kan hända att det kommer några här på bloggen också. får se när jag orkar.

har noll inspiration att skriva nåt för tillfället. så här kommer torr fakta:
imorron åker jag till sala.
nej, saladamm för att vara noga.
på tisdag blir det uppsala en sväng med mamma. om inte hon måste jobba, för isf blir det bara morbror och jag. spännande!

ska nog leka pirat en stund innan jag gör nåt att äta.

adjö

ajust.. jag tror att J:et som jag så intelligent ristade in i armen med en glasbit i torsdagskväll kommer att försvinna helt och hållet. skönt! när julia mitt under mitt halvdestruktiva lilla ingrepp frågade varför jag gjorde så, kom svaret: jag heter ju johanna, j som i johanna!

bra där. idiot.


Today your love, tomorrow the world

Full, glad och trött. kostar ölen 26kr så blir det lätt lite runt under fötterna..

har dansat till dåliga låtar i flera timmar och ser nu fram emot morgondagens sovmorgon!

har en vän inne på fejjan just nu och hon bor i usa, haha. dags att sova? maybe.

jag lyder. julia sover redan.

godnatt!

I just wanted to make that sad boy smile

Karlstad är regnigt och grått so far. och nu syftar jag på vädret. utomhusaktiviteter lockar alltså föga.

Gårkvällen spenderades i en lägenhet där en jakob hade fyllt år och därefter en snabbis på krogen. Blev bjudna på champagne av en man.. gott såklart, men kändes lite.. hrm.. ja

Mycket nytt trevligt folk och en massa fest, bus och annat skoj. blir faktiskt lite småsugen på studentliv! Förmiddagen idag satt vi på föreläsning med en inte alltför engagerad professor.. småsegt. därefter fika och snyggingspan.. här hänger tydligen de snygga i biblioteket (!!!?!!). något som faktiskt visade sig vara ganska sant. 

Har sett filmen pojken i randig pyjamas. Det hemskaste jag sett tror jag. Jättebra, men otroligt sorglig! se den!

Ikväll väntar utgång. glada ankan, hahaha.





 


Very Loud

Har börjat komma i ordning nu. Har det mesta packat och klart. Ska försöka få bort de sista blodresterna under naglarna bara. ser inte jättetrevligt ut. och nej, jag har inte sjunkit in i självdestruktivitetens (?) träsk och rivit mig blodig. jag tillbringade gårkvällen med pappa och farföräldrarna och styckade älg. huvva. fick iaf höra att jag har bra hand med knivar... vet dock inte om jag var till spec stor hjälp då jag tyckte att det var betydligt roligare att äckla erika och leka att aliens föddes mellan senor och hinnor. ja jag är nitton.

har laddat in bra musik i den svarta lilla saken. den är nu fullproppad av libertines, oasis, dirty pretty things, bon iver, bob hund, dylan, krunegård, laakso, babyshambles, doherty, hockey, broder daniel, lily allen, knife, nordpolen, clash, shout out louds, kooks, franz ferdinand, håkan, mm. och jag vet, vid en quick look av uppräkningen ovan kan ju tanken "hmm, är det plötsligt år 2006?" ploppa upp. jag försvarar mig genom att säga som julia: "jag lyckas sällan rulla med vågen när den kommer, jag springer ikapp den istället".

grymt.

nej, skrubba fingrarna var det.

adjö



Reconsider me baby, come on

Ont i ögonen efter att ha legat och läst bob dylan i alldeles för mörkt ljus. vaknade sent, rev ihop lite kläder och la ner i en väska och slängde mig sen på soffan. gjorde en varma koppen och börjar fundera på om erika har tagit med sig den lilla svarta mp3n (här i huset ägs ingen i-pod inte!) till skolan just när jag tänkte fylla den med härlig tågåkarmusik.

imorgon tänker jag åka till karlstad. ska bli skönt att fly bort, även fast det bara rör sig om några dagar. 

allt börjar bli sig för likt. snart vänder jag tryggheten ryggen och ser mig om efter dramatik. så brukar det ju bli. härligt ett tag, tills man börjar ångra sig. det finns mycket jag ångrar som jag absolut inte borde. kanske för att jag är för vek att ta konsekvenserna av mina impulser.. kastar man sig in i något kan man lätt komma på efter vägen att det nog inte var så klokt ändå. känner att jag borde litat på mina känslor och vänt den då så svaga ryggen. nu gjorde jag inte det.

för sent för edelweiss.

otrygghet lockar fastän jag ju vet att den inte är till för mig.


I know that signal, that's a call on the other line
...
reconsider me baby, c'mon






I got confessions to make, listen up

 
 
bilder från igår. talar nog kanske för sig själva.. utom den sista. jag leker "poke a cat", vilket sedan blev en hel del bilder när jag petar på lite av varje. allt från "poke a friend" till "poke a knife". kul grej!

plötsligt känner jag bara att allt gammalt måste bli nytt. att saker kan få göras ogjorda och osagda. om ändå filmen eternal sunshine of the spotless mind var verklighet så skulle allt se ut på ett helt annat sätt.


har inget att göra, så jag gräver en grop att begrava mina tankar i.


The sinner in me

Två härliga kvällar på raken följs av den tyvärr oundvikliga söndagskvällen. Black sunday afternoon. Sjukt kasst humör som så ofta annars. Frustrationmoment 1: jag behöver ringa ett samtal (blir förmodligen min död), 2: tågbiljetter är vidrigt dyrt och jag vill åka till karlstad, 3: datorn är långsam.

Fredag kväll spenderades på rockland. julia och josef hade premiärspelning med navet. galet bra! de andra banden var även de grymma. en schysst kväll helt enkelt. körde bil och var nykter. skönt att vakna dagen efter helt befriad från ångest!

Lördag morgon åkte jag in till sala igen och hämtade erika som var bakis. letade hejdåpresent åt karin och tog en mysfika på johanssons. På kvällen hölls överraskningfest hemma hos karin och nu har vi setts för sista gången på över ett år. känns bara så knäppt!

känner att det blir ett ganska oinspirerande och segt inlägg det här.

imorgon ska jag borra ner mig i soffan hela dagen med bob dylans memoarer och bara njuta av att vara arbetslös. riktigt bra bok förresten. läs!


Come on baby, baby come on

Lyssnar på navet på myspace. oh så bra! be alone sätter mitt huvud på spiken ikväll. längtar tills imorron. det är inte alla som har en egen lykke li-anna ternheim-nordpolen-karin dreijer andersson! är sjukt stolt över dig Julia! 

är trött efter att först ha städat åtta timmar på jobbet och sen lokalen i en timme. har börjat missbruka powernaps. undrar om det är nyttigt?

imorgon måste jag komma ihåg en viktig grej. tanka bilen!! annars kan jag få det svårt när jag ska hem från jobbet för att ta en powernap och sen åka in till sala igen. galet dyrt att ha bil I must say.

inlåst ikväll! wiho. men först duschen.

kom att tänka på mange schmidt nu (men först, alltid en dusch... osv)

slut på ett korthugget och ganska förvirrande inlägg
good night

Hela livet var ett disco

Ja, imorron släpper min absoluta favoritmarkus inte en, utan två nya plattor. så galet bra! har en lång lista på vad jag ska inhandla från ginza.se. biografier (böcker alltså), filmer och skivor. nerladdat är inte alls samma känsla när det är musik man verkligen älskar. av detta lär vi oss att johanna alltså absolut aldrig laddar ner jeff buckley! never ever.

har fått veta att jag får jobba veckan ut trots mina snabba kast. grymt!

satt nere och lyssnade på lp-plattor med mamma. john lennon. åh, älskar woman. så vacker!

sjukt sugen på te nu, för den som är intresserad. snart är favoriten slut och den går tyvärr bara att köpa i sthlm där på hornsgatan. hur gott som helst! ska högt och tydligt tala om det för pappa, eftersom han också har den som favorit så kan det innebära stockholmsresa. hehe.

dusch vore gött.

adjö

 


Tjernobyl

What a waster

Dropout

mina låter för tillfället.

och ja, jag hade jobb. och ja, ja sa upp mig.

hahah

igårkväll kom karin. hon ville ha hjälp med bloggdesign, ge mig kläder (gillas) och umgås. bara fem dagar kvar, sen är hon borta länge, länge. drack te, kollade på house och hade mysigt. ingen gråtfest denna gång...

gnydde för pappa att jag inte köpt kläder på länge och att jag inte hade lyckats fundera ut vad jag ska ha på mig på fredag eftersom min hjärna inte funkat nu ett par dagar. råkade även nämna att jag gillar skjortor i lumberjack-stil och vips så hade han grävt fram ett gäng. bara och välja. outfit selected. pappa är grym!

bad erika ta kort på en tröja som jag hittat längst in i garderoben och glömt att jag äger.
resultat: 1. mer mage än tröja 2. my bad 3. nyspaus



great.


Up the bracket

Känner mig inte riktigt osm mig själv just nu. allt känns sjukt konstigt och trots att jag är dödstrött är ögonen stirriga och jag känner att det inte kommer bli mycket sova inatt.

jag har fått jobb, vilket är orsaken till känslorna ovan. lokalvård, vikariat, tidiga morgnar, men ändå. lön! galet oväntat kom det och snabbt gick det. mobilen ringer: "hej, är du fortfarande intresserad, kan du komma in för intervju inom en timme? bra, tack hej". en timme senare "jamen då börjar du imorgon klockan sju, ses!". så kan det gå! är tacksam att de lät mig börja sju istället för fem första dagen. har inte gått upp tidigare än nio sen i maj.

nervös. hoppas det går bra. känslan av att vilja göra ett gott första intryck gör mig näst intill sjuk. det fixar sig såklart, men jag vill helst bara att den första dagen ska komma och ta slut så fort som möjligt!

Cheating on you

tänker för omväxlings skull låta bli att börja inlägget med hur gårkvällen var utan istället säga att julia messade nyss och sa att hon och josef spelar med navet på rockland på fredag. någon som vill med? ska försöka dra i cissi, som dessvärre jobbar till tio.. vore vekrligen jättekul att få höra de live! tror det bli grymt!

för de som läst erikas blogg och sett bilderna med texten "så minns vi 2007" så måste jag bara få ställa en fråga, helt öppet: var fan är mina ögonbryn? varför ser jag ut att vara tretton? den som har svar är välkommen att höra av sig.

nu till gårkvällen. sjukt trevlig och härlig, trots det faktum att karin flyttar till usa nästa måndag. sventas, norrmanska och hotellet. pretty mucg hela sala alltså. sara, emma och vix hoppade hotellet medan jag, julia, cissi och karin kramade ur det sista ur en fredagkväll mitt i månaden i vad som kan vara en av sveriges dödaste städer.

kom på att det nog inte finns nåt som heter dödaste. död, dödare, dödast... låter inte bra.

millis pojkvän var här för första gången idag. såg inte mycket av honom eftersom hon gömde undan honom mycket nogrannt efter att jag och erika hotat med mandomsprov.

här kommer bilder i varierande storlek. en på karin, för att hon flyttar och det suger lite. en på julia och cissi klockan tre på natten när julia tycker att det är en bra idé att ringa alla hon känner. och en på sara som är på festhumör. grymt.

 


Some kind of woman

okej, en timme sen jag skrev sist.. man kan ju fundera ibland. saken är den att det ibland kliar i fingrarna.

jag längtar sjukt mkt tills imorron. julia kommer hem och ska få en fetingkyss på kinden. överväger om jag ska ha läppstift också så att hon blir riktigt röd. återstår att se.

snart ska jag ner och spika fast mig i soffan. där ska jag sitta till efter midnatt med tanke på att jag bara varit vaken några ynka timmar idag. varför? för att man blir psykiskt exhausted av att ha ett liv som mitt. dagens mission var att sätta mig vid datorn och ställa mig i några fler bostadsköer.. underlätta min framtid lite.. gjorde jag det? svar nej. vid frågan varför: jag orkade inte sätta på datorn. !?!?!?!?!. gud. klockan 21,00 börjar iaf inlåst. ohyeahbaby. 16åriga boyz som är lite på glid. när man själv är utanför systemet så kan man relatera lite till andra som är påväg att glida ner mellan spjälorna, so to speak..

okej, mkt bullshit nu.

scrubs ikväll igen. är det bara jag som skrattar högt för mig själv? lite sorgligt, eftersom jag riktigt hör hur tomt mina små skratt ekar i det stora huset när alla gått och lagt sig.

Lover you should've come over

Lyssnade precis på jeff buckleys lover you should have come over. Den är en sorglig kärlekslåt och ibland blir jag bara så jävla trött på såna. jag blir aldrig trött på buckley såklart (min man), men man kan bli väldigt nedstämd om man sjunker för djupt i i texterna.

She's the tear that'll hang inside my soul forever.

Jag menar "forever" känns väl lite hårt? eller? sällan saknar man en människa heeela livet? hoppas iaf att jag kommer slippa det, för saknad är bland det värsta jag vet!

Erika är dum och säger att twilight är en emofilm och att robert pattinson inte alls är snygg. hur kan man vara en så kall människa undrar jag? okej, filmen var inte skitbra, men han var ju en gudagåva i all sin snygghet! jeez!


sexy boy!!

jag vet att man egentligen itne får sno bilder från typ google.

 


The man who sold the world

Två dagar med Sara i sala. karin var med ett tag igår, men sen lämnade hon oss all by ourselves. seriously, vem vill träna när man kan laga god mat, äta glass och hyra film? Hon tydligen. vi hyrde twilight. eftersom vi inte sett den än så ville vi se what all the fuzz was about, och DAMN vad snygg han var!! filmen var väl okej.. lite nördig, men okej. han gjorde den ju sevärd iaf. shit. I want him (som om inte alla mellan 13-100 inte redan vill det).. good luck chuck.

Igår var vi alltså tillbaka på ksk i några timmar. kändes konstigt nog nästan precis som vanligt. hälsade på am, chillade, träffade syster och josse, hämtade julias skivor och lite sånt kul. jävlar vad mkt ettor (läs: kids med bajsbrunt smink i hela ansiktet) det var everywhere! kändes som att gå in på ett högstadie faktiskt.. hm.

är sjukt trött och längtar till fredag. då ska det pratas, skrattas och drickas alkohol. yes baby.



Calleth you, cometh I

Hungrig som om det vore svält, big time.
Ska göra nåt åt det any minute now.

Om fyra minuter börjar hollywoodfruarna. Hela sverige pratar om mrs anka. förståeligt? njae. men i det här landet blir det ofta ramaskri så fort någon inte passar in med åsikter, tankar, utseende. trist på nåt sätt.

ska snart höra av mig till kära k. imorgon väntar ksk, sara och långfika på johanssons. det sista om jag får bestämma.

and it doesn't make sense but still, calleth you, cometh I.

This is success music and what's it to ya?

Kom just på en kul/konstig/läskig grej! In case of emergency nåt i stil med förra avsnittet av grey's anatomy, alltså att nån blir svårt skadad på ett sätt som gör det svårt att identifiera personen eftersom man inte kan se vem det är på ansiktet/övriga kroppen, så tror jag faktiskt att jag kan känna igen alla mina nära och kära genom att titta på deras fingrar! Sitter och tänker på det och jag skulle lätt kunna skilja på julias, karins, vix, saras, majas, erikas, millis, mammas, josses, sannas, cissis... listan fortsätter. har jag nån typ av finger-fetisch? eller är det ännu ett resultat av min av andra konstaterat ruskiga observationsförmåga?...

annars har jag inte åstadkommit mycket idag. har tvättat ett fönster, strukit gardiner och kollat på ett program om tropiska sjukdomar. kom ihåg att när jag en dag säger att jag vill åka till sydamerika stoppa mig och tala mig till rätta. för allvarligt, man kan åka på i stort sett vad som helst där borta! är det inte kokain så är det myggfeber av olika slag.



Well, not wanting to write a truthful song over an eighties groove
I like to let you know I'll always be straight with you
..
Tomorrow's just a song away



All the boys together

In the ‘94
We all sang
Skipping and dancing hand in hand
Yeah with all the boys together
And all the girls together

She’s the last of the English roses

Jag älskar Pete Doherty och seriously don't give a fuck about kanelbullens dag!

videon till the last of the english roses. adorable!

Erika rensar smutstvätt och för varje plagg som hon slänger ut ropar hon "smuts!". annars sjunger hon hallelujah i falsett och svär över en knapp som lossnat ur en skjorta. jag har det kul.

Won't be home for christmas

I cannot turn to see those eyes
As apologies may rise
I must be strong and stay an unbeliever
And love the sound of you walking away
Mascara bleeds into my eye
I'm not cold


Why don't you walk away?
No buildings will fall down
Why don't you walk away?
No quake will split the ground
Why don't you walk away?
The sun won't swallow the sky
Why don't you walk away?
Statues will not cry

Söndag morgon.. eller nej, men det känns så. franz ferdinand som blev till parken som blev sugarplum fairy. vet inte hur länge jag setat här. en kvart kanske. ujuj.

varför ska otrohet på film alltid bli så extremt? varför ska de alltid börja mörda varandra? känns kanske lite väl hårt? eller är det bara jag, the dirty mistress, som inte förstår? anyway. när otrohetsfilmen var slut igårkväll och han hade klarat sig undan med att mörda sin älskarinna och deras gemensamma barn så slog jag över till femman. High fidelity hade precis börjat. YES! En av mina favoriter. ingen fattar varför och tycker att den är seg, men jag tycker om den, a lot! orkade inte kolla klart. måste köpa den en vacker dag så jag kan se den varje dag.

överdrift.

kollade på antagningsstatistik på mitt förstahandsval till våren. oh yeah. 16,9 var lägsta antagning för hösten. jag hade typ 17,7. kändes jävligt lågt, men anyway. det betyder att jag har goda chanser. jag ler inombords.

clash med rock the casbah i högtalarna och nu ska jag städa bland mina underkläder (intresseklubben antecknar). ska slänga en massa strumbyxor med fimphål och annat kul. man tänker jämt att man har jääättemånga par strumpbyxor och att alla är hela. sen en kvart innan man ska befinna sig på förfesten inser man att, nej, det finns inte ett enda jävla par. kuuul. ska dessutom slänga endel spetstrosor som får allt glesare med spets för varje tvätt. jag tror mamma börjar tycka att de är väl saucy.. heherm. men vem gav mig sexy lingerie på min födelsedag? HON.

this is england.

bye


Who'd have known



She is good to me
And there's nothing she doesn't see.
She knows where I'd like to be



Broder Daniel forever

åå tack för tipset erika! började kolla lite sent men fick 40 härliga minuter av broder daniel på tv. pappa och jag satt och tokgillade, mamma var skeptisk. när det var dags för shoreline och mina tårar så smått börjat rulla kunde hon erkänna att de faktiskt var bra. yes.

I see kings and queens at night
in a world of neon lights
-
Dark star

I feel so weak
weak in the world

-I'll be gone

The more you pressure me
The stronger I get
Behind every cynic
Lies bitter dreamer
-
Hardened heart

I've got nothing
nothing to wait for
where is life in this town?
-Shoreline

ja inte är det nån peppande musik. men fyfan vad jag älskar den!

Okej, nu då? känner att humöret kommer sitta i tills jag går och lägger mig. har ingen som helst lust att kolla på bourne identity ännu en gång. jag menar we've got it. du är jagad som fan och har tappat minnet. rock on! kanske en långdusch med peeling istället?

gjorde nån grej på fejjan idag. "what friend will kill you?" resultat: Julia Ögren. känns bra...

-

Behind every cynic
Lies bitter dreamer

true true.

nighty.




I could say

känner inte för att blogga, känner inte för att kolla rean på hm.com, känner absolut inte för att dricka kaffe!

har jag lagt av helt?

don't know. just nu vill jag bara ha tag på julia, som jag tror sitter på föreläsning. och nej, jag har inte provat att ringa. sånt gör inte jag. äh, så viktigt är det ju inte. fast å andra sidan vill jag ju veta vad hon är så hemlighetsfull för! skjuts, ego, inte lyssna, "you're never gonna believe me!!"... ursäkta whaat? nyfiken. som fan.

tågbiljetter är farligt dyrt.

drömde typ att polisen hade läst min blogg. haha. undrar om de hittade något av intresse. kanske underlag för utredning. ska jag sys in? well.. det får tiden utvisa.

en farlig sak med att inte ha så mkt att göra om dagarna är att man har bra mycket mer fantasifulla drömmar. hej och hå. snart kommer jag bli nåt såntdär creep som inte kan skilja på dröm och verklighet. sleepwalker eller dyl. Watch out I say!

Wolfmother har släppt nytt. I'm all excited!





It's not fair

Har varit hos tandläkaren idag. Inte hälften så smärtsamt och blodigt som jag fasat! Det enda som var en fasa var väl kanske att jag fått den härliga tiden 08,40 och alltså var tvungen att gå upp sju för första gången på fyra månader.. bortskämd med långa sovmorgnar, yes sir! slapp iaf köra, för mamma skulle ändå in och handla. sweet!

åkte till saladamm och fick te i väntan på att systemet skulle öppna. vitt vin till morgondagens fisk. ska bli spännande att testa nåt nytt. lax med vitvinssås typ. ohlala.

väl hemma somnade vi. jag vaknade vid fyra och har inte lyckats piggna till än.

så kan man också få en dag att gå.

skratt.

justde. tandläkaren hade radion på i sitt rum där jag låg med munnen full av röntgenplåtar. en tjej ringer in och berättar om gången då hon fastnade med håret i elvispen. det gjorde tydligen så jävla ont att det enda hon kunde komma på som kunde lindra det var att köra in handen i vispen och låta den tugga på den istället. när hon sedan kommit till sans och handen var lagom fin kom hon på att man ju kunde dra ur sladden... fniss utbröt i stolen såväl som på pallen brevid. de är inte så farliga som de verkar, tandläkarna... vi är inte så olika ändå.

RSS 2.0