Damaged ones

Tortyren har börjat. Hon har varit hemma en och en halv timma och redan hörs "Jag har inget liiiv" "jag har inget jobb! Vad ska jag göööra?!". Talar förstås om mor min. snart åker jag fan till riksdagen och tar itu med det här jävla landet och dess arbetslöshet!

slut på friden att vara ensam hemma om dagarna, kolla fejjan i lugn och ro, dricka hundra koppar kaffe, lusläsa dn:s alla bilagor (utom sport och motor, skittråkiga), kolla på värdelösa amerikanska talkshows och bli hjärntvättad av tv-shop. ett minne blott.

"Det är såna som ni som sänker det här landets BNP!"

Tack Erika.

One day I'll fly away

Tjockt i huvet just nu. Mycket som trängs därinne verkar det som. skulle gärna städa ur och göra plats för nya grejer. tyvärr är det nog så att de nya grejerna lär få komma och tvångstrycka ut det som är gammalt och inte längre passar in.

om jag inte hade skrivit i början att det rör sig om tankar i mitt huvud hade man nog lika gärna kunnat tro att det rört sig om kläder i min garderob istället. ack om ändå...

ahwell. om några timmar kommer mamma hem från sitt sista arbetspass, sen är hon också arbetslös. fan ta allt. men vi kommer nog ha kul här hemma tillsammans. (är det bara jag som inte tror på det jag nyss skrev?) jag hoppas för allt i världen att hon hittar nåt snart. hon har ju faktiskt utbildning och är jävligt duktig! kan inte låta bli att tycka att det är just a tiny bit orättvist att det i västerås kallas in pensionärer som vikarier när det behövs, istället för att anställa såna som är utbildade och kvalificerade på alla sätt och vis och ändå bara går arbetslösa. shame. kanske ska skriva en låt? hehrm...

lalalaa.. lyssnar på moneybrother. born under a bad sign. tidigare var det veronica maggios måndagsbarn. kul grej: jag är född på en måndag.

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut



Back to the start

Vita flaggan kom upp ganska snabbt. bra mycket fortare än jag trott. nu är det iaf bestämt, jag har tagit fighten med mig själv och kommit till ro med det. jag ska alltså plugga. kul? jag hoppas det. nu är ansökan inne och det är bara att vänta. mitten av december känns långt borta. jag står även i bostadskö hos två bostadsföreningar i huvudstaden. får se hur detta går.

21.21.

känslorna är väldigt blandade just nu.
skulle vilja somna och vakna när taken är vita av snö, jag har kommit in på förstahandsvalet och har blivit erbjuden lägenhet.

nej, jag kommer ingenstans längre. nu väntar te och tv.
korta ord är bra. ja är alltså bättre än nej. i mitt huvud iaf.

ja ja ja.


Come together

låg i sängen och såg igår bli till idag. 28 september. en månad sen jag och julia tillbringade en härlig helg i stockholm tillsammans. jag är 19 år, en månad och en dag gammal. "johanna, du är bara nitton år. du kan göra vad du vill med livet!" sa någon i dimman. det är sant. på frågan vad jag vill bli och vad jag vill göra kan jag bara svara en enda sak: jag vet inte. för jag vet helt enkelt inte.

nu ska det i alla fall ske. enligt dn är det bra mycket lättare att komma in på utbildningar till våren än till hösten. skönt. let's give it a shot.

 


Flume

hur kan man ha 0 vänner inloggade på fejs halv nio en söndagkväll? jag menar så jävla kul är det väl inte att sitta och titta på parlamentet? rätta mig om jag har fel.

är extremt kaffesugen och väntar egentligen bara på att någon annan ska uttrycka detsamma så vi slipper sätta på nytt hela tiden. snart väntar tysk/svensk/dansk deckare. sitter med för sällskapets skull. är trött på allt som har med deckare att göra. böcker, filmer, you name it.

pratade med diane för första gången på länge. alltid lika kul med catch-ups. lite spanking news fick jag också. ohlala.

är fortfarande bakis och saknar redan julia, sanna och cissi. en sån kväll som gårdagen varannan helg skulle inte vara helt fel. den bästa på mycket, mycket länge. tårar och svullet ansikte till trots. kan även hända att jag snart fastnat för vitt. finally lite mer feminin i mina dryckesval!

oh by the way. den person som nån gång under kvällen sa att jag ser mer kvinnlig ut nu än förut (när var förut och när började nu?), thank you. minnet flackar så jag vet tyvärr inte vem det var och believe me, I'm trying. kul att höra. dock såg jag till min fasa när jag speglade mig i ett skyltfönster imorse att jag ser ut att ha värsta ghetto-bootyn i kjolen jag hade yesteday. fasa! vem vet, förr eller senare gör väl nån en remake på baby got back. jag ska fan vara med i videon!

skämt åsido. jag vill ha kaffe, nu!

godnatt.


Just waiting for, someone to prove me wrong.

När jag vaknade av julias sms klockan nio och satte mig upp i soffan kändes det som att någon hade skjutit mig i huvet och sedan smetat ut det med foten över hela gatan. en sjuk huvudvärk och ögon som var så ömma och små att de knappt gick att hitta i ansiktet på mig. gick med susanna och hämtade cissis hemnyckel och satt sen där ett tag och vaknade. julia kom och kvällen/natten pratades igenom. necessary!

Långsamt springer livet förbi, utan motstånd
Plötsligt händer det inte igen
Och du är ensam
Ingenting du planerade
Något smög sig på
Och slog ett tyst grepp om dig

Har lyssnat på vapnet idag (läs: när jag var svintrött i bilen. alltså talar vi inte om nåt pretentiöst musiklyssnande!). kom på att jag inte gjort det på länge och fick liksom vårkänslor. mindes tider när julia bodde i tvåa, när man gick i skolan, när kvällarna blev ljusare istället för mörkare, festade en hel del, och när man titt som tätt åkte ner i gruvan. saknar den här våren nåt helt sjukt. kom även på hur länge det hållit på nu. jag skojar inte när jag säger att det om två veckor var ett halvår sedan! ett helt jävla halvår!

oh, screw it.

vilket år som helst ska jag städa upp omkring mig.
känner mig fruktansvärt svag efter min reaktion igår. skulle kunna säga något i stil med förlåt. vill ju inte flytta över saker på nån annan. å andra sidan så nej. det kommer aldrig hända.

go and fish.

(ajuste. midnight var grymma!)



Strawberry fields forever

aldrig någonsin har jag verkligen hejat på en deltagare i top model. inte förrän kanske på sin höjd i finalen. men nu. I'm in love. typ..

 

sjukt söt/skitsnygg tjej! kan dock inte riktigt fatta att hon bara är 16 år! aja. henne hejar jag på, om jag så ska dö på kuppen! you go girl.

ehrm. nog om tv-nördande.

en annan kul grej är att erika höll på att trampa på en padda idag. den var ganska stor och på nåt vis blev den förvirrad (kanske rädd?) och hoppade in i hennes vad. äckligt.

imorron blir det midnight scraper x2, julia, maja, en massa annat folk och om jag har tur, kanske en amalia?

the end.


If you were wondering

Now, little boy lost, he takes himself so seriously
He brags of his misery, he likes to live dangerously
And when bringing her name up
He speaks of a farewell kiss to me...

Din vers i "min" låt.

Unfortunately för mig har jag hittat ännu mer jag vill ha från hm. en massa nytt svart finns inne. nu väntar jag bara på att knopparna på min pengaväxt ska slå ut...

andas och lever ironi idag.

julia påminnde mig om att midnight ju faktiskt spelar på eftermiddagen oxå på lördag. perfekt! då kan jag ha byxorna då och kjolen på kvällen. resultat = snygg hela dagen. finns knappt nåt bättre än att få känna sig snygg och fräsch. eller jo. äta godis, vara full i goda vänners sällskap, se en snorbra film, sova när man är vidertrött... äh you get it.

en vacker dag ska jag göra om låtlistorna för skivorna jag har i bilen. de stämmer inte för fem öre! en ännu vackrare dag ska jag komma på ett bättre ställe att ha dem (skivfodralen) istället för brevid sätet på passagerarsidan. otaliga vänner (och kanske ovänner) har klagat och mer eller mindre skadat sig på dem. slut på det! (en vacker dag alltså).


Bang bang you're dead

libertinesvideor på youtube. ja jag är arbetslös. carl barât är snygg. pete är oxå fin, fast inte spec fräsch.. anymore.

<--- ny bild. avsågad på hälften, dels för att det är den snyggaste sidan av mitt ansikte och dels för att det är så smalt space att sätta den på att annars hade den fått bli skitliten. nej förresten, kom på att det är den konstiga delen av fejjan! den som har det fulaste ögonbrynet, hängigaste ögat och alltid får fulast ögonskugga. poor. ha det i åtanke, hela min högersida har det inte så lätt. hänger inte med riktigt..


I knew all along
That I was right at the start
bout the seeds of the weeds
That grew in your heart
Self satisfaction for the factions

---
Bang bang you're dead
Always so easily lead
Bang bang you're dead
Put all the rumours to bed
Bang bang you're dead


Top model australien. ganska b, men i brist på annat.. jävlar vad unga de som tävlar är där jämfört med i usa! de flesta är ju typ 16-17. jeez. och inte har de fått nån make-over heller.

outfit-ångest inför lördag. och nej, det är inte så att jag tänker att "shitfacemotherfucker jag har ju inget att ha på mig!". tankegången är snarare "oh crap vad av alla mina tusenmiljoner plagg jag gillar ska jag ha?". detta är otroligt ovanligt hos mig, men efter en hel sommar av tidsfördrivsshopping så har man ju endel... oh gosh. dagens i-landsproblem, här är jag!


Black Betty

Laddade upp en bild på bdb för första gången på år och dar. tar bildtexten därifrån för att beskriva dagen:

ja, jag har färgat håret igen.
ja, det är mörkbrunt.
ja, det ser ut som svart.

 
hatar att ta kort på mig själv. blir aldrig bra. tillslut blev jag sur och här har ni resultatet. fuck you very, very  much.

I want you

Okej. Sjal inhandlad. Blev inte den jag velat ha på hm, eftersom den verkar ha gått upp i rök (?!). åhléns blev då min räddning. Hårfärg är också köpt och imorgon ska det ske, så fort erika har tid. kan typ inte göra på mig själv... töntigt, jag vet.

träffade karin på stan. talk about surprise! hon hade ett stort kuvert i handen som det bara lyste allvar om. det är nåt extra med brev som man vet ska åka till usa (åtminstone är det vad jag tror att det skulle göra). hon hade varit på ambassaden och jättemkt seriösa grejer. jag blir rädd bara jag tänker på det. dessutom meddelade hon den pissiga nyheten att hon drar till gävle (av alla ställen) i helgen och alltså inte följer med ut på scraper. värdo..

aja.

kom på att jag in spite of vad alla andra tycker, anser att en viss person är lite sexig. asså jag tror att hela jag är infekterad av något som gör det omöjligt för min hjärna att förtränga. det börjar hur som helst bli vansinnigt irriterande och jag längtar efter ett sign från ovan att något jävligt härligt kommer hända snart... kommer tillbaka när jag kommit på vad det skulle kunna vara.

Nu händer det igen

tuggummit jag typ nyss tog har tappat smaken. får mig att tänka på en textrad ur en låt med familjen: "allt som var gott hade tappat smak".. vad du vill, heter den väl I think.

rolig info.

Västerås igår. Spelningen gick bra och efteråt drog vi oss till sigurdsgatan för lite öl och för att kolla på folk som jammade, vilket var minst sagt intressant... åkte till sala och var där runt halv tolv. julia took off, så cissi och jag gick till sventas. faktiskt första gången jag var där och det var verkligen över förväntan. skön stämning och mycket folk för att vara helgen före löning i lilla skitsala!

vaknade till fint väder och gick ut i solen. lyxpizza (aaasgott) och en promme genom stan innan vi åkte upp och kikade antiken vid gruvan. hittade mycket kul!


cigg i höstsolen. åå låt det aldrig bli vinter!

har druckit vad som kändes som en hel balja kaffe och funderar om man orkar göra nåt mer av den här dagen. skulle vilja se en bra film, det var viderlängesen sist verkligen! att det skulle gå nån på tv ikväll vore väl att hoppas på för mkt. däremot går tidernas sämsta deckarserie där hälften av rollerna är dubbade från tyska. kuuuuul.


Beach Baby

har luskat ut att julia fuskläser och inte lägger märke till saker jag skriver. dåligt. okej, hon pluggar 100% och kanske inte är grymt intresserad av vad hennes arbetslösa vän fyller dagarna med...

anyway

nu är jag nyduschad och fräsch. har ny bh och burberry brit på halsen.

---(nu kommer ett avsnitt av gnäll, om man inte är lässugen så hoppa över)---
seriöst, mina bröst har krympt de senaste veckorna! asset växer och brösten krymper, är det fair? I don't think so! Sa ju till kusin frida att jag skulle gå ner tre kilo innan jag ville ha sex igen... we'll see about that, men jag trivdes ju såå jävla bra där vid 54 kilo! Nu är det sund mat och höstpromenader som gäller! platt mage till vintern 09/10 I say! känns alltid lika bra att veta att man är fit under vinterkappan. jag menar uuutifall man skulle få ett infall och streaka på öppen gata. det är som med allt annat. jag vill kunna ha möjligheten. att sen genomföra det är en annan femma...

nej, nu ska jag hjälpa mor med pizzan.





Everyone's at it

Såg omslaget på Elle magazine. Lily Allen var covergirl och faktiskt riktigt jävla snygg! Lyssnar endel på hennes nya skiva. helt okej I must say.

Promme med mamma i solen. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig all ready att åka in till sala och möta cissi och sen ta bussen till västerås och se edward violet och kniven & jonis (skippar bandnamnet, är inte så great på det där med tysk stavning). Nya jackan ska nog få premiära. Ska försöka komma ihåg kamera också.

Har en ny favoritblogg. spiderchick. hon verkar helt underbar och är sjukt rolig läsning! annars blir det mest emma elwin och signe siemsen (mest för bilderna). kul när man fastnar för nåt nytt!

kaffe och millis äppelkaka väntar på mig. kan hända att det får gå före duschen.

mörk choklad med blåbär och mandelspån är bland det godaste på länge. Finns seriös risk för addiction.




Leaving on a jet plane

"tror aldrig jag blivit så glad över lite fett!"
- mor min

haha

sitter här av en anledning. skjuter upp det faktum att jag behöver ringa ett samtal. inget dödsviktigt, men ändå ganska nödvändigt. utan samtal, ingen faktura, det vill säga ingen lön. uhu. är som kanske bekant verkligen pissrädd för telefoner. eller nja, inte själva grejen i plast som ibland låter, utan själva proceduren "make a phone call". hemskt! svettas, får klump i halsen, en puls på 200 (minst) och darrar som om jag hade nån form av allvarlig abstinens. när jag väl övervunnit rädslan och lagt på igen sjunker jag ihop i en liten hög på golvet. rösten repar sig inte och blir stadig förrän efter en dryg halvtimma. ibland kan det hända att det kommer en tår faksiskt. sjukt.

över lag är jag nog en orolig human beeing. tänker ofta ett steg för långt och blir rädd utan anledning. men när det gäller att ta ut olyckan i förskott så heter världsmästarinnan Annika, och är min mamma.


guud att det ska vara så svårt att få pekfingret att knappa in fem ynka siffror. god damn!




Fuck the pain away

Jag är själv.
Plötsligt blev allt lite lättare.

Har varit i sala med Anna. höstmarknad kom vi på när vi satt i bilen. hon köpte cocosbollar och jag gick in mina nya skor. kände precis vart jag kommer att få ont. leta reda på plåster = nödvändigt. fika på johanssons. jag som ska vara så nyttig har inte gjort annat än syndat den här veckan. är dessutom förkyld, så jag kan inte träna som jag borde. suuck.

nästa vecka = no mercy!

träffade sara (u) på valvet igår. stor och fin bebismage börjar hon få nu. har inte träffats på länge, så vi hade endel att prata igenom. den kvinnan är bra, på allt verkligen.

imorgon blir det troligtvis västerås på kvällen. träffade cissi på stan igår och hon sa att hon nog också skulle dit. kul! har saknat julia grymt mycket så det ska bli skönt att få ge henne en riktigt fet kram!

Min mamma fårvånar allt oftare nu för tiden.





-

Har frusna fingrar och kan inte tänka.

imorgon känns helt plötsligt som en sorts "dagen D".

kommer igen när huvet slutat snurra.

Luke Skywalker

Huvudvärk. snart väntar kaffe och två alvedon, mmm.

Åkte till uppsala och träffade anna. in på hm för att jaga sjalen/sjalarna som jag känner att jag bara måste ha. ingen lycka den här gången heller. I don't get it, sen när hittar man itne vad man vill ha på hm? gav upp och gick och åt tacos istället. sjuukt gott. jag åt min och lite av annas. kommer aldrig bli hungrig mer! samtalet kretsade gring graviditet, drifter, fest, och killar.. typ.. som vanligt alltså. kollade igenom monki och hittade min underbara tunika som jag gråter lite över att jag inte har i min ägo. en dag, säger jag bara! anna är jobbig och ska köpa en sån så fort henne lön kommer. aaah.

promenad i det fina vädret hem till studentkorridoren. kaffedags! pratade ännu lite mer om i stort sett samma grejer, innan vi gick till bussen.

bra dag!

luke skywalker med broder daniel är så sjukt sämst att man skrattar sig kissnödig av att lyssna på den. så dålig att den blir kul.

nighty

Song Away

Jag är förkyld. Har varit det sen imorse och är redan trött på det.

great

nu har jag målat ramarna efter att ha skickat ut pappa att leta på färgen. tror minsann att det är tredje gången de byter färg. ikea är bra skit, håller länge och för allt... hrmp

ska snart ta och ringa anna. tomorrow ska vi fika och slarva bort lite tid tillsammans i uppsala. tycker iiinte om att åka 848an! men det är billigare än tåget och egentligen så har jag ju inte bråttom. så j#&¤% segt bara.. ska köpa sjal på hm. yes sir. annars måste jag verkligen ta det jäävligt lugnt med shoppingen ett tag. pengar är inget som växer på träd i arbetslöshetens tider, I say!

Hockey!
Sjukt söta killar och jag har refrängen till song away på hjärnan. den fastnar så hårt att jag nog måste lukta på aceton för att få den att blekna bort. sen har såklart jag och erika delar av en låt från urminnes tider på hjärnan och där har den setat från och till sen vi var i sthlm i början av augusti. "oh no, why me".... och så fortsätter den, men det är väl typ allt vi kan och kommer ihåg.

anledningen till att den hoppade in i hjärnan var en bit av pias snygga tavla:

nu vet ni.



It's not me, it's you

min hud har gett upp och faller av.
nu lät det väldigt dramatiskt, men som många vet så bor det en liten drama queen även i mig.
huden i ansiktet är som den är. känslig, och jävligt blandad. idag är den tydligen torr, för när jag hade vatten på den alldeles nyss för att få känna mig lite fräsch, så blev den helt sjukt jobbig. ett tjockt lager facecream senare så kan  faktiskt jag både le och höja på ögonbrynen igen. händerna och nagelbanden gav upp nu på eftermiddagen efter att jag diskat flera hundra gafflar, knivar och skedar (stora OCH små). anna vet vad jag pratar om. fyfan vad tråkigt det var. anyway. nu är även de (händerna alltså) insmorda såpass att ringarna inte riktigt vill sitta still, utan helst snurrar när jag skriver på tangentbordet.

det är roligt nästan jämt.

jag är sjukt sugen på att färga håret. något som ska få hända inom de närmsta två veckorna.

jag vill ha pengar.


låångt mörkt hår och tjock snelugg. mars 09. 
well that was then.  

adjöss

 


Maybe just sad

igår hade jag tydligen en hel hög besökare på min blogg. gillar det där att man inte har nån aning om vilka det är. lämnar något åt fantasin för ett ögonblick.

spännande....?


jävligt konstigt beskärd bild. mina ögon dras iaf till fransarna. saknar att kunna ha långa lösfransar. luggen pressar ner dem tills de lossnar så jag orkar liksom inte.

Idag är mitt mission att måla fotoramar. svarta. egentligen skulle dessa ramar innehålla foton på audrey hepburn som jag köpte i sthlm, men eftersom jag inte vill skära i dem så får det bli lite större ramar till dem och så får dessa ramar vara till nåt annat. vad återstår att se.

quick question: vara snyggare på bild än i verkligheten eller tvärtom?
eftersom jag utan att varken under- eller överdriva är helt klart snyggast i verkligheten (så måste de tju vara eftersom jag ser ut som crap på kort) så väljer jag alternativet tvärtom. för vem vill egentligen vara osnygg?

music when the lights go out är för tillfället min favoritlåt. ibland är det svårt att hänga med i svängarna eftersom jag byter favorit lite efter hur humöret svänger (underförstått jävligt ofta). den träffar mig just nu ungefär som en kniv som körs in i kroppen och sedan vrids ett halvt varv. skönt.

ajust. kollade på halva saw 2 igår. fan vad de filmerna suger!

Times they are a changing

Jag har kjolen! yes baby. dock har den fått hamna lite i skymundan efter dagens shopping. dagens impulsköp blev ett par cheap mondayjeans. I was struck by lightning och var tvungen att köpa dem, trots att jag just nu har lite ångest (pengar har vingar just nu). ska försöka ta en bild på dem, alternativt leta på dem på hemsidan.

japp, there you go. väldigt speciella, men jag gillar! tillsammans med de blåa skorna blir det greatness.

syndade lite på mcD. har även köpt mörk choklad som jag ska njuta av innan allvaret börjar igen imorgon. en dag i veckan är tydligen helt okej att avra olydig på. kör ju egentligen på noll socker, lite fett och tokmycket motion nu bara för att se om jag kan tappa lite av allt det som växt på mig över sommaren. mamma tror att det är p-pillren, så de sa jag sluta med ett tag nu bara för att se om jag går ner igen. den som lever får se!

såg en bra film igår. Derailed. eller ja, ganska bra iaf. bättre än mycket annat skit som går på tv om kvällarna.

axel är här och ikväll blir det tacos!

The line it is drawn
The curse it is cast
The slow one now
Will later be fast
As the present now
Will later be past
The order is
Rapidly fadin'.
And the first one now
Will later be last
For the times they are a-changin'.

 


Butterfly Kisses

dissade scrubs igår och kollade istället på temakväll pop och politik på svt. utveckling, politik och musik. stundtals asintressant verkligen. nu låter jag torr och kulturig, haha, men smart kanske? who knows.

har nu läst ut gudfadern. bättre sent än aldrig och nu väntar filmen. tycker ju betydligt mer om att se på film än att läsa, men vi får se vilken jag tycker bäst om. tyckte boken var rätt seg, honestly.

karin kom en stund på eftermiddagen och umgicks lite. fick se kort på hennes familj i usa och huset hon ska bo i. verkar ju helt perfekt. om det inte var för den lilla detaljen att man måste ta hand om ett gäng snorungar skulle jag redan sitta på ett plan. 1500 i veckan och egen bil. Oh my...!

tidig start imorgon. ska åka till västerås med erika. jaga kjol!

Kids

Barn 1:"du borde vara med i idol! du ser rolig ut!"
(skrattande barn och en johanna som ser frågande ut)
Barn 2: "ja och om du är med i idol, så kan vi sitta i publiken och heja på dig!"
(yvigt gestikulerande och visar hur de skulle se ut som mina fans)

Jag och Erika har varit barnvakter åt kära felicia och malin. fruktansvärt energikrävande, men vi överlevde även den här gången.

"det där är ingen ko! det är ju en rävkulting!"

ganska mycket skratt blev det.

nu väntar kaffe, scrubs och sängen.

Wish I was dead

pengar påväg. har varit hos mormor och städat, tvättat fönster och annat ganska tråkigt, men vi hade faktiskt riktigt kul!

15 oktober är det sista dagen att söka till högskola/universitet för vårterminen. alltså måste jag komma ihåg att göra det. vet egentligen inte om jag vill, men vad som helst är bättre än det här. de säger att det syns att jag inte mår bra och de är dom som känt mig hela mitt liv och nog förmodligen vet bäst. men jag protesterar inte. för jag mår sannerligen inte bra just nu!

Is it cruel or kind not to speak my mind,
and to lie to you rather than hurt you?
Well I'll confess all of my sins
after several large gins
but still I'll hide from you,
hide what's inside from you.

And alarm bells ring
when you say your heart still sings
when you're with me.
Won't you please forgive me?

But I no longer hear the music



Don't look back in anger

läste just något som borde raderats för längesen. nu gör det bara ont. ont så ont. att jag aldrig kan lära mig. är så trött på det här nu. när ska det lägga av? när ska det vara nog av det svidande som gör mig så ledsen?

jävla skit.




nu är iaf dessa påväg hem till mig. en liten cheer up såhär en jobbig måndagkväll. såg att jag ju faktiskt hade 25% rabatt på en valfri vara. jag och hm klickar som fan just nu. jag blir glad.


Tell me what can you want now you've got it all

startade dagen med att ge mig ut och springa. blodsmak i munnen fram till lunch med andra ord. detta medförde att jag inte ville borsta tänderna eftersom blod och tandkräm inte smakar så bra ihop. nu är dock båda problemen åtgärdade.

irsta igårkväll. dock utan tove, eftersom hon är i kina. fick presentkort på hm, vilket gör att jag nu har sammanlagt 1050kr att spenda på deras höst/vinterkollektion. hittade dessutom en bonuscheck i en skrivbortdslåda, så 1100 blir det väl då. ibland känns det bra! frida ska bli brunett nu snart. det kommer nog bli riktigt snyggt. då blir jag ljusast i skaran, jag som egentligen är absolut mörkast. ballt. tillfälligt dock, cause I'll go black!

Then the conversation turned evil
Talked and talked and talked about people
Why did you do it to so many people?
...
Is she more beautiful, is she more beautiful
Is she more beautiful than me?





Anywhere in Albion

"önskar att jag bara drömde, att det var en vanlig söndag"

Man kan inte vara någon man inte är. ska inte ens försöka vara någon man inte är. just nu är jag frustrerad och arg. känner mig lite som ett djur i bur, eller ett barn i en för liten sparkdräkt. jag kan inte sträcka på mig och röra mig som jag vill.

Bon Iver, Pete Doherty och Jeff Buckley gör mig glad. mina män! ibland hatar jag debaser och deras jävla 20årsgränser. vad som känns än mer jobbigt är att alla konserter utom just petes har 18 år. fuckface! känns segt att vi missade honom på PL I must say.

Jag tänker köpa ett par skor. blåa för en gångs skull. ska bli spännande. nån gång i veckan ska det få ske, för jag behöver jobba hos mormor en gång till innan jag har pengarna som behövs.

det finns en film jag vill se. the boat that rocked. jag tror att den kan vara bra.

hoppigt inlägg även denna gång. blir så när man skriver vad som rör på sig därinne, samtidigt som man omsorgsfullt sållar bort det som aldrig kommer få formuleras i ord.

ibland vill man ha en ny kropp och ett nytt ansikte. ibland vill man vara vacker som en dag, to hell med "du duger som du är". ibland säger jag. ibland. ibland tröttnar man på att ha ett babyface, ha vit hy och glesa ögonfransar, spetsig haka och ljusa ögonbryn. jättesmå bröst och tjocka vrister. men man har alla fått sin lott och uppgiften att göra det bästa av det man har. ibland känns det som en lek, ett hån nästan.

jag vill klippa mig.

jag saknar dig.


Never never

verkar inte som det blir nåt hoffmaestro ikväll. ingen annan är sugen, så jag kommer tillbringa kvällen at home vad det verkar. trist.

igår var det filmkväll hos ante. åkte dit med anna och mona och hann med att se tre filmer (!) innan vi åkte hemåt igen. vi såg the ten, taken och drag me to hell. the ten handlade om de tio budorden och var verkligen boring. taken var sjukt bra och drag me to hell var bland det äckligaste och vidrigaste jag sett. fyfan! nu pallar jag varken tanter, knappar elller näsdukar!

har varit ute och gått med erika och axel. stannade vid skolan och spelade lite fotboll. I still got it kan jag lova. ohja!

sara spelar i parken ikväll. har fortfarande inte bestämt om jag ska dit eller inte. lutar åt inte.


Får jag veta vad du tänker

hemma igen. en väska, en fin tröja och 300 kronor rikare. ordentligt överbetald med tanke på att det enda jag gjort i stort sett är att bära runt på kläder och flytta de från en garderob till en annan. hjälp vad den kvinnan har mycket kläder. helt sjukt!

något som också är helt sjukt är hur vidrigt fort allt kan gå ibland. hur man en stund kan vara livs levande och i nästa sekund död och borta. det som hänt är fruktansvärt och jag lider med de som berörs. det borde inte få hända, men likaväl så gör det just det. ibland. usch.

ska äta lite nu och sen försöka dra med erika ut på promenad. ställde mig på mormors våg igår och det skulle jag inte ha gjort. till min tröst så har jag tränat ganska mkt nu ett tag och muskler väger mer än fett. det är hårt att vara van att kunna äta huuur mkt som helst av allting utan att det händer ett piss, och så helt plötsligt bara poff. okej, än så länge är det inte panik, men vem vet hur detta slutar?

frågar anna hur hon har det i sin nya lya i uppsala: "jorå, det är nära till stan och krypavstånd från krogen!"
hahahah
som det ska vara då!

God put a smile upon your face

hade tänkt vara nyttig idag ocg ta en långpromenad innan jag åkte till saladamm. det kommer jag inte att hinna eftersom jag vaknade så förbannat sent. crap. satt uppe till ett igår och kollade på jackass. anledningen är att jag vill ligga med bam. haha.

förresten. tittade på jättegamla bilder på amalias bilddagbok och hittade bland annat den här godbiten.

skratt.
tandställningen som gör att jag får robotmun och så basses hatt som kronan på verket. tjusigt!


I'm calling it off

Ska snart sätta mig med lite bilder från helgen. tycker att det är vansinnigt tråkigt och drar därför ut på det, men snart så.

en annan grej jag kom på precis nyss att jag måste göra är att göra rent alla sminkborstar och svampar. de blir tydligen helt otroligt vidriga och kan ge upphov till både det ena och det andra som då jag iaf inte vill ha i ansiktet!

idag visade mamma en bild på herpes för mig. äckligt. vågade inte fråga varför hon gjorde det. hon är som hon är.

imorgon tänker jag åka till mormor. tillbaka på torsdag.


You shook me all night long

Det finns inget tråkigare och mer energikrävande än att söka jobb! Jag hatar det och det värsta är att jag måste, verkligen måste görat. usch.

har varit i sala med mamma. börjar bli trött eftersom jag gick upp redan halv nio. ska måla fönster åt pappa. erika ska sova i tärnsjö inatt (har varit där en gång. aldrig mer!) så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

ska iaf sluta nu eftersom jag inte har nåt vettigt att skriva.

jag längtar lite till sthlm faktiskt. har dock inte riktigt råd att åka dit. det suger. götrborg inom den närmsta tiden blir det nog iaf. ska bli skoj!

later



RSS 2.0