shot through the heart, and you're to blame

sitter i detta nu och funderar how god HOW jag ska få nån styrsel på håret mitt ikväll. nytvättat och nyfönat står det åt alla de håll och luggen rakt ut och lite åt sidan. snyggt. tvivlar på att min digra supply av hårnålar verkligen räcker. vi får se vad detta kan bli.

maten är i ugnen och naglarna är målade. bangade det lila och tog mörk avloppsgrön istället. mycket mer fashion... eller jag vet inte det. kändes dock mer som jag just idag.

om ett tag kommer josefine och vi ska tillsammans traska bort till axel där det hålles partaj i ganska liten skala. ska bli kul att for once göra något på nyår!


nu återstår väl bara att önska alla gott nytt år. tänker inte göra som alla andra och kräkas ut det på facebook-wallen, för i ärlighetens namn önskar jag vissa av mina "vänner" ett riktigt kasst jävla otursår!

sån är jag



men adjö och godnatt och farväl min tappra skara.


puzz

exile on main street

är så trött att ögonen går i kors. tänkte gå och lägga mig, men ödet bestämde att jag ska sitta uppe halva natten och kolla på stonesfilm. jaja. sova kan man göra när man blir gammal.


har som vanligt när man sätter sig ner lite senare på kvällen en hel massa i mitt huvud. har inte tid att gå in på detaljer, så jag låter bli.


imorgon är det nyår och jag ser fram emot det för första gången på typ fyra år!


godnatt

come on over

Sitter i gruvans reception. mitt livs hittills lugnaste arbetsdag och som sällskap har jag sophie. ska ner en snabbis med några barn om en och en halv timma. mer underjordstjänst har jag inte. ingen hissåkning. det är min dag idag! ett skönt konstaterande efter att ha försovit mig 45 minuter imorse..

efter idag är jag ledig tre dagar i rad! ska bli så sjukt skönt att jag dör en smula av att tänka på det.


back to business


adjö

Jag går ensam in i ljuset

det blev inget avesta för min del. tydligen finns det bara fem platser i en bil och "någon" var tvungen att vara hemma med gry. I swear to God att den där hunden kommer bli mördad en vacker dag...

de som kom iväg tog med sig halva staden hem igen, nerpackad i hundratals miljöförstörande plastkassar. något gott fanns dock att sikta bland allt det onda. erika har en stunning nyårsoutfit.


nu väntas fikagäster och jag har just finished the last piece av första lagret i min aladdinask. lämpligt nog ligger mammas kurslitteratur uppsalgen framför nästan på mig med rubriken "behandling av illamående". score!





adjöss

bad name

jag bara älskar att vara ledig fastän man jobbar! att vara färdigjobbad före elva och sedan ha hela dagen över till annat är helt perfekt! man blir inte rik dock...

ska snart kila ner på stan och göra lite ärenden innan jag ska möta upp emilia och åka hem med henne. imorgon är det gruvan som gäller. känns bra och jag hoppas verkligen att det kommer funka bra för oss att klara hela biffen själva. lite ångest smyger sig på när jag tänker för länge på det.

kan hända att en viss johanna kommer slänga bort lite pengar idag. först sala och senare i eftermiddag avesta. egentligen vill jag till uppsala och weekday. har inte varit inne i en sån butik sedan jag flyttade ifrån stockholm.

vill ha vår helst nu. igår kom hm.s vårkatalog och jag blev sjutk sugen på att pussla ihop feta vår-outfits. börjar redan tänka i festivaltankar: vad som är praktiskt, varmt, svalt, snyggt, skönt. det är dock ett bra tag tills det blir dags för sådant.

listen up nu festivalande läsare! I sommar DISSAR vi peace and love och drar ihop ett jättegäng (typ fem bilar) och intar en mindre, mysigare festival. förslag från min sida är emmaboda eller siesta. vore så härligt!


nu ska jag rensa kylen. thumbs up!


adjö




if you don't love him, leave him to me

Jag är glad för jag gillar att vara på jobbet när josefine och marika är där. så mycke tlättare att vara ny och kass och förvirrad när man har vänner vid sin sida som hjälper med allt! Har dessutom fått reda på att jag ska få göra heldag någon dag och hänga med ut och se hur man gör brevbäring. score!

är dessutom så enormt glad över att josefine hänger med till mr A på nyår! har nu bara pangdagar framför mig ett tag framöver. läser dessutom en grym bok och sover gott om natten.


nu ska vi kila över till farmor, jag, musse (millis senaste smeknamn), erika och axel.


adjö

stand up

Jag åt rökt lamm. det skulle jag inte gjort. ont i magen som bara den och när jag ställde mig på vågen nyss visade den bara 50 kg jämnt. jähääävlar vilken resa säger jag bara! då vet jag det till nästa gång jag vill känna mig smal och smärt....

sover ute på landet ikväll vilket innebär alarm på 05,45 imorgon. kan då snooza till 6. löve it.

på torsdag har jag och sophie gruvan i vårt våld. det kommer bli en awesome dag! längtar till hennes gulliga nylle och gruvans mindre gulliga anlete.

har idag dessutom fått bekräftat once and for all att skadeglädje är den enda sanna glädjen. Efter en eons tjatande om monopol fick axel tillslut som han ville och skuttade glatt för att ta fram spelet. när sen hela familjen game supply for ut skåpet med uppsidan ner sprack ett leende upp i mitt ansikte, från öra till öra.




vänligen notera hur det ligger TVÅ små ynka pluttar kvar i matermind-spelet. notera även hur dessa tvås alla kompisar har gonat in sig under skänken.


nu blir det lite tv.

adjö


hold on

Imorse dök ännu ett bekant ansikte upp bland postfacken. Marika! Har inte setts sedan vi delade en tågresa nån gång i våras och nu bor hon i umeå. "du kommer bli fast här, ge dig av härifrån medan du kan!" var hennes första ord. och utan vidare gick jag idag hem med vad som började som fyra dagar i julveckan och nu vuxit till hela januari månad. wiho!


är hemma på landet igen och har kollat på sex and the city med systrarna. broren (axel) är fortfarande livlös. jag har hunnit med att vara vaken i sex timmar by now.

ett problem som kvarstår i mitt livspussel är vad jag ska göra med all min lediga tid hela nästa månad. att jobba förmiddag gör att jag har fem eftermiddagar i veckan utan någonting. att fara mellan stan och landet går ju inte. jobbigt och dyrt. jag får helt enkelt sova på dagarna, så att det blir som att jag jobbar kvällar istället för morgnar.. så får det bli!


nu ska jag för ovanlighetens skulll gå och krama gry


adjö

digital love

Är trött i huvet efter att ha suttit med nå typ tankenötter eller vad man ska kalla det som axels bror bill släpat hem från japan och som axel nu had emed sig till mormor och morfar som hämnd från förra året då alla deras grejer dök upp ur gömmorna. det gjorde de även i år och jag klarade som vanligt inte en enda. de japanska gav mig grav ångest, men axel tyckte att åtminstone en av de var jättelätt. han vägrade dock visa hur man skulle göra. as

blev sådär halvglad när jag kom på att jag glömt mina enda låga kängor hemma. blir alltså antingen platåskor eller svinkalla gubbskor imorgon på jobbet. vill svära en lång ramsa, men icke. när jag kom hem till lägenheten luktade det dessutom jätteweird i mitt badrum. som om någon typ spillt sprit därinne, or worse, spytt sprit. kan inte se när något sådant skett eftersom alla var lugna i torsdags och ingen varit här since..

ett mysterium

söndagar är alltid lite jobbiga. man ska upp tidigt så man måste gå och lägga sig i okej tid, men man har sovit halva dagen så man är inte på långa vägar trött när klockan börjar närma sig tio-elva. skulle behöva ta till heavy sedation. då ökar dock samtidigt riskerna att jag är allt annat än pigg imorgon när det är upp och hoppa och jobba. längtar lite efter att stå och sortera andras post och småprata med josse. att dessutom få börja 7.30 är ju en blessing!


har kommit på vad jag ska ha på mig på nyår. kommer dessutom inte kosta mig en krona. fab!


nu blir det sista avsnittet rebecca&fiona och därefter film. factory girl.


adjöö


All i want for christmas is new years day

Vaknade av mig själv klockan nio. sjukt skönt!

sedan jag skrev senast har det hänt mycket lite här. erika har lagt klart färgfläckspusslet och jag har sett första två tredjedelarna av fyra bröllop och en begravning (för 46844347867e gången. jag är nog en av få som inte vet hur den slutar).

idag är det middag i saladamm. Gry ska med och hon har redan sabbat för mig idag genom att hoppa upp i soffan och välta ut migg mjölkglas över mig, erika och soffan. jag har inga high hopes för denna dag och imorgon börjar jobbveckan (om än ganska mesig en, bara halvdagar, men så länge det är första halvan så känns det mer).



Olé!


Juligen

Bilder från gårdagen:


en "dagens outfit" kan man säga, fastän jag lovat mig själv att aldrig driva ens ett litet encelligt foster till modeblogg. kjolen är hellång, kan tilläggas för den intresserade.



jag ser full ut. det var jag inte. erika ser jävligt fräsch ut, det är hon inte. skoja


Musse var gullig


Söderbergs var as charming as ever


På denna bild ska man lägga märke till erikas laserögon. ser du en röd prick på dig, var bara lugn, det är bara erika som tittar på dig.


julhunden var skötsam nästan hela dagen.


tack för mig

like a rolling stone

millis och pappa har ockuperat vardagsrummet för etapp ett av sex i harry potter - the marathon. ångest.

har haft universums mest chillade dag, som alltid på juldagen. ska inte ut gudskelov utan det fortsätter vara kav lugnt kring mig. julen är en dålig helg för utgångar I must say. då om nån gång vill man väl vara hemma och kolla på film hänga med familj och vänner? nej, min fina fina helg ska icke besudlas av sala statt. blä


any day now måste jag nog höra av mig till gruvan och lägga korten på bordet: ge mig en eller ett par dagars arbete och säg vilka tider jag ska infinna mig, annars blir det inget. min chef på posten kunde erbjuda mig hela veckan vad det verkar, and I swear I'll take it! är trött på gruvan just nu. vill ha ett "vanligt" jobb. dessutom har jag högre lön, wiho!


familjen har fått en present av ael och hans mamma. ett pussel som är en färgfläck. erika har suttit med det mer eller mindre hela dagen. jag har varit med i femminutersomgångar, mer vågar jag inte för risken att bli knäpp. maken till jävligt pussel har aldrig skådats! alla bitar är inte bara samma färg, det finns bara tre olika utformningar av bitar, vilket betyder att det finns hundra likadana bitar av varje. trehundra röda bitar som bara ligger och hånflinar mot en. god jul liksom.


hör kommer förresten en liten lsita på några av de julklappar jag uppenbarligen förtjänat under året 2010:
-dvd
-stavmixer
-tresemméschampoo
-choklad
-nya underkläder
-expensive facekräm
-en näve filmer
-jeans

happy lady!



adjöss







jag var sjutton år, han var det vildaste jag mött

Hoppas alla haft en bra julafton, för det hade jag!

Julvakan var okej. var tyvärr alldeles för trött för att ha the time of my life, men navet var bra som vanligt.

insomnia under natten resulterade i ett illamående från helvetet under morgonen igår, men efter två timmars ikappsovande på förmiddagen och tre frukostar lyckades jag repa mig såpass att det blev en fet dag! På kvällen var det midnattsmässa och häng med vänner. träffade eje för första gången sedan.. ja gud, det var nog faktiskt nästan två år sedan.. låter ju helt sjukt! efter mässan bar det av hem till stina för skinkmackor och julmust med anna, charlie, niklas och stina. kom i säng typ kvart i fyra. är som i ett töcken av trötthet även idag. känner mig lite stressad att lyckas bli pigg tills det är måndag och ännu en jobbvecka väntar. dock är det bara förmiddagar. skööönt!

Fick superbra julklappar och idag är nog en av de softaste dagarna på hela året. har så mkt kul mysgrejer att göra att jag inte kommer hinna med allt. än midre att sitta här vid datorn.


så adjö!



you're an old slut on junk

karin är här. hon sminkar sig och jag har satt upp allt hår på en sida av skallen. ser faktiskt rätt coolt ut.

saris sitter i vässan och väntar på tåget. jag ska hämta henne vid stationen med bilen sen var det tänkt. bäst att hålla på newcasteln tills hon är safe and warm.

ikväll kommer bli en bra kväll, som cissi brukar sjunga.



ovan sträcket trodde jag att saris satt på stationen i västerås och väntade på tåget. hon var på stationen i sala och väntade på mig. pinigt. nu är hon iaf här och håller på och gör sig fin. bärsen är knäckt och håret står på ända. karin ska ha min batcape på sig och vara snygg i sitt korta hår. jag ska oxå vara snygg dagen till ära och saris är alltid snygg.

nu kör vi. julen, välkommen.





invisible, you can't catch 'em

det där som pappa jämt säger, att det blir kallare inomhus vid väderomslag för att kylan kryper in genom väggarna när det blir mildare ute. well.. it's soo true. sitter här med mössa, halsduk, tre lager på överkroppen och stans tjockaste mjukisbyxor på underkroppen. så fort jag inte koncentrerar mig på att andas i jämn takt börjar jag skaka och skallra tänder.

kul jul

nu ska det dock städas efter två timmars sömn.

gillar egentligen inte att sova på dagarna pga den absouta förvirring som utbryter när man väl vaknar.

usch



fred på jorden

Sista passet på posten blev lite övertid. jag och josse sorterade 34:an (bryggeriet, jakobsberg, turbo mm) som galningar men han ändå inte riktigt klart. mycket post var det som skulle ut idag. stön och jämmer i stil med "det blir en sen kväll det här" hördes lite varstansifrån. bara lantbrevbärarna var chill och hade julmusik på.

ska jobba mellandagarna också. jag är glad! börjar på måndag vid halv 8 (!!) svävar som på moln. halv åtta är sovmorgon ju för fasen! har ända fram till nyår, men nu verkar jag ju ha lovat gruvan nån dag också, får se om kinga hör av sig.



NU ska jag krypa till sängs igen för att orka med kvällens båda assignments. måste komma ihåg att äta ordentligen också de senaste dagarna har det slarvats och jag har mått som en påse osaltade chips smakar. typ


adjö

PS. jag fick en aladdinask av min nya chef. genuin lycka!







dancing in the moonlight

jag tror faktiskt att jag fått lite julstämning nu. tidigare har allt mest känts som när man mitt i sommaren drömmer om att folk försöker lura en att det är jul genom att pynta och hålla på, sen när man kollar i almanackan så är det typ, oktober. såna drömmar har jag ganska ofta.

snart är det uppställning av litet jesusbarn omringat av stora snubbar och lite mindre stora får. därefter ska det upp en kyrka som spelar stilla natt om man vrider upp en fjäder (typisk 70tals grej, från när mamma var child). när det är klart åker jag nog in till lägenheten. vissa tycker att jag sak sova här i natt, but I beg to disagree. tänker INTE gå upp kvart över fyra för att hinna till jobbet. det är det bara inte värt!

det dödar mig långsamt det här emd att ha två hem. det funkar inte. jag måste klippa navelsträngen somehow.hur och när återstår att se. kanske när jag har roligare saker att hitta på när jag är i stan. mer sällskap. 28 kvadrat solo är inte särskilt stimulerande om man har typ 14 lediga dagar på raken.

jag gillar verkligen mitt postjobb. skulle kunna göra det for a living tror jag nästan. hittills i mitt liv har jag inte stött på något sådant. något som jag tänker att jag skulle stå ut med kontinuerligt under en längre tid. börja 6 är ju ingen höjdare dock, men det gör man ju inte som fast anställd.


nu ska jag gå och putta på millis


adjö


låt julen förkunna

Grattis amalia, den enda men ack så korrekt gissande i den icke-officiella pepparkakshustävlingen. Karin fattade inte trots min hintande rubrik.. kass

vi har alltså försökt oss på att bygga Notre dame.


har nu jobbat tre av fyra dagar. idag var det faktiskt knappt jobbigt att gå upp. KNAPPT sa jag nu! sorterade och slet (nåja) från 6. josse skulle vara brevbärare idag så hon kom inte förrän halv 8. lyx, tänkte jag igår när hon sa det. idag när jag fick gå hem och hon klädde på sig för att köra ut på moppe med all post tog jag snabbt tillbaka det.

mitt liv hade varit lite lyxigare i detta nu om bara bilen startat. den är död. jag mitt as hade sedan dessutom dörren öppen när jag ringde efter startkablar så den frös igen i ett nafs. nu står med andra ord sveriges dödaste bil dessutom med öppen förardörr. awesome! jag riktigt känner hur jag ligger på plus hos föräldrarna mina..

i väntan på assistanskåren lyssnar jag på smöriga jullåtar och tänker att ja jävlar, visst skulle det sitta fint om edward norton ville gifta sig med mig. lite udda tanke? nejdå. kollade på american history x igår för 495872957 gången..

om millis visste vad jag lyssnade på för låt nu skulle hon bli arg. blue christmas med elvis är ENDAST tillåten från den 23e i vårt hem. millis är elvishitler i vårt hus.. kan man säga. här i mitt hem är det dock jag som bestämmer, basta!



adjöö






the hunchback of...

årets pepparkakshus: done and done!

kan ni gissa vilken byggnad?







och ja, rosfönstren ser ut som cykeldäck.... haha


tomt är ingenting och i mig var det tomt

människor som kör 70 på 100-väg förkortar mitt liv med dagar, veckor. jag lovar.

är nu hemma hos familjen för att jula till det lite på mitt rum samt slinga millis hår. måste även nästintill överdosera med julmusik för att få in stämningen. har inte kommit i julstämning än, and I hate it. jag som är en sån sucker för julen. 


kom på mig själv med att tänka på remember me flera gånger på jobbet idag. fan vilket dåligt slut. åååh.

det har kommit ut bilder från gårdagen på facebook. önskar verkligen att jag hade orkat. återigen:ååååh


nu ska jag äta och hoppas att ångesten går ur kroppen.


adjö

remember me

okej nu är läget såhär. jag har en ny hatfilm!

kollade på remember me för att patz ser hyfsad ut på rulle och att jag helt enkelt ville se den.

det skulle jag inte ha gjort.

maken till sorglig äckelskitfilm har väl sällan skådats. så jävla onödigt slut att jag kryper ur skinnet av irritation. varför kunde det inte bara ha fått sluta bra? då hade det blivit en av favvisrullarna of all times. nej, allt måste innehålla ond, bråd, olycklig död.

viva smöriga slut!

en arg johanna med tårar i ögonfransarna ska nu sova och vara kvitt feberkänslorna imorgon.


godnatt

come on, come on

as fun as it was att sätta alarm kl 04:40 imorse (inatt?) så önskar jag verkligen att man började 8 med att sortera post. men det gör man ju inte, så jag måste verkligen bita ihop. när jag kom hem sov jag mellan halv elva och ett, men är fortfarande trött som ett as. kommer vara frånvarande och tråkig ikväll. att sitta och äta känns som döden just nu. är inte sugen på mat, är bara trött trött trött. att jag dessutom inte kommer kunna stanna till mer än senast mellan nio och halv tio gör ju inte saken bättre.

just nu är min värld sämst och huvudet är ungefär som en curlingsten i tyngd. ironiskt eftersom kollegorna mina ska curla (hahah) om typ en halvtimme.


nu ska jag sluta må skit och förhoppningsvis pigga på mig tills det är dags att dra hemifrån. dvs runt 6.


adjö


update: inställd julfest för min del. när jag bestämde mig för att diska och plocka upp kläder och skit från golvet kom frossan. FAN för millis och hennes febersjukdom! vill inte vara sjuk när det ska bli jul, navetspelning, roliga utgångar, JOBB, häng med kakan. här ska bäddas rent i sängen (alltid en bra uppfräschningsmanöver), drickas mängder med te (vätskedrivande, nu ska smittan ut!) och kolla på film (så långt bredbandet räcker). allra värst känns det att svika minéa. jag är världens lusigaste kompis.


adjö igen

I slept with your brother

Oväntad combo I must say. Nästa år ska jag nog ha en musikjulkalender med alternativa jullåtar.



God Jul!

a days pay on the wild side

första dagen av fyra. tur att josse var där säger jag bara! henne kan man liksom fråga hur många gånger som helst om typ allt utan att hon undrar vad fan det är för fel på mig.

postmänniskor har sjuk jävla koll på folk! passar ju mig perfekt, haha. nästan lite creepy att de ba "ee hörrö leffe den här margot andersson, har du henne på ditt distrikt?" "öö nääe hon har flyttat från collingatan till floragatan typ förra månaden, kolla med britta!"

- alla namn tagna ur luften as i speak.


i övrigt är jag sjukt seg nu. mår lite sådär. är jag inte piggare när jag vaknat måste jag nog ställa in kvällens event.

bill skarsgård på efter tio med malou. han är fin!

oh oh here she comes

glömde boken jag håller på att läsa hemma vilket suger mer än jag kan beskriva med ord. måste gå och lägga mig svintidigt eftersom jag ska upp svitidigt och då tänkte jag att läsa vore en bra idé. men icke då. faaaan

glömde dessutom mobilen ute i bilen nu, vilket betyder stt jag måste kila ner hela vägen till porten och ut i kylan. återigen: faaaan

är faktiskt riktigt taggad inför imorgon. har inte varit "ny på jobbet" på länge nu och dessutom börjar jag samtidigt som josefine. awesome!


det var inte kul att köra bil in till stan nu. vilket sjukt väder! axel var rädd.

en dag ska jag lyckas med en fickparkering genom handbromsvändning.


ååå har sån ångest över den lilla julklappen för 40 spänn man ska ha med sig till julfesten vid gruvan imorogn kväll. sprang runt på ica med axel och gormade om hur värdelöst det är med presenter på jobbfesterna. såg med fasa sedan att chefen var på olyckligt avstånd. shame on me! återigen suger det att bo i en liten liten spottloska till stad.

nej, mobilen, dusch, naturgodis och gossip girl.


adjöö


hang with me

åååååh!! Någon i huset gjrode det förbjudna: stängde av musikhjälpen så att jag missade robyns spelning med bara några få minuter. bittrare kan ingen vara än mig just nu!

axel smyger runt med gitarren och spelar sin egenkomponerade visa i rysk tappning. den är kul, men hemsk eftersom han har en tendens att haka upp sig while playing så att det blir en evighetsvisa.


här pågår nu pepparkaksbak. som alltid är det ett jävla ståhej och den ena har galnare idéer än den andra. mina förslag som röstats ner var bl a: taj mahal, globen och tower bridge. de första två röstades ner främst pga svårigheter att genomföra. vafan. tycker att man kan köra en fotboll i ugnen, men det tycker inte mamma -.-

vad det nu är som skapas här i köket får ni se så fort det blir klart.

idag har jag dessutom haft min sista sovmorgon på länge. nästa gång jag får välja själv hur länge jag får sova blir nog typ.. juldagen.. eller dagen efter annandagen. jej


gry är i skogen med pappa. frid råder


adjö

take a shine to me

Sitter här utvilad och glad och är för ovanlighetens skull inte ensam. Lyx! Både erika och millis är hemma. just nu ska de utmana ödet och försöka vara sams så lång tid som det tar att baka en rulltårta. jag och hunden väntar med spänning.

har en jävligt kort tisha på mig. karins gamla (karin du vet den där blå med orange tryck på). så fort jag rör på armarna glipar det i midjan. fashionabelt.

öppnade sabla allehanda (NU höjde erika rösten för första gången. hoppas de lyckas färdigställa bakverket!) och kunde med spänning läsa en halvsidas reportage med navet. det bjöd på många surpriser. bland annat att julia tydligen bodde i sthlm och att de tycker att det viktigaste av allt är att ha kul. undrar om den där tidningen någonsin har prickat in alla fakta rätt i en artikel..


jag älskar scrubs. detta klipp känns dessutom som att det är made for me. jag och mina fellow vampires. de forna klasskamraterna mina kan nog dessutom konfirmera att nästan exakt detta drabbat mig.



förstår verkligen hans ångest. for real!


nu ska jag gå och mäkla fred hos mina syskon.


adjö

the bells are ringing out for christmas day

ska snart riskera livet och ut och köra i snöovädret. allt för att köpa en julklapp åt karins fredrik (för karins räkning då) och se till att ett gäng snubbar och ladies får ett nice julbord nere i gruvan. hade jag fått välja hade jag nog legat inne och sträckglott på familjen addamsfilmerna och läst bok. hoppas det är en bra grupp och hoppas att ni kan gå av skiftet innan typ.. halv elva..

är fattig som en kyrkråtta just nu (konstigt uttryck, men folk fattar vad man menar). satte för någon vecka sedan över tusen spänn från sparkontot att köra julklappar för. de är mer än borta och inte fan är alla julklappar klara. ångest.


musikhjälpen i p3 är världens bästa program. julstämning, bra musik som annars inte hörs så ofta på radio (john lennon, joy division, doors, iggy) och all for a good cause. like


nejmen. ut och dö i halkan och snön


adjöö

You crying, tragic waste of skin

Har varit på posten nu och lämnat uppgifter och sånt. Känner mig trött redan nu när jag tänker på att klockan kommer ringa riktigt svintidigt på måndag. skulle tänka ut när jag senast gick upp så tidigt när vi satt i repan igår och kom fram till att när vi var i tanzania gick vi upp typ fyra en gång när vi skulle åka buss en hel dag. med andra ord har jag inte gått upp så tidigt på två år. kommer gå som en dans.. eller?


Gårkvällen flöt på någorlunda smidigt. Eller ja, så smidigt det kan göra när jag har gymnasielever.. andreas lyckades tydligen charma sin grupp riktigt ordentligt. jag hade snarare fullt upp att inte låta de charma mig.. typ. anade oråd redan när jag genom glasdörren till skrädhuset såg hur kinga pratade ganska mycket och livligt med min grupp. när jag kommer dit och frågar hur mkt hon berättat om gruvan och vad hon sparat till mig säger hon att "nej vi har inte pratat om gruvan, vi har pratat om dig!". drömstart. sen regnade frågorna: hur gammal är du? du är väldigt snygg, är du singel? är han den andra guiden din pojkvän? ska du sitta med och kolla på filmen?. en kille gissade dessutom som spiken i kistan att jag var 25. I'm hurt.

senasre under kvällen ringde hissen till sos av sig självt. eller ja, det är iaf vad som hände om man frågar mig. andreas ville inte diskutera saken, men eftersom det var min hand som var närmast och jag itne märkte att jag tryckte in larmknappen (som måste hållas inne i tio sekunder) så måste det vara så det gick till. dock måste jag säga hats off för julia som var sjukligt snabb i vändningarna to the rescue när halva sala kommun var på väg att rädda oss ur hissen... typ.

förresten andreas, när jag åkte hem mötte jag en securitasbil typ mitt för rockland.. kanske var vi för sega med låset i alla fall? hahah!


nu ska jag ta hand om liten dryg hund och liten dryg syster som är hemma och har feber.


adjö






Sing with me, if it's just for today

Sitter och tar det lugnt en timme innan det bär av mot jobbet. jag, andreas, en hel hög elever från ösby och en film. hoppas på ett lugnt arbetspass. förhoppningsvis kan vi sitta och lira kort eller nåt om filmen suger.

nästa vecka ska jag jobba på posten. wiho! är jätteglad för det. inga långa dagar iofs, men då hinner jag vara hemma på landet och skaffa mig julstämning också. det mindre härliga är att jag går på klockan 06,00. måste med andra ord gå upp typ 05,00. tortyr!

ska hur som helst gå dit imorgon och presentera mig. har redan glömt vad personen jag ska ha reda på heter. fan.


btw. groupieprogrammet igår SÖG! asså, den enda riktiga groupien som var med var pamela des barres. de andra var äckliga, fula wannabies som hängde efter kassa, helt okända band. kul liv. tråkigt program.



adjö





hey I'm in the band

Julklappsshopping avklarad. Nu är det bara uppdelning av pengar kvar, vilket alltid är det jobbigaste. Mammas present blev sjukt dyr, men vi har involverat pappas plånbok i den också är det bestämt. skönt! Är nöjd med det mesta. Ett impulsköp blev årets fantasirikaste.


Igårkväll såg jag som tidigare nämnt I am legend. Som väntat tyckte jag inte om den. action är en dryg genre! Att han dessutom dog i slutet gjorde ju inte saken bättre. När den var slut slog jag på datorn och kollade på ännu en film. Denna gång blev det "who killed nancy?", en dokumentär om just det. den var bra, men man blir så sjukt förbannad på poliser som inte gör sitt jobb. Att de skiter i att reda ut det, och är så öppna med det. vittnen står och skriker efter att få lämna sin berättlese, men snuten bryr sig bara inte. hemsk och tragiskt är vad det är! usch.

Ikväll går groupieprogrammet på tv. eftersom jag åkt hem för att passa gry imorgon kommer jag antagligen inte att se det eftersom det står skrivet i sten i det här huset att klockan tio är det tv4nyheterna, inget annat, som gäller. fan. det får bli tv3 play helt enkelt -.-

jag lider just nu av hunger. ligger på svältgränsen och kvider efter att bara ha ätit frukost än så länge idag. igår hann jag dessutom bara med frulle och en tallrik risgrynsgröt med apelsinbitar i (asgott!!). det gör ont i mig (bokstavligen) att jag är så lat på matfronten.

en annan intressant grej jag gjort idag är att jag gjort ett mini-inbrott hos familjen kärnsund. jag skulle få emmas gruvkläder, men hon var och lunchade med sin mamma och ingen var hemma i huset, så hon tyckte att jagf kunde gå in och hämta dem, bara sådär. det gjorde jag. hejade på hantverkarna, gick in i ett hus jag inte hittar i och grabbade tag i galgen med kläderna på. det mest kriminella jag gjort idag.. förutom kanske nån lite hastighetsöverskridelse med bilen då, hehrm hehrm.


adjö







dagen är kommen

hela gossip girl-grejen skulle få sjukt dåligt genomslag om det inte fanns mobiltelefoner. i serien alltså. de gör ju inget annat än smsar de där. som en average svennefjortis typ. jag tror dessut om att jag har kommit på varför jag gillar serien så mkt. det är all the drama. att jag är en drama queen var väl dock ingen nyhet för någon...

idag har jag lyssnat på i wanna be your dog med iggy and the stooges jättemånga gånger. den är bra! den enda sanna punklåten ansåg någon i boken jag läste. måste säga att jag ändrat uppfattning om punk lite grann. särskilt hela den här england vs usa-grejen. har alltid tyckt bättre om brittisk punk, och på ett vis gör jag det fortfarande, rent musikaliskt, men själva mainstreamgrejen kring punken i england är ju bara ett dåligt skämt jämfört med new yorks punkscen och den subkultur som fick fäste där slutet av 60- början på 70-talet. plötsligt känns england-prylen ganska fejk. jag gillar inte fejk.

häromdan kom jag på en idé. starta minkfarm. följande tomma rader är så att ni kan scrolla ner och samtidigt försöka samla era sinnen:









världens blödigaste djurklappare tänker tanken att kicka igång minkfarm?! svar: ja! men innan ni halstrar mig över öppen eld måste ni läsa idén i sin helhet: en minkfarm (uppfödning låter fan så mkt bättre, men då tror ju folk genast att det handlar om utställningsminkar eller nåt sånt trams) som för en gångs skull INTE plågar minkarna hela deras mkt korta liv. nej, här talar vi rymliga burar, bra mat, lugn atmosfär, HUMAN avlivning. typ som ekologisk päls. är det inte briljant?

det ska jag genomföra tror jag bestämt. om jag kommer tjäna pegnar på det? inte en chans. folk vill hellre ha plågad päls, det syns ju på dem. idioterna. om jag hatar päls? självklart gör jag det, men lets face it, det ser förjävla mkt snyggare ut än fejk. att köpa äkta päls borde i dagens läge kvalificera avrättning enligt gamla engelska metoder såsom strypning tills man är almost död, därefter uppsprättning av mage och utdragning av inälvor vid medvetande. second hand är dock okej, för då dödas inga nya djur.


nog skrivet. ikväll ska jag se i am legend. tror inte jag kommer gilla den alls, men man kan ju alltid börja titta.


adjöken






birdland

En intensiv helg, minst sagt! Är jättetrött och ska nu luta mig tillbaka och kolla på gossip girl.

önskar att jag hade nåt nice att äta. sån tur har jag dock inte.


Igår var det lucia i gruvan hela dagen. tre set varav två var fullbokade, eller ja, det sista var kind of overbooked. alla verkade nöjda och jag fick höra från minst två håll att vi även i år kickade salaluciornas ass. känns bra måste jag säga, även fast det just i år är lite hjärtskärande eftersom josse är med i salas lucia.

Efter sju timmars arbete  gick jag, saris, emma, julia och cissi till pk på konsert. efter den stannade några av oss kvar och chillade innan vi gick vidare hem till mig och tände glitterljus, drack glittercider och kollade på sex and the city. just as girly as it seems!


om det är någon människa jag inte tål så är det mariah carey! uäh. inte blir det bättre av att hon har nån kass platta som det ska gå reklam om hundra gånger i timmen.


idag sjöng vi på fängelset. det gick helt okej och var itne hälften så drygt som jag mindes det från förra året. nu är allt sjungande klart för i år. bara "vanligt" jobb tisdag och torsdag kväll. det blir nice.


LA-ink på tv nu. alla beter sig som skit mot varann.

jag vill ha maaat!


adjö

pie jesu domine

det var hårt, det var jävligt hårt att gå upp kvart över sju.

hur som helst sitter jag nu här med tvättat hår och frukosten på bordet. om en timme ska jag vara på plats. ingen återvändo, nu ska folk grina av våra fina toner.

"vet du varför göteborg kallats lilla amsterdam?" säger tv:reklamen. men svååårt det borde väl folk veta? eller?

nu är dessutom EMD på tv och skrålar. läskigt!


nej nu ska jag äta upp och göra mig fin. jävlar vad fin jag ska bli!


adjöss

oh you pretty things

Hemma i lägenheten med en kopp te.

vad tråkig jag lät nu.

har varit och hängt hos emma en stund. skulle repa sånger, men det gjorde vi kanske i tio minuter, sen blev det skvaller.

nobelfesten är på tv. jag är så kär i prins carl philip, han är så fin! nu bytte sändningen till oslo istället. wtf! vem bryr sig om skabboslo? jävligt mkt kändisar är det iaf. imponerar inte på mig dock.... hehrm


äh. nu blir det tvserier och sen sova


adjöss

search and destroy

Jag har lagt i lite för mycket ved i pannan. Just nu känns det som att ha bosättning i en kremeringsugn ungefär. När man öppnar dörren blir det sånadär värmevågor som det brukar bli över grillen på sommaren. Tropisk hetta är det och till och med mina lår är svettiga. Jag  och Erika vandrar omkring som i ett töcken och bara väntar på att det ska ge med sig och den sibiriska morgonkylan som brukar inta huset vintertid ska komma tillbaka.

Den enda som inte tycker att värmen är jobbig är Gry, som är piggare än någonsin. alldeles nyss fick jag rycka ut till operation käkbändning då hon knyckt en jättepotatis.

Erika står nu vid spisen den stackars människan och gör mat åt oss. Sen kan det hända att vi går en promenad med gry, om hon skärper sig och blir snäll.



Som svar på din kommentar linnéa kan jag säga att JA det går på tv3 :D

Dock tar det mig osökt in på dagens glädleämne: experten på expert har nu ordnat en ny fjärr åt oss. bara att slänga sig i soffan and zap away!

Erika har köpt en ny mobil. Hennes kommentar till min "nya" mobil var "men vad gullig". varken jag eller telefonen uppskattar sådana kommentarer, bara så ni vet. telefonen vill höra att den är cool och retro. jag vill höra folk beklaga sig, okej?


adjö

Time is so precious, and it's slipping away

Gry har bitit sönder fjärren till tv:n. Vi är nu fast med tv3. Både jag och pappa hade gråten i halsen när vi upptäckte det, det vill jag lova. har nu avnjutit ett innehållsrikt och givande avsnitt av veckans kanin istället för nyheter.

Efter mitt samtal till emma rosslande min telefon dessutom till och sa adjö forever. Mitt nummer går för närvarande till en nokia 3510i. den väger mer än vad jag gör efter ett julbord. blir typ hål i fickan när man har den på sig. jag vill grina.


nu ska jag istället lägga mig i sängen och läsa en bok. punkboken är utläst och passande nog blir det på måndag ett program om groupies på tv.

tre snygga ladies som figurerat i boken:


bebe buell. (förövrigt la madre de liv tyler. hittade ingen bra ensambild på henne, sjukt söt dock)



sable starr (som började sin groupiekarriär med iggy pop när hon var 13!) 


patti smith. som enligt mig var så jäävla snygg som ung. precis lagom androgyn, precis lagom sliten utan att vara äcklig, precis lagom cool.



nu ska jag läsa.

adjö

Allt vänder om igen

gry har ätit på min mobil igen. denna gång går den knappt att stänga, back-upbatteriet är skevt och den ser allämnt förjävlig ut. dock funkar den otroligt nog, för jag kunde prata med emma i den. vilken kvalle, hats off för sony ericsson! nu står hunden och skäller. vill slå tills det blir tyst, men det skulle inte uppskattas av övriga famlijemedlemmar. millis tyckte inte om när jag uttryckte att jag ville skicka henne till himlen pronto.


kom på nu att erika inte kommer hem ikväll. det betyder att jag är och kommer förbli ensam några timmar framöver. kuuuuul då. för jag har ju itne bara varit ensam hela dagen igår och idag. awesomeness



ibland hatar jag livet lite mer än vanligt.




hejdå



Your eyes turn black when you try to speak

sitter och väntar på att gry ska vakna. vi ska ut och gå. har tagit på mig sjuka mängder kläder och bereder mig på en tuff timme. nu tar det nog inte en timme att gå med henne, men jag gör mig beredd på det värsta -.-

jag är förmodligen världens sämsta hundvakt, alla kategorier. om man bortser från de som figurerar i programserien animal cops...

just nu ligger djuret och jäser framför hem till gården på tv. gud. snart blir det tvångsuppställning för sele-påklädning i hallen. nåde den hund som inte infinner sig!

pappa har gett mig ett julmusiktips. Achtung X-mas med tyskarna från lund. han ahr jämt så seriösa förslag, hrm hrm. ska iaf kolla upp det senare, den kan bli en fullträff, som förra året med anders f rönnblom!


adjö

she ain't no human being

Idag har jag läst i min punkbok (as usual, och ja det tar en smärre evighet för mig att läsa ut en bok) och kom idag till årsskiftet 78-79. många vet nog vad som hände då. hela den tragiska grejen kring sid och nancy. sid vicious är en person som jag tycker så otroligt synd om. inte blev det bättre när man får en närmre inblick i vad som faktiskt hände. det finns så otroligt mycket tragik i hans liv.

tycker även synd om tjejen som var tvungen att sitta en hel dag brevid sin kompis(sids) lik bara för att passa telefonen när alla journalister ringde (det tog en evighet för rättsmedicin att komma dit, samt att man inte fick flytta kroppen). sånt som kunde hända på den tiden det inte fanns mobiler. stod telefonen brevid sängen, ja då var det bara att sitta på golvet brevid den med ansiktet i höjd med en död killes kropp och ta samtalen. tack gud för mobiltelefonen! skulle kanske dock vara en bra grej för mig för att få bort min telefonskräck. jag menar i den situationen är nog telefonen ens minsta bekymmer..

heroin är dåliga grejer.


nu ska jag äta


adjöss




another head hangs lowly





idag var det min mobils tur att få en omgång av Gry. kul då. mammas kommentar till det hela var att hon då inte tänkte köpa en ny mobil åt mig.

nehe.

erika ska få en, för att hennes blev uppäten först, men inte jag, bara för att hon hittade min några veckor senare.

jag bara älskar rättvisa

något jag inte älskar är gry, som idag dessutom kräktes ur näsan i soffan. som tur var inge mycket.


i övrigt då.. linnea är jättesjuk och jag är orolig inför helgen.

ge mig nästa månag nu. då är allt över och jag kan koncentrera mig på nåt jag däremot tycker mycket mycket om. julen.





adjö 




I'll put my love on ice

gry är ute. mamma är med millis i avesta. eller inte än, men de är på väg. jag skulle egentligen ha åkt, men jag fegade ur.

har önskat mig två filmer i julklapp. båda för magstarka 29 spänn.

idag kommer erika hem med ett megapapper till mig så jag kan göra ljusgrejer tills i helgen. tydligen blir det fängelset i år igen. mina fötter har knappt hunnit tina sedan sist, och på söndag är det dags igen. julia kan inte, vilket ger mig ångest. hoppas dock att många andra kan, för jag kommer börja gråta om vi måste leverera halvdant. vissa jag jobbar med verkar helt fine med det, men jag klarar det bara inte. asbra eller inte alls, är mer min grej.

i övrigt då.. ja, vintern suger, min monetära situation suger, mina julklappar suger, gry suger, mitt appearance just nu suger.

ja det var väl bara det

kanske är det väl så att det kommer upp bilder allt för sällan. här är en. slutet av juni, den naturliga hårfärgen, god bless it!



hejdå

-

hittade ingenting, absolut ingenting.

jag vill inte mer. är trött på min dåliga fantasi och mitt lika dåliga samvete.

hittade inget jag ville ha, hittade som vanligt inga byxor, inget att ha på mig på julafton, inga julklappar, ingenting.

kan hända att jag bara låser in mig i min lägenhet och sover bort hela julen. men vänta.. jag kan ju inte sova!


ååååååångest

morning theft. ungrateful

insomnia för andra natten i rad. mår som en sophög idag. är verkligen inte van att ha uppfuckad sömn. när jag lyckats somna kommer pappa och slår på taklampan och säger att jag har telefon. KUL DÅ. dessvärre har jag fått tacka nej till ett jobberbjudande idag. mitt samvete ångrar sig, men min kropp och mitt psyke tackar mig. att spendera en hel dag med högstadieelever kändes som att jag kan göra en dag när jag faktiskt sovit.

nu ska jag istället häfta upp ögonlocken och åka till avesta och beta av lite julklappar. vet inte vad jag ska ge erika, men tänkte att det nog bara är att köpa något jag själv vill ha fast en storlek mindre. hehe


adjö



fulla för kärlekens skull

min lägenhet är så kall att det riktigt drar när jag sticker ut händerna utanför de dubbla filtar jag ligger under (iklädd dubbla stickade tröjor, leggings och långkjol). elementen står på max och ändå kunde jag inte sova inatt för att jag frös så mkt. täcke, två filtar (vilket är allt hushållet äger och har) samt fullt påklädd. vaknade så fort huvet hamnade över täcket, för då drog det kallt. det är helt sjukt detta!

finns nästan ingen mat, så det ska bli spännande vad jag ska hitta på och äta.

nu kom jag på vad jag ska laga till. jävlar vad gott det ska bli.

har kombinerat reprisen av så mycket bättre med ett 25 minuters telefonsamtal med linnea. multitasking på hög nivå. hon lät inte frisk. nu är det bara att hålla tummarna inför nästa helg!

längtar efter gossip girl. har blivit som en drog. kan komma på mig själv med att längta efter det mitt i veckan. herregud!

adjöss




it's the right time

herregud vad det är kallt i min lägenheeet!

ska snart sova. tidig start imorgon.

har varit hos minéa och sett röd drake. är lite rädd, men ska inte cracka och tappa kontrollen. jag är ingen wuzz.


jo det är jag. fyfan vad jag inte borde titta på läskiga grejer. är dock inte ens nära på lika skraj som emma. det var nästan kusligt i somras när hon inte ens pallade med morden i midsomer fastän vi satt hur många som helst i ett och samma rum.

har gjort konstgjord andning på min lilla växt som inte blivit vattnad på över en vecka. not cool. har lagt ut de små skrumpna bladen på stereohögtalaren och gett den rikligt (drygt ord, men just nu stämmer det ganska bra) med vatten. hoppas hoppas hoppas. nästa gång tar jag med den hem. nästa gång jag åker hem blir på måndag.

imorgon ska det sjungas och jag har lite taskig hals känner jag nu. maaike frågade dessutom om jag hade någon back-up ifall linnea inte blir frisk. ångeeeeeest! det var bara skitsnack, eller hur limpan?

sova

godnatt



I want to break free

här hemma är det mer eller mindre kaos. pappa lagar diskmaskinen och sitter med den mitt på köksgolvet. mamma skalar potatis och erika tränar gry. man hör "gry, gry, gry, titta här! SITT, neeeej gry, sitt, sitt, braaaa"..

nu ska jag färga håret. erika rullar det just nu med en klädrulle. anledning okänd.

linnéa är sjuk och ligger nedbäddad i stockholm. det suger.


adjöken

Små ilskna utslag är en släng av allergi främst mot min samtid och min tro

millis nöter säkert!-låtar. är du fortfarande arg, om och om igen. seeegt

var med erika till västerås idag. för första gången i våra liv kom vi hem utan att ha spenderat ett öre. hittade absolut ingenting tilltalande. världens ovärdaste dag tycker vi båda två. jag hatar att det enda jag letade efter var jeans. borde itne vara så svårt kanske man tänker.. men hah! min röv får inte plats i ett enda par byxor. jag är dömd till tajts, mjukisbyxor och annan skit för resten av mitt liv. kände mig ful, tjock och äcklig. sen åkte jag hem och kollade på top model. inte bra för the self-esteem. skulle just nu kunna gå på typ alla dieter i hela världen samtidigt för att kunna klämma i mig ett par jeans. although att gå på alla dieter torde vara den sämsta dieten av de alla. to hell med sån crap, ge mig min kropp tillbaka!! snälla snälla!

nu har jag huvudvärk och har sovit brevid gry. vi har slutit fred tillfälligt efter att jag tyckte lite synd om henne när hon kräktes fyra gånger imorse.

erika vägrar följa med mig på julvaka i år. det är långt kvar, jag vet, men jag frågade igår i alla fall. "aldrig i livet" blev hennes svar. kul syster man har.


längesen det kom upp någon bild här. det kommer nog dröja, för det finns inget kul som fastnat på bild på länge. faktum är att jag inte hållt i en kamera på jag vet inte när.


bored to death, är en serie, men kan även beskriva mig de senaste veckorna.


adjö

Allt vänder om igen

millis sitter med gitarren som vanligt. jag har fått i uppgift att stämma den. behövs kan jag säga, jeez! dock är jag typ sämst i norra europa på det, så vi får väl se. mamma får nog rycka in där på slutet. jag är liksom bra på att stämma den efter sig själv, desto sämre på att stämma den som det ska vara i förhållande till allt annat. tillslut får man alltså en gitarr som inte låter ostämd, men om man ska spela tillsammans med pianot låter deh elt åt helvete. kul va?

imorgon är erika ledig och vi ska till västerås. är inne i en såndär fas när allt känns jobbigt och inget känns kul och jag inte vill göra någonting över huvud taget. det suger men jag vet av erfarenhet att jag måste tvinga mig ur den genom att göra grejer mot min vilja. imorgon ska jag mosa mig iväg och köpa julklappar, på lördag ska jag till en kollega på födelsedagsumgänge och på söndag ska jag öva inför lucia. jag måste, annars växer problemen och vips så sitter jag utan vänner, pengar och framtidstro. jag vet ju att det blir bra tillslut, det är bara psykiskt alltihopa.

allt handlar nog bara om rädsla. jag har alltid varit rädd. rädd och arg.


jag har tittat på project runway och vill sy egna kläder. det kanske skulle kunna bli en hobby?

nu ska jag sjunga med millis.




RSS 2.0