Vals för satan

förvirrad.
det svåraste med världen är alla val man tvingas göra. rätt, fel, antingen eller. lätt, svårt, förjävligt.

jag är mästare på att ifrågasätta mina egna val. just nu gäller det ett av de större. som alltid är det jag själv som sviker mig i första hand. när man inte längre litar på sig själv är det nästan omöjligt att inte tappa fotfästet i något avseende.

efter en alldeles för kort helg är det imorgon dags för färd mot stockholm. inte en minut ledig i den där skitstaden. ser fram emot fredag.

skulle lägga upp en faceshot, men jag klär inte i svullna ögon och flammig hy.
det var ju inte såhär det skulle bli!

måste packa, men jag vill inte.


Krossa allt

Är hemma efter en dag som varit kort men känts lång. blir så när man transporterar sig en längre sträcka. lyxade till det och köpte platsbiljett till tåget och halvsov hela vägen till sala. eller ja, så bra som det går att halvsova med en bebis som sitter bakom och sparkar på ryggstödet hela vägen från uppsala...

är alltså hemma. har kollat ikapp one tree hill och ligger nu i fas med syskonen. lyssnar på kents nya platta. såå bra! gillar verkligen denna electrofas som många band gått igenom det senaste året. mando, julian casablancas, kent.. you name it.

tänker lägga upp en bild som erika pysslat ihop:


inspirerad av reklamen som brukar gå på tv.. gillar den! uppe till vänster är mina skor, liksom de i mitten till höger. strumbyxorna nere i högra hörnet är också mina. känns kul att bidra till kreativitet i någon form eftersom min egen vid det här laget är död och begraven. skitjobbigt!

min handled känns tom. ååå.

gav creedence's cosmos factory-skiva till pappa idag. han blev jätteglad. dagens goda gärning.

ska ner och smygkolla let's dance och vänta på att mamma slutar jobba.

adjö


Take a broken love song, keep it by your side

sitter och känner att jävlar nu ryker snart festivalbanden. duschade för en liten stund sen och känner lukten av dem (värst när de är blöta) sticka i näsan fastän handleden är säkert 30cm fån näsan. kul? icke! fram med saxen så fort jag kommer hem imorgon tror jag bestämt. det från 2007 luktar värre än svett blandat med röv och döden himself. jag kräks en smula nu faktiskt.

nej, vänta, hittade en sax. NU klipper jag god vänner!!

och nu var det klart. för första gången på flera år har jag inget på högerarmen. vad tomt det känns. måste nog klämma dit en tatuering, haha. 

nej fyfan de ligger och stinker här brevid nu istället. fuck.

ska skicka dem i ett brev till karlstad som present till en viss dam som fyller år.

lyssnar nu på pete och messar mamma om nyheten att jag numera går att skaka hand med utan att man får kväljnignar.


imorgon efter seminariet åker jag hem till sala. på lördag är det utgång med kära Anna. har inte setts på ett tag så det ska bli hur kul som helst.bara älskar broken lovesong. ljudkvalitén på klippet suger, men om man har lågt går det bra. fina pete(r)!

igårkväll när jag gick längs drottninggatan i slask, snö och blåst och med snor och tårar rinnande gick jag förbi en skivaffär med högtalare ut mot gatan. precis när jag passerade hörde jag plötsligt "ooo how I cherish you my looove". kunde inte göra annat än skratta.

nu ska jag packa.

godnatt
 

She moves in her own way

Är blöt av snö som smält och runnit i ansiktet, nacken och hela hårbotten. Har följt med N till konstakademien och lyssnat på föredrag om en konstnärinna hon tycker om. K kom också med, vilket var jättekul! eftersom hon läst samma utbildning som jag gör nu så känns det bra att träffa henne och se att man kan klara sig enormt bra på den. jag vill också ha lägenhet på birger jarlsgatan och ett jobb i parlamentet i london på mitt cv!! hennes bebismage har börjat synas också. gulligt! vi åt middag och fikade. N var övertygad om att servitören stötte på mig. hrmejefeshf. inte sant....

på hemvägen hade tunnelbanan fått stroke och sa helt fel stationer hela vägen. stadion blev liljeholmen bland annat. smått jobbigt..

måste läsa inför imorgon. vill egentligen bara sova, men det får bli senare.

börjar längta till helgen när det förhoppningsvis blir ut och ta pulsen på salas uteliv...hrm... med andra ord, ska ut på hotellet.. ibland när jag sitter på en överfull tunnelbana känns det som att jag kan göra vad som helst för att se ett bekant ansikte. så det är väl bara att passa på när tillfälle finns. förhoppningsvis får jag träffa anna också!

på lördag fyller julia dessutom 20 år. måste fundera ut nåt. svårt att göra något allt för spektakulärt eftersom hon befinner sig många mil härifrån i fekking K-stad (!!!!!).

(nej jag hamrade inte på tangenterna när jag skrev det där sista)

nu, läsa! adjö

His triumph will make you cheer

har käkat och ska kika film. kollade på den långa vägen och tänkte att ja kanske det. kollade närmre och såg att den var 6 timmar lång...

står nu mellan: The jazz singer, Northanger abbey, Cast Away, Efter bröllopet och Million dollar baby.

satt brevid en kille på t-banan idag som av vad jag kunde höra (han i andra änden typ skrek i luren) hade hittat lägenhet på ett grymt ställe och skulle flytta ihop med han i andra änden, vad nog var om inte den bästa så en av hans bästa vänner. pratade om hur kul de skulle bli. fan! jag vill också flytta ihop med min bästa vän!

Fransk nougat och film!

imorgon ska det tydligen bli snökaos. om inte bussarna går som de ska blir jag sjukt angry.


nightCause I'm a free bitch, baby

Märker redan att jag skaffat mig vanor och rutiner såhär på ny plats. bland annat missbrukar jag yoghurt. sån man dricker alltså. tomma flaskor ligger och står över hela min arbetsyta. nyss svepte jag en på knappt två minuter. ananassmaken kommer sitta i tills imorron känner jag. kan aldrig vara bra.

har dessutom inte ätit lagat lunch en enda dag. oooj tänker ni, hon måste magra. HAHA knappast troligt säger jag. dock har jag hört att svältdiet gör att man går upp i vikt, så det är väl bara att barrikadera sig och sno åt mig lite underkläder av mamma.. (den som säger till henne att jag skrev så ska jag på egen hand flå).

har 6 texter tills på fredag och en tills imorgon. trodde att jag var ledig på torsdag men neheeejdå så kul ska vi inte ha det. tydligen ska jag och tre till hålla i en diskussion på tisdag så jag måste läsa en text a femtio sidor tills på torsdag för då ska det hela planeras. sen gick det upp för mig idag att vi har en inlämning till nästa vecka.

JAG DÖR

efter fem minuter i seminarierummet övervägde jag att helt enkelt säga "oj ursäkta jag har nog kommit fel", ta väskan och springa ner till tunnelbanan och åka långt därifrån. signa ut från universitetet och börja vända hamburgare på närmsta mcD. kom sedan på hur ogärna jag vill att håret ska lukta stekflott, hade en kort överläggning med mig själv och kom fram till att nog stanna kvar.

så nu är jag återigen student efter fem minuters paus från pluggandet.

ikväll är jag alone och vill se en film. ska se vad huset har att erbjuda.Du lever din dröm i ett band

Såhär trött är jag på att läsa vidertexter om tråkiga personer:


har till och med skrynklat ihop munnen till obefintlig... (jag menar det)

nu är jag klar. frågorna på texterna kan ta sig nånstans. dissar dom och hoppas på det bästa imorgon. tur att kämparglöden från gymnasiet inte låg så långt under ytan.... hrmp. nu saknar jag dock någon att förstöra kaffet för, någon att gnälla med, någon att skratta med.men men.

åkte tåg med cecilia idag. bra start på veckan! andra halvan av resan påmindes jag om hur mycket jag behöver köpa nya pluppar till musikmaskinen. orkar inte att det låter som att det sitter en höna och flaxar i varje öra.

NU ska jag borsta tänderna! kom till min fasa på att jag glömt bettskenan (ja jag har en bettskena. och JA det är dåligt att glömma den en hel vecka!) på fredag kommer jag se ut som.. jag vet inte.. men nån med snea tänder iaf.

kuuuuuuul.


Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

godnatt.


Dystra utsikter

Kollade finally på a woman in berlin igår. braaa film! nästan ett måste för allmänbildningens skull.

Så idag är jag kär i en trettiofem-fyrtioårig sovjetisk major. did certainly NOT see that coming!

Måste kolla tåg, packa ihop kläder och läsa mer i böckerna. fan! tidern räcker inte till. har dessutom fucking mensvärk i hela kroppen. har shotat starkvin ihop med pluggandet i hopp om att det ska försvinna (värken alltså, inte plugget). kan hända att det hjälpte lite..

min lugg är för lång. har tänkt tanken att låta den växa ut. om jag gör det så väntar en jobbig mellanperiod, innan den är lagom lång att ligga på sidan. en period där jag kommer se ut som ett dagisbarn. kan hända att den får vara kvar ändå... fram med saxen.

nu ska jag upplysa mina systrar om att laaksos låt long beach och krunegårds dystra utsikter har samma melodi. dags att de oxå lär sig nåt idag!


Time has come today

Paus i läsandet om definierandet av begreppet Demokrati. Sida upp och sida ner om olika personers teorier och begreppsförklaringar. Det är svårt, det är tungt, men väldigt intressant! John Stuart Mill, Rosseau mfl. Jag lär mig igen. Känns bra.

måste lägga in att hon som ledde föreläsningen i torsdags på riktigt sa fotnötter istället för fotnoter. akademikerhumor.

Har köpt bh:ar på rea idag. tre stycken! känner mig fräsch. så är det alltid med nya underkläder. nu vet ni det.

Känner iver att boka biljetter till kent! kom på det jobbiga faktum att krunegård är redan veckan därpå vilket kanske försvårar för en viss karlstadbo.. fan!

Som jag redan uppmärksammat flera av mina vänner på så läste jag igår en artikel i dagens nyheter om att Ramones inte alls var vänster, som man kanske skulle kunna tro! Nej, de var mycket konservativa, mycket på grund av gitarristen Johnny som av resterande i bandet kallades för "der Führer" och när bandet kom in på the rock and roll hall of fame tackade med orden "God bless president Bush". Artikeln avslutades med att författaren skrev att de välkända orden "hey ho let's go" nog mer korrekt borde användas som slogan av högern nu i valtider...

Så alla dessa vänsterfolk kanske ska ta och tänka om i val av t-shirts, affischer och annat. vem vet?

Mycket man inte vet här i världen. Jag vet dock att jag äger både affisch och tishor med ramonestryck..

Jag vet även att jag trots att jag hånskrattade när jag var sexton och hörde det, att det röda långsamt blir till lila och senare kanske blått ju äldre man blir, börjar inse att någonstans ligger det nog nåt i det. Politik är invecklat och svårt att sätta sig in i. Är numera mycket rädd att placera mig åt något håll över huvud taget utan att veta säkert. Kan nog stolt säga att jag är lite av allt.

Mamma gör paj och jag ska fortsätta plugga.

adjö lördag

Mr Tambourine Man

Sitter och ska alldeles starx ta itu med dagens uppgifter. kåravgift och priset på konsertbiljetter till Kent. ska sen baka ananaspaj och begrava nästan i boken om politiska teorier.

gårkvällen spenderades på norrmanska. johanna x2 plus Cissi utgjorde laget the Wrongspellers. Tre trötta studenter som faktiskt lyckades ta sig till utslagsfinal och fick där andraplatsen efterosm vi inte kunde få fram ett par kalsonger snabbt nog (!!!?!). trots kommentarer som: "åå vänta den här tjejen känner jag igen lite! vad heter hon nu igen?" "hahaha johanna det är Johan Palm!!!" och: "Det där är Joan Jet! skriv det!" (skriver) "haha men varför har du skrivit annie för?! JOAN JET sa jag!!" och till sist: "aamen det där är roy orbison, skriv!" (cissi skriver) "HAHA varför har du ett H med?!" "Det är inget H det är ju ett N, Roy OrbiNson!" "AHAHA nej, inget H, Orbison heter han!"

sen måste även tilläggas att cissi mitt i allt råkade stava lagnamnet med tre V. alltså the VVVrongspellers.

men annars så var det väl inga större fel på koncentrationen.

idag var det fikatime på dreambook med Maja, Vix, Karin och Emma. satt huur länge som helst verkligen. tillslut måste de väl börjat undra om vi var hemlösa. Kul hade vi i alla fall!

Nu, kåravgift och "deppig vardagspop" som det så fint stog i en tidning jag läste imorse.

 Och jag var glad att han inte var snyggare än jag

välkomstdag som var mer än tråkig. höll ut i en dryg timme innan jag tog mig till söder. strosade omkring och dök tillslut in på monki. 75% rea på huur mkt som helst. fick hjärtknip och köpte en kofta.

imorgon efter föreläsningen åker jag hem över helgen. ska försöka hinna med kvart i ettåget. ska fixa några grejer i sala och vänta på att mamma slutar jobba. sen hem och köra ner näsan i kurslitteraturen som så fiffigt legat hemma på landet hela veckan.

har kommit på att jag hittills inte yttrat ett ord på universitetsområdet. tänk om jag varit stum, ingen hade än så länge märkt någon skillnad!

känner att förkylningen börjar smyga sig på. undrade just när den skulle komma eftersom jag alltid lyckas bli sjuk när jag är i den här stan.

markus krunegård på dom kallar oss artister ikväll. inte missa!

Allt gick att laga en gång, två tre, fyra
men femte försöket var hemskt

I turned the page from number three to four

Andra inlägget för ikväll. finns inte mycket annat att göra här ute i förorten, haha.

här kommer bild på nya klänningen. har blivit tvungen att köra med självutlösare nu när jag inte har nån syster jag kan tvinga att ta en bild. skärpan är väl sådär kan man tycka.har karin på tråden på fejjan. facebookchatten är en luring. hon blev offline på min den svikaren. var inte sen med att påpeka vilken usling hon är som överger. sen visade det sig att på hennes fejja hade JAG blivit offline rätt som det var. vilken konfliktskapare!

nu blev det likadant igen. *plats för valfri svordom*

ska fortsätta läsa i liftarens guide till galaxen nu. än så länge är det precis lika skruvad som pappa sa.

har iaf bytt upp mig när det gäller säng. bredare, mjukare och med två puffiga kuddar och fluffigt duntäcke.
sover som en nedslagen!

godnatt

We come from the land of the ice and snow, from the midnight sun where the hot springs blow

Andra dagen som stockholmare är över. inte än, men jag behöver inte lyfta ett finger till om jag inte vill. alltså är den över.

störningsmoment som inte finns i sala: gamla tunnelbanetåg! skitjobbiga. går ojämt och segt och skramlar hela tiden. olyckligtvis är röda linjen mot liljeholmen nästan alltid en sån.. och idag när jag skulle hem var mörbylinjen också det. suck. sen läser man om haiti och plötsligt känns det inte så jobbigt med skramliga tåg längre.

lyssnar på led zeppelin och muse och kastar ett öga på dagens shopping. gud vad jag ogillar att shoppa själv! var iaf en dryg timme inne på weekaday. provade sjutusen plagg, hatade allt (låga midjor på jeans, störd shortslängd, vida ben, min egna liite för mosiga kropp, och det faktum att håret blir elektriskt när det är minusgrader). hade alltså en kul stund all by myself. köpte tillslut ett oprovat plagg. haha. sen blev det jeans på hm.

vill ha sånglönen snart! åå. och vilken dag som helst kommer csn. måste betala in kåravgiften!

längtar till på torsdag när jag och ciz ska mörda allt motstånd på quiz! julia kan få sända sin ande dit och vara med på ett hörn om hon vill.

imorgon är det ledigt från föreläsningar. dock måste jag till universitetet ändå. på välkomsdag. hoppas det blir kul. 

ninni sa just att jag var häftig. haha!I try to try to lose my head

Ingen blogg på flera dagar. kanske julia äntligen har läst ikapp? haha.

igår hämtade jag ut mina speciallinser. har inte hunnit prova än. hoppas det blir bra. fick lite ont i ögonen av de gamla idag. sucks! alla som har bra syn och läser det här kan dra!

första dagen av guideutbildningen avklarad. kul över förväntan. blir nog bra ändå, även fast det vore grymt att få tag på ett heltidsjobb så det blev lite mera cash.

imorgon är det tidig start igen och ner i underjorden. önskade egenligen att jag var ledig så jag hunnit packa.. nu får det ske på seneftermiddan och kvällen. hjälp! känns som att det behöver ligga lite tanke bakom allt nu ett tag, men jag är konstigt nog så trött i hjärnan. antar att det är för att förändring is in the air.

julia har åkt tillbaka till karlstad. it sucks a little. det hon inte vet är hur mkt hon egentligen vill bo i sthlm med mig. hehee.You didn't listen anyway

gjorde en synundersökning idag. kul att mina ögon blivit way worse på bara ett halvår. fortsätter det i den här takten har jag väl blivit skelögd till midsommar och blind lagom till tjugofemårsdagen.

nu sätter erika i internet uppe. en kul procedur det där. först öppna mitt svorumsfönster (kallt) och slänga ut den drygt tre meter långa sladden. sen stänga fönstret, springa (alternativt gå) ner för trappan och in på kontoret. öppna kontorsfönstret, fånga in sladden, stänga fönstret försiktigt om sladden och sätta i den i mammas modem. springa upp och slå på datorn uppe. voilá! går som en klocka. åtminstone om man klappar medhårs.

om en vecka är det välkomstdag på universitetet. fick ett program med posten idag. fyra timmar varmt välkomnande. well... det blir nog kul. en föreläsning och ett seminarie först bara. tänker i framtiden försöka hålla skolan någorlunda utanför bloggen. inte kul om att läsa om hur mycket andra har att göra! och framförallt vill man inte bli involverad i exakt vad för skit andra pluggar. eller är det bara jag?

nejmen. nu blir det te och pete. wiho.
the day is dying, oh it's so beautiful

Alla ärenden i sala stad är uträttade. sitter nu med ett finfint internet till nya datorn. grymt! dock har jag inte lyckats ladda ner msn än. nåt är fel och jag vet inte vad, vilket gör mig arg och jag orkar inte försöka mer ikväll.

hejdåfika med julia idag. ujuj vem vet när vi ses igen. pratade lite om helgen och om framtiden. framtiden är en mystisk dimma, så som det ska vara. läskigt men kul.

under tiden jag väntade på jule gled jag in på hm och köpte en fodralklänning. såg den hänga där så svart och fin och var bara tvungen att prova. satt kanske lite löst, men eftersom det inte finns nån mindre än 34 så fick det bli så. får få och spänna ut överkroppen så att den inte glider ner. nu väntar jag bara på ett bra tillfälle att ha den..

såg att det finns nån grupp på fejs att om man går med i den så kan man se vem som snokat i ens profil. skittråkigt ju! det är ju halva spänningen, att inte veta vem som kollar in en! haha. och att man kan glida runt och kolla på lite foton utan att folk tror att man vill gifta sig eller nåt annat knäppt. jag menar folk finns ju...

NU ska jag stänga av den här skiten.
nanananana, she's a modern girl

Julia håller förmodligen på med annat på andra sidan cyberspace och dissar på msn. är dock själv bara lite halvt present. rotar i garderoben och i tröjhyllan (ja jag har en hylla bara för tröjor, även en låda under sängen för tröjor) för att kolla hur mycket och vad som ska packas ned så småningom.

nån dag ska jag även plocka bort julpyntet härifrån. känns lite passé just nu.

nu svarar julia, haha. bättre sent än aldrig!

pete kompensationsspelar i sthlm ikväll. ujuj. hade suttit fint att vara där.

tydligen har både jag och jule nyligen gått och blivit hattägare. cooL

imorgon väntar en rad ocoola grejer som tyvärr måste göras. mobilt bredband, telefonabonnemang, nya linser.. måste även börja smygläsa lite i gruvpapprena så att jag är fit for fight tills på lördag när utbildningen börjar.

åååååååååååååååå te och sova.

she manages a smile
as he walks out the door
she's a modern girl
who's been through this movie before

Walk, walk fashion baby

Bakis och sjuk av svinsprutan. Huvudvärk, feber, spyor. jag har det mysigt. börjar dock må bra mycket bättre!

Lyckad utgång på skabbhotellet igår. över förväntan faktiskt, för det är inte ofta man blir glatt överraskad på det där stället. hade iaf kul och blev riktigt på lyset innan kvällen var slut.

känner att jag är tråkigt kortfattad. längtar till soffan.

undrar dessutom vart julia tog vägen igår. och när hon lämnade stället.
nu ska jag ner och störa erika på hennes sista lediga kväll.

oh yes.


Dancin' in the moonlight

sitter hos sara. har gjort tacos och kollat på film och slötittar nu på independence day. har tagit svinisvaccin och har ont i armen... och rumpan (!!!?!!!) hoppas att det hänger ihop..

scary movie nu. haha. minns när jag såg den första gången.. wazaaaaaa.

hrmp.

sventas om en stund med cissi och julia. sara också om hon rycker upp sig. en sista sväng innan vi sticker åt olika håll. jule till karlstad, cissi till uppsala och jag till huvudstaden.

måste även tillägga att om någon går förbi saras dörr (vilket typ är omöjligt eftersom den är i ett hörn) så är det jag som snidat till den extraordinära (hrmpmr) "ingen reklam, tack"-skylten!

i'm cool.

adjö

Jewelbox of sadness

mamma och erika har städat bort julen. glädjedödare.

andra glädjedödare just nu: kylan, att jag inte har skaffat internet till laptopen än, att min mobil är glapp, att jag är trött på mitt hår men har slut på idéer om hur det kan förbättras, att klockan redan är elva.

slutgnällt.

har myror i huvet inför nästa måndag. så mycket som behöver fixas. som vanligt är jag mest concerned över hur jag ska göra med alla kläder och skor, hur jag ska dela upp dem mellan mina boenden och så.. (suuck). en dag ska jag växa upp även inom det området. undrar varför jag drar ut på det så mycket?

sen vet jag inte om jag ska ta med mig väggstereon eller inte. jag menar "bad sound kills good music". finns det nåt värre än laptophögtalare? I doubt it. eller jo det gör det. mobilhögtalare som vissa idioter envisades ha på i cafeterian på den tiden man tillbringade dagarna på ksk. skulle kunna döda.

imorgon ska jag vaccinera mig mot svinis. känns som att jag är sist i landet. ska förhoppningsvis träffa Julia också innan jag smiter hem till Sara.

nu slutlekt.


skratta med versaler får du göra nån annanstans

Börjar detta inlägg i sann modebloggaranda. idag kavlade vi upp ärmarna och gav oss in i mellandagsreadjungeln. dök in, höll andan och kom ut på andra sidan med sprängfyllda kassar med bara sånt vi verkligen behöver.

not.

men jag köpte randiga strumpbyxor (nej inte bredrandiga svartvita (det har jag redan, heeeeh)) utan svarta långrandiga. skitsnyggt tycker jag! det blev även lite accessoartjafs och en tisha.

så, punkt slut.

nu är de små tavlorna som jag pysslat med äntligen klara.
voilá!:


mästerfotografen strikes again.. inte.. hrm. bakgrunden är julklappspapper och bilderna är musiker/artister jag tycker om. Jeff Buckley, Nordpolen, Henrik Berggren(BD), Hives, Pete och Markus Krunegård.

det känns som om det vore fredag. störigt. på lördag har jag en dejt med saris. imorgon har jag no plans so far. skulle behöva gå till synsam...

jag har fått en dator av m & p. sånt gillas!

Lovers are lonely

Idag har jag varit ute för första gången på riktigt länge. hjälp vad kallt det var! fick nästan panik när jag andades in som jag brukar och det kändes som om hela halsen slets sönder. ögonen hann nära på frysa ihop mellan blinkningarna och fingrarna slutade lyda. vider. längtar tills det blir vår!


jag i okänt trapphus i vässan nån gång tidig sommar 09.

kul att mitt öra är litet........
kommer nog dessutom aldrig sluta sakna de där solglajjorna. föll offer för en efterfest hos julia. försvann spårlöst. mystiskt. josse har likadana fast bruna. planerar i smyg att stjäla dom vid lämpligt tillfälle.

skämt åsido.

om inte kylan ger med sig snart har jag snart andats upp alla syremolekyler som finns inomhus och kommer då att kvävas. ut går jag inte förrän det har ökat till varmare än -15!

töntig? vem, jag?

vilket år som helst ska jag ta med erika till v.ås och leta reajeans. lots of fun!

and until then. goodbye

Rocket Queen

Väntar på mat. har än så länge levt på en rostmacka och en pepparkaka idag. känns i huvet.

erika har blåst såpbubblor ute. femton minusgrader. bubblorna stannar upp i luften och fryser till is. sen kan man så sönder dem i små skärvor. hur coolt som helst!

ikväll hoppas jag få se a woman in berlin. bara att hoppas att de andra håller med. åter till cold mountain var bra, men jag var tvungen att messa karin och pressa ur henne hur det slutar för att orka med spänningen.

idag är det två veckor kvar tills stockholm blir min home town. kommer nog inte kännas så på väldigt länge och jag kommer nog vara hemma ganska mycket ändå. känns dock grymt att ha nåt att göra i tre år framöver. tre långa år. vad läskigt det känns. är ju inte ens säker på att det här är vad jag vill göra!...

oh, btw en grej som erika talade om för mig för ett tag sen. i GnRs låt rocket queen har de i sticket spelat in ljudet från när axl ligger med en brud. for real alltså! och det sitter folk och lyssnar på. vider!

food baby!

adjö


Ge dom våld

Alla mina bilder från peace and love 2009 är av misstag raderade. kuuuuuuuuuuul. har gjort en systemåterställning för att få dem tillbaka, men det kommer behövas åtminstone en till. tydligen har de varit borta ett tag utan att vi märkt det.

vaknade med ett ryck idag och kom på att jag glömt i heart the huckabees' igår. damn! ikväll blir det åter till cold mountain. wiho. går samtidigt som the departed, vilket är synd.

karin kom förbi och åt pepparkakshus och slökollade på biggest looser. hon hade haft en dålig dag igår och haft sönder skorna och "dödat rumpan" (kört på en sten i en pulkabacke). idag verkade det dock vara bättre och jag fick kläder. hihi.

nej, systenåterställning väntar. juldagen tar jag nog den här gången. då finns de nog kvar eftersom erika började flytta om bilder innan nyår. hoppas som fan!

fakta: aerosmiths låt dude looks like a lady handlar om vince neil. ganska kul faktiskt om man vet hur han såg ut och betedde sig.

adjö


When I say Mötley, you say Crüe!Kul killar!

Tänker tillbaka på sommaren och tillägnar detta inlägg Julia.

Sen kan jag rekommendera the dirt och heroin diaries om man vill ha intressant läsning!


over and out
Don't say I didn't warn you

erika och axel håller på i köket. jag har nyss duschat och fryser fortfarande. är dessutom lite irriterad på att vi inte har nåt att ta bort nagellacket med. klarar inte när det börjar flaga!

undrar vad mitt alias skulle va ifall jag blev artist. sitter ju inte direkt på ett coolt namn som det är..
jag menar: robert allen - bob dylan, frank ferenna - nikki sixx, saul hudson - slash, bryan warner - marilyn manson.

har två saker på agendan idag. ska se I heart huckabees' och lyckas pricka reprisen av på spåret där markus krunegård ska spela.

tuffa tider. haha.

igår tvingades jag och erika stå ut med star wars eftersom axel tycker att det är enastående filmer. när det sedan äntligen skulle bli dark water ville han se extrem överlevnad på discovery. behöver jag ens säga att jag gick och la mig?Where does all the money go?

Har råkat vika höger pekfingernagel åt hel håll. inte hela, men en bit. damn it hurts!

nytt år, nya möjligheter.

skrev ingen blogg igår är jag väl medveten om. var på vidrigt humör hela dan och gick runt i PJs tills det blev kväll. satt igenom en middag och ett tolvslag, hälsade m och p gott nytt och gick sen och la mig. vissa dagar är värre än andra..

brukar aldrig ha nyårslöften. det skiter sig ändå alltid innan januari är slut. i år kan jag sträcka mig så långt som till att säga att jag ska få ordning på saker och ting igen. jag ska skärpa mig och börja äta ordentligt igen (kommer inte hålla den, det vet jag), ska bita ihop med pluggandet även om det blir svinjobbiga tider (ingen jävla quitter nu!), ska lära känna nya människor i en ny stad (relativt ny är den väl..) och inte låta dem få upptäcka alla mina sidor på en gång.. ska dessutom försöka hitta ett inre lugn och inte vara arg på nånting precis hela tiden.

way to go J!

idag har jag legat på samma ställe i soffan nästan hela dagen. hunnit med tre filmer och en halv bok. smekmånaden (orkade inte se riktigt hela. booring), sliding doors, och kalle och chokladfabriken. älskar sliding doors.

behöver jaga ny musik. ny för mig alltså. brukar kunna betyda gammal för många andra.. hrm

äta nåt idag kanske? yes baby!
RSS 2.0