You crying, tragic waste of skin

You were always one of those, blessed with lucky sevens and the voice that made me cry. My Oh My


Ännu en körig dag på jobbet, vilket är ingenting mot vad som väntar imorgon. Konstigt nog ser jag lite fram emot imorgon, att liksom så sätta tänderna i kaoset och styra ner det till hanterlig storlek igen.

med andra ord: gruvan går ner på lågsäsongsschema (!!!) redan i månadsskiftet juli-augusti. dock har vi fortfarande högsäsongstryck (och lite till) när det gäller gäster. jeeez

snart kommer mor, far, syster och gry hem från öland. har varit en vecka av lugn och ro där jag och erika fått göra som vi vill, men nu är det slut på det. fan då.

ser fram emot imorgon kväll. häng i maaikes lägenhet (hon är i tyskland) med ett gäng från jobbet. jag vill ha den lägenheten! sjukt centralt (ovanpå tks) och galet stor och mysig. knarrande trägolv och stora golvytor.

måste äta nåt, helst nyss...

såg idag att jag hade en gammal matlåda i kylen i personalrummet. kikade genom locket och såg att den nog varit där minst en vecka. kul då. tar hem den sen.....

nu kokoschoklad.

adjöLeft you lying in bed, in a bed of moss, very very small

amalia: jag ska köpa skor. karin vet jag inte vad hon ska göra. ska snacka mer om det ikväll. vi hör av oss!


Dagen idag: Vilken dag! jobb mellan 8.45 och 17.30. Guidningar på svenska och engelska, butiken, bäddning på vandrarhemmet och en hel del annat. Hörde att Julia med crew hade det a whole lot jobbigare borta på värdshuset. efter fyra vågade jag mig dit, och jora nog hade det varit körigt alltid. spännande att hälsoinspektionen dyker upp precis när avloppet strejkar så man har avloppsvatten och annat kul uppe i dagen... hann abra upp till receptionen igen så går strömmen och alla kassor, datorer och frysboxar slår av. jaa! skönt med reservgeneratorer ibland!


repans comradio ringer. jag svarar:
J: Receptionen här, com.
(Okänd person i andra änden): Hej, jo eh jag får inte upp den...
J (fniss utbryter i personalrummet): eeeh nehe, eeh öh vad sa du egentligen? menar du hissen?.. com
(rösten nu identifierad som Minéa, nere i gruvan): nej jag får inte upp hissen
J: okej.. vad vill du att jag ska göra åt saken?
Minéa: Ring till Emma, eller vänta, vilket nummer har hon på radion?
J: hrm, eeh, tolv tror jag.
M: Okej bra. klart slut.

.... efter en aningen förvirrande start så fixade det sig tillslut.


väntar nu på karin som kommer hit och hänger ikväll. blir förhoppningsvis nån film och annat chill.

hittade finally kokoschokladen på ica i sala. typ tre månader efter sthlm. gud.

twin peaks ikväll, finally. spysent för mis som ska upp och jobba dock, men jag ska försöka klarat!

bara jag som inte tänker gå ut imorgon? håller mig så långt ifrån hotellets äckliga hiphop-kväll jag abra kan och förmår. usch. kom med nåt bättre. en indiekväll eller nåt, haha. vafan kom igen.
adjö

Everything seems so wrong to me this morning

är just nu så trött och sliten man kan vara utan att ha alkohol med i bilden. har bokstavligen jobbat röven av mig den här sommaren (med tanke på att jag på köpet gått ner i vikt en hel del). såg fram emot ett par timmars sovis imorgon. den dödades alldeles nyss av ett telefonsamtal. jag hörde mig lova att börja dryga två timmar tidigare och ta en extra tur. kotymen är ju att man säger inte nej när en kollega frågar, samtidigt som mitt hjärta skrek nej. faktum är att jag har haft en konstig smärta runt bröstkorgen ett par dar, när jag blir som mest stressad. känns som jag har ett skärp runt bröstkorgen som dras åt när jag ska försöka andas och gör att jag inte orkar lyfta armarna. gud.

när augusti kommer blir jag lite mer ledig. ska då passa på att andas innan jag måste börja söka jobb som en idiot igen.

jag blir uppgiven allt oftare nu för tiden. är glad när jag är på jobbet och pysslar. sitter och pratar, skrattar och flänger runt med radior, lampor och facklor. busar med sophie, emma, andreas, minéa och de andra. man har liksom alla samma bekymmer och samma glädjeämnen när man jobbar så pass tätt tillsammans. ser fram emot söndag då vi ska hänga lite mer civilt, hehe.


erika och axel tittar på monty pythons meningen med livet. den av deras filmer som jag tkr minst om. den är konstig, osammanhängande och jobbig. anyway. ska snart ut i regnet.

jag vill gå ut på lördag men måste ikväll erkänna för mig själv att jag inte kommer att orka. fan!


vad många det finns som jag vill krama när jag känner mig såhär svag. ingen till hands dock. än en gång: fan.adjö från hon som ska upp okristligt tidigt imorgon.


While I surrendered my ego you fed yours,
All my fantasies died when you said yours,
I have dangled my pride to forget yours,
Will my mind be at ease when I get yours?
We'll find out, soon enough.What we had don't mean a thing, and what we had is already gone

Är just nu sur och depressed på kanal9 som helt random bestämt sig för att sända twin peaks på fredagar och lördagar istället för onsdagar och torsdagar. sjukt värdelöst. missade i lördags så nu ligger jag ett avsnitt efter också. tv är ett jävla helvete.

ska snart sätta mig på cykeln och trampa iväg till anna. vi ska ha mys hon jag och fia. fia har tjatat om onsdagsklubben men jag börjar tidigt imorgon och har dessutom sjukt lite soppa i bilen.

tung dag på jobbet idag. enn grupp på trettio och abra en hiss är sånt som framkallar huvudvärk i värmen. vill egentligen bara ligga som en liten boll i soffan med god glass och twin peaks, men icke. jävla skit. tur att jag snart ska få humöret uppladdat. tänekr på det lite som i the sims. en mätare är röd och så gör man den grön igen. skönt att tänka på det så. man blir liksom lite mer easy going då.

ikväll ska den blå koftan premiära. älskar att ha nya kläder. någonstans i trötthetens dimma igår så gjorde jag upp med karin att åka till vässan på måndag. lediga vänner får gärna följa med. karin jobbar dock till ett.


undrar när min konstigt känsla i kroppen kommer försvinna. hela jag är liksom som nedsatt hela tiden. vilket år som helst ska jag fixa mig ett läkarbesök. telefonskräcken och min rädlsa att faktiskt vara allvarligt sjuk håller mig dock borta från att faktiskt skrida till verket.


har dåligt samvete över att lämna erika. tror dock hon överlever.

undrar när jag ska sluta vara pissed över att det inte är twin peaks. undrar när jag ska sluta vara irriterad på vidriga seriekaraktärer. come back till verkligheten liksom..


adjö


Du vet inte vart jag varit, vet inte vem jag är

The thing is att jag måste vara en utav de mest rastlösa människor ever. aldrig nöjd, aldrig satisfied, aldrig lugn. mamma tror att det kommer bli min död. jag är inte fullt lika säker, men eftersom hon jobbar inom sjukvård borde hon ju veta bättre. det gör mig rädd ibland.

klockan går denna sista lediga dag. önskade lite att jag vore ledig på torsdag, men det är jag inte. önskade även lite smått att jag vore ledig i helgen. det är jag inte heller.

snart augusti vilket betyder dels att sommaren snart är slut (guuud) och att jag måste börja plugga inför tentan. hatar mig själv lite för att jag inte gjorde den i juni, men det visste jag redan då att jag skulle göra. har ingen som helst lust och vore det inte för att träffa sara och gå en sväng på stan en lördagseftermiddag hade jag aldrig massat mig till sthlm. för mig är sthlm inte längre nöje, utan bara en massa måsten. tänkte försöka tvätta bort den bilden av mitt tidigare hem (som aldrig liksom blev hemma) och göra den till något bra istället. därför är det ju inte annat än pissigt att jag jobbar alla de tre tillfällen som julia med band har spelning där i sommar. efter dessa spelningar ska de dessutom chilla lite ett tag. damn it, curse it, fuck it, kill it.

framtiden är ett konstigt fenomen. alla förlitar sig på den. alla utom jag. jag tycker itne om att tänka på framtiden utan vilar hellre tankarna bakåt i tiden. det är farligt och det är sorgligt att göra så medan man fortfarande har alla förutsättnignar till en bra framtid. kanske är jag lat, kanske är jag blyg, eller bara scared to death.

jag hatar pengar samtidigt som jag älskar dem. jag älskar att ha, hatar att sakna. så är det med allt.

snart kommer erika hem från jobbet. då ska jag äta glass och vi ska hitta på nåt kul, för detta duger inte!


adjö

Nothing is real and nothing to get hung about

det finns nog ingen skönare känsla än att gå och lägga sig på kvällen och tänka att man är ledig dagen därpå. hände mig igår och kommer att göra även idag. priceless!

skulle ha varit ensam hela förmiddan idag för det var tänkt att erika skulle jobba. nu passade hon på att spy mitt i natten och vips så blev det inget jobb. ho har dock mått bra och mest gått runt och varit bitter på att hon går miste om dagens lön...

jag har fått en liten hang up. det har jag iofs hela tiden på olika fenomen, människor, klädesplagg osv. den här gången gäller det katakomber. och ja jag vet. i seem lika a total nutcase, men det är bara så fascinerande! tänk att Roms katakomber är 900km långa, i sex lager och slutade användas kring 400 e.Kr. sjukt tufft att de gjorde alla de där gångarna för så länge sen och att de fortfarande håller! nästa gång jag kommer till rom måste jag gå ner och kika. morfar hade gjort det sa han och det var tydligen awesome.

anyway.

första dagen ensamma hemma har det hänt endel weird och vidrigt. bland annat har ett batteri (såntdär litet vanligt) exploderat mitt framför nästan på oss på vardagsrumsbordet. smått skakad gick erika iväg med det och gömde det i källartrappen. herbert har även passat på att släpa in en ganska stor sork och tänkte äta den på övervåningen. en hel del blodspår på golvet och omkring tvåhundra skrik, skratt och ångestsekunder senare fick vi ut honom.

ikväll ska vi titta på film. erika är trött och jag med. är ledig imorgon med thank God.

karin var förbi igårkväll. hon var lite sliten efter lagfesten kvällen innan. ler när jag tänker på hennes berättelse och tänker att ja, snefyllor kan hända även den bäste. tur att hon har en man som ställer upp och kör. finns värre platser att stanna och spy vid än brevid jehovas vittnen...


adjö


Got to be good looking cause he's so hard to see

kikar film med erika, all alone i det stora huset. ya-ya flickornas gudomliga hemligheter. har mer eller mindre vuxit upp med den boken liggandes på mammas nattduksbord.

ledig i två hela dagar nu. sjukt skönt!

vaknade mer död än levande igår morse. tryckte i mig maxdos alvedon och segade iväg till jobbet. kom hem runt halv sju på kvällen, duschade, åt och åkte hem till robin på åkra för lite förfest innan utgång med fia, anna, robin, johan, linnéa, maria och en ny bekanskap, lollo. singstar, chirre och vin. none for me though eftersom jobbet kallade även idag. hotellet var som att vara i en regnskog för att citera cecilia. ute regnade det så alla var blöta, ingen var ute förutom de som tvunget måste röka och stog längs kanten av huset. musiken var under all kritik som vanligt, men det dög somehow ändå, som hotellet konstigt nog brukar göra.

vaknade i saladamm kissnödig som ett as eftersom det nödvändigsvis var tvunget att regna hela natten. kan itne sova till skvalande -.-

hört påväg ner på en 155metersvisning:
barn ca 4: mamma älskar du den här hissen?
mamma (påtagligt hissrädd, lätt svettig och förmodligen en aning klaustrofobisk): heehehhhe neeej det kan jag väl inte påstå att jag gör....

nu är karin här. fett bra!


godnatt

I'm right over here, why can't you see me?

svar på A:s kommentar: jaaa! himla bra! jag är ledig måndag och tisdag nästa vecka och måndag veckan efter det, annars är det jobb varje dag. kvällstid kan jag dock i stort sett varje dag bara jag får en dags notice :)

I got tipped today! hjärta utländska gäster!

hört utanför ficklampsrummet:
- mamma mamma varför måste man ha hjälm på sig i gruvan?
- jo för att annars kan du få silver i huvet.

hahah för ja troligen regnar det silverstenar från taket där nere, det är därför vi behöver ha visningsverksamhet för att få pengar så det går runt ekonomisk..... hrm hrm. att bara lyssna på vad människor tycker och på fullaste allvar tror om gruvan kan roa dig en hel dag, tro mig! Folk är så söta.


jag önskade att jag var ledig den tionde augusti, I really, really do! då hade jag åkt till sthlm och kollat på julias ung08-spelning, passat på att träffa sara och bara ha det gott. men icke. kan hända att jag försöker byta bort, har dock en ganska soft tur. den som lever får se.


imorgon drar resten av familjen + emilia till öland och tar med sig Gry! jag och erika är så glada att vi dansar lite försiktigt när ingen annan ser.

lista med saker jag gillar med jobbet:
- alla kollegor. Gud vad jag kommer sakna er när vi slutar i augisti! helt sjukt.
- all erfarenhet man får, alla språk man får höra talas dagarna i enda.
- miljön uppe vid gruvan. sjukt underbar.
- alla skratt jobbet ger oss i o m alla människor som passerar och fäller en och annan kommentar.
- att det inte är några svintidiga morgnar.
- att jag nu kan sköta en kassa, fått bekräftat att jag kan göra mig väl förstådd på engelska och att jag nu kan ta folk som egentligen inte gillar mig och som jag egentligen inte gillar.

finns mycket mer, men jag orkar inte skriva mer.

känner nu att intresset sjunker för varje bokstav jag knappar ner om mitt jobb. kanske borde lägga upp en dagens outfit.... elleeeer? gruvkläder är svinfint. idag fick dock alla värdshusgäster se min morotsfärgade skalle hundratusen gånger. tillslut gav emil mig tipset om en uppfinning kallas telefon, men vad vet han om mina fobier...?

klockan är halv nio och mamma har utlovat namnsdagsfirande i efterskott i form av fika.


idag ramlade mina byxor av mig. och nej, inte gruvbyxorna för det gör de så ofta att jag slutat räkna, utan mina vanliga byxor. awkward x23283743652. lucky me så var det ingen som såg för jag var ensam.


adjö fellows

My oh my

skrev just ett långt och ambitiöst inlägg osm för en gångs skull handlade om något intressant. som vanligt när man får till ett bra inlägg så lägger internethelvetesjävlapisset ner och sidan kan inte visas. då är ju självklart inte blogg.se så smart att inlägget finns som utkast. nejdå. raderat bara. gone in cyberspace. jag blir så trött.

apropå trött är jag just nu tröttare än på länge. drabbades av akut illamående nere under tretimmarsvisningen. hade ångest i en halvminut innan det som tur var gav med sig.

aja. ska kort försöka återskapa delar av mitt nu förlorade inlägg, here it comes i punktform:
- Navets spelning på tträdgården i sthlm igår gick bra.
- de har en ny spelning i sthlm nästa onsdag, jag jobbar (såklart) även då.
-  jag är pissed, ledsen och arg över att jag missar alla tre av deras sthlmsspelningar i sommar.
- jag är pissed, ledsen och arg över att mitt schema inte vill samarbeta med mig och att det känns som att jag denna sommar inte gjort annat än jobbat och att jag försummar vänner och familj och dessutom kännsdet som att jag missar en förjävla bra sommar.
- jag vill inte följa med ut och gå för att millis hittat en stor orm på vägen.
- imorgon har jag hand om butiken, vilket jag faktikst gillar. det blir en bra dag.

nu är punktlistan slut och jag ska inte skriva mer. är för trött och det blir bara dåligt och jag framstår som ett deppigt monster.


adjö

Broken boy soldiers

Navet har spelning i Stockholm och jag är inte där. Jag är frustrerad över att jag jobbar imorgon, annars hade jag definitivt varit på plats. pissigt att jag gör det även nästa gång tillfälle ges den 10e augusti. om jag itne lyckas byta bort den, men jag har bytt turer flera gånger nu så chanserna krymper.

Sitter och lyssnar på raconteurs i min ensamhet. ska snart luta mig tillbaka efter en lång dag av jobb och bläddra i hm:s höstkatalog.

ikväll är det twin peaks på tv!

idag har jag namnsdag. två personer har uppmärksammat detta. därav ingen i min familj. jag känner mig bortglömd och ensam... not. har dock blivit lovad tårta på fredag. vilken lyx!


en bild för att påminna mig och alla andra om att jävlar va gött vi hade det förra vintern!


anyway.

önskar jag hade lite glass. god glass. här finns bara nån typ av vanilj och mango, sjukt äckligt.

duschen nu!


adjö

She's lost control

Denna helg har jag haft ungefär fyra olika hårfärger. Brun, röd, orange och blond. Efter två blekningar, en färgning, skrik, panik och tillslut ett rejält tag med saxen ser jag nu ut ungefär som på bilden.

och ja, bilden är skit egentligen och jag ser gammal och levande död ut (och luggen vidersned, den är fan rak!). faktum är att den fungerat som övningsobjekt i photoshop som axel laddat ner till datorn och som jag nu håller på att lära mig grunderna i. än så länge oh how I suck, men jag antar att det blir bättre.
she expressed herself in many different ways,
until she lost control again
and walked upon the edge of no escape, and laughedLight my fire

låt er inte skrämmas av gårdagens humördipp. shit happens och det ska gudarna veta att jag aldrig gör verklighet av mina impulser!

nu har jag fixat ihop ett litet collage med fint från mokis höst. ujuj. sthlm efter augustilönen!
korsdrag här. dörrar står och slår. sista lediga dagen på ett tag nu. den ska räcka länge så jag har bestämt med mig själv att jag bara får göra saker i halvtimmesetapper så att dagen ska kännas lång och värd. därför måste jag segla nu eftersom jag bara har fem minuter kvar av datatiden. nu ska det istället plockas kläder och tvättas.

pratade med linda på fb-chatten. hon frågade om jag kommer tillbaka till sthlm i höst. kom på mig själv med att genuint känna "tyvärr" när jag skrev det. what's wrong with me? när jag bor där hatar jag det och vill hem till sala. nu har jag fått som jag vill med jobb och boende där, och då vill jag all of a sudden tillbaka till sthlm?

I'm nuts, ingen surprise.


adjö

Guilt is a useless emotion

är sådär jävla arg som bara jag kan vara.

arg, frustrerad, ledsen, irriterad, ensam, trött.

känner mig tjock, ful, blek, äcklig, kort, illaluktande, cellulitig, finnig, smutsig.

vill slå någon. slå och slå och slå. hårt, jättehårt, gång på gång. bara se den kuva sig under mina slag och se den skrika och gråta, helt utan medlidande från min sida.

sån är jag.


godnatt

Love will tear us apart

Fattar inte att jag inte sett den här filmen tidigare. måste måste måste se den, måste ha den! här duger inget äckligt streamande, denna ska jag äga. ge mig några dagar, sen julia ska vi se på den här och grina.Fina Ian. känner ångesten rakt igenom mig fastän detta bara är trailern till filmen. I need this one.

The loser now will be later to win

Just nu är jag Eparaggar-barbie. Flera kan nog nu lista ut vad det är jag håller på med.

min högra lins är dum och jag ser ingenting.

de andra fyra spelar kort och jag sitter och väntar på att sex education ska buffra klart (idiotviderinternet att vara segt).

Klockan nio är det seventies. längtar ihjäl mig en smula. därefter kan det hända att vi kollar på erikas nyinköpta. two lovers. kan hända att den är bra. joaquin phoenix liksom. hur bra som helst i walk the line. sliding doors börjar om tio minuter på tv. en av favoriterna. kan hända att jag kollar på den nu igen. the contract går även den. det gör den hela tiden. dock är den i mina ögon kass! mycket filmsvammel nu känner jag.


ibland känns det som om hela alltihopa är en Never ending tour.


adjöss

Find yourself a girl and settle down

Har varit i västerås med erika, axel, millis och emilia. Slösade lite pengar på mig själv. Köpte den fina, jätteblå koftan som jag kollade på i sthlm för ett tag sen. En tisha från herravedelningen och en jacka (julia du vet den där som jag ville att du skulle köpa i när du var i sthlm, den svarta typ fladdermusjackan) för abra hundra pix. lovely!

träffade på maja när jag botaniserade reastången som bäst. i provrummet bankade plötsligt fyra händer på dörren och tove o frida stog utanför. tove och hennes nya love niklas följde med och käkade. samtalet kretsade kring barn, flygresor och till en början allt möjligt, något som tillslut bara tycktes mynna ut i att vi pratade om spyor. efter ett tag gav vi upp och drog därifrån.

Ikväll åker tove till berlin. jag är avis. när hon kommer hem är det dessutom bara tio dagar innan hon åker dit igen. vafan!nu ska jag börja med helgens bus!

adjö

Steady as she goes

okej jag var inne på bloggen fashionfever. okej det skulle jag inte ha gjort. vill nu vinna en miljon att handla kläder och skor för. blev sjukt inspirerad av hennes monkicollage så jag kanske gör ett eget inom det snaraste bara för att få det ur kroppen. Gud så mkt snyggt de har inför hösten. ångest.

har sovit länge, ätit frukost som redan börjar tappa effekten. all mat bara liksom springer förbi min mage och mitt huvud och jag blir hungrig på nolltid. undrar lite stilla om ämnesomsättningsproblem kan hoppa på en bara liksom sådär? i så fall har jag nog blivit påhoppad.

ikväll är det personalmöte. ser fram emot det. en skön känsla att man saknar många av sina kollegor redan efter några timmar som ledig. med lite tur stöter jag på julia också, som inte är riktigt lika ledig som jag i helgen, hehe.men annars då. Idag gillar jag raconteurs, äter godis, väntar på att erika ska sluta jobba och att axel ska vakna (sker nog ungefär samtidigt vad det verkar), målar naglarna, bygger upp ett shoppingsug inför morgondagen och en hel massa annat ytligt och trevligt. Ibland kommer ytligheten to the rescue, vilket känns skönt.


adjö

It's no perfect day for love

En försummad blogg och en hårt arbetande johanna.

sitter nu med datorn i knäet i soffan och lyssnar på mando diao. nu är låten slut och åter hörs grys skällande. usch.

fyra dagar av ledighet framför mig. måste dock tillbaka till jobbet redan imorgon för möte kl 18.

vill träffa folk, vill prata annat än historia och gruva, vill skratta och le. fan. ingen onsdagsklubb igår. hade velat hänga med anna och ha kul, men hade aldrig orkat upp till jobbet imorse, det var jobbigt som det var.

ah well.

än så länge inga planer för helgen. förhoppningsvis lite kul imorgon kväll och vässan med erika o axel på lördag. dags att göra slut på de sista slantarna nu innan lön.I'm begging on my bended knees
but I'm writing butter and life is not romanticjaja. en dag ska allt falla på plats och bli bra. har väntat på det ett bra tag nu. mitt tålamod suger.

adjö

I'm gonna sing around the collar, well I don't need a microphone

Idag är det varmt. Jobbade kvart i elva till halv sex, en engelsk tur och därefter lite kassa och mycket häng i personalrummet. lite bäddande på vandrarhemmet och lite knappande på datorn för att få fram en inventeringslista till de nya ficklamporna. yey!

Liten undran: Har man druckit lite för dåligt när det för dig verkar helt och hållet rimligt att katla (inte mammas nya kille-katla utan draken i bröderna lejonhjärta) skulle dyka upp i backspegeln när du kör bil?

hrmp.

såhär gick det till: jag körde nerför en backe och planerade göra en vänstersväng en bit ner på rakan efter backen så jag kollar i backspegeln en lite längre glimt för att se om jag har nån bil i bakom mig. då kommer jag på mig själv med att bli förvånad när katla inte syns vid backkrönet efter en stund och tänker att "hallå var är draken nu då?". tittar sedan rakt fram igen och kommer snart på att damn, det var ju en bil jag skulle kolla efter....

inte alla läsk i backen hos mig i värmen idag.


Gry tycker också att det är förjävla varmt. på sig har hon en fuktad handduk..

idag tycke rjag lite extra mycket om white stripes. har lyssnat på icky thump tre gånger minst. så är det alltid. nöter sönder en låt tills jag inte vill höra den längre. lite rix fm över mig, fast bättre!

nu väntar dagens andra glass i väntan på att det ska bli svalare här. knarkar verkligen glass den här sommaren! med gott samvete dock eftersom kilona tydligen fått för sig att rinna av mig. wihoRobbed blind, looked around and there was nobody else
Left alone I hit myself with a stone
Went home and learned how to clean up after myself


Adjö


C'est le malaise du moment, L'épidémie qui s'étend

Dagens surprise: Städar ett rum på vandrarhemmet tillsammans med andreas. öppnar rummet och det första vi ser är en tillstökad säng. går lite närmre och ser en... gruvhjälm (!!) i sängen. andreas går fram till den, lyfter lite på täcket och hittar... en halvanvänd toapappersrulle (!!?) hrm hrm.. upptäckten följdes av två par höjda ögonbryn och skratt.

värmen tar mig långsamt mot utmattning. inte har den något slut heller trots att det åskat lite här nu ikväll.

tittar på stolthet och fördom the movie. har redan kollat på ett avsnitt av serien (originalet) så det känns weird att kolla på samma sak igen fast i annan tappning. än så länge är serien en miljon gånger bättre.

imorgon har jag engelsk visning och från ett till halv sex butiken. skönt att få sova lite längre!Protect me from what I want

Protège-moi, protège-moi
Protège-moi de mes désirs


adjö

You will suck the life out of me

rubriken syftar på värmen.

har jobbat med julia idag. det gick bra och jag ska göra detsamma imogron efter att ha ringt och flörtat med emma. tack emma! innan värdshuset städade jag vandrarhemmet, bäddade vad som kändes som hundra sängar och skurade än fler toaletter.

here are some thoughts:
- varför börjar det klia i ansiktet/håret så fort man har hanskar och står och skrubbar nån annans skit?
- varför spiller folk te i sängarna utan att stoppa papper mellan lakandet och madrassen så att det inte fläckar ner hela sängen?
- varför spolar vissa människor inte i toan efter sig?!
- varför lämnar vissa kvar halvdrucken bärs på rummet efter att de har checkat ut?
- varför lämnar vissa kvar använda trosor på de offentliga toaletterna?!

bara sånt som pluppar upp i huvet när man far runt och städar under tidspress..

Är sådär skönt trött som när man är trött för att man arbetat med kroppen. imorgon gäller samma pass. jag orkar!! (mental pepp)

nu saladamm!

adjö
Strawberry fields forever

Jahapp, och nu ska jag tydligen jobba ett pass på värdshuset imorgon eftermiddag direkt efter städpasset på vandrarhemmet och i repan. ska bli kul även fast jag inte har mycket till serveringsvana och inte direkt några underarmar att balansera tallrikar på. gode, hoppas att julia jobbar så jag har en shoulder to cry on..

ser fram emot morgondagen i stort. att gå upp vid sex är dock inte speciellt lockande. framför mig har jag en hård vecka av jobb. lördag till fredag. på fredag kväll är jag ingen rolig person det känner jag på mig. ska ta en dag i taget. väl på jobbet känns det inte hälften så tungt som på morgonen innan man åker dit. och vad skulle jag göra utan mina arbetskamrater? gulle ni!


update några timmar senare.

Vid Gud jag hittar inget att ha på överkroppen imorgon! nåt vitt helst en skjorta. allt jag har är svart svart svart. fan! har rotat igenom de andras garderober också utan framgång. har en tajt jävla hmäckeltröja med trekvartsärm lånad från musen. kan hända att den får duga. det rör sig ju hur som helst bara om en eftermiddag.


nu ska jag döva mitt samvete som skriker att jag är en dålig dotter som itne hjälper min trötta mor och syster med maten. tacos på menyn.

adjöken

Ibland så kan allt verka dött..

Ny dag, nya möjligheter, eller vad är det man kan säga om man är på det humöret?

Idag har jag som sagt ett mission. städa mitt rum. framförallt gäller det kläderna, eftersom det ser ut som att mina förvaringsmöbler för dessa kräks plagg efter plagg i en enda kaskadspya... Känner dessutom ett sug för mera. Väntar dock på lön, sen är jag sugen på en sthlmsresa. har inte varit där på en månad höll jag på att säga men jag skoja.. heh.. förra söndagen, men ändå! säg såhär: jag har inte åkt tunnelbana, SLbuss eller varit på söder på en månad. känns faktiskt lite konstigt!

Städa nu, efter det kanske jag kan få för mig att ladda upp PL-bilder. måste dock hinna kalrt med det innan oth börjar på tv. förstår inte hur jag kunnat fastna så för den serien, jag menar please. dock blir det väl så när det är nåt man följer från början. är dock inte stolt what so ever över min lilla böjelse...

jaja.

bye for now

Light up and cast your fears away

Har just skurit mig (!) på hundens tuggleksak, blöder från fingret och förbannar världen och allt i och utanför den.

passar även på att lyssna på denna låt av detta band, för det är liksom så det ska låta, hårdrock.a pity att de ställde in PLspelningen!


varför går de lediga dagarna såå mycket fortare än jobbdagarna? klockan är redan tjugo i sex och jag har knappt gjort någonting idag förutom att kolla på serier, passa gry (av vilket frustrationen och uttråkningen blev för mastig så det kom en och annan tår. I hate dogs!) äta upp min cherry garcia och plocka kläder på mitt rum. jag har en plan nu, tiden är kommen då jag bara måste rensa bland alla mina kläder. situationen är ohållbar. kan hända att jag plockar ihop det jag inte längre använder och låter vännerna festa på de ratade plaggen, eller helt enkelt bara lägger undan dem någonstans.

dagens lycka: mamma har tvättat alla mina jobbstrumpor!
dagens hat: mitt beslut att klippa av naglarna. fastnar hundra gånger så mkt skit under korta naglar!

Kom älvor det börjar bli kallt

L to the E to the D to the.. eh ja you get it. Idag är jag ledig! imorgon med. så sjukt skönt! lördag börjar jag dock 8,00 vilket jag försöker att inte tänka på just nu.

Gårdagen var fullt ös från start till mål. start runt åtta och mål nån gång halv tre. jobb tre turer och därefter hem och duscha och iväg till sätrabrunn där det var pubkväll. från sätra in till sala och onsdagsklubben där vi stannade till runt halv två. en bra dag.

är så sjukt dålig på att återberätta saker, särskilt i skrift så jag låter lbli. vet dessutom inte hur måbnga av de som läser som är genuint intresserade av vad jag gjorde igår. haha.

anyway.

jag längtar efter lön.

jag hoppas att hösten som kommer löser sig till det bästa (för mig sett, heh)

jag vill inte vara ensam hemma med hundfanskapet eftersom jag är trött på att torka viderkiss. funderar allvarligt på att konstruera någon typ av blöja, alternativt bara stänga dörren om eländet så det åtminstone hamnar på ett och samma ställe. torka kan mamma göra när hon kommer hem från jobbet...

ligger efter i twin peaks nu, fan! måste försöka hitta en lucka i mitt späckade ledighetsschema för att ah tid att vila tassarna och titta på det som finns i dvd:n. vet redan nu att min ro kommer störas av gnällvidervalpen, aaaaah.

förkyld är jag numera också. nyser mer än vanligt och snorar typ ur ögonen. freeesh.

so long suckers.What a nice day for a murder

Hemma från västerås. har kört toyota för första gången i mitt liv mellan irsta och hälla. jag och erika har dessutom en hemlighet..emoluggen hälsar godnatt!


Look at us but do not touch

varför kan jag aldrig vila i nuet? varför kan jag aldrig leva nu och ta nästa dag som den kommer? och varför Gud varför kan jag inte sluta vara pessimizmo nr one så fort jag mår lite kasst.

och som den uppmärksamme redan räknat ut mår jag lite kasst just nu. ont i magen som så ofta annars. börjar oroa mig lite det här. vijla ha tillbaka det förflutna almost every day. kul att man ska act gammal innan man varit ung..

aaaah.

blir inget vettigt skrivet idag, därför ska jag snart lämna in för dagen. kolla på ingen bor i skogen om jag orkar. internet är segt fast telia har sagt att de ska dubbla min hastighet. ibland vill jag bo någon annanstans!

imorgon är det jobb igen. tre turer. dagen idag gick fort och var soft. morgondagen kommer vara aningen segare med den längsta turen sist, men jag gillar dessa dagar. g2 g3 är favoriterna.

imorgon kväll blir det nog västerås en stund. avec gry. eventuellt skulle det vara värt att stanna hemma bara för att få lite ledigt från djuret.

adjö


And we never cut the hope

Ah well, denna värme.

Anderas ringde imorse med höjdarnyheten, henrik bytte gärna tur med mig så att jag slapp en tretimmars ensam med bara en manlig gäst. lättande. kändes lite weird även fast det säkert inte var någon som helst fara. fick hans rad för dagen och slutade kvart över fyra istället för kvart i sex.

nu är det dags för mat. svårt med maten när det är såhär varmt!

har kollat på första avsnittet av twin peaks nu. det verkar bra, även fast mamma sett det förut och säger att det kommer spåra och bli kasst.

kan itne skriva sammanhängande. tror min hjärna är slut för dagen. laddar upp PL bilder på facebook och ska nog göra detsamma här, vilket år som helst. suger så hårt att man bara kan ladda upp en bild åt gången.

nu måste det ätas. har bara lite trött slevat in några gafflar couscoussallad nån gång mitt på dagen.

Axel när han ser att det är couscous i salladen: "men neeeej jag tycker inte om bäbiskaninmyrägg!!"

hahah.


adjö vänner     (?)

4 chords of the apocalypse

Hjälp vad varmt det varit idag!

Startade upp dagen med att grina och må illa av trötthet när mobilen ringde tjugo över åtta. körde bil in till jobbet så gott det gick, det var verkligen otäckt, såg liksom som dubbelt. repade mig i alla fall till dagens första och enda tur, en 155a på engelska. hade två jättetrevliga tjecker som när jag var klar visade sig vara gruvteknologistuderande.. heeeh.. aja. de lät nöjda och fråga om smidigaste sättet att ta sig med kollektivtrafik till vässan. hade sen butiken resten av dagen, men anderas var gulle och stog där när han hade inställd tur så jag och sophie drog ner och bäddade sviten och mös med rymdnallen, hahah.

gårkvällen var sjukt trevlig. annorlunda fast på ett bra sätt. först pub vid gruvan och därefter norrmanska med julia, cissi, nisse och gustav. satt ner och bara pratade i flera timmar, eller well, jag bidrog väl kanske inte till diskussionen sådär jättemycket.. men hjärnan var med, det ska gudarna veta.

anyway.

pics:

conversekillen hade den vackraste röst jag hört på jag vet inte hur länge. så ljus och klar och fin. tur att inte mamma var med, då hade det luktat tvångsäktenskap lång väg här!


cissi har psykögon, but it's okay


It's nice to be important
But so close to being despised
It's more important to be nice
Adjusting being wise


Julian


nu ska jag äta glass. BJ's cherry garcia. måste ladda batterierna, jobb varje dag fram till torsdag. peace and lovebilderna kommer, men det kan ta några dagar än.

adjöken


Dancehall Queen

Hemma!

Julia sover, erika och axel har vaknat. gick upp halv tolv och har hunnit läsa mig igenom lokaltidningen och DNs på stan-bilaga som idag innehöll ola salo. love! är just inte alls bitter över att jag inte är kvar på pl ikväll och ser dem, ooo nej.. hrmp

Möttes av ett molnigt borlänge när vi kom fram i onsdags. campade med axel, erika, en olle, en tomas och en jonte som axel känner. Julian casablancas var så sjukt jävla underbar man bara kan bli. så fin, så bra och bara bäst! lagom med folk i publiken så man hade space att dansa fastän man stog långt fram. ösregn framåt mitten, men det gjorde liksom inget.

Igår kom julia upp. mycket häng på festivalområdet en dag med inte alltför späckat spelschema. första spelningen för dagen var fruktansvärd, jävla psykhjärtattackmusik som framkallar ångest och högt blodtryck, stresssyndrom och panikgråt. har sagt det förut, men säger det igen: Vaaaaaad jag hatar hoffmaestro! Träffade anna, robin, maria och deras gäng och åt lite glass.

Efter Kooks (sångaren var så full och så sjukt fulsöt) satte vi oss i ett öltält med anders och väntade på robyn. så sjukt värt att vänta på, för oh my fucking god vad bra hon var!! dansade sönder mina fötter och ben. bäst bara bäst. Kent nästa. även dom jättejättebra. panikade av trötthet vid tanken på att jag ju faktiskt skulle köra hela vägen hem när konserten var slut, så vi drog tidigare.

taxi, bil och en och en halv timma senare väntade sängen.

ikväll blir det pubkväll vid gruvan, wiho!

adjö

RSS 2.0