Please don't deceive me, I'm just so easily fooled

I don't believe it
I won't believe it
I'm not sad
I understand
That's how it goes


mindre än tio timmar. ja ja ja. Juliaaaaan.

gud vad töntig jag är känner jag, som längtar så extremt mycket. gud vad extra töntig jag känner mig när jag tänker på det faktum att jag ännu inte riktigt har förlåtit mig själv för att jag inte gick på hans spelning på göta källare i vintras. å andra sidan ville ingen följa med och att dra till sthlm ensam föra tt gå på spelning känns lite sådär.

anyway. nu ska jag packa. hann inte med det igår, fan. mulet är det också och tydligen ska det regna. aah.

biljetten, ladda mobilen, fixa kontanter, snabbkolla en karta så att jag hittar. första gången jag kör upp till pl (borlänge också för den delen) på egen hand. usch, don't like.

hinner inte mer nu, måste skrida till verket.

imorgon kommer julia upp, det ska bli kul. ikväll ska jag vara lite onykter, ung och dum. wiho!

adjöss



som det strålar från ditt hjärta, som en motorväg av ljus

Lång svordomsramsa. Regn i borlänge imorgon. ganska segt. hoppas åtminstone att vi hinner få upp tältet innan de största skurarna kommer så vi slipper sätta upp det på blött underlag!

ska snart packa. behövs inte mkt eftersom jag kmr hem igen på fredag morgon typ.

uppsala igår tillsammans med solen. jävlar vad varmt det var! hittade en väska på second hand som jag redan är lite kär i, sen en klänning på weekday. fanns inte alls mkt som föll mig i smaken igår men vad gör väl det när det är en hel månad kvar till lön.

nu vill jag bara slänga mig på soffan och kolla på filmerna jag köpte idag. la vie en rose och den där gamla vampyrfilmen med tom cruise och brad pitt, som jag visserligen sett förut men den är lite kul..

aja.

nu är det typ exakt 28 timmar tills jag o erika ska stå och dö på julian casablancas spelning. underbart!

Cause there's nothing left to do


erika hänger på balkongen

schysst outfit för att jogga! (the guy, inte jag)





picknickfika

asså.. dagens fullträff. "ever since I was eight or nine I've been standing on..." haha.

uppsala på eftermiddagen verkar det som. ska snart köra huvet under kranen tsm med lite schampo och borsta tänderna.

adios

Song to say goodbye

You are one of God's mistakes,
You crying, tragic waste of skin,
I'm well aware of how it aches ,
And you still won't let me in.

Now I'm breaking down your door,
To try and save your swollen face ,
Though I don't like you anymore,
You lying, trying waste of space


Låten som nötts på E18 till och från sthlm idag.

Placebo, källa wikipedia: "Placebo brukar anges att ha influerats av grupper som Sonic Youth, Pixies och Smashing Pumpkins men har även kallats glamversionen av Nirvana. Sångaren själv har klassificerat musiken som "punk pop for postponed suicides"."

är det inte underbart. tänker orden med eftertryck.

lägger upp bilder från dagen som varit imorgon. nu är jag för trött och vill bara härifrån, se en bra film, men icke. har ingen bra att se och alla de andra sitter framför heartbreak hotel (kräks). har iaf hängt hemma hos K och J på östermalm, gått runt brunnsviken och hängt i hagaparken. jättehärligt väder verkligen! erika blev brun, jag blev det inte. kanske för att jag nötte skuggan pga solhat (så jävla varmt, hatar svett).

imorgon är ett frågeteckan än så länge. ingen julia har hört av sig. i värsta fall tar jag tåget själv, för till weekdays sommarrea ska jag!


nu blir det song to say goodbye en sista gång. sen tv:n och sen sängen. love

adjö






It's never enough until your heart stops beating

You lost the faith within your heart
The fire in your soul from the end to the start.

...

No matter how I try and try
I hide the truth behind a lie
But that's the way that I can win
A victim of your evil sin

Lyssnar på shell shock av new order och tänker att ja, visst känns det som att det är så det är ibland.

Erika är ute med gry så jag passar på att lyssna på musik. hon är inget fan av det när hon är inne. jobbiga djur.

de sju sorters blommor som jag plockade igårkväll och la in i frysen, remember?.. det blev även där de spenderade natten. fan! drömde dock om en hel hög personer. bland annat att jag tog en fika på johanssons med en person som jag verkligen inte tycker om, och som med största säkerhet inte har mkt till övers för mig heller. en tjej, ska även tilläggas...

aja. ska tvätta och fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon. ska till sthlm med m, p och erika. ska hälsa på våra vänner på birger jarlsgatan, men jag tror att det blir häng i hagaparken eller nåt för vår del.

adjö



Lucky number seven

sju sorters blommor som just nu ligger i frysen för att bli av med diverse kryp. ska sedan in under kudden precis som man gjorde förr. vad gör man inte för att försöka få en sneak peak in i framtiden...

hoppas att drömma om nån snygg en. har iaf en mental lista med personer jag inte vill drömma om...

wishlist över herrar som mer än gärna får smyga sig in i mina drömamr inatt:
1. julian casablancas
2. gustav norén
3. carl barat
4. pete doherty

hahaha nej, ingen seriös lista det där. om det är något jag är dålig på så är det att göra listor. rangordna saker. så har det varit sedan jag var liten och skulle skriva önskelista innan jul, glömde alltid en massa och var tvungen att uppdatera listan minst en gång i veckan, kom på att ordningen borde vara en annan, såg nya grejer som fångade mitt intresse osv. kan än idag inte rangordna någonting över huvudtaget. favoritfilm, band, låt, färg, stad, årstid, klädesplagg.. går bara inte!

så nu får vi se vad blommorna har att erbjuda mig i giftasväg, hrm hrhmp.

godnatt


Catch me if you can

Hörde just en låt med björn dixgård och adiam dymott på p3. väldigt otippat att just de skulle göra en låt tillsammans, men den var faktiskt riktigt bra! trodde att det var mando först och blev thrilled ifall det var så att de skulle släppa nytt, men icke så.

millis och emilia har gjort en liten midsommarstång som gry nu är i full färd att fälla och gnaga sönder. hon är även hunnit äta grillkol och kattmat idag. när det var min tur att gå ut med henne började hon kväljas.. viderdjur.

nu är det tydligen min tur igen. ork.

har ingen bra dag idag. blir så frustrerad när det är så. blir så ledsen över hur många saker det faktiskt är som gör att det blir så. muren växer för varje faktor som läggs på den. men berlinmuren föll över en natt, då ska min inre mur också kunna göra det. en vacker dag.

känner redan hur denna lediga vecka kommer försvinna innan jag hinner förstå vad som händer. önskade egentligen att jag hade en hel sommar fri, som förra året, samtidigt som jag gillar mitt jobb, min lön och framförallt mina arbetskamrater. det blir nog bra. tids nog ska jag nog lyckas få den ro jag så desperat behöver. until then är det bara att vänta.. och hoppas.


ha en bra midsommar


The shape of punk to come

Midsommar. Lär komma fler inlägg vad det lider från mig med tanke på att jag ska vara hemma hela långa dagen, kvällen och natten. uh

Har dock fun to come. Ledig till nästa lördag, på söndag sthlm, på måndag uppsala på onsdag-torsdag peace and love.

emilia är här, axel har tydligen också varit här, men han sov när jag kom hem och åkte hem när jag sov. vad weird det känns att missa en människa när man befinner sig i samma hus i flera timmar!

gårdagen bestod av jobb och på kvällen norrmanska. blev riktigt mycket folk. tror att jag hade det trevligaste kvällen på norrmanska på jag vet inte hur länge. har heller inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. så otvunget och lätt bara. ville aldrig åka hem, men det ville tyvärr de andra.

nu ska jag se om gry har vaknat, för isf är det slut på friden. ska även dra med mig erika och fixa en ny blandskiva till bilstereon (egentligen är det synd att kalla det stereo, för med de högtalare som är insatta är det bara sjukt mono). så nu ska det skapas sommarkänsla med den absolut bästa blandningen av de absolut bästa låtarna!

jag hatar hoffmaestro


Var inte rädd för mig, jag är så rädd för dig

Tänker på marika när jag hör/ser den textraden. den första i mitt liv som älskade (älskar?) ebba grön.

uppe tidigt så jag ska hinna käka frukost innan det är dags för lunch. jag vet, jag är speciell ibland. mamma har haft nattens hundvakt. jävla drygvalp, dock är hon söt som fan på morgonen.

idag har jag ett barnäventyr och en stor gruvtur. slutar kvart i sex. late as fuck att sluta jobbet, men jag ska absolut inte gnälla. finns människor som jobbar på 7-eleven, p-byrån, mcD, osv som jobbar ända in på natten. för att inte tala om alla inom vården som dessutom har nattpass. huvva. på natten vill jag sova!


och nu ska jag packa kläder

adjöss


I'll confess all my sins after several large gins

jag vene... äh.. blir bara så vek.

just nu är jag vidertrött på den här hunden. I've had it liksom. orkar inte vakta henne längre, bara för att de andra inte är hemma. just i detta nu gör stackars erika det och har gjort det bra länge. fan, nu vill jag flytta.

katter är bra djur. inte så dumma, inte så needy, inte så äckliga. jag behöver en pojkvän med kattegenskaper, annars kommer det inte funka. dock behöver han itne nödvändigtvis vara ett rovdjur som gillar att plåga mindre små djur. döda och äta upp dem. skulle nog tycka att det var lite too odd.

idag har fönstren i anfarten blivit tvättade av mig och christian. we make a good team. första turen var inställd så jag chillade ända från kvar i tolv till tre. skapligt skönt!

nu ska jag tvätta, ringa mormor och sjunga music when the lights go out. inte i mormors öra dock, jag gör det när jag lagt på...

imorgon jobb igen, därefter blir det nog norrmanska för quiz och att fira att jag därefter är ledig fram till den tredje juli!


adjö


Vi ljuger som små barn

tog en rubrik från erika. bara för att den tyvärr passar allt för bra in på det mesta.

gry sover, jag firar. axel har kommit och snart ska vi fundera ut nåt att äta. erika vill göra pizza.

imorgon ska jag jobba. tredje dagen och jag börjar redan titta framåt i kalendern. varför ska jag alltid vara sån? förkyld är jag så det räcker och blir över, så jag kommer ha sämre ork än vanligt. onsdag är det också. hotellet på kvällen skulle ju bli sommarens obligatorie, men jag är så förkyld. så trött.

är trött på att vara trött nu. vill bli pigg. nu när jag har alla förutsättningar, varför kan jag inte gå från knopp till blomma?

vill ha något att se fram emot som inte blir blekt ju mer jag tänker på det. vill ha något att tycka lite extra mycket om. vill känna att fan, det här kommer jag aldrig tröttna på.

tristess och ledsamhet odlar pessimism och otålighet.

adjö


Me drinkin’ from my broken cup



okej, hon ser ledsen och jättestor ut. hon är säkerligen inget dera. eller jo, ledsen blir hon så fort pappa går... nu har han åkt och jobbat. gissa vad jag vaknade av.

nu sover hon och vi går runt på tå för att inte väcka det lilla monstret. lucky oss så bits hon inte, nästan ingenting faktiskt förutom i håret (!). hon äter jättefort och går runt och hickar varje gång hon ätit. hon dricker när hon inte har nåt annat att göra, och kissar därför allt the time.


erika ligger ute och steker. hennes bikini är skitsnygg och jag avundas den. nu la sig millis brevid. jag är hundvakt, men än så länge ser det ut såhär:



kolla in tassarna! så stora och rosa och mjuka. söthuve



later

The guilty undertaker sighs
The lonesome organ grinder cries
The silver saxophones say I should refuse you
The cracked bells and washed-out horns
Blow into my face with scorn
But it’s not that way
I wasn’t born to lose you

I've been waiting for something special

Dagen började med att erika och jag blev fast i bilkö tillsammans med bob dylan. efter länge och väl kom vi loss och fortsatte resan mot saladamm. väl där pajade jag mina lila tygskor på en vass spade (johanna vs. tistel 0-1) och made a scene för grannarna som satt ute och solade.

på eftermiddan blev vi sega i huvet och började leka med ett förstoringsglas:
 

skrattade sedan åt resultatet i säkert fem minuter straight.

Om typ en kvart kommer M o P hem med valpen. När hon ringde var allt man hörde hundens gnällande. har tagit undan mattor och grejer i köket så att hon inte kissar ner. har även satt upp grindar i dörrhålen så att hon inte sprider kroppsvätskor i hela huset. försökte få herbert (katt) att lära sig att man ska hoppa över grindarna (inte gå igenom eftersom man då fastnar, vilket han märkte rätt snart). Han var dock så sjukt sämst att han hoppade, ångrade sig halvvägs och kom med frambenen ett på var sida om en spjäla och huvet mitt på den... sen gick han ut.

nu måste jag äta nåt. att stå på en våg är just nu ingen kul grej. nog för att jag vill vara smal, men när siffrorna numer är lägre än när jag gick på gymnasiet och jag inte gjort något för att gå ner de kilon jag tappat är det inte en supergreat känsla..

kan hända att jag lägger upp bild på djuret ikväll. annars imorgon.

adjö




to be honest all the times we spent in happiness I count them on my hand

Eftersom gårdagen bestod av arbete i underjorden var det inspelad version av bröllopet som gällde för mig. såå fint! de är så gulliga att man får en klump i halsen av att se dem. än har inga tårar trillat, men så är ju jag som jag är. i fredags ramlade dock ett par stycken när barnen sjöng för dem på regeringens konsert.

julia styrde upp prinsessfest hemma hos jens igårkväll. dum-millis hade tagit kameran med sig för att ta bilder när hon och hennes kompisar tältade (!?!?!) så därför har jag inte en enda bild på julia med cerise långklänning, extensions, krona och broscher. what a shame. efter bröllopsmiddag, vm-fotboll och diverse lekar gick vi till norrmanska och därefter hotellet, där disco-kjelle var och dansade loss. haha

igår fick jag dricks på jobbet!!

idag har vi firat mormors 70årsdag med middag at our place. jag vaknade tolv och för mig känns det som att klockan är i tretiden istället för sex. fan.

ledig tills på onsdag vilket ska firas med att hjälpa mormor och tjäna fickpengar, heh. mamma och pappa åker svintidigt femtio mil neråt i landet för att hämta bebis.


jag crejvar verkligen efter godis just nu. godis of any kind, just bring it to me!!




inga gränser som jag inte kunde tänka mig att spränga

Idag invigde jag kinaskorna jag köpte innan jag åkte hem från sthlm. finfina är de, dock inte sådär sjukt sköna riktigt än.. hrm. imorgon blir en plågsam dag på jobbet med de skavsår de gnagt in på hälarna.


notera även den trendigt riktigt lysande vita färgen jag har på mina fötter och ben.. resten av kroppen också för all del.

igår berättade tove för mig om personlighetsstörningen borderline. riktigt intressant. kunde på rak arm nämna en person som med största säkerhet lider av nåt liknande. fick då dåligt samvete att jag tycker så illa om den personen, för om det nu är så att hon/han har det, kan den ju inte rå för det, eller? man kan väl inte utveckla en personlighetsstörning bara för att man vill det? eller hehrm, det verkar ju som att i o m genomslaget av emo-begreppet vill alla ha sig en liten knut på psyket...

psykologi är en intressant grej. psyket är en intressant grej. let's face it, människor består av celler, atomer och molekyler. olika kemiska sammansättningar som gör att vi tycker att vi är just vi. att jag är jag och att jag ser på världen som att jag sitter inuti min kropp och blickar ut på allt runtomkring. men vad är jag? ska man hårddra det så är jag ju bara olika små syror och partiklar och hur jag känner mig och agerar beror helt på hur dessa olika små syrors balanser är i förhållande till varandra.

läskigt.


snart ska jag få mina molekyler att ta med mig ut och gå. sen måste jag packa lite inför morgondagen.

är skitnervös för att stå i receptionen under jockes lunch. blä


adjö



In her heart where the sadness grows

Idag plockade gruvan min oskuld, skoningslöst. pratar om guideoskulden. det gick bra. jag är lugnare, men inte lugn. avslutade dagen med att skjutsa hem julia. ett bra avslut.

kvällen har spenderats med söderbergs, marcus och de andra. fika (marcus har ett kilo socker i teet) och prat om en brud i vässan som tydligen har sex fingrar på en hand och sex tår på varje fot. scary shit!

nu sex and the city med syskonen och axel.

bilder från gårkvällen:

hello.

elins coola vinflaska

ciz

pics från clubshake anno 2003...


Imorgon är jag ledig, men ska skjutsa millis till synsam. orka.

nu ur med linserna.

adjö

true Faith

Efter en politiskt inkorrekt dröm var det omöjligt att somna om. gick upp vid halv tio imorse och planterade mig framför tv.n med millis. kollade på malou som bjudit in en hora och nyamko sabuni. intressant.

har legat och vridit mig i ångest inför morgondagen efter att ha repat på både svenska och engelska inför mig själv. ingen kmr vilja gå en tur med mig som det är nu. jag suger verkligen! haha. men ingen kan vara asdålig forever. hoppas bara att jag slutar vara det jävligt snart!

jag hatar svart nagellack. eller det är typ det snyggaste, men varför skavs det en miljon ggr fortare än alla andra färger?! för att jag ska behöva köpa nytt en gång i månaden?

probably.


ikväll blir det sommarklubben med ciz och jule. ska även träffa gun för första gången. gun är en guldhamster. ska bli spännande!


I feel so extraordinary
Something's got a hold on me
I get this feeling I'm in motion
A sudden sense of liberty


adjö

det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, fryser nu sakta till is

Vaknade nyss efter att ta slocknat framför tv:n... i två timmar! ganska värdelöst och nu är jag som vanligt när man sovit på dagen förvirrad och fruktansvärt seg.

Det finns en sak jag inte förstår. i en reklam för venus rakhyvlar smörar de på som vanligt om att man ska raka benen. typ som att man skulle bli socialt utstött om man en dag råkade ha lite stubb, Gud förbjude. plötsligt säger rösten typ: venus embrace, för kyssvänliga ben. eeeeeh?! kan ben vara kyssvänliga? är det det första man tänker när man ser ett par slätrakade ben, att man håll i hatten nu, inte vill klappa på dem, utan man vill kyssa dem. isch. skulle nån kyssa mina ben skulle jag av ren förvåning (och kittlighet) kicka dem rakt i ansiktet.

denna reklam är iaf något som väcker förvirring i min vardag.


millis kom hem med en cd med deras egna låtar de gjort på musiken och sen spelat in i på musikskolan. ganska kul lyssning. ganska för att vissa är hur söta och roliga som helst medan andra är alldeles för överambitiösa och jobbiga. millis fina lilla röst hade dock fått nåt äckligt eko tillagt av läraren, haha. skittaskigt och helt plötsligt blev synket mellan musik och sång helt fuckat. vi låg och lyssnade igenom den hur länge som helst. millis satt sen med gitarren och skulle komma på hur man spelar kom änglar (valstakt) och erika satt med lapen och la kungen. asså, hon ska tydligen lägga alla kungenspel som finns. en miljon stycken. way to go!!

idag har jag även för första gången hört skämt om namnet Ann Ahl. hahah syskonen tyckte att jag var typ världens retard. förlåt att jag sällan rör mig bland dåliga skämt....... hrm hrm.

satan. ser nu att mitt muterade hårstrå på revbenen är tillbaka! tunt och vitt och typ fyra cm långt. hahah pincett hitåt.

nu mat!

adjö


She was only 21 but so much older than she's now

Imorgon tänkte jag lyxa till det och sova nån timme längre än till åtta. genast kommer försöken till övertalning: johanna kan du fixa mitt hår imorgon? kan du dra linjer med flytande eyeliner åt mig?.. millis har skolavslutning. jag tänkte snabbt att hon skulle ha den på kvällen som hon brukar. frågar bara trött när hon vill ha mina tjänster utförda. "senast halv åtta" blir svaret.. på morgonen alltså. yey! tidigare än vanligt blir det alltså istället. ass.

har hängt vid gruvan med julia idag. hon visade sig på värdshuset dä rhon börjar imorgon. fick handen krossad, och fick höra att jävlar du, fyra tallrikar skulle hon kunna ta. heheh jag skulle inte överleva länge som servitris med mina knotiga armar och små händer... lögn att försöka balansera nåt där. nej, vad är det för fel på att ta två tallrikar åt gången?

hrmp.

ska nog iväg en stund imorgon också. minéa går första turen och så ska vi få hissutbildning på riktigt. skönt att ha det gjort även fast det kostar bensin.

torsdag är dagen D. dagen då johanna sänker sig själv i kristinasjön...

skämt åsido. jag är trött.


adjö


Lets have a Black celebration

idag har jag lyssnat på depeche modes black celebration säkert fyra gånger. kommer somna med den ringande i öronen.

uppe med tuppen, åkte till gruvan och gick höghöjdsbanan. när man gick i den gungade repbroarna, när man stod på plattformarna vajade tallarna och hela tiden vajade gräset under, allt i olika takt vilket fick mig att må lite illa, haha.



Let's have a black celebration tonight
To celebrate the fact, that we've seen the back
of another black day
...
Your optimistic eyes
Seem lika paradise
To someone like me


Imorgon gruvan och Julia!

godnatt



I keep you warm and won't ask you where you've been

Frusen, trött och lite uppgiven på nåt konstigt sätt. jag tänker lägga ner det här med att känna känslor. det är bara drygt.

bilder från igår:

för hon har tagit studenten


bäbis


"champagne for my real friends...

...real pain for my sham friends"
och ja, jag hade roligare än det ser ut!


hon är också roligare än hon ser ut...

efter att tove dragit ner på stan satte vi oss framför pianisten. jag fick ångest av spänningen och vandrade runt runt i rummet tills de andra blev galna. vi åkte hem och kollade klart. blir sällan så förbannad och ledsen som när jag tittar på filmer från förintelsen.

apropå citatet till bilderna på mig.. har hört det nån gång förut, osäker på vem som sagt det vilket betyder att jag nog inte känner personen speciellt väl alt att det var på fyllan någon gång någonstans. vet även att fall out boy (som förövrigt cissi gillade förut, ha-ha-ha) har en låt som heter det. när jag igår drack champagne kom jag på det och bestämde mig för att googla det. tydligen är det nåt som tom waits sagt nån gång och till slut kom jag till en sida med en massa citat från alla möjliga människor. det var riktigt kul faktiskt. han har sagt endel weirda grejer den där waits. how about: "I'd rather have a free bottle in front of me, than a prefrontal lobotomy".. eeh. och på tal om waits så låter tove antagligen som honom idag, med tanke på det första hon sa när jag träffade henne efter studentkryssningen var: "eh tja, ja som du hör så låter jag som tom waits ungefär.. men asså kryssningen var great"

ah well. min familj (läs mamma o milli) har usel filmsmak och därför sitter jag uttråkad i köket. fuck this, ska snart gå och sova.

känns som att jag sovit bort hela den här våren/försommaren. snart har halva juni gått. konstigt nog är jag trött ändå.


f it.

adjö



have you ever had a dream

det finns en låt jag vill ha på mitt bröllop. have you ever heard a song från the arks senaste platta. så fin!


har varit på toves student. hon var härligt sliten men fortfarande pigg efter en dag som startats upp med champagnefrukost. just nu befinner hon sig på blue moon (haha) för sista studentfesten. le grand finale. helt sjukt att det var ett helt år sen det var vi som tog studenten. helt sjukt!

nu orkar jag inte med den här sega viderdatorn längre.

gruvan imorgon.


godnatt

Don't you fucking run away

Vaknar till det sämsta vädret på riktig längre. Lider med västeråsstudenterna.

svar till minéa: tänkte åka dit imorgon, men visst, jag kan görat på söndag också. all for you!


Tittar på malou medan jag slökollar bloggar. multitasking. erika kom precis ner sådär härligt morgonhes. på tvn har de diskuterat långa blickar och leenden på tunnelbanan. känner igen mkt av det där. vardagsflörter.

nu måste jag gräva rätt på paraplyet till eftermiddan. måste dessutom grotta ner mig djupt i garderoben för att hitta nåt bra.


later


Blindsided

Sex and the city med erika som hoppar skolan imogon. jag älskar att jag har så dåligt inflytande på min lillasyster... den här gången kom hon dock med idén själv. toves student på eftermiddagen, blir nog bra så fort jag kommit på vad jag ska ha på mig. testade min plan idag. såg ut som skit.

väntar på reklamavbrott innan jag ska skriva the big thing of today...


så. here we go:
Today I've been proved wrong. Oh vad jag älskar att bli motbevisad! (... most of the time). Läste senaste Gaffa som jag haffade nånstans på stan i tisdags och kom till en artikel om ebba von sydow. okej, detta trodde jag om henne innan jag läst den (säg inte att ni inte också trodde detta): överklasstjej med rika föräldrar, uppväxt på östermalm/vasastan eller liknande i stockholm, intresserad av materiella ting såsom mode, något ytlig, flummig och bortskämd, inte särkskild talented utan mest bara rik och snygg.

dröm om min förvåning när: Hon är från Göteborg, utbildad journalist som skrivit för groove, har jobbat som musikskribent, älskar indie och britpop och nötte som yngre bl a broder daniel som crazy, föredrar götets musikliv före sthlms, på sitt bröllop och sin begravning vill hon ha håkan hellström och soundtrack of our lives, hennes favoritband just nu är hästpojken och johnossi, hon är DJ, och hon har brutit sig in på en strokeskonsert när hon pluggade i boston.

mina ögon blev större och större under tiden jag läste. snacka om att jag fått nyvunnen respekt för den kvinnan. hon är mer än bara en dumglad nuna som messar på om kungabröllopet och sin klädstil (som jag förövrigt inte gillar).

dagens höjdare minst sagt.



godnatt

Once a failure always a retard

Bloggen och jag, ett late night booty call.

Om det vore så väl...

Eller nej, jag är inte upplagd. Ont i magen som så ofta annars. vet inte vad som har hänt, men alltid är det nån tid på dan jag bara viker mig i smärtor. jättetrist!


har varit på personalkväll vid gruvan. riktigt trevligt nästan hela tiden. var på en miniresa som tydligen skulle handla om vattensystemen runt sala, men som handlade om allt från visningsledarens föräldrars första dejt på bion i möklinta till att en liten pojke bröt nacken i en vattenrutschkana vid silverköparen på 50talet.. hehrm. jag och emma satt ängst fram i bussen och var trötta och dryga. när guiden sa att namnet möklinta bl a härstammade från ordet mö-klitta brast det. hysteriskt fjortisfnitter. jag skäms över mig själv, men är man trött i huvet så är man. därefter blev det grillning som slutade med att jag, emma och karro och a bunch of guys stod på (!) eldstaden och diskuterade p-piller...

hrm hrm. bra att man har roligt på jobbet iaf!

Nu måste jag sova. Imorgon ska jag börja packa upp mina väskor och på eftermiddagen åka till gruvan igen. kommer behöva bo där varje dag nu ett tag. särskilt som vi idag fick veta att det mestadels är engelska turer som går nu i juni. panic at the disco (i mitt huvud). tur att det alltid är någon schaktkant i närheten ifall man känner att man behöver göra slut på eländet. hah.


godnatt!




Find out all that you are, my california queen

En dag på stan följt av avskedsmiddag, en massa packning och en bilfärd senare var jag hemma. Hemma från stockholm för den här gången, kanke rentav för sista gången, vem vet om jag någonsin kommer bo där igen.

anyway.

har viss ångest som grundar sig i ett impulsköp igår. skor. fan!
svarta kinaskor i sammet dock. finfina, men oj vad jag inte behövde dem! Erika köpte likadana röda.
är dock sjukt nöjd med en klänning jag hittade. på hm... hrmp, så jag får skynda mig som fan att använda den då säkert halva sverige kommer glida runt i dem under sommaren..

Igår tog endel sthlmsgymnasier studenten. korsningen sveavägen/kungsgatan stank alkohol lång väg eftersom flaken stannade till vid rödljusen ibland ganska länge. pappa noterade att det rann (!) öl från ett av flaken. det liksom droppade/rann om hela lastbilen. haha! jag vill dock ge cred till whatever musikanläggningar de använde, för seriously, hela gatan pulserade. cooL


fika


djurgården i medvind, därav den sköna lejonmanen. och för aöö del, lägg märke till flinten...

läskiga spy bar-huset. tänker på vampyrer när jag går förbi det. blä.

nu väntar gruvplugg i enroma mängder. försöker att inte tänka på att jag har min första schemalagda dag nästa torsdag. försöker istället se till "alla" de dagar jag har på mig att öva och lära mig... heeh.

hjälp!

adjö


Personal jesus

Erika har klippt sig. sjukt jävla brutalsnyggt blev det!! tog en bild från hennes blogg.

here she is. folk säger att vi är lika. jag blir rörd.


En vackar dag ska jag också fixa tillbaka min älskade lugg. just wait. måste även göra något åt färgen. har blivit en glasspinne, som julia säger. det vill säga tre (eller för all del fler) färger i håret samtidigt, oavsiktligt, oplanerat och riktigt skabbfult. en riktig fulskalle är jag är atm. vad skönt det känns att säga det. fulskalle.

har hängt med sara och linda. var på stureplan och jag skulle som vanligt kändisspana. gick lika dåligt som vanligt. inte ens på sturehof fanns det några välbekanta ansikten. screw it. vi gick iaf och käkade och åkte upp till universitetet. kände oss sega så vi tog en öl/cider och drog hem skämstidigt. skyller på att sara hade tentat, linda skulle jobba tidigt och jag..  var bara osocial och dum. haha.


ungefär så här många kort tog jag idag. ett alltså. bra av mig.

erika messade och ville låna en scarf av mig. hon hade tydligen ett rävmärke (hennes och axels ord för sugmärke) på halsen.. jag skulle dock snarare referera till det ordet som en spyfläck... hrmp.

imorgon kommer hon till mig i sthlm. mamma och pappa också. jag ska släpa med dem på modemakt. ska även jaga reda på ett linne som jag vill ha (erika likaså och hävdar att hon såg det först... vilket är sant. får se vem som hinner först till kassan).

nu ska jag gosa ner mig i den skönaste säng jag någonsin kunnat kalla min. sista natten nu dock.


Take second best,
put me to the test,
things on your chest,
you need to confess,
i will deliver,
you know i'm a forgiver



godnatt




Lets get out of this country

jag fick just ett litet psykbryt. som så många gånger förut riktade det sig åt sj, internet, och så fick sig fenomenet pengar sig en omgång också. annars är det bara stabilt.

de andra tittar på en film som jag dömde ut redan vid namnet. hette nåt med kärlek och det är nån som jobbar i ett kök. kul söndagsunderhållning...

natten spenderades i saras lägenhet i "fyllehuset" som det kallas i stan. ett kul ställe att bo på. grannen levde upp till namnet och hade fest medan vi hyrde film, the countess. den var äcklig som fan och jag fick ont i tortyrnerven (som jag får ont i när jag ser tortyr och blod på film..).

bilder:


jag nöter trapphus


karin nöter trapphus


sara nöter trapphus


karin kör bil


sara leker bimbo. är egentligen bara sur över att jag sitter fram och inte hon... hihi

stans äckligaste skor. can't live without them. puss


en liten (läs ganska stor) del av mig önskar att hon kunde spola tillbaka veckan som gått och pluggat istället så att hon varit redo att skriva tenta imorgon. men nu kan man inte ta tillbaka förlorad tid. fan.


adjö


If you think love will come towards you like a warm summerbreeze...

magen gör ont. som vanligt.


antar att jag bara ville säga att jag lever


godkväll

The last post on the bugle

Locked in a room
Waiting til kingdom come
Although I felt elated
I felt like I was scum
I was carried away
Caught up in an affray



kryper ur mitt skinn. här och nu.

så fint väder och inget riktigt att hitta på. vännerna i biomörkret har ingen lust att gå ut. om en timme och en kvart börjar the waves och jag kommer inte att vara där. har inte duschat, har inte ätit och bara hinner inte.

fan.

har inte ens nåt gott att äta. tröstäta.

nejfan. två dagar tills jag sitter på sthlmståget för sista gången. längtar ihjäl mig. snart snart snart över! komemr ju dock ha tentan kvar, men jag vill inte tänka på det nu.

önskar att jag hade fyllt år redan, men än är det två månader kvar 


-.-


Declare guerre nucleaire

trött som ett as efter att ha lyssnat på saras grannars bråk klockan tre på natten. kuul. upp med karin som skulle till jobbet och drog från sala vid tio.

studenttåg, firande och därefter hotellet. äckelmycket folk och bara ett dansgolv öppet vilket gjorde upplevelsen närmast klaustrofobisk.

hrmp

familjen ska till avesta. fint väder så jag följer med. säga hej till karin på jobbet, fast hon skule iofs ha disken today.

nu nåt att stoppa i mig. avlider efter sexton timmar utan så mkt som en tugga i magen.



måste bara ägna en rad år fenomenet idioter. i sala stad finns det nog fler idioter än invånare. vissa dummare än andra. dessa vissa är mer än man orkar med och de förtjänar inte ens en sekund av ens tid eller tankar. så adjöss med dem!


i eftermiddag är det tydligen nån typ av minifestival på torget i sala. erika vill inte och jag känner mig också ganska seg. vem orkar stå och kolla på band mitt på dagen? jag menar please. åker nog in ikväll en stund. kan hända att det blir utgång efter att de andra varit på bio. den som lever får se.


jag kräks av att se somliga försöka.
önskar jag kunde skratta åt det istället.


adjö



one day is fine and next is black, so if you want me off your back...

sommar även idag. skönt!

ignet plugg idag heller, so far. har nästan bestämt mig att hoppa över tentan och bara åka till sthlm för att umgås med sara och linda. jag ahr varken råd eller ork att må dåligt nu, och när man faktiskt kan göra ett aktivt val föra tt må bättre, varför inte göra det? men jag vet inte. hur kommer det kännas i augusti när jag måste sätta mig och läsa in? piss förmodligen. damn.

kände att jag var tvungen att umgås med människor och smsade cissi. norrmanska ikväll!


det har blivit ändrade planer. det blir en tik istället för en hanhund. för mig kommer det ta ett tag att ställa om, är inte överförtjust i hondjur, men det blir säkert super. det är ju inte min hund så jag kan ju bara skita i den om jag inte gillar den liksom.. heh


Nu mat. mamma har kokat ägg. så ambitiösa är vi!

adjö



Can you feel a little love

Har insett hur mycket tråkigare inlägg det blir när jag är här hemma och inte i sthlm. Jag mår mycket bättre här, men jag framstår som en tråkigare människa. Händer inte speciellt mycket som är värda att skriva om, ser inte mycket, träffar inte många.

Inget plugg i dag heller verkar det som. har hittills vaknat och varit med mamma i sala. käkat glass med erika och förbannat att millis töjt ut shortsen jag hade på mig så att de inte satt åt i midjan.

ungefär så mycket kul finns att berätta.

eller nej, kan även berätta att jag förmodligen inte kommer klara tentan eftersom jag aldrig sätter mig och pluggar!
och att erika har fått ett par dyra vagabondskor av sin pojkvän. de är syndigt snygga och jag vill också ha nån som kan skämma bort mig lite! fan!


adjö

I know my love, I know it's easy to do

Juni. I'm thrilled!

Som vanligt pluggade jag knappt nånting igår och mycket lite idag. Har på nåt sätt lagt av, tagit sommarlov.. eller nej det har jag inte. jag har krupit in i en vrå i ett desperat försök att stänga ute all stress. vet inte om jag lyckas. jag lyckas dåligt med mycket just nu.


längtar tills på tisdag. då är tentan skriven och mamma, pappa och erika kommer till stockholm och hänger med mig en hel dag. därefter hem till sala för den här gången. ingen big city love för min del. eller jo, klart jag tycker om sthlm, men såhär och inte nu. enbart en stad kan inte göra en glad. trodde förut att det var sala som gjorde mig ledsen, men att komma ifrån staden fick mig att ine att det var den som gjorde mig glad mitt i allt.

mitt i allt.

utanför allt.


ute är det sommar och jag borde sola mig bleka kropp. borde byta till shorts istället för byxor som knappt sitter uppe längre. once upon a time var de tajta. i höstas. lägntar inte tillbaka.


adjö

RSS 2.0