Every time I think of you I feel shot right through with a bolt of blue

Sitter och gnider mig i ögonen som är trötta efter en lång dag med linser. mår lite illa pga matbrist som är för sent att korrigera nu, för jag är inte ett dugg sugen på nåt att äta. får börja på nytt imorgon och sköta mig bättre.

har alltså varit på stan i uppsala idag på eftermiddan med bara mig själv som sällskap. börja tröttna på shoppingrundor all by my self. man blir visserligen sjukt effektiv, men det är ganska tråkigt att inte ha nån att prata med! hittade iaf ginatröjan, ett svart nagellack, strumpbyxor och en ring (dock inte kubhelvetet). åkte sen till elisabetsjukhuset och hälsade på mormor som opererat knäet och därefter till sala.

jag är sjukt sugen på leopardkilklackarna med peeptoe som finns på weekday. 500 pix, sen är dom mina.. men jag vet inte. weekdays skor är så sjukt hårda och jag känner att jag kommer få skavsår på stortån. fan. då känns det som ett smartare drag att köpa de svarta platåkängorna från samma ställe. samma pris, bekvämare, men inte lika snygga.

återigen ett dilemma i den materialistiska flickans liv.

hade förövrigt en sjukt intressant föreläsning idag om ras, etnicitet och nationalitet. önskar att litteraturen hade varit på svenska för då hade detta varit en grym kurs! nu är den bara grym i ordens andra mening... suck

nu ska jag leka med kortspel på datorn och därefter terrorisera mina systrar. erika som fortfarande har ett opererat ben och millis som är tokförkyld. båda med lika kort stubin.

adjö


Om några år kan vi springa på varandra och säga så illa kan det gå

Jag är glad. jag har haft dagens första dos av flyt! Mamma messar och frågar om jag vill åka med henne från uppsala imorgon eftermiddag, helt utan att veta att jag faktiskt tänkt åka just till uppsala. och hon som almost never är där och nu ska hon dit, imorgon, samtidigt som mig.

det är nästan så att man blir religiös!

apropå det så börjar snart jonas gardell på tv.


har läst hälften av todays' duty. asså det är så galet jobbigt att veka själar som jag själv snabbt gör nåt annat. som att kolla på när markus krunegård var hos plura och mauro scocco och lagade mat till exempel.. det här med playkanaler är ju inte sådär jättebra alla gånger.. fan

blir till att läsa senare ikväll istället.

-.-


I'm confused

Idag har jag haft den sämsta shoppingdagen ever! EVER!

1: kubringen från weekday är slut överallt i hela stan och gjordes bara i en enda förbannad jävla upplaga, which means att jag aldrig kommer få ha den lilla godingen på mitt finger igen. blir så bitter när jag tänker på det att jag måste hålla hjärnan helt sysselsatt för att inte börja grina.

2: tröjan jag spanat in på gina (!) fanns i rätt färg och i rätt size, trodde jag. det visade sig att det var dvärgärmar på den och att jag skulle behöva M. letade.. letade.. men nej. den finns BARA i small! ingenstans finns den i M.

3: letade efter den svarta och silvriga ringen, den andra av de stulna. fanns den på ett enda skitHM i hela stan? såklart inte. inte heller i mörby centrum.

conclusion: Imorgon åker jag till Uppsala! kan hända att jag måste fimpa lite föreläsning för att hinna emd ett bra tåg, men då får det vara så.


nu: läsa om etnicitet och kulturell identitet. hade ju varit huur intressant som helst om inte boken hade varit på engelska. drar ner effektiviteten, koncentrationen, inlärningförmågan och ja... pretty much allt.

adjöThis is head

Så hette dom!

My pain, your thrill

Jag hatar prettobloggar. verkligen! folk som ska sätta krångliga ord på allt bara för att verka smarta och djupa. (och nej charlie ta inte åt dig, du inkluderas inte i detta hat, även fast din blogg kan vara något irriterande konstig ibland). jag har andra bloggar in mind som jag inte tänker name-droppa här. och förresten, det är inte svåra ord som är grejen, det är detta otroliga överdramatiserande. aaah. men jag antar att vi alla har olika stilar och sätt att uttrycka oss i skrift. jag ska iaf börja dissa prettobloggar! usch


jag överdriver inte när jag säger att vår nya föreläsare säger "öööh" mellan varje sats i en mening. det är helt galet! till slut är det det enda man hör och det riktigt kryper under skinnet på en. påminns om hur ofta jag gör liknande ljud när jag pratar inför folk och hur jag måste jobba stenhårt för att få bort det tills det blir sommar. vill inte vara sån som kryper in under folks skinn. inte på det sättet i alla fall.

hörde ett asbra band på nyhetsmorgon imorse! hur jag än lyssnade hörde jag inte vad de hette. pragramledaren sluddrade som om han vore dragen. irriterande. ska nu göra lite av min berömda research och återkommer med resultat.

en annan grej från nyhtersmorgon: nowhere boy!!! myGOD jag måste se den! och asså han som spelar lennon är ju helt otroligt skitsnygg! tydligen är han gift med regissören till filmen som är 39427 år äldre än honom och dessutom gravid med hans barn, men vadå. syns ju inte på filmen.

btw. ny knutkille spotted på stan i sala idag.


Turn it up and break it down, come on bring that beatbox back

Självmordsbomber i moskvas tunnelbana. två bomber, många döda. det är bara vidrigt. en måndagsmorgon påväg till jobbet and bang, you're dead. hoppas nu innerligt att ingen copy cat blir sugen att spränga sig själv i luften i sthlms tunnelbana just idag.

gick upp tidigt och trodde jag började ett. när jag är klar att åka ser jag att jag börjar tre... jej! ska följa med mamma till sala och handla fördelsedagspresenter åt millis.

som om detta inte vore nog så snöar det! varför ska det alltid snöa just när jag ska åka tåg? så sjukt irriterad att jag knappt kan skriva på tangentbordet.

nu ska jag betala några räkningar och tvätta skorna som oturligt nog var ute och gick igår och ser ut som jag vet inte vad.

adios 


No one likes no one else

Ännu en dag i gruvan. första hjälpen och hlr, brandskydd mm. hisskörningen fixar jag och emma på påskafton hade vi tänkt.
nu ska vi alltså vara i princip klara... ehmrhrhnrm.

måste bara säga hur otroligt glad jag blev i fredags när jag tittade på skavlan och ola salo var där. när han berättade att han gift sig och att de ska få barn. om det är någon i hela världen jag önskar ett barn så är det han! lyckligt är det barn som får en sån far!

nu ska jag packa ihop lite grejer som ska med till sthlm imorgon. första föreläsningen på nya delkursen komparativ politik. tydligen ska det vara den allra svåraste delkursen (låter ju lysande med tanke på att jag fortfarande inte gjort klart den första..). längtar inte! på tisdag är jag iaf ledig (vilket betyder jag, mitt visa-kort och sthlm stad) och på onsdag åker jag tillbaka till sala och firar påsk.

sweet as honey.

adjö


Du sa rädslan den går över

Jag ber en bön när ingen ser mig
Du har också mörka hemligheter
Bäst att vara på den säkra sidan tron
Att gardera sig, att inte bränna broar
Folk är idioter


Ikväll är det löningslördag vilket brukar kunna betyda att det faktiskt är folk på sala statt. själv tänker jag sitta och bli mobbad av axel och erika för att jag inte orkade vara med och spela monopol. med lite tur blir det nån bra film att roa sig med.

har suttit och tittat på gamla inspelade dom kallar oss artister. krunegård och howlin' pelle. linda kände nån som hette pelle almqvist som tydligen burkar ha ett helvete varje gång hives har släppt nytt (journalister som ringer och ber om intervjuer). hahaha. det problemet har nog iaf inte krunegård...

timo räisänen på så ska det låta igår. sjukt söt! jag och mamma satt och skrattade. pappa med. erika och axel dissade men ångrade sig lite idag.

nu när snön börjat smälta på allvar börjar jag tänka på sommaren. folk har börjat skriva facebookstatusar i stil med "sommaren 2010 kommer bli den bästa" och liknande. har lovat mig själv att aldrig någonsin.. för det första måste det ju vara bland de tråkigaste statusrader man kan komma på. för det andra, varför göra upp en miljon femhundra tusen planer varav många ändå kommer att grusas? och nej, jag är inte pessimistisk, jag är realistisk. ska lägga av med att planera, för man blir ändå bara besviken. let's face it: du blir inte bajsbrun av en svensk sommar utan lite hjälp av 44644342425timmar solarie, du kommer inte ha råd att åka på alla sommarens festivaler, du kommer inte festa varje dag, du kommer inte åka på en eurotrip med bilen.. så fort du får sommarlov/semester kommer du: jobba röven av dig, alternativt sova bort årets härligaste månader, ligga packad vid ett festivaltält och inte se ett enda band, dra på dig allsköns könssjukdomar... för att bara nämna något. jag vet av egna erfarenheter att det blir inte mer än en festival, det blir ingen eurotrip, det blir inte norrmanskas uteservering every single day. saken är den att jag tror att folk har jäävligt lätt att säga och lova saker till höger och vänster som de inte kan hålla. tyvärr är det så. och eftersom jag inte ser det som ett problem, att faktiskt mena allvar med mina planer, så har jag bestämt mig för att helt enkelt inte ha några. det blir bättre så.

nej. aldrig att jag orkar sitta och planera upp "tidernas sommar". jag ska jobba. det känns inte helt hundra än så länge, men det lite tur blir det bra. ska även försöka fundera ut nästa drag i spelet som kallas livet. där mina vänner har ni min sommar 2010 än så länge.

nu har jag mensvärk och tänker gå och lägga mig.

adjö

Du var där när jag kröntes kung

Har varit till gruvan och hängt med emma. efter 155an åkte vi hem till henne och sa hej till karin som vaktade barn. var till åkrahallen och köpte godis åt erika och axel. sara jobbade. köpte filmer också.. som jag visserligen redan sett. dock är de så bra att jag måste se dem igen.. eller ja.. hur många gånger har man sett american history x? tre? fyra? hundra? sen blev det mel gibsons the patriot också. heath ledger i den.. ååå ja!

eherm

det regnar ute. kasst promenadväder. kan hända att det blir en film. känner dock sällan speciellt stort filmsug när det är mitt på dagen.

har haft kent på i bilen nu några dagar och oj vad jag inte kan sluta gå och sjunga på idioter!

sjukt shoppingsug just nu. på måndag ska jag nog gå till weekday och köpa en ny ring. har drömt om den två nätter i rad nu.. jag behöver en hobby!

don't you step on my blue suede shoes

designen klar, jag mår mycket bättre och har just fått i mig lunch i form att nybakat bröd.

change of plans återigen.
tar nu och styr mot centralen och tar pendeln till älvsjö där pappa möter upp. ut i rusningen med stor väska. wish me good luck!

adjö


Wake me up before you go

change of plans.

pappa är i stan.. eller nej.. i utkanternas utkant. economic som jag är tänker jag då åka med honom för att spara några kronor (att köpa ny kub-ring för) genom att ta pendeln ut i obygden (mitt i rusningstrafiken en fredag, hehe) för att sedan bli hämtad av honom och chilla i bilen hela vägen hem. lovely!

alltså har jag några timmars dötid då jag tänkte försöka mig på att snickra ihop en ny header till bloggen. får se hur det går och om det blir nåt värt att använda.


Hearts of iron

jag har sorg. materiell sorg, vilket iofs känns mest i plånboken, men i alla fall..

mina ringar blev stulna igår. weekdayringen och min nya svarta. mina bebisar!! mår dåligt när jag tänker på det. vilket subba tar nån annans ringar? aaah.

tänker köpa nya. kosta vad det kosta vill.

sjukt onödigt dock.


ska snart dra mig neråt centralen och åka till sala. mår jättekonstigt idag. tänkte först att jag nog är bakis, men slog snart det ur tankarna med tanke på att jag varken är törstig eller har ont i huvet. jag darrar, mår illa, är trött och känner mig allmänt weird. egentligen vill jag bara ringa mamma och ställa till med en scen så att hon kommer och hämtar mig med bil så jag slipper åka tåg. tänk om mitt tillstånd förvärras liksom.. å andra sidan skulle jag ha sjukt dåligt samvete imorgon om jag tvingade iväg henne hela vägen hit i bil.

uh.

låt bara hoppas att jag inte blir sjuk på tåget. typ kräks eller nåt. haha. vore ju inte toppen direkt.

aja

goodbye

It starts fast but it ends so slow

Saker man gör på fyllan när det är 17 minuter till tunnelbanan går: mäter hur lång perrongen är i steg.. om nån ligger sömnlös och undrar hur lång den är vid universitetets station så kan jag svara att den är 196 steg lång.

tar och går igenom kvällen mer imorgon. nu ska jag försöka sova fastän huvet fortfarande snurrar.

wish me luck.

adjö

Let me take you by the hand and lead you through the streets of London

Laddar upp inför tenta med att lyssna på bd och värma mina kalla fingrar. har varit ute och gått i en timme för att rensa hjärnan. funkade sådär. är rädd att jag ska ha missat något viktigt, att jag inte ska kunna sätta egna ord på begrepp och formativa moment. jag hatar formativa moment. har egentligen inte ens förstått vad det är, och nu ska det alltså skirvas tenta.

längtar till det är klart. till tentapuben där ölen och cidern kostar 25spänn.

ska ta och duscha nu och låta håret lufttorka. gjorde det igår och tyckte att det blev fluffigt och fint. sen kommer jag nog öppna böckerna en gång till. I know I will. men jaja.

adjö

if we don’t leave now we'll find ourselves with no way home

BD - Go my own way

bättre blir det inte. tänker på sommar och roadtrip. underbart

Svart är ingen färg det är så man känner sig

Känner att snart får det räcka. av tidigare erfarenheter vet jag att det går som allra bäst om man tycker sig ha pluggat lite för lite. har varvat politikboken med änglar och demoner hela dagen och börjar känna mig trött i huvet. vill åka till rom! dock slippa allt dödande och äckel som beskrivs i boken..

anyway. mamma hörde av sig idag. hon satt med en kaffe på johanssons och läste min kommande kurslitteratur. hoppas att vi bara behöver två böcker till kommande delkurs. på litteraturlistan står det 6 (!!!) men jag hoppas på att vi kan få ut några som kompendium. annars må fan ta sthlms universitet!

nu åker jag säkert fast för skolhot, men då får det vara så. ska ändå härifrån senast i början av juni.

ska nog öppna dörren till rummet. har bara varit utanför det två gången på hela dagen. för att äta och duscha. luften börjar ta slut.

adjö


Du säger att det är tufft att va tjej, att du inte vet om dom gillar dig

Idag verkar inte min blogg vara populär alls. kanske har kenza åka utomlands ännu en gång.. kanske har kissie gjort nån ny operation/utfyllnad på sin kropp..

oh my! kikade in på respektive bloggar och jo, båda stämde. är jag synsk or what?

dock tror jag inte att just de bloggarna stjäl mina läsare. i så fall vore mina läsare en aning splittrade i sina personligheter.. men vem vet?

ska nu logga in på skolans forum för att se om de bestämt sal och sittplatser för tentan ännu. inte långt kvar nu. om 48 timmar är den skriven (förhoppningsvis) och inlämnad och jag är på tentapub. heh.

är jättetrött. kom på mig själv med att längta till helgen, men kom på att jag dela har korthelg, dels har gruvutbildning på söndag. såg på face att det tydligen är invigning för nya repan på lördag också. vore ju lite kul faktiskt. lite mingel och annat. we'll see!

något kommer hända mig klockan 14:37 någon gång under mitt liv! detta klockslag dyker upp med jämna mellanrum både nu och då och lite varstans. minst tre gånger i veckan tittar jag på klockan precis 14.37, ibland till och med oftare. mer än en gång har jag fått mail som är skickade 14.37, bussen jag tog hem om dagarna ett år på gymnasiet gick 14.37.. det är säkert flera grejer som jag inte kommer på just nu, men de där siffrorna börjar bli otäckt bekanta. om mitt liv hade varit en thriller..... I'm just saying.. usch

godnatt

Alla barn här har ett trasigt hjärta, och alla barn här bor i samma stad

Jag skakar. blodsockret har nått en riktigt jobbigt låg nivå. alltså den där punkten när man darrar, huvet är tyngre än en finlandsfärja och tanken på mat gör att du vill kräkas. skitjobbigt. ska ta mig i kragen och äta nåt så fort jag skrivit klart det här. nu måste ni som läser detta tro att jag är en destruktiv liten självsvälterska, men icke! anledningen är att dagen gått i ett flygande fläng och jag inte hunnit få i mig någon lagad mat än. frukost, banan och fika trycker upp sockret i höjden och sen ner som en störtad kråka. ujuj.

hur som helst. åkte från sala på förmiddagen efter att ha varit smakråd åt mamma som handlade kläder. stockholm hälsade välkommen med en spya mitt på perrongen. fyfan. har gått och undrat om den smittat mig med magsjuka hela dagen. förmodligen inte, jag gick ju liksom bara förbi den.. heh.

när jag kom till åhléns var sara redan där och vi kollade make up store, väskor och skor. linda mötte upp och vi tog långfika på muffin bakery. därav mitt då skyhöga, nu helveteslåga blodsocker. men gott var det! pluggprat men mest annat. försökte få linda att förstå varför en storstad är aningen bättre än en småstad i vissa avseenden. hon tyckte till exempel att det verkade mysigt med bara tre krogar... hmm well. don't know about that.. gjorde henne även lite rädd för gruvan. ser fram emot när de kommer dit i sommar, haha.

nej, nu börjar det bli svårt att pricka tangenterna.

adjö for now.


I'm a better man, moving on to better things

Ett gnagande samvete på grund av min bristande självdiciplin. ligger och småpratar med erika istället för att läsa om sveriges medborgarskap i eu och dess konsekvenser.. skulle kunna tvätta, packa ihop lite, duscha, ja vad som helst.

ska möta upp sara o linda vid åhléns city imorgon, 13.00 sharp. blir nog 10.59 tåget och hoppas på att det går trots att det tydligen ska vidersnöa igen. suck

erik o mackan kl åtta. yes. boston tea party vid tio, vet dock att jag kommer bli nedröstad. får bli reprisen på fredag natt.

nu blir det bloggläsning och sen förhoppningsvis några rader plugg.

ajust. har fått en bok om mindfulness av mormor. tydligen ska jag ha den att lugna ner mitt sviktande psyke. haha. ska bli riktigt spännande att se hur och om den hjälper!


All we know is that we don't know what it's gonna be, please brother let it be

Tänker att jag vill skriva nåt underhållande. Känner samtidigt att jag har alldeles för lågt blodsocker för något dyligt. Lågt blodsocker yttrar sig på mig ungefär som en bakfylla: Ont i huvet, yr i huvet, ljudkänslig, dåligt humör, illamående. Touché! på pricken samma symptom.. inte samma medicinering dock. tycker synd om den som botar hunger med ipren.. fattig student som jag är händer det dock att jag botar min med novalucol.. which can't be too good. men nån gång ska man väl leva "on the edge".. som reklamsloganen uttrycker det: "what's your thrill?" 

hehrm

är dock på gott humör. slipper ödsla energi på sj just imorgon. putsar knogjärnet tills på tisdag istället då jag förmodligen måste knacka en vresig pendlare för att få plats på ett tåg mot huvudstaden... men det är så det är den här tiden på året. eller jag vene. pendlare är nog bittra året om.

nu tänker jag göra räkmacka och te.


Don't put baby in a corner

Hade det inte varit för att jag stängt in mig i en bubbla hade jag tagit mer illa vid mig än vad jag gjort.
kan inte säga att det inte känns konstigt.

ge och ta heter det väl. I'm a giver. och somliga i min närhet är mer för att ta..


våren försvann lika hastigt som den kom. inatt när jag körde hem från sala var det is på vägen och snön kväver de små vårblommorna som kikat fram längs husväggen. tydligen blommar det snödroppar under snön. har även börjat synas hur äckelsnön kvävt bärbuskar och granar. onödigt.

blir inget sthlm imorgon. åker tillbaka på tisdag för att hänga på fik med sara och linda och diskutera nåt så halvkul som politik. yeah


förresten. varför ska dirty dancing gå på tv4film i tid och otid? patrick swayze är död och har varit ett tag nu. get over it.

var jag okänslig nu?

adjö

I still find it so hard to say what I need to say

varför, varför, varför dödar de John Coffey i the green mile?

det är plågsamt att se. därför har jag ryggen mot tvn.

the boat that rocked var en riktigt härlig film. se den! om inte annat för söthuvets skull. nu ligger vi på golvet och har ont i magen. karin reste sig med meningen "å jag behöver verkligen en tops!". spännande!

ska snart ta och köra hem.

vill gå ut. skulle vara sweet. har inte varit ute på en månad snart.. almost rekord.

nu hämtar hon ännu en tops.


jag hade inte haft något emot att dansa till grym musik i västerås just nu. hade ju varot kanoners!


goodnight

How does it feel
To treat me like you do
When you've laid laid your hands upon me
And told me who you are
tell me how does it feel?

citron o lakritsglass hemma hos sara. p bordet står chips, godis och annat kul och mindre kul.. mangojuice bland annat, som smakar precis som i tanzania. det vill säga skit.

låt mig fråga: hur ofta är det punka på bilen? hur ofta?!

behöver jag ens säga att det var det på min idag?

mer än vad blodtrycket klarar av. som tur var fixade pappa snabbt.


nu väntar the boat that rocked. har ont i ögonen av linserna, men det ska nog funka. inget som inte lite ipren kan bota liksom.


adjö

Go my own way

National treasure 2 på tv.. känns väl som att njaa.

fika med karin, erika och axel idag. träffade sara ulander på kicks där jag försökte tänka ut en plan för framtida hårfärgning. kan blir sjukt kul! har just nu big plans..

förövrigt hade jag en bra hårdag idag. volymigt och vågigt och bara allmänt fräscht, tyckte jag.. "men fyfan vad slitet det är, ser ju ut som ett enda trassel. usch va stripigt och hemskt, klipp dig!" var mammas syn på saken..

jaja

imorgon blir det hårdplugg och promenad på dagen och film hos sara när kvällen kommer. sweet! skulle gärna se en öl eller två, men det kan det hända att det bara är jag som är sån.. hm. karin vill dessutom se pojken i randig pyjamas.. har man sett den en gång så utsätter man sig inte för det igen! inte för att den är dålig, tvärtom! bara så sjukt sorglig! we'll see. kan hända at tjag ger med mig och ser den, om jag får välja film nr två!

adjöeller nej just det, glömde jag säga att jag är förbannad?


You just can't control it

Tätt mellan inläggen. Har pluggpaus. Sara skrev på fejs att hon är redo för psyket. Lyckligtvis känner jag inte så.. inte än. Känner snarare att damn, det här ska vi fixa! Tänker på de gånger jag i min glans dagar (högstadiet) lyckades plocka 85 av 84 möjliga på so-proven, fick mvg+ på mattetesten.. ja ojoj. så det kan svänga när ribban höjs.

Jag tror helt enkelt att min hjärna är i chock. att aldrig behövt anstränga sig för att nå toppbetyg börjar märkas. det gjorde det i vissa fall redan på gymnasiet, men nu....

Lyssnar på audio bullys och undrar om det inte är dags för en dusch snart. måste fila fötterna. onödig info? mhmm kan hända.

oh just. om man ska lyssna på audio bullys så ta de låtar som är mer house. hiphop är skit. gimme that punk och flickery vision är grymma! och remixen på kill bill-låten.. vad heter den? my baby shot me down typ...

behöver/vill ha en vårflört även inom musiken.. någons om har nåt bra tips?

känner att näe, nu är det some serious low quality bloggin' här. haha.

"ät skit och dä"

och just. jag tkr det är awesome att du har sökt uppsala istället julia :D

adjöupdate 15 min senare: Min gruvkollega Marcus är med i nya comviqreklamen! way to go man!
I'm trippily visioning you sat here with me

Tänker inte kommentera pluggandet. For now on råder radiotystnad från den delen av mig, av den enkla anledningen att det är rent ut sagt skittråkigt att höra någon annan gnälla om hur mycket den har att göra.

Försöker just nu hålla värmen i huset och fixa fram mat tillsammans med systrarna. millis leker med bluetooth på min och hennes mobil. vet inte vad mer man kan vänta sig av en fjortonåring... erika har precis kommit hem från städjobbet med sitt opererade ben. hade nog hjälpt henne om jag bara kommit ihåg att hennes ben förlorat lite av sin kraft. Har inte direkt varit till hjälp under läkningsperioden. har råkat sätta mig på benet, slagit det, dragit i det, ja allt möjligt som jag brukar göra har jag gjort, dock med stor klagan från henens håll...

heh.

idag har det rasat snö från taken. när man minst anar det hörs ett konstigt ljud och mängder med snö passerar fönstren med riktning marken.

imorgon blir det fika med karin och erika. looking forward to it! ett skönt avbrott i allt det tunga.

adjö

Du har din, jag har min diagnos

Vi har fått pianot stämt. halleluja vilken lycka! tangenterna är putsade så till den grad att man nästan halkar med fingrarna. firade med att riva av dark star med bd. en glad låt.


mamma har suttit och läst hm-magazine och gnällt över hur fult det är när killar har linne. när hon dessutom såg en bild på russel brand i leggings fick hon smått panik. hahah

nu hottar jag upp med diverse pics.


bus med millis myra. som hon förövrigt sytt själv. jättesöt!


min nya bebis. weekdayringen!


nån gång som små kört "om din hand är större än ditt ansikte har du cancer?" jag kör numera "om din hand är större än ditt lår, ät godis" vilket jag lytt och ätit kexchoklad till teet. yeahbaby

imorgon sätter tentaplugget igång på riktigt. är lite rädd över att min obefintliga koncentrationsförmåga och mitt avsaknande av diciplin kommer sänka mig, men skam den som ger sig! fick reda påa tt jag bara behöver klara en enda frågusling för g, så det ska nog gå vägen!


Flickery Vision

hittade ingen jacka på stan. det är väl märkligt. egentligen spelar det ingen som helst roll hur stor staden är, hur många butiker det finns eller hur stora, flashiga och dyra de är. ibland duger det minst lika bra med små.

vet inte vart jag vill komma. ingen jacka, men jag köpte en ring. igen. fan. hittade en till jag vill ha. det börjar bli en sjukdom.

smsar med mormor. hon är så snäll och hör av sig titt som tätt. undrar hur jag mår, vad jag gör och ibland vill hon bara säga att det är bra att jag finns. kom på nu att jag inte hört från mamma på länge. men hon jobbar mycket. I don't blame her.

jag är på jakt efter de perfekta skorna. det är svårt. de ska vara bruna tror jag. har så många svarta redan. och vill ha tre par svarta till... aaah. har redan skrivit en lista på vad jag vill ha. högst upp står ett mörklila läppstift från make up store.

var in på åhléns city idag, vilket jag vanligtvis brukar undvika eftersom man får panik och blir yr i huvet därinne. hundra vånigar, en miljon människor och allt är bara too much. kände mig nertvingad till nedre botten och film/musik-avdelningen. asså jag hade kunnat spendera tusen spänn på musik, inga problem. mattias alkbergs nerverna, en specialmegadeluxedubbelCD och dvd med BD, salems nya, nordpolen (de riktigt bra måste man ju bara ha på cd så att man säkert kan spela den för sina barn.. och ja, jag vill att mina barn ska lyssna på nordpolen!). Hittade även lite gamla dylanplattor som skulle vara kul att ha bara för att de liksom är kult... och knife. åh ja! snygga omslag och bra innehåll. love.

om en halvtimme börjar åh herregud.


jag börjar få för långa naglar för att skriva på det är tangentbordet. äckligt. fram med filen.

Du kom från onda sidan

Update.

Ett litet trauma har utspelat sig här på rostocksvägen. Johanna sätter gaffeln mitt i ett lingon som fullkomligt exploderar. Helt plötsligt ser det ut som att någon nysit blod över hela hennes nytvättade tröja. Efter gnäll, skrik och panik trycker N ner hela tröjan i en kastrull med kokande vatten och rör om.

fläckarna borta. lugnet återställt.


tydligen har kth varit mordhotat. scary ass motherfucker. eller nej. ksk var ju mordhotat två ggr och inte fan hände det nåt. polisen var iaf all over the place från inslaget på tv. i underjorden märktes då inget. sara och jag skojade om hur gärna man skulle vilja fyra av ett skott på t-centralen under rusningstrafiken för att rensa på folk så man kom fram till perrongen snabbare. vore ju nåt!

vidertrött. gick upp tio över fem imorse. ska nog sova ganska tidigt så jag inte sabbar hela dagen imorgon. måste hinna plugga, men först ner på stan. ibland önskar jag att jag kunde hämta ut ett litet sällskap ur garderoben. han/hon skulle kunna gå på stan, ta en fika, festa, plugga och gå på bio med mig. har ju faktiskt pretty damn tråkigt om dagarna som det är nu!


ser nu att semir har fixat ihop vår gruppuppgift. he's a doll!

godnatt

Ångesten gamla vän, kom och sitt här på axeln så rider vi ut i natten

Dagens upptäckt: Människor står hellre på bussen än sitter brevid mig!

hahaha

idag fanns en ledig plats på bussen såhär i rusningstrafiken och den var brevid mig. jag hade inte ens väskan på det andra sätet. det var helt tomt.

Sådant får mig att fundera. först de snabba "ser jag äcklig ut? när tvättade jag håret senast? har jag gjort en grov sminkmiss? har jag snor i näsan?" dessa frågor får ju snabbt sina svar av min lugnande hjärnhalva: "håret tvättade du imorse, du har knappt nåt smink, du är inte snorig". så tack bra. lugn igen. i två nanosekunder. sen kommer de lite djupare spekulationerna: "ser jag så oinbjudande ut att folk hellre står än sitter brevid mig? hur är min approach egentligen? ser jag ut som ett vandrande lik som skulle kunna bita dem och göra dem till zombies om de skulle få för sig att komma för nära? nejmen seriöst, är det så att jag ser sjukt otrevlig ut? i sådana fall är det ju verkligen nåt att jobba på. jag är ju förfan schysst!

eller?

detta var SÅ inte en bra start på min pluggkväll!


idag diskuterades det drömmar efter seminariet. hade inget kul att komma med. diggade en persons dröm. att glida runt på en enorm sjuttisflaska på sveavägen klockan 3 på natten! ballt! om man ändå drömde så häftigt. efteråt berättade jag lite i smyg för linda om min dröm förra veckan.. att prettyboy gick igenom min tvätt (ren), tog upp en bh och ba "hah! det här är inte din!" varav jag svarade "men joo!" och han "men neej såhär stora är de ju inte!"

här kommer alla komplexen på en och samma gång, typ.

imorgon är jag ledig och tänker åka till stan och jaga jacka. vill ha en grå. vårjackor har jag många. en blå, en grön, en rosa, en grå (kavaj dock) och en röd. nu saknar jag en ljusgrå. har nog en i sikte. vi får se.

adjö

Bang bang, my baby shot me down
Cold creek manor

Kollade på en äcklig film igår. Ormar i hela huset, lik i ett hål i marken, ett psycho med avlivningsyxa.. gick och la mig en aning skakis.

Sitter och ska bestämma om jag åker till sthlm idag eller imorgon. hjärnan säger idag, hjärtat fullkomligt skriker imorgon. Har bara tvättat en av två maskiner, har inte hunnit (läs orkat) plugga.. hjälp

omtentatillfälle den 13 april. det är långt fram. måste försöka fixa restkursen. måste även göra ett ärligt försök på nästa tenta den 25e. omtenta på den är inte förrän 6 maj. fyfannu ska jag iaf göra lite förberedelser för att underlätta kommande tentaplugg.

adjö

This is my life

jag erkänner. jag kollade på halva mello. och till vilket pris? jo att ha "manboy, manboy, you can call me manboy" på repeat i huvet. Not worth it I say. Fel låt vann, som vanligt. Är det inte det jag sagt? att mello är till för de som kom tvåa eller sämre i idol? hon som vann förresten. en av de segaste låtarna i världshistorien. kul att sverige ens kommer komma till final i euro...

ett skämt är vad det är. Salem, du är finast!


nu blir det film.

Gimme that punkjaaa :D

Snyggaste tjejen i tredje ring

Sitter vid youtube. Lyssnar på simon norrsveden.. för vem fan kan få en riktig vän i stockholm? ja det man kan ju undra..

anyway. Har bakat vit kladdkaka (!). ska tydligen ätas med hallon på. kan bli gott. ska ta kort tror jag minsann, bara för att sen kunna visa mamma att jag visst också kan!

"men vafan, har du anorexia eller?"
den kommentaren fick jag när jag bestämt sa att jag inte ville ha pizza ikväll... av kära mor såklart. ja verkligen, för när man inte är sugen på 110% flott och inga nytigheter alls, då har man anorexia. ring psyket.

ögonen kliar och inom en relativt snar framtid verkar det inte bättre än att ännu ett pälsdjur flyttar in här. hur ska detta gå?

markus krunegård är tillsammans med en känd stylist. hon är äldre än honom. ett år. ser ut som minst tio. millis är förkrossad. jag är förundrad. ser henne på bild och tänker att tydligen är utseende inte allt ändå. känns ju skönt att något är som det ska i denna skeva värld.

för skev, sned och vind är vad den är. min värld måste lappas, lagas och sys ihop just nu. att kunna göra allt, bli vad man vill, bo vart som helst begränsar mer än det släpper oss fria i min mening. hade man bara haft färre valmöjligheter hade man inte tvingats vara så jävla pretto i sitt val av liv. allt ska hinnas med, jobba, resa, plugga, festa, knulla. men akta dig för att göra något av det lite för mkt. man ska vara snygg, smal, hälsosam, trevlig, intelligent och svår. fan vad svår man ska vara! man ska förstå poesi, hitta dolda budskap och läsa mellan raderna. är det konstigt att man stänger av och lägger ner? är det konstigt att unga som kanske inte är födda med alla dessa naturliga förutsättningar väljer att ge upp sitt liv på ett tågspår?

nej fyfan.

nu ska jag rensa tankarna. sjunga kanske. eller köra bil. fort. och ja, ibland skiter jag faktiskt fullständigt i miljön!

Lika barn leka bra

hem ljuva hem.

eller jag vet inte.

vet inte riktigt vart mitt hem är nu för tiden. har fått sagt att mitt fd hem aldrig med kommer bli det igen iaf.. tack mor. och sthlm känns inte som hemma. kan inte helt plötsligt bli hemma i någon annas hus. jag är alltså hela tiden på flyende fot känns det som. två nätter här, tre nätter där, en vecka där. bära kläder, planera, åka tåg, åka bil, buss och tunnelbana.

det tär. det gör det verkligen.

inga planer för helgen. erika tänker inte vara hemma. skulle vilja träffa ett känt ansikte och försöker komma på nåt som skulle gå att styra upp med inte alltför stor möda. man måste även komma ihåg att jag lider av insomnia sen några dagar tillbaka, samt har puls och blodtryck långt över vad man borde ha. är stressad 24/7 och om någon petar på mig blir jag förbannad.

nån som vill ses? ingen?

syskon i skolan och föräldrar på jobbet. imorgon blir en dag all on my own. hade hoppats på sovmorgon, men det kan hända att det blir en enda lång tortyr även inatt.

vill bli frisk från förkylningen också.

hur lång får önskelistan vara?

adjö

Berätta för alla om mig

Filmen var bra. Leo var vacker som vanligt och miljöerna var toppklass. Snyggt filmad, grymt manus av boken, och ja.. speciellt läskig var den ju inte, men väldigt psykologisk. Precis osm när man läste boken visste man varken ut eller in när eftertexterna kom. Good work I say!

ska snart åka till universitetet. grupparbete inför onsdagens seminarie. kul att det bara är två föreläsningar kvar innan tenta. kul att det är hela två seminarier kvar innan tenta. kul att det är tenta över huvudtaget...

ute blåser det mördarvindar. mina öron kommer börja göra ont som alltid när jag går ute i vind. fan. förkylningen är a bastard och har inte låtit mig sova inatt heller. snart möglar jag inifrån om jag inte får en god natts sömn.

later.


If this wouldn't happen, then I'd bite my lip

Förlåt mig fader ty jag har syndat.. typ. slängde ut 150 spänn på en ring. den lilla boxen på weekday. mkt pengar för en liten skitgrej, men vad gör det om hundra år. heh

huvet dunkar, men jag är glad, för N bjuder på bio ikväll. Shutter Island. ohyes. läste ut boken precis nyss. tror det var det som satte igång huvudvärken. har nog knytit en knut på hjärnan, om man kan göra det. man visste varken ut eller in när man slog ihop boken. irriterande! får se hur de löser slutet på filmen!

nu måste jag läsa ikapp det jag missade på föreläsningen, läsa inför morgondagens föreläsning, kolla på frågorna till grupparbetet och seminariet, packa ihop tvätt och ta ut linserna. har grus i ögonen känns det som. antar att det är förkylningen det med. blame it all on a bad cold liksom.

vill att det ska bli vår. provade skapligt snygga glajjor idag. köper senare när nästa csn krälat den långa vägen in på mitt konto. vet inte varför, men jag längtar till sala. trodde verkligen aldrig att jag skulle göra det. lite separationsångest kanske? vill sitta på johanssons uteservering. utan jacka och med solbrillor på näsan. käka glass i parken och allt annat sånt man brukar göra. ååh

fick ett sms av syster idag. hon kände av baksidorna av sala. att känna sig tvungen att dra ifrån ett café pga av att vissa idioter inte kan styra ögonen till sin egen kaffekopp. patetiskt. man kan glo, och så kan man glo. de glodde. haha poor.

imorgon tänker jag försöka hinna med 15.45 tåget, för den som är intresserad. får se hur det går. gillar inte att ha bråttom nere i tunnelbanan. folk går ju så jävla sakta hela tiden!

eller är det jag som går fort?

don't know.

adjöMörkertal

Förkyld och sjuk. Trist som fan. Känner att jag itne kommer orka dagens föreläsning. Har försökt läsa, men hela ansiktet dunkar när jag lutar huvet neråt.

Tänker åka ner till stan och trösta mig på weekday. med lite tur finns det nån vacker employee att vila ögonen på. ärendet är iaf att köpa nåt åt E.

Lyssnar på Nina Rochelle och tänker snart ta och fixa lunch. Asså, detta låter litegrann som kent typ.. inte senaste skivan, utan äldre kent.. helt okej. inte dåligt, inte jättebra. med tanke på att "du är så yeah yeah, wow wow"-killen är med i bandet så är det väl över förväntan....

Jag hade glömt
Att jag blivit dömd av er
Jag glömde bort
Eller var det bara tanklöshet


Dålig hårdag idag..

Hem imorgon. Längtar.


We were so pretty, now this is it

efter att ha tjatat på erika hur lika dessa två herrar är (eric idle i monty python och carl barat) så tänkte jag att jag skulle fixa ihop "lika som bär"-bilder. Hittade dock inga perfekta där det syns hur lika de är. fan.

men asså ganska ändå! syns dock bättre när de rör sig.


om en halvtimme ska jag kolla på Åh herregud! Gardell är lika flippad som vanligt, men det var rätt bra förra gången tyckte jag nog. Sen ska jag läsa ut shutter island. sjukt spännande. can't wait tills jag får se filmen!

anna tkr att det är läskigt att hon är färdig lärare om en termin. jag tkr att det är ballt! den som ändå var nåt, hade en yrkestitel! galet kul!

adjö


I loved you first

Någon har skottat ordet vår på isen alldeles vid tågbron över stocksund. lite motsägelsefullt ändå. vår på is.. men jaja. lite kul var det iaf. dock måste det varit med livet som insats med tanke på hur tunn och på sina håll smält den isen börjar bli.


har festivalångest. arvika eller PL? lovade mig själv litegrann i smyg förra året att aldrig mer åka till peace.. nu presenterar de en helt galen line-up som gör att man känner att man nog skulle offra en lem för att åka dit.. arvika å andra sidan har också en grym line-up, inte riktigt lika bra som pl, men arvika har ett trumfkort, babyshambles.. nu vet man ju iofs aldrig med dem, så att åka ända dit för att se dem vore ju en stor chansning... sen är det väl typ dubblet så dyrt med pl... åhgud varför ska festivaler få storhetsvansinne efter några år?

snart är det vår. jag vill ha en vårflört!! en seriösare än förra året. this time is gonna be a good one.. måste bara hitta nån. har en kandidat, men även han letar ju killar att flörta med. livet är hårt ibland. fan.

mat snart. spaghetti. och jag längtar.

ladda ner navets ep från deras myspace (ser fram emot att höra julia säga mySPACE, ehehe) 
erika, jag vill se den på våran dator på torsdag när jag kmr hem, annars......

later

Du har levt livet och låter mig leva det

Föreläsning 15.00. Måste försöka hinna läsa lite. Det handlar om EU. Hade varit intressant om det inte var för dessa enorma mängder texter! Ingen idé att ens försöka hinna ingenom allt. Välja ut det viktigaste.. vad är det viktigaste?

Jag är ingen bra student. Har insett det och ska ta mig ur det så fort jag känner att det är läge. Det vill säga inte nu, mitt i en delkurs.. tenta 25e. fyfan

Solen skiner. ta en promenad? orka. har inga bra skor, ingen bra jacka, mössa eller vantar. fortfarande viderkallt i detta jävla land.

Såg nu att det inte alls ska handal om EU, utan sveriges styrelseskick efter EU-inträdet. Bite me!! vad ska man då läsa 150 sidor om eu för då? tell me!

I'm losing my mind!


Dålig på vardag

Tired of impressing, tired of proving myself to people that I tought already knew me
Tired of showing off, tired of trying
Nothing's for sure and nothing's for granted
Tired of taking back instead of having
Tired of giving with you never sharing

Things I used to know ain't easy no more
Step by step is how I go on
I try to remember how I thought
How I did when I was on top of things


Night by night they come to me
The demons to remind me of great grief
Of how I earned all this
Of how the reason to all this is me, me, me
Even if I never disagree
Sometimes it's more than I can take
And I break and I break and I fall apart

(delar av) I can't stop - Laakso

Idag lyssnar jag på Laakso, inser att jag borde äta lunch, pluggar för lite och tänker för mycket.

Linda fyller år. 24. När jag är 24 ska jag ha kommit på vart jag vill ta mg i livet. Åtminstone åt vilket håll.

Sista föreläsningsveckan innan tenta. grupparbete och två seminarier kvar. hjälp.

jag vill se remember me, som har biopremiär på fredag. har väl kanske inga höga förhoppningar på den, men pattinson är fin att se på. förövrigt är det jättemånga filmer jag vill se nu. ingen här har tid. jag vill inte gå själv. fan!

idag såg jag en perosn som åkte fyrhjuling på motorvägen.... utan hjälm... somliga leker lite extra med döden såhär på måndagseftermiddagen.

har ont i huvet. solens fel.

adjö


Det krävs mera än så för att skilja oss åt

Gårkvällen på sigurd i västerås med Julia och Sara. Det var fantastiskt. Markus Krunegård var fantastisk. Så vacker. Känsliga ärliga texter och melodier som tränger sig in och fyller kroppen med känslor. Han liksom bara är. Går upp på scen och kör sina låtar. Inga konstigheter, låter lika bra som när det är mixat på skiva. Underbart.

Jag och Julia stod vid Saras ljusbord och töntade oss som man brukar kunna gör ibland med vänner. Lyssnade på förbandet, skrattade, dansade. Vänder mig om. Där står han, markus, och sneglar på oss. Plötsligt blir vi lite fnissigare och en aning stelare..

i stort sett alla drar efter konserten, men vi hänger kvar och dansar med fg-killarna som har hand om dj-båset. grym dansmusik kan verkligen så en att släppa alla hämningar och bara följa med dit musiken tar en. underbart. dansar på scenen och ser efter en stund hur kvällens båda band står med ölglas i händerna och tittar på oss...

haha


idag var det geologi i gruvan. kanske inte det roligaste jag gjort.. men absolut inte det tråkigaste heller! Nu ska jag äta choklad och läsa shutter island.. braa bok! ska plugga också.. när jag samlat ork och tålamod.

adjö


Nix pix, bara politix

Hemma i huset på gården begraven i snö. skulle kunna vara namnet på en engelsk eftermiddagsserie i 500 avsnitt. men nej, det är verklighet. Min verklighet.

Dagarna på stan med Millis gick bra. Alldeles för mkt pengar försvann men jag blev en kavaj, en mesh-tunika, en tisha och några armband rikare. ohja. tågresan hem till sala igår var väl ingen höjdare. en halv miljon sthlmare som skulle upp till dalarna och vasaloppet. vi satt på golvet. vi överlevde.

nu ska jag läsa min darling som blev köpt i onsdags när jag fick se att millis tåg var 45 min försenat till centralen.


oh it's good! måste läsa ut den fort nu och sen se den på bio.

måste även läsa sådär 100 sidor politik innan dagen är slut.. det är dock prio 54564724...

nu ropar mentalsjukhuset på shutter island på mig.

adjö

Oh chariot

Kort inlägg.

lillasyster K/M/W whatever you want, är här. Vi ska käka frukost och bege oss ner på stan.

Jag ska köpa en mesh-tunika. Kanske något annat också. Kanske mycket annat också.

Återkommer


Who says I can't get stoned?

har varit inne på påstan.nu. det var smärtsamt. vill åka in till stan och hänga på klubb nu nu nu! dessvärre är det ingen som vill gå på klubb med mig här. har än så länge inga vänner med samma stil som jag. no offence ladies, men det vore ju grymt om ni var lite mer som jag ;)

karin mår fortfarande inte bra i sin mage och testade knepet att dricka potatismjöl och vatten, vilket tydligen binder vätska. det var uppenbarligen inte gott. itsället för att vråla (via sms) att hon får bita ihop såvida hon inte tkr om att kuta på toa stup i kvarten och dessutom kanske skulle kunna lyckas äta nåt litet för första gången på fyra dagar utan att det går rakt igenom så skulle hon se det på den ljusa sidan.

här är mitt mess: "Äh, tänk på det som ett kasst vitvin. Äckligt för stunden men kmr förmodligen göra kvällen ;)"

frågan är hur jag skulle se på saken om jag var i henne sits. förmodligen som hon. eller nej. jag skulle för flera dagar sen lagt mig i fosterställning och inväntat dödens varma famn.


men sån är jag.

adjö

Seven days a week

NU förstod jag vad bokstäverna innan ordet weekday betyder på alla kläder och kassar därifrån och på skyltarna vid affärerna..

mtwtfss weekday står det ju.

kom på precis nyss att det ju såklart står för veckans dagar. eheheh.

tell me, var jag sist att inse det?imorgon kommer millis till sthlm. det blir great. jag ska shoppa. på weekday bland annat.


You're just a target in the sky

sitter och drar lossnade hårstrån ur mitt nytvättade ack så slita hår. lyssnar på the tallest man on earth och funderar på om det är möjligt att springa till centralen och hoppa på första bästa tåg hem och slippa gå till skolan imorgon. linda har också ångest. vi har ångest tillsammans. hon i solna och jag i täby.

ska snart äta första målet för dagen. det blir pulversoppa. som igår. och som det kommer bli imorgon, dagen efter det och dagens efter det. fråga inte.

karin har varit på arbetsintervju på 7eleven i avesta. hade ingen aning om att det fanns där. trodde det var nåt som fanns i varenda helvetes gathörn i den här staden, inte i lilla avesta. man lär sog något nytt varje dag. och eftersom det inte verkar som att jag gör nån progress på skolfronten så får väl detta bli dagens vetande.


Oh, well I knew you shook the set-up baby, of all the leaves up in the ground
And I know our song is over and heavy as I see dry leaves fallin' down, oh
With all this fever in my mind, I could drown in your kerosene eyes
Oh, you're just a riddle in the sky
Oh, where do my bluebirds fly?

well.. dags att skrida till handling. koppla ner internet och värma upp vatten. mmmm mat -.-Buy it, use it, break it, fix it, trash it, change it

Mindes en grej nu som jag och erika hade kul åt i helgen. I lördags vandrade vi förbi Härskarringens hundkennel. asså.... härskarringen?! vad har de för raser? hobbithundar? gandalfvalpar?

folk finns ju

idag kläckte N ur sig att johan rheborg vuxit upp här längre ner på gatan och att n och g känner familjen. det kom även fram att reinfeldt och kristian luuk varit elever på skolan hon jobbat på.

ojoj här var det kändistätt. ohlala.

här kommer dagens dos av youtube. och nej, jag har inte pluggat ett skit.


okej. hur många band i den här stilen har sverige?
kommer aldrig tröttna på indiepop/rock men ibland känner jag av bristen på variation. förövrigt är sångaren same guy som numer kör singer/songwriter-stilen under namnet tallest man on earth..

onödigt vetande perhaps..

nu kommer istället bästa reklamsoundtracket just nu. daft punk gör mig glad.
Godnatt

ps. prettyboy är som redan förstått lagt åt sidan. preppyboy är det nya fina i mitt mörker av föreläsningar. precis som namnet antyder har han en alldeles lagom preppy stil. gillas! ds.

man måste vara liten för att vara stor

Dagens irritationsmoment: Personer som stannar vid slutet av en rulltrappa, så att alla bakom liksom ramlar på hög bakom eftersom trappstegen försvinner. jag menar what's up with that?! hände twice idag. blir så trött!

en dryg halvtimme sen in till centralen idag. träffade Danni på tåget som skulle in och fixa lite med papper och sånt inför flytten till söder. aaah sjukt avis. but vadå, är det inte kul att bo ute i förorten? jorå förfan. mest hela tiden......

imorgon är jag ledig ledig ledig. ska kolla på film. den lilla fnurran på tråden är att jag måste plugga my ass off inför onsdag. ska försöka hinna så mkt som möjligt nu i eftermiddag.

ikväll börjar erik och mackan om jag inte minns fel. grymt!

bara jag som blir fysiskt illamående av att gå till skolan? bara jag som får ångest av att vara i sthlm och om möjligt mer ångest av att vara i sala? nej okej vad bra, då är jag inte ensam.


Varje steg är ett steg tillbaka, varje ord är en hopplös dröm, man måste tiga för att vara sann, men man måste tala för att ha en chans.

[ingenting]


RSS 2.0