If I was better

det finns en reklam som jag tycker är bra. senaste com hem. välgjord och fantasifull.

med det sagt kan jag säga att jag lämnat saladamm för den här gången. erika kom ut och hängde lite på eftermiddagen. förhörde mig på usa:s stater, afrikas länder, sveriges landskap och asiens länder. såntdär som kan vara bra att veta om man som av en händelse skulle bli tillfrågad, eller varför inte vara med i ett lame frågeprogram på tv. i ärlighetens namn kan jag faktiskt erkännaatt jag är ganska bra på vem vet mest. de frågorna brukar kunna vara helt okej.

imorgon börjar oktober. gruvan går över på lägsta lågsäsong, det är inte längre lite lagom myshöst, utan snålblåstspöregnmörkakvällar-höst. inte kul varken för min plånbok eller mitt humör. hur som helst är det snart jul och efter det snart sommar.

idag har jag blivit ovän med min kropp. allt på grund av ett måttband som av någon underlig anledning flög upp och satte sig runt min mage. oförskämt.

imorgon är erika ledig och jag har hand om gry. första satsen av den där meningen bäddar för en kick-ass dag. den andra gör det sannerligen inte.

adjö

ps. spotify har sannerligen stepped it up när det kommer till reklam nu efter valet. cee-lo green istället för "valmyndigheten informerar". awesome

And it's got to feel good

jag är numera bjuden på bröllop. jag ska vara så snygg att kristallglasen går sönder och alla andra inbjuda females brister i gråt. inte för att det är någon risk (chans?) att lura åt sig brudgummen, eftersom det i detta bröllop kommer vara två sådana, hopefully madly in love.

well.

jag tror det blir bra.

förövrigt har jag denna dag tvättat fönster, läst i marilyn mansons biografi och haft (har) en jäkligt uppsvälld mage (beware!).

jag ska sluta med alla dessa parenteser. jag nog bara inne i nån typ utav fas.

gry besökte idag villan på villavägen 10. hon gjorde blöta nosavtryck på glasdörrarna på verandan och bajsade på den jämna gräsmattan. hundar är världens bästa djur näst efter alla andra djur.


adjö


If you're ready for me boy...

nu signar jag ut och beger mig till platsen utan stress. för mig är det villavägen 10.

först väntar dock snabbstädnign av lägenhet samt brottningsmatch mot disktornet i köket.


har mtv på (som vanligt?). det är top ten med tema 2005. mycket har hänt säger jag bara. btw, vad gör egentligen de övriga deltagarna i black eyed peas? asiaten och den andra svarta killen som inte är will. ibland får jag för mig att de är tagalongs, attentionwhores som vill ha sin share of the limelight. men vad vet jag.

euw, nu är det sugarbabes, push the button. det roliga (tragiska?) är att jag sjöng den låten i hissen igårkväll. stackars andreas.


måste vara härifrån om trekvart. bara att sätta fart!


adjö

Aerodynamic

sa jag beräknad arbetstid 10.45 - 21.30? ha. ha. ha. försök 10.45 till 00.15! kom nog inte ifrån stället förrän efter halv nån gång.

vilken kväll! har egentligen inte ork att skriva allt, så det får bli de stora grejerna. som vanligt när det är stora grejer blir det en hel del logistik och när man har med mycket människor att göra, som dessutom är på en ny plats för första gången är man allt som oftast lite optimistisk i tidsplaneringen. en kvart sena från början som vi guider gör vårt bästa att knappa in. lagom till fördrinken har det krympt till ungefär åtta (jag kom dit åtta minuter för sent, hermrm). vid rätt tid var alla inne i salen och höll på att sätta sig. julia med crew var i startgroparna att börja servera vin och förrätt, men hold it. då börjar förste talare (förresten hela kvällens store talare, undrar om han knep igen mer än max ett par minuter åt gången) att dela ut diverse priser, varvid stooor omsorg lagts på varje motivering. jag och andreas ser redan hur våran någorlunda tidiga kväll försvinner för att aldrig komma åter.så småningom (tio över elva) kommer julia med en plan att få dem att börja resa sig och vilja åka upp (salen var bara bokad till elva). vi ska sjunga en bellmansång och tacka för oss helt enkelt. så det gör vi och jocke tar en tredjedel av gästerna och ska åka upp.

efter nån minut, när jag och andreas börjar göra oss klara, ringer jocke på comradion. hissen har stannat. (för att förstå hur jobbigt detta är ska man minnas att han nu sitter fast halvvägs upp i hisschaktet med bortåt 20 fulla gäster). jag och andreas kilar och räddar och kör upp dem i den andra hissen. på vägen ner får vi ångest och jag börjar bli brutalt kissnödig. försöker förstå vad som händer om denna hiss också dummar sig (vilket wolfgang enligt jocke tydligen sagt nåt om tidigare på dagen). så fort vi kommer ner tar andreas nästa gäng och lämnar de sista i victoria till jag kommer. berättar för julia som blir vit i ansiktet (ovän med hissen sedan tidigare). går på toa lite snabbt och hastar mot victoria. när jag öppnar dörren möts jag av min grupp, där kvällens talare med en bira i handen högt och släpingt säger "aaschåå faaan vilken tid det tog". aaaaaaaaaaaah! det är här de personer som lämpar sig för serviceyrken och de som inte gör det skiljs åt. inuti mig såg jag mig själv hoppa på och sparka honom mellan benen. utsidan av mig log och sa att allt var under kontroll och att vi nu skulle åka upp.

väl uppe bjöd jocke på godis. sockerkoma efter över sex timmar utan mat var bara på sin plats tyckte vi.

nu ska jag sova, planerar att vakna på fredag kväll då det är bartömning på norrmanska!


godnatt(morgon)


won't be fooled again

dagens konstigaste/äckligaste/mest ångestladdade: Andreas och jag åker ner i gruvan (155) för att fylla lampolja och sätta i nya vekar inför mastodontmiddagen nere i victoria imorgon kväll. vi går runt och fyller och drygar så som man brukar göra. efter en timme ungefär är vi vid kristinasjön. har märkt att det under en tid luktat lite weird (läs äckligt) där så jag ber andreas som har lampan lysa runt medan jag kollar vad det kan vara. ser ingenting på en lång stund, men helt plötsligt ser jag.... en padda!! jätte jättestor är den. jag tkr att paddor är bland de vidrigaste djur som finns, så jag hoppar till och börjar nästan grina av skräck och krypa ur mitt skinn äv äckel. andreas fattar ingenting förrän jag ber honom lysa igen. då blir även han skiträdd. han vill lämna paddan och bara dra, men jag känner nån sorts empati för det stackars djuret som ju fryser ihjäl efer ett tag. det är inte meningen att djur ska leva i gruvan. övertalar andreas om att det är en bra idé att ta upp den, men ingen av oss tänker ens i vår vildaste fantasi ta i den. headar mot victoria i jakt på en låda eller liknande. hittade en lykta med en liten dörr på och en kvast. använde sen kvasten att peta på paddan med så att den gick in i lyktan någorlunda självmant. jag var dock tvungen att göra petandet. andreas är en pussy (nu vet du det linnéa ;>). han fick dock bära paddlyktan till hissen. till saken hör också att paddan satt på andra sidan ett staket, alldeles vid vattenbrynet, så vi kom inte närmre den än typ en meter. det var lite tricky det hela faktiskt.där har ni situationen. på ett ungefär. ren ångest.

imorgon blir en lååång dag. tre 155or och en 60a. åtminstone den sista är helt på engelska. därefter blir det servering och uppåkning. beräknad arbetstid 10.45 - 21.30. måste ha med mig brutalt mycket föda för att orka. knark kanske också, vem vet. hoppas innerligt att rösten ska orka bara. konstigt nog tär det mer på rösten att prata engelska. det är sant!

nu ska jag chilla dagen ut.

adjö


you can't steal my love

jag har spillt blåbär i soffan vilket gör mig olycklig denna söndagskväll. sitter och funderar på huruvida jag ska tvätta håret eller inte. det är tovigt och läbbigt, men inte skitigt. får kanske stå ut med äckelhår på jobbet imorgon. vill inte slita på färgen mer än nödvändigt och inte som att det är någon som ser mitt huve under slokhatten jag har på mig på jobbet. har dessutom bara två turer och har förmodligen slutat innan tre.

det blir mörkt snabbt numera. gillar inte det här med höst. längtar dock till jul och till våren. måste dock snart börja fundera kring var och med vad jag ska uppehålla mig nästa halvår. svårt och ångestframkallande. vill dock inte lämna sala om det går. måste ha ännu ett år av trygghet innan jag limmat ihop mina skärvor såpass att jag orkar ta mig härifrån en andra gång.

idag har jag ätit uppskattningsvis 4597349867298476982 kalorier. det suger och jag blir rastlös i själen av att inte äta nyttigt och framförallt, aldrig ens orka ta tag i det litegrann. önskar att jag inte hade en kropp där varje glasstugga syns på höfter, rumpa och lår. och nej, det spelar ingen som helst roll att jag fortfarande är smal. det enda som har med saken att göra är att jag känner skillnad, jag ser skillnad och måttband och våg visar skillnad.

åååååjagvillinte.

något jag däremot vill göra är att köpa jeans, kängor och annat kul, samt hitta en brun nyans på hår som jag skulle kunna stå ut med. rött pallar jag inte längre, det blir bara matt och urtvättat efter ett par veckor även fast man permanentfärgar.

hon som spelar irene huss i de filmerna ser verkligen inte bra ut!

blir ledsen över min egen ytlighet och att jag låter den ta uttryck här. dock har jag ingen att ventilera den med här, så det får bli så nu. lyckligtvis kan man ju stänga ögonen om man vill.


adjö


I wear my garment so it shows

Stunder det suger lite extra mycket att inte äga någon golvmopp: När man spiller krossade tomater över uppskattningsvis 8 av lägenhetens 28 kvm.

känner att detta kommer att kunna bli en följetong..


har mirakulöst nog inte varit bakis alls idag, trots att jag hade ont i huvet redan innan jag började dricka igår. kanske har jag inte märkt det eftersom jag kört på mirakelkuren "rör inte en muskel" idag och gått direkt från sängen (med kudden i hand likt ett barn), lagt mig på soffan och dragit i parkeringsbromsen. inte ens orkat släpa mig att hämta nåt att äta. millis kom förbi vid tre och skakade igång mig lite, så nu har jag varit till coop. jag hatar coop. hittar inte, vilket gör mig frustrerad och ofta resulterar i att jag drastiskt stryker alla punkter på att köpa-listan som ligger under talet 3 och tänker att det handlar jag när jag kommer till ica. gos på åkrahallen!

på tal om gos saknar jag katterna lite. herbert och jag. dock hatar jag när dom sover i min säng eftersom jag blir all itchy av sånadär pälsbollar.

vaknade av ett sms (känns som att jag alltid gör det nu för tiden?) från karin som läst mitt inlägg från igår och undrade om jag hade haft en tuff kväll? haha. svarade att inlägg som dessa är vad som gör det värt att blogga i rent dagbokssyfte. att titta tillbaka i arkivet och läsa, återuppleva, le, få ångest, vad det nu återspeglar för känslor. platta bloggar utan känslor bli ofta tråkiga.

imorgon är det tidig start. har en tur redan klockan tio (skjut mig lite) med en högstadieskola (skjut mig en gång till men se till att träffa ordentligt den här gången). en bra grej är iaf att de vill gå en 60a,  så jag kan alltid släcka lampan om de blir för jobbiga så kan de hitta ut själva.

jaja. nu börjar jag faktiskt bli hungrig

adjö

Life is a bubble

Lyssnar på broder daniel, just nu I dream my days away, vilket väl är ungefär det sämsta man kan göra när man är precis ny-nykter och har stått ute och kylan och pratat med en god vän i en timme om djupa saker. just den här låten stämmer så jävla bra in på vårt samtalsämne. i detta nu kommer det en tår och jag förbannar min passivitet, det gör jag verkligen. tänker på en sommarkväll, ett regn, en festival och jag bara hatar hur du möblerade om i mitt inre på så kort tid och hur det kan fortsätta vara ommöblerat så länge efteråt! samtidigt hatar jag mig själv för att jag förmodligen aldrig kommer låta dig få veta det, även fast jag skulle göra det om du var här brevid mig nu. faaan! ibland önskar jag bara att du kunde läsa det här, förstå, och låta mig veta att du vet. jag förutsätter att du inte läser, eftersom jag är så jävla jante och tänker att: varför i hela världen skulle just du läsa just min blogg.

ångest är vad det är.

om jag bara vore asocial, asexuell och inte kunde känna några som helst känslor, vad skönt allt vore då.

(om du läser och förstår att det är dig jag skriver om, kommentera med nåt kul då)

ååå nu förbannar jag min egen klyshighet. men det kan jag få göra ett tag. den som dömer mig för den är ett äckel som inte förtjänar att läsa det jag skriver.


slut på djupt. hotellet idag var helt galet. var tvugna att köa i EN TIMME innan vi kom in!! halv tolv kom vi dit, fem över halv ett var vi inne. jag ville bara dö där ett tag. hängde med maja, men mest Elin, som bjöd på en shot och var jättegullig och kul. jag blev lite galen och drog med henne att leta potentiella ragg till mig. hon tyckte att jag i allmänhet ser jävligt kritisk ut när jag kollar på folk. haha! vad roligt! det tar jag nog som en komplimang tror jag. dock vill jag inte att folk ska tro att jag är en bitch, för det är jag ju bara mot de som förtjänat det, om ens dom.

idag kommer en tycka om-lista från kvällen: Maja, Elin, Cissi (som tuttpressade mig en miljon gånger, mysigt!), Elin från gruvan (som jag troligtvis sett för sista gången på hur länge som helst om ens någonsin, börjar jobba i en guldgruva i norrland snart), Ingrid och Karin (saras syster) för att hon undrade hur det gick i lägenheten.

är i övrigt helt sjukt humbled över allt och alla nu.

(speciellt över att somliga blev så desperata att de drog hem en lönnfet tjej. HAHA. (inget emot tjocka, verkligen inte, det är bara det att det säger så sjukt mkt om hur långt nere i dyn den här personen krälar).)

(och att somliga fick napp redan i kön till hotellet och drog direkt hem!! DET var månadens surprise och jag vill verkligen ventilera det med julia)

nu ska jag sova innan jag börjar skriva alldeles för hemliga saker.


godnatt/godmorgon

I dream my days away

sjukt trött efter en dags hårt (nåja) arbete vid och i gruvan. tre turer till 155, sen är man trött på sin egen röst, det kan jag lova er!

människor från östra afrika (typ kenya) är ju helt amazing på att springa! fatta om man kunde springa fort och länge som de kan. vad bensin/kollektivtrafikspengar man skulle spara!

känns lite risky detta, jättelite batteri på mobilen och ingen laddare. ångest. hoppas den orkar med lite sms och helt håller till imorgon då undsättning kommer.

om inte jag shapar upp detta inlägg ganska rejält på slutet är det inte mkt till läsvärt. ponerar att så inte kommer ske. är lite ur slag.

löningslördag. om det blir nån utgång för min del återstår att se. vill träffa maja, men hon svarar inte på mitt sms. sluter ögonen och hoppas att hon har samma nummer som vanligt.
 
riktigt otaggad på att laga mat nu. har dock inte samvete att micra något. får mig att känna mig som en något sämre människa.adjö


put out the fire, and don't look past my shoulder

Min lägenhet ser ut som en krigszon. Förstår inte hur en människa kan stöka till så sjukt på bara några timmar! Måste diska och städa, men jag bara älskar att sitta och streama oth. dock har jag mycket dötid medan jag väntar på att avsnitten laddar pga mitt numer löjligt långsamma bredband.

"Bror" Axel är nu i full färd med sitt PAarbete, vilket går ut på att bo hela helgen ute i skogen. jag fryser där jag sitter i tajts och the ark-tröja inne i värmen. han kommer frysa ihjäl! även om jag tycker att det är väldigt fantasifullt av honom så tycker jag att det är minst lika knäppt!

blev väckt av ett sms från erika. tydligen hade gått upp som vanligt före sex, tagit bussen till ksk, bara för att få reda på att de tydligen var lediga idag. skapligt dåligt av lärarna att inte säga ett knyst om det förrän på morgonen när klassen sitter utanför lektionssalen. lame, jävligt lame! hon kom iaf hit och hängde med mig, som var bakis och dryg, framför mtv. 

var ner på stan en snabbis. filmjölk, systemet och hm stod på agendan. klarade av det på en dryg timma. firade löningen med en tröja på hm. testade ett linne som var supersnyggt i all sin enkelhet. kan hända att det blir vid ett senare tillfälle. ska förhoppningsvis följa med erika till uppsala i veckan.

läste i mitt bloggarkiv. som alltid när man ser tillbaka tycker man att man skrev mycket bättre/roligare/intressantare förut. det kan jag tipsa om när man blir bored as hell: kolla tillbaka i din blogg eller dina gamla dagböcker om du har några. awesome! ibland kommer man ihåg dagarna precis, medan ibland får man aha-upplevelser gång på gång.

nu måste jag sätta fart och röja upp här innan jag blir alldeles för slö.

(jag har katy perrys låt teenage dreams på hjärnan. den är så galet dålig att ögonen går in i huvet när jag hör den!)

adjö


 


happy people never fantasize

Kommer precis från krogen, med viss ångest.

träffade Elin (kollega från gruvan, från götet). Pratar länge och väl. eftersom jag är lite emotionellt uppriven efter att ha läst ut when we were winning samt kollat på Broder Daniel forever på samma dag, frågar jag henne såklart om hon sett/träffat nån BDmedlem på krogen i göteborg. När hon ler och svarar "plenty, plenty" blir jag som majonäs. nästan som att upptäcka när man dansar till åttiotalssynth att oj, där står markus krunegård och titar på dig med en öl i handen.. men vänta.. DET har jag visst upplevt ja.. heh.

wiho :)

inte ofta smileys smyger sig in här, men det händer.


har alltså varit ute på norrmanska med cecilia och gänget. efterfesten stod sistnämnde för. hamstertortyr (ångest) och melodikatortyr (även det ångest, men en helt annat sorts) och kebab (även det ångest, men ännu en annan sorts). dorg hem nyss. sitter och försöker få ihop huvet för läggdags. har ett mission imorgon. handla på systemet. ska jag nog klara av tror jag.


vill vila huvet mot en axel som inte finns. inte här och inte hos mig.


fick lönespec idag. a whole lot more än jag vågat hoppas på. kanske kan någon av mina våta shoppingdrömmar nu bli sanna. den som lever får se. en sak är säker, här ska inte slösas en spänn på dumma hotelletentréer eller "sista bärsen" på norrmanska!!

sängen kallar


godnatt (morgon?)

 


I wanna be a Kennedy, I wanna shake hands with heroes

dagens upptäckt. detta kick ass-intro! det är ju helt stört vad det är förlösande att lyssna på det beatet! Resten av låten är för mkt mitten av mina tonår, för mkt rock för min smak just nu, men sen kommer det igen runt 1,30.

Och hur fick jag nys om denna låt? pinsamt nog genom att titta på one tree hill, haha! inget ont som inte har nåt gott med sig.

adjö

make the sweat drip out of every pore

väcktes av ett sms. det var från sara som bara ville säga att hennes hyllor skulle hämtas nån gång i framtiden. ok tänkte jag och somnade om. väcktes av ännu ett. det var mamma som undrade vilken buss jag skulle ta hem. då blev jag fundersam och undrade var jag var, vart jag skulle och vad i helvete klockan var om hon började fråga sånt, jag som inte behöver vara på plats förrän imorgon. det visade sig att klockan var halv tolv och att hon bara var nyfiken. kul då.

har känt mig efter hela dagen. något som dock fick mig att skratta högt i min ensamhet var när jag loggade in på facebook och bland nyheter hittade en länk till denna blogg. har läst den förut, men nu hade ett inlägg om ian wachtmeister publicerats och fick mig att dra på smilbanden rejält. skön läsning!

idag har jag även tvingats konstatera att jag måste göra något åt tvättstället i lägenheten. det har börjar läcka a great deal och man är i behov av fiskarstövlar (sånadär höga med hängslen och allt) för aatt tvätta händera. det almost sprutar vatten i en otät (nähä?) skarv halvvägs mot vattenlåset. ångestladdat. ska försöka skruva lite själv innan jag tar dit pappa och sen om inget annat funkar, ringer hyresvärden (ödesmusik).

har börjat kicka igång erika lite inför hennes projektarbete. ska bli kul och se hur det blir. har alla chanser att bli hur bra som helst.

aah nu blir det bara korthugget och jobbigt och fult. tycker inte om fula saker. antar att det finns ett uns av estetiskt sinne även i mig.

jag ska jobba lördag, måndag och tisdag, varav den sista blir en riktigt långkörare! snart snart snart har jag skrapat ihop till novemberhyran! sann glädje.


adjö


The kids are alright

Lyssnar på saturday night engine (bd:s första). är mitt uppe i when we were winning-boken om tidigare nämnt band. deras band-biografi kan man säga. Älskar såndana böcker och får aldrig nog!

"när jag skrev låtarna så mådde jag inte så bra" - henrik berggren

well.. det behöver man väl inte direkt läsa deras biografi för att lista ut, men det står en jävla massa annat kul däri! om de inte är kungarna av dekadens så åtminstone prinsarna. henrik gick t.ex aldrig upp påå scenen utan att hälla i sig en kvarting och en vinare. jag skulle nog bara ligga i en hög efter samma mängd alkohol. 

har ena ögat på ett program om en flygplats på tv. har sett det förut och det har slagit mig många gånger vilka fittor alla som jobbar där är. ska aldrig någonsin åka med det flygbolaget!!

har varit och jobbat eftermiddag idag. två turer och fick finally göra en 60a igen! sista turen var en räddningstjänst från en ganska närliggande stad. blev populär hos dem (män mellan 25 och 50) och finns nu i ex antal systemkameror. har även haft en rendez-vous med en fladdermus. den var hur söt som helst och ville inte gå av min hand.

oj jävlar! nu är det några snubbar på tv (gränsbevakarna nu)  som vill ta in butterflyknivar och nazi-pins i landet(nya zeeland)! spännande! det ska tydligen till en butik. den butiken vill jag spränga.

jag gillar inte att sd är i riksdagen. jag gillar dock att alliansen vann. fast det gjorde de väl inte egentligen, men att det inte blev rödgrönt känns iaf bra.

idag undrade andreas om jobbet vid gruvan är allt jag har. han är dum. och ja, det är det ju. faaan att sånt ska hoppa upp och bita en i ögat så fort man blir lite lugn. jag ska söka mer jobb, det ska jag!

adjöCome on skinny love just last the year

valvaka!! spännande värre.

har ont i huvet och mår inte så bra. ska eventuellt repa mig så pass att jag pallar dra neråt hotellet senare.. eventuellt sa jag!!

är lite hungrig vilket är sjukt ovälkommet. åt nästan ihjäl mig på onyttig pasta och har knappt rört en fena sen dess. krälat in i duschen and that's it liksom. här ska inte ätas förrän jag rinner ur soffan ner på golvet av hunger!

vill shoppa. detta vill jag ha:
det är smärtsamt hur mycket jag vill ha vissa av dessa grejer. vill ha allt såklart, för jag har ingen skam, jag bara vill ha och vill ha, men vissa grejer mixtrar med mitt huvud så allt jag kan tänka på är den underbara, förlösande känslan att få premiäranvända dem!

vill vinna en miljon.

nu tillbaka till valvakan. alvedon var det här!

Painted faces fill the places I can't reach

börjar känna av nattens något oroliga sömn. tycker synd om den som ska bädda ur rummet vägg i vägg med mitt. där pågick sexual intercourse en del igårkväll/natt. jag ville helst bara krypa ur mitt skinn så jag hade nåt att proppa igen öronen med. lyckligtvis slutade det efter en stund.

en dålig grej med vandrarhemmet vid gruvan är att det ligger syndigt nära replokalen och rockland vilket är = svårt att sova på helgnätter. igår var det ett band uppe och repade mellan tio och elva. roade mig med att lyssna och skriva ner låtarna de repade: run to the hills, hate to say I told you so, crazy med gnarls barkely, country girl med primal scream, use somebody med kings of leon, och så highway to hell då såklart vilket det känns som att alla band i halva världen kan lira. undrar vilket band det var, honestly lät det inte jättetajt.

idag är det val. var med mamma, karin och hennes mamma och röstade. det kändes viktigt, det kändes bra. nu är det bara att hålla tummarna. och jag håller dem hårt hårt.

tittar på teen mom på mtv. jag får lite ångest å deras vägnar. tänker att om jag blivit tonårsmamma (vilket ju är way too late, nu var vi där igen amalia!!) hade jag agerat klokare, bättre och varit mycket mognare i mina beslut. sen slog det mig att.. hade jag blivit mamma för fyra år sedan (gud hjälpe mig) hade jag nog varit precis lika jobbig som de på tv. just nu: killen har svårt att välja ut ett skärp och en truckerkeps i rätt färg, mamman viker tvätt, matar bebis och funderar på att eventuellt försöka hinna duscha innan deadline. jääämställt var det här!


har just nu soppkoma. det är en jobbig känsla när man ätit ett helt mål slät soppa. en väldigt weird känsla i magen. ska nog kasta efter lite bröd att suga upp lite av det blaskiga.

adjö

another head hangs lowly

kort inlägg. har egentligen inget att skriva.

kollade på djungelboken igår för första gången sen jag var liten. blir alltid bara den där lilla snutten som sänds på julafton. vi var trötta, så satt och skrattade en hel del åt konsiga ljud och miner. senare såg vi untraceable. sjukt bra film! något av det äckligaste jag sett, både jag och erika fick oss en släng av skräckfilmsreumatism (egen-invented diagnos. när man får ont i lederna, oftast tår, handleder, ljumskar och knän, när man ser något äckligt, blodigt, hemskt på film). När den lättat blev det ett avsnitt av twin peaks, sen sova.

är arg på mig själv över att jag vaknade så sent idag. dock kunde jag behöva sova eftersom det nog inte blir så jättemkt av det inatt. börjar få kalla fötter nu. tänk så mkt som kan hända och hur mkt osm faktiskt har hänt när vänner och kollegor haft journatt. brandlarm, inbrottslarm, sjukdomsfall (inte allvarliga, men för mig är magsjuka att jämföra med en mindre stroke). åååå vad har jag gett mig in på? varför kunde jag bara inte tagit ett dagspass? å andra sidan känns det bra att testa på nåt nytt.

nu ska jag äta thaigryta, jag som hatar thaimat. sist ag åt det trodde jag att jag skulle spy och det tog minst en halvtimme att få inälvorna i balans igen. uäh.

förövrigt skrattar jag när jag ser bilreklamen med låten zombie. skulle verkligen kunna hända in reality!


adjö


I'll put my love on ice

Jag letar efter en grej som jag vill ha nu i höst. en grå denimskjorta! bara måste ha en, men jag vet inte vart det finns. har gjort upp en lista av ställen som might ha en.

nog med ytligt.

idag har jag guidat för första gången på över en månad. det gick över förväntan och jag fick beröm av en gäst som tidigare varit guide vid gruvan. sög åt mig som en svamp vill jag lova! skulle tydligen ha jobbat även i morgon, men det fick jag itne reda på förrän jag redan tagit på mig en journatt, vilket krockade med att jag blev homesick 2.0 och beslutat att hänga med systrarna o "broren". nu är det bara natt som gäller. lite nervig. jag menar johanna + jourtelefon + sova = en jävla massa error. ska nog gå bra, även fast jag känner på mig att dödsångesten kommer smyga sig på i bilen mot gruvan imorgon.

idag har jag inte varit ledsen alls. jättebra! tror att gårdagens norrmanska med cissi och jens gjorde susen.

erika är en sådan jag säger allt till, utan cencur. hon vet med andra ord allt och lite till om mig och mina vänner. när jag sa att jag ville ha valvaka, men att cissi är mer nyfiken på hotellets sådan kom kommentaren: eh, är cissi gift med hotellet på nåt vis?

hahah ja ibland undrar man ju.... ;)

puss cizdet var ages ago jag la upp någon bild för att liksom hotta upp det hela här på bloggen. anledningen är att jag inte har någon kamera i lägenheten och att jag när jag är hemma har ett utseende som skulle spräcka vilken lins som helst. med andra ord: inga bilder ens i antågande. eller jo, jag kan exponera gryttan lite, det kan jag:


segast i hushållet alla kategorier. axel & gry make a good couple! (för de som undrar över det gröna så har vi flått hulken. det enda som duger för gry att sova på. ett lame joke senare: ett gammalt lakan. hon hårar nåt sjukt).


snurplingen. spana förövrigt in rynkorna på nosryggen. man blir lika hänförd varje gång hur hon kan ha såna enorma mängder hud!


nu ska jag börja bocka av från min lista.

med lite tur får jag träffa karin på söndag. val sammanför! längt längt.I can't tell you how proud I am
I'm writing down things that I don't understand

-black math, white stripes
(vilken nytändning jag fått på det bandet!)


adjö


Do or die, got to choose

Väcktes av telefonen. det absolut värsta uppvaknandet man kan få i mina ögon, inte nog med att mobilen gör ljud ifrån sig (det gär den ju alltid när man har väckning på) man måste dessutom vakna så pass att man kan svara ordentligt och inte bara rabbla en massa som man sen inte minns. dessutom måste man lyssna. nej usch. idag var det dock inget läskigt samtal och klockan var nästan halv tolv så...

Erika kom efter sitt skolfoto. hon hade haft mössa hela dagen, men behövt ta av den precis vid gruppfotot. jävla idioter rent ut sagt, varför kan ma itne få ha sotarmössa? inte som att det sänder dolda, rasistiska meddelanden, eller att man blir oidentifierbar med den på skallen. shape up förfan! som erika sa: om man råkar heta "rasist" baklänges (tsisar) i efternamn, får man inte vara med då?. inte för att nån gör det (troligen) men jag menar please.

Axel kom även han förbi. vi drack te och satte ihop mina ikeamöbler som legat och myst på golvet sen i söndags. det blev bra. likadana som saras som nog ska hämtas härifrån förr eller senare. just nu har jag alltså dubletter.


ikväll blir det norrmanska och quiznight!

jag vill vara glad för någons skull, samtidigt som en liten dröm of mine har krossats. sätter verkligen ens inre samvete på spel.

adjö


I think you know what to do

Mamma har fått fast jobb! Så sjukt glad för hennes skull!

Lyssnar på the doors och har ett öga på mtv. Har ångest över att jag förmodligen kommer surfa över mitt tak den här månaden, vilket kommer innebära reducerad hastighet. ett stort F-A-N på det! orkar inte hålla på och fixa och greja för att få tillbaka det, men orkar heller inte vänta en hel månad på att det ska sluta av sig självt. jag som tycker att det är segt som det är!

det finns en bok jag vill läsa. den handlar om en groupie som legat med jim morrison, jimmy page, mick jagger, m fl. uj uj! tror dock inte att där finns värst mkt detaljer, utan lämnar nog ganska mkt åt fantasin. synd, cause I wanna know!

sitter och tittar ner på min mage och känner växande ångest. såndär som kryper som myror under skinnet och när det når huvudet försöker den ta sig ut genom ögonen och halsen (gråt). tänker dock inte fälla en tår, inte ikväll och inte över något som jag kan åtgärda med nyttigare mat och mer motion. dock har jag nu suttit i samma soffhörn sedan halv två på eftermiddagen, undantag de två måltider som lagats. äcklas lite över att allt jag stoppat i mig finns kvar i kroppen i detta nu och bara ombildas till fett.

AHAH just nu är det cribs på mtv. de är hos han som ingen visste vad han hette i backstreet boys! dear God vad mkt pengar de måste ha dragit in på att sjunga playback och dansa runt i bootcutbrallor, buffaloskor och platsrockar á la matrix. satan vilken kåk!

anyway.


You're lost little girl
You're lost little girl
You're lost
Tell me who are you?
adjö

I hear it in your silence

fint väder ute. solen skiner och det är ganska varmt. vad gör jag och har gjort hela eftermiddagen? sitter och streamar serier och förstör mitt liv. har just nu ont i ryggen, nackan, ögonen, för att inte tala om märkena jag har på magen och låren av laptopen. har dock hunnit se första avsnittet av gg 4 och börjat om på säs1 på oth. färemellan har det gjorts en matpaus, en snackspaus och ett par kisspauser.

jag är verkligen en slacker. äckals av tanken, men måt så jävla gött av att ta det lugnt. måste lägga av med det innan blodet ruttnar i mig (ryser och kräks lite vid tanken på det där sista, men så brukar alltid mamma säga när man legat stilla ett tag).

lyssnar på julian my love och drömmer mig tillbaka till hans PLspelning i somras. det var en bra kväll. en jävligt bra kväll! årets bästa kväll hittills är dock 5e mars. krunis på sigurd. jag vet inte varför, men känslan jag hade när jag gick och la mig den natten var så bra.

jag önskar just nu att jag visste orsaken till varför streamingen laggar och att vissa avsnitt inte går att se klart för att det liksom som hänger sig, går inte att buffra hela avsnittet. blir så ledsen. hhhh (ljudet som blir av en ansträngd och väl utdragen suck).

snart har jag tröttnat på att titta på den här skärmen. se avsnitt på avsnitt som störs lite av min reflektion i den. har tröttnat på mitt uttryckslösa, bleka ansikte och dubbelhaka. gud. finns dock inte mkt annat att göra här..


adjö


flames to dust

Honestly what will become of me
don't like reality
It's way too clear to me
But really life is dandy
We are what we don't see
Missed everything daydreaming

allt blev så mycket sämre på en så kort stund.

ibland undrar jag om det finns någon högt där uppe som bara inte tycker om mig. i så fall är min fråga till denne: vad har jag någonsin gjort fel? vad kan möjligen ha orsakat denna din vrede? idag som var en ganska glad dag har du blivit en ganska dålig kväll. igen. vill hem till mitt hem som inte är mitt hem, inte sitta här i mitt hem som inte heller är mitt hem. mamma säger att hon hellre betalar min hyra än att jag flyttar tillbaka hit i framtiden...

snart ska jag se på valdebatt. snart går alla och lägger sig och då blir jag ensam. jag är mycket ensam nu. tursamt känner jag mig inte lika ensam som jag var i våras, även fast jag kanske är det.

jag ska jobba fredag. snart är jag uppe i tusen kronor till löningen i oktober! lite minre än halva hyran! jag ska nog klara mig.

på söndag är det val. då ska jag rösta för ett bättre sverige. jag hoppas ni gör det samma! allvarligt.


godnattWhen you're strange, no one remembers your name

Jag klarade tentan!!

upplever just nu ett halleluja-moment (så gott det går med en hund gnällandes i högerörat). Hade det inte regnat och varit så förbannat moist ute hade jag anlagt ett bokbål, men vem vet, det hinner kanske torka upp lite innan min trans är över.

inget mer stockholms universitet för mig inom den närmsta framtiden, om ens ever. med tanke på vilken ångest som smög sig över mig sist jag infann mig i lokalerna kan jag utan tvekan säga att DAMN vad skönt!

borde egentligen sitta och göra något helt annat i detta nu. dock är dagen lång.


vill egentligen utlysa rikslarm efter den idiot som slog sönder mitt fordon härom natten. 2 x 650 kr kostar det att laga. jag ser rött (trots valtider, double shame) och vill egentligen abra flå människan. erika misstänkte genast en granne till mig.. jag tvekar på om denne med sina fysiska förutsättningar är kapabel att kunna krossa glas annat än med sin tjocka skalle...

Gry är förövrigt inne i en helskön fas just nu, tydligen inofficiellt kallad spökfasen. hon är rädd för allt. nyss hörde jag en duns och ett brutalt oproportionerligt skällande, gnyende och gnällande. det visade sig att hon knuffat ner grytunderläggen från sin plats på köksön och sen blivit asrädd. de låg utspridda på golvet och jag fick hålla en tio minuters terapisession innan hon ens hade guts att nosa på dem, för att sedan stå och skälla i attackläge. det här kommer bli en lång dag.


adjö

Same old story

Gårdagens ikearesa visade sig lyckosam. har inte längre något presentkort, men en matta och en hel massa annat krafs. är även skyldig mamma 850 spänn vilket känns helt enormt underbart när man inte har något jobb....

anyway.

när vi kom hem till sala igen var vi trötta. så trötta att vi inte orkade annat än skratta, och knappt ens det, så det var väl vad vi gjorde. när vi skulle få mattan på plats in under soffan en bit, står mamma först och gnäller på erika att hon är osmart som står på mattan samtidigt som hon ska knuffa på den (förvisso inte jätteclever men..). när mamma sen ska försöka står även hon mattan samtidigt som hon försöker lyfta upp soffan och drar i mattan och vill att den ska flytta sig (!?). när jag påpekar att nu står ju faktiskt även hon på mattan, gör hon smartdraget att hoppa upp i soffan (?!?!) för att sedan försöka lyfta sig själv och soffan och skjuta in mattan under soffbenet.... gud

efter många om och men ser det nu riktigt bra ut här hemma.

har nu farit runt och städat lite. kvar är disken, sen ska jag möta upp erika och åka hem till landet ett par dagar och ta hand om gry, vilket är lite som ett jobb. en heltidare när man väl håller på faktiskt! aja, betalar av en annan skuld på dryga tusenlappen, så än så länge har jag en gry-dag i veckan månaden ut.


igårkväll tog jag multi-tasking till en ny nivå genom att paralleltitta på två filmer, en på tv och en på datorn. eastern promises kombinerades med sex and the city 1. ganska tricky, men jag torr jag klarade av att hänga med i båda. eastern promises var jävligt bra, satc.. det var liksom som det brukar. lättsmält, ibland roligt, men inte särskilt engagerande.

femman har slutat sända one tree hill på eftermiddagar. där försvann mitt lilla eftermiddagsnöje. ångest.

nu mat.

adjö

I pity the fool that falls in love with you

jag har en liten längtan, som gör att jag mår bra. som räddar mig från nätter som igår. saken är den att det spelar väl egentligen ingen roll hur lite verklighet som finns gömd i den, så länge den inte skadar andra och ger mig ett leende att somna med?

snart kommer mamma och erika. vi ska till vässan. jag är inte så bakis..än. sånt brukar kunna komma på eftermiddagarna.

ni vet hur man kan ha en drömgäst när man är programledare? jag har en drömgäst på min blogg. jag tror inte denna gäst läser, men jag skulle bli kick-flipp-happy om den gjorde det.

just nu är det en snubbe med insanely stora och stirriga ögon på tv. såntdär som frambringar rynkor mellan mina ögonbryn. sceptizmo-rynkor.

imorogn har jag ett mission. ett viktigt. jag hoppas att det går bra, för isf är det en liten liten dream come true. om än en töntig och lågstatus- sådan.

jag vill ha en balettdansös grace och styrka. om det är nåt jag inte har så är det grace. eller asså, det beror väl på hur man menar. och jag menar alla sätt. haha. nejmen. jag vill vara starkare, vigare och bara allmänt mer fit. (tänkte skriva fittare, men jag tror allvarligt inte att such a word exists). 

förvänansvärt bra humör på mig idag, trots att jag måste handla mat för pengar som inte finns. glad utan anledning med andra ord.

jag har fått den där låten där de sjunger fuck you, fuck her to, typ. måste kolla upp genast vad den heter egentligen. nu hinner jag inte dock. off to v-town

adjö

movin' on up

trött och fortfarande (!!aaah) förkyld. börjar bli tråkigt att skriva det i varje inlägg, så i fortsättningen kan vi förutsätta att jag är fysiskt nedsatt tills jag hintar om motsatsen.

fem timmars arbete skrapade jag ihop under dagen. ganska segt gick det, men tillslut var det klart! hittade cissi utanför värdshuset så det blev lite häng innan det blev köp av groggvirke (är man fattig så är man, då blir det saras kvarlämnade sprit, uäck, och läsk) och nu soffan med fötterna i högläge för att samla energi till kvällen.

jag har lite ångest inför valet. hoppas och hoppas att det ska gå som jag vill. någon som vill valvaka med mig?

hoppas att det inte börjar regna ikväll. plötsligt känns rockland ännu längre bort än det redan är...

orkar inte laga mat. kan inte mamma komma och göra det så kan jag sluta mina ögon lite och lyssna på ljudet från tv:n. jag och cissi pratade om det där med att soman framför tvn. det funkar inte till alla program riktigt, var vi överens om. är det för intressant sitter man ju som klistrad, men är det alldeles för svintråkigt somnar man inte heller, för då blir man rastlös istället. nej, lite lagom halvkul ska det vara, då blir man genast en klubbad säl. själv sover jag gott till kassa serier, typ 2 1/2 men och program på tv4 fakta, discovery och mtv. jävlar vad man slumrar fint till the hills!

nu är det mtv på och huvudet minst 45 grader bakåt.

nu regnar det dessutom. jag grinar inombords och snart utanpå. hur fan ska man ta sig upp till rockland utan att få smink och hår förstört? så sjuuukt frestande att vara nykter och ta bilen!

äckelpissvidersverige med sitt helvetesjävlaskitväder!!


adjöss

I'm so bored in this town

 
 har busat med millis cam. billigt nöje.

har brutit mot regeln att man inte får duscha efter kl halv tio i huset. tio i tio tvättade jag håret. I'm bad.

twin peaks om en timme


godnatt vänner


Include me out

Har kollat på kungarna av tylösand, bara för att se what the fuzz was all about (och för att alla gillar att se folk ha sex i tv......?). Fyfan vilken vidrig känsla som spred sig i min kropp. ett dovt illamående, blandad med ångest och skam å deras vägnar. jag ryser och mår dåligt. dels av att se folk svina, jag kan bara inte med det, men även tanken att jag själv skulle färsättas i deras sits. festandes hela dan, varje dag. åååå vad jag inte kommer vilja se det där programmet igen. mår fortfarande lite kass. antagligen beror det inte på just det, men it helps I can tell.

jag coh millis sitter med varsin lap i knät och orkar inte göra ett skit. har alla fönster öppna men blir ändå inte av med huvudvärken som ligge roch gnager långt borta. hur fan ska jag orka jobba imorgon? uuh. denna förkylning börjar tära efter drygt två veckor!

ikväll blir det alltså häng med lillasyster. Vi ska laga fyllda paprikor och äta skumraketer och hallon och blåbär med vanlijkesella. skulle kanske behöva en långpromme också, men vi får se hur det blir med det...

mitt huvud känns som bomull, men det gör inte min näsa! cement, är nog den närmsta beskrivningen där.

ikväll är det exprimentdags. om det går bra får alla som ska till rockland imorogn se det. woho!


adjöken

There's a penalty for love crimes

robyns body talk pt 2 är nu släptt och ute i omlopp. asså. lyssnade igenom den en gång och skrev sen ett hjärta efter albumtiteln på facebook. undrar nu om det var så klokt.. jag menar, såhär andra genomlyssninger förefaller den lite platt. eller alltså. det är inte schysst mot henne att jämföra denna platta med ettan, som var helt fantastisk. favvospåret är love kills at the moment.

robyn borde verkligen chilla nu. på gränsen till överexponering tycker jag snart. om jag vore artist skulle jag vara livrädd att vattna ur mina verk och än räddare för de whatever-tankar och care faces som man skapar genom att t ex vara på radio och mtv aaaalllllll the fucking time!

aja.

fortfarande förkyld. har dock nyfärgat hår. har dock massssor av färg runtom på huden som inte går bort. jag ser ut som om jag blivit piskad på axlar och rygg... (ja, färgen va röd)

snart börjar det kanske bli dags att tänka på att laga mat. fyfan vad tråkigt det är att bo själv.


adjö

baby i've been blind

jag ska jobba lördag! jag är glad. röja upp efter en bröllopsfest i vandrarhemmet. städa och bädda rent alla rum, allmänna ytor och köket. hoppas på en lång, slitsam arbetsdag. var längesen senast. hade kunnat få jobba idag också, om det inte varit för grympa. men jag är inte bitter...

just nu är hon ute och biter på skor. jag orkar bara inte springa genom halva undervåningen, slå tårna i ex antal grindar för att lirka ut en sko ur hennes mun, säga "usch" elelr "fy" för att sedan gå tillbaka hela vägen, höra henne börja gnaga på en annan (eller för all del samma) sko och behöva göra om proceduren ad infinitum.

jag är inte världens bästa hundpassare.


har sovit sämre än sämst inatt. har varit förkyld och tät i huvet, alltså inte kunnat andas genom näsan. fått hosta för att halsen blivit torr när jag lyckats somna och andats genom munnen. katterna har sovit i min säng när jag varit borta vilket resulterat i miljoner små skräp som fått min stackars känsliga hy att go bananas så att hela jag är full at prickar som kliar. med andra ord: KUL natt.

jag vill vinna en miljon, åka till ikea, ha ett sjukt roligt och well-paid jobb och en hel massa annat.

det är så mkt man vill, sa alltid mamma när jag var liten. och ja. det är det!

uttråkad


adjö

Into another dimension

Jaa den har kommit! min fina, bästa, snyggaste depeche mode-poster som ska pryda lägenhetsväggen tillsammans med bl.a beatles och ramones.

jag gillar verkligen posters. jag vet inte riktigt varför, men de säger mer om personen som bor där än vad en tavla från t.ex ikea gör. det blir som att titta ner i någons plockgodispåse typ..

jag vene

dåligt med ork. just nu är jag mest irriterad över att jag fick ett sms, troligtvis från någon på gruvan, angående jobb i helgen, men så blev det knas med meddelandet så hela har inte kommit. jag kan heller inte spåra numret och se vem det är. fan. hoppas lite i smyg att det rör sig om lördag och inte söndag eftersom jag planerar att vara lite bakis då. hihi.


jag måste färga om håret. det ser ut som kött, precis som jag befarat, haha. tar tag i det på torsdag. svårt att fixa på sig själv dock. hoppas erika slutar tidigt.

adjö

No one gives a fuck about the values I would die for

Tro det eller ej, idag har jag bestämt mig för att ringa ett samtal. anledningen är att min lathet tagit överhanden och att jag inte orkar hoppa upp på cykeln och ta mig dit jag ska för att prata med en person. Gud!

nu kom jag plötsligt på att jag har bilen i stan. heaven! då får vi helt enkelt se hur jag bestämmer mig för att göra. ska nog iaf promenera ner på stan så fort jag slutat vara seg. cykellås, nässpray och en kort antennkabel står på inköpslistan.

måste tanka bilen om den ska orka ut på landet ikväll igen. onsdagar är den dag i veckan jag lovat att ha gry och jag tackar inte längre nej till gratis mat, så jag åker ut redan ikväll.

det är jättefint väder ute och läskigt nog kan det ju vara en av de sista innan det blir viderhöst riktigt på riktigt.

min nya soffa är galet skön. bor på den mer än vad jag bor i lägenheten.

börjar bli sjukt mätt av frukosten jag gjort i ordning


varning för ointressant inlägg, hah

adjö vänner och obekanta


mellan äkta och falsk

ensam hemma ute på landet. ingen gry (halleluja), inga katter (som syns, jag hör dem, men vet inte riktigt vart de är). En jättelångt sovmorgon, rostat bröd och tv, nu dator och sen städning. ikväll ska jag till norberg och hämta en soffa. min soffa.

ska snart kolla igenom köket i jakt på saker man kan sno med sig hem i matväg. hehe. jag har inte lägnre någon bil och kan inte för denna värld förstå hur jag ska lyckas handla ordentligt med mina små svaga armar som har problem att bära bara en handväska. gud. dessutom bor jag liksom maxlångt från allt vad mataffärer heter i sala. om ändå vallaskolan haft ett ica i källaren....

jag vågar inte logga in på internetbanken. jag borde, för att se vad jag har att röra mig med, men jag vill inte. vet att jag kommer få en svettattack och känna mig kvävd av mina sinande tillgångar. vet att jag kommer få hicka och få ännu mer panik över att jag är invalido på att skriva cv och söka jobb.

matjakt var det. därefter en dusch och städning av övergivet rum.

adjö


update: jag loggade in på banken.

jag har 600 kr att elva på fram till löning!
jag jobbade ju fan knappt i augusti, vilket betyder att delar av dessa 600 även kommer behöva hjälpa till med hyran.
jag hatar att bo själv!
jag kommer behöva nalla från sparkontot redan första veckan.

awesome

jag måste ha ett jobb
Flourescent adolescent

skulle egentligen redan snörat på mig conversen (vilket egentligen är onödigt. det är så mkt hål i dem att jag lika gärna kan köra ner fötterna rakt ner i ett av dem) och börja röra mig mot museigatan 4.

ska hem to the countryside idag. äta mat, fika och träffa söderbrudarna.. söderbergs alltså. ska mosa toves nylle för att hon missade navet på popaganda blanda annat. looking forward to it.

ska försöka planera min vecka här och nu. måste typa ihop ett cv, vilket är ett rent helvete om man frågar mig. ska även cykla (!! har inte längre någon bil) upp till gruvan och säga hej och anmäla mig frivillig att arbeta. måste skrapa ihop pengar att leva av här nu. september är all clear, men om jag inte jobbar åtmonstone 40 timmar i spetember kommer jag få nalla av sparkontot, vilket suger.. hårt.

som sagt. här ska jag inte sitta. ut i gråvädret.

adjö

Early morning wake up call

Har hittat tre sprillans låtar med hives.. eller ja de är färska för mig, men de kanske kom ut tidigare i år, vad vet jag. inne på andra cidern on my own just nu, haha. how sad.

ska snart till A, därefter möta upp julia och cissi på norrmanska runt tolv. märker så sjukt tydligt att jag typ inte dricker längre. kände av redan den första..

blev en liten kamp mellan mig och den kapsylbeseglade cidern. insåg snabbt att jag inte har någon kapsylöppnare. inte heller något som liknar en kapsylöppnare. inget trick funkade: bita upp den, slå upp den mot en kant, ta upp den mot en snusdosa (har ingen sån, men testade med vaselinburken brevid sängen... och ja, den används till läpparna, och för att döda alla snuskiga misstolkningar: till läpparna jag har kring munnen i ansiktet.). inget funkade. till slut blev det en bordskniv. en av saras kan tilläggas, hehe.


nu ska jag snart hoppa på cykeln med destination kungsgatan.

adjö och godnatt!

One hundred years

Är nu för första gången ensam i vad som nu är mitt hem. känns lite weird att vara här utan Sara, men jag ska nog vänja mig.

Sitter och lyssnar på cure i min ensamhet. skitbra låter det. snart är det duschen och andra kläder. dylantishan behöver verkligen en tvätt nu! Ikväll blir det Minéa en stund, lite fyrverkerier och förhoppningsvis hittar jag sara och emma.

igår blev jag för första gången ångesträdd när jag kollade på twinpan (twin peaks, ingen pallar ju säga hela så erika och jag har hittat på ett smeknamn). jag hade känt på mig hela tiden att leo inte var så handikappad som han verkade. usch fyfan

ska nog festa till det lite med nagellack. går ju inte att ha när man måste handdiska allting, men jag ska ju inte diska mer idag.. eller? måste ju äta nåt mer, men den disken kan fan vänta tills imorgon.

aah. ska jag bli en sån som skriver ner alla mina tankar? varenda liten jävla tanke? NEJ det ska jag inte.

jag är nyfiken som bara den. vad kul det känns när man har nån man känner att man bara måste squeeza på information och knows that he's gonna crack!!

A och E har fest ikväll. kanske tittar förbi en snabbis och säger hej. nykter.

är trött och vill sova.


adjöAll cats are grey

jag läser tidningen: mamma! imorgon lirar Darin i gallerian!
mamma (ser närmast äcklad ut): va, men varför det?
jag: men jag vene, gallerian firar tydligen två år..
mamma: jag trodde det var något positivt...


well.

erika kan inte sluta tjata om den 50 meter långa tårta som johanssons ska bjuppa på för att även de har nåt jubileum imorgon. hej vad det ska firas i sala stad.

idag har jag flyttat in alla mina kläder och skor. jag är alltså tvungen att packa en väska för att åka hem. feels odd! just nu har jag dock ingen mat sånär som på nudlar, soja och müsli.. ska försöka övertala mamma om att det visst vore en bra idé att handla mat till mig imorgon.

nu är det fika som gäller

adjökenMy shoes they seem to be my only home

millis och mamma diskuterar eventuellt barn mellan millis och fares fares: den ungen lär de ju ta med kejsarsnitt, annat kan ju inte gå....

syftandes på näsan.. men det kanske framgick (?)


har nu mer eller mindre flyttat in på bergenstiernas väg. imorgon blir det bord, eventuellt tv och lite annat. behöver soffa, matta och sätta upp grejer på väggarna. axel och erika kom och hjälpte. millis var också med och packade upp i köket. axel fixade ihop dammsugaren och spelade sen alice cooper. nu vill de ha inflyttningsfest. det ska de få, men inte just denna helg.

är så sjukt sugen på choklad. kan ha att göra med att det är choklad på tv nu. jag är farlig för mig själv. jag kommer bli tjock, det är bara en tidsfråga..

har mer att skriva. kommer dock inte på det nu.

godnatt vänner.


Three imaginary boys

har kickat igång min spotifyanvändare (finally). fick en invite av snälla axel i juni, men har inte aktiverat nåt konto eftersom mitt internet ändå varit segare än.. jag vet inte vad.. men eftersom det har piggat på sig just idag så passade jag på att fira. GUD vad praktiskt det är! Redan addicted.

I detta nu väntar jag på supportmail. har som kanske bekant ett brev/paket någonstans ute i postdjungeln som vad det verkar inte tänker komma till rätta inom den närmsta framtiden. ett jävla skit med tanke på att fakturan som sitter fast på paketet har förfallodatum på söndag. detta suger!

lyssnar på the cure för att liksom få känna lite ångest. ska skaffa mig robert smith-hår, haha (typ som jag hade i nian, remember?). om inte annat kommer det snart att bli så om jag fortsätter färga..

i detta nu ska jag messa sara med en fråga. imorgon kan det hända att jag flyttar lite mer grejer till lägenheten. kanske. beror liksom som på. enligt kontraktet (hihi) är den min från och med idag, men eftersom det är en hel del grejer kvar får jag liksom som inte riktigt plats än så länge..

på lördag verkar det som att det blir häng med gruvskallar. det gillar vi!

Crying Lightning

Satt och bläddrade genom tidningen imorse med mtv på i bakgrunden. plötsligt kommer arctic monkeys video till crying lightning upp. hade glömt hur bra den är, hur bra de är!

Idag fick mitt internet för sig att skärpa sig big time! Är lite sådär vardagslycklig, samtidigt som att det är jättetråkigt att sitta framför datorn bara för att internet går snabbt.. heh.

Fint väder nu och Gry är inte hemma. Millis är dock hemma och är sjuk. funderar på att åka till sala. ska väl ändå hämta erika efter att hon varit på körskolan och det finns en stol hemma hos mormor som jag vill ha. hade ju kunnat fika med en vän, men HAH det går ju inte för de har flyttat! fan. eller inte julia, men hon är i sthlm just idag.

jag är kär i en fantasi.

jag är även kär i ett par helt galna skor, som nog egentligen inte är min stil. men jag skulle bli över 180 lång i dem, and that's worth something huh? blå är de. har bara röda, svarta, gråblå(stor skillnad) och leopard när det kommer till festskor.

nu ska jag hänga tvätt. men först kolla klart på sex education på tv3play, wiho


adjö
RSS 2.0