august rush

nu börjar min och saras kväll!



för resten av kvällen finns olika bud och ingen vet vart vi hamnar tillslut!


jag är jävligt vinkänslig märker jag nu, när jag känner av ett litet glas rosé.


jonathan rhys meyers är sjukt het i filmen jag kollar på (august rush). världens gulligaste barn (han i findning neverland) är med. jag vill ha hela paketet. mannen och barnet. nu!


in vino veritas.


heh


ha en bra valborg

adjö


you ought to give me wedding rings

trött!

har redan kommit på hur mycket jag kommer sakna posten nu de kommande två månaderna. nästan lite löjligt. dock blir det en rendez vous ganska snart med tanke på att jag glömde mina übersvettiga skor och strumpor i omklädningsrummet. uäk.

är fortfarande lite bitter (kan aldrig vara bra) för att jag missade the royal wedding. har varit gnällig på micke som tvingade mig att jobba hela dagen. inte på riktigt såklart, men han kan gärna få tro det, för han blir så snäll när han tror att man är arg på honom. eller ja, nej. när jag skulle åka ut på turen idag stog han med sin postcykel fullastad, en cigg i munnen och sexy bitch i mobilen och tyckte att han skulle få honka på min moppe ett tag eftersom vi skulle till nästan samma gata...

gjorde den underbara (läs psykiskt nerbrytande) missen idag att glömma plocka ner en del av posten, och hade alltså inte med den ut. det märkte jag när jag stog framför huset (på åkra) och posten inte fanns där. KUL! dock var det ett gyllene tillfälle att utnyttja att micke var skyldig mig. awesome.

senare under dagen kom även den här bilden som mms till min telefon. han har tagit kort med mobilen på tvn och skickat till mig. omtänksamt tyckte jag.




ikväll har jobbet after work och jag är inte där. gillar egentligen inte såna som inte kommer på såna grejer, men det fick bli så idag. ska istället gosa ner mig med mamma och erika i soffan och äta glass. erika har sin fula lilla godispåse som jag köade i en kvart för på ica. alla hade fulla kundvaagnar och jag hade en lusig lite godispåse, men inte fan var de tnån som erbjöd mig att gå före.

I hate swedes.

kollar för närvarande på en azbra film, så.. adjÖ






oh it's healing, bang bang bang

well. imorgon hade jag tänkt hänga framför det brittiska kungabröllopet tillsammans med mamma och erika. nu blir det häng på en moppe på åkra istället. känns jävligt ocoolt faktiskt. att jag får betalt för fyra extra timmar väger knappt upp.

idag fortsatte mobbingen av mig och mitt val av bostad. tydligen "förstör jag mig själv och mitt liv" genom att flytta till jakobsberg.. well, kan inte säga att jag är thrilled att flytta dit, men inte fan kommer jag bli drogberoende och mördad, vilket micke säger. har man bott på bryggeriet ska man inte snacka skit.


nu ska jag skriva ut en karta och räkna efter exakt hur många villor och hur många trappuppgångar jag ska köra imorgon. återkommer när jag räknat efter!

adjö




wounded rhymes

har idag jobbat veckans enda heldag. åtministone vad det verkar än så länge.

idag råkade jag härma ett litet barns röst. det var inte alls meningen och jag hoppas att det inte märkte. jag höll på och grejade med post när det kom ett barn som skulle köpa frimärken. barnet sa "hej" med jätteljus röst. sekunden senare hör jag mig själv svara "hej" om möjligt ännu ljusare, typ så långt ifrån min egen röst man kan komma. dog lite inombords och var enormt tacksam att ungen inte hade en förälder med sig!

i helgen är det valborg, vilket känns helt sjukt! längs med gruvvägen blommar körsbärsträden i en hel massa rosa blommor. fint som snus.

en grej jag tycker mindre om med brevbäraryrket är det faktum att man måste ringa på hos en massa supekta människor och ge dem paket som inte kommer in genom brevinkastet. fem gånger gjorde jag det idag.

kom även på nu att jag gjort en tabbe på jobbet. glömt avisera en grej. damnnnn.


ska nu uppsöka badrummet och gno bort alla mina minnesanteckningar i bläck från armen. portkoder, telefonnummer och annat junk.


adjö


Ännu finns den sorten om inte gör allt rätt

sitter och ser inte fram emot att vardagen börjar igen imorgon.

har alltid varit dålig på vardag och kommer förmodligen föralltid att vara det.

sista veckan på posten på två månader. kommer kännas konstigt. i juli är jag dock tillbaka, MED lönehöjning!!



aahh vad jag inte har nåt skrivflyt nu. påskaftonskvällen spenderades hemma med erika, axel, millis, emil, karin o fredrik. tp och nittileaks (förövrigt sjukt roligt program). igår var vi på middag i saladamm och hängde med josse o emilia. idag har det bara varit segande. erik aoch axel har åkt tillbaka till sala och äter ännu mer påskmat och jag väntar väl egentligen bara på ovan nämnda program innan jag kramar kudden och inväntar morgondagen.


att det är maj snart gör mig glad samtidigt som att jag typ blir rädd för att det går så fort. snart sitter vi i snöyra igen. ångest.


adjö


always looking for love

sara blev inringd till jobbet och ska jobba åtta timmar. är inte avundsjuk! fyfan att jobba och slita på påskafton, när man dessutom är bakis (hon borde vara crazybakis!).. så här blev jag med post-partystädningen.. kul. har betat av tomburkar o flaskor, disk, runtslängda kläder, överbliven dricka.. fattas bara dammsugning och städning av badrummet.

min hals är fan raspig efter hotellet. vilket jävla kasst, skrapigt och helveteshögt ljud det var! vidrigt. sista snacket med johan dödade min stämma.

jag vill köpa nya kläder. ska ta en dag med mig själv i en större stad så fort jag får en lucka bland alla arbetsdagar. veckan som kommer blir den sista på posten innan juli. känns konstigt, men på ett sätt lite skönt. det är ganska mysigt att gå uppe vid gruvan och skrota den här tiden på året! (kanske ska förtydliga det med att säga att det är där jag ska jobba istället ett tag).

är det normalt att sakna sina föräldrar när man är borta från dem, inte pga att man "behöver" dem, utan för att man tycker att de är jävligt sköna att umgås med?

heh

funderar nu starkt på att radera ovanstående stycke för att eliminera risken att folk tror att jag är helt jävla dum i huvet och en torris. men nej, jag står för det. jag, johanna, gillar att hänga med min mor och far.


så.


glad påsk you people! ikväll blir det middag med min familj, karins familj och ett par pojkvänner.


adjö

if i could escape

långledigt! fakking skönt! som vanligt var jag sist ut ur posthuset även idag. på mindre än tjugo minuter var jag hemma på landet.. eehrm.

millis och emilia är sjuka i bollen. de har cyklat (!!) till västerfärnebo för att köpa kebab. det är hur långt som helst och jag får ångest bara av att tänka på det. så sugen på kebab har jag aldrig varit och kommer troligen heller aldrig att bli.

sara är hemma! hon har lovat att inte stöka ner den fint städade lägenheten tills imorgon då det kommer människor dit innan hotellet. jag är så dödligt megatrött på sala statt att risken att jag dödar någon därinne i ren tristess bara blir större och större för varje gång jag är där.

om lagens långa arm mot förmodan skulle läsa detta måste jag ju nu såklart även dementera ovanstående och pålysa mitt sinne för ironi.

erika är hemma! weeho.


adjö

like a boss

hemma på landet. även dagens kneg blev lite ändrat, så istället för att sluta typ halv fyra gick jag delad tur och slutade halv sju. det verkar inte som att jag ska få sluta tidigt någonsin.. även morgondagen är ändrad så istället för 15-18.30 blir det 10.30-18.30. skönt för plånboken, mindre skönt för mig. men det gör liksom inget, såhär nära ledigheten.

emilia är här och hänger. det betyder att chanserna att få ryggmassage ikväll ökar dramatiskt. fab!


längtar till bristningsgränsen (nåja) till sapmi sessions imorgon. kan bli ännu ett i raden av svts många svinbra musikprogram.



världens just nu tråkigaste bloggare ska gå och tvångsmysa med erika. hennes pojkvän svarar inte på mitt sms, så det kan hända att jag gör ett fult trick och skriver från hennes telefon nästa gång. då får jag garanterat svar.



adjö

utan dina andetag

när jag skrev igår att min arbetsdags skulle bli lång anade jag föga vad denna dag hade att bjuda på. elva timmar efter att jag stängt dörren klev jag in genom den för sista gången idag. nu är det väl i princip bara brand eller jordbävning som får mig hemifrån mer ikväll.

redan när micke kom och kallade mig "hjärtat", höll handen på min axel och sjönk ner på knä brevid mig, började jag ana oråd. eller, först blev jag rädd. jag har alltså idag: sorterat och ställt mitt distrikt, hjälpt M i F-center, kört 60-75% av mitt distrikt (resten fick jag hjälp med så att det skulle gå fortare), sprungit hem och käkat och chillat, jobbat stängning.

det ni!

har dessutom fått reda på att jag får löneförhöjning. en fet dag.

nåt som är mindre fett är att jag nu måste diska och laga mat inför imorgon.


haha. tur att jag inte körde ett bildistrikt idag I say! kom på imorse att jag glömt min vattenflaska hemma hos paranteserna och börjar rota i köksskåpet efter nån av saras. hittar en som är halvfull med vad som ser ut som vatten. "eeww gammalt vatten" tänker jag och öppnar den och luktar. luktar konstigt som fan och tänker att den nog måste stått ett bra jävla tag. tänker sen att det nog inte är vatten, kanske ska jag inte hälla ut det ifall det är nåt som hon vill ha kvar (?). tar iaf en liten sipp, bara för att i arla morgonstund stå med en halvmun ren vodka i munnen.

jaaaaaa vad gott...!


jag borde bli ihop med en matfantast. då kunde han laga och jag diska. jag lovar, slipper jag bara laga mat så skriver jag gladerligen på ett livslångt diskkontrakt!

än står dock ingen utanför dörren med kockmössa och röda rosor. synd. det blir att ta fram kastrull och stekpanna och säkra morgondagen.


adjö

in the ghetto

ligger på soffan i den tomma lägenheten. sara är i bäckaskog. jag har saknat det lite, att vara själv, även fast det är kul när hon är här också. vald ensamhet är något av det bästa i världen.

något som också är bland det bästa i världen just nu är att jag har den närmsta framtiden lite klar för mig vad det gäller jobb. fan så skönt!

imorgon kommer blir en lång arbetsdag! jättelång är jag rädd. ångest. många timmar betyder dock mycket pengar. det gället att vända på det.


fyfan vad jag är trött i huvet.


adjö

walking in memphis

.. är låten jag har på hjärnan för tillfället.

förövrigt har jag ett tips till alla: är inte bara ett mål på en dag. är det definitivt inte efter ett födelsedagsfika med tårta. du får garanterat ont i magen! just nu önskar jag mig som så många gånger förr till en planet där magar inte finns.

imorgon är jag ledig från posten. istället ska jag helt frivilligt och utan betalning ner i gruvan med millis och hennes vänner. ibland undrar jag vad jag gett mig in på.

axel står ute och tittar på gry som står och skäller på en minihund. inte mycket och titta på om man frågar mig..


jag fixade saras tv förresten. därefter borrade jag ner mig och tittade på k-special om joan baez. tack Gud för svts kulturredaktion! endel dylan med också. längtar till sommaren och peace and love. får se hur det blir med det, men biljett ska jag köpa snarast. om det skiter sig kan man ju alltid kränga den dyrt vid entrén. vore ju grymt. köpa den för 1800, sälja den för typ 2500-3000 och sen hoppa på tåget till sthlm och bränna allt på en dag. sounds like a damn good plan B!

nejmen.

dags att lägga sig och andas djupt tills magen hittat hem igen.

adjö


hooked on a feeling

In bed med saris. vi fördriver tid tillsammans (missförstå mig rätt) eftersom hon inte lyckats kanalprogrammera sin tv. fan. jag älskar tv.

nu ringer kyrkklockorna och påminner oss om att vi är gudsförgätna, spirituellt förtappade ungdomar som ligger och är bakis istället för att gå till guds hus. att jag känner mer för en onyttig frukost än för en syndernas förlåtelse är väl bara normalt? eller?

här borde och ska städas under dagen. sara ska hem och tvätta eftersom hon dissade sin tvättid som hon bokat kl sju imorse (vem bokar sju en söndag?!) och jag ska till kumla på fika o tårta. har typ inga kläder här, så det blir casual sunday för min del...

kick-offen var nice! därefter rullade cykeln hem till lägenheten där sara o karin väntade. vidare till gamla sventas (sod?) för rendez vous med cissi, julia och ingrid med bf.

nu frulle!


ADJö

I was so much older then, when I was young

okej, jag mår skit. har inte ätit nån mat än idag och står nu på blodsockerfallets rand och väger. darriga fingrar på tangentbordet och en blick som inte orkar fokusera på skärmen, så ursäkta stavfelen som förmodligen kommer smyga sig in både här och där. om ett tag blir det iaf mat, så jag blir som folk igen.

har bestämt vad jag ska ha på mig ikväll. har däremot inte bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, och med tanke på att jag inte kommer vara där mina kläder är under kvällen, natten och morognen så måst ejag fundera ut nåt illa kvickt innan det bär av till stan, lägenheten och så småningom gruvan. hoppas verkligen på en kul kväll!


är lite avis på erika och musen som jag tidigare nämnt är i uppsala. jag vill också bränna pengar på mitt utseende!!

ikväll blir det dock inget fashion-forward direkt. klänning, kofta och jeans. bekvämt, helt okej snyggt och ganska varmt, in case of outdoor partying..

har faktiskt aldrig varit på personalfest förut. hoppas alla håller sig i skinnet. jag vet att jag ska göra mitt bästa för att inte låta vad jag egentligen tycker om vissa få av mina kollegor smita ut mellan ciderklunkarna... :S

huvva!


see you on the other side, mina vänner.

hungry heart

okej, nu har nästan alla killar/män på jobbet snagg! de går och ser ut som kiwifrukter hela bunten. why God why? de får så liten skalle! inte fint.

igår blev jag stoppad av polisen för första gången. blev såklart skitnervös och hjärtat slog så snabbt så jag orkade knappt blåsa i nykterhetskontrollen. sen till jobbet blev jag också -.-. efter jobbet hängde jag lite med snaffe. gick på systemet, köpte smycken (ringen har jag redan tappat bort mitt as) och sprang på cissi för första gången på hur länge som helst.

idag har jag jobbat halvdag och det har kännts som helg hela dan. har nu suttit i soffan och ätit glass en stund, tills mamma somnade och inte var nåt kul sällskap längre.

imorgon ska erika och millis till uppsala. hade jag inte haft kick-off vid gruvan hade jag följt med och sprungit i affärer. det var ovanligt längesen jag besökte min kärleksaffär (ha-ha) weekday.

kul att jag börjar styckena ovan med "igår" "idag" och "imorgon". lite som en redogörelse. en loggbok.

blä

funderar starkt på att nalla ur morgondagens systemetkasse.. alkisvarning? neeee



adjö

euphoria take my hand

hemma hos tha family. så länge var jag och sara sambos, haha.

skämt åsido så kommer vi nog hänga ihop endel ändå, eftersom jag jobbar rätt mycket och inte orkar pendla varje dag direkt.

what's new. imorgon ska jag klara det nya distriktet själv, jag känner mig rätt taggad faktiskt. igårkväll var jag i ransta (!) och hängde lite med josse och åt tårtbuffé.

just nu är mitt liv mest jobb, så för de som inte är insaatta i postens rutiner så är jag nog jus tnu ett ganska torrt sällskap.. till exempel är det förmodligen ingen med än josse som förstår ångesten med gruppisar och många stora klumpar...?

didn't think so.


men men.


adjö och godnatt

pain pain never again

jag är glad, även om jag blir mer och mer säker på att jag nog har nån lindrigare form av asbergers syndrom. när jag sett i rymden finns inga känslor så fick jag med mig ett ord: kaos. och det har liksom satt förklaring på hur jag känner när jag tappar fotfästet. då blir det kaos i mitt huvud.

sambosara är inte hemma. jag tror att hon är på nya jobbet, men jag är inte helt säker. ringa till henne går inte det heller. hon började halv tio och skulle vara klar innan mig trodde hon. jag var tillbaka från turen halv tre och stannade sen och drönade på jobbet till tio över. snart en timme i hemmets lugna vrå utan snaffe. hoppas att hon inte gått bort sig. hon har ju trots allt inte bott i sala på ganska länge...

funderar lite på vad som ska intas till kvällsmat. mormor tycker att jag ska följa med till ransta ikväll. julias mammas kör har tydligen nåt grejs och josse ska dit vad jag hört på jobbet fårn hennes mor. orkar egentligen inte, men josefine och tårta kan nog dra upp även mig ur soffan. kanske. det beror på hur jag känner mig efter mat och dusch.

jag har ångest inför torsdag, då jag tydligen ska klara mig själv på turen. tre futtiga dagars övning. snart rinner bägaren över, micael dahlgren!

ska nog kila ner på stan och köpa nåt för att hjälpa upp mitt psyke.


adjö


i dream of what will be a better destiny

jag har varit off duty i 45 minuter och känner redan smärtan i min arma kropp. imorgon väntar träningsvärk 2.0, men samma arbete ska göras. work through the pain liksom. kan dock hända att jag slipper cykla, vilket är ett litet ljus i min tillvaro just nu. först idag har det gått upp för mig exakt hur gigantiska brevbärarnas distrikt är. omänskligt nästan.

sara städar och fixar. jag har ångest för vad jag ska laga för mat tills imorgon. kan hända att latheten bestämmer att det blir pasta och valfri proteinkälla. kött eller kött.

vad skönt det ska bli att sova ikväll!



adjö

i follow rivers

sara är tillbaka. vi har nu tryckt in bådas grejer på de arma 28 kvadratmetrarna på bergenstjernas väg 8. det är trångt. men fint! riktigt mysigt har vi det. känns lite annorlunda att plötsligt vara sambos, men det ska nog funka. det måste funka, åtminsotne tills jag kan flytta vidare om drygt en och en halv månad..

redan nu kommer första krocken. jag ska upp strax efter kl 6 imorgon och jobba. sara ska ingenstans och har inte alls nån lust att sova nu..

aaah

jag önskar att jag visste hur jag skulle jobba i veckan. måste få tag på micke så fort jag kommer dit imorgon och bringa klarhet i min förvirrade tillvaro.

nu ska jag göra matlåda! wiho!... not


godnatt

were you a lonely boy?

millis spelar sin nya skiva. absolute acoustic. jag sitter i samma rum och får alltså en ofrivillig smakbit. akustiskt kan vara fint som snus, men inte en hel skiva! aaaah.

har just intagit dagens första käk. det var okej.

erika och axel är hemma och ikväll kan det hända att det blir film.

dear mr president med pink just nu. ingen favorit. brings back memories.. -.-


"let me tell you 'bout hard work, buildning a bed out of a cardboard box", sjunger hon, vilket är vad jag kommer behöva göra om jag inte köper en ny säng till min nya bostad. ångest.




peace out

 


across the universe

nu är jag flyttad. nästintill. och nej, jag ska inte flytta någonstans egentligen. ska bara bo i saras lägenhet med saras grejer ett tag. spännande!

ikväll går across the universe på tv och jag känner att jag nog bara måste se den! eftersom det bara är pappa och jag hemma så får jag garanterat min vilja igenom. han kommer dessutom somna efter tio minuter, om han inte redan gjort det, har inte sett till honom på en stund..

hade jag inte glömt adaptern i lägenheten hade det nu kommit en bild på erika och axel som hänger med mig på ett thaimatsplace.. nu får ni tänka er hur det kan ha sett ut.


har förövrigt köpt onyttigheter för 78 (ja ni läste rätt) kronor nu ikväll, så i helgen är det no mercy percy!


naffe ska få en kram. det ska även chipspåsen, men en lite obarmhärtigare en, för den ska spricka, det hoppas jag att hunden inte gör!


adjöken

jag är nästan där

minuten innan jag sätter mig i bilen och kör post ser jag erikas sms med texten: strokes till PL!

gaaaaaaaaaaaaaaaalet!!!!

tror ni jag kunde koncentrera mig på mitt jobb? svar nej. händerna darrande av excitement de första tre gatorna. och huvudet var i ett tältläger med en bira i handen, ett armband runt handleden och ett spelschema i fickan. ååååh!

problemet är nu bara att skrapa ihop vänner till ett camp. jag har ju visserligen ett gäng grabbar som ska dit, men det känns som att med tanke på hur deras camp såg ut förra året, har nog helst några girlies med mig och bor ihop med, så kan man hänga allihopa på dagarna..

någon som vill med?




PRISA GUD här kommer skatteåterbäringen!! tänker inte skriva ut hur mycket jag kommer få tillbaka, men vi säger såhär: 11 par decent shoes kan jag köpa utan problem. LYCKA.


denna jobbdag har gått sakta, men varit kul. det är väl så det ska vara antar jag. bara fredag kvar nu. kvällen kommer spenderas allena med far. erika och axel är hos honom, millis är hos några kompisar och mamma jobbar sent. kul då.

nu ringer snaffe. i helgen blir det flyttande, så nu ska det plockas och städas! ringde erika och fixade flytthjälp i form av hennes starka armar och axels lite mindre starka.. hehe.


är glad. det är nog våren.

julias öga är nu opererat och hon ska nog få komma hem imorgon. håller tummarna nu att det blir bra!


adjö









I've lost the war

jag har nu flyttat ut de första grejerna ur lägenheten. lite köksgrejer och en bokhylla. tanken är väl att sara ska kunna få plats med lite grejer redan i helgen. ska flytta bordet och stolarna på fredag och lite skor och kläder jag inte använder så ofta ska också få följa med hem till föräldrarna i väntan på nästa flytt.

jobbade kvällen med christoffer. självklart är det ju inte kul att staffan är sjuk, men jag tycker det är lite kul med omväxling bland arbetskamraterna.


jag är glad på nåt sätt. glad äver att ha fått veta något i förtroende av en person jag inte känt länge alls. jag tänker inte säga något till en själ förrän jag får. och det kommer jag få. hur som helst så känns det bra att ha personer som litar på en.


uh, imorgon ska jag köra på skuggan. hoppas verkligen att folk har nummer på sina hus, annars finns överhängande risk att de får sin post fellagd!

mötte axel idag. han i körskolebil och jag i postbil. han skullle fickparkera. jag är inte avundsjuk!

ikväll ska dregen och pernilla laga mat hos plura. det ska ses!


de där chipsen jag inte hade igår skulle jag vilja ha nu. ÅH vad gott det voreee.


adjö

salty lips telling lies

jag är så sjukt sugen på chips och dipp. helt galet! snart drar jag loss min högra arm bara för att ha nåt att tugga på. hade jag inte varit så hälsomedveten (lat?) hade jag kilat till coop.

såg igår när jag kom tillbaka efter en helg på landet, att cykeln min äntligen smält fram. den hade dessutom ramlat om kull på kuppen. stackarn! den har haft sitt livs hårdaste vinter. första vintern ute. ska nog ge tillbaka den till mamma och skaffa mig en egen. en bättre, som inte är byggd för minimänniskor.


jag är fan så sugen att det gör ont!


jag har julias balklänning här i lägenheten. hennes mor kom med den till jobbet idag och tanken är att erika ska prova den. juppe stackarn är inlagd på sjukhus nu för viderögat. hoppas verkligen att det blir bättre snart!!


satt och slölyssnade på p3 när jag körde post idag. tydligen släpper sahara hotnights nytt inom en snar framtid. kul! första singeln var annorlunda för att vara dem, men överraskande bra.




oh my god what a wonderful surprise

Det är återigen söndag.

Jag impulsköpte filmen fish tank idag. har velat se den länge och ikväll är det dags! Visserligen går Taken, som jag tyckte var riktigt bra när jag såg den senast, men jag orkar inte se en film jag redan sett idag också.


hungrig är jag, men när jag och axel kilade mellan hyllorna på åkrahallen glömde jag helt bort att köpa nåt att äta nu till filmen. fan! får helt enkelt äta morogndagens mat och svälta då istället. skjuta upp problemet lite.

imorgon flyttar tove från en lägenhet till en annan. i barcelona. just nu befinner hon sig i irsta, sverige. way to go!

måndag snart. på onsdag fyller millis år och jag har som vanligt ingen present. jag är nog en av världens sämsta systrar.


adjö

i believe in love

jag har ätit för mycket. känner mig jättemätt och jag bara hatar den känslan! mycket vidrigare än att vara hungrig.

jag har ännu en gång varit destruktiv mot mitt anrikte och ser nu ut som en pubertal hormonbomb i åttonde klass. fint.

känner mig just nu bara så sjukt oattraktiv och jag ska spara er detaljer som vad jag har på mig och hur länge sedan det var jag tvättade håret.

eller nej. jag har på mig pappas en gammal brandgul tisha med en dregglande tjur på och mörkblå mjukisbyxor av den typ som sitter åt över röven men inte i benen, så att man känner sig maximalt stor. håret tvättade jag igår morse. det känns tarvt.

vi tittade på pocahontas idag och åt samma slags godis som för fjorton år sen. jag längtar tillbaka lite även fast jag samtidigt är så sjukt glad att jag äntligen är vuxen.

en dag ska jag trycka på playknappen till mitt liv och se hur bra det blir.

en dag, sa jag.


förövrigt har jag huvudvärk och har gjort illa ryggen på jobbet.

godnatt

you're the oldest star ever to fall

mor och far har lämnat hus och hem för att åka på fest i.. hold it.. fagersta!! gud.

vi är nu lämnade utan mat och med en nysoven och mycket jobbig hundunge. på fyra ska vi nog lyckas mästra både mat och hund. vi håller iaf tummarna.

ikväll går control. en film jag tycker väldigt mycket om i all sin ångestfyllda svartvithet.

imorgon kommer tove som är hemma från barcelona över helgen. hon har även med sig familjen sin. det ska bli kul och kommer lätta upp den annars så jobbiga söndagen.

min plan för maj verkar spricka i sömmarna och genast kommer magkatarren. jag vill ha lite ledigt innan allt sommarjobbande! åh. det är inte för mycket begärt när det enda jag önskar är att få slippa jobba på två jobb sju dagar i veckan under hela månaden. jag orkar inte det!! kan någon bara förstå att så är det?


nu tänker jag kolla på satc och glömma bort verkligheten några minuter. det blir bra.


hejdå



RSS 2.0