JA



tröjan längst upp till höger bifogades enbart för att alla av manligt kön som läser detta ska veta att har man bara den där tröjan på din beniga (mhmm) kropp så är man så gott som hemma.

det övriga är tänkt till mig. hur jag nu ska kunna välja, för let's face it. jag har trots en nästan ihjäljobbad kropp inte råd med allt, trots att inget plagg kostar mer än 400kr/st.

ångest.


she don't need to see the sun ahead

oh my, it hit me like a drum. förkylningen. var nästan fine imorse när jag gick upp och gick till jobbet, sen, en timma in i knegandet, slog det till. damn! nös och snörvlade, bihålorna dunkade och gör det fortfarande. ååhhhh. tack och lov var det en riktigt lätt dag att släpa sig runt s2-disktriktet. nästan sommaranpassnings-lätt (sry josse, hehe). jag bävar dock så hårt inför reklamdagar och höstväder att jag vet inte vart jag ska ta vägen. det är klart att det går, alla andra klarar det ju. det är bara en fråga om jag vill göra det, eller om jag vill vidga mina vyer och se mig om efter annat kneg?

det är nog mängden av möjligheter snarare än bristen på de som begränsar mig.

varför kollar jag på ett program på svenska med finsk textning, som handlar om brandmän? varför?


är taggad till tänderna inför min uppsaladag imorgon. de försökte spoila det för mig genom att sätt amig på s2 imorgon igen, men eftersom ingen av mina superiors frågade mig så blir det nog inget. hoppas jag. för nu finns det ingen turning back. har fortfarande inte köpt byxor för de öronmärkta pengar jag fick av mamma i julklapp. så ofta åker jag och shoppar...

i brist på annat att göra (jag vet, jag hade kunnat typ motionera eller nåt) tänker jag nu kolla hemsidor efter vad jag ska spana efter imorgon.


åh, kom på en grej frida sa i fredags. en kompis till henne har tatuerat in en cheesy text på armen (redan där gör man korstecknet samtidigt som man himlar med ögonen), but it gets better.. den är... FELSTAVAD. och bruder märker ingenting förrän en kompis säger att, öh du det stavas inte sådär. själv skulle jag koka ihop en härlig syra och fräta bort skiten så fort jag kom hem. ett permanent bevis på okunskap på sin arm måste ju suga hårdare än min nya dammsugare (som jag förövrigt ska använda snart).


weeeelll now (medan jag skrev det där spelades introt/öppningsfrasen till mando diaos gloria i mitt huvud)


adjö

anywhere you are, I am near

mina öron hettar. var ute på en kort promenad med lillasyster 2. 1an jobbar kväll och kommer om nån timme farande med sin man. vi ska hänga imorgon vi tre. hunden ska vi ha hand om också var det tänkt. Gryhunden var på utställning igår och kom hem med tre rosetter och finfina omdömen. kanske duger hon till nånting då trots att hon är det drygaste han där uppe någonsin skapat.

det har tagit mig lång tid och mycket rättande att skriva detta. fingrarna gör inte riktigt som jag vill efter att ha varit ute i det kalla fuktiga.

det blev ingen utgång för mig igår. det blev soffhäng och grönt te med syster E. muffins, äpple och prat. hon sov hos mig och tur var väl det, att man hade en kropp att kura in sig lite mot när det blixtrade och ösregnade som värst.

jag lider kval. utseendekval. tycker att mitt hår är tråkigt och att min garderob är worn out. vill ha nytt, känna mig ny. jag ska bli lite ny. jeans, ev nån jacka, skor, nån klänning. det blir bra det.


har efter några helvetestimmar med helt galen magvärk ätit lite mer mat och börjar crejva kaffe. väntar bara på A-boy och E-girl.

wii

förövrigt har musen idag jobbat hårt för att få mig att grina till chris medina-låten och videon. hon lyckades nästan! kanske är jag trots allt inte made of stone?


adjö


we're going nowhere, and we're going there fast

FÖDELSEDAG

häng med julia på johanssons vad som för jens verkade vara rekordlänge. vi sågs två gånger under tiden vi satt där och han räkande upp allt han hunnit under tiden, medan vi suttit stilla och fikat.

har blivit mycket sitta stilla idag. är seg som fan. vad som händer ikväll är ännu en gåta. väntar på att oda ska höra av sig efter att ha kommit hem från sthlm. julia ska på elin och niklas utflyttningsfest och sen blir det väl hotellet för alla. har ju som bekant lovat mig själ mer än hundra gånger (jaja typ) att inte gå ut på hotellet mer efterosm jag tycker att de tär sjukt tråkigt, men vill man träffa människor en lördagkväll är det ju tyvärr stadens enda alternativ.. suck. nästa helg blir det troligen utgång i västerås dock. wi.

hemmafest är dock det optimala. med rätt folk finns de tinga gränser för hur kul det kan bli.

åh.

jag har börjat läsa i boken jag fick av erika igår. Hungrig, av crystal renn. fd anorexiamodell, men nu framgångsrik plusmodell. första intrycket är gott, så jag tror det är en bra bok.


det börjar bli dags för intag av föda. är i desperat behov av matinköp, så det får bli pasta och.. jadu. i'll get back to that efter en snabb kik i frysen.

fläsk.


hmm.



adjö


blame it on a boogie

sitter och slökollar på SWAT i min ensamhet. har haft 19 pers över på födelsedagsfirande och är nu ganska trött. det gick bra och jag är nöjd. har kommit på hur jag ska förbättra möbleringen av mitt hem, samt fått jättesnygga växter som höjer the standard of living avsevärt. nu gäller det bara att hålla dem vid liv. det måste gå. jag älskar gröna växter inomhus!

okej, en av mina grannar stog och snackade med en annan av mina grannar. de bor mitt emot mig och brukar hänga tsm ibland. den ena bor under den andra och nu stog de på sina balkonger och ropade. "ja, jag hatar negrer" kom det helt plötsligt från en av de. helt plötsligt undrar man ju om man kommit till den amerikanska södern anno 1960tal. men nej. landet sverige år 2011. jag blir förbannad. verkligen. att dessutom göra det i ett område där det bor många invandrare är ju bara så dumt! hade jag inte varit en halvmeter kortade och 60 kilo lättare hade jag kilat över och nitat honom.. kanske.. eventuellt skickat en suppleant, but still. die all you haters.


om en timma fyller jag år på riktigt och ska då vara inne på facebook, bara för att. måste ju se om det ramlar in några grattishälsningar. förra året fick jag typ 40. året innan fick jag två. HAHA. 40 innebär fortfarande att inte ens en fjärdedel av alla "vänner" skriver grattis. å andra sidan gör jag det knappt nånsin till mina. "allt vad ni vill att människorna ska göra för er, det ska ni också göra för dem". jaja..

jag har fått påslakan i present. så många att jag undrar som de tror att jag gör annat än sover? moster tyckte att jag hängt lite väl mkt i fikarummet idag på jobbet. mennnn var man ut och vinade igår borde man få sitta still lite tycker jag. därefter gick det i en jävla fart dock. gick hem alldeles svettig.

imorgon blir det fika med juppen. elva har hon bestämt. ah well. bara att shläp sig upp. har nästan slut på frukost också.

vilka problem.



adjÖ vänner.

hey soul sister

borde inte sitta här och skriva. borde inte vara hemma fortfarande heller. ska till axel och därefter till lindströms. anders ska firas av och jag ska spendera lite av min färska lön som gled in på kontot idag. med tanke på att det är kneg imorgon, samt planerat för imorgon kväll också, så lär jag nog hålla mig ganska så rejält i skinnet, men ett glas av något ska det iaf bli.

tror att det regnar ute. luften liksom rör sig när man tittar ut. och ja, jag har trötta ögon som varit uppe sedan fem..

nej, upp på cykeln och hoppas att polisen inte ser mig. har fortfarande inga lysen och ficklampan jag fick låna i fredags är tillbakalämnad.



adjö

i've got nothing to wait for

sitter och funderar på om jag ska äta nåt ikväll eller ej. är inte direkt hungrig nu, men sen blir det för sent. middag idag blir isf avokado och lite paprikakeso. ja vafan. jag trycker i mig. var ner till ica nyss, fast besluten om att BARA köpa muffinsformar.. ehm. det blev torkade ananasringar också. och torkade jordgubbar o aprikoser. äh screw it, jag köpte naturgodis. jag erkänner. väldigt lite dock. för knappt 20 spänn. och ingen choklad.

nu var det ur systemet. jag kan inte ens ljuga i skrift. vekt.

igår var jag och minéa och såg bridesmaids. den var kul. över förväntan. jag skrattade högt flera gånger. "the mexican drinking worm" tog mig med storm. tror det kom en skrattår där ett tag.



det finns en grej som jag är så sjukt trött på när det kommer till mitt jobb. att förklara för folk att man inte kan spåra brev. ett helt vanligt brev. kan de inte tänka själva? ska jag behöva ringa varende brevbärare i hela sverige och fråga om de sett ett litet vitt kuvert med adressen skriven med blå kulspetspenna och ett frimärke med en blomma på? ghfn


nu gömmer sig tydligen khadaffi i tunnlar under tripoli? skicka ner mig och leta efter honom. jag har ju viss erfarenhet av underjordiska tunnlar..

nu kom hungern. awesome. dags att skära upp avokadon.

min mor och far kommer snart hit. jag behöver hetsstäda. ska göra supersnyggt här imorgon inför fredag då det kommer typ 18 pers och våldgästar mig. tänkte att jag ju har hela dagen på mig imorgon typ, eftersom jag slutar redan 14.10, men nu ska vi tydligen till lindströms och dricka bira för att anders flyttar till belfast (av alla ställen?!). kul ska det bli hur som helst, men jag kommer behöva städa waaaayyyy quicker.


nu vet ni.


adjö.


keep bleeding

är så trött på min trötta hjärna just nu. den känns som en svamp dagarna igenom. en gammal svamp, som inte suger upp nåt vatten you know. för att tala klarspråk så glömmer jag saker heela tiden och det börjar bli drygt som fan. drog ner på stan efter jobbet för att köpa grejer som jag tänkt på i veckor att jag behöver, men kommer hem med två impulsköp och bar en av de planerade grejerna. resten fanns liksom inte i mitt medvetande längre.. förrän jag kom hem och nu känner jag hur jävla gärna jag vill ha lite semester från allt.

ska snart ta mig i kragen och laga mat. egenuppfunna enchiladas. blir det gott kan det hända att jag outar receptet, annars får det dö med mig.

ikväll blir det bio med minéa. gratis blir det dessutom! vill inte att hon ska sluta jobba där, för då blir det slut på det här med gratis bio...


noll energi. hade tänkt sova, men mamma ringde efter fem minuters sovande och nu kan jag inte somna om. thx lixom.

jag har typ torsdagskänsla idag. nedslående med tanke på att det bara är tisdag. stenhård vecka på posten. ikea-kataloger, biltema-kataloger, vi i villa, gruppreklam, salabladet. och så den vanliga posten också då förstås. katalogerna är ingen höjdare. de blir jävligt tunga när man lassar bärvästen full. ni som undrar kan ju samla ihop tio normalstora kataloger i famnen och springa upp och ner för trappen några gånger. inte kewl. förövrigt är det först när lönespecerna kommer som man inser hur många som faktiskt jobbar på adlibris. crazybananas!

nu ska jag titta lite på den ack så avskräckande serien unga mödrar. därefter gno runt med alsolsprit i hårbotten min, som åkt på den vanliga höstinfektionen. vätskande sår all over. de som gick i min gymnasiekalss vet vad jag talar om... uäck.


adjÖ

in love with judas

slötittar på första avsnittet av maestro. svenska "kändisar" ska dirigera en symfoniorkester. damn vilken utmaning I say! skulle jag fan inre klara! som nån som sjungit i kör och sånt vet jag ju hur viktigt det är med en ledare som viftar och har sig. man lutar sig verkligen på den personen. är man då en stor stor orkester så är det många som lutar sig på en liten person. det låter ganska galet när det håller på nu måste jag säga. tempot åker fram och tillbaka i en jäkla fart!


man vet att man börjar bli gammal när man träffar sina vänner på mataffären. förr träffades man i skolan, eller på fotbollsträningen, eller på krogen, när man var där oftare.. idag sågs jag och cissi på ica. hon hade julia i telefon och la henne ifrån sig i fruktdisken så kunde vi prata alla tre medan vi två plockade frukt. lite spexigt sådär. jag hade en lista längre än kinesiska muren och har idag gjort mitt digraste matinköp någonsin. lite ångest, men äta bör man ju.. även om jag inte hade nåt emot en förlorad aptit just nu, efter denna tjocksommar.


imorgon ringer alarmet före fem, så ett längre inlägg får utebli.


har köpt ett nytt te som ska invigas till the good wife.


fyfan vad I'm acting old.

adjö

Aldrig se tillbaks

Man har ett gäng state of minds. Glad, ledsen, pepp, opepp.. ni vet. sen har man den där känslan man får när man hör musik som man (för att citera timon och pumba) "inte gillar.. älskar".

Sitter vid mammas dator med asbra ljud och lyssnar på Nordpolen. Ett tag sen sist. Jag exponeras i princip bara för p3s skval om dagarna och där spelas inte mycket bra nowadays. förutom NAVET då såklart.

Nordpolen gör mig nere och svinpepp på samma gång. Man känner sig full fastän man är nykter och lyssnar man på det när man faktiskt är full blir man helt jävla galen. Lyssnar man på det när man dessutom festar med Erika eller Julia når man till taket och lite till, samtidigt som man vill häva i sig ett helrör och gå och lägga sig invirad i duschdraperiet och glömma allt vad livet innebär.

dekadens är nog ett ord jag griper efter just nu. det blir extremt, lite destruktivt och bara... bra.

jag kände en kille en gång vars favortiord var dekadens. det blev inge bra.


klockan går och jag har fortfarande inte hängt tvätten. åhhhh.


mår inte dåligt längre. tog mig igenom fikat med odan om än lite skakis och instabil. trött var jag nog också, för jag minns knappt vad vi pratade om.


om sju dagar är jag 21 and no fun. "21 och redan gammal" som nordpolen sjunger. uuuuh.

there was something missing in my life

jag har nog bara varit så här bakis ett par gånger tidigare. vaknade till o med runt fem av att jag mådde så sjukt illa. undrar omd et var vinet, all sötsliskig bacardi o cola, hetsätandet av moussiga desserter eller bara det faktum att jag (van att sova nästan 8 duktiga timmar varje natt) i princip dygnat.

nu mår jag bättre, men inte bra. kan hända att jag blir ett svintråkigt fikasällskap för stackars oda.

vädret suger minst lika mkt som igårkväll/inatt. vi cyklade hem, jag, minéa, limpan och tom. jag o tom hade inga lysen. det var jäävligt mörkt där ute på vischan!

måste nog ta en dusch. exfoliera bort alkohol, torkat regn, eventuell svett och allmän fylle-sunkighet om jag ska känna mig nå fräschare nu. en o en halv timme to go, sen ska jag vara på topp....! kommer inte hända, men just nu skulle jag inte ens orka ha en konversation.


väntar på att seranades ska köra en låt på nyhetsmorgon. det är mest reklam. which I hate.



adjö för nu.

jag gjorde upp en eld för dig...

Om man inte dör direkt, så blir man om än kraftigt helkroppsbedövad av att lukta på mina fötter just nu. tror jag. har inte testat, men av känslan att döma så är det så.

är trött trots att jag jobbat eftermiddag och fick sova till nio imorse. om tolv timmar har jag jobbat en o en halv redan. weee. att det är fredag hjälper upp a whole lot dock.


idag när jag körde runt och dunkade i post i lådor på staafgatan dök plötsligt ett välkänt intro upp på p3. NAAAAVEEEEETTTT tänkte min hjärna och fingret höjde till pinsamt hög volym. dunkade runt kvarteret med rutorna nere (så att man ska kunna dela ut posten liksom, att dra upp de är alltså inte ett option) så att pensionärerna som krattade i trädgårdarna vände på huvet och kollade. jag brukar i regel inte vilja dra mer uppmärksamhet till mig när jag kör post. man har ju redan är jättegul bil liksom.. men idag kände jag att det fick vara värt det.

en vis micael på jobbet tänkte sig att jag är en sån brud som har reptiler och kräldjur hemma.. eh what? ser jag ut som en sån? verkligen?

my god.


usch. gnagande oroskänsla. känner mig så liten och dum när det blir såhär. dum, korkad, ful, bortgjord, töntig, jobbig, äcklig, tjock, ratad, ensam.


så nu vet ni det.


är lite otaggad på morgondagens väder. regn regn och mer regn, när det ska festas ute i öja. vafan! vem vill festa runt i regnjacka och stövlar? vi ska dessutom cykla dit. världens ände. och axel är inte hemma och kan skjutsa. livet suger.






nej



...nu brinner hela skogen

you learn how to fly, even if you don't try

mätt mättare mättast! har lagat baconinlindad haloumi och avnjutit det tillsammans med keso med grillad paprika-smak och ett fet bit gurka.

skönt att äta som vanligt utan att känna mig funny. mådde inte helt hundra igår alltså. undrar vad som hände. skyller på förkylningen såhär i efterhand. sov större delen av dagen. städade den andra delen, och drack te med en vän så fort jag hade ruled out smittande sjukdom.

eftersom jag inte har betal-spotify så har jag tio timmars musiklyssnande i månaden. det gäller alltså att spend it wisely, så att säga. bara för det känner man ju att ingen låt får vara en waste, inte ens lite dålig. jag sitter nu med tio hela timmar framför mig, men kommer inte på en enda låt eller ett enda band jag vill höra. sug

en annan grej som suger är alla dessa mina vänner med i-phone, som aldrig sitter vid en vanlig dator, utan chattar i ultrarapid hela tiden. som OM jag orkar vänta. då kommer dessa kaskader av text från mig, som säkert är direkt livsförkortande för mina vänner eftersom det antagligen höjer stressfaktorn med 200%.

jag tror att jag tittar på nåt typ minnenas television på svt1. mina grannar måste tro att jag är 70+.
säger som fjortisar när de lagt ut en bild på fejjan där de helt obviously har photoshoppat sig bortom igenkännande men "accidently" räcker ut tungan, eller kniper ihop ena ögat: jag bjuder på den!

uäck

mitt huvud smärtar som fan. mosar i vatten i min stackars kropp som idag råkade jobba övertid av bara farten. så kan det gå!


nu har jag bytt program till nåt lite mer ytligt. project runway. nån specialare när austin från säsong 1 och santino från säsong två ska svarva ihop en bröllopsklänning åt en tjej som enligt hennes anhöriga är en hjältinna. hon ska tydligen vara "breathtaking" på sin bröllopsdag. det ska jag också vara, om jag så måste gifta mig med mig själv så ska jag ha en bröllopsdag!


åhhh ögonen dunkar. kan inte kolla på denna skärm mer!


fortfarande 10 timmar kvar på min spotify. har skrivit på det här inlägget i säkert 25 min nu. är hängiven min blogg.

har köpt en kommunistfilm åt min kommunistsyster. nu är vi kvitt.



adjö vänner


see the microcosm in macro vision

Idag var jag nice and cuddly på jobbet (en liten follow up på minéas kommentar på förra inlägget). Eller asså, så mysig jag kan bli while working. Jag och joel made a pretty good team. Imorgon ska jag bossa över Erik. har redan förberett honom på att nazijohanna vill sluta före midnatt och att det därför blir fullt ös medlvetslös hela dagen.

okej. men nazi menade jag väl egentligen den kompromisslösa, humorbefriade, smått omänskligt hårda delen. de som alla regimer har. menade alltså inte att jag ska bedriva etnisk rensning bland kuddar och lakan imorgon på vandrarhemmet...


okej, jag ska släppa en bomb: SARA FÖRSVINNER TILL GHANA I TRE MÅNADER!

så kul för henne! dock minskar antalet salavänner stadigt och fort. och jag får lätt panik när jag tänker på vad jag ska göra emd mitt eget liv!

dock ska jag for once inte vända hennes grej till att handla om mig, även fast detta ju faktiskt är ett forum fö rmina tankar..

sara ska volontärarbeta på ett barnhem i en by ganska nära accra. hon kommer hem 6 december.

det är väl i princip vad jag vet. vad hon vet också. hon åker den 16e.


Minea gjorde mig själaglad (det gör hon ofta btw) när hon sa att jag bara jobbar halvdag på lördag. skönt att kicka igång gruvans dagar lite lätt innan monstersöndag då jag när jag kommer upp ur underjorden kommer få amputera allt som går att amputera eftersom de kommer ha dött av köld.



önskade att det gick en bra film på tv ikväll. min DivX på datorn är cp och modemet också. serier kan jag streama fortfarande, men filmer blir bajs. ladda ner är inte att tänka på med mitt internet. hatar att ha tak på 5GB i månaden. kräkslite jueeeeehhh.


nu ska jag sluta gnälla. är på jävligt bra humör faktiskt. här hemma ser det dock ut som skit, men jag orkar inte göra nåt åt det. diska ska jag dock ta mig i kragen och göra pronto.


adjö vänner



your own personal jesus

Idag har tyvärr kommit till insikt om en grej som flutit runt i min hjärna ett bra tag. Riktigt länge faktiskt. Eller asså. Jag har förstått att det måste vila en förbannelse över mig på nåt jävla sätt.

tur i spel, säger de...

fan!

mamma var här och satte upp en gardin i mitt kök som hon sytt idag. den är fin.

imorgon kommer jag tydligen behöva mer eller mindre jobba ihjäl mig, enligt minéa. shit. guidtur måste jag tydligen också ha, fast jag egentligen inte hinner. aaaah! hoppas att joel kan ta den. jag får helt enkelt lägga huvudet på sned.

kollar på en sjukt intetsägande film med tuva novotny, i brist på annat.


en dag som idag är man glad att man inte kastat iväg hela sitt sparkonto på börsen. en jobbig dag för de annars så avspända (hehrmrm) grabbarna på wall street...


nu ska jag sörja lite i min hjärtegrop och sen ska det sovas.

adjö






you might find a better place to play

tror bestämt jag glömt bort att skriva här på några dar. tiden går så fort. nu och alltid. det är nästan skrämmande.


imorgon börjar sista jobbhelgen på gruvan. kan hända att det blir sista på väldigt länge. nästa blir nog lucia, med undantag för någon städdag här och där. guidande blir det nog.. ingenting som det känns nu iaf. men jag säger mycket i stundernas hetta.

jag har fattat ett beslut efter mycket velande fram och tillbaka. har kommit fram till att den kommande helgen är intensiv som den är och jag känner inget sug att proppa in mera i den. well, let's just say it: jag kommer inte attenda den venetianska aftonen i gruvan.

förlåt.

väntar på en tvättmaskin som jag som vanligt satt igång way too late för att det ska hinna torka. är hemma i huset med de andra. fem pers är vi här just nu faktiskt. så mycket trevligare än att sitta själv i en liten lägenhet när man är ledig och det fortfarande är iaf lite sommar kvar. senare ska jag in mot metropolen sala för fika med Oda och jobbmöte.

igår brände jag pengar på kläder. igen. ångrar att jag inte köpte ännu några till plagg. egentligen behöver jag klippa mig för pengarna istället. åhhhh


ah well.

adjö


whatever happened to the funky race?

kollar på en rulle i a-class. paparazzi princess - the paris hilton story, heter den. woop woop, vilken höjdarrulle!

slutade halv tre. jag och joel städade hela vandrarhemmet. dammmnnn! hängde lite i repan med de andra. störde andreas lite vid kassorna och sjöng för christian som fyller 27 idag.

den dag jag fyller 27 ska jag ha uppnått något. på riktigt. exakt vad har jag inte klurat ut än, men det kommer, beware!

igår kikades det film med sara. the curious case of benjamin button. den var bra. rätt sorglig. tragisk liksom. om mitt liv gick baklänges skulle jag få panik. man är liksom så inkörd på att det ska vara på ett visst sätt. blir mjuk i hjärnan av att tänka mig att vara gammal först och ung sen. uh


iq-nivån på detta inlägg blev nog inte så hög. i'm sorry. skyller på filmen jag ser med ett öga.

imorgon har jag bara engelska turer på schemat. ångest. har inte haft det på hur länge som helst, så jag känner att jag inte direkt kommer prestera på toppen av min förmåga. får öva lite ikväll, haha.. not.

borde diska och städa undan kläder. orkar inte. gör det sen..



adjö

i hope you don't mind

imorgon börjar inte jag förrän halv tolv. greatness.

att ha måndag när alla andra har fredag är ingen kul grej. jag är en måndag till fredag människa tror jag. lördag och söndag ska det vara ledigt, ja tack! bara två helger kvar dock, sen ska jag styra upp mitt liv och se till att jag slipper såndär skit. åtminstone helgjobbande utan extra betalt.

wiho.

har varit uppe vid gruvan och ätit blåbärspaj och snickrat ihop en mask till den där balen. den blev ganska ful och jag känner mig ganska ful i min outfit. fortfarande en stor tvek på om det ska attendas.


bara för att jag för en gångs skull har tid att se en hel film så går det ingen på tv och alla jag har i hyllan är sedda. den enda som inte är det har jag lovat att spara och se med sara på lördag, och så ska det få bli.


jag skulle behöva lite mod just nu. mod att bryta en barriär och ta en chans. jag ser oftast chanser som risker. vet inte hur många som reflekterat i skillnaden mellan de två orden, men gör man det och rannsakar sig själv så lär man sig lite mer om sig själv.


hur luktar jag? okej, det där kändes sjukt fel att skriva ut, men det jag vill ha sagt är: hur lång tid tar det att fästa sin egen "hemmalukt" i en nyinflyttad lägenhet? jag tycker fortfarande inte att jag "känner igen mig" hemma hos mig själv. ska det vara så forever? man vill ju känna sådär som när man kommer hem till föräldrahemmet. att man känner att man är hemma. jag skulle kunna gå in i det huset med förbundna ögon och på en gång veta var jag var. lägenheten luktar än så länge någon annan. en annan människa och tapetklister. woho!

nu tappar jag kontaken med min hjärna.

tror att det blir en dejt med icefilms ikväll!


goder natters!

mental istid

okej. behöver äta mycket snart. den här dagen blev somehow lunchlös och det börjar kännas i huvet.

startade dagen med att sy höftkuddar till 1700-talskostymen. det gick sådär. en o en halv timme av mitt liv jag aldrig får tillbaka, om man säger så. är nu jätteotaggad på venetiansk afton och vill hellre bort till ingbofestivalen på lördagkvällen. får se hur det prioriteras men just nu känns det som att det lutar åt minifestival. det dumma är väl dock de pengar jag slängt ut, men kläderna kan jag väl spara ifall tillfället kommer tillbaka. the sassy body ska jag spara till ett golden moment och de svarta strutsfjädrarna... går väl att sätta i en vas eller nåt. eller kanske gå brutalt överklädd till en begravning?


bara jag och modern hemma. snart kommer väl familjens enda karl hem och då ska det ÄNTLIGEN ätas!

ledig imorgon också. det är rent läskigt så bra det känns!

det frasar utanför fönstret. kan hända att gry äter träpanel. jag är snart redo att göra detsamma.


adjö

look at me now

dagen D passerade förbi smoothly. ganska lite folk, så jag slapp ta en tur och fick gå hem kl två. jag och minéa drog till västerås på impuls för att försöka leta kläder till den venetianska balen som ska bli vid gruvan kring gruvans dagar. att hitta 1700-talskläder var inte som att knäppa med fingrarna diretk.. hrmhrm. köpte en kjol, en blus och strutsplymer. jagade korsett genom halva stan, men helt plötsligt verkar de vara out of fashion? det blev nåt bodyliknande från hm. jag ser ut som en 1800-talshora. mission failed. försöker nu intala mig själv att det nog inte var så stor skillnad på hur de lägre sammhällsskikten klädde sig på 17 relspektive 1800talet.

eller var det det?

det jobbigaste i detta är ju att de som håller i balen har som yrke att se ut som 1700-talsadel. de kommer garanterat se skillnad. se att jag hoppat men missat avsatsen liksom. att jag misslyckats.

fan då.

nu fick jag ångest. brutal sådan.

imorgon är det jobba och slita igen. uh


jag vill ha lite semster fan!



adjö

RSS 2.0