in my mind I hear your song, it's playing while i'm dreaming

årets sista inlägg i denna numer ganska mögliga blogg.


OKEJ. ikväll händer almost nothing. erika slutar jobba nio och vill träffa axel, som förmodligen kommer sitta hos bill och spela dotA, så vi går väl dit. har under kvällen EN cykel (min) att dela på. känner på mig att vi kommer få använda våra fötter endel, eftersom ingen av oss kan hålla balansen och skjutsa en annan på pakethållaren. uncool.

mitt mål för kvällen är iaf att träffa mer folk än om jag skulle sitta hemma. alltså ett ganska enkelt ett. jag gillar inte att sätta upp för höga mål. man blir så lätt besviken då.

ett annat mål är att dricka iaf lite vin. för att känna att det är åtminstone lite fest. får se hur det går med det eftersom syster min börjar jobba 06,45 imorgon igen och att dricka ensam är terribly sad.



igår var vi (familjen) iaf upp till karins familj för lite pre-nyårsfirande. trerätters middag och en skål i cider hann vi med. allt INNAN tolvslaget.

ska gör lilla millis fin. hon ska hem till nen vän på fest. hur mkt "fest" som ingår vet vi inte riktigt. vi är lite oroliga, mother and I, men asså.. de är rätt gamla nu, det bara det att vi inte riktigt vill inse det.. hehrm.

jag hatar att vara äldst. har önskat mig en storasyster eller bror since forever.


nu måste jag öva sånger inför fredag. konsert. jag är pinsamt dålig atm. damn.


gott nytt åeR.

(intentional stavningsrape)


adjö


will they comfort me

hej och hå. första jobbdagen efter universums kostaste julhelg. vilken misär. och än värre blir det nu över nyår. vanlig jävla lusig helg! ångest.

slutade för en timme sen ungefär. har sen dess snurrat runt och gjort mig i ordning inför kvällens bio. syskongänget hellstrand-yllner-norling ska gå och se the girl with the dragon tattoo på min demand. hälften av gänger är mer elle rmindre medtvingade. axel, erika och bill fick i princip meddelandet att: bio. tisdag. 20.30. dyk upp.

hehe.

har nu tryckt ner lite makaroner och köttbullar. ska försöka att inte äta godis under bion. blir så mkt ändå nu över jul och jag blir bara fel i blodsockret. återstår att se hur det går dock...

medan jag hållit på och duschat och dragit på kläder ha rjag upptäckt hur mkt jag faktiskt har glömt kvar hos mamma o pappa efter julhelgen. jackan, parfymen, tights... lisan är lång.. och ångestladdad. kall jacka med pälsväst över ska jag rocka ikväll. exakt hur fashionablet det blir återstår även det att se...


livet suger när man har ledig dag imorgon sånär som på tandläkaren, men ens kompisar vill hänga på torsdag, när man kommer ha tung reklamdag på jobbet... ngnnngh.



adjÖ



Hang myself in the christman tree

johannan har bloggat dåligt. det har varit jobb, kvällshäng med odan och julfirande.

fick en hel del feta julklappar. dock fick jag inget av de säkra korten: duschgrejer och strumpor, så jag lär ut och köpa sånt så fort jag får tid.

igår var det häng med tove o frida här hemma hos oss. 13 pers klämde in sig (nåväl, rätt luftigt hade vi det på våra 220 kvadrat) och käkade, fikade, öppnade julklappar och kollade på film.. sånt man gör @ christmas liksom. det var riktigt nice.

idag är det slödag. jag och mamma gick itne upp förrän halv elva. fan vad sånt suger. hela dan försvinner jue!

mamma plinkar på ukulelen vi köpte åt henne, erika lyssnar på eldkvarn, jag löser kortord, millis tittar på harry potter, pappa är ute nånstans, hunden sover.

frid.

snart kommer nog axel. erika fick en systemkamera av honom i julklapp. sjukt generöst! i really need a boyfriend.. haha.


annars då. plågas av stressen att jag är för vek och för lat. för rädd och för blyg. mamma, hon som sa när jag var 6 år att man inte ska säga till personer man tycker om att man gör det, säger nu att jag får skylla mig själv att jag är ensam.

förvirrad.

åååååååååh

If I hang myself in the christmas tree,  would you be missing me?

Millis fick en laaksoplatta i julklapp..



adjö

the end has no end

mitt i universums hundvecka på jobbet, då du känner sig redo att lämna in avskedsansökan (om man är fastanställd då.. vilket jag ju såklart inte är..) och gå hem med omedelbar verkar, har jag dessutom en av MINA dåliga veckor.. och nej, inte en röd en, utan en kass en bara. så som jag har ibland.. som nog alla har ibland.

lista över pissiga grejer just nu:

- schemaändringar så man kan grina åt det.
- due to ovanstående förmodligen kvällsjobb den 23e.... fuuuuuuuuuuuuuuuuuck
- gjorde ledigt för ett tandläkarbesök som mamma bokat in åt mig trots att jag skulle jobba. när jag gjort det säger hon att hon råkat säga fel dag till mig.
- måste ringa och avboka tidigare punkt. fuuuuuuuuuuuuuuuuck
- skivan i stereon hackar. att det är room on fire gör ju saken än värre (sönderlyssnad?)
- de nytvättade fötterna luktar fortfarande illa.. eller? är det mattan? fuuuuuuck
- vill ha universums finaste jacka, men känner att jag inte har pengar. har aldrig sett nåt finare. allvarligt.

sen är det ju de större:
- trivs inte med jobbet riktigt va
- trivs inte med ze lovelife riktigt va
- trivs inte med bostadsorten riktigt va
- trivs inte med framtiden riktigt va
- trivs inte med vikten riktigt va
- trivs inte med årstiden ALLS


ska det vara så?


på lördag försvinner alla mina problem. då är det julafton. den tveklöst bästa dagen på hela året.



vill ha den där jackan så mkt att jag börjar gråta snart.

måste ringa pappa. han kommer tycka att jag ska köpa den. jag kommer köpa den och sen ha pengaångest.

åhnej


adjö

den himmel jag trodde fanns

Fan vad seg man är idag efter helgens kryssning.

kommer inte vara ute på de sju haven igen for a very, very long time..

det var kul dock. nästan hela tiden (konferensen på morgonen...hrmhrm).


gå upp imorse var inte gosigt. inte heller det faktum att jag måste jobba kväll. inte heller det faktum att jag måste gå brevbäring imorgon. livet suger. det roligare distriktet iaf, tack o lov. kommer dock behöva jobba mer än 8 timmar, annars hinner jag inte allt.

suuckkkkk.

det jag saknar mest med att inte gå i skolan är jullovet. sommarlovet saknar jag inte lika mycket, även om det också var riktigt nice. jullovet var det bästa på hela året och i år får man bar EN enda lusig jävla dag extra. fuckingjävlaskithuve.

ja, så sur är jag över det.


men så är jag ju inte riktigt i form heller...


nu måste jag städa och diska.

fest.


adjö






Jag lever på sånt jag får för mig ibland

okej, nu har den kommit. rädslan för de sju haven. Fruktan för det stora blå.

kryssning imorgon och jag är RÄDD.

storm, titanic, estonia, vasaskeppet, kallt vatten, ond bråd död sex dagar före jul.


osugen!



fick hundra spänn av mamma idag för att köpa en skjorta hon tyckte var fin. hon ville att jag skulle köpa den till mig alltså, som en present typ, fast jag fick betala bra mkt mer än halva. nu hänger den här på en galge och myser. har inte bestämt om jag tycker om den lika mycket som hon gör ännu, eller om jag tycker att den skulle passa bättre på henne.. time will tell.

familjen tittar på en film som är så tråkig att jag får eksem i ögonen. jennifer lopez, kärlek, bröllop, puttesnuttemys. EH nej! nästan så att pizzan jag nyss åt återigen blir en pizza.. ni förstår..

i övrigt då. på västfronten intet nytt. erika övertalade mig att göra nåt person-test på ne.se. jag blev ulriche meinhof... kommentarer överflödiga.

nu återstår ju bara: vem är min baader?

någon?

ingen?






adjö

once upon a time

väntar på att erikas slutar jobba. 100% värdo en fredagkväll.


behöver göra hundra andra grejer, men jag orkar bara inte. vill bara sitta. hann inte med ordentlig lunchrast idag. en kvart blev det. snabbt in med maten, ett glas vatten och så ut och köra igen. fezt.


JAG TOG EN RESA PÅ 10 POÄNG! (ja jag kollar på på spåret). blev exalterad, men har ingen att fira med. det suger ju.


mitt huvud smärtar av för mycket tankar. önskar att jag kunde plocka ut dem och gömma undan dem, men det funkar ju inte riktigt så, tyvärr.


nej. nu måste jag plocka ihop en massa skit som ska med hem.


på återseende.


a christmas duel

sista förmiddagen av ledighet framför musikhjälpen.

erika seglade just ut genom dörren. igår var vi på bio, sen åt vi godis och julpyntade här hemma, sen kom axel efter jobbet. de gick och sen kom hon tillbaka tolv timmar senare. vi är sugna på att ta en roadtrip ner till sölvesborg i sommar. se mötley crüe igen och ha en fet dag, och sen bara dra hem igen.

sommarplaner brukar man ha gott om, men det är sällen någonting händer med dem.

emmaboda känns dock liite mer seriöst än alla de andra planerna. jag håller tummarna.



har egentligen inte tid att sitta här. måste äta frukost och diska. har blviit lite traumatiserad av en grej jag läste på facebook bara. fan. känner mig stressad och otillräcklig och bara.. en sämre människa, fast jag ju egentligen är en bra.. eller?

jag kan hålla på sådär i evighet. tänka i cirklar.

hatar det.

hatar att jag är en wuzz.



äh screw this.


nu blir det äta och sen jobba. hårt som fan kommer vi behöva jobba idag, min kära kusin och jag.

adjö



If you want me I'm your country

och där kom den, som ett slag i magen. den där rastlösa ångesten som sätter sig som en isklump i bröstet.

fan.


varför är det så svårt?


and if you want me I'm your country


idag började jag jobba en halvtimme för tidigt. sånt är ju kul. hade dessutom kollat fel på schemat. jobbar betydligt mer den här veckan än jag räknat med. kommer SÅ inte ha tid att köpa julklappar. helvete. när ska det ske? kan nån tala om det för mig?


har tråkigt. behöver städa, men orkar inte nu ikväll och hinner förmodligen inte förrän på torsdag morgon. börjar 12 den här veckan. skönt som fan. vakna till dagsljus.


usch. hatar när problem och oklarheter radar upp sig framför mig likt en beväpnad armé.


ska kolla på top model. trist program, men ibland kan livet vara trist.


hej



I'm your cherry bomb

klocan 15.00 börjar jag jobba, och håll i hatten nu: jag längtar.

har sett fram emot inomhusjobb jag vet inte hur länge. FAN vad det ska bli nice! och än mer imorgon, då josse kommer. fett!


på torsdag (okej, det är mycket framförhållning här) så ska jag och erika på bio. kära filmklubben, den sista för året. never let me go. har haft ångest inför detta sedan vi fick filmprogrammet i höstas. hemsk film. jag ska inte gråta.

vet inte vad jag fått för hormonrubbning, men jag har kommit på mig själv med att fälla tårar till greys anatomy nu flera dagar i rad. bådar inte gott inför helgens bravader, som kommer involvera en hel del av det alkoholhaltiga flytande.. kan bli obehagligt om jag ska vara all emotional..


tar paus från mitt p3-lyssnande. inbillar mig att det inte är bra för öronen (?). haha. nejdå. trött i huvet bara. behöver tystnad. hunden sover, så jag njuter.

skulle bara pepparkakor. tröttnade innan jag ens kavlat ut degen ordentligt. det blev en plåt jättetjocka ko-pepparkakor som jag dessutom råkade bränna i kanterna.

FABULOUS!


adjö

oh it's healing, bang bang bang

hektisk helg är till ända. skönt. har varit ledig idag, vilket behövdes big time efter att ha försökt hålla tillbaka en förkylning i två veckor. den är över mig nu, som ett monster. är schemalagd nu fram till jul med bara inomhusarbete. är väl kanske för bra för att våga tro på, jag kommer säkert skickas ut på crappy brevbäring, men för varje dag jag slipper är jag bara glad.


P3 har kickat igång musikhjälpen. jättemycket julstämning och jag ska lyssna på det 24-7. nästan. dags att försöka slappna av och få lite stämning nu. vaggas in i friden... eller nåt. Gud vad det lät pretto, men ni fattar.

äcklas lite av tanken på hur kort julen och nyåret är i år. FAN! men jag antar att det få rlov att gå ändå.

måste få tid till att åka till vässan för lite julklappsshopping också. torsdag hoppas jag på!


ett torrt inlägg är nu till ända.


adejöh


I don't feel like doin' anything

har börjat vakna om nätterna och må brutalt illa. inge kul alls. när jag vaknar är det borta och att äta frukost går hur fint som helst.

kan hända att det är nuvarande stressiga situation som orsakar det. usch.

snart är det lugnt dock. imorgon kväll kan jag luta mig tillbaka och invänta julen.



good thing är iaf att jag får hänga med sköna vänner hela helgen. hjälper up en hel del faktiskt.


gick upp liiite för sent idag. fan. att jag alltid...



adjö


it's a song to say goodbye

ligger och försöker få ner min puls. den har varit hög och slagit hårt hela dagen. jag kommer dö en för tidig död.

nu ska det göras mat och torkas hår. kläs på kläder och ha på lite smink. klockan 6 ska jag hämta bösta juppen på stationen och sen ner i gruvan.

den här veckan har varit stressig. helgen kommer vara stressig. nästa vecka blir förhoppningsvis lugn. jag håller tummarna. skithårt.


orkar bara inte åka till ica. det kommer vara supermkt folk. familjer. barn. skrik och panik. klarar inte det när jag är såhär uppe i varv och inte kan bli lugn fastän jag försöker. jag skrapar ihop lite av varje och trycker i mig till middag istället. måste handla imorgon dock... och försöka hinna träffa oda.

den här helgen blir min DÖD.

eventuellt.


nej. nu måste jag sluta ögonen en liten stund och bara lyssna på potatisklyftorna som knäpper i ugnen. försöka göra mig sugen på mat så jag inte mår illa sen när jag ska äta.

usch.


adjö

radio live transmission

inflammation kring en visdomstand. det gör så ont att jag svär at tjag just svimmade lite...

nej okej, men det är så svullet att när jag biter ihop så nuddar överkäkens tänder svullnaden och när jag sväljer känns det som jag har halsfluss på ena sidan.

ångest.

kan man få feber av sånt?

för det har jag fan inte tid med!


Imorgon ska jag gå nya distriktet helt själv för första gången. är lite nervös men jävligt taggad. gillar det distriktet som fan och ska göra allt och lite till för att få gå där så mkt som bara är möjligt. tror jag. kan hända att jag kommer ta tillbaka det där senare, men vi får se.

jag följer numera julian casablancas på twitter. kan vara mitt bästa beslut på länge. klickade igenom bilderna och hittade en på honom. i en hotellsäng. nyvaken. helt plötsligt gjorde det inget att jag haft en crappy arbetsdag och att jag hatar vintern och snön så mkt att jag överväger att offra en lem till nån gammal avlagt vårgud för att den ska försvinna snarast.

höger eller vänster? ben eller arm? hade jag varit man hade jag lätt vetat vilken lem jag skulle offra.....

skämt åsido. död åt snö.


lyssnar på no love lost, med joy division. sjukt nice låt! försöker även styra ihop en rendez vous med oda. något som går otroligt dåligt. vi är gale upptagna hon och jag!



adejhö

Redan har han orsakat panik

älskar när erika går iväg medan man pratar med henne. makes you feel important.


hämtade ut de nya skorna idag. de var osköna, så jag tyckte inte de var värda 850 spänn och tänker skicka tillbaka dem. så blir det med det. sitter nu och fundrar på huruvida jag litar på min kära arbetsplats.. eller asså, posten i stort. slarvas de bort på vägen måste jag ju ändå betala.. och tanken på att det ska gå som brev gör mig inte lugnare precis. glider in på jobbet imorgon och rekar skiten tror jag. 55 spänn får jag betala, men det kan det väl va värt.

eller jag vene. skit kommer ju fram hela tiden. och skit kommer bort hela tiden.

gud.

äh. jag kastar nog bara på det och hoppas på det bästa.

eller?

0 vs. 850 kr. 55 vs. 850 kr.

?


det första mamma fråga idag var om jag var förkyld. och ja fellows. nu har det brakat lös. efter två veckor av raspig hals och ömt huvud. snoret, svullnaden, täpptheten. FAN. axels fel. han var här och spädde på eländet i helgen.


life sux.


adjö

I just wanna stay, stay, stay

väntar på att klockan ska gå, så jag kan åka och hämta erika som slutar jobba. har en sambo inatt. mys! alltid skönt att slippa sova ensam.

idag var dagen som började dåligt men slutade rätt bra. varning nu...: vaknade mer eller mindre simmande i mitt eget blod (okej, sjuk överdrift, men kl halv 5 en måndagmorgon känns allt lite too much) av en wayyy to tidig.. ah ni vet.

fest!

med tillhörande värk och inga värktabletter hemma masade jag mig till jobbet där micke säger: är du här? jag: men JA, du sa ju det i fredags? M: jaha, ja det kanske jag gjorde.. J: så jag hade kunnat vara ledig idag? M: ja jag hade då inte märkt nåt!

ååååååååååååååååååååh

men men. hade en kul dag på stan med victoria. gå och prata lite och dela ut lite post. två man på varje distrikt vore perfekt!

as if...


har repat lucia nu ikväll. det gick riktigt bra. betydligt lugnare inför helgen nu än jag var igår såhär dags.


har ett färsknerladdat avsnitt av breaking bad som ligger och myser på datorn. återstår att se när det finns tid att kika på det. senaste avsnittet gnagde jag ner naglarna all the way to knogarna.. almost. så spännande var det.


nu slutar hon snart!


adjö


you know I'm a forgiver

smärta i magen, huvet och ryggen.

deppigt läge just nu. vill bara sova och sova, men det finns ignen tid att sova på.


stressen.


har ingenting kvar att göra. det jag skulle göra blev inställt så jag får dejta datorn tills det är dagsa att sova.


längtar hem. hem till ett varmt hus med människor i. här är det kallt, kalt och fult. längtar till jul. då är stressen över.

är trött på att känna mig instängd, men orkar inte bryta mig ut.



adjö

Allt jag har är vardag

åååååååååååååååh vilket frustrerande dag jag haft idag!

kört bil. jättemycket bil. fram och tillbaka, hit och dit.


nu mår jag jättekasst. är stressad inför vad som komma skall och har sjukt ont i magen. har haft det både igår och idag. vill somna och vakna på julafton. har inte en enda oplanderad dag, men många saker som måste knölas in där det redan är fullt. fan.

önskar ibland att dygnet hade typ 34 timmar istället. fast att man fortfarande bara jobbade 8. såklart.

halsen gör fortfarande ont. jätteweird.



har köpt glass. har velat ha den i över en månad och idag hände det.

gott som fan.

maja, julia och karin hänger och ska ut ikväll. hade jag haft en annan dag tidigare idag så hade jag följt med. har dock redan träffat julia över en fika. det var dagens fetaste jävla ljus. tänk er en halogenstrålkastare rakt i nunan. så ljust och nice var det.


hejdå

gimme gimme some lovin every night and every day

dör snart på mitt långsamma internet! fattar inte! det är så sjukt oberäkneligt. ena dagen går det som vinden (okej nej, men nåt ditåt iaf) och andra är det såhär. segare än ett solvarmt tuggummi under skon.

karin kommer hem från linköping över helgen. bara för det har jag årets med ihopmosade helg framför mig. eller nej, för det är nästa. men nog finns det att göra alltid.

håller tummarna så hårt att knogarna vitnar för att jag inte måste jobba imorgon. ber till han där uppe som jag aldrig gjort det förr.. eller okej. jag har gjort det för viktigare saker. att folk inte ska dö och sånt. hittills har det funkat. känner tack och lov ingen nära som kolat. är glad så länge det stannar så. dock är det en j*vligt dum grej att be för egentligen, eftersom vi alla ska ta ner skylten en vacker dag..

men men.

det vore onekligen kalas om jag slapp. blir alltid tvungen att jobba kväll på fredagar och jag förtjänar faktist att få klä upp mig lite till jobbfesten på kvällen eftersom jag ska köra bil efteråt och inte kan dricka ikapp med de andra. jobbar jag kväll slutar jag EFTER att de andra börjat festa i rummet intill. får ju bara inte hända!


men nej. vi håller tummarna för fika med karin, lite packning inför helgen, att jag hinner göra klart presenten till julklappsbytet och.. ja. vi håller tummarna helt enkelt.

kommer sova skitdåligt inatt. gör alltid det när jag är ledig, av rädlsa för att de ska ringa. borde vara straffbart att hålla sig med ringa-in-vikarier!

blä


adjö

RSS 2.0