scary monsters and nice sprites

är sådär skönt glad som man nästan bara är när man kommit hem från jobbet. Nu blir det dessutom softa dagar framöver med bara eftermiddagsjobb. sovmorgon varje dag!

karin kommer hem i helgen och vi ska hänga. sånt är bra. något annat som är bra är att mamma hittade min bankdosa. sjung halleluja och prisa gud!

något som är mindre bra är att jag fått en räkning från radiotjänst, trots att jag fortfarande är skriven hos mina föräldrar och då inte ska ha nån egentligen. tack för det. verkligen. för jag har ju pengar så jag bara kan strö omkring mig....

fyfan.

fri television is the shit, utom när man måste betala för det..

hehe


top model eller klass 9A? det är frågan.


nu en macka. hungern smyger sig på.


en dum grej med dubstepmusik är att man får panik av att lyssna på det när man inte är jävligt pigg eller full. skrillex när man är så trött att ögonen går i kors är verkligen ångestframkallande.


faster skrev just på facebookchatten. spejsigt!adjöhö
Big booty bitches

Vad glad man blir när man kommer hem till lägenheten, väntar sig smutsdisk till armhålorna och alkoholstank från fläckar på golvet, och så har saris städat, diskat och bäddat sängen!! det är vardagslycka! tack gulliga lilla snoris!

Nu kommer det lite bilder från gårdagen:


FödelsedagsJosefine med sin Alexander


Axel suited up, Barney style!


Har ingen aning om vad som var så roligt...


Anders dansar Tauron med råttorna


Fem personer i en tvåsitssoffa. Vad dogge och anders sjunger förnåt är oklart..


Ångest i blicken


Ragatan och Elstöten..


Popråttan var ovanligt glad.


erikas stora hand mosar saras lilla ansikte.. eller?


Nu blir det snart sherlock holmes i modern tappning. därefter ska det sovas. imorgon blir det arbete, 7.30-11.00 och 15.00-18.30


adjö

Den vida världens hunger lämnar aldrig dig

jag är olycklig. olycklig över att min dosa till internetbanken är till synes helt borta och att jag måste betala grejer för typ 3000 pronto. har bett pappa att lägga ut så länge, för än har jag inte ens till den futtiga lilla hyran på kontot. kul att inte ens ha råd med hyra ett par dagar efter löning... aaah. nu lägger jag alla mina förhoppningar på att den lilla jäveln kanske trots allt ligger i lägenheten och skräpar. om inte har jag verkligen problem. verkligen!!

usch.

är sjukt otaggad på arbetsvecka nu, men sånt brukar ge sig efter hand. inbillar mig att ju närmre våren vi kommer desto lättare kommer det gå att intala sig själv att vardagsrutiner är bra skit. än så länge skriker hela kroppen efter en soffhängarvecka. skabbigt.


bilder från igårkväll kommer nog lite senare ikväll alt. imorgon. vi hade kul allihop tror jag bestämt och en riktigt trevlig surprise ar att amalia kom förbi och hängde med ut! wii


nu måste jag packa. något jag förövrigt hatar mer än mest.


hej
the ghost of canterville

dagen idag har för att vara en lördag gått ganska långsamt. skönt som fan efter ett slitig vecka.

sitter hemma i huset och ska snart gå och tvätta håret. om lite mindre än en timma drar vi in till stan och korkar upp. josefine ska firas och vännerna samlas i lägenheten. saris har kommit hem och ska ge mig sovsällskap. missförstå mig rätt.

i övrigt har större delen av dagen gått åt till mensvärk och korsordslösande.

thumbs up.


annars då.. ja jag vet inte. livet suger lite när man har tappat bort sin bankdosa och skulle ha betalat hyran helst i torsdags... och elräkningen. fakkkadjöss


i've been looking for freedom

trött och hungrig (för det är jag ju aldrig annars...)

tredje dagen på postcenter. idag var M där och retades mest hela tiden. snormänniska. men han är gulli på sitt sätt han med. det flöt på lite bättre idag och snart sitter de allra mest basic grejerna i ryggmärgen. skönt! imorgon måste jag dock be och böna om att få smita en kvart tidigare så jag hinner hem och kasta på mig kläder och åka till josse som fyller år. skjutsen kommer typ kvart i och de senaste dagarna har jag slutat tjugo i. ztrezzigt.


idag kom det in två personer av manligt kön som i vanliga fall brukar vara väldigt kaxiga och (enligt mig) dryga i attityden. det är märkligt hur sådant skiftar beroende på om de känner sig trygga eller inte. när jag var den med kollen rann plötsligt attityden av och jag kunde nästan se antydan till "orolig-bajsnödig"-minen. hihi, makt.


idag kom de töve rmig och minéa. som en blixt från klar himmel kom det. man är inte säker någonstans, inte ens i sala. allas vår mrH. plötsligt var han bara där mitt framför oss invid en parkering i sala stad. över halvvägs hem till mig vände han dock och gick till sin bil, efter att ha berättat om stadshotellet i väterås och hans julbal. coolers.


nu blir det intag av föda. hoppas innerligt at tjag har tillräckligt med mjölk kvar för att ta mig ett glas.

"ta mig ett glas".. låter som om jag syftade på nåt lite starkare. haha! mjölk räcker dock bra för mig ikväll. har aldrig fattat grejen med sprit. smakar skit och man blir simmig i huvet. vem vill det, ensam hemma en torsdagkväll med en ny arbetsdag i antågande? blä


godkväller


endlessly

okej, då gör jag ett förtydligande angående den i förra inlägget nämnda DJ-duon.


rebecca & fiona på grammisgalan. utklädda till:

Oskar linnros och daniel adams ray!
  


vid ett ska minéa mötas upp på stan. såg filmen igår. var typ uttorkad när de två timmarna var till ända. jag grinade till en film! ujuj. det händer inte ofta inte. fin var den iaf.


har slut på fantasi när det gäller käk. antingen kilar jag till coop och köper grejer, eller så äter jag pasta och köttbullar idag igen. känns trist, men inte dör man väl av lite ensidig kost? :S


imorgon är det fredag! "bara" tre arbetspass mellan mig och lite helgledighet, uffh. och nästa vecka blir än slitigare. Gosh. folk börjar bli sjuka på jobbet också. inte kul. vkänner att jag är på g också. förkylning på ingång. piss.


adjÖ

flipping a coin

braaa karin! i samma avsnitt som muskebaberna och pirayan med motorsåg.. och ormarna. asbra!


är så sjukt trött. värre var det dock på eftermiddagen när jag var mella mina två arbetspass. städade och handskurade golvet i hela lägenheten, dammade och plockade i ordning. hängde upp kläder ocg tväddade speglar. jorå.

nu ska jag kolla på the notebook som jag lånat av minéa. bäst att göra det nu så att jag kan lämna tillbaka den när vi ses tomorrow.


nu torka håret, sen film


jag håller på att bli förkyld. fab

bara jag som tyckte att rebecca o fionas utklädnad på grammisgalan var kul? när jag väl kom på vilka de föreställde var det ju awesome!

jaja


godnattis

all i ever wanted

JAAA! Strokes nya platta kommer ut 22a mars! jizz in my pants. hoppas på en FET sommarturné nu!


känner mig just nu som en saftig skiva mör hamster (erika förstår.. karin, gissa vad det kommer ifrån?). herre-min-gud vad mycket det är att ta in när man ska jobba i postcenter! avier, paket, försändelser, brev, rek, sortera, kassa, svara telefon, ge råd till kunder.. it never ends! kan hända att det känns lite med greppbart när veckan är slut.

just nu skulle jag kunna skjuta en snut för lite godis. som vanligt har jag inget hemma så det får bli en macka och grapefrukt. rock on!


så snart kören är slut (21.00) ska jag inta fosterställning tills alarmet ringer (06.05).


godnatt!

love grows where my rosemary goes

de röker på på tv. spännande!

jag vet andreas. förlåt!! jag känner mig sjukt pissig. du får hänga med någon av de andra som skulle med. hälsa mr. H ;)


någon i huset håller på och flyttar ut. snart måste jag börja fundera lite kring ny lägenhet om det nu blir så att jag måste flytta ut nån gång i vår. just i detta nu skulle bryggeriet vara sjukt smidigt. tio minuters promenad till det ena jobbet och typ 10 sekunder till den andra. åkra skulle vara suicide. åkra är alltid suicide.

om tre timmar och tre kvart börjar jag jobba igen. ett morgonskift och ett eftermiddags/kvällsskift. faktum är att jag inte vet exakt när jag slutar, men det lutar åt 18. sjukt fett.


återstår att se vad jag ska svänga ihop till lunch.. kan nån ge mig en komplett veckomeny please?
apropå ingenting, ibland undrar jag varför jag kunde få vara ung på 70talet istället?adjöss

i remember when i lost my mind

jag är itusliten mellan mitt förnuft och mitt samvete. saken är den att jag nu fått mer jobb, involverande delar av onsdag kväll, bland annat.. verkar det som. detta betyder att jag måste hoppa över 90m-turen. mitt hjärta vill på tur, men min hjärna (och delar av hjärtat) vill jobba, tjäna pengar och få internutbildning.

vi vet alla hur jag kommer välja.

jag känner mig lite rutten.


hur som helst så står jag nu inför två tuffa veckor, arbetsmässigt. mycket att ta in och jag kommer vara trött bortom mitt förstånd på kvällarna. när de är över borde tempot bli lugnare och jag borde ha lite mer kolla på läget. hoppas jag. annars kommer panik att råda. det bästa av allt är jag jag blir tät. lööön über alles!förresten, andreas, det där låter ju galet! zombierna tar över världen, till och med den litterära. kusligt!


nu blir det guldbaggegala. heja bill skarsgård! yeahadjö

I'll break them down, no mercy shown

det är en kille på sheer genious vars tänder skrämmer mig. i och för sig är jag en mycket, mycket lättskrämd person, men kom igen. förresten, kan serien crossing jordan räknas som en säker källa till att en sjukdom som gör tänderna taggiga faktiskt existerar? i så fall känner jag stort obehag. kommer ihåg det avsnittet från jag var yngre. att det var riktigt läbbigt.

speaking of riktigt läbbigt. igår stannade mitt hjärta när jag drog ut en bok ur minéas bokhylla. när chocken lagt sig kom den andra chocken. jag menar seriöst:behövs verkligen den här boken? jag bara undrar. karin, vad säger du?


axel får mig att svettas på msn. om halva stan kommer till mig på lördag är det hans fel och jag ska flå honom levande.

imorgon kommer inte jag behöva laga mat på hela dagen, och tanken på det gör att jag känner mig flera kilo lättare!


nu sa axel att han skämtade. skönt.


adjö

Ni är inte vackrast i världen

lördagar går alltid för fort. fan.

mamma är ute med hunden från helvetet, så jag har fått i uppdrag att hålla koll på maten. det görs bäst från andra sidan huset, som alla vet, så där sitter jag nu.

läkartid snarast för mina eksem känner jag nu. nog för att de är kroniska och aldrig kommer lämna min hud ifred, men jag vill bara inte ha de i ansiktet! nånstans går faktiskt gränsen! oc så vill jag gärna kunna vrida på nacken utan att huden stramar och går sönder. äckligt.


ska inom ett par timmar åka hem till minéa och sen vidare mot gruvan. vi ska se marcus föreställning, linnéa, minéa, andreas och jag. det blir fett. måste sen hem och chilla lite med erika som kom hem nyss.


helger är för korta!


har fått förlängt in i februari nu på posten. och så blir det i sommar. yeah! detta betyder dock att jag måste prata med gruvan och försöka lösa allt till det bättre. kanske får vi mötas halvvägs, jag och mina två arbeten.


nu ska det vaktas lax!

adjö

Mer tragisk än allt du kan tänka dig

kass uppdatering det senaste två dygnen, men sånt betyder att jag har det bra och umgås med andra människor än bara mig själv.

igår skämde mormor bort mig med en hundrig, en hög ljus och världens gulligaste galgar. Idag skämde mamma bort mig med en ny mobil och favoritläsken till maten: trocadero! woop woop. har inför ikväll även skämt bort mig själv genom att köpa mörk choklad med blåbär, en grön grapefrukt och så har jag bakat ananaspaj.

mitt liv är just ikväll så lyxigt att jag dör en smula när jag tänekr på det.

(låter typ som blondinbella, eller nån annan äckligt positiv mesbloggare.. ew)


erika är hos axel. sviker. å andra sidan ska det bli soft att hänga framför på spåret (asså det är så sjukt mycket pensionärsvarning på mig idag!!) där det idag är britta persson som sjunger. yes!

snart blir det klubbland. idag med: familjen! johnossi förra veckan var awesome.


adjööö

i can't get no satisfaction

Okej OMG: Dressman ska göra en major kampanj/kollektiongrej tillsammans med....... STONES!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vet inte om jag någonsin kommer kunna ta jagger med crew på allvar igen. Hur, varför, hur, varför? Inte som att stones behöver pengar. Inte som att dressman med alla sina ekonomiska medel skulle kunna få stones ombord på något sådant (om dessa inte tagit stor mängd olagliga substanser).. trodde jag. tydligen blir man sell out på gamla dar..

skämmigt är vad det är.

dock kan det hända att det kommer lbi en fet kollektion designad av de gamla rockrävarna. tydlgien ska de återskapa sina gamla turnétishor från 60 och 70-talet. värt att kolla in kanske? I love t-shirts i herrmodel.
en taxi blev överkörd av uppsalatåget imorse. två dog. otäckt.

imorgon tänkte jag försöka hinna med 11.10-bussen. idag slutade jag jobbet 11. bad! får se till att mosa på och be en bön att sista posten kommer tidigt, annars blir det 13.15. pissigtadjö


let the sun beat down upon my face, with stars to fill my dream

Eftersom min svt2 har bestämt sig för att försvinna och inte komma tillbaka (vilket är helt otroligt konstigt!) fick jag tita på hanna hellquists jakten på lyckan på svtplay istället. passade sedan på att göra lyckotesten på hemsidan. det första testet gav mig resultatet att jag var 21% lycklig. ganska kassa siffror I must say! Det mer ingående gav mig dock 43%, vilket kändes lite mer fair. hade varit fett att vara över 50 dock...

mormor sa idag att hon nog var skyldig mig pengar. inte mig emot! när vi gick på stan en sväng på eftermiddan undrade hon i varje affär om jag ville ha något. damn synd att jag inte hittade nåt jag ville ha. jag var riktigt sunkigt klädd och kände mig hafsig och ful och ville bara gömma mig mellan klädställningarna, men jag bet ihop tills hon skulle på nån behandling av nåt slag. då kilade jag snabbt som en vessla hem till lägenheten. ska hem till dem och byta gardiner imorgon (och få två mål mat! heaven!)


nu ska jag själv snart börja tänka på nån form av kvällsmat. spaghetti och köttbullar känns som en bra grej. gott är det också!

inte det roligaste av blogginlägg detta. skyller det på hungern och att jag är varm av att ha en laddande dator på magen.


so long

btw. jag håller med julia i vad hon sa nån gång i slutet av gymnasiet: Led Zeppelin är typ det bästa bandnamn of all times.

Rock n' Roll will never die

jag DÖR

på kulturnyheterna konstateras kallt att rocken nu "till slut är död". död och begraven. mördad av hiphop och RnB. Aldrig har jag väl hatat RnB så mycket.

Ett jävligt dumt konstaterande av sveriges bästa kulturkanal. de borde veta bättre.

sen är det väl även så att det inte bara är musiken som fått kuva sig under konsumtionssamhället. allt ska handla om pengar.

lyckligtvis kommer den äkta känslan fortsätta bubbla upp ut graven. dagens ungdom är förjävlig, bara att konstatera.


btw. på det postnummer jag sorterar och ställer post bor en perosn som heter chris brown. ska jag skicka bajsbrev tro? kommer min döda rockmusik och klappar mig på huvet då?

hoppaswhole lotta love

Idag hade jag tråkigt och började därför göra gästlista till mitt framtida eventuella (store tid vad jag hoppas!) bröllop. Är än så länge uppe i 53 gäster och då har jag säkert glömt några ,och då är det bara min sida. fatta dubbelt upp och vips ska man göra mat till typ 110 personer. bäst att börja spara, för det känns ju mer än tacky att ha vigselknytis...


anyway. lång borta känns det iaf. kanske är det närmre än man vågar ana?


den som lever får se


jag blir jätteyr när jag tittar neråt. kan inte vara bra. det är lite läskigt faktiskt och jag har ingen aning om vad det kan vara. tänekr inte ringa mamma för då får jag diagnosen hjärntumör över telefon. hypokondriker som dessutom jobbar med palliativvård är ingen bra kombo.


idag gick en säkring i lägenheten igen. det händer typ en gång per andetag, så jag börjar få rutin, om man säger så.

adjÖ

dazed and confused

idag har jag en crush på jimmy page. han figurerar i boken jag läser at the moment. hade jag varit ung på slutet av 60-början av 70-talet hade jag varit groupie. absolut! på den tiden var inte rockstjärnorna lika vidriga som de blev sen på 80-talet. groupiegrejen verkar faktiskt lite kul. det beror ju såklart på hur den framställs, men jag tänker mig såhär: om en snygg tjej vill ha en snygg kille som är rocker så går hon på bandets konserter och ser till att lägra honom. för let's face it: guys are easy! I mina ögon är det tjejen som utnyttjar killen och inte tvärtom. han får sex, hon får sex OCH kan stryka honom från sin "famous men to do-list". för en sån har ju alla tjejer............ eller?


skämt och svammel åsido, för nu framstår jag som ett spån i ovanstående stycke. jag tycker visserligen ungefär så, men det är ju såklart mkt mer nyanserat och så många fler faktorer med i hela groupielivvstilen som växte fram där under några årtionden. skulle nog däremot kunna skriva en kilometer om sexualitet och roller, bekräftelsebehov och sånt, men det får bli en annan gång. om ens alls...Idag gick jag till coop för att köpa... trumvirvel... en donut! jag var sugen och den ligger här och frestas i detta nu. den ska avnjutas till en kopp te och top model om en stund.


vill att mina favoritbloggar ska uppdateras oftare. antar att det bara är jag som gör någon nytta på morgnarna och sen är en samhällsbörda hela eftermiddagarna.


förra våren i en trappa på södermalm. säger fuck you världen iförd pappas tröja.
adj-öh-khen!when it hurts the most I push a little more

fortfarande mätt efter lunch på johanssons. kan hända att detta får bli dagen då jag bara intar sallader till föda.

har träningvärk i rumpan från gårdagens (håll i er nu) snöskottning avec traktor! yep, it's true. igår skottade jag hemma på gården med en av faderns monstermaskiner. pedaler stora som spadar, typ. för att trampa ner dem var jag tvungen att ta spjärn. non stop spjärnande i en halvtimme = ömt ass. igår var benen som spaghetti hela kvällen.

lykke li:s Tonight i en amerikansk serie. numret på svenska artister som lyckas i staterna is steadily increasing. ibland undrar jag om inte musikbranschen blir mätt nån gång? jag menar.. musiken som skapades och var populär för snart femtio år sedan lyssnar ju folk fortfarande på. man kan inte lyssna på hur mycket musik som helst, och snart måste ju våra öron och inte minst hjärnor vara mättade? jag vet att jag är det. åtminstoen börjar jag bli. inställningen är kass numera. till det mesta. idag fick jag tårar i ögonen for no reason på jobbet. jag var inte ens det minsta ledsen! jag blir så trött.

tillbaka till lykke li. hon är snygg och jag vill ha en kropp som hennes. vissa kanske fortfarande tycker att jag har en okej kropp. jag kan dock bara se förfall. fan. jag antar att det blir så tillslut. man stirrar sig blind på sig själv och fyller hjärnan med avsky istället för älskan. varför är det så att man är beroende av att de fina orden kommer från någon annan medan de fula växer som ogräs på en egen insida? varför kan det inte bara vara tvärtom? så mycket enklare.


ikväll funderar jag på att dissa top model och kolla på patti smithfilmen istället. känns som en bättre grej när egot är i gungning.


även hon var en sjukt snygg kvinna back in the days. naturligt snygg. enkelt och minimalistiskt snygg.

den som ändå..adjöthat's life

Håller som bäst på att "komma ner" från en kaffetripp. jag och koffein equals hjärtklappning, tung andning, håglöshet och viss ångest. jag borde låta bli, men det är ju så god damn tasty! just nu darrar mina händer, min tunga känns svullen och jag orkar knappt hålla mig vaken.

ett glas vatten, lite druvsocker och knäckebröd will do the trick tror jag.

Imorgon ska jag bli bjuden på lunch på stan. varje mål jag slipper svänga ihop själv bringar glädje till min själ!

Idag gick jag och erika in för att piska på axel i monopol. det brukar vara nästan omöjligt, men idag lyckades vi bra. eller ja, på slutet var det jag och axel mot erika, för hon förvandlades från vänlig och givmild affärskompanion till en girig rödögd tokkapitalist. hon blev staten, kapitalet och allt däremellan. sånt gillar vi inte.


jag saknar fredagskänslan. den är så underbar! typ som att vara kär.. eller asså.. det vet jag egentligen inget om, men det är så jag tänker mig det. som att inget i världen kan sabba ens inre lugn och inte ens att slå lilltån i matbordsbenet kan torka av leendet på ens fejs. men jag vet inte. kanske är det att tro för mycket om kärleken...


morden i midsomer med en kopp te vid nio. jaa!


Idag var det två år sedan vi satt på planet ner mot tanzania. gaalet!!


adjöHela livet var ett disco

Axel kom just exalterat instudsande och sa att han hittat på en "jättecool" grej att göra med ögat. Han satte sen två fingrar under det, drog undan kanten och tryckte in undre fransraden under ögat och in mot ögonhålan. ögat stod då under några skälvande sekunder och balanserade och såg ut att fundera på om det ville ploppa ut eller ligga kvar där det hör hemma. När jag skärrad undrar vad fan han hade för plan för att få in ögat igen in case of att det faktiskt ramlar ut ryckte han på axlarna, sa "jag vene" och gick och visade erika istället.

Helgen går över tio gånger så snabbt som vardagarna. Det gör mig lite ledsen på insidan, men jag skakar det av mig. Om man ska lära sig att orka med det tuffa (nåja) livet måste man svälja mycket av det osköna för att lämna plats för de små saker som faktiskt gör en glad.

Har städat ut julen på mitt rum. (varför känns det inte som att jag gör annat än städar ut jular och äter choklad?). Det kändes sjutk bra. As we speak har jag inga gardiner uppe. Ser farligt modernt ut.

tvätthängning på gång!


Adjödon't let me get me

tack amalia med den hemliga bloggen ;)Ligger just nu utslagen på soffan med datorn på magen och bara letar efter ett teckan från min kropp att den fortfarande lever. SJUKA mängder post idag! Vita kuvert så långt ögat nådde. För insatta: FEM blålådor!! plus de vanliga tidnignarna, katalogerna, klumparna och grejset. skippade rast och mat och satsade stenhårt på att klara det helt på egen hand. på slutet var jag dock så hungrig och trött i armarna att jag nästan ville grina när U körde sin fredagskaraoke (josse, du vet vad jag menar). tillslut var allt klart. vid eftersändningarna såg jag typ i kors, men det blev bra, jag hann, och viktigast: jag gjorde det nästan helt själv! fuck yeah!

Tänkte från början ta 12 bussen hem, men tanken att sitta på en högstadieskola i en halvtimma och vänta på att pappa ska komma med bilen var inte lockande. åker 2 istället tillsammans med erika. ska dessutom hinna till coop med en lista som erika glatt prackade på mig när hon fick nys om att jag hade ärende till en mataffär. jag ska alltså handla till tacopaj med en sportbag på min redan slitna axel. looking forward to it...


nu ska det ätas nåt innan jag dör på riktigt.


adjÖ

what's funny then isn't funny anymore

Fick bilder av karinskalle på hur jag såg ut senast jag var ut (dvs 23e december, mitt sociala liv har stannat av lite, om man säger så):

inte är det några mastershots, men jag vene. var lite ute efter freakshowgrejen och jag tror det blev bra. kände mig snygg och människor tittade. flera berömde min stil. gött

en sak har vi iaf lärt oss idag. jag blir inte bra på bild. jag måste upplevas..

skämt åsido. imorgon är det fredag och jag har räknat ner hela veckan. slippa mitt fängelse till lägenhet och åka hem till mitt "riktiga hem". det är inte normalt att vid 20 inte kunna släppa taget, jag vet det.

idag planerar jag att för andra gången i mitt liv titta på harry potter 6. är verkligen inte mycket för fantasy, det ska gudarna veta. så mycket som jag och mina vänner drivit med rollspel, lajvande och fantasynördar har nog inga gjort. dock tycker jag om HP när jag är på rätt humör och sagan om ringen är så sjukt välgjord att man kan bara inte hata den!


nu ska jag räkna över mina finanser litegrann. kanske är det så att inköp kommer göras inom en snar framtid.


aloha


We're going nowhere and we're going there fast
J.CA trick that people use to make you think that you are smart

Kinga (min chef.. typ) måste vara en av få 45-åriga kvinnor som skriver "Oki" i sms. annars brukar det ordet kunna härldas till japanfreaks eller syster erika. roligare än "ok" som min mor skriver.. men så är ju hon ett år äldre också...

jag har hittat grymmaste sidan in the entire world och jag bara grinar av lycka, men samtidigt av svidande vemod. sjuka mängder snygga posters och band t-shirts, men lilla jag är fattig som en Gudshusmus (kyrkråtta. tänkte att det kunde vara kul att variera sig).

Högst upp på önskelistan:
- Joy divisiontröja
- Jeff Buckelytröja
- Velvet underground & Nico på vinyl
- En hög posters, bl a Dylan, Doors och Clash


Gud vad töntigt med en wishlist inser jag nu.


Nu ska mitt ordbajseri på denna blogg upphöra för idag. Folk ska hinna (läs orka) läsa också..


Au revoir!


Shiny, shiny boots of leather

Ska en brud lukta så mycket parfym att när man möter henne på gatan (trottoarerna mitt emot varandra!!) så känner man av att man mött henne många många meter efter att man gjort det? förlåt mig om det bara är jag som mår illa och vill dö när sådant sker..

i detta fall var det två tjejer i sextonårsåldern som släckte min livsgnista och fick mig att vilja sluta använda deo, bara för att i protest gå runt och lukta svett, gärna i deras direkta närhet.


håller på med en spellista på spotify. har hört att det är så folk gör. inte jag. jag brukar lyssna på album rakt av, rätt igenom. allt för att inte missa eventuella guldkorn på platser man annars inte lyssnar på. spår 2, 3, ibland 1 och sen nåt ner mot slutet brukar i regel innehålla plattans första och andra singel samt förväntade smash hits. jag brukar i regel tycka bäst om just de låtarna på ett album, men ibland kan man slås med häpnad av en underdog!

anyway. än så länge innehåller min spellistelista (töntigt ord, men det borde ju logistk sett heta så?) 6 oliak spellistor: "nya"BD (bara en massa bd-låtar som var nya för mig nångång i somras), john doe (rippad rätt av från klubben med samma namns hemsida), ösiga remixer (kommentar onödig), RebeccaFiona (är vad det låter som, deras spellista), jul fifan (ett lågvattenmärke jag vet, men ack så mkt stämning), chill (den jag nu sitte roch jävlas med). Än så länge innehåller "chill" fyra låtar: glass och 4chords of the apocalypse med julian casablancas, little girl med danger mouse och venus in furs med velvet underground. en fet, men mycket mycket kort start.


back to business innan det blir lite top model. det är den där säsongen när plusmodellen vinner...


JULIA tog förövrigt KÖRKORT idag!! inte en dag försent! när ska det göras om inte ett par veckor innan sin 21a födelsedag?!adjööö


leaving for tomorrow

Det piper om ägget jag ska koka. det ligger i allt varmare vatten i kastrullen och låter. Jag får ångest och vill egentligen slå hål på det och kolla for sure så att det inte är en kyckling som snart går ett hemskt öde till mötes.

men nej, inte kan det väl vara kycklingar i köpta ägg? De får väl inte träffa tuppar?

ååå ångest!


efter lunchätning tänker jag trotsa snön och glida ner på stan. ska springa lite i affärer. behöver egentligen en ny foundation, men det är dyrt och tråkigt så jag vet inte.. använder det inte särskilt ofta heller. måste dessutm till en mataffär idag igen. nya flingor och grapefrukt ska inhandlas. värt.

det snöar verkligen galet mycket nu. är itne avundsjuk på mina kollegor som måste ut med postmopparna. ew.


nu kokar vattnet. r.i.p kycklingen!


adjö

Venus in furs

en postsorterares reflektioner del 1: i sala bor det a shitload of personer med efternamnet Myrberg. Även Söderberg, och Westman/Vestman är vanligt. När jag tänker på det är mitt eget det också.

Gluttar på på spåret. JAG KAN EN FRÅGA NU!! oh shit! rätt svar på A är The Velvet Underground och Christa "Nico" Päffgen!

tack Gud för att jag får känna mig lite smart idag också. Mitt musiknörderi sometimes pays off! Jag kan till exempel tillägga att Nico fått låten "I'll keep it with mine" av Dylan (för sex tror vissa.. man vet ju aldrig, hrm hrm) samt att hon dog när hon var ute och cyklade.


Minéa hörde av sig och gjorde mig uppmärksam på att det blir äventyrande i gruvan för personalen. fett kul! att gå där ingen vanligtvis går är spännande det!


nu ska jag aktivera mig i form av streching. nåt måste man ju göra

dessutom fick jag lite velvet underground-abstinens. venus in furs är ju sjuhuukt bra!


adjöss


I'm cheating on you

haha tack josefine! än är inte flyttning aktuellt, men det återstår att se om det blir nåt sånt i vår/sommar kanske.

axeln har lagt upp ett helt album med random bilder från 2010 på le fejsbook. jag ser inte normal ut på en enda bild. bara blek, äcklig, ocharmig, osminkad.. ja, ungefär som jag ser ut när han är hemma hos oss med andra ord. det borde vara förbjudet med i-phones. alla mobiler med högupplöst kamera borde skrotas. nu. han är skadlig för mitt anseende och om jag blir förevigt singel och barnlös är det hans om ska stå till svars i och med detta!


nu är förövrigt julen bortplockad även hos mig. behöver en hel del skrot att sätta i fönstret så att lägenheten ser bebodd ut utifrån. nu står där bara stereon, en lampa och en hög ljusstakar. den stackarn växten fick flytta hem dit någon tar hand om den.

har för mig att jag lovat någon något. vilket irriterande känsla när man nu inte kommer ihåg vad det är. förmodligen innefattade det något som kräver en aktiv handling av mig, varpå min hjärna förträngt det. så kan det gå! om någon känner sig träffad får denne gärna påminna mig lite!


funderar på att kolla på en film mitt på ljusa dagen. känns weird. jag gillar inte att "bryta" sånadär normer. kolla på film gör man på kvällen, däremot serier, det tittar man på på dagarna (INTE kvällen!). te dricker man på kvällen, inte på morgonen eller dagen. en kladdkaka bakar man så man äter den första gången på kvällen, däremot dagen efter är det okej att äta av den redan påbörjade kakan. sängen sovar man bara i på kvällen(natten). ska man chilla mitt på dan är det soffan som gäller. om man absolut ska ligga i sängen är det no way in hell att man kryper ner under täcket!

.. kan även tillägga att jag anser mig vara fullt normal. ofta inte alla har sånthär inom sig? det tror jag. och de som "inte har det" har för konstiga grejer för sig för att våga tala om det.


nu ska jag sväva runt på spotify i hopp om lite (för mina öron) ny musik to love and adore.


adjöss

man måste tiga för att vara sann

du måste vara liten för att vara stor


jag är nästan lite taggad på att flytta. kanske är det min rastlösa sida som pockar på uppmärksamhet.

med undantagen jobb, matlagning (nåja, nudelkokning), och snabb icke fullbordad städning så har jag nötit samma soffhörn hela dagen. skoja förresten! jag var till coop också! well done, idiot.

tanken på att huset är fullt av syskon att hänga med där hemma gör denna tristess almost outhärdlig. och härifrån ska jag inte förrän på fredag. uh.


ikväll är det desperate romantics!

det suger att tv är så genomkasst egentligen. vad skulle folk för typ hundra år sedan tänka om de såg mig ligga och glo på en svart låda som sprakar när man lägget handen mot den? att jag var dum i huvudet förmodligen. vem säger att så inte är fallet?


nu ska jag gå runt ett tag för att itne få blodproppar i benen.

vet inte varför jag ens uttrycker min passivitet här. fruktansvärt oattraktivt.


tanken på att det bara är måndag dödar mig sakta men säkert.


adjö

they call me little love child with a thorn in my side

nu är julen utstädad till tonerna av fibes oh fibes. nu jävlar ska vintern väck!

well.. kan hända att det senare dröjer. den lyser ju hur som helst med sin frånvaro.


ska snart äta och åka till västerås och säga tack och hej till tove. gud. alla är så företagssamma att jag får lätt panik. dock invaggas jag i någon form av trygghet när jag tänker på att jag ju faktiskt ska till jobbet imorgon bitti. jag gillar det. jag har nog fått norra europas softaste jobb.. i tre veckor till, sen går anställnignen ut. återstå att se vad som händer sedan. har lovat millis och de små djuren att jag ska bygga nya sommarburar till kaninerna så fort jag får tid..


johanna ska nu hjälpa erika i köket. vet dock inte om jag har något att bidra med..


adjöss

it's just an illusion

har just haft ett ovanligt långt telefonsamtal med min faster. pratade om västerås second handutbud, bakhjulsdrivna bilar, snö och annat intressant. kan hända att det blir en tripp hem till dem imorogn kväll. kusinen min ska ju trots allt flytta till barcelona om tre veckor. ångest.

nu kommer erika och axel hem! hurray! Millis har hållt på i köket och bakat "flygande chokladmuffins", något som såg extremt suspekt ut i smetform (sneeze muffin, fick plötsligt en given konkurrent):

bajsmuffin någon?


har hört ryktas att det nu blir monopol.. the credit card version.


adjö

even at my worst I'm best with you

jag har fått ett nytt favoritprogram. Klubbland!! Igår var det med robyn. självklart ska hon ha sin moment of glory i allt som går på svt... och nej, jag är inte bitter, robyn är bra, men jag känner att om jag var hon hade jag försökt att akta mig åtminstone lite för den överexponering som varit under andra halvan av 2010.. jag menar.. man orkar inte mer nu!


well well.

igår blev det hur som helst nya skor, en sjal/huva och en depche mode tisha från myrorna. sjukt nice! tröjan har nu fått lida under saxen och ser nu riktigt festivalklar ut!

köpte typ bara vår/sommargrejer, så nu orkar jag inte snön mer. jag mår nästan dåligt av den. jag mår dåligt av vårlängtan. jag är dålig på att ta vara på moments när man har de nära. jag är expert på att få saker att glida mig ur händerna och rinna ut i sanden. det gäller i stort sett allt. kanske allt detta för att jag hatar uttrycket carpe diem!


idag ska julgranen skalas av och krubban packas in. nu försvinner religionen ner i en kartong tills nästa år. bara att tuta och köra!


adjö

some girls some boys

Helg hallelujah, amen!

När man är "mellan två jobb" glömmer man lätt det grymma med fredagseftermiddagar. eller ja, det är väl inte eftermiddag för svenska folket riktigt än, men i min värld är det det. har jobbat, kommit hem, ätit lunch, svidat om och nu återstår bara diskning och sen blir det västerås.

som vanligt när dagen för shopping har kommit så är jag itne särskilt sugen. fan. bättre var det att bo i stockholm. då kunde man dra till stan så fort suget kom.. mindre bra för plånkan dock..

nejmen. dags att fatta diskborsten


adjö

don't blame your daughter

idag har vintern och bilen varit mina värsta ovänner. körde fast/av ordentligt imorse påväg till jobbet. lyckligtvis bor man så till att alla har traktorer, så det var lätt fixat (ca tjugo minuter tog det visserligen). först körde jag av med baken på bilen och snurrade typ ett halvt varv nästan, så jag blockerade hela jävla vägbanan. det kommer en bil, det kommer en till, rätt som det är sitter vi fast två stycken och två försöker backa därifrån. kul då. ringer till jobbet och säger att jag kört av. förväntade mig åtminstone lite "oj hur gick det, mår du bra?" men istället kom: "men du har ju tur om en halvtimme, du måste komma hit tills dess, det finns ingen här, annars måste du leta reda på nån annan, du måste komma i tid!".. tack, liksom.

allt ordnade sig tillslut och 40 minuter sen kom jag insnubblande på jobbet. awesome.


efter en dag av butiksinventering och bäddning på vandrarhemmet skulle jag åka till lägenheten.. trodde jag. halvvägs ut på 56an satt jag fast.. igen. efter 4587329529 fula ord och typ fyra försök kunde jag backa så långt att jag kunde ta fart och genom att dissa stopplikten fräsa rakt ut med riktning västerås.. i stan fanns ingen plogad parkering och ö tulegatan var wacked så jag körde ut till saladamm och ställde bilen där. hann även fastna rejält i mormor och morfars trädgård.. heeeh. nu är jag inte längre vän med min bil.


jaja.

imorogn blir det posten igen och därefter västerås med systrar, mor och bonusbror. hoppas på lite kul second hand.


vill ha vår nu, av såå många anledningar! kom kom, bara kom!adjö

håller huvudet högt

har lite jobbångest inför imorgon. med tanke på hur långsamt dagen i torsdags gick med sophie, som ändå är ett väldigt bra sällskap, bävar jag för hur klockan kommer snigla sig fram imorgon med jocke. man hinner med många schlagerlåtar på sex timmar!

syster erika har gjort en ny design till sin blogg. headern är farligt snygg and you know what? bilden har hon målat själv. det är en tavla i akrylfärg, som jag dessutom paxat. den är med andra ord så gott som min. wiho! vart inspirationen är hämtad ser man om man läst den långa vägen ut ur helvetet av marilyn manson.


well well.

i övrigt har jag haft en bra vecka hittills.

hört rykten (mamma) om att andreas ska börja plugga. tell me andreas, japanska, var det så? :)


nu ska det ätas. mat halleluja amen!

just gonna stand here and watch you burn

asså.. nu ska helt plötsligt en hel hög rnb o hiphop-personer ge sig in i housen. kusligt hur folk bara vänder kappan efter vinden hela tiden. det gäller allt, överallt, hela tiden. snart kan man knappt lita på någon eller något. jag blir rädd.

med begynnande huvudvärk ska jag nu fördriva tiden tills mamma kommer. då ska jag åka med henne hem i snövädret. imorgon ska jag själv köra bil till jobbet. ser fram emot det... not. något jag däremot ser fram emot är helgen. inte ett skit har jag inplanerat. fab!

jag känner på mig att låten de kör på mtv nu (the time, med black eyed peas) kommer spelas sönder och samman på hotellet typ nästa löning. de hakar på allt som är halvfräscht och B.. eller ofräscht och C kanske rentav.

idag log jag vid lunchbordet när en kille på jobbet berättade hur han igår tofflat för sin tjej genom att springa från övervåningen ner genom hela huset för att plocka upp ett läppsyl och sen gå och ge det till henne, som satt i soffan fem meter ifrån det. asså.. är man min respektive ska man iaf inte behöva kuta runt i hela huset och leta efter mina tillhörigheter.. det gör man väl ändå själv? om jag är sjuk dock, då förväntas uppassning, uppuffning av kudden, filtar, mat, hårmassage, nagelfilning, you name it!


funderar på att kiak nåt avsnitt av nån serie. nu återstår bara att väja ut en serie som jag gillar och redan inte har sett. det är inte så lätt som man kan tro. de flesta serier som finns tycker jag är ungeför lika kass som en cykel utan styre.. typ. och de relativt få som jag gillar har jag redan sett hundra gånger.

dagens i-lands problem.hejdå

it's okay, I'm gonna get you there

sitter otåligt och väntar på att klockan ska bli 20 och desperate romantics börjar.

idag har jag i samma takt som jag skavt av mitt arsle mot soffkuddarna fått det att växa tillbaka genom chokladätning. det ska sluta tjatas som jävla chokladbitar så fort asken är slut. eller nej, får då ligger asken jag har hemma och bara väntar. vi gör såhär. efter helgen blir det no more choklad före valborg.

it's a deal! nu blev jag peppad. detta ska jag hålla!


om någon undrar över mitt smått neurotiska, mkt ytliga skrivande så beror det på att jag i hjärnan är upptagen av betydligt seriösare grejer.


när jag diskade nyss tänkte jag på att om ett revolutionärt vänsterfeck från usa.. typ.. dylan, skulle tas från de ingrodda staterna och hit så skulle han helt plötsligt vara typ.. moderat!

och jag menar vadå egentligen? jo, att all partibildning, all politik i usa är far more höger än vi har över huvud taget i sverige. SD säger då ni, men asså nej, det är en helt annan grej. de tär ett missnöjesparti som har kommit att gro ungefär en blandning mellan gammal center och gammal moderat, sen kastat in lite avundsjuka, fördomar, rädsla och allmänt missnöje.

min åsikt.

alltså. vänster i staterna är typ höger här. och höger där är typ.. jättehöger här.


i övrigt har tankar gått kring tveksamma vänner, till framtiden, till det förflutna, till hopp om förändring, till väntan på våren, till önskan att för en gångs skull få min vilja fram...

ja ni ser. dygnet har för många timmar


adjöss

we're bound together

NU är jag äntligen nere på andra lagret i chokladasken!! ett steg närmre en sundare livsstil. samtidigt ett steg längre ifrån eftersom jag ju fortfarande planerar att äta upp även detta lager.. uhf!

jag såg ingen av filmerna jag valde mellan igår. som så ofta annars tog jag en tredje. elephant, hette den. handlade om columbine high school massacre. den var okej, men ganska innehållslös egentligen. kort var den också.

klockan är nästan ingenting. 16.20 ska jag se desperate romantics. ska även hinna med att städa lite, annars är det ingenting på dagens schedule. jobbat har jag redan gjort som bekant.. kan hända att jag begraver nästan i den nyinköpta boken. kanske..


jag vill ha vår nu!! varmt, ljust oich mysigt. sen blir det studenter och annat kul. måste dessutom tänkta över diverse jobb och försöka pussla för att få som jag vill. kan bli riktigt bra det här. dock måste jag eventuellt snart börja se mig om efter annat boende. så svårt när man inte vet hur det blir. vet bara att bli utan lägenhet i sommar vore en katastrof nästan värre än death itself.


adjÖ
Är det här allt det blir så dör jag

Idag har jag nog haft den bästa dagen på riktigt länge. en bra blandning av arbete och fritid. önskar verkligen att de tre braiga barnen kunde bo lite närmre! Även Viktoria kom under sin lunch och var med. Efter att hennes lunch var slut satt vi andra fyra kvar och pratade i över två timmar. vi fyra i en större stad och vips, precis som i satc! oh, how great that would be! jag tycker om mina snorungar!


<3


Snaffe <3


för jag ska läsa bok! egentligen vet jag inte om jag nog inte redan har en åsikt om den här redan innan jag läst den. des barres vill ha uppmärksamhet och lämnar därför ut sitt och många rockstjärnors sexliv.. well. något kul kan man nog hitta i den iaf, även om man nog ska ta det med en nypa salt.


NU ska det lagas mat. ska för en gångs skull vara smart som fan och göra så det räcker till lunch också! yeah. ikväll blir det film. dreams of life, om patti smiths liv, eller last days, om när kurt cobains liv blev ett icke-liv, så att säga.. frågan är om jag då vill ha en inblick i en dekadent kvinnas liv, eller en dekadent mans liv. kan tål att tänkas på. nu ska det wokas.


adjöö

ohh you got me shakin to that moan you made last night

Har nu jobbat min förmiddag och ska snart bege mig mot stan för lunch med le girls. mitt liv har väl aldrig förr känts så sex and the city! mina skor kostar dock typ 1/6 av deras, och de enda märkeskläder jag har är pappas armanitröja.. som jag sover i. och hans YSL-tröja, som man skruttar runt i hemma. fantastiskt dyra myskläder!

har nu bytt postiströjan mot en stickad randig. jeansen får vara desamma. sminket orkar jag inte, så det blir läppstift. lite snygg ska man väl få känna sig trots att man bor i janteland? håret är inte på sitt bästa humör idag heller så det kan hända att det bli nån form av luva. spexigt


jaja. adjö då.
high heels have got me falling down on my knees

Man skulle kunna tro att det varit laundry day hos den kanadensiska skogvaktarkåren. det har det dock inte vad jag vet. det är jag som torkar tvätt en söndageftermiddag..sitter nu i min ensamhet i lägenheten och filosoferar. tittar på monty python-sketcher på youtube och väntar på att saris ska komma och hänga med mig. morden i midsomer och kanske lite temys.

det var väl egentligen det hela frånb mig idag.

imorgon blir det först jobb. osäkert vad jag ska hitta på dock eftersom hon jag vickar för jobbar hela dagen istälet för bara halva. har dessutom hört smårykten om att jag ska jobba hela dagen imorgon vilket ju inte går. det får lösa sig.


adjöss

Konichiwa bitches

Okej, nu är saken den att eftersom familjen min har bestämt sig för att se HP6 ikväll så blev det en ruskig massa tid över helt plötsligt. jag tänkte ta med den hem och se nån kväll i veckan när jag dör av leda, därför mitt val av lite kvalitetstid i all enkelhet framför datorn. har nu laddat upp bilder på the ansiktsbok för första gången sedan i somras och nu är det väl dags för samma bilder här. eller nej, det pallar jag inte, så det får bli några få.


sådäär nu kan jag ta bildpressens tunga ok från mina axlar och grotta ner mig i aladdinasken. så fort alla dessa chokladaskar är slut ska det här inledas en något nyttigare livsstil!

adjö

When you're strange, no one remembers your name

sitter iklädd erikas flanellskjorta. hon är inte hemma och kan göra mig illa så jag tänker fortsätta ha den dagen ut. den har färgfläckar och luktar gott av oidentifierbar parfym.

orkar inte titta bakåt bland mina inlägg och jag kommer inte ihåg hur mycket jag skrev om nyåret inatt innan jag gick och la mig, men det var hur som helst förmodligen det bästa hittills. bara det att det blev race storasyskon (jag och bill) vs. småsyskon (erika och axel) genom salas gator och att jag och bill vann satte liksom pricken över i. och nej, vi sprang inte. killarna sprang, jag och erika satt på ryggen och hejade på. i övrigt var det mest pratande, skrattade, drickande och kortpelande. tv-spel och annat skit roade killarna ett tag. har dock aldrig riktigt förstått the greatness of fight-spel..

anyway. bilder finns och kommer komma upp inom en snar framtid. troligen på måndag då jag åter har min lite snabbare dator i mitt våld.

nu är the serious slacker time, för framför mig har jag en femdagars arbetsvecka!

nya hipphippavsnitt ikväll gör mig glad som ett litet barn. hoppas att erika också ser så att vi kan snappa upp lite nya fraser och kommentarer. the game's gettin' old med timon och pumba om man säger så...


adjöö
it doesn't matter if we all die

inleder det nya året med en låt som handlar om självmord. bra där.


har hur som helst haft en jättebra kväll och tolvslag. ska bli så skönt att krypa ner och sova tills jag vaknar imorgon. åka hem till landet och ligga på soffan framför SATC eller läsa bok. jag älskar att vara ledig!!

nyårslöftena i år var väl ungefär detsamma hos alla tjejer och detsamma som man alltid har: bli smal, bli vig, bli fit. återstår att se hur det går med det.


nej nu ska det sovas

adjö

RSS 2.0