please don't make this harder

jag har nu jobbat färdigt på gruvan.. tills i augusti vill säga. fyra veckor ska nu avverkas på posten. ska bli nice. kommer dock att sakna alla vid gruvan. iaf nästan alla..

har bara lite fil att äta här och jag orkar inte gå till ica. för varmt. var ner till systemet och apoteket nyss. höll på att avlida. sjutk varmt och inte skugga någonstans på hela vägen hem. jakobsbergs ligger fan sjukt långt bort!

jag ska nu kolla vädret inför imorgon, om jag vågar. okej, det kan eventuellt komma helvetesmycket regn runt kl fyra på eftermiddan. kul då. ska man behöva ha gummistävlar på sig? eller vågar man chansa? FAN varför ska det regna just imorgon och på lördag och ingenting varken före eller efter? det måste vara min dåliga karma.

vider. jag hatar väder. det gör jag verkligen.

är nu så hungrig att jag ska ta det som är kvar av filen och sen gnaga på mina egna lemmar.

hade just ett bra samtal med julia. jag skrattade. hjärtligt. julias lilla bolag har fått en ny klient. I love it!

hon ska ha stövlar. jag borde kanske också. mina är dock så jävla stora i skaften att jag skulle behöva sånadär lock som man har på McDonaldsläsken. med hål i mitten. mina ben är alldeles för smala så annars regnar det liksom in. MYS!

nu är jag en glad tjej som väntar på att hennes syster ska sluta jobba och sen åka hem och mysa i soffan med systrar, kusiner och allt som där finns.

denna dag är värd ett litet <3

tacky, jag vet.det finns förövrigt inte ord för ur mkt jag älskar what ever happened med Strokes. och imorgon smäller det!! åååh


adjö!

birds

och plötsligt blev jag ett fyrverkeri klockan 00,00 på nyårsafton.

GLAD!

samtidgt mår jag illa av för mycket bearnaisesås och haloumi. kanske främst av kombinationen. i ärlighetens namn kännes det som jag kräks snart, men det gör liksom inget.

axel tjatar ihjäl mig att jag ska följa med till en massa ställen. de flesta förslagen involverar någon typ utav insjö. sunkigt och myggigt, tänker jag genast. måste dessutom svänga ihop mat tills imorgon. då ska det knegas sista dagen vid gruvan. sen blir det le poste!


jag är löjlig ibland. så otroligt. men det är vi väl alla.


hej


en uppdatering ca 25 minuter senare. är nu inte alls lika glad längre, men mår fortfarande illa. brutalt.


adjö

one for the show

tydligen ska p3 lira navet. kewl!


enligt facebook börjar folk nu dra sig mot borlänge. själv är man inte där förrän fredag. då ska det regna. på lördag också. kul då. jag som hade två feta outfits uttänkta. inget ser bra ut med en regnponcho över :(

igår var några av vännerna över på taco och vinkväll. det blev riktigt lyckat och de sista gick inte förrän efter ett. nu är jag den dryga grannen som har fest en måndagkväll. skönt.

idag är jag leeedig hela långa dan. är hemma på landet och vaktar hund och passar upp på min far och ett gäng andra snubbar som håller på och leker med nån stor såg. känner mig som en housewife. "johanna kan du duka?" "kan du fixa fram mat?" "du diskar va?" "kan du ge hunden frukost, jag glömde". aaaahhhh. vill bara skrika att de kan göra det själva, men jag har order från mamma att vara foglig.

måste dra fram de där fabulösa kläderna som ska få följa med upp till borlänge och bli blöta. måste även leta reda på en regnponcho, annars blir det grön regnjacka. fashionable 2.0.


jag är bakis. en tisdag. ångest.adjö

lets pretend you're not better than me

har en pink-låt på hjärnan. inte varje dag precis.

har efter jobbet suttit och tittat på när axel spelat tetris. jag spelade inte själv, eftersom det vore alltför förödande nu när jag har en så perfekt dygnsrytm och allt. jag har en tendens att bli sjukt nördig och beroende av töntiga spel. axel tyckte att jag skulle börja spela dotA, men jag känner att nej. jag skulle förlora allt från hygien till arbete. kan inte sluta förrän jag klarat det. just nu är jag t ex hooked på nåt så fjantigt som spindelharpan. kan sitta i timmar.

not good.


imorgon har minéa enhändigt bestämt att jag ska hosta (engelskt uttal, annars blir det fel) tacokväll för jobbgänget. mamma gick igång fullständigt och ska imorgon eftermiddag pimpa i min lägenhet när jag jobbar. haha! jag som tänkte på sin höjd bädda sängen och sen förklara resten med att jag nyss flyttat in...


funderar på att kolla på tv4:as söndagsfilm. har inte sett den förut, vilket man garanterat gjort med 99,7% av fyrans söndagsfilmer annars. igår gick high fidelity på 5an. azbra!


adjö

two kinds of happiness

sitter i lägenheten och fryser. har balkongdörren öppen och det är svinkallt ute, men eftersom jag har datorn i knät och är inlindad i högtalarsladdar, laddare och annat skit så kan/orkar jag inte resa mig och gå och stänga.

inser nu att jag nog måste det om jag inte ska frysa fast.


idag var det faktiskt kul att jobba. skönt att komma igång med högsäsongen. dock kan jag tänka mig att minéa inte hade lika roligt som receptionist, när en bokning för 50 pers inte nått henne. improvisation!

var under jord mellan halv tre och halv sex och missade helt att det åskat idag?


dagnes bästa: "en clown tog mina skor!"
- Linnea som lånat ut ett par skor till en ur clowner utan gränser som var vid gruvan idag, och som sen inte lämnade tillbaka dem. de skorna får åka till rwanda nu.

Andreas anser förövrigt att fiskaren på fishermans' friend-paketen heter Styrbjörn. Tydligen får man enligt honom inte heller bära namnet styrbjörn om man inte har odlat skepparkrans, har sydväst och/eller röker pipa.

lyssnar in mig ännu lite till på strokes senaste platta angles. det dröjde förvånansvärt länge innan jag läste ordentligt och insåg att den ju inte heter angels, utan angles. omslaget makes so much more sense då kan jag säga!

om jag hade varit en halvmeter längre än jag är hade jag inte bara varit ljusår vassare på basket, utan även kunnat hänga upp tavlor på väggarna utan hjälp. vad soft det hade varit. ingen som är närmre 190 och har lust att komma över?


man kan lätt tro att jag nu skrivit mellan raderna att jag är 140 cm lång. det kan man ju få tro om man vill.adjö


12:51

folk på facebook verkar fira midsommar. det gör inte vi. med det menat min familj och axel. axel sover, för han ska jobba natt. inatt och två nätter framåt. är inte avundsjuk!

imorgon ska jag sova första natten i lägenheten. börjar 8 på söndag så det kändes liksom rätt.


...
här hade jag skrivit asmycket intressant, men sen tryckte jag på sudden (har den nåt namn? den som heter c på sony ericssontelefoner) utan att ha markören vid texten, så explorer backade bakåt. KUL DÅ.
...

axel kom just in: ÅH spelar du kungen? -nej, spindelharpan. Vad är ditt rekord på antal drag då? - vet inte, nånstans mellan 150 och 200 (två färger nu you people). Ofta man inte kan klara det på två? öeeeäöh nej! varpå han medan han vänder om och går säger: ...säkert nån korean som har gjort det..

om nån har så är det ju säkerligen en asiat. krävs inte många sökningar på youtube innan det kan utrönas att asiater må vara något av det nördigaste som existerar när det gäller att bli skitbra på helt oväsentliga but yet supergalna grejer!
nu ska jag följa med de andra ut och gå. ska rafsa åt mig sju sorters blommor också. i år ska jag dock INTE glömma de i frysen! (don't ask)


adjö

Please don't slow me down if I'm going too fast

har lyssnat på strokes med millis. hon gillar tydligen reptilia så pass att vi lyssnade på den tre gånger på rad.

imorogn är det en vecka kvar tills det blir strokesspelning IRL! känns helt sjukt och jag är så pepp att jag kommer börja grina av känsloanstormningen så fort de drar första ackordet. stackars julia kommer få med sig något av ett vrak till PL. hon kommer å andra sidan grina på håkan hellström. det ska inte jag. gillar inte hans senaste platta. på dylan kan jag inte lova nåt dock.


önskar att jag hade godis eller glass. vad som helst som är onyttigt och smakar förjävla gott. behöver en liten pepp nu, för såret på mitt ben dunkar, är rött och så ömt att jag skrek högt när mamma ville tvätta det. hade det varit för hundra år sedan hade det nog varit läge för sprit och fogsvans...

ajajadjö

dry my eye

jag har strandat lite. grus på magen så att säga. inga midsommarplaner gör att denna ganska mysiga helg brinner inne i år igen. synd. folk jobbar, så även jag (på lördag men kom igen, ingen orkar vara trevlig dagen efter fest). millis ska laga god mat som tur är. annars hade jag nog emigrerat och glömt bort att det är midsommar.

håller på och syr. på symaskinen. det går skapligt, men orken tog slut när det inte blev rakt, så nu ligger projektet på is.

jag kan aldrig fullfölja nåt jag börjat. det verkar bara vara en sjuk omöjlighet. varför?


nu är det mat. första gången idag om man räknar bort en liten hög makaroner och en halv soltorkad tomat.


adjö

Ni är inte vackrast i världen

gödde idag kamprads möbelimperium med 1000 riksdaler, surt förvärvade under otaliga timmars slit i underjorden. men hallen blev fin och stora rummet åtminstone lite finare. träffade dessutom sara aldén för första gången på femton år, för att använda hennes ord.

imorgon ska det åkas till avesta tror jag. om jag inte gör en magnificent discovery i nån skrubb här hemma och hittar svarta skenor till mina posters. nålar och betongväggar går inte ihop. har redan krökt en av mina få och därför mycket värdefulla små nålar.

var in till stan en sväng när vi ändå var i västerås, jag och karin. kollade rean på monki med köpte inget. kändes svårt att skiljas från många av de vackra plaggen som kunde blivit mina, men som jag redan nämnt hade jag redan kastat in pengar till smålands snålaste gubbtjyv och var inte upplagt för mer spenderande.


förövrigt (otroligt lösryckt och icke hemmahörande i kontexten faktiskt) tror jag att peace and love med julia kommer att bli en av årets absoluta höjdpunkter.

med det sagt säger jag:

godnatt


sing it out loud, gonna get back honey

hunden har sprungit med sin lina runt mina fötter och dragit åt så jag har ett brännmärke på benet som gör så ont att jag haltar. det sträcker som fan när går så jag ser ut som en krympling när jag kommer hasande.


idag fick jag en fråga av ett barn på ca 8 år. "Vad vit du är! Är du alltid såhär vit?". han syftade på hyn i mitt ansikte. man blir så glad.imorgon är jag ledig. jag och karin ska åka till ikea och köpa grejer till lägenheten. såg på fb nu att ikea idag tydligen hade stängt jätteplötsligt mitt på dagen pga av "tekniska problem". bombhot säkert. hoppas bomben låter bli att gå av imorgon och att de har öppet igen!


ska nu umgås med mina morföräldrar. de är asbra och jag gillar dem.


adjö


i'm gonna buy a gun and start a war

detta kommer gå till historien som "dagen som försvann". har mest bara kört bil känns det som. otacksamt när man inte kommer längre än till sala och hem igen. mer spännande än så blev det inte. det var om möjligt än mindre spännande när man gjorde resan andra gången.

erika har jobbat sin första dag. tio timmar. det hade tydligen varit helt okej. jag hade aldrig gjort det hon gör. jobba på äldreboende. jag antar att det innebär att jag är en sämre medmänniska.

imorgon ska jag slita från 9 till 18 vid gruvan. på eftermiddan ska jag vara receptionist. känns inte bra att göra saker jag varken kan eller är bra på. inte har nån utbildning i och inte känner mig säker på hur man gör. med andra ord är jag en dålig receptionist och jag är sur för att de utsätter mig för det titt som tätt. många andra på mitt arbete får som de vill bara de gnäller minsta lilla. som tack för att man inte gnäller får man inte som man vill.

ibland undrar man.


en vacker dag ska jag börja skriva en rolig blogg igen. ha bättret opics, bättre reflektioner och bara mer kul att läsa, helt enkelt. mina besökare är hälften av vad de varit. förlåt hörrni.


idag är jag mest en liten tjej som drömmer drömmar om en bättre verklighet och nog har snittat 40 nysningar i timmen sen jag vaknade.


adjö

det kommer bara leda till nåt ont

idag har mina fingrar betett sig konstigt. de började klia och pulsera och svullnade sen till röda korvliknande, helt stenhårda pinnar. jag kunde inte böja dem och försökte jag sträcka de till max så kändes det som att huden skulle spricka vid lederna.

äckligt! nu är de dock normala igen. faran över, for now.


jag kan inte släppa vad en kompis skrivit på sin facebook-status för nån dag sedan. att vad han trodde var vax i örat visade sig vara en spindel. jag får rysningar av äckel any time of the day. fick en nu när jag skrev det också.


jag måste börja nörda en serie. the tudors, game of thrones eller glee ligger närmast hjärtat just nu. och ja, one may think att jag är lite spretig, rent kulturellt. det är sant.


här kommer en skvätt royalism såhär på söndagskvällen:denna förmodligen av någon hemmasnickrade raritet finns på kylen i personalrummet på jobbet.

en reflektion nu. notera gärna att flaggan sitter åt fel håll. slump? slarv? eller helt enkelt någon som sätter ner foten rejält i jantesverige och säger ifrån. en republikan? djärvt i så fall. mycket djärvt. viva la revolution!med det sagt,
adjö


-

sitter på jobbet och väntar på sista turen. so far har det varit kaosmycket folk och om inte limpan räddad mitt ass hade jag fått gå en 60m med 40 gäster. including vd:n och hans vänner. halleluja för linnéa! turen innan räddade fobbe genom att glida in och göra en tysk-engelsk visning. brutalt.

minéa sliter på i receptionen och jag vill mest bara gå härifrån. ner i underjorden och få sista turen överstökad. at 19 är det gg säsongsavslutning och min hjärna exploderar av längtan.


nu ska jag äta en något försenad lunch.

adjö

i won't let the sun go down

jag har den vanliga "dagen före jobbsöndag"-ångesten. ingen som inte jobbar vid gruvan currently kan förstå detta, och det har jag förståelse för. det som dödar mig i första hand är det faktum att sista turen är framflyttad en hel lång plågsam halvtimme innan man får påbörja slutet av dagen. att det sen kommer ofantliga mängder människor med all världens nationaliteter (och språk!!) som ska squeezas in på enbart tre turer, för dagen hållna av yours truly är även det inkalkylerat i min sinnesoro. att dessa turer ska hållas samtidigt som 2832845816 österrikare ska vandra runt i gruvan gör inte saken lättare, eftersom det då finns equipment att underhålla styvt 3 av mina i regel 23 gruvsugna besökare.

anxiety deluxe med extra tårar.

imorgon när jag ska avnjuta säsongsfinalen av gossip girl kommer jag dock vara en lycklig kvinna.

förutom att jag är beredd att köpslå med första bästa guantanamofånge om att byta dagssysslor imorgon så är läget under kontroll. imorgon kommer dessutom karin och sara hem från rhodos. maja är hemma för sommaren och så är även emma. med nån ledig dag i veckan så har den alla förutsättningar att bli fierce.

enbart morgondagen som står emellan mig och resten av mitt liv!


adjö

The shrieking of nothing is killing

jag har varit ledig.

hängt med guidekollegorna, varit på nya ikea i västerås (helt brutalt surrealistiskt stort btw), burit grejer till lägenheten och en massa annat trams som gjort att jag inte haft tid, lust eller ork att göra nåt så viktigt som att... blogga..

hrmp.

idag har jag svävat runt på stan i sala i regnet och sätt mystisk alt. snattbenägen ut i stor huvtröja med luvan uppe. bad hairday, skulle jag kunna skylla på, men sån är inte jag.

ledig imorgon också. det skänker lugn till mig, samtidigt som att den monetära stressen sätter igång så fort man sätter ner rumpan i soffan. i sommar är jag en fattig tjej. får göra som karin och hennes vänner och jäsa fulvin så jag åtminstone kan festa..


nu blir det intag av onyttigt. mamma fyller dessutom år idag, så ikväll kommer det bekanta. sjukt nice.hej


I know it's stupid

okej, man ska inte döma folk utefter deras google-sökningar. möjligen om där finns ord som anspelar på barnporr, nekrofili, big brother och annat suspekt. jag brukar rensa den listan ganska ofta på den här datorn, så den är oftast inte så lång. idag var dock jag skyldig till samtliga sökningar och jag tänker nu ge er dem utan en massa bortförklaringar.

här kommer den nakna sanningen om johannas google-sökningar under de senaste 24 timmarna.

- star wars
- c-3po
- miley cyrus

jag ska nu ge plats för eftertanke. och jag antar att frågar som: när? varför? varför? VAFÖR? cirkulerar bland era små grå atm.

jag har inga svar. men jag vet a hell lot more om dessa tre topics nu än igår.dessutom sätter jag nu en tjuga på att ni googlar detsamma, bara för att liksom.


har idag köpt gardiner. lila. ganska radom när jag har oxblodsfärgade/vinröda skinnmöbler.. får skylla på erika sen, det var hennes röst som vägde över. 

nu ska jag hoppa ur postuniformen.


adjö 

en gammal sång


jag är uppe i det blå fast sex fot under marken.

jag som om jag tryckt i mig syra och smack på samma gång.nog om mitt sinnelag. imorgon ska jag hoppa ur 1700-talskläderna och istället dra på mig postuniformen! det var lääängesen sist och det ska bli sjukt nice. det betyder även sovmorgon. jag ska slappa så hårt imorgon förmiddag att jag ramlar igenom soffdynan.

looking forward to it.


en ganska random grej är att min åskrädsla tycks ha mattats av till endast en liten strimma respekt. är fortfarande inget fan av blixtarna när de är sådär nära att typ håret blir elektriskt och öronen bränns av, men annars så. somrarna kommer bli way more relaxed nu!


ska nu glida ner i soffan med de andra och ha warm up inför morgondagen.

adjö


hurts

för trött och för hungrig för att orka skriva egentligen.

har haft en världsbra dag med kusiner, systrar och axelbroren. har åkt i hans skruttsaab för första gången också. han har fixat ljudet lite. högtalare och baslåda taget från datorn, en högtalare bakom varje framsäte (i fickorna som finns bakpå), en skarvdosa på golvet i baksätet, baslådan fastsatt med gaffatejp i bagaget, allt ihopsatt med sladdar och sen in med i-phonen. maxat. lyssnade på kiss, primitives och sounds. förvånansvärt skitbra ljud!snart brister mitt skinn av flera anledningar.

imorgon har jag de öppna turerna på min lott. tur att minéa jobbar repan!


erika sitter och tittar på mig och sparkar igång en liten stress. jag känner mig som en get som är på väg att bli ihjälstirrad.

karin och sara har det förmodligen betydligt trevligare. de lyfte mot rhodos idag. under tiden de är borta ska jag flytta ur saras lägenhet helt och hållet. förhoppningsvis. beror lite på the amount of jobb i veckan.


adjö


lights will guide you home

...and i will try to fix you

så mycket jobbigare när man även är den som gjort dig trasig.
idag är jag lite under ytan. förvirrad och skrämd som ett rådjur i strålkastarljuset. igår blev jag säker på något. idag önskar jag att jag inte varit lika säker.

idag har jag hört den mest sårande frasen på hur länge som helst. den träffade nog hårdare än den sändes iväg, men jag har haft den ringade i huvudet ända sen dess.


imorgon är en ny dag. jag ska besöka kyrkan (millis konfirmation) och renas från mina synder. synder som sköljer över en igen så fort man gått ut därifrån.

fanadjöalea iacta est... not

som vanligt när jag och sara kommer hem onyktra så är det lite tråkig stämning på de 28 kvadraten. plötsligt är vi ensammast i världen, de med det dammigaste sexliven (true that one though..), de eviga singlarna som aldrig hittar karlar som duger åt oss..


vi sket i hotellet. kändes helt plötsligt jävligt värt att man åkte hemifrån och drack en massa rosé. taggade som ett as för att köa tio minuter och sen dra. vi tog en liten omväg hemåt för att jag inte kan sova onykter. såg bill gå en bit framför oss, så vi gick tillsammans. sen tog han till vänster och vi till höger och nu sitter vi hemma. fortfarande onyktra. fan.

jag ska inte gå på hotellet på hur länge som helst. verkligen. erika gick in för att vara snäll mot axel, men jag fick sms om att det sög.

sala suger.

20, snart 21, suger.

imorgon har sara tvättid kl 7. jag ska hjälpa henne tänkte jag. sen ska jag åka med karin hem och spy ur mig min ångest över en situation jag nu sitter i.


jag vet många som skulle betala för den vy jag har nu: sara westman i svarta spetstrosor.

sug på den ni!godnatt!

it's just an illusion

jus tnu är det 1000 kilo stress här. mamma har som vanligt sparat mycket av det mesta till sista stund. har blåst ballonger så kinderna värker, har tagit bort hundhår ur soffan, blåst serpentiner, bakat bröd, vässat pennor (ja?)... nu är jag seg som fan i värmen. satte mig och skulle lösa en sudoku, som skulle vara "lätt" enligt the master som kunstruerat den. det sket sig relativt snart och som vanligt löste jag med bläck. så det blev ett tjockt blått kryss över eländet.

jag måste hinna med en jävla massa grejer. bland annat fila fötterna och raka benen. drygt. ikväll få rjag dock träffa både tove och karin för första gången på aaaages.

wiiiiadjö

blood on the tracks

idag fick jag ett melt down på jobbet. tur att andreas fanns som kunde hjälpa och att kinga fanns och kunde trösta..snart är lägenheten färdigtapetserad och imorgon är det student. fan va bra! att jag dessutom har raggat nånstans att sova för mig och tove är extra plus i kanten. just nu har jag medvind. hoppas den håller i sig ett litet tag iaf.världens tråkigaste blogginlägg ska snart vara till enda. har en hårtoning i och snart börjar den nog svida om jag inte sköljer ur.


imorgon håller jag mitt hjärtas tummar.


och nu svider det lite.


adjö

oh sadness i'm your girl

idag tittade julia förbi på jobbet. iaf tror jag det. det hände under ett så häktiskt ögonblick av min arbetsdag att jag nu i efterhand fick försöka komma ihåg om det var på riktigt eller om det var nåt jag bara inbillat mig. jag är dock ganska säker. hon hade svart byxor, solglajjor och rosa läppar. vad som hände på mitten av hennes kropp har jag ingen som helst aning om dock.
det är eventuellt lite varmt just nu..

dammmmnnaxel fick körkort idag och han ska få skjuts mig till världens ände och tillbaka. nu är det pay back time!


adjö

Allt vänder om igen

vad fint det blir i mitt nya hem! var förbi efter en sväng på le systembolag och en tur på gallerian med lillasyster M (som haft spray tan på sina ben och såg ut som en morot). morfar tapetserar så fint så. kan hända att jag gör hallen senare av bara farten, haha.

sitter nu och försöker bota en huvudvärk som nog kommit ur en djup skreva i marken. från helvetet med andra ord. den måste bort tills imorogn nä rjag och adnreas ska ha hans om 60 kids nere i gruvan. åååh ångest! att jag har de öppna turerna EFTER det gör inte tillfrisknandet snabbare I can tell! tur att torsdag blir softare än lambipapper.


idag gick jag tre steg bakom julia och hennes följeslagare ett helt kvarter på stan. det var massa andra människor runt, annars hade jag ropat nåt kul. istället lät jag the moment pass by och tog höger i nästa gathörn när de gick vänster.

nu måste jag plocka ihop grejen inför imorgon. och dricka vatten. och sova, om det går.

damn värme


adjöss

struck by lightning

denna värme dödar mig. jag mår så jävla dåligt av att inte kunna sova och bara svettas. Som om det inte vore nog så svullnar insidan av mitt huvud precis som när man är förkyld, så jag kan inte andas och huvudet dunkar.


om det inte åskar idag får jag panik.


ska snart åka till sala. min bil har ingen som helst ac och fläkten ger samma temperatur på luften som det är utanför bilen. med andra ord nästan 30 gradig kvav luft i fejjan.

livet är underbart när det är sommar.


not quiteadjö

du fjällhöga nord

Ha den äran sverige på din (födelse?)dag! har firat genom att inhalera slipdamm, vilket inte är idealiskt när man är dammallergiker och dessutom har (lindrig iofs, but still) astma.

men det är ju tur att det finns de som firar ordentligt när opatriotiska slöhögar som jag inte lyfter ett finger för att förhärliga detta fina, främmandefientliga land!grannarna rakt över gården drog på ordentligt. söta killar. jag och pappa fick lust att dra på lite balkanschlager och romska dragspel bara för att. åtminstone hojta över gården att "DEN SITTER ÅT FEL HÅÅÅÅLL!"

vi gjorde inget av det, infödda jantesvenskar som vi är.


ska nu invänta att klockan blir 21.00. då syns kära gruvniklas med vänner i rutan på svt1. han var vid jobbet igår och hängde lite. mhihi.

jag blev ledig imorgon! snap, just like that! då kan jag hjälpa till med tapetseringen av min bostad!


jag är glad idag, trots mensvärk.adjÖ
psychedelic

alla andra är ute. huset är öde. skönt.

pappa har jobbat hela dagen (utan matpaus!!) med de där förbannade jävla lägenhetsväggarna! tycker synd om honom, samtidigt som jag skänker hattankar mot salabostäder och deras kassa underhåll. en bebis hade gjort ett bättre tapetseringsjobb än det som var gjort senast. gångerna före det hade en person utan armar kunnat göra det bättre. alla gamla lager har släppt, vilket gör att väggarna mer eller mindre rasar samman när man börjar ta i dem. fyfan! och vad får jag för denna röra? jo 40 spänn mindre i hyra. as!


anyway. inom en relativt snar framtid kan jag nog flytta in vad det verkar. inom två veckor kan jag nog börja flytta in på allvar.


det märks på mig att jag inte är helt hundra just nu. idag skulle jag hämta ut jobbnycklar i markan. öppnar pärmen och loggar ut nycklarna, men råkar sedan ta med mig pennan upp till repan.. i bilen.. körandes med pennan i handen.. UTAN att märka den (!!) för att sedan upptäcka missen när jag tittar ner på min hand och ser nåt blått sticka upp mellan tummen och pekfingret. och den handen hade jag nyligen växlat bilen med. jag borde nog varken jobba eller köra bil egentligen.


nu publicerade jag det här inlägget utan att skriva klart det. sovdags kanske?


adjödet var du och jag mot världen

dagen har bara börjat och jag känner mig redan som en smältade vaxdocka. vaknade halv nio av att min säng inte längre gick att sova i. för varmt till och med för ökenskorpioner.

har därför svävat runt som i ett töcken och sökt svalka, detta utan framgång. om tio minuter ska jag sätta mig i min bil utan ac och åka till jobbet. min enda tröst just nu är att jag ska få åka ner i gruvans 3 plusgrader och regn.
det är inte en normal önskan en härlig försommardag, jag vet. men jag tycker inte om värme, kapish? sol is the shit, men värme är bara jobbigt.

efter några timmars jobb blir det lägenheten för mer fixande. jag önskar bara att allt var klart.adjö


call your girlfriend

igår köpte mamma städgrejer för 500 spänn. sen städade hon. lägenheten blev fräschare.


känner just nu att ingen egentligen har tid att hjälpa mig få ordning på mitt liv. mamma och pappa har sagt ifrån att de inte kan ge mig nån hjälp, så morfar ska komma och tapetsera. ha rjag ofantlig tur så är det klart på måndag kväll.

idag var jag, erika o axel upp och slipade tapetskarvar och spacklade igen alla de 46768768424758 hål i väggarna som finns. hela jävla lägenheten är ett råtthål och alla lager tapet sitter löst. pappa ska komma upp imorgon och kolla om det ens går att tapetsera över utan att byta hela underlaget.

förövrigt så kommer den inte på långa vägar vara fin till studenten. ska nu försöka hitta sovplats till mig och tove till natten mellan fredag o lördag!

nu ska jag försöka få tag på mamma som stängt av sin mobil. har man avtalat möte i avesta (vet inte ens vart än!!) så gör man inte så! hur fan ska man hitta henne? och vilken tid?

ångest.


jag vill inte jobba imorgon!! har sagt det förut, men nu har jag så kräkmycket annat som måste redas ut att det finns stor risk för att jag börjar grina under guidning om jag får en stökig grupp!


adjö

-

min lägenhet är jättejätteäcklig. lukten har satt sig i mig efter tio minuters vistelse där.

jag har flyttat in en resväska och två kartonger. sen pallade vi inte mer.


jag vill ta livet av mig idag.


adjö

life in plastic, it's fantastic

har idag hunnit: kliva ur sängen, gå direkt till bilen (jag överdriver inte ens nu!) och kört till västerfärnebo och tillbaka på 16 minuter.

jag är med andra ord vaken.


antingen är jag gammal, eller bara sjukt otränad när det gäller gränstänjning (uttala det tio gånger snabbt) för shit vad seg jag känner mig. gick och la mig prick 02.00 inatt och sov till nästan nio. sju timmar borde räcka för att hålla vilken pensionär som helst pigg, men tydligen inte mig.


-.-

nu ska jag gör aiordning nån form av föda. skaka liv i syster och börja packa bilen.

förövrigt har mammas bil motorfel upptäckte jag nyss. hon ska alltså sväva till västerås idag?

kul!


adjö


RSS 2.0