you say goodbye in the pouring rain

jag har nu tagit priset i världens sämsta syster-tävlingen. jag hann inte köpa peace&love-biljett till syster min innan de tog slut. lördagspassen är helt slut och jag har sån ångest att jag undrar var som går fortast, lösa upp en tablett maskindiskmedel i ett glas vatten och dricka det, eller att rigga upp bilen med en sten på gasen och lägga mig framför den...

jag ska försöka göra min relation till erika något bättre genom att hämta henne vid stationen 01.30 inatt. det kommer behövas både en och tre koppar kaffe för att hålla mig vaken tills dess, det ska gudarna veta!


hanna och millis sitter framför ännu ett program innehållande plastikoperationsreportage. ibland undrar jag hur sunt det är att femtonåringar som redan är missnöjda med sina kroppar tittar på det överhuvudtaget. snart ska rattarna bli större, nästan mindre, magen fettsugas. äckligt.

och nej, I don't practice what I preach. jag vill ändra både det ena och det andra på mig själv. men det handlar nog inte alltid om att lägga sig under kniven.


nu har jag ledigt i dagarna tre. imorgon hämtar jag ut nycklarna till nya lägenheten. jag vill inte flytta till det fulstället, men jag antar att jag måste. har som mål att vara därifrån inom ett år. allra helst inom ett halvt.


adjöö

Oh's

har idag av outgrundlig anledning haft ont i benet. sophie skrattade åt mig när jag haltade runt i receptionen. turerna gick dock bra. stack ner på 60m med en ensam man... tycker i regel att det kan vara lite creepy, men denna gång var det hundra % lugnt.

hatar mig själv lite för att jag redan har ångest över jobbpasset på... hold it.. söndag! kan jag någonsin tagga ner och bara go with the flow? svar ja, men inte när det gäller jobbet i gruvan.


låten som infekterar min hjärna är for now är Oh's med sahara hotnights. den från den kassa bilreklamen ni vet. hade fram tills idag tänkt slänga ut pengar på en uppfräschning av cd-pelaren, men efter ett räkningsbetalande som överstigit 6000 slängde jag snabbt de tankarna i sjön för den här månaden. har nu 4 lök att handla säng, bokhylla, mattor och a shitload av andra grejer jag behöver till nya bostaden. ååååhhhhngesssst. och ja jag vet att jag har ett sparkonto, men vänner, det ska jag resa och skämma bort framtida pojkvän med!

eller?

ingen vet.


ge mig en hundra procent stadig tillvaro tack! eller.. förresten. ge mig en hundra procent Ostadig tillvaro, så jag kanske kan uppskatta den vanliga lite mer.

idag är jag en gnällig subba.

så pass upp och peace out.

adjö, med andra ord.

vad är väl en bal på slottet

världens bästa och finaste syster är i detta nu på studentbalen med sin axel. lätt det snyggaste paret där!

hela dagen har det fixats, sminkats, putsats och tagits kort. de bästa korten vilar dock i familjen yllners kamera, så de får vi vänta på några dagar.


i övrigt inte mycket från mig idag. jobb imorgon med sophie. känns tungt med min magkatarr som plågat mig nu i dagarna två, men det ska gå. det måste gå!

nu blir det en lugn och skön söndagkväll i väntan på att erika kommer hem så jag får alla detaljer!


adjö

sagan om konungens årsinkomst

efter mycket och långt tvekande bestämdes det just att nej, det blir inte utgång ikväll. för mycket saker blev för krångliga då. till exempel att erika måste ha skjuts till frissan till kl 10 imorgon.

det blir många fler fester.

idag har vi alltså gått i kyrkan och sen käkat middag ute i kumla. emilia är konfirmerad. som vanligt skitlite bilder. som vanligt såg jag ut som skit på alla jag var med på.

imorogn blir det förhoppningsvis häng med sara, sminkning av erika som ska på bal med sin axel och en allmänt skön dag.

på måndag är det jobb, men jag försöker verkligen att inte tänka på det.

den dagen den sorgen.

undrar om jag någonsin kommer gilla arbetslivet.


adjö

för hon ville dansa tango

mamma sitter och spelar studentsången på pianot. jag är näst intill lika exalterad inför erikas student som jag var inför min.

ikväll har det utförts aktiviteter här hemma som skulle få jimmie åkesson och hans äckliga kumpaner att grina av glädje. det har dansats folkdans bland annat. hambo och schottis mest (det är väl folkdans? eller är jag knäpp nu?)

mina händer tappar fan mer och mer styrsel. mamma tycker att vi ska åka in och röntga mitt huvud. snart håller jag med. blir lite rädd. det finns ju trots allt redan en vän till familjen som dött av hjärntumör som 21åring...

huvva!

de andra bakar kladdkaka. jag ska äta den. fan va gott!


adjö

one night of magic rush

karin påminde mig just om ett av mitt livs tillfälliga ångestmoment. studentpresent till erika!!! oo jesus. jag toppar alla listor över bra presentköpare.. om man vänder på listan. med andra ord är jag sämst. så sämst att jag inte ens kunnat köpa en till min 15åriga lillasyster. hon fyllde den 6e april.

amalia hörde av sig idag med spännande fakta. eller fakta.. iakttagelser snarare. vore kul med en klassfest i sommar för gamla 9B från västerfärnebo skola 2006!jag är musikaliskt förtappad just nu. är inne i en kulturell svacka. för mig existerar bara jobb och oro över min vänstra hand som inte vill samarbeta. är livrädd för ms eller att jag fått en hjärnblödning! as usual har jag inte vågat ringa en läkare. vet inte hur mkt som är fel i min maskin just nu men som jag inte ringt och kollat upp. jag hatar telefoner.

imorgon är jag ledig. sitter fint det efter en dags slit på värdshuset. ryggen och fötterna värker fan! int elika mycket som annelies halvt avskurna fingertopp kan jag tänka mig men väl som minéas fötter efter en dag i repan. hehe.

nu väntar varmdusch och fotfilning!


adjöss

and I'm tired of all your friendstaggar för peace and love genom att kika på dessa likely lads på youtuben. dör lite både på insidan och utsidan och de tär väl ingenting mot vad jag kommer göra när jag har dem framför mig irl. oh god!

första singeln från senaste plattan här iaf. gillar den som fan. känns fräsch fast man hör direkt att det är strokes, utan att man för den skullen tycker att det låter som att de stått still och stampat på samma ställe sedan 2006 när de släppte first impressions of earth.

lång mening den där sista. pardon moi.


imorgon har jag fredag. det ska firas med två turer (dock ingen ner till 155!!) och en äcklig BJ's jag införskaffade idag. okej, jag ska förevigt hålla mig till half baked och cherry garcia. alla andra smakar baizz.

nu vet ni.so long my friend.


(pz. jag vet inte var ormen var igår. jag frågade inte för jag vill fan inte veta. nånstans lite norrut tror jag)

blood on the tracks

imorgon jobbar jag endast typ två o en halv timme! craazy! känns som att man inte gör annat än hänger kring och i den där gruvan...

idag såg en av mina gäster en stor orm på området. ångest! mörker, trånga gruvgångar, djupa schakt och en klaustrofobisk hiss är inga problem. men om det ska börja glida runt ormar runt fötterna på mig blir jag lite lack faktiskt!


jag behöver lyssna på musik för att få tillbaka känslor i min kropp. jag har fungerat som en maskin lite för länge nu.

någon som fungerat i övrigt väldigt länge nu är bob dylan. 70 långa bazzt fyller han idag och det tycker jag är bra! snart bara en månad kvar tills det blir ett live encounter!!


men eeh. jag är trist ikväll, så jag signar ut.

sluthow can we dance while our earth is turning

japanska då eller andreas? du, vänta bara tills det kommer en japan till repan. då blir det upp till bevis!


förövrigt hade jag min första helt engelska tur idag. vad läskigt bra det gick! blir alltid rädd när det går för bra, för då kommer jag ta det betydligt hårdare om det går skit gången därpå.

imorgon har jag "bara" två turer. svävar som på små moln at the moment. att det första går redan 9,30 har jag liksom förträngt (även det faktum att det är en skolklass).. hrm.


det händer inte mycket mer om dagarna är jobb just nu. inte jättekul att läsa om kanske.

vilket år som helst ska jag skaffa mig en fritid. och en hobby.


adjö för nu.

brianstorm

det blev en soft arbetsdag. när det är soft så älskar jag mitt jobb. när det är skrik o panik hatar jag det. men så är det väl med allt.

lite jobbigt blev det dock när jag lämnades helt ensam i reception och butik tillsammans med femtio österrikare. de pratade enbart tyska, jag pratade typ allt utom tyska. tillslut höll jag på att börja grina, när det kom folk som skulle prata svenska med mig och tyckte att de kunde få göra det samtidigt som jag slog in en betalning, pratade engelska OCH skulle svara i radion för ngn nere i gruvan hade problems. i sådana situationer blir jag kapabel till i princip allt i våldsväg.

sista turen blev inte av (!!). trots tre preliminärbokade sällskap. ingen dök upp så jag och minéa chillade järnet i repan innan alla dess österrikare kom tillbaka upp och villa handla ännu mera.

summa summarum så stämde kassan när vi stängde och allt blev super.

(andreas du är en mes som inte vill jobba söndagar!)


imorgon blir det fullt ös medvetslös då jag o christian (och lite minéa o sophie) ska hålla det sjunkande skeppet flytande under ännu en försäsongsmåndag.


NU blir det dusch och kaffe!

(om nån tror att jag stavat rubriken fel så, nej. det har jag inte. låten heter så. den är av arctic monkeys och den är braa)

adjö

on stranger tides

sitter och förbereder mig mentalt för en hård arbetsdag imorgon. de öppna turerna vid gruvan såhär års är ingen höjdare. framförallt inte på helgerna. det är inte att ha mycket folk som är grejen, för så länge man har under 25 så spelar det ingen roll om det är fyra eller arton. det jobbiga blir om man måste prata både svenska och engelska på samma tur, för då sjunker kvalitén på guidningen en hel del eftersom man har samma tidsramar men måste säga dubbelt så mycket. synd för de betalande och synd för mig som får prestationsångest och vill göra alla nöjda..

dock verkar det som att minéa jobbar imorgon, vilket ju är FAB!


idag kom jag på att det imorgon är en hel vecka sedan det var söndag senast. eh, inte sådär sjukt ologiskt direkt, men jag minns det som igår! det är helt sjukt! sista turen till 155 känns som om det var alldeles nyss och jag minns alla ansikten som var med på turen spöklikt väl. den här veckan har verkligen flugit förbi.

om en vecka imorgon är det studentbal. då ska jag pimpa syster och skicka ut henne på röda mattan. hon vill egentligen inte, haha. hon offrar sig för sin karl.


mitt ena öga håller på och sväller och jag har inte mått hundra idag. det måste vara bättre imorgon, annars blir det shaft-jumping.

skämt åsido.

adjö

it's not time to make a change

okej, förlåt axel. jag trodde inte att du var så duktig på att rita. det är alltså du som ritat på erikas fot?

skämt åsido. en skelettfot signerad axel.


idag skulle jag varit ledig och hängt med snaffe. så blev det inte då jag blev inringd att jobba imorse. kewl. minéa jobbade också dock och det var bara städning så det var lindrigt.

nu sitter axel och bygger modellbåt. motorn på spektaklet låter jätteilla så jag vill grina lite varje gång han slår på den. den är dessutom lite felkopplad, så det är på när det står "off" och av när det står "on". båtingenjören strikes again...

annars då. PL-biljett bokad tillsammans med julia. det blir fredag-lördag för oss efterosm jag lär jobba ons-tors. jag gråter dock inte. strokes, sounds och bob hund på fredagen och Dylan, håkan, mando och rebecca&fiona på lördagen. skapligt schysst! johanna dansar och ler.


just nu dansar jag inte. ler inte heller. jag är jättehungrig och ska hjälpa mor med maten. fan vad jag kommer sakna att bo hemma nu när jag flyttar iväg igen!


adjÖ

Du får mitt blod som pant

plötsligt känns det som att hela min värld föll på plats. och då svarar inte julia på telefonen. ÅNGEST!

det känns dessutom som att min hals har börjat svälla. på utsidan. känns skitläskigt verkligen. jag har liksom en dubbelhaka bara sådär. hjälp!

okej gruvvänner. jag tog inte bussturen. jocke tyckte inte heller att jag skulle göra det. jag har ju ingen aning om hur det går till! nöjde mig med konferensen och en tur ner till 155. tror dock inte att jag är kingas allra bästa vän just nu. eller så var hon bara trött. jag vet att jag är det iaf. trött som ett as.

denna vecka har varit mitt sommarlov för i år. bara två dagars jobb på hela veckan vad det ser ut som nu. skönt, för sen blir det ös!

nu sprängs nog snart min hjärna så jag smsar julia igen. stackarn. tur att hon känner mig och mina neuroser.nu ska jag hänga med erika som nog snart hänger sig själv. imorgon har hon nationella i matte c. fyfan.


adjö 

känns som vår kärlek var sned från början

med det menat kärleken mellan min kropp och min själ. vi har nog aldrig varit i symbios faktiskt.


okej, jag har stött på problem igen. jag har sett mitt schema inför sista veckan i juni. festival adjö. damn!


sitter på jobbet. har fått två mission impossibles idag. konferensvärdinna (har aldrig någonsin varit det förut!!) och bussguide (har aldrig någonsin... plus att jag blir åksjuk på en sekund i en buss). med hjälp av maaike på första punkten har jag läget under kontroll at the moment. resten löser sig. det måste.


tror att jag är ledig imorgon och på lördag. fab! att jag blir fattigast norr om berlin behöver jag ju inte tänka på just nu..


nejmen. nu ska jag plugga på lite inför mitt korta men ack så faktaspäckade lilla tal till lunchen. uuh


adjö 

I won't be at the phone

är sjukt melankolisk just nu. glad fast nere och lugn fast stressad. ser inte alls fram emot att börja kl 8 imorgon, men ser fram emot att arbeta och slippa få dåligt samvete, vilket jag alltid får när jag är ledig.


bara jag som inte hört ordet trynorgel (munspel) förut? dog nästan igår när pappa o jag pratade om dylan och munspel kom upp (inte helt irrelevant liksom). vi pratad eom att han är ganska lättlyssnat, förutom att det suger när det blir för mkt munspel. jag vene, ibland tycker jag att det är mysigt med munspel, men ibland blir det bara drygt. ungefär som giterrsolon. coola rent tekniskt, men att lyssna på den är fan rena döden.

snart är klockan nio. redan! den här dagen har gått otroligt fort. natten kommer med all säkerthet göra detsamma och sen är klockan halv sju och jag måste då upp. damn it.


längesen det var nån bild här. kastar upp en random på axles fot som blivit offer för erikas högerhand med en bläckpenna.
dagen har iaf spenderats hemma och i sala. fika med julia och cecilia. anders och elin var även med på ett hörn. för elins del ett väldigt litet hörn eftersom hon hade en buss att passa. mycket hann sägas, men det jag tog med mig därifrån var att aldrig kolla på dokumentären faces of death. fy faan!

nu blir det nog en kaffe innan sovdags.


adjö

unrequited love

okej, det har just kommit över mig hur lite lön jag kommer få i juni. och juli. får ångestsvettningar när jag tänker på att jag ju dessutom kommer ha en hyra på typ 600 kr mer. vill grina, men det hjälper ju inte precis.

att jag varit i västerås igen och spenderat way over min budget gör ju inte saken bättre. shoppingstopp råder på obestämd tid.

imorgon ska jag avnjuta min sista lediga dag på ett tag (tror jag) med en fika med juppe.
fakta: om du aldrig äter tills du är mätt så ökar du din livslängd. snacka om en easy way till ett längre liv! tydligen mår man inte bra om man gör så, men man blir äldre. frågan är då hur man prioriterar. jag vet ju att jag hatar att känna mig mätt, så jag kanske blir gammal?

snart är maj slut. okej, det där lät aningen pessimistiskt, men det är ju sant! måste jobba ihjäl mig först, sen kan det få bli juni, med flytt, erikas student, PL och annat skoj.


jag är förövrigt en såndär person som har sned självbild. så ni vet.


nu skiter jag i det här.


och förresten. vill man få sig en funderare över bibeln kan man läsa femte mosebok 23:2.
adjö

i'm a holy fool

var helt säker på att jag skrivit ett inlägg idag. å andra sidan har jag idag levt på enbart glass, så man ska inte ta det jag tror och säger på allvar just nu.

faktum är att jag just ramlat ner från sockertrippen och faktiskt mår riktigt kass. så barn, när ni är ensamma hemma och det inte finns nåt att äta: glass ersätter inte mat!! don't try this at home om nu inte vill känna på livet som diabetiker..

okej, ledig även på onsdag fick jag ett telefonsamtal som sa. skönt juu! på torsdag blir det dock en stenhård dag vid gruvan. minéa o andreas, jobbar ni då?

imorgon fortsätter jakten på fancykläder. denna gång i mälarstaden.

en person på min facebook har just bytt profilbild. den är hideous, fruktansvärd och jag skrattar högt när jag ser den. jag älskar att skratta åt den personen. jag är inte alltid en snäll människa.


klockan är efter 21 och jag är yr. ramlar snart av stolen. idag fick jag dessutom den där konstiga domningskänslan i armarna och det där dundret i öronen igen. äckligt. jag är on the edge.


adjö

mellan sanning och lögn.

schalgerfjollan kom tydligen trea. millis sa det imorse när jag nyss kommit ur sängen. careface just då, men lite kul när jag tänker på det nu. kul förn'!

jag är så sjukt nöjd att jag är klar med min arbetsdag. kom hem precis nyss efter tre turer upp o ner ur underjorden. Minéa, listen to this: 155 1 - 4 gäster; 60 - 12 gäster; 155 2: 14 gäster, varav en som ville ha på engelska. GANSKA schysst dag! hehee.

sneglar på molnen och ber en bön att det inte ska komma åska ur dem. om tjugo min är det nämligen GG! Axel är här och kommer säkert sabba hela programmet (gossip girl ska tittas på under andakt!). nyss hade vi en hård kamp om frysen då han tänkte sno ur min BJ's. dock visade det sig sen när erika kom och skulle sära på oss att han ju faktiskt hade en egen burk och att det var den han ville åt. heh, my bad lite där känner jag...

när man har helg mån-tis känns den mycket längre än när man har det lör-sön. skönt som fan!adjÖ

now I'm dancing for my life

jag överlevde dag 1 av mördarhelgen. nu är det bara the killer sunday of tomorrow som står ivägen mellan mig och min helg. klockan 19.00 imorgon är jag en lycklig tjej som kyper upp i soffhörnet med en BJ's och tittar på gossip girl.

imorgon jobbar dessutom inte minéa och andreas. pissigt. men I'll live. det värsta som kan hända är att jag dör, vilket jag nog höll på att göra idag. fick hjärtinfarktskänningar mellan mina turer (hade knappt tio minuters paus) och var för första gången riktigt osäker på vad smärtorna var för något. blä

eurovision då. inte kul. jag gillade irland, men blev irriterad av utförandet. låten, killarna, allt hade så mycket högre kapacitet. om de bara sett ut som the motion pics de hade i bakgrunden och inte hoppat runt så jävligt hade de ju kammat hem min röst vafan. nu får ingen min röst. min röst är död.

jag är trött och tänker snart sova.

nu vet ni det.

guten nacht


broken boy soldiers

är hemma med erika. vi har kollat på factory girl och jag blir åter igen inspirerad av 60talet.

har lite ångest och vill inte alls jobba i helgen. som vanligt förstorar jag mina problem till astronomisk storlek och de kommande två dagarna känns som ett helt berg som måste bestigas. inte riktigt så är det ju. imorogn två turer och på söndag tre. sen ledig två långa, härliga dagar!

nu har snart halva maj gått och som vanligt tappar jag taget när jag vill hålla kvar. jag älskar ju våren, går och väntar och väntar, ända från jul väntar jag. när den väl är här flyger den förbi utan att jag hinner njuta. fan! varje år! snart börjar jag undra om det verkligen är våren jag älskar. kanske är det väntan.

vad irriterande det är att vara allergisk mot alla naturens växter. jag behöver snyta mig, men kan inte på grund av min äckliga dröm jag hade igår.


nåt kul måste hända snart!

nåt kul kommer eventuellt att hända snart. hoppas jag. eller jag vene.


adjö

det finns innebörd och den är oerhörd

imorse åskade det. mycket. när jag lyckats somna om en stund innan jag skulle upp till jobbet drömde jag en vidrig dröm. för att göra en äcklig dröm kort: jag drömde att jag snöt ut min ena bihåla. att den liksom vände sig ut och in och kom ut som en lång slemmig korv.

fruktansvärt.

när jag hämtat mig och fått i min frukost väntade en dag bestående av två turer ner till 155. en ganska lindrig dag. inte på långa vägar lika lindrig som morgondagen kommer bli dock. en tur. jobbar två timmar. nästan som att vara ledig!


jag har blivit en slö bloggare. jag har varit hängiven er, mina tappra läsare, men nu börjar jag tappa greppet om er. jag ska bättra mig, så fort jag känner för det. lovar!

nu ska jag gå. det finns roligare saker i livet än internet.


adjö

dry my eye

okej, innan jag satte mig här hade jag en topic of the day. som vanligt när det är dags att prestera kryper den tillbaka in i katlagrottan och kommer inte ut fastän man blåser i luren. så typiskt.

idag har det jobbats, imorgon ska det jobbas. andreas och minéa jobbar också då, vilket blir extra bra. jag och m ska ha hand om ett helt lågstadie.. kanske rentav en hel skola. råkar som av en händelse veta hur mkt kids det går på den skolan och det är inte många...


okej, annars då: PL-ångesten blev på eftermiddan markant värre efter att erika kläckt att det bara är 20% tickets kvar. jag har ångest över det ofantliga mängd bensin jag kör upp med min hatbil (tidigare min älsklingsbil, men efter denna vintern är vi inte längre ett kärlekspar.. för detaljer se bakåt i bloggen).

okej, det var väl det.

för nu.


adjö

Vart du än går är du alltid där

andra dagen som hundvakt. även sista dagen jag är ledig på ett tag. känns lite bittert ändå, att inte få välja vad man ska få hitta på med sin fritid. så kan det va när man är mellan två bostäder och lär chilla hemmavid. har iofs ingenting emot det förutom att det är typ en halvtimmes restid till civilisationen. eller.. på en kvart kan du ta dig till avesta.. men jag sa faktiskt civilisation.

trots att jag nyss sparkade ner avesta i dyn ska jag faktiskt åka dit idag. millis ville hitta på nåt när hon kom hem från skolan, och jag är inte den som är den. behöver hitta nåt fint att ha på mig när det blir diverse studenter och shit. jag har mycket kläder. kläder för utgång (=kort och tajt, gärna lite head turning), kläder för casual dagar på stan (=tunikor stora som tält, tajta jeans o bandtröjor) och casual dagar hemma (=gammalt urtvättat). med andra ord inget som både jag, min mor och min mormor skulle kunna enas om är fint, något som jag helst ska lyckas med för att bevara husefriden under erikas student och millis konfirmation.

mamma tycker att jag klär mig konstigt. mormor tycker att jag klär mig i för löst sittande kläder (?!?!) eller för hafsiga, trasig, fransiga, "annorlunda" kläder.

inte lätt alla gånger.

jag gillar dock inte söta plagg. söta plagg är för söta tjejer. jag är bara kantig. i kroppen och i personligheten.nu tror jag att ungen vaknade.

au revoir


the last post on the bugle

jag läste just P&Ls line up. igen. sitter nu med cravings och bara måste dit! att jag inte har några direkt festivalsugna vänner gör mig ledsen. ett gäng på dryga fem pers och ett par tält hade ju blivit perfektion, men jag får dåligt gensvar. åååååå!!

jag har som princip att aldrig skriva smileys på bloggen. detta moment kräver dock en:  :<  !

ah well. köper nog iaf en biljett any day now. jag kommer aldrig förlåta mig själv om jag låter bli.

2009 var bästa året. no doubt. julia, sanna, sara, madde, jag. mötley crüe, håkan, laakso.. fan, minns typ inte ens fler. ett tecken på att det var grymt! mindre grymt är att alla mina bilder från den festivalen försvunnit ut i cyberspace.

nu ska jag fålla ett par shorts.

kewl.


adjö


Allt vänder om igen

okej. har nu börjar inse att jag kommer få det a tiny bit stressigt imorgon. kommer tappa besinningen och mosa in tårta i de stackars barnen om klockan börjar närma sig fyra och de inte är klara. att jag inte har haft ett barnäventyr i gruvan på evigheter är inte heller särskilt fördelaktigt. att man inte haft en tur på länge brukar i regel betyda att det tar längre tid än det borde.

ångest.

efter revbenspjällsätning har jag, erika o axel roat oss med den gamla godingen att knäppa kort medan den andre skakar på huvet med avslappnade ansiktsmuskler. efter som mina kinder inte verkar gå att få att dallra var det axel som bjöd på de bästa bilderna. erika kom god tvåa. senare ikväll vankas det twilight. den som lagt fram önskemål om att få vaggas in i lite tonårsvampyrism och mormonkärlek är förvånande nog pappa! han har varit o fork där den spelades in och vill tydligen se naturen. vi måste därför utstå en ständigt sur brud och en sjukt blek rpatz hela kvällen. den enda scen värd att se är den när han har raybans och rutig skjorta på sig. nästan värt att sitta hela kvällen framför bajsfilmen för att invänta detta moment.

mhhhmehhhrm.

jag börjar bli förkyld. skönt att jag bara jobbar två dagar nu innan jag får "helg". nu ett par veckor framöver har jag vridit på veckan lite och helgar måndag-tisdag istället. så kan det gå nä rman jobbar på ett turistmål!

well.


adjöken

violator

Idag var en bra dag på jobbet. först kom minéa och hängde lite. vi plockade ihop lite kläder inför lördag och hann snacka lite skit. senare kommer en postlastbil utanför fönstret varpå jag bli skitglad och flyger ut på trappen. där kommer emil som ska lämna en 250kilos pall med broschyrer. han undrade om det var medeltidsvecka eller vad det var frågan om (syftandes på mina kläder). inte alla vet vilka smickrade och figurnära uniformer vi har vi som jobbar och sliter vid gruvan. haha.

imorgon är jag sjukt ledig, vilket ska bli sjukt skönt! ska vara hemma och kramas med hunden och slåss med mamma hela dagen. tvätta mina fina jobbkläder ska jag göra också, för det har bestämt glömts bort och inte gjorts sedan.. juli faktiskt.

blä

imorogn ska erika på konsultaion med frissan inför balen.

kul för henne


adjöken


eat love pray

sitter på jobbet och kryper snart ur mitt eget skinn av uttråkning. hade en tur mellan 10 och halv 12 och sedan dess har jag nött stolsdynor.det där var så långt jag hann innan nånting faktiskt hände på jobbet. eller ja, ett museiföremål flyttades från väsby kungsgård till oss. big news.

nåt jag däremot hann med under dagen var att skada mig. inte ens på en pensionärstur håller jag min hud hel:kände liksom hur det blev klibbigt i vanten. uäh.

har nu efter att jag kommit hem dessutom slagit upp såret igen när jag slog erika på sitt jeansbeklädda ben. ont.

imorgon blir en soft dag. mest bara att sitta av tiden mellan halv tolv och halv sex. segt som fan, men ändå rätt okej. fredag ledig innan hela helgen blir slit. sen ledig måndag tisdag innan resten av nästa vecka, inklusive helg, blir jobb. det här med att försöka ta mig en liten sommarlovsmånad gick ju...bra.

ehm.

hahaadjö

funhouse

jag har bränt nästan lika mycket pengar som gudrun.

och inte fan har jag särskilt mycket mer vårkläder. två balla secondhandfynd, ett par grymma skor, nån ring och en fet munkjacka har jag dock i min ägo. eventuellt lite mer därtill. och en jävligt dyr parkering.

men man får väl vara nöjd med det lilla. och gå naken på diverse studentskivor.


nu vankas det jobb resten av veckan. eller nej, men några dagar framöver. har helg fredag-lördag och sen drar det igång igen med jobb hela söndag. vad jag vet nu iaf.

om man inte absolut måste behöver man inte röra sig i sala centrum på lördag kväll. om man abolsut inte vill se och höra några gruvskallar sjunga samma tre sånger i en timma.

weee


förövrigt är jag sjukt mätt efter soppa och pannkaka. ska lägga kroppen i horisontellt läge och invänta en skönare känsla i magen. mättnad är bara äckligt.


adjÖ


Into another dimension

Svar på kommentarer till föregående inlägg känns överflödigt. Förutom att jag här och nu paxar fancy coat denna sommar!!

Dagens guidning var tilll min förskräckelse en högstadieklass. en klar icke-favorit. det gick dock riktigt bra. på onsdag har jag en pensionärsgrupp från danderyd. har ju faktisktbott på gränsen till danderyds kommun i ett helt halvår. känner att vi nog kan connecta lite. kan ju alltid smöra på lite om deras fina (läs skitfula) tunnelbanestation...

veckan som skulle vara alla tiders kanoners med bara två arbetsdagar blev som genom ett trollslag den där arbetsveckan med bara två dagar ledigt ni vet. den där helt vanliga oxveckan. där rök min sommarsemester för i år.

MEN jag kommer dock tjäna lite mer cash och kan tjacka ny säng och tv fortare än kvickt.


nu ska jag skriva en milslång shoopinglista inför morgondagen.


adjöö


En pessimist i sitt livs form, jag vädrar blod, det luktar sorg


tycker inte om att styra över andra människors känslor.


en annan sak jag inte tycker om är att vara dagen efter. en morogn med betongkepa är ungefär lika härlig som en ökenvandring utan vatten. för det är unefär så det känns när man vaknar. som att en öken flyttat in i ens inre och allt man vill göra är att kräkas ut all sand...


jag har festivalpanik. verkligen panik. måste reda ut det där fortast möjligt om jag inte ska lyckas missa både stroke soch dylan. det får inte hända!! pappa kom med det härliga förslaget att jag ju kunde pendla upp till borlänge varje kväll och åka hem varje natt. det är nästan så desperat jag är. just sayin'

imorgon ska jag arbeta i cirka två timmar. känns jävligt värt. dock måste jag och min rostiga guidning kasta oss upp på hästryggen igen efter några månaders time apart. målet är att bli salbergets vassaste guide högsäsongen -11. it's a challenge limpan, minéa och andreas!

hehe

jag kan eventuellt ha skaffat mig en ny kärlek igårkväll. rosé heter han, är fransman och avnjuts i flytande form.


adjö


RSS 2.0