dancing in the dark



misären. ihoptejpad med emil. en halv rulle pakettejp.



oh my god vad snygg benke rydman är! jag slås av det varje gång han dyker upp i rutan. det är galet. vissa bara har det. DET.


fram med symaskinen nu. har haft den här hemma i över en vecka men har inte hunnit ta fram den.



adjö fellahs

gonna buy a gun and start a war

millis är här. hon lagade asgod middag åt oss. så god att det blev alldeles för lite kvar till min lunch imorgon. uh.


okej, jag har köpt skor. på internet. får lite creeps av att handla online. känns lite B, men vad gör man när man jobbar all the time. jag gick emot alla i min famlj och köpte svarta. de tyckte röda. jag är obstinat.


hon gjorde citrussallad nyss. apelsin och blodgrape i små bitar med flytande honung över. skulle kunna äta ihjäl mig.

snart börjar dokumentären min perestrojka. gillar svt dox. imorgon börjar jag dessutom sent, så då kan man lyxa till det lit emed att vara uppe till strax före midnatt.


dubbelnegation i engelska. visst finns det? eller är jag knäpp? typ: I don't wanna play no games. funkar va?

okej, jag behöver verkligen intellektuell stimulans. man får inte det av jobbet och det kommer sig inte naturligt när man kommer ham, trött som ett as, att läsa de lite tyngre artiklarna i tidningarna. högen av cosmopolitan, elle och häntextra växer oroväckande snabbt.

måste back to school. känner inte för det, men jag är livrädd att bli osmart. icke-brainy, ouppdaterad, ointressant, socialt inkompentent.

ångest.


jag kommer vara hungrig imorgon. ser inte fram emot det.

klockan är rysk dokumentär-dags!

godnatt.


smokin in the boys room

oh no. halsen skrapar, huvet är svullet. är paranoid och hypokondrisk atm och liivrädd att jag ska bli sjuk. får inte hända! en rejäl förkylning och jag kommer ju garanterat hosta tills nästa helg. livet suger.

ska ta det lugnt på jobbet, dricka te och annat såntdär som tydligen är bra.

bara för det är det säkert bara brevbäring på schemat resten av veckan. det är dock a no can do. kan inte sabba ett jobb för ett annat. speciellt inte när det andra är bra mycket roligare! springer med post gör jag varje vecka året om. sjunger i gruvan gör jag en dag (i år två dagar) om året. lätt val där, I must say.


erika lyssnade just på soundtrackskivan till flashdance.

I'm going on a manhunt

vilket jag fan borde göra.

haha

ögonen känns som glödande eldbollar. är inte helt hundra, men imorgon blir det jobb. girl gotta earn some money.


adjö

No love lost

He's out of my aparment och jag kan diska, plocka kläder och annat såntdär osexigt och mamma-aktigt som man låtsas som att man inte bryr sig ett skit om när man inte är ensam..

heeeh.


mörkt är det också. ett riktigt jävla skitväder. första advent och närmre tio grader varmt. vad hände?

i egenskap av brevbärare: global warming, I embrace you. som vanlig, dödlig världsmedborgare dock.. nä.


huvet sitter i skruvstäd som vanligt på söndagarna. idag beror det nog inte på alkoholen dock, eftersom jag tog det rätt försiktigt igår. det är nog snarare gårdagens på gränsen till febriga feeling som sitter kvar. är inte inplanerad att jobba imorgon och funderar på att säga nej tack om de ringer. bättre att chilla och hoppas på att förkylningen aldrig bryter ut istället, så jag kan jobba tisdag som redan är bestämt, samt inte riskera att sabba halsen och rösten tills nästa helg. får inte hända.



ett mediokert blogginlägg senare ska jag dra på mig byxor och diska. därefter rullar vi mot Oda-dejt på dreambook. fabulous.


adjÖ

on stranger tides

förkylning på ingång. älskar det här förstadiet, när man känner sig varm i ögonen. är i det nu. fryser lite gör jag också. behöver en dusch tror jag. den får vänta tills jag är hemma dock, även fast jag skäms ihjäl att behöva gå på ica med flottigt hår. uh.

axel kommer och frågar hur man ska koka makaronerna.... dear lord. har även lagat hans favoritstrumpor, som han fått hål på. omg. I'm like a mother. eller nej. en mormor!

jeez.


har bestämt vad jag ska ha på mig ikväll iaf. det blir ganska casual. lågskor blir det nog också. jag blir som vanligt dvärgen i sällskapet. vilka som ingår i sällskapet är ännu oklart, men det ordnar sig. oda och jag än så länge, och jag är nöjd med det.


aja. nu spårar axel ur i köket. Big j to the rescue.

suck


adjö



hey hey



gardinerna uppe. kaffebruna. stjärnan på plats.

nu myser jag stenhårt.


suck my cockiness

sitter och håller tummarna för att min familj ska vilja komma hit snart. de är på gymnasiet på nån öppet hus-kväll för millis. jag tkr att de kan komma och hjälpa mig med gardinstången. tänkte byta gardiner, men det är en skruv som jag inte får upp som hindrar mig i mina planer.

var nere på stan med oda för ett tag sen. hon har dåligt inflytande på mig när jag blir shoppingsugen. köpte två tröjor (likadana med i olika färg) och ett par tights. 450 spänn bara väck. jag som skulle spara till julklappar. livet suger.


ämnesbyte:

ryska kan nog vara det språk som fascinerar mig mest. vill förstå, vill kunna prata. eller asså. alla icke germanska och icke romanska språk är kul att lyssna på. vore jag bara lite mer motiverad och lite mer driven hade jag nog pluggat det. ryska alltså. vet en kille som har lärt sig det själv. ballt som fan!

och ja. jag impas av sånt.



JA de kommer! feeett!

något mer som är fett är att det är fredag imorgon! och att det är löning i helgen. att nya krogen öppnar och att jag och oda ska umgås.


ADJÖ

time for pleasure

kommer från oda. på slutet pratade vi om för mig tunga grejer. framtiden. och det ganska nyligen förflutna.

är mitt inne i jag vet inte vad. tycker inte att jag trivs någonstans och kommer inte på att jag nog faktistk gillat läget förrän det är long gone, not to come back.

tänker inte lägga ut texten mer, men FAN vad jag inte vill vara ensam nu. någonsin.

jag lägger sällan ner rustningen, men nu ligger den i hallen, för tung för att ens orka lägga in i garderoben.


längtar till lördag. det blir bra. det måste bli bra.


inte hade man väl tänkt såhär när man var liten? vad hände?


tider förändras och jag kan inte låta bli att vantrivas med det. ibland. och ibland är nu.




usch


godnatt


happy holiday

okej. frysen är fortfarande trasig. imorse försov jag mig OCH upptäckte att jag åkt från mamma o pappa utan jobbjackan. fest! en kvart försenad och utan jacka sprang jag alltså till jobbet imorse.

efter en inte särskilt betungande arbetsdag (sitta och åka bil i femton mil) gick jag ner på stan och parkerade på johanssons med oda. efter en timme stängde stan så vi flyttade oss hem till henne och soffan. kom därifrån ganska nyss. katten hårade ner mig, vilket jag inte såg förrän jag kom hem och tände lampan. jag se rut som ett lejon.. typ. men han är go, den katten, så det var totally worth it.


okej, jag blir typ arg när jag ser trailern för det där julprogrammet från liseberg med lotta engberg. har svårt för henne i övrigt, men när hon ska stå där och fulsjunga på vinterhalvåret också? nejdu. och att de dessutom, som pricken över i, döper programmet till "jullotta på liseberg"... ÅHGH


min matlåda tills imorgon blev liten. oroväckande liten. fan. oda tvångsmatade mig med macka och te och snart tänkte jag fika igen. kaffe och en typ punchrulle fast med pepparkaksgrejs.. mamma gav mig den. i jackfickan som hon lagt i brevlådan när vi kom med postbilen. NAJS!

"jag har hört att ni är en familj som typ fikar mycket" sa oda idag. haha! true that my friend!


adjÖ

destination unknown

tack amalia och karin för mattipsen. kan behövas nu eftersom MIN FUCKING FRYS BLIVIT VARM och förstört all min mat. DAMN!

nu har jag bara det jag har i kylen. mjölk och fil. ingen bil har jag heller, så jag kan inte åka och köpa mat. och nej, jag tänker inte gå i regnet såhär dags.


I'm a hater just nu.

att internet inte vill funka och gå snabbt är ju bara great, en kväll som denna när jag bara vill streama serier. eller okej, egentligen vill jag hoppa från balkongen, men jag ska låta bli, för imorgon ska jag vara fikasällskap åt oda. right after första dagen av lantbrevbärarövning. jag kommer alltså typ ha hetskräkts i åtta timmar, för att sen sätta mig på ett fik. ska bli spännande! (och ja, jag blir svinlätt åksjuk..)

taking lives på tv nu. gillar den. kommer inte orka se klart dock.


adjö

i think you're pretty, I think you know that

livet suger en dag som denna. mörkt ute. dagen då det aldrig blev ljust.

nu kommer dock erika. bra.


leker med millis gitarr. den är roligare än den jag har hemma hos mig. stålsträngat är finare. och roligare. roligt även fast man är kass och bara kan spela ackord.

tack för mattipset karin. lite enformigt dock.. kanske..

längtar till nästa helg. den behöver bli fet. det blir den nog också. om det vill sig väl.


har snart betämt alla julklappar. känns nice. ikväll tror jag dessutom att jag postar ett inlägg med skorna jag ska köpa, så får man helt enkelt bestämma åt mig, röda eller svarta, för jag kan bara inte. åh.

vill köpa nya kläder. snygga secondhandtröjor och sköna tights. stora fluffiga luvsjalar och svarta klänningar. vill klippa och färga håret, ha nya bh:ar, fräscha naglar och pigga ögon (verkar ha kroniskt dassiga ögon på hösten/vintern).

det är mycket man vill.

och än mer man inte vill.


jag vill tex inte att det ska ösregna nästa vecka.

ÅÅÅ



hejdå

i get excited by the moves you do

trött efter en dags sångrep vid gruvan. hoppas på att det blir fett till det blir klart!

niklas och tobias ska sjunga på FAWKING NOBELFESTEN! de är grymma, grabbarna. även om jag önskar att de skulle vara med oss istället.. fan. jag vet dock hur jag hade prioriterat där.. vem vill inte träffa kungen liksom?

haha.


jag behöver matinspiration! har tröttnat på mina paradrätter och i veckan nu behöver jag slänga ihop fem måltider till.. åh. det känns oändligt verkligen. komma på och laga mat varje dag resten av livet. boring as f*ck.




kl 6 är det gossip girl. en av de där serierna jag följer men som jag egentligen inte vet varför. är inte stolt över det, om man säger så. MEN de är snygga och snygghet tilltalar mig.


axel har fått jobb btw. nu ska även han plocka böcker borta i morgongåva. fuckyeah vad nice med ett inomhusjobb nu när vintern kommer krypande. den som ändå...


ikväll ska jag INTE titta på beck! millis är inte hemma, så nu får vi andra fyra välja vad vi vill. nu ska här väljas med omsorg!


adjö

krossa alla fönster


bild från i söndags morse, när vi desperat försökte återställa vätskebalansen i kroppen, oda och jag. hon lyckades bättre än mig, men var förmodligen inte lika paj som jag var heller. det var sjukt. så ska det inte bli imorgon. då ska jag vara 100% nykter, pigg och redo för att repa hela dagen!


millis och mamma har paktat och köpt godis. jag får inte smaka. bastards. nu bakar de, och mamma smsar med nån som om hon vore 15. kan hända att hon 45årskrisar, såhär ett par år försent..


nästa vecka hade jag tänkt försöka hinna klippa mig. det kommer inte gå though. jag är dömd till kluvna toppar. när fan hinner folk med allt? jobbar man varje dag och dessutom slutar efter att allt stängt, vad ska man göra då? skära av håret med kökskniven?


ni ser ju! (om ni för ett ögonblick tänker bort det faktum att jag tagit kort på mig själv.. i en spegel.. med en sunkmobil.. i jobbuniform..)


äh screw it.



förresten. är inte kapten röd överallt these days? en typ inflation! jag gillade inte den musiken 2006 heller. nu snudd på hatar jag den.

och ja. jag hyser starka känslor för det mesta. pro or con. jag är ingen mellow yellow. men det vet ni redan.



adjö



tror du vi kan ropa efter nån med förstånd

åh.

skinnet är för litet för kroppen, ni vet, den där krypande, töjande känslan inuti. inte dålig, men irriterande.


jag vill ha ett par skor. de kostar 800 spänn plus frakt, så.. 850 typ då. kan inte bestämma mig om jag ska ha svarta, röda eller bruna. har heller inte bestämt mig för om jag tycker mig ha råd eller inte.. hjälp!


imorgon är det fredag (tror att jag skriver det varje torsdag faktiskt) och helgen som kommer ska bli vit. då syftar jag inte på snö, utan på alkohol. det var ett bra tag sen senast. kände förra söndagen att det behövs ett uppehåll. man hämtar sig sämre och sämre för varje gång. minns sämre och sämre för varje gång. det kommer fortfarande upp fragment från förra helgen som jag glömt bort i dimman. sånt ger mig skratt när jag sitter på jobbet om dagarna. det oroar mig också såklart. mitt minne kan vara riktigt, riktigt kasst ibland faktiskt, nykter som full.


var till ica efter jobbet. var hungrig och gick lite på känn, hade ingen lista att gå efter. kom hem med enbart mejerigrejer. youghurt, fil, smör..

kul att jag har fantasi. var dessutom lat och köpte fördigmat till morgondagens lunch. tycker alltid att det är skämmigt att köpa annat än råvaror. som om det gjorde en till en sämre människa. dock råkar jag ju veta att de i kassan inte tänker på vad man köper. det har iaf sara sagt. hoppas att hon inte ljög bara för att lugna mig..


nu blir det serier innan huvet ska få möta kudden.


adjö




minst ett tusen gånger i ett tusen sånger

23.23 är klockan nu och jag ligger i le säng med datorn på magen. helt otroligt obekvämt och säkert ergonomiskt dödligt.

23.24.

har streamat ett serieavsnitt. brukar tycka att det är drygt att ha datorn i sängen, det blir så varmt av laddaren, men nu när lägenheten är näst intill inklädd i en ishinna så är det helt okej faktiskt.


idag på jobbet kom den första barnönskelistan adresserad till "tomten på nordpolen". eller okej, det stog faktiskt "tomten I nordpolen", men eftersom jag förutsatte att barnet inte haft en totalt skev uppväxt och tror att tomten bor i norra Polen, så la jag den bland den avgående posten. tydligen är det så att alla brev adresserade till tomten hamnar på terminalen i tomteboda (fyndigt...) och de barn som skrivit avsändaradress får en present. and yes it's true. vi på posten mutar kidz. inga julklappar av citymail little children!


well all right.

twittrandet tar sig. mina followers gör det väl inte i samma takt direkt. vafan liksom?!


meneee. sova nu. kneg tomörrow!


nazi nazi, som den alltid så politiskt frispråkige erika säger.

med andra ord, godnatt.





if you fall hard, i fall harder

imorgon ska jag jobba. ingen brevbäring, bara lite och i bil. amazing!

--

jag lovade min fina vän att inte tänka, vända och vrida på det. jag lyckas bättre än jag vågat förvänta mig. kanske för att ångesten som brukar finnas runtomkring det, inte är där. känns tryggt och bra, men to be honest lite ovant. ovant är nog bra. åtminstone nu.

--

min nacke har råkat ut för nån typ av trauma. vad vet jag inte, men den går inte att vrida som den brukar. känner mig en aning som becks granne. som om jag hade stödkrage. tror jag ska jobba i stödkrage imorgon. bara för att. osäker på vart den ligger bara. får leta lite.

snart kommer erika hem. it's nice.


adjö

Please don't slow me down if I'm going too fast

mår som jag förtjänar efter en underbar helg.

vad knäppt det känns att använda ordet "underbar", men jag tror att det beskriver det ganska bra.

många människor, nya människor, mycket skratt. var längesen jag skrattade så mycket.



den här helgen ska jag stänga in i en liten glasburk och öppna när livet känns tungt.


kommer sova gott inatt. imorgon väntar lite bilbesiktning, hundvaktning och annat skoj. det känns typ som att jag borde höra av mig till jobbet och säga att jag är strandad och inte kan jobba om det är så att de skulle behöva mig, men som timvikarie är jag inte skyldig att vara available hela tiden, även fast man helst vill vara det, moneywise..



nu ska här intas vätska. dessvärre är ju det mest lättdruckna typ kaffe och te. inte bra för vätskebalansen direkt..



har ingen koncentrationsförmåga atm. borde inte tråka sönder bloggen, men det blev så nu.

just nu beskrivs jag nog bäst med ordet flackande.

hela jag flackar.


axel har kommit. härjar han med mig får han spÖ! är instabilare än vanligt.


hejdah



He seemed impressed by the way you came in

Livet suger när man skrivit ett inlägg och ska publicera, när mamma kommer och lyfter telefonluren.

och ja, ni läste rätt.


nej, vi har inte stenåldersuppkoppling här ute på landet, även om bredbandet är ungefär lika långsamt. you see, i somras dödade åskan modemet lite, så man kan inte ringa och surfa samtidigt, vilket you är kind of the point med bredband in the first place.. så back to basics lite här, kan man säga.

hon skulle ringa. internet dog.

nu har hon lagt på, interet fungerar.

vilken fest!


har förtvivlat sprungit runt och letat ögonskuggor här i huset. har fått lov att inse att millis kastat bort de. behöver rött och blått tills ikväll, då det förmodligen ska partajas lite. de vi ska till rider vidare på halloweenvågen och tvingar därmed alla som kommer att vara utklädda. inte sådär jättekewl, men vad gör man inte.


har hjärnmos. kaffet är på gång.

koffein is a blessing ibland alltså.


adjö


make it happen

aha. så var jag med twitter.

i nuläget känns det som att det kommer bli en igångsättningssträcka. först och främst införskaffande av en smartphone. wn hög twittrande vänner vore ju också kewl. c'mon you fags!

josefine är min trogna follower än så länge.

jag är som vanligt kass med det där med namn (bådar inte gott inför framtiden. mina varn kommer typ heta johanna1 och johanna 2. alternativt johan 1 och johan 2.) så bra fantasi med namn har jag.

twittern min heter samma som bloggen, men fimpa vokalerna. sjukt spejsigt och otroligt svåruttalat!

här är den dock.


adjö

-

no pain, no gain.

- det sägs att man är lättare veckorna efter mens än veckan före och under.


allt som sägs är sant.


släck mitt hopp och vi möts i dina drömmar, du och jag, inga vapen, inga vittnen.


behöver jag förtydliga att jag har ont?


ne.

ska göra ett sovförsök. ska bara vänta på erika och axel först.

adjö

Alla dagar är likadana och jag undrar varför måste jag stanna?

jag hade en bra dag, som blev sämre.


ska inte behöva ha dåligt samvete när jag inte mår bra.


förkyld, mensvärken från helvetets brinnande eldar, huvudvärk som inte velat ge med sig sedan migränskiten i måndags..


MEN, jag funderar på att gå ut en sväng. röra på mig och se om det inte blir lite bättre då. ska ha hand om gryhunden hela eftermiddan så jag måste bättra på min hälsa om jag ska fixat'!

allt fixar sig alltid.


vädret är fint och jag är glad, om än lite fysikst nedbruten.


hallå

fear no darkness

otäckt i vardagen:


blod som lämnat kroppen. inte åkrablodet det här dock, men det såg ut ungefär såhär, fast två pölar sammanlänkade med ymnigt med droppar. det här snubblade jag och erika över på vägen här hemma. mys.



reklam när det är som läskigast!

eller vänta...

reklam när det är som läskigast!! den sjukt mean-looking hästen utlovas även ha "riktiga känslor". bara jag som sett "chucky"?


just thinkin' man.


Bedårande barn av sin tid

gårkvällen blev en spontanvisit hos anna och robin i deras nya lägenhet. den var fresh och jag blev väldigt avis på fondväggen i köket. stina var också där och det bjöds på tårta och cola. sjukt bra eftersom jag varit migränig och mått illa och inte kunnat äta nån middag!

igår efter jobbet sov jag alla timmar utom typ fyra tills det var dags att gå dit igen. trött var jag och är fortfarande och törstig som fan har jag varit i flera dagar nu. the sponge.


mitt huvud är mos och jag tror att det kan vara kaffebrist.


jag känner ett behov. känns sjukt konstigt att säga detta, men jag tror att jag behöver skaffa twitter. inte för att synas och allt det där tjafset, det känns ganska oväsentligt. mer för att jag får små funderingar ibland och ni vet, korta små meningar som dyker upp i huvet när man är med om saker under dagen. jag har märkt att jag tänker som gjort för twitter. kort, välformulerat (nåja, men man får väl tänka på det en stund så faller orden på plats) och liksom bara.. ja. alltså tror jag att en twitter skulle ge mer för er stackars läsare än att jag som nu ska sitta på kvällarna och försöka minnas allt småkul jag sett. som tex idag när jag bevittnade vad som måste vara spår efter åkraslakten -11. jättemkt blod utanför ett hus på åkra. en bild på det och sen en kewl bildtext. och en tag ofc. bam! en killer-tweet!


dessvärre är det typ inte en skalle jag känner som twittrar.. än. pleez do it with me så vi kan vara varandras "followers" så att inte jag blir mobbad? (hade detta varit en tweet hade den fått hashtagen #osjälvständig)

hehe

think about it!




adjö

here's my fist, where's the fight?

en gammal ovän har kommit tillbaka. min migrän. i sex är har den legat gömd i mitt huvud, men idag kom den tillbaka.

ångest!! ska jag ha det här resten va mitt liv nu?


i didn't need this.



nu mår jag bättre. ett tag idag såg jag inte vad det stog på posten för jag hade såna synbortfall. piller och soffan med neddragna persienner gjorde susen och nu har jag till o med orkat ner till ica för att fylla på i kylskåpet. fab.

ska laga lunch tills imorgon. tråkigt. väntar på potatis atm. måste vara världens minst snabbkokade. förutom typ.. fårhuvud.. eller nåt. var det största och hårdaste jag kunde komma på..

med en stor skopa tur har jag fredag imorgon. har inget jobb planerat varken onsdag eller torsdag. pleez let it stay that way! känner jag min gamla ovän rätt så kommer jag ha ont i huvet imorgon också, så i'm gonna need it.



motorcross är bra för naturen?

ah vi säger väl det.


adjö

i liked it better back then

röra.


Mascara bleeds a blackened tear
And I am cold, yes, I'm cold
But not as cold as you are
I love the sound of you walking away




Hade en bra helg. nu är det snart slut.


vill inte vara själv ikväll. stannar hos lillasyster.


dör vid tanken på måndag.


adjö

just want to say hello

vilken tur jag har att jag ska träffa både oda, julia, maja och cissi idag.


vilken festlördag!


har sovit dåligt. telefonen ringde halv tre. trodde såklart att jag skulle jobba.

thank god för helgen!

she took the midnight train

när jag går och lägger mig kommer jag att få sova tills jag vaknar.

divine!


imorgon har alla förutsättningar till att bli en bra dag. verkligen!


godnatt


now i run, searching the streets

såg just en sjukt bra.


Blue Valentine.

bring your tissue.


okej, jag grinade inte, men normala, icke-känslokalla och icke-cyniska människor gör det.



kollar på ett tv-program om exhibitionister. omg. so not me. lampan släckt vafan!


skoja, fast ändå inte.




imorgon är det fredag och jag ska släpa telefonkataloger runt åkra. fest!


godnatt

making me glorious

en tjej på tv sa just att hon gillade "kralliga killar". hahah usch! jag kan för allt i världen inte förstå det! kanske är jag bara lite trångsynt, men nej, jag kan bara inte förstå.


idag har varit en bra dag. jag har klarat ett nytt postdistrikt nästan helt själv, fått hem de nya festskorna som egentligen inte är riktigt min stil, men jag blir 1.82,5 i de och vad gör man inte för att få vara lite lång ibland. ska snart laga lite mat och sen iväg på bio med erika.

imorgon är det fredag. jag älskar fredagar.

vill inte tänka på måndag, så jag låter bli, iaf tills söndag kväll.


samma tjej på tv (hon är 19) säger nu att om killen hon ska på dejt med inte är perfekt så får det va, för hon orkar inte leta längre. asså va? jag är 21 och har sannerligen inte hittat ens det minsta lilla pytterätt! är jag dömd till att föralltid leva ensam? käft bruden, på riktigt!


äääh. matlagning vare här!

found love in a hopeless place

försöker laga mat. det går åt helvete som vanligt. åååhhh. fast jag börjar faktistk misstänka att det är min ugn som är knäpp, för så här jävla kass var jag inte där jag bodde förut!

har jag förresten skrivit (orkar inte gå tillbaka och kolla) om i lördags natt när jag sabbade micron och en bulle? well, jag visste det inte då, men i måndags när jag städade ur micron, insåg jag snabbt att den aldrig kommer bli sig själv igen. måste se över mitt drickande innan jag har sönder hela lägenheten framåt småtimmarna.


ska snart läsa senaste cosmopolitan. tydligen har redaktionen hittat "den oväntade kärlekskoden" and i'm eager to find it out. saken är den att jag och kärlek inte har gått ihop hittills i mitt liv. vi är riktigt på kant med varandra kan man säga. jag hoppas att det ändras nån gång inom en rimlig framtid. jag tycker mig veta vad jag vill, men så fort jag blivit säker nog murar jag upp jantemurarna tätt, tätt runtom mig.

-varför skulle han vara intresserad av mig?

ja, varför inte?

-därför.



jante plågar mig. varje dag. jante, ochd et där förbannade jävla uttrycket "carpe diem". de jobbar emot varandra och i mitten står jag. klämt och i smärta.



adjÖ

here we are, in heaven

det tändes en låga.


den blåstes ut.




magen svider och jag vill sova till fredag eftermiddag.



forgive but not forget

är så sugen på allt som är sött att jag tror jag går sönder.

har dessutom fått veta att det blir 5 dagars kneg denna vecka. rätt grymt moneywise, men jag är trött i kroppen och inte on the top of my game. fredag blir dessutom stentung, då det ska regna och tiden med telefonkataloger börjar. damn those catalogs!


ska ligga och chilla resten av dagen. borde handla lite kök, men tror att jag överlever tills imorgon, då jag ska ösa på lite så jag kan sluta nån minut tidigare och hinna handla innan det blir kolmörkt ute. har inga cykellysen och gillar inte att vara ute ensam i mörker.



hoppas att lördagen blir som planerad. behöver få in mitt huvud på rätt spår igen. tankarna är ute på ävertyr, igen.


har sjukt ont i vaderna och det är bara tisdag.


livet är hårdare än sten ibland.


adios

RSS 2.0