make a grown man cry

amalia! coolt! hoppas att du öppnade fönstret och ryckte honom i mustaschen lite.


jag har lite ångest och är lite ledsen. och nej, det är ingen livskris denna gång. de tär ett i-landsproblem: kvällen är för kort att äta upp allt mitt snask :(

fan.

har bakat en cheesecake tills imorgon, och då såklart smakat lite på smeten... inte jättemkt men tillräckligt för att jag inte ska vara ett dugg hungrig när det är dags att göra fredagsmysmat (=pizzatortilla. fedt gott). antar att jag får äta ändå, men det suger ju. mat är dyrt!

tror att kakan blir helt okej iaf. failade stort och brände första bottnen. eller nej, jag typ kolade den första bottnen. bara att hojja till ica efter nya pepparkakor. kul. klockan sex en lördag. all jordens barnfamiljer i milslånga köer och så ska man ha ett paket kakor för 15 spänn -.-

life sux


nästa veckas två arbetsdagar blev helt plötsligt fem. de stressar mig nåt enormt detta. att aldrig kunna planera någonting. jag blir ett mos inuti. tänk er som ett spindelgift, som när det sprutas in liksom smälter din insida.

nu blev jag hungrig.


not


nu blir det till att steka på den där maten. sen ska det provas kläder. snyggade till i garderoben igårkväll och insåg att jag inte bara har sjuka mängder kläder, jag har dessutom inte provat alla. heeeh.



adjö








may it be an evening star

loggade in på bilddagboken för första gången på ages och kollade lite bakåt. där finns det lite godingar, även fast jag vet med mig att jag gjort ett antal rensningar, så långt ifrån allt är kvar. långt ifrån alla mina vänner där fanns kvar heller.. heh. kollade kommentarerna och konstaterade att facebook konkurrerat ut min generation på sajten för längesedan. några fanns kvar dock. klickade mig in på odas och kollade bakåt. OMG hahah vilken liten sköning! minns att jag tyckte att hon såg lite blåst ut då, men vilken tur att hon ju är hur smart som helst!

sommar 07:
 



erika sommaren 08:


januari 09:




OJ:
reinfeldt använde just adjektivet "jättefantastiskt" på rapport.

vad tar han till för uttryck när något på riktigt är fantastiskt? jag menar, nu använde detta hemsnickrade superlativ åt att centern möblerat om lite i partitoppen.. inte ens hans parti?


just sayin'.



imorgon ska jag fira fredagkväll on my own för första gånger på sjukt länge. nära på ett år tror jag. har köpt naturgodis och en donut. fan vad jag ska njuta! glöde såklart köpa nån typ av fikabröd, så kollegorna får hålla till godo tills nästa vecka. det kan du hälsa mor din josefine!


adjö

Let's go under cover

det vore nåt det..



jag får ingen klarhet i någonting. jag måste resa bort. glider mot linköping snart var det tänkt. ser fram emot det som bara den. jag behöver lön i november, så jag måste nog för samvetets skull jobba några dagar i oktober innan, men sen så ska det nog äntligen bli av.


var till ica nu ikväll. köpte lite grejer inför bakbonanza2011, som äger rum på lördag. det är inte fullt så glammigt och extremt som det låter. jag hittade dessutom på namnet nu för att få det att låta lite mer intressant. det ska ätas cheesecake och göras och ätas cake pops hos Oda. Hon i kassan på ica måste trott att jag lider av gravt sockerberoende när hon scannade varorna.


jag ser fram emot morgondagens lunchlåda typ hur mkt som helst. fan vad gott det ska bli! stekte hamburgare, gjorde tomatsås och kokade pasta. drunknar nästan i min egen saliv while typing.



de har publicerat en bild på MJ's döda kropp. jag är rädd för döden och jag tycker att den är väldigt obehaglig när den visas på bild och tv, när det liksom är "på riktigt". får ångest av bilden på honom för han ser så overklig och plågad ut. kul för hans barn att ha sin döda pappa i fejjan vart man än går nu ett par dagar. inte. nu har väl hans död ältats med de i media så länge att de börjar bli vana (bara det känns hemskt), but still. kan inte vara särskilt kul.

apropå inte så kul, missade filmen gasland igår, som gick på svt dox. har velat se den länge, men inte fått tummen ur. hade jag inte jobbat idag hade jag suttit uppe, men fan. vem orkar vara uppe halva natten och sen upp kl 6 och springa trappuppgångar tills man får näsblod? inte jag iaf.


kom på nu att jag glömde köpa fikabröd, som jag tydligen måste bjuda på på jobbet imorgon eller på fredag bara för att jag råkade försova mig igår. damn vickan att påminna mig och alla andra om det. jag än så länge köpt föda för 500 spänn den här veckan.. och jag som inte ens äter fikabröd anymore.


life sux




adjö







you are so my thing, come dance with me

trött. förkyld. ont i huvet.

upplagt för höjdararbetsdag!

det blir kanske bättre när jag vaknat lite.



monki har skaffat webshop. har gått igenom hela sidan, men hittade inget som jag tyckte att jag bara var tvungen att ha. har lovat mig själv att bara handla kläder i butik framöver. allt för ekonomin. inte för att den är kass, men den hade kunnat varit ännu bättre.

igår fick jag gratis middag hos mormor. nice som fan. ikväll ska jag ut och gå med oda igen om allt går enligt planerna.


är lite trist av mig på morgonen.

så nu säger jag adjö

det är aldrig över

jobbet idag gick oväntat smidigt. det tog sin tid, men jag var pigg i benen hela vägen. det var både reklam och delning (dvs en brevbärare sjuk så att de andra måste dela upp ett distrikt melan sig och alltså köra extra mkt).

hem och landa en liten stund innan det var dags att dra på sig träningskläder för en timmes powerwalk med oda. nu är jag trött. och mätt. gjorde våfflor med äppelmos och grädde. hade på lite kanel. FUCK vad gott!

sitter nu med studera.nu uppe. brevid datorn ligger en oläst veckorevyn. vi vet alla hur det här kommer sluta.


det var min dag. man hinner inte med så mkt mer när det knegas.


jag bävar för vintern. vill inte vara brevbärare i vinter. jag måste komma på nåt, och det snart.


åååhhhhh.

livet är för svårt.


klockan 8 ska jag titta på programmet barn till varje pris. jag vill ha barn. otroligt mycket. allt är ett blurr när jag tänker på min framtid, men jag kan inte tänka mig en framtid utan familj. programmet tar upp faktumet att folk i västvärlden som inte kan få barn använder sig av surrogatmödrar i u-länder, bland annat i indien. de bär andras barn i utbyte mot pengar. jag vet inte vad jag tycker om detta riktigt, annat än att det ringer all världens larmklockor i mitt huvud.

jag är för splittrad nu. tv:n, utbildningen, veckorevyn med sex och bli snygg-tips. mycket som stör för att jag ska kunna skriva sammanhängande. jag återkommer nog om ämnet när jag sett programmet.



adjöss


i can't remember the day

lika lycklig och lättat som jag är på fredagkvällar, lika tung i sinnet är jag på söndagkvällar. visserligen bara om jag ska jobba dagen efter. vilket jag ska imorgon.

strosade runt på ica när jag fick sms från oda som ville starta ett nytt liv. tydligen ska vi inte bara bli i fysisk topptrim, utan även bli coolare om vi är ute på powerwalk twice a week? jag köpte idén rakt av, jag vill bli cool! vi börjar imorgon. ska försöka att inte dö av trötthet på jobbet bara, så att jag orkar med en promme på seneftermiddagen. finns stor risk att jag stupar imorgon dock. förkylningen har kommit tillbaka och jag har magkatarr som gör sig påminnd titt som tätt.

sköönt.


ska se stoned ikväll.

life sux.

ibland alltså.



nu tar vi ett djupt andetag och dyker in i den nya veckan. nummer 39 för året.


fan



adjö

the little things



jag. älskar. lördagar!


snart är den slut dock. hög tid att börja längta till nästa.

på lördagar är väl typ enda gången man någonsin, ever, kommer undan med att leva lite efter uttrycket carpe diem.

ett uttryck som jag förövrigt inte diggar at all.



adjöken

i feel the needle in my arm

fan vad jag är glad! ingen höjdare kanske att inleda ett glatt inlägg med det inte allra mest raffinerade i ordförrådet, MEN det spelar ingen roll, för det är fredag, jag är trött men ska snart ut och gå en liten sväng med oda i finvädret. ska få skjuts hem av mamma, som ska laga enchilladas (!!) och sen är det helg, som jag inte ska göra ett skit på.

livet är bra. nu och två dagar framöver, sen är det igång igen.

men det tänker vi inte på nu. solen skiner och nu ska jag laga lite mat. eller ja.. gröt och macka är så långt jag sträcker mig idag. jag suger på att laga mat.

nu ska jag öppna mina två lönespecer. håll tummarna nu!


adjö

rock me like a hurricane

är glad. har bestämt mig för att börja ha fredagskänsla även på torsdagar efter jobbet. för let's face it. det är ju typ fredag redan. bara ett arbetspass innan helg.helgen blir dessutom lite längre då. rent psykiskt alltså.

idag var en tung dag. varje reklamhäfte (gruppis kallad av postisar) vägde nästan ett halvkilo styck. att släpa nio sådana upp i över 70 trappuppgångar.. ja. mina ben skakar typ fortfarande.

efterjobbet hann jag med en dusch och typ fyrtio minuters soffhäng innan det var dags att stega ner på stan för fika med oda. cupcake och en halv bulle efter påtryckningar senare sitter jag nu och väntar på att potatisen ska koka klart. till lunchen imorgon alltså. här ska inte ätas mer idag.

mamma kommer om en knapp timme. blir kul. hon vill dricka kaffe och jag offrar mig så gärna.



klädde upp mig lite, lite för fikat. allt för att få känna mig fräsch på utsidan åtminstone. musklerna mina är väl typ innanruttna. åtminstone känns det så nu. kommer inte kunna gå i helgen. jag ser fram emot det. myshelg!


like a puppet on a string

känner mig som om jag blivit överkörd av en långtradare. fick gå brevbäring istället för företagscenter. blev väckt av telefonen flera timmar innan alarmet. värdelöst. dessutom regnade det hela dagen, tills jag slutade. favvoturen imorgon har även blivit bytt till en till brevbäring. ångesten total, eftersom jag ska springa trappor hela veckan nästa vecka också. 

ska sluta klaga nu. jobb är jobb, även om det är drygt. halva dagarna är iaf kul. allt plock med posten på morgnarna is nice.



ibland får jag för mig att jag ska plugga i vår. måste ändra något i mit liv. kan inte hålla på som nu. det dödar mig sakta men säkert. och nog för att jag blir smalare när jag är under ytan, så känns det så mkt lättare när man är över den.


borde ut och ta en promenad när det för en gångs skulle inte regnar, men jag somnar snart. mörkt blir det också.

nej, ut på en kortis nu så att jag inte får träningsvärk imorgon efter allt trappkutande. (funkar det ens så?)



hej


There's nothing to see

jag mår lite kasst. orsakerna är bl a:

- var hos mormor och ställde mig på hennes digitala våg
- har ont i magen av oklar anledning
- är allmänt less
- har kollat på bilder i en blogg. bilder som jag letar på gång på gång för att jag vill, men ändå inte. lite forbidden fruit typ. blir dock alltid lite ledsen efteråt.
- jag kan inte byta glödlampa i köket (nån lång person, gärna med teknisk doktorsexamen får fixa det. kommentera här om du känner dig träffad)


saker som är eller åtminstone borde vara glädjeämnen (för att väga upp nu alltså):

- har gått promenad
- har fått en massa foton från min barndom av mormor, samt ett tomt album att sätta de i.
- har jobb i en o en halv vecka framöver


ett par snapshots från söndag:

 
Erika och Josefine


erikan


jag gör mig bäst i motljus..



jag fick mat av mormor, så jag slipper laga lunch till morgondagen. it's the little things.


inväntar breaking news. vad ska jag göra när det är slut? näst sista veckan nu!

och ja, jag är typ en pensionär i en tjugoettårings kropp. eller nej, inte ens det. idag fick jag en barnbiljett på bussen. jag förutsatte att jag åkte på vuxen nu? ingen har frågat på jättelänge, utan tryckt in mig som vuxen, men icke idag.

babyface säger nu adjö

i used to shoot you down

sådärja. fan vad drygt det är att känna att man måste fixa designen. tänkte på det på jobbet idag. så mycket har jag att tänka på där..

åååh den här kvällen har gått för fort. det är för mörkt här och jag glömde köpa nya glödlampor.

en veckas ledigt blev en veckas jobb. just like that. ångest. men bra såklart, om man tänker med plånboken.


jag får påtryckningar om fest i helgen. axel och hans vän är sugna. jag vene. har egentligen mest lust att ligga hemma och kolla på greys anatomy. man blir så kräsen med sina lediga dagar när man har få.


jag vill verkligen se breaking news ikväll men jag vet inte om jag orkar? orkar gå upp imorgon alltså. kl 5.



skittråkigt inlägg, men jag är alldeles för stressig i själen för att orka skriva.


godnatt


NO

okej, tydligen har jag råkat radera hela min layout. den finns ingenstans. härliga tider, den var omgjord en miljon gånger och det kommer ta hundra år att få tillbaka det.

vi får se när jag har tid. tills dess kommer fulbloggen ligga i träda


adjö


like a dancehall queen

tänkte snart ge mig in i allt vad det innebär att ändra temat på bloggen. peta i koderna. allt för lite omväxling. orkar inte/kan inte bara trycka på delete och skriva om allt från scratch, så det blir till att ändra, ändra och ändra.


bara för att man har tid och lust går det inte en enda jävla film på tv. kan inte streama eller ladda ner, för jag har redan förbrukat för mkt av min bredbandskvot. jag måste skaffa nåt annat än mobilt. helt värdelöst.


har varit i stockholm idag med familjen i syfte att träffa mammas gren av släkten. det blev runtvandring i bergianska trädgården och käk på orangeriet där. roligt? ne. men träffade josefine och emilia. alltid ett plus. sen är jag ju en sån som gillar att åka bil i sthlm när det är skymning. kan anses konstigt, men när solen håller på att gå ner och man kryssar mellan körfälten ut ur staden och genom förorterna. mysigt på nåt sätt.

kollar på nåt program på tv som involverar bla markus krunegård. han ahr heeelt sjukt fula typ kamouflagebyxor på sig. vad har hänt?


när vi åkte förbi utkanterna av enköping visade pappa en sjuuukt stor platt byggnad, som man tydligen erbjöds en o en halv miljon för att skotta av taket på i vintras. OMG! det skulle jag lätt ha gjort! det är ju värt alla ryggskador som finns, almost.



veronica maggio sjunger sorliga kärlekslåtar på tv. jag klarar inte sånt i det state of mine jag är i nu för tiden. suger åt mig som en svamp och känner mig liten och invävd i spindelnät. sprattlande.


jag har en idé och en liten önskan. jag ska försöka få den att slå in. ge mig några dagar så får vi se.

jag har egentligen bilder att lägga upp från idag, men de kommer nog senare i veckan. nu ska jag fundera.



adjöken


so long my friend

sitter och känner mig lite ensam och bortglömd. utesluten ur all världens gemenskap. det finns inget osexigare än self pity, så jag kör sällan på det, men ikväll får jag. alla mina andra murar av självdiciplin har fallit, så I might as well.

sitter och slöchattar med pojkar. hahahh det där lät ju. jens och anders bara.

kollar på bloggar. personer som är snyggare än jag. fan.

imorgon ska jag till sthlm. fan vad det tar emot. verkligen mycket tar det emot.

jag borde göra så jävla mkt som jag inte gör.


jag är fortfarande mätt efter min accidental tjockdag.


FAN


godnatt

in the ghetto

sitter med handduksturban på ett nytvättat huvud. kände att det behövdes efter att ha tampats med kaninerna i nästan en timme. städning, plockning (de tappar sommarpälsen nu) och en hel del fix.jackan var så hårig att den hade kunnat worka vilken catwalk som helst och folk på front row skulle köpa rakt av att det var äkta päls. synd att det var farsans jacka.. har nu försökt fått den ren.. gick sådär. han har inte märkt det än, så jag trippar på tå.


igår testbakade jag en kaka som jag varit sugen på länge. karin var här och tillsammans åt vi den, familjen, ho och jag. efter en relativt liten bit var mådde vi fan skit. kakan var god, men alltsååå. så mastig att man bara ville dö. att bara andas gjorde typ ont! herre min gud. dock var den lite ljummen. har smakat pyttepyttelite av den idag och den blir nog bättre som helt kall. det var ett recept från leila. ni vet tjockisen som bakar i tv? (nej hon är inte spec tjock, men det har blivit en intern grej i min familj. tjockleila, kallas hon här, så fattar alla vem man menar). millis har gjort en av henne skakor förut, och alltså med facit i hand borde den bruden (leila alltså) tagga ner när det gäller sina bakverk, annars kommer hon dö inom tio pga igensmackade ådror eller nåt. man dör av att äta hennes kakor. man försätts liksom i koma av sin egen kropp så att den ska orka smälta den man just stoppat i sig. läskigt.


hanna har kommit nu också. ska tvinga ut henne och millis att gå med mig. måste inviga mina nya svinsköna, men aack så osnygga walkingskor.


förövrigt lyssnar vi sönder rubriklåten idag, jag och min syster. vi gjorde det lite igår också när vi gjorde kakan. den ska nog få smeknamnet ghettokakan. om inte annat lär man odla ghetto booty om man käkar av den ofta :S


nu är det kaffe


adjöken




you must be some kind of superstar

kollar på sol, fest o oroliga föräldrar. inte för att det är ett bra program (hrm hrm) utan för att töntar från sala är med, varav en gick på samma mellanstadie som mig. de är crazy. lite som när man går på hotellet fast ännu vidrigare. uäh.


idag var det rendez vous med karin, maja och lite vix. nästan tre timmar på johanssons och därefter lite second hand. hittade en supernice kavaj som fick följa med hem. den skänker lite cheap monday vs acne-vibbar typ. stor är den såklart eftersom allt på second hand alltid är antingen stl 32 eller 52. meneee det tänker man inte på om man har den öppen.

köpte även en helt galen grej. en stor glasflaska (rymmer säkert närmre 2L) som det står swedish vodka på med absolut-typsnittet och som har en.. håll i er nu.. tappkran!! nere på kanten, så att man kan ställa den i sitt medföljande ställ och sen bara tappa ur den. hahaha! den är så kitchig att man typ dör, men den ska nog komma till användning förr eller senare.

var ute och gick i nästan en timme nu mellan kl 6 och 7. jätteskön luft verkligen. gick förbi oda och olles hus precis på sekunden när de kom gående hem från jobbet, så det blev en liten pratstund innan jag fortsatte min promme. ibland gillar jag att bo i sala. samtidigt som att man känner att man aldrig kan gå ut riktigt jävla skabbig, för helt plötsligt kan man möta nåt hotstuff. idag var jag luckily bara mittemellanskabbig.



asså GUD vad på tv killarna beter sig illa!!! inte för att jag är förvånad och inte för att det är ovanligt att bli behandlad så som brud i staden sala, but still! blir så förbannad.


imorgon är det dags att börja kl 6 igen. inte jättekul att gå upp så svintidigt, men det är en soft dag ändå. det blir bra.


adjö

where did i go wrong?

börjar dagen med en bild på mig och tove från förra fredagen. här är det även fångat på bild hur stort huvud jag faktiskt har. crazy! eller så har tove litet. lillskalle.




jag behöver läsa nånting som stimulerar min hjärna. något truly mind dazzling. som får mig att tänka så att det nästan gör ont. fundera och reflektera. sedan jag slutade skolan har det inte funnits mycket sådant. man utvecklas inte särskilt mycket rent intellektuellt av att köra post, om man säger så. det är nästan så att jag även tappat lite av mitt sinne för stavning. jag har alltid varit en fena på att stava rätt. hela tiden. på senaste tiden har jag dock funnit att jag behövt kolla upp hur man stavar både intellektuell (nyss!) och hittills. för tre år sedan hade jag inte ens tvekat.

oh hjälp. vuxenlivet förstör mig. jag är ingenting utan mina brain skills!

skämt åsido. jag måste rota bland mina föräldrars böcker. och denna gång ska jag inte falla för pappas "men du måste ju läsa liftarens guide till galaxen, det är ju en klassiker!". jag var ständigt mjuk i huvet i två veckor, medan jag läste den. så DRYG bok! jag har fortfarande två böcker kvar i den triologin, och you know what, I intend to keep it that way. jag orkar bara inte. möjligtvis att jag någon gång läser de, bara av rädsla att bli som mamma, som inte gillar tunga, djupa grejer. vi bruka skämta om att vi är djupa som fågelbad, hon och jag. men det är vi inte. hon är djup i jobbet, jag är djup inuti mitt eget huvud. det är förövrigt en liten sak vi har gemansamt, erika och jag. annars är vi inte så lika alls faktiskt. men jag gillar det.



igår hade vi som sagt mys hemma hos mig. Axel kom och visade upp sin 3mm-snagg. jag blev typ ledsen. vet inte varför, men kanske är det så att jag faktistk är obsessed vid killars hår. nu är ju axel inte min kille, men han är nästan min bror. han är min närmsta kille, om man säger så. han ser br aut i det dock, men... man får ju the nazi feeling, helt klart.


det är alltid lika kul att kolla google-historiken på familjens dator. den rensas ofta, men just nu står det bl a: !atomer utan valenselektroner", "dom andra lyrics", "melody club", "the fray" och "simon och ekarna". spännande!

jag är förövrigt helt oskyldig, jag har min egen dator. jag kan dela med mig av vad jag har i sökhistoriken också om ni vill, men datorn är i lägenheten, så stay tuned!


nu ska jag väcka gry, som sovit i typ 15 timmar nu.


adjö





you are my cinema

I could watch you for a lifetime. You're my favourite movie.


stentung dag. själva springandet gick bra, men det var reklam. alltid skitjobbigt.

asså, jag hatar smurfskiten i låten jag lyssnar på (äv rubriken) cinema med skrillex.

sara, axel och erika kommer hit ikväll för pizza och film. blir kewl. jag är hungrig som fan eftersom vi poztisar käkar lunch 10.


jag är soffnötare just nu och mår bra som fan av det. vet dock inte hur bra det känts om jag legat här sen jag vaknade men. i love the chillin, man.


idag blev jag vidrörd av en jätteweird man/gubbe under turen. på åkra också. hoppas jag inte fick hepatit (skojjaaa). han kom fram och pratade med mig och frågade om han hade nån post. innan jag ens han kolla ställde han sig jättenära och la handen på min axel och sa att det inte gjorde nåt och att jag inte behövde leta. sen strök han sin arm (asså jag ryser while typing) över ryggen på mig. mys. jag kände vart hans hand varit i säkert en kvart efter det alltså. jag tänkte att fem centimeter längre ner mot korsryggen, sen klipper jag till honom. men han tog bort den sen tack och jävla lov!

huvva

förresten. bara jag som vill slå Boo the world's cutest dog? han ser så töntig ut att jag typ blir arg.


jag vill ha en kattunge so bad! det finns en katt som jag nyligen lärt känna som är den bästa katten sen kära herbert dog. en annan röd hankatt, Gibson. Odas familjs katt. han är löjligt nice och ser alltid hög ut pga sina megastora, runda ögon. så söt!


nej, nu ska det chillas ännu hårdare. är ledig tills på fredag om jag inte blir inringd. livet kan vara sweet ibland, speciellt om man låter bli att tänka på hur lite pengar man kommer få casha in vid lön..


adjö






if i had his money, i would do things my way

igår lyssnade jag och Odan på jeff buckley. åh i love him. lyssnar i skrivande stund på låten satisfied mind. jag är mätt som fan och det frestar på magen att ha datorn på den I must say. laptop är ett skit egentligen. sjukt oergonomiskt.

gjorde en fail och glömde gympaskorna hemma hos mamma och pappa. kul när man ska springa med post imorgon.


money can't buy back your youth when you're old

ja usch. jag måste ta tag i mig själv.


the wealthiest person is a pauper at times, compared to the man with a satisfied mind.


fan.

ligger egentligen och väntar på att min sambo ska komma hem och dricka te och kolla på tv med mig. hon slutar inte förrän tio dock och jag lär upp lite efter 6 imorgon, men vafan. kan jag gå och lägga mig efter elva när jag ska upp fem så kan jag slagga tolv nu. yeah I can (har man sett smala sussie fattar man. i love pölsa).

det finns typ inget svårare än att skriva cv och jobbansökningar. jag hatar det och då ljuger jag inte. jag hatar det. jag borde göra det nu dock, för jag har bara inte råd att jobba som jag gör nu. varken ekonomiskt eller psykiskt.


nu ska jag nog göra ett nytt album med bilder på facebook. har lite minst sagt smått och gott som borde få komma upp. 


adjöss
 

look right through me

Leonardo di Caprio i Gangs of New York är sjukt snygg. sjukt. speciellt en bit in och mot slutet av rullen. ujuj.

nyss hemkommen från oda där det vinats, ölats och chillats. vi var sjukt sega och orkade inte ens välja en film. det blev en rad SATCavsnitt, men mest en massa prat. så mkt att vi tillslut lät som zombies och bara inte orkade mer. det är så det ska va.

bara 55 minuter kvar av gangs nu. kanske borde kolla klart? inte som att jag har nåt viktigt för mig imorgon direkt.


åh vad jag både blir äcklad och attraherad (vet inte om det är rätt ord, men ni fattar) av miljön i den här filmen! hatar den och älskar den på samma gång liksom. det är vidrigt och skitigt och hemskt och jag vill för allt i världen inte dit, men ja, jag blir fascinerad verkligen.


orkar inget annat än sova nu, så nu blir det endast jag och leo.

godnatt


world in motion

igår fick jag slå fast koångaren på postbilen med knytnäven. idag var batteriet dött, så startkablarna har varit min bästa vän. heja mig!

kikar lite på sol, fest och oroliga föräldrar. fyfan vad hemskt om mina föräldrar skulle hänga med mig på fest. eller asså, de skulle nog mest garva. eller nej, inte mamma, hon är för mesig och kan inte riktigt bjuda på sig själv uan att tycka att det är pinsamt. pappa skulle nog tycka att jag var kul, och han kan verkligen bjussa på sig själv, men han är ju big anti-fan av alkohol, så.. nu blev jag osäker.

imorgon slipper jag tydligen springa trappor på åkra hela dan. det blev förmiddag i företagscenter istället. fan vad skönt! måste upp fem dock, och erika kommer väl hem vid tio och vill se breaking news. jag skiter i sömnen och hänger med henne tror jag. sova kan man göra imorgon eftermiddag.

har haft insomnia två kvällar i rad nu. så inte likt mig. jag tänker, tänker, tänker och tänker. har halkat in i en liten livskris. snart måste jag lätta på trycket i vulkanen (min hjärna), men jag vet inte när och jag vet inte hur.

åååhh haha nu konfronteras de av föräldrarna! jag vet exakt vad pappa skulle säga. "tjabba", skulle han säga. som bara han kan.



ibland vill jag ha en snygg blogg. en snygg, lite mer abstrakt blogg med bilder istället för en massa ytlig text. vi får se. kanske blir det en extreme makeover nån dag.


nej fyfan. nu har jag lågt blodsocker igen. work through the pain. måste lägga mig ner.



adjö

come up to meet you, tell you I'm sorry

leila bakar på tv. jag tittar och blir sugen. fan.

var ute och gick i trekvart. tills det vart mörkt. jag vet inte vad det är, men jag gillar inte att vara ute när det är mörkt. jag vet inte om jag tror att så fort solen går ner så blir det som i I am legend utanför fönstret. fyfan. drömde om att verkligheten var som en blandning mellan den filmen och from dusk til dawn. det var ingen kul dröm.

nåt annat som inte är kul och som tyvärr är verklighet är att stefan liv dött idag. i en flygkrash. så sjukt onödigt, jävligt, orättvist, pissigt och dumt. jag hade mamma i telefonen när jag först såg det. tårarna började rinna som ett vattenfall. helt olikt mig, men det gick liksom inte att stoppa. mindes hur kär jag var i honom när jag var typ 12-13. när hv vann guld och bilder på honom fanns överallt i mitt rum. inramade med rosa post-it-lappar formade som hjärtan. i födelsedagspresent fick jag en hamster som genast döptes till Liv och all of a sudden såg jag på hockeymatcher.

crushen gick över, som alla mina förälskelser hittills gjort och livet fortsatte. det gjorde inte hans. eller jo, hit men inte längre.

usch.

kollar med ett öga på korrespondenterna. det handlar om knark. jag ska se med två ögon nu. de gör kola. awwweeesome.

skoja.

100% kokain luktar tydligen bensin och ammoniak. man blir sugen på att dra upp det i näsan. de som tillverkar kokainet skulle aldrig få för sig att ta det. "vi vet ju hur mycket kemikalier vi använder. det skulle förstöra våra kroppar". ja jo.


nej, två ögon var det.


adjöss


scary monsters and nice sprites

en gråsugga hade tydligen beslutat sig för att lämna jordelivet mitt på mitt badrumsgolv. inte så fancy gjort av honom/henne/den tyckte jag.

önskar att jag kunde se breaking news ikväll! att gå och lägga sig elva när man ska upp fem är dock lite hårt när man dessutom är sjuk. jag som dessutom behöver galna mängder sömn för att fungera i vanliga fall får helt enkelt vänja mig vid tanken på kanal5play imorgon efter jobbet. hårt.

eller nej, my worklife är inte hårt om man jämför med adlibrisslavarna, som sliter elva timmar om dagen, sex dagar i veckan. omg. snacka om hårt!

har nu lyssnat på skrillex en stund. jag gillar verkligen honom, han är så söt. en såndär jag skulle lägra utan att blinka om jag fick chansen.. hehrm. nog om det. ville känna mig lite pepp, men med min mosiga hjärna fick det motsatt effekt. fick nära på panikångest av dupstep nu när huvudet är så svullet att pulsen dunkar i öronen och ögonen tåras av helt vanligt glödlampsljus. inte bra. nu ljuder jeff buckley i mina öron. han är också fin, and I'll do him too. men asså. han är död.




godnatt vänner

i get excited by the moves you do

är friskare men långt ifrån frisk. fick besked om att det blir förmiddagskneg imorgon istället för eftermiddag. jag blev glad. går tusen gånger hellre upp kl 5 än jobbar halv 11 till halv 7. att sluta 14 känns ju som halvdag fastän man jobbat sedan 6. amazing how time fucks with your mind ibland.

har inte gjort många knop dessa dagar av sjukdom. ätit upp min bamsetoblerone (har satt mitt nya liv on hold tills allt snask är uppätet. alltså till nu), kollat på sjuka mängder greys anatomy (typ.. fem avsnitt/dag), kollat på skit på tv, spelat ett beroendeframkallande spel på datorn kallat tepz.. ah inte mkt as you can see.

nu är det jobb i tre långa dagar. jag är en slacker. born lazy när jag tillåts sjunka ner dit. har ingen som helst drive när jag tillåts tappa den forcerade lusten att göra saker. jag skulle kunna titta på alla filmer i världen, läsa alla böcker som skrivits, se alla serier från början till slut.. allt utan dåligt samvete över att jag spiller mitt liv. men sen kommer den plötsligt, ångesten. den där krypa-ur.skinnet-känslan. men inte för att den finns där innerst inne, utan för att jag tycker att den nog borde komma. min omgivning tycker att den borde komma. jag känner mig sämre än mina medmänniskor.


det är hårt. ibland önskar jag mig en workaholic-attityd. kanske, om jag bara försöker hard enough, att den kommer och räddar mig. kanske.

nu måste det ätas. inte för att jag bränt en enda kalori idag, bortsett från en halvtimmes promenad, men konstigt nog blir både magen och huvet hungriga ändå.


adjöss

nobody knows where they might end up

I feel so shitty today. på riktigt. har inte varit såhär förkyld på jag vet inte hur länge. naturligtvis dyker då en jobbchans upp, som jag först säger ja till, helt utan att tänka. kommer sedan på hur dåligt jag ju faktiskt mår och att jag inte för allt i världen kommer orka med att springa i de 75 trappuppgångarna imorgon. måste alltså ringa och säga nej, när jag nyss sagt ja. awesome! har hört att det är så man blir chefens favorit... not. ringde dessutom och panikgrinade för mamma, som chillade på stan i kalmar. som om hon kunde hjälpa liksom. åh.

var trots mitt tillstånd tvungen att åka till stan och beställa nya linser hos synsam. basse fick dessutom fixa till mina snea glasögon. ska inte somna med de på igen. resultatet blir ju likosm att man ser ut att vara på pickalurven jämt. inte fashionable. eftersom jag dessutom måste jobba i glajjorna efter att på fyllan kraschat min sista lins kändes detta extra urgent.

damn att ha mobilen djupt ner i väskan när man kör bil. idag kom jag bakom en bil med nummerplåten TUT 911. så jävla grymt! en bild hade gjort det hela ännu roligare, men jag hoppas att ni tror mig ändå. den plåten vill jag ha, SO BAD!


hade jag inte varit så mosig hade jag skrivit nåt mer intelektuellt. eventuellt. erika grillade mig med enn finlands-quiz tidigare idag. jag fick överraskande många rätt. dock failade jag på en ålandsfråga som egentligen var sjukt lätt. skyller på snoret som täckt upp allt space i mitt huvud. ingen plats för tankeverksamhet.

har sett tre avsnitt av nya knark-serien (den handlar inte om knark, utan den har blivit mitt knark. AVEC abstinensbesvär om det går för långt mellan avsnitten) Grey's anatomy. det kommer blir ett fjärde så fort millis kommer hem. alltså om fem minuter.

jag slösar bort mitt liv.

jag känner att jag msåte ha förändring och det snart.


adjö fellahs'








baby baby baby oh

blir i detta nu rejält uppsmiskad av en fet förkylning.

åååååååååååååååååååååååh

så tycker vi om det.

hade idag sönder min ena lins. den sista.

åååååååååååååååååååååååh

glömde bort att ta med kläder hem till landet igår, så idag när jag ska till västerås märker jag att jag inte har nåt att ha på mig.

åååååååååååååååååååååååh

jag får åka till vässan i lillasysters (15 år) kläder. luckily har vi samma storlek och hon har ganska bra klädstil.




nu ska jag och mina långa suckar dra oss mot soffan för en rulle.


adjöken

what's the point of doing anything

axel har sovit länge och är gnällig. nu låter det som att jag har småbarn, men nej, det är min snart nittonåriga systers pojkvän.

förkylningen har tagit om och idag kännns det som att vara hårt inlindad i bandage, ungefär. ont i halsen har jag också. sug

ska föräka tvinga ut yngsta syster på en promenad. är så sjukt sämst på att hålla mig till "mitt nya liv". igår syndades det big time, men choklad och stöld av axels chips. fan.

i eftermiddag bär det av till västerås igen. ett jävla farande! en väldig tur att jag inte jobbar imorgon. skulle inte göra ett bra jobb. frågan är om jag inte fortfarande är lite bakis?

nghgn


farfar ringde. han behöver it-support. bara att ta på sig skorna!


adjö

what goes around comes back around

ja som man bäddar får man ligga. jag mår inte bra idag. allra värst är faktiskt svettningarna. bakissvettningarna. och samvetet. en hel vinflaska, två cheeseburgare, tacochips, muffins, läsk.

jag är så klen i kroppen att benen darrar. huvudet är tungt och mosigt.

varje natt när jag festat vaknar jag, mår skit och tänker att det nog var sista gången. det är aldrig sista gången. jag lär mig aldrig.

jag hade dock jättekul!traäffade människor jag kände igen ute på krogen, plutos terass blev det. det tog lång tid innan jag fattade att vi var utomhus. det första som gave it away var att folk stog och rökte. "omg vad äckligt, som värsta finlandsfärjan" tänkte jag, till jag tittade upp och tänkte att "oj, vilket konstigt tak!". till slut frågade jag tove, varpå jag blev dumförklarad. thanks.

jag har köpt skvallertidning och elle. kanske kommer sara över en liten sväng när hon slutat jobba. ska köra hem till de andra sen. mor och far drog till öland, så vi är kind of alone med ett jättehus, en gård, kaniner och hund. kewl. stackars erika var tvungen att vara hemma med hunden imorse, så hon kunde inte haka på till vässan inatt. trist. känner att jag fan måste hem och byta av henne i slavgörat!

vet knappt vad jag skriver nu. uppmärksamheten drogs till telefonen där karin svarade på sms. då är det kört. här finns inte rum i hjärnan för multitasking!


adjö

i'm just as human as a human can be, please touch me

idag har det börjat. mitt "nya" liv. vet inte hur många gånger jag sagt det till mig själv, men nu är jag trött på att stå med måttbandet och få toppnoteringar varje gång. nu ska det ätas bättre och motioneras mer. jag tänker inte lyssna till kommentarer som att "sluta, du är ju redan smal". det handlar inte om det. jag vet att jag inte är särskilt stor. igår köpte jag nya jeans i strl 26. det handlar om vad jag gjort med min kropp under sommaren. den är tung att släpa runt på, jag är alltid trött och jag vill bli mindre. självklart under ordnade former, so to speak.


jag gjorde just en topp 5-lista över vad jag vill ha/vill göra just nu. jag tänker inte skriva ut den här, men let's just say. saken på plats nr 1 har en fyra efter sig, just för att den kommer på fjärde plats när det kommer till hur lätt jag kan få/göra den. alltså är den näst svårast. deppigt läge.


nu kan man tro att detta ska bli ett deppigt inlägg. kanske. jag har haft en ganska dålig dag. har kommit till insikt med att det högsta av mina berg kommer ta lång tid att klättra över. det näst högsta ska få sig en omgång imorgon. då blir det fest på ragnaröksgatan 29 och utgång i staden västerås.


nu ropar min syster på mig.

adjö




RSS 2.0