we are the world

Idag har vädret varit minst sagt schizofrent. Sol, ösgren, sol, ösregn, åska. Dessa dagar är det extra kul att jobba utomhus...
 
har städat lägenheten och ligger nu som mosig liten hög på soffan. har kollat på ett program om live aid-konserten(konserterna) och är just nu kär i bonos röst.
 
har ont i örat som fan atm. what's up med det? tredje veckan med svullet huvud och jag börjar fan tappa tålamodet!
 
 
vill att veckan ska gå fort. vill ha helg, NU! Sen vill jag att nästa vecka ska gå ännu fortare, så att jag får lite LEDIGT! eller ja, det har vi inte sett ännu, men jag håller tummar och tår så hårt jag bara kan. det är slitet i lägret nu på jobbet bland oss vikarier. De flesta gör sin sista vecka nu, men somliga (hrmhrm) har en kvar. mer cash money åt mig though. får det väl vara värt!
 
 
funderar på att röra lite på mig. en kort, kort, långsam promenad ska det bli. allt för att värma benen lite så att jag kan strecha dem sen. börjar tröttna på att få sendrag mitt i nätterna!
 
 
adjö

i only wanna be with you

det är verkligen helt utan bitter ton jag säger att det är förjävla underskattat att gå hem själv från krogen! ligger i sängen med datorn på magen och bara njuter av tystnaden och ensamheten.
 
ikväll var en bra kväll. Karin, Oda, Julia, Cissi, Olle, Axel, och en syster E som visade på oanade talanger.. kombinationen av vänner var bara bäst. öl och vin, öltält, sköna människor, soundtrack of our lives, hottan..
 
nöjd, helt enkelt.
 
det är med ett litet, litet ont i hjärtat som jag om en dryg månad lämnar den här staden. visst, sala är tråkigt, men jag känner att det blir vad man gör det till. orkar inte med alla som bara sätter sig hemma och gnäller att det aldrig händer nåt här. styr nåt med dina vänner då? vilken stad som helst blir tråkig om man aldrig gör något?
 
nej jag vene. tror att alkoholen sitter i lite ännu.
 
 
godnatt!

varannan smäll varannan puss

Lite tagg till gnucci banana varvat med bob hund. blandat vare här! festande onsdag, fredag, lördag. Det börjar kännas lite slitet faktiskt, men det är bara att tänka bort. Blir fett detta, bara regnet håller sig någorlunda borta! fyfan.
 
känns som att det är hundra grader i min lägenhet. testade en outfit som jag önskar att jag vågade ha på mig nån gång. hade jag varit typ tre kilo lättare och haft brunare hud had ejag inte tvekat en sekund. vi får se med det där. kanske nästa helg...?
 
Igår kväll vinades det hemma hos maja. julia, maja, jag och oda. därefter ner på festivalen och dricka öl, träffa folk och kolla på byz. woop woop!
 
ikväll ska karin och erika ut. hör inte till vanligheterna, så det ska bli kul! ska hämta karin hos fredrik om en stund. har egentligen inte alls tid att sitta här och sega. borde ta på mig ansiktet.
 
vin hos bästa odan ikväll!
 
 
adieu

bara dårar rusar in

mitt öra har fuckat ur lite igen. gör ont när jag sväljer. örat och halsen på vänster sida. damn it! hoppas att det inte tar om igen, så att snorandet fortsätter in i nästa vecka. trött på att vara seg, man!
 
har varit med oda och käkat pizza på torino. satt ute och chillade och åt. årets första köppizza fan! har med mig resterna hem och tänkte käka de till lunch. man lär ju göra det ordentligt liksom! kollade runt en sväng på grillnatta. soft att butikerna är öppna till nio ju. borde va det jämt. testade en parfym som oda tyckte luktade asnice. jag tyckte den var för liksom vass och nu vägrar den lämna min kropp och näsa ifred. suck.
 
imorgon är det fredag och jag är glad som ett barn. julia, maja, oda.. fasen vad det ska vinas och snackas skit!! ooohja så bra!
 
 
nu kika serier, sen godnatt.
 
adieu mes amies!
 
(damn det var längesen jag pluggade franska. döda mig int eom det är felstavat plz)

into the river we dive

Is a dream a lie if it don't come true

är egentligen av åsikten att man inte ska ta bilder på sig själv. tkr det är lite.. ah jag vene. posebilder får mig att vilja spy most of the time. idag hände det dock.
 
 
 chillade med christoffer i chaufförsbilen. svettig som ett as efter lika många trappor som igår, men fett jävla nöjd att ha flytt in i en bil med fet AC. stör mig på att man ser armen i glajjorna though.
 
ikväll blir det onsdagsklubb! fyfan vad jag kommer må dåligt i trapporna imorgon! bakis finns inte på kartan, för då tror jag seriöst att jag nog dör, men trött kmr jag vara. nåt förbannat!
 
hårtvätt står på schemat.
 
adjö!
 
 

it's a beautiful day

Okej. Idag hände det. 100 trappuppgångar!! omfg vad trött i benen jag var (är)! Imorgon kommer jag att gråta mig igenom hela arbetsdagen.
 
firade bedriften med en fika med maja på eftermiddan. gött som faen! Därefter blev det häng med oda.
 
mina tre deffveckor kommer inte bli deff. punchrulle till fikat och sen hittade jag en chipspåse (?!) i bilen med lite, lite kvar, som en sjukt sugen tjej smaskade i sig alldeles nyss. axel (som är själigen misstänkt för dådet) borde fan veta bättre än att lämna sin smutsiga skräpmat i fordonet!! åh drygt.
 
fick ett ryck idag och blev jättesugen på att lyssna på U2. händer ALDRIG! det bandet är ett av flera som jag inte fastnar för. de har inte the magic hook, som gör att jag fastnar för dem. vet inte varför. har ingen förklaring. kanske blev jag lite mer frälst idag dock, vem vet?
 
 
ikväll ska det kikas breaking bad och laddas för ännu en dag av trapprace. fyfan vad drygt. nu biter kvinnan ihop, det ska världen veta! två o en halv vecka kvar. eventuellt lite mer, men det tänker vi bort för tillfället.
 
nej. flyttsuget finns där, det är ett som är säkert! det är way starkare än pluggsuget, heeeh, men jag antar att det kommer det med. håller tummarna!
 
 
adieu

Karenina

Så medan jag väntar på ett svar
Ska jag kyssa ditt hjärta i kras
...

För jag har inga mirakel
Att lova nån i  natt

Thåström och sortering av en massa papper. Ja jag är smått ivrig inför flytt och har redan börjat kolla i lådor och skåp efter saker man kan slänga. Ringde mor för att fråga hur länge man kan behöva spara betalda fakturor (om ens alls, tänkte jag), "tio år" svarar hon snabbt. EEEHHH?! som OM jag kommer ha plats, ens i en trea, att lagra alla fakturor i tio år?! madness! det är dock hon som är ekonomiutbildad och driver företag, inte jag, så tio år it is then..
 
suck.
 
tid har passerat sedan dessa bruttor festivalade en sommarnatt i borlänge. fyra somrar. galet!
 
lika många år har runnit iväg sedan dessa gryn chillade loss på järnvägscaféet. gullungar!
 
att kila i trappor med dunkande bihålor gick förvånandsvärt bra. trött som ett as just nu, men inget som inte lite grädde och hallon kan bota. åååhja!
 
erika kom och bestal mig på fordonet i vanlig ordning. hemma från arkö the bastard. myshelg med BF och svärföräldrar. den som ändå kom iväg på lite vacation! det SKA fan hända. jag SKA ha ledigt i sommar. ger mig inte!
 
:>
 
adjö
 

with no direction home

vädret gör mig på riktigt deprimerad nu när jag måste vara ute i eländet varje dag. och varför är det fint den här helgen men ska bli sämre än sämst nästa helg?
 
det är fan ett skämt. saknar ord.
 
om man ska stanna på det negativa spåret, så kan jag även passa på att tala om att jag hatar min hud. på riktigt. hatar den. av hela mitt hjärta. jag anser den motbjudande. för det är den.
 
 
idag ska det chillas. fyfan så skönt. dör. tänkte typ lyssna på ett par av pappas vinyler, gå en promme med mama, dricka litervis med kaffe och bara må. man lär ju älska lördagar. är så jävla pepp på allt just nu. resten av sommaren, festande, flytten. ja för justdet. jag har ju egentligen inte sagt nåt i klarspråk här på bloggen men:
 
Jag ska flytta till Uppsala tillsammans med min kära kusin Tove. Vi ska bo i en trea på väktargatan och plugga. hon till byggnadsingenjör och jag till.. eh.. ah.. jag ska plugga kulturantropologi iaf. haha. Vi flyttar i början av september och det är med lättat hjärta jag lämnar sala ännu en gång, för att förhoppningsvis vara borta längre.
 
nu vet ni det!
 
adjö

worried ground

vad händer? det har ösregnat i över en timme, men enligt väderleksrapporten ska det vara sol.
 
fuck that shit, säger jag bara!
 
 
Igår var det middag hos Maja. Jag, oda, karin och maja käkade mat och drack öl o vin. därefter blev det onsdagsklubben på hottan och alltså damn! vad mkt folk det var! värsta löningstrycket! galet! jag hade hela tiden i huvet att jag 1, var förkyld som fan, 2, skulle upp 6 idag. det gick väl sådär. var hemma strax före två, men somnade fan aldrig! efter ca två timmars slummer vara det bara och hasa sig upp o till jobbet.
 
det gick bra dock. var ner på stan och fikade/lunchade med odan efter jobbet. zombietrött. gled runt lite i butiker och sen hem. sov mellan fem o halv åtta.
 
kul då.
 
var hem en sväng till mama och millis under turen idag. kom ut jättetidigt imorse så orkade itne äta lunch. känns ovärt att mosa i sig mat kl halv nio på morgonen när man dessutom är bakis och queezy. när jag närmade mig hemma blev jag dock så sjukt svinhungrig att jag var tvungen att glida in till dem och få lite fika. heeeh. skit händer, men damn, vad bortskämd jag är med att få köra därute. vardagslyx!
 
huvudvärken från helvetet håller på att göra sig hemmastadd i mitt huvud atm. ohärliga tider! 
 
måste dricka te eller nåt. halsen svider like crazy.
 
 
slutgnällt.
 
adieu

har vakat många nätter, förhandlat med mig själv

hemma efter middag hos oda. supergoda hamburgare med olles hembakta bröd. oh yeah! hamnade i matkoma 2.0 och har väl egentligen inte repat mig helt än.. uh. riktigt fet tisdagkväll.
 
imorgon kväll blir det häng hos maja. fick meddelande nyss om att hon ska laga fisk åt oss. fisk som hennes fader fiskat. cool cool! därefter blir det öl och utgång. känns segt att behöva hålla sig lugn. känns segt att börja sju på torsdag, men värre saker har hänt människan än att vara trött på jobbet.
 
jag önskar att min förkylning kunde försvinna. antar att den gör det oxå eventually, men som vanligt har jag noll tålamod.
 
ah well.
 
nu blir det sömn.
 
 
guten nacht

campaign of hate

efter en dag på jobbet med kass hälsa hasade jag runt halv åtta ner på ica och köpte sallad till morgondagens lunch. slött, men det får man när man är lite krasslig. blev även lite nötter och tjaffs till min all by myself-filmkväll. det blev there are no innocent bystanders. igen. åh!
 
vad gör man inte för att festa till en måndag?
 
håret på armanra reser sig när de kör can't stand me now och don't look back into the sun live. får lite ont i hjärtat though när petes son kommer in till dem backstage innan ett gig, flyger i armarna på sin far som frågar liksom lite på skoj:
- where have you been all my life?
varpå astile svarar:
- where have you been?
 
men vad vet jag, kanske har pete varit världens bästa pappa?
 
 
nej, dags att krama kudden. väl tidigt kan hända, men vill man bli frisk är det bara att bita ihop och stänga ögonen.
 
 
adjö
 
 
 
 

hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

dagen har spenderats i soffan, däckad av feber. KUL
 
Helgen har firats med häng med karin och ett par kattungar i fredags och oda och partaj igår. Gårkvällen var riktigt, riktigt fet. Skönaste på länge faktiskt. Lite nya bekantskaper blandat med lite gamla. förfest, hottan och efterfest. precis som det ska vara. eller asså.. ah. så gott som så bra det kan bli while in sala..
 
ah well.
 
imorgon hoppas jag på att må bättre, för då ska det knegas. inte en chans att jag sjukanmäler mig en dag med lantbrevbäring! softaste.
 
jag vill åka till prag. the sooner the better. damn i wish i was rich!
 
 
adjö
 
 

små korta stunder

jag älskar mammas datorhögtalare. de är bra som fan. att lyssna på musik i de ger öronorgasm en gång i minuten minst.
 
idag är jag iklädd glansiga, blåa tights. sassy 2.0. en urtvättad svart tisha till det och trasiga glasögon som pappa limmat och mamma tejpat. med vit tejp, till svarta skalmar. SÅ FASHION!
 
stressen att hitta på något kul att göra på lördagkvällar tar snart kol på mig. jag orkar inte! orkar inte höra av mig till folk, orkar inte ta tag i saker. blir det så när man jobbar heltid? eller vad är det som gör att jag bara vill åka med? ingen som helst ork att styra saker har jag. kan man inte bara få rida på en våg? just for once?
 
äej jag vene.
 
nästa vecka ska dock bli fet. arbetswise alltså. lantbrevbäring. jag, johan, adam och rasmus ska köra varsin linje och det kommer bli fett. nånting säger mig att de tkommer köras chickenrace. på varsitt håll alltså. jag ska ringa dem och småprata lite, allt för att sinka dem så att jag kmr in först. man lär ju utnyttja att man är brud och kan multitaska?
 
 
människor blir monster om ingen säger till
 
idag lyssnar jag på Hästpojken. bara för att jag älskar göteborgspop!
 
på mammas dator ligger en massa random bilder. ska leta på nån goding
garderobshandtag. som pappa snott från en gammal orgel. kreativt. i love them though.
 
 
hittade många kul bider, men som vanligt på blogg.se är uppladdningsgrejen cp och det går inte att få upp dem.
 
sög ju.
 
så jävla trött på att sitta vid dator nu! uäk.
 
 
adjö
 
 

soy un perdedor

Helt otroligt vad stressande och frustrerande det är att behöva få tag på folk som inte svarar! Dör
 
Dock vet jag ingen, inklusive mig själv, som inte dissar sms/samtal någon gång. men damn, det är lika drygt varje gång det händer en.
 
hahah asså.. när man var litan hade ju markoolio en låt som hette typ åka pendeltåg. den är ju en typ.. rip off? I guess.. på Becks låt Loser. och asså. kollade upp den egentliga texten för en liten stund sen, när jag bara inte kunde höra vafan han sjöng i inledningen av refrängen. stämde liksom inte med nåt engelskt ord jag förut hört och huvet glider in på åka pendeltåg, för det låter ju som att han sjunger det! det ska iaf vara soy un perdedor. sneaky det där, när det blandas in spanska.
 
ah well.
 
andra lagret nagellack ska på. sen lite mat. idag fyller Odan 20 långa år, vilket ska firas med en utgång på onsdagsklubben. woop! big surprise! haha.
 
imorgon kommer jag må skräp på jobbet. kul.
 
 
adjö

it's empty in the valley of your heart

Imorse gick mina glasögon sönder. FML. kan väl hända att londonresan som fortfarande är i sin planeringslinda gick sönder med dem..
 
damn
 
idag går filmen eastern promises på tv. har sett den, men den ska ses igen!
 
 
jag får snart panik på att det inte verkar bli någon sommar i år. på riktigt, panik! vad händer?
 
 
död.
 
 
adjö
 
 

Lyckligare nu

det finns fan inget mer irri än att kolla på flyg. dör.
 
ah well.
 
gick igenom schemat för resten av sommaren med chefen idag på eftermiddan. såg att det här är sista veckan jag har företagscenter i sommar, alltså förmodligen på ganska länge med tanke på att det blir plugg sen. "oj, är det här min sista FCvecka någonsin?" säger jag förvånad och lite lättad. "någonsin?! eh, skit på dig", sa hon. haha!
 
det är iaf skönt att veta att jobbet man gör är uppskattat!
 
ser på klockan nu att tiden jag lite löst avtalat med oda har passerat för en minut sedan. oops. med lite tur segade hon ihop lite på slutet av PWn och är inte hemma än på fem-tio. heeeh.
 
det finns något som tar upp mkt av min tankekraft just nu och som sitter som en svampinfektion (låt väl fräscht?) i min hjärna. skulle behöva en antibiotikakur tror jag bestämt..
 
det där lät jättekonstigt ser jag nu.
 
jag låter det stå dock. alltid är det väl någon som förstår vad jag menar.
 
 
har haft båda visningarna av lägenheten. de gick bra och båda vill ha lägenheten min. det gör lite ont i hjärtat att lämna den. jag gillar den nu. allt förutom läget. och det faktum att det är tre trappor att hasa uppför varje gång man ska hem.
 
men men.
 
got to go.
 
adieu
 
 

it's a bitter sweet symphony

aha, nähe.
 
det blev söndag den här gången också.
 
insomnia inatt ledde till sovmorgon till efter tio (ja jag vet, det är tidigt för endel). ute är det mörkt och regnigt och äckligt. för att hjälpa upp knöt jag på mig systers bikinitopp.. utan att fråga.. det blev mäkta impopulärt.
 
snart är det dusch som gäller och vidare mot västerås. häng i irsta för att fira fasterns födelsedag.
 
imorgon har jag två visningar av min lägenhet. börjar bli nervös. vad ska de tycka? måste städa! kommer de öppna skåp och lådor? (bra att veta så att man i förväg kan förhindra garderoberna att kräkas ut diverse klädesplagg all over intressenterna). shit. nej. det blir bra.
 
söndagar är sjukt mkt trevligare när man inte är bakis, det ska gudarna veta! en helt vit helg såhär i sommartider känns sorgligt nog som en bedrift! istället för alkohol har jag i helgen förgiftat kroppen med smågodis. förmodligen nyttigare, men känns betydligt sämre.
 
nåt som även känns kass är att jag jobbar kväll i veckan. ngnghnhgnh.
 
 
adjö

when i am most afraid is when i get sucked back in

 
Lördag. Den bästa av alla dagar.
 
Kvällen svävar i ovisshet än så länge. Kanske blir det en rulle och godis med syskonen, kanske blir det öl med vänner.
 
new york city med among savages är BRA! går på repeat på min kära spotify.
 
Såg en bra film igår. Black snake moan. Som vanligt satt mamma och snackade ner den hela tiden. Hon klarar inte filmer med djup. inte ens lite. sen vill hon inte se filmer där det pratas annat än engelska eller svenska. oh lord.
 
det är en person i mitt personflöde på spotify som lyssnar på SJUKT kass musik. får panik. vad hände liksom? justin bieber, LMFAO, Icona Pop. okej, jag hatar inte icona pop. det gör jag inte.
 
Igår kom den älskade libertinesfilmen hem till mig. nu är den min och jag ska avnjuta den med godis och en skön plats i soffan. axel har gått ut, så jag behöver itne störas av stridsljud från hans battlefieldsspelande. när han spelar diablo är jag gärna med och tittar, men BF3 är trist.
 
 
adjöÖ

times they are a changin

Ligger med hörpluppar och kollar på webbtv. allt för att inte väcka the sambo of the week. syster bor här medan hennes lägenhet tapetseras om. alltid kul med lite sällskap, även om det suger att bo fler än en i en etta..
 
imorgon har jag bestämt att jag ska upprepa frasen thank god it's friday likt ett mantra. hela dagen! jag ska vara så sjukt pleased att det nästan är jobbigt.
 
idag meckade jag och chistoffer LGF-triangel på en moppe. jag hade kört sönder den förra veckan och la nu huvet på sned för att få hjälp att byta den. det tog hundra år och otaliga svordomar, både åt varann och åt verktygen, innan rasmus kom tillbaka från turen och likt ironman och fixade det. när han kom in i garaget slocknade alla lampor. direkt när han gick så tändes de. sjukt.
 
medan vi höll på och skruvade fick C ett mess från jesper, som sen länge gått hem:
 
Kan du lägga upp en postlåda på 40? Det hände en liten olycka... /Jeppa
 
hahaha! skön
 
 
har ryckt upp ungen från sängen och nu ska vi ut och gå. därefter blir det hallon med grädde och te.
 
 
ah just. har news coming in, men som jag inte tänker outa än på en dryg vecka. är dock sjukt blandad i sinnet. glad, lättat och förväntansfull, men samtidigt skraj. woah.
 
adieu!
 
 
 
 
 

welcome home, son

 
 
well. idag fick en moppe brutalt flat tyre på dalhem. jag ville vara där det hände och följde med christoffer och simon i stora lastbilen och bärgade det. eftersom jag var lättast fick jag köra skitmoppen genom hela sotargränd. förnedrande och dessutom sjukt jobbigt att styra!
 
klockan elva hade jag jobbat klart. eller asså. slutar halv fyra, men hade inget mer att göra. att ha för lite att göra på jobbet är lika drygt som att ha för mycket. tiden tickade dock på och kvart över två drog jag hem och sov. har haft tröttheten from hell idag och höll seriöst på att soman och köra av västeråsvägen imorse när vi var och hämtade en postbil. scary shit.
 
sov en timme när jag kom hem och har nu lägenheten full av systrar. snart beger vi oss mot sätra brunnspub och chillar med diverse kusiner och annat folk.
 
adieu

while waiting for my glory days to come, I sing a song

I lördags var vi som bekant och cityfestivalade lite i västerås. Dagtid though, så det blev mest shopping, chillhäng och lite musik. Passade på att pricka in kalle, basse och jesper mfl. fint det!
Frida och jag
 
 Erikan
 
 
Local loco and the idiots
 
Idag ska gå till historien som den chillaste jobbdagen EVER. hade i princip jobbat klart kvart i tolv. satt sen kvar och hängde för att få ihop mina garanterade timmar. varje krona är värdefull när det blir bidragshöst. uäh. På slutet satt vi ute i solen och käkade glass, jag, Johan och Christoffer. ohja så bra!
 
Ikväll ska det hängas hos minéa med gamla gänget från gruvan. Blir cool.  Kommer vara stentrött imorgon när det ska upp och jobbas dock, så vi får se hur länge jag håller ut. Erika har dessutom styrt att det ska åkas ut till brunnspuben i sätra imorgon kväll. jäklar vad nice det är med sommarkvällar!
 
adieu

would it be so hard to understand

trött.
 
seg jobbdag idag. hade helgen i kroppen under hela dan ocoh är fortfarande seg som ett gamalt tuggummi.
 
ah well.
 
har varit hos oda och chillat ikapp två veckor. intense!
 
asså. kollar på ett program på tv som heter extrema mammor. de morsorna är fan dumma i huvudet! mår nästan lite illa.
 
allt för nu.
 
godnatt!

take the shackles of my feet so i can dance

igår vart det chillhäng med bästa julia. hon och jag och alkohol. därefter lite balkonghäng downtown sala city och en snabbvisit på hottan. hrmp.
 
idag har jag varit helt förstörd. SÅ bakis och trött. har sovit i princip hela dagen och är sjukt otaggad på jobbvecka. imorgon kl 07 ska jag inställa mig på jobbet. det kommer kännas bra då. har en hel natt på mig att återhämta mig. ska försöka äta lite nu iaf. rostat bröd och te.
 
imorgon kommer odan hem. kan hända att det kläms in ett häng. har ju en del catching up to do. åh. måste handla imorgon. kylen gapar tom. hate.
 
jag måste skaffa en brödrost asap. rosta bröd i ugnen håller ju bara inte. tar hundra år.
 
slutgnällt.
 
adjö

RSS 2.0