A lack of understanding

millis har bakat sagolika cupcakes. helt fantastiska är dem. har redan klämt två kanelbullar idag dock, så känner inte direkt att jag kan njuta med gott samvete. men äh screw it. det är söndag. jag är lite bakis. imorgon blir det nya tag!
 
var ute på en liten pw med ovan nämnda syster. det blev en halvmil, mer pallade vi inte. tkr dock att det är skönaste motionsformen ever. springer man blir man svettig och röd och jag får alltid superont i magen när jag springer. kramp i nedre magmusklerna typ. känns som en helt vidunderlig mensvärk typ. irri, så jag undviker det gärna.
 
ah well. imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller. planerar att sitta på 8,15-bussen mot uppsala. hem igen redan på torsdag som det verkar nu. stackars tove blir all alone ännu en helg. hon kommer bli det hela hösten, med tanke på hur mkt business jag har i sala, med gruvan och allt. kmr behöva åka varannan helg typ. jag är livrädd att jag ska börja vilja vara i sala för mycket. är rejält bränd av sthlmsvändan. ja, fortfarande. än är det ingen fara. än trivs jag med allt. nästan allt. plugga är drygt. jag måste lära mig att stå ut med jobbiga saker. jag måste pressa mig hårdare.
 
nej. dags att packa väskan. allt för att få sova så länge som möjligt imorgon! seg från gårdagen. som alltid. det blev vin och chill hos oda, lite röj på tinget och sen sova. fick nog ihop fem timmar. bra för att vara jag en lördagnatt!
 
 
nu vill jag ha kaffe. damn good!
 
 
adjö
 
 
 
 
 

låt mig få bära dig

idag var jag tillbaka och knega på posten i sala, och det med besked! Aldrig har det väl varit så kaosigt?
 
Mamma och mormor var hjältar och hjälpte mig att hinna lämna in mina lägenhetsnycklar till salabostäder innan stängning, för här vart det overtime. skönt dock, med lite extra cashflow.
 
Har nu efter jobbet roat mig med att sy om min jeansskjorta från weekday vintage som jag köpte förra helgen till en schysst jeansbomber. det blev helt otroligt bra!! helt galet nöjd är jag! den ska få premiära imorgon då det blir vin och tinget!
 
erika har bakat delicatobollar. det är sjukt vad goda de är! efter dagens trapprace blir det fan en alltså.
 
viva el socker!
 
eller ah, minns inte vad det heter. asucar kanske? någon?
 
haha
 
usch. lyssnar in mig på låtarna vi ska sjunga/spela på bröllopet olle och jag, vilket resulterar i att alla som har mig i sitt facebook och spotify-flöde dagligen ser mig lyssna på sarah dawn finer..... say no more...
 
åh. skavlan i soffan med familjen och en balja kaffe. det var lägnesen sist, men nu händer det! so happy i could die.
 
och IKVÄLL mina vänner, är det this is england 86-start på svt2. missa EJ!
 
adieu

no line to the horizon

okej, världens scare. datorn dog. alltså DOG dog. gick inte att reparera, inte att systemåterställa, kunde inte startas. jag svimmade och grät om vartannat. det löste sig. hur vet jag inte, men det gjorde det. nu lever min kära igen. är lite rädd att det bara är temporärt dock..
 
usch
 
sambo är borta och kommer intehem förrän inatt nån gång. pubrunda utklädda till tanter står på ingenjörernas agenda ikväll. vill SÅ gärna se dem! hoppas att tove tar bilder, för ner på stan tänker jag inte ta mig en gång till i vätan!
 
jag borde läsa lite i mina kursböcker, men kan inte koncentrera mig alls. alls. har nog utvecklat nån typ av adhd under dessa år jag inte studerat. istället har jag plockat ihop lite kläder till helgen. fan vad svårt det är att plocka ihop outfits. jag klär mig mkt efter väder och humör, vilket båda är faktorer som man inte riktigt kan förutspå såhär just nu. kollar på högen av kläder och känner att jag nog packat med mig så att jag blir någorlunda nöjd iaf. casual, inget kortkort eller genomskinligt blev det, men snyggt, skönt och "jag".
 
får väl lov att vara nöjd med det I guess.
 
nu blir det te och apelsin.
 
i love fika
 
!
 
adjö
 

he learns how to steal and he learns how to fight

Lyssnar på.... Elvis (!!!) och funderar på om det är dags att läsa lite i en bok vi "ska ha läst" men som inte står som direkt krav på vårt schema. Börjar få svår tentaångest, så kanske är det så att jag bör knöla in så mycket info jag bara kan och att läsa boken är ett bra val.
 
Kanske, alltså. Har ännu inte uträttat nåt matnyttigt på pluggfronten idag. Eller asså. Gått på två föreläsningar och skrivit en reflektion om frågelistan om etnologisk forskningsmetod. jeeej.
 
På en av föreläsningarna fick vi se en film om kriget i bosnien. fyfan så äckligt det var. äckligt i den bemärkelsen att folk betedde sig som svin mot varandra. vänner gick bakom ryggen på varann, grannar dödade varandra. man sköt ihjäl barn på väg till skolan för att de var muslimer, man kunde som turist köpa sin en sniperplats och istället för att kika på kulturarv eller sola ligga uppe i bergen och skjuta ihjäl intet ont anande civila. saknar ord.
 
Jag har upptäckt stadsbiblioteket här i uppsalas digra filmsamling. till utlåning såklart. åååhhh jag får pirr i magen. älskar film. ska låna nån till helgen. känner redan att det kommer bli farligt det här. så många intressanta filmer, så lite tid till att titta. uh.
 
ahmen nejmen. imorgon börjar jag inte förrän kl 14.15. slutar direkt efter föreläsningen, som ska handla om hedersmord om jag inte minns fel. sjukt intressant!
tove gnäller över magont. jag har det också. tror att något bör göras åt antingen kosthållningen eller stressnivån i detta hushåll. förmodligen både och...
 
adjö

don't you worry

Sitter och är sämst på att starta min dag. har en hel del som ska göras today. tvätta lite, handla, PACKA UPP once and for all. Gud vad seg jag är. Väntar på att Oda ska höra av sig igen efter nattens bravader. Återstår att se när det blev en rendez-vous.
 
vill ladda upp lite bilder. det får bli ikväll.
 
Har haft en superbra helg än så länge. Fredag på nordiska museet med klassen och Hiveskonsert med bästa julia. Regn och kyla. Vi frös typ ihjäl på vägen hem, så ölplanerna på söder styrdes av och det blev kvällskäk på BK istället. fyfan. ångest. men sjukt gott! Myssov i julias kalla, kalla lägenhet. stickade tröjor, mjukisbyxor, sockor, dubbla täcken och en stor filt. sov som en prinsessa. Upp och ner på stan. träffade oda, olle o bissen. tappade kontrollen på weekday vintage. har nu pengaångest. djup. Tillbaka till uppsala, hem och duscha, äta och ladda om, därefter fest hos rakel och sen terassen. avslutade på BK ännu en kväll. MER ångest.
 
haha.
 
jag dör.
 
i veckan blir det långa promenader och lite skräpmat. ingen skräpmat!!
 
nej, nu måste jag börja plocka grejer. ser ut som skit på mitt rum. stökar till på en dag. EN dag.
 
correction. en timme.
 
suck
 
adjö
 
 

låt mig få bära dig

Pappa är i mitt rum och skruvar ihop bokhylla och skrivbord. Skönt att äntligen få ihop möbler så att man kan plugga därinne. Jag låter honom arbeta ifred och sitter i soffan och är hungrig. känner dock att jag av artighet ska vänta emd att smälla upp ätbart tills han är klar.
 
imorgon ska jag vara på 9.09-tåget till sthlm var det tänkt. halv elva på nordiska muséet med klassen. därefter ut till lidingö och Julia. Chill och lite mat och sen vidare tillbaka ut på djurgården för att se HIVES! åh, ska bli så kul! Dessvärre har vädret svängt, från strålande sol till vidrigt regn. ganska mkt oxå. är väl själva fan att man inte kan åka ut till grönan utan att det regnar! i våras stog vi där, oda och jag, i pissregnet och kollade på maskinen. det var fett såklart, men hade varit ännu fetare utan regnet..
 
blä
 
måste kolla öve rmina finanser. de sinar snabbt när man har en trea att fylla med möbler. fakk.
 
ÅH btw. har ordnat ett välkommet tillskott i kassan i nästa månad. Jag och Olle ska giga på bröllop!! weee! måste öva, öva, öva upp rösten som legat i dvala ett tag nu. texter måste pluggas, vi måste repa ihop oss. men jag är förväntansfull! nervös faktiskt också.
 
jag hatar regn. jag hatar det verkligen.
 
och så är jag fruktansvärt hungrig.
 
kanske därför jag befinner mig i gnällimbo atm.
 
adjö vänner
 

the way you tease me

ont i fötterna.
 
har varit ut en sväng. stocken med klassen och maja, som kom lite senare. smet från den "obligatoriska" karaoken till norrlands med majan och max. vin, mer vin och dans till 90tals-klassiker. hah. träffade några av ingenjörerna. mini, mex, jonathan, elias och victor. öl och dans. därefter cykel med maja genom ett sovande uppsala. det var mysigt. så mysigt att vi cyklade förbi mitt hem och ett halvt kvarter till, meeeen. sånt händer! nu är hon förhoppningsvis framme och jag är hemma i sängen och dricker vatten.
 
imorgon är det seminarie. lite segt. fattade inte första frågan och typ alla i min grupp var ute och söp ikväll. kommer bli en höjdare!
 
åh gud. har lite ångest. monogama killar borde förbjudas.
 
hahah åh nej. kommer ångra det där imorgon, men bara tove förstår, så det gör liksom inget.
 
 
gonatt!

let me go home

En åskskur (?!) drar just nu över Uppsala stad. Tove är på väg hem på cykel.. tror jag. stackarn. återstår att se i vilket skick hon kommer hem.
 
själv slutade jag två. kom hem och diskade och dammsög hela lägenheten. la på duken jag köpte idag på köksbordet. det blev fint. bör väl kanske strykas, men gör det sen.
 
borde läsa. är halvvägs i typ alla böcker, men så länge det inte står på nåt schema att det måste vara läst till ett visst datum så chillar jag lite med det. har för första gången i mitt liv lånat en e-bok. uäh. jag hatar att läsa från dataskärmen, men nöden har ingen lag. denna gång är det nåt så spännande som "frågelistan som källa och metod". en bok som handlar om intervjuer typ. skoj skoj. måste säga att jag inte känner någon direkt urge att flyga på folk och intervjua dem.. usch.
 
gick in på youtube nyss. där slumpas det ju fram rekoomenderade klipp, lite efter sånt man kollat på tidigare (eller?). hur fan det nu kan göra det förresten.. men av vad som dyker upp där i margianlen att döma så funkar det så. sjukt. anyway. det här tror de att jag kommer gilla idag: Labyrint - Broder, Beethoven - 6th symphony, Nordpolen - vem har sagt, Kapten Röd - Trasig, "Kronprinsessan hyllade Paul Simon".
 
youtube känner mig.
 
jag gör en update av sidan, den laddar om och nya klipp skickas upp: Lucia i Sala silvergruva 2009 (där jag själv ju medverkar. SJUKT), Beethoven - 5th symphony, Labyrint - Abooow.. mm.
 
ahhkej. rädd lämnar jag sidan.
 
fan. klockan springer. laga mat, duscha, välja outfit och fixa tha lookz, ta sig ner på stan och vina på stocken, därefter (mitt i) träffa maja och fira examen/jobb/livet. blir nog en bra kväll!
 
imorgon börjar jag ett. det tackar jag schemaläggarna för! på kvällen kmr pappa och vi ska åka och göra av med pengar på ikea. har sjuk ångest. men det är ju så, första månaden på ny plats blir pricy as fuck. möbler är ju engångskostnader. svider gör det likförbannat.
 
 
adjÖ

bad times

Det blev lite ingenjörshäng hos oss ikväll.
 
det blev lite chips och lite vin.
 
nu har jag ångest och vill ut och springa. det här skulle ju bli en nyttig vecka. eller ah, så nyttig den kan bli med fest måndag, onsdag, fredag och lördag.. men ändå!
 
veckan efter denna ska bli vit och full av motion! måste vända detta!
 
sovmorgon imorgon
 
gött det.
 
hoppas slippa få störd nattsömn av tove och hennes J-man. vore ju lagom segt.
 
hehe
 
 
 
godnatt!
 

bara för att jag kan, det betyder inget mera

Försvinnande trött!
 
Helgen har gått fort. Varit bra, men kort. har hunnit med att läsa nästan allt, samt gjort onsdagens seminarieuppgift. Antar att jag får vara nöjd.
 
igår vart det vin hos oda, lite häng hos anton och lite hottan. sov bara till nio imorse. plågsamt. frukost med oda, därefter fika med juppe och maja. håller tummarna för maja atm. helt sjukt otroligt häftigt om allt går vägen. svimmar lite.
 
spotify har megahängt sig här på datorn. blir arg. vill ju lyssna på musik!
 
nej. blä. nu blir det en rejäl kaffe om jag ska orka plocka ihop och packa ner pluggrejer och annat tråk som ska med tillbaka till muppsala.
 
tjohej
 
adjö

A lack of understanding

gårkvällens känsla håller i sig.
 
behöver verkligen, verkligen plugga. fan vad jag hatar känslan av att inte vara riktigt ledig. någonsin. redan.
 
var ute och gick 5 km nyss. tänkte köra samma runda en gång till i eftermiddag. en mil jämt klingar bra liksom.
 
 
igår gjorde vi (tyvärr) världens godaste cheesecake. åt varsin bit och nu står 3/4 av den kvar i kylen. Axel är visserligen här och hjälper oss nu, men asså. var är pappa när man behöver honom?
 
nu blir det kaffe och dödskakan. fan vad god den är!
 
wii
 
jag och halva sambon en blöt kväll i vässan förra hösten.
 
 
förresten. jag har inte ögonen tätt ihop. det är jag jävligt glad för.

Kärlek är för dom

som har tur
 
 
 
Missar i detta nu delar av filmen vi tittar på, jag och systrarna. Axel är nånstans påväg mot sala från halmstad. man ska fan aldrig åka tåg. SJ levererar fan typ aldrig. de senaste fem gångerna jag åkt tåg har det varit i tid en. och detta bara på sträckan sala-uppsala (alltså borlänge-sthlm). sjukt.
 
det är skönt att vara på "hemmaplan", om än bara för ett kort tag. just nu sitter jag dock med lite ont i magen och svid i halsen. känner mig otillräcklig och ful. värsta känslan ever. känner mig för tung, för seg, för lat. men fan. värst är otillräckligheten. eller asså. det där att man inte är bra nog. inte fin nog, inte kul nog, inte intressant nog.
 
värst av allt är att jag låter det fortgå. att jag bara inte gör mig fri. värst av allt är att jag inte kan försvara mina känslor, för jag vill inte ha dem. jag står inte bakom dem. någon får mig att känna mig som att jag går bakom ryggen på mig själv. det är sjukt och det gör ont och det är inget jag vill, men det var så det blev.
 
den starka sidan av mig kräks på den svaga. ändå är det den starka som blir frätt.
 
 
adjö

living in a box

jag hatar att packa. jag hatar att TÄNKA på vad man ska packa. Man begränsar sig så. Vill ha så lite bagage som möjligt till helgen. Skitsvårt! Man vet ju inte alls vad som ska hända i helgen. vill man vara fin eller snygg, blir det hottan eller vinkväll? eller inget dera? filmkväll? Blir det en festkväll eller två? Regn eller sol, varmt eller kallt?
 
it's killing me.
 
har packat lite kläder nu, men det svåra is yet to come. jackan. jacka eller kavaj? varm eller kall?
 
hjälp mig snälla
 
 
som tur är har jag ju gott om systrar och en vän med mkt bra klädstil, så skiter det sig får jag väl i värsta fall lägga huvudet på sne..
 
 
allt löser sig.
 
Nu måste jag diska. tove är long goneoch vi lär väl inte ses förrän på måndag kväll. då MÅSTE jag tvätta!
 
adjö

the joy i don't feel

Igår vart det spontanutgång med Tove och ingenjörerna på Snerikes. Hej och hå. Idag har jag varit bakis. Har släppt typ helt nu, vilket var välkommet efter en lång dags själförvållat lidande i skolan. nio till fyra. uäh.
 
mitt i ångesten imorse bestämde sig cykelkedjan för att hoppa av i höjd med orange. halvvägs alltså ungefär. KUL. det blev stresspromenad under långa svordomsramsor. Åt lunch med Sophie och passade på att be om hjälp att fixa cykeln. Med lite hjälp av pappa via telefon var det snart ordnat. Sjukt skönt eftersom jag imorgon kommer ha bråttom till tåget från föreläsningen. sitter och funderar om man kommer hinna med 18.25-tåget  om man slutar 18 på engelska parken och har cykel. nedförsbacke. lite krångel när man börjar komma nära station, men det borde ju gå? annars får det bli 18.35 eller 19-bussen. uäk. nej, jag får satsa lite helt enkelt.
 
ser fram emot en helg hemma. fan så skönt det ska bli! det har varit så otroligt mycket nu de senaste två veckorna att jag blir yr bara av att tänka på det! Så sjukt mycket att fixa, läsa, närvara på, tänka på..
 
det känns som att jag borde göra något skolrelaterat just nu, men när jag tänker efter så har jag gjort nästan allt vi ska ha gjort atm, så jag antar att jag faktiskt kan släppa skolan för resten av kvällen.
 
 
Idag såg jag förövrigt för första gången en riktig road-rage. damn that! tuta, gester, hela köret. det verkade vara en vidrig person. tyckte synd om honom att vara så kass.
 
ah well. dags för mat av något slag. i löv eating. väl mkt ibland kanske, heeh. igårkväll var det dock en ingenjörskille som kände på mig (ja, vi jämförde bodies lite..) och konstaterade att jag måste träna ofta. HAHAH, omg. vilket skämt! har väl knappt en muskel. måste varit utstickande ben han räkat komma åt?
 
 
adjö vänner
 
 
 
 

den gränsen har de redan dragit

Sovmorgon. Skönt. Det är mycket, men än så länge inte mer än att det är hanterbart. Har läst. Borde läsa mer. Vill ner på stan och gå i affärer. Har inga pengar till det. Hårt.
 
Har bestämt att jag på torsdag efter skolan ska åka till sala. Känns bra som fan, bortsett från att tåg är dyrt och buss är ännu dyrare. hm. mamma och pappa ska åka till Kalmar och hälsa på vänner, så jag, erika, axel och millis har hus och hund för oss själva. fest och fylla ska hinnas med det också var tanken..
 
 
Etiopiensvenskarna har släppts fria. Jag blev otroligt tagen när jag läste det igår eftermiddag. Vilken vändning på datumet 11 septembers associationer! Eller asså nej. Det går inte att tvätta bort vad som hände 2001, eller 2003. Men det hjälper ju upp. betydligt.
 
imorgon borde jag få litteraturen från adlibris. härliga tider. en av böckerna behöver jag läsa ut i helgen. tydligen är den stentråkig. synd.
 
jag hatar att planera. något man inte kan tro när man ser och upplever mig. jag måste dock göra det för att inte go insane. jag behöver kontroll. inte på ett maniskt sätt, men jag behöver liksom ha stadga för att inte falla isär. det är ju trots allt så, rent socialkulturellt (vilket vi läser om @ school atm) att grejen med att vara socialt kompetent i många avseenden refererar till att kunna hålla vad som är på kroppens insida just på insidan. allt från kontroll över kroppsöppningar till kontroll över tankar och känslor. Svårt ibland ju! framförallt det senare tkr jag nog.. heh.
 
tydligen är det varmt ute. skönt. gäller att ta vara på de dagar man slipper jackan nu. hösten kom tidigt i år.. också..
 
 
adieu
 
 
 
 
 

you might find a better place to play

Igår skrev jag ett långt inlägg. Jag var väldigt trött och vet inte vart det tog vägen. Det är inte publicerat och finns inte i utkast. Jag har ännu en gång matat det svarta hålet i cyberspace med värdefull (hrmp) information om mitt liv.
 
Men ah okej. Igår var den stora inflyttardagen. nu har vi våra möbler och tillhärigheter här,både jag och Tove. Det känns bra, det ser bra ut. Kompletteringar behöver göras, men i det stora hela börjar vi bli nöjda. Vi sov gott liksom.
 
Idag var det sovmorgon och sen ner på stan. Jag träffade en bakfull Oda och vi gled runt lite på stan innan vi landade på ett café för lunch. Det bestämdes lite löst att jag åker till sala nästa helg. Bra timing, eftersom det fortfarande är grejer som behöver tas från gamla lägenheten till den nya. Passa på att träffa Axel en sväng också kanske. Lika bra att passa på så fort tillfälle ges.
 
Nu på seneftermiddagen har det pluggats. Uppgifter till höger och vänster. Usch. Måste läsa jättemycket när bäckerna jag beställt kommer, vilket jag hoppas är snart. Jag är dålig på det här nu i början, men det är väl som att lära sig ett nytt jobb. Man är långsam och lite fumlig i början, men sen blir man bättre. Iaf är det så jag måste tänka för att inte svimma av prestationsångest.
 
 
Nu ska det gäras lunchlåda tills imorgon, samt tryckas in något med näring i kroppen. för närvarande känns det som att huvet ramlar av inom kort.
 
 
adjö vänner
 
 

jesus and his little unholy friend

okej. sju nationer (tror jag att det blev tillslut) senare. Kul, svettigt, stressigt, packat. äter just nu en ostmacka från pressbyrån som KAN vara det godaste jag ätit. ett kvitto på att det blev många öl där ute...?
 
gick hem från snerkes. full och rädd för våldtäktsmän. tänkte ringa efter sällskap, men fick inget napp. överlevde. den här gången. tove blir sen inatt igen. hon är vid fyrispark och ska cykla hem. hon har tack och lov avstyrt idén om efterfest hemma hos oss. inte så kul att sitta på golvet kanske...
 
hrm.
 
imorgon kmr mor och far och ska bringa ordning. så gör även toves mor och far. känner att det kan bli ENDEL diskussioner om hur stället ska inredas.
 
våra nollningslag har fått uppdrag som vi har två veckor att utföra. bland annat ska vi bada i fyrisån, klä ut oss till dalmatiner på en föreläsning, hångla med nån i klassen (hade kunnat fixa det ikväll, men kände att näe fan), och en massa andra mindra härliga grejer.
 
har en sjuk crave efter kaffe just nu. inget kaffe på tre dagar (!!!). så blir det när man är snål student och kaffebryggaren kmr med flyttlasset imorgon. iiih. mamma har LOVAT att ta med färdiggjort så att jag kan dricka ett par tre koppar på rad där imorgon förmiddag. ser fram emot det som fan.
 
klokast att krama kudden nu tror jag.
 
KAN KUSAR; KAN KUSAR KAN KUSAR DRICKA SPRIT?
- JA KUSAR, JA KUSAR, JA KUSAR DRICKER SPRIT!
 
(vår programförkortning (Kultur Samhälle, Etnografi) är KuSE)
 
uäh. sovdags
 
Bonne nuit
 
 

shelter from the storm

Här kommer ett livstecken!
 
Just nu är jag inne i en fas som jag alltid har när jag gör nåt nytt och som är jobbig och dryg och som jag bara vill ska gå över. Jag vill spola bakåt, till innan alla beslut som gjorde att jag tillslut hamnade här ännu är ogjorda. Baila, helt enkelt. Det kommer gå över såklart, om några dagar/veckor, men det SUGER medan den håller i! Jag blir en sjukt jobbig människa för de allra närmsta. Tove är nog glad att hon sitter och super ikväll igen (hon kom hem fyra imorse, full som ett ägg och drog typ nio igen) och efter en halvtimme i telefon med mamma önskade hon nog innerligt att telia skulle sluta funka och ligga nere i typ en vecka..
 
meeen. imorgon ska klassen till sthlm. det blir fett. har velat gå på etnografiska for ages, men det har aldrig blivit av. därefter är det barrunda på nationerna. pubcrawl style. omg. jag kommer bli tvääärfull! Det blir nog kul som fan! Nu när jag lyckas få ner nolle-outfiten i väskan också så är det bara att tuta och köra och försöka att inte göra av med alltför mycket pengar..
 
på lördag ska det bringas lite ordning i kaoset hoppas jag! resten av mina grejer, lite nytt, lite bättre helt enkelt! Skönt.
 
Funderar på att läsa ikapp lite kurslitt. inte kul, men jag känner att jag nog kommer tjäna på det i längden. hehrm. jag har totalt tappat intellekt och läshuvud nu när jag jobbat ett tag! jesuses! känner mig korkad ungefär hela tiden, varje dag. trist. måste suga att vara korkad på riktigt.
 
 
Dylan och lite texter om kulturantrolpologi dåe. Allt i väntan på Breaking news.
 
adjö
 
 
 
 

i stole my personality from an anonymous source

Flyttad. Iaf lite. Så pass att jag nästan kan bo här. Har inga kastruller, tallrikar, bestick och sånt. Inget så att vi kan diska har vi heller. Längtar till lördag!
 
Försöker trycka ner den värsta ångesten. Den som gör att jag inte vågar åka till sala i rädsla att inte vilja återvända. Måste vänta några veckor. Måste få lugn och struktur. Jag kan inte leva som jag gjort den senaste veckan. Flygande, flängande, ovetande. Det går bara inte. Just nu sitter jag på en säng. Tove gjorde ett bord genom att vända på en kartong. Jag har tre öppna resväskor som kräks ut mina tillhörigheter över det smutsiga golvet. Jag har en lampa brevid sängen, men när solen går ner blir resten av lägenheten mörk.
 
Ska snart gå till föreläsningen, därefter väntar nollning. Vill verkligen, verkligen inte. Det är synd att vara så otroligt otaggad första veckan, när alla lär känna varandra. Jag vill egentligen inte hänga med någon. Har inte energi att lära känna någon ny. Igår träffade jag Sophie och Olle. Det var skönt. Man slipper dra varifrån man kommer, vad man heter, hur gammal man är, om man pluggat förut.. allt det där som suger så mkt energi. Nej blä. Vill bara att tiden ska gå. Att jag ska vänja in mig i mönstret. Att nollningsveckan med allt som man "borde"vara med på ska vara över. Att min bostad ska kännas som min.
 
Vill att allt fult ska bli fint och allt oroligt ska bli lugnt, helt enkelt.
 
Vill få tid att komma upp och andas.
 
Jag beundrar och avundas de som orkar.
 
Det gör jag verkligen.
 
 
 
adjö

I did it my way

imorgon kommer jag att ha ont i huvudet. Har druckit ett glas mjölk till frukost, därefter ingenting förrän det slank ner i cider på nollefesten (som jag hann delta på i en timme), därefter en kopp te, och nyss ett glas vatten, av barmhärtighet mot mig själv.
 
uäh. känner redan hur den är på väg.
 
 
Sista natten i lägenheten i Sala! Har packat ner så mkt jag kunnat, resten fixar jag imorgon förmiddag. Har lite ångest över att jag tar till för lite tid innan föreläsningen imorgon.. satsar på elvatåget. borde räcka att vara framme halv tolv. ska bara ut till typ ikea där nånstans och hämta ut lägenhetsnycklarna och sen en sväng förbi v-dala och skriva in mig. borde jag väl klara tkr man. börjar föreläsningen kl 14.
 
 
är trött som ett as. behöber läsa enorma mängder kurslitteratur. allra mest suger det att den bok jag ska referera till i en inlämningsuppgift till onsdag förmiddag är en bok jag inte har, och förmodligen inte heller kommer hinna skaffa. livet suger.
 
suger även att vi har en uppgift att genomföra på lördag kväll. studie av kulturnatten. måste besöka fem olika ställen. döden. har ångest. vill inte. funderar på att hoppa över och istället ta kompletteringsuppgift. så kan man skriva den på söndag och så är allt frid och fröjd.
 
 
äh jag vene.
 
 
nu måste jag sova. ögonen stänger sig själva så fort jag slappnar av.
 
godnatt

them bones

usch, jag mår fysiskt illa av att leva i flyttkaos. Allt är så oorganiserat och jobbigt och jag vet inte längre vart jag packat ner vad. Hade ju inte gjort så mkt om det inte vore för att jag måste flytta i omgångar. tisdag och lördag. Viktigast är ju kläder och grejer så att man kan äta. Tallrikarna och besticken ligger dock i olika lådor. uh. får se om jag har tid att flytta om lite när jag kommer hem imorgon kväll.. extra jobbigt är det ju att jag inte kommer vara med och flytta grejerna från sala, utan bara på plats i uppsala, så jag har ingen riktig kontroll över vad som kommer med och inte. bara att hålla tummarna att de tar rätt kartonger..
 
 
nog om det.
 
igår var det bröllop mellan Karin och Johan på Kristinehovs malmgård på högalid i stockholm. hällregn till en början men sen var vädret okej hela kvällen. Jättegod mat, jättemånga tal, några kul gäster, några inte så kul gäster. mousserande, rött och vitt vin, hembryggt öl, groggar och avecer. fest var det! hängde med systrar och kusiner mest. lite föräldrar på slutet. hade en bra dag! erika tog bilder, så kan hända att jag får upp några såna vad det lider.
 
känner för att se en bra film. har packat ner alla dvd:er, så förlitar mig på tvn idag. en romantisk komedi. är sällan bra.. 
 
har fixat ihop en nollningsoutfit.. hoppas den duger. hoppas att det inte tas sådär jättemkt bilder. heh. har lyckats fixa skavsårsblåsor på båda hälarna också. isn't it fab. bara för att jag inte får cykeln till rätt stad förrän på lördag. i love my life.
 
 
adjö
 

RSS 2.0