A lack of understanding

millis har bakat sagolika cupcakes. helt fantastiska är dem. har redan klämt två kanelbullar idag dock, så känner inte direkt att jag kan njuta med gott samvete. men äh screw it. det är söndag. jag är lite bakis. imorgon blir det nya tag!
 
var ute på en liten pw med ovan nämnda syster. det blev en halvmil, mer pallade vi inte. tkr dock att det är skönaste motionsformen ever. springer man blir man svettig och röd och jag får alltid superont i magen när jag springer. kramp i nedre magmusklerna typ. känns som en helt vidunderlig mensvärk typ. irri, så jag undviker det gärna.
 
ah well. imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller. planerar att sitta på 8,15-bussen mot uppsala. hem igen redan på torsdag som det verkar nu. stackars tove blir all alone ännu en helg. hon kommer bli det hela hösten, med tanke på hur mkt business jag har i sala, med gruvan och allt. kmr behöva åka varannan helg typ. jag är livrädd att jag ska börja vilja vara i sala för mycket. är rejält bränd av sthlmsvändan. ja, fortfarande. än är det ingen fara. än trivs jag med allt. nästan allt. plugga är drygt. jag måste lära mig att stå ut med jobbiga saker. jag måste pressa mig hårdare.
 
nej. dags att packa väskan. allt för att få sova så länge som möjligt imorgon! seg från gårdagen. som alltid. det blev vin och chill hos oda, lite röj på tinget och sen sova. fick nog ihop fem timmar. bra för att vara jag en lördagnatt!
 
 
nu vill jag ha kaffe. damn good!
 
 
adjö
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0