you must be out of your mind

Bra dag, innehållande MYCKET lite plugg.
 
Skola 10-12. Lunch med mamma och millis som tagit en dagstripp till U-staden. Lite häng på huset med matilda och sen hem för plugg.. trodde jag. när jag var hundra meter hemifrån ringer frida och säger att hon och tre kompisar är på våran parkering och är på väg ner på stan för att fika. Hem och byta skor, för att sen dra ner på stan för gofika på storken. Kom hem kvart över sju.. yeah. Nu blir det lite plugg innan jag kommer duka under för dagen med lite true blood och det nyinköpta teet: kokoste! GOTT
 
Idag var dagen johanna blev mainstream och köpte en fjällrävenkånken. Måttet var rågat så att säga. Att manövrera typ tre tygkassar blev too much, så nu är jag med rygga. den är grön och just nu proppfull med toves många och stora sjalar för att veckla ut sig lite. 
 
Nej. nu blir det lite tentaskriva. är hög på socker och koffein så snart kommer jag att börja darra och somna. man kan ha det värre dock. som personerna i norra uganda, som jag för tillfället skriver om. fy fan för världen.
 
 
adjö

min kniv är alltid slö

Att få höra att vi typ borde ha med referenser från ALLA kursböcker i vår recensionsuppgit kändes ju sådär när man nästan skrivit klart och hade med långt ifrån alla. eeeehrmhnr. Med andra ord blev det lite "gör om gör rätt" idag istället för att skriva klart skiten. KUL
 
ah well. nu knappar jag ner lite mest bara för att. får jag inte G ska de ha spö. På riktigt alltså. stryk!
 
Idag har jag mest gått runt och varit imponerad och stolt över Axel, som åkt Vasaloppet på 07,27, efter bara 1,5 månads skidträning och med en spricka i revbenet. han är ett DJUR fan! Eller asså, jag har inte så många tider att jämföra med, men en annan vän har åkt på typ 9 h. Nu är han dock inte militär som tränar typ hela tiden, utan student som spelar fotboll, springer om man jagar honom men nog får mest motion på nationernas dansgolv.. eller nåt. haha. nejmen. alla som åker vasaloppet och kommer i mål levande är awesome. själv hade jag gett upp redan i trängseln vid starten, tagit av mig skidorna och sprungit istället... i motsatt riktning.. ungefär.
 
pluggande i en timme till. sen blir det nåt i matväg, en lägenhetsstädning. osoft.
 
 
Tove fick just ett sms från mig:
"Du behöver komma hem innan läggdags för undertecknad behöver sin dagliga dos true blood och manshoran behöver ett skifte!"
 
det sista är inte helt easy to get. Vi börjar bli farligt interna. Manshoran är ett usb-minne som jag döpte under tidspress. tove tyckte inte det var pk, så det heter MH när man sätter i det i datorn. det räcker med att vi vet att den egentligen heter manshoran. manshoren levererar true blood-avsnitt straight from toves externa hårddisk och nu har jag tittat på alla som är lagrade. hon behöver ladda in nya. alltså behöver hon komma hem från skolan. JAPP that's right, I'm THAT demanding.
 
 
hej
 

sleep alone

Sitta på EP och skriva exa. Fyra av fem toasts. Kanonkul.
 
 
.. ah fast näej. det är inte kul alls faktiskt. Har druckit en hel termosmugg med kaffe. Toves mugg OCH kaffe, för så är det att leva med MissDisträ 2014 som kokar fyra koppar kaffe, lämnar bryggaren på och spatserar till skolan. Skickar sedan ett sms om att det finns kaffe. spexigt. där sparade man 15 spänn, just like that. It's the little things..
 
Katja och Fille sitter här invid. De ser så koncentrerade ut att jag får ångest. Bäst att get back to business. Ser nu på bilden att det ser rätt backwards ut att göra saker med vänster hand ändå. Hur kan nåt som känns så rätt se så fel ut? Daily struggles of a leftie.
 
 
adjö
 

I'm a man, you'll have to deal with me

ÅÅÅÅÅ jag har börjat skriva på exan. Det är tråkigt och jag har intalat mig själv att jag "bara slöskriver lite", för att så att säga plocka bort lite av prestationsångesten. Det är märkligt att jag känner prestationsångest. Jag menar kom igen Johanna. Skriva är vad du kan, vad du gillar, vad du till och med gör frivilligt from time to time.
 
Tänkte först att det skulleb li kenpigt att få ihop 6-8 sidor om bara en bok. HAH, varför lär jag mig ungeför aldrig att jag inte har några som helst problem med att få text att växa till oanade kvantiteter? shiet.
 
En sak är väldigt intressant, hur jag alltid har 267 vänner på fejsboken trots att folk lägger till mig ltie titt som tätt och att det faktistk händer att jag lägger till andra.. hmm. jag går mycket sällan in och rensar bort folk, jag är en unsunscrber to my bare soul, men antagligen plockar någon bort mig ungefär i samma takt som jag blir tillagd av någon annan? spejsigt! må hända är jag något av en provokatör som sticker i ögonen på folk.. eller så är jag bara en lousy före detta klasskompis som aldrig gillar statusar eller bilder, inte kommer på klassreunionerna och helt enkelt förtjänar en fet jävla unfriendning. haha ååh. myser lite vid tanken. 
 
 
täntke göra lite kaffe. tog ett pluggbreak för ett bra tag sen och jag tror inte att jag kommer komma igång igen på en stund till. 
 
jag hatar skolan så mkt just nu att det nästan kommer tårar när jag vaknar på morgnarna. nu vet ni det. längtar tills det är över. eller nej, det gör jag verkligen inte, men jag läntar tills den här terminen är över. sen kan det få gå låååångsamt sista året, för sen väntar resten av livet, och jag är SÅ inte redo för det än!
 
 
adjö
 
 

the bleeding heart show

Seglade som så ofta annars iväg på facebook och ja.. okej, erkänner: stalkade. Somliga straffar Gud med detsamma då antagligen, då mina små blå helt plötsligt läser fakta jag INTE ville ta del av, nämligen en brutal spoiler av true blood säsong tre. FAAAKK
 
Allt för ofta resulterar mitt surfande i information jag egentligen inte alls vill ha. Den som söker olycka finner den. När ska jag lära mig att sluta?
 
Idag har det pluggats, inte jätteintensivt, men ungefär så hårt jag orkar. Magkatarren är betydligt bättre, men orken ligger på minus. Blir en lugn kväll. Hemma med film. fint. Ladda inför morgondagens semmelfika och hockeyfinal hos Carl och Elin. Blir det första och antagligen sista jag ser av OS den här gången. 
 
 
ajöken

Aldrig själv

Vaknade inatt i min egen svett och sjuka magsmärtor. Japp, där kom den, magkatarren. Lagom till helgen. helvetes jävla skit!
 
Tror det har att göra med att jag sedan gårdagens seminarie mår SKIT över uppsatsen. Jag kände att jag var något på spåren, men vår kursledare har en tendens att få allting att låta stört omöjligt. Så nu känns det som att jag är tillbaks på ruta ett och aldrig kommer att hitta rätt väg framåt. Jag orkar inte mer. Jag gör det bara inte.
 
Nästa vecka kommer gå åt till att skriva examinationsuppgift. som OM man känner att man har tid?! Behöver läsa och leta så otroligt mycket litteratur inför PM:et som ska in i slutet på mars. 
 
vill bara inte mer nu.
 
kan inte. energin är slut och att sova, när jag väl lyckas somna, hjälper inte. 
 
 
om någon vill skriva en antropologisk c-uppsats så säg till, jag betalar väldigt bra! 
 
 
hej

vet du vad, jag stör mig lika hårt på dig

Jag tänker inte ens skriva att jag är trött och hatar skolan. Från och med nu är det underförstått.
 
Idag ska det formuleras nån typ utav uppsatssyfte.. igen. eh. ska göra det så snart som möjligt så att jag kan ta det lite mer chill sen. Hänga lite med Felicia var det tänkt. Blir bra det.
 
När jag har gått ut skolan, det vill säga om ett år och tre månader lite drygt, så ska jag fan i mig ta bort alla ordbehandlingsprogram och skit på datorn! åtminstone gömma programmen långt, långt in i hårddisken så att jag slipper se dem. 
 
Tove har friskförklarat sig själv och dragit till skolan. Ska utnyttja ensamheten till att få skoljobbet gjort inför imorgon. helst nyss. sen blir det promenad. Måste rensa mitt huvud. Blir så trött, på andra och på mig själv. Mest mig själv. Men jag ska bita ihop och hålla käften. Åtminstone tills det bara inte går längre. Krunegårds nya säger det bra, även om jag inte riktigt gillar låten. Började nästan garva när jag hörde den första gången på p3 igår. mitt på en gångbana stannade jag upp åt textrad efter textrad, log lite och ruskade på huvudet. folk måste trott att jag var knäpp på riktigt.
 
du kommer ångra dig, du kommer ringa mig
jag kommer ångr amig, jag kommer ringa dig
men bara låt det dö, bara låt det va
 
 
fuck it.
 
 
adjö
 
 
 

you took your time

Dagen idag har känts låång! Plugga, frukost, plugga, handla, plugga, tvätta, fika, plugga, baka semmelbullar (!!), plugga lite mer. Woha. 
 
Såhär fina blev de, mina minisemlor:
 
Tove är sjuk och jag är livrädd att bli smittad. Jävlarns skit om jag blir sjuk, men aja, bättre den här veckan än nästa. Håller tummar och tår för att jag slipper dock. Har ätit rå vitlök på knäckebröd, så det här med att hålla oss långt ifrån varandra bör gå liite lättare om ett par timmar, när min hud börjar andas ut viderlukt, hehee. Mer vitlök ska det bli nu till middag och så rå ingefära. Heja friskheten!
 
Just nu inväntar jag ära och berömmelse från carl att jag gjort semlor. han nappade på min idé om att ha semmelkväll eftersom han älskar dessa bakverk. Nu återstår bara för tove att bli frisk och några till att nappa, sen blir det!
 
 
 
adjö
 

men ändå står vi här och andas

Efter att ha varit otäckt nära sammanbrott efter att ha tittat på schemat och insett att jag behöver prestera dubbelt de kommande veckorna tog jag mig idag i kragen och skriver seminarieuppgift. JAPP, det är sant. En lördag sitter jag och knappar på något som ska in på torsdag...
 
 
Igår blev bra. Häng på bävern (replokal på bäverns gränd that is) med mat och öl. Vidare på realeasespelning/fest på Katalin. Folkmusik och OJ vad bra de var! Helt otroligt duktiga musiker. Mycket folk och bra stämning. Kom hem skapligt och somnade innan halv ett. Sov till nästan tio. SÅ skönt!
 
Erika har åkt hem nu med sina sågar och skogsprylar. Tydligen kommer hon tillbaka vecka 10 och 11. Kommer bli tomt att bara vara två nu resten av terminen! Ah well, vi avslutade vårt samboskap med en rejäl fika. är fortfarande sockermätt. jeez.
 
skitvädret har kommit, jag håller mig inomhus och skriver och läser. bläh. 
 
en dag kommer jag kunna skratta åt det här.
 
 
adjö
 
 

one for the road

Alla hjärtans dag startades upp med havregrynsgröt. 
 
Hittade Felicia nere vid Vaksala torg på vägen hem. Hon var ute på en morgonpromenad. Eller ja, so she said, men isnörad docs vettefan asså.. 
 
Bra kväll igår. Åkte med Katja och tre av hennes vänner, eller ja, de åkte med mig i "finbilen" ut till Wiks folkis för att titta på deras uppsättning av ett drömspel. De gjorde det bra och jag har minst en ny crush med mig i tankarna. ujuj.
 
Nu blir det plugg. Kvällen kommer att spenderas på Katalin. Blir bra.
 
 
adieu

spinning signs

 
 
 
ett par inlämningar bara. ingen stress.
 
 
hahah åh gud.
 
 
har varit ute och sprungit. det var jobbigt, men skönt att ha ont i kroppen istället för i hjärnan. nu ska jag skriva ner några rader som en wrap up av reaction paper 2. det är inte bra, men det skiter jag i just nu. 
 
 
hej

Allt faller

En mycket konstig känsla kom över mig nu på eftermiddagen. Min hjärna repeterar frasen "allt faller" som ett mantra och jag fattar inte varför. Kan inte få ordning på tankarna och börja dra i en tråd. Sånt som händer när en sådan som jag får mycket att göra, men för lite direktiv. 
 
När jag har lagat och ätit mat ska jag skärpa mig. Det är ju bara att ta en bok och börja läsa den. Allt ska ju läsas förr eller senare, så det är väl bara att köra antar jag. 
 
har varit vid huset och druckit kaffe med matilda och markus. skönt och välbehövligt med lite prat om annat än skola. på samma sätt som jag känner att skolan tar upp hela min tankevärld och att den måste göra det just nu för att det ska gå vägen, känner jag att jag blir en tråkig människa när min hjärna hela tiden ligger nån annanstans än där jag är. jag känner stress över att jag tappar bort mig bland böcker och förvirrande tankar om antropologiska teorier jag ändå inte förstår. usch.
 
ha tålamod med mig, jag kommer tillbaka framåt sommaren!
 
min bästa tygkasse har börjat smulas sönder i mina händer. vågar inte ha nånting tungt i den längre. skit. den har hängt med länge nu och jag gillar den SÅ mkt. tygkassar är liite svårt tkr jag. vill inte att det ska stå ngt obvious på dem och inte att de ska vara en av många. den jag har nu har en stor svart triangel på sig bara. inget statement, ingen märkeslogga. den bara är. och snygg är den. hmm. problem måste lösas, helst innan handtagen ramlar av helt och det lilla hålet i botten blir ett stort hål..
 
 
adjö
 
 

tell the world

Hej cyberspace. Jag lever, om än knappt.
 
Skämt åsido, ny vecka, nytt försök att ta tag i allt vad gäller skolan. Förra veckan went out with a boom så att säga, det blev lite mycket festande, mycket känslor och lite sova. Inatt sov jag elva timmar i sträck och känner att jag nog kommer vara på banan igen typ.. imorgon. 
 
I onsdags blev det ingen teater, utan jag och tove åkte och uppvaktade robin som fyllde år. Det blev utgång på norrlands och sent i säng, så var itne jättepigg på torsdagens seminarie. Torsdag eftermiddag åkte jag hem till landet och sov där till fredag, då det hölls begravning för josefine och emilias mormor. Det var fint. På eftermiddagen tog jag bilen tillbaka hem hit och hade en spontan och lite småknäpp kväll. Tittade på matilda och gängets spelning på vox med tove och carl. Därefter vidare till gotlands dit rickard, jonte och fredrika också kom. Vidare till Vdala och därefter le parc (??!!) till stängning. En efterfest hanns även med innan ögonen stängdes runt 05,30. fyfan. Lördag var bakfull, men hann med mys hos matilda och ett par timmars ikappsovning innan en sliten kropp och en vinare tog bussen hem till alicia. där spelades det spel och hades trevligt innan vi hit the streets igen. snerkes och smålands. dans och regn. igår var jag död. idag är jag återuppstådd som tidigare nämnt.
 
 
jag hatar att plugga.
 
ska skriva reaction paper även denna vecka, vilket suger. vill bara flyta med. hatar att producera och prestera.
 
hehe.
 
behöver titta på ett par dokumentärer men känner att jag inte har tid. ska ta mig tid. nu.. typ..
 
 
adjöken adjö

If I had a heart

Mina ögon hatar mig nu så pass att jag ser suddigt trots att jag inte har linser utan glasögon. Kul. verkligen.
 
 
Ikväll är en såndär kväll när jag lyssnar på henric de la cours låt shark gång på gång. Bara en såndär kväll som följs av en bra dag. Skola, lite traskande på stan och sen kaffe, häng och mat på huset med matilda och carl. 
 
Imorgon blir det stenhårt plugg på dagen, för på kvällen får jag min belöning i form av ett besök på stadsteatern med mina sambos! Min vän fascisten blir det. Har velat se den länge, så känns fett att det äntligen blir av!
 
 
Blir irriterad på mig själv när jag tänker på hur lätt jag låter saker get to me. störa mig liksom. blir även irriterad på mig själv att jag inte kan stoppa min egen hjärna när den börjar rinna iväg och tappa styrningen. Att jag låter mig sugas ner i malströmmen av ont.
 
den enda som kan vända mig nu har förmodligen ingen aning om det. 
 
 
 
 
 
med pannan emot väggen lovar jag mig själv igen
 
 
 
adjö

the young and the old

Jag skriver just nu på ett reaction paper inför torsdagens seminarium. Japp. Jag googlade lite hur man skulle göra. Det såg okej ut. Sedan googlade jag vad man INTE skulle ha med. Det såg mindre bra ut. Jag ska nog ignorera det sistnämnda tror jag. Har vi fått instruktionerna att det är högt till tak och att vi ska skriva ner våra funderingar så är det ju så. Det går långsamt, är tråkigt och jag tycker inte att det blir bra. Jag är frustrerad och känner mig konstig i kroppen. Är livrädd att jag har fått rickards förkylning, å andra sidan vore det underligt om jag inte fick den. fick inte bara en host rakt i ansiktet.. ack, vad är väl ett snorbryt i februari om inte helt normalt.
 
Att plugga är direkt livsförkortande tror jag. Vaknade inatt igen av att jag var svettig och frös samtidigt. Känns inte nyttigt alls. Jag behöver verkligen något att stå på snart. Har trampat vatten alltför länge. 
 
 
ikväll borde jag rycka upp mig och följa med tove till hijazz. det blir nog. jag måste hålla mitt liv vid liv även fast jag ibland bara vill låsa in mig med mina böcker och tankar i något sorts desperat försök att driva ut pluggångesten genom att skynda på förlossningen av uppgiften. Onödigt, för jag vet ju innerst inne att på något jävla sätt kommer det att gå. Det har det gjort hittills, så varför inte denna gång?
 
 
I fredags dansade jag och erika tryckare till shoreline. Det var en bra dans. nu lyssnar jag på min spotifylista med enkom broder daniel-låtar. det är så jag rullar. En macka depp med extra depp på blir efter intag en känsla av bättre.
 
 
adjö vänner!
 

du är varm när jag är kall

Asså WOW vad risigt jag just började må! Anar vätskebrist efter fredagens röj. Idag gicks det upp tidigt för att plugga. Vi har även städat vår lägenhet och ikväll ska det tvättas. Husliga mitt i kaoset.
 
känner mig som om jag blivit släpad efter en lastbil ungefär. fast på insidan. 
 
jag längtar tills det här är över. vardagen that is. fritiden är bättre än på länge, men den smutsas ner av att jag inte kan stänga av vardagen ens lite ibland. fyfan.
 
 
ska snart ta mig till felicia för lite mat och häng. blir bra.
 
 
 
adjö

det var nästan alltid svart i tankarna

För de som har koll på mig på fler forum kmr den här bilden jaga er i era drömmar. den är tagen av felicia någon gång under gårkvällen på V-dala. jag gillar den. vi var glada och det syns, även om jag har ett lätt creepy smile..
 
 
Idag känner jag mig helt luddig på insidan. Trött och okoncentrerad. Och vansinnigt stressad över skolan. Jag orkar snart inte mer, jag får inte till det, sorteringen av min hjärna that is. Att läsa in material för uppsatsen samtidigt som jag ska plugga den obligatoriska litteraturen med tillhörande skrivuppgifter känns bara övermäktigt just nu. Jag hoppas att det blir bättre snart. 
 
Nu blir det lite true blood
 
adjö

RSS 2.0