hädanefter ska jag va bra

Erika borstar tänderna och gör sig redo för Norrlands 04-släpp. Själv är jag dubbelbakis och min kropp är för tillfället lätt ur balans. 
 
En torsdagkväll på Kalmars och en fredagkväll på Vdala. En lördagkväll hemma i soffan framför en film. Så bra! Har haft några riktigt bra dagar. Synd att det är dags att återigen ta tag i skolan på riktigt. PM-inlämning måndag morgon och ventilering/opponering på de onsdag eller torsdag. Uppstart med uppsatsen veckan därpå, men mycket måste läsas in och struktureras upp innan dess. Ska för en gångs skull dock försöka att ta det lite lugnt. Lite. 
 
Förhoppningsvis första hänget/träningen/öldrickningen med fotbollslaget i veckan. Blir gött! I torsdags var Felicia, Tove och jag och tittade på grabbarnas första vänskapsmatch inför korpensäsongen. Såg lovande ut trots tunn uppslutning av truppen. Titta på fotboll är kul och dessutom bland det somrigaste jag vet. Den här gången var det dock svinkallt och tår och fingrar tackade ödmjukast för att halvlekarna endast var tjugo minuter långa!
 
 
Nu: Läsa vetenskaplig artikel innan sconesfika. ögonen vill redan slå igen. Heja mig!
 
 
adjö
 
 

I'll do it anyway

Dagens dag (konstigt uttryckt, men man kan inte lyckas jämt) har än så länge löpt otroligt smärtfritt. Till skolan för lite föreläsning om kommande uppsatsarbete. Fick tillbaka förra exan, vilket som genom ett jävla MIRAKEL fick VG!! Asså jag fattar det inte själv, men tydligt tyckte han att den var "en utmärkt recension". VIlken jäkla tur då, för jag får handsvett bara jag tänker på att han ska handleda min uppsats. Denne man är så otroligt kompetent och har en helt sjuk pondus. Är typ rädd för honom, så det känns bra att han nu tydligen tyckte att jag var bra. jej!
 
Firade med att prova sjuka mängder byxor på myrorna. Kom hem med ett par flares från levi's. ynka 40 spänn kostade de mig. De är skapta innan strechtyget kom för att stanna, så det är väl som pappa skulle uttrycka det "en ståbralla dårå". Ska försöka vända det genom att om tjugo bege mig ut på löptur med Fellan. Sedan ner till katedrals för att kika på pojkarna som lirar första vänskapsmatchen för säsongen. Heja!
 
Ah well, här är kort på brallorna. SÅ svårt att ta kort på sig själv. VInner inget selfie-sm jag inte...
 
 
I tisdags var jag, Carl och Rickard på Fyris och såg Metalhead. Klart sevärd enligt min åsikt, även om jag gjort delar av den annorlunda om jag fick göra om den själv. Bitvis var den dock riktigt fin.
 
Nu: Linser i och träningsskor på!

Photobooth

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja här sitter jag och posar medan uppsatsen inte skriver sig själv..
 
eh
 
nej. mot Engelska parken!
 

better off without you

Tvättid i ottan. Heja heja. Nu är det klart sånär som på en laddning i torktumlaren. Lunchlåda ska skapas, kropp ska duschas och kläs, sen är jag redo att möta upp Carl och dagens studier. Ska knappa klart PM:et innan jag drar hemifrån tänkte jag. Får se hur det blir med det. Har en tendens att jobba långsammare än man trodde var möjligt när jag bara har liite kvar på en uppgift.
 
Jaha, nu har man tydligen kommit på att romerna behandlats som andra klassens människor.. BREAKING NEWS PEOPLE!
 
"Romerna har drabbats av rasism i århundraden"
 
kom igen nu. låtsas inte vara förvånade. det hade jag kunnat tala om för er redan efter första läsningen av katitzi eller titt på ringaren i notre dame.
 
 
för hungrig. en och en halv timme utan frukost är ungefär vad jag pallar med.
 
 
adjö
 
 
 
 
 

snyggaste tjejen i tredje ring

Dagen idag har till större delen spenderats på blåsenhus, där felicia introducerade mig för "den nya selfie-trenden": grisnäsa. Med anledning av detta en otroligt obehaglig bild på undertecknad:
 
 
Ser dock att något jag INTE behöver komplex över är mina tänder. DAMN they're straight these days. Drygt två år med tandställning är fan magi.
 
Efter PM-skrivande varvat med mycket prat och skratt med Katja, Kennie, Fellan och Tovelito blev det ombyte till löparkläder och ut på en sväng med Rickard och Carl. Lite bakning hanns också med, så nu har Tove och jag fredagsfikat till Skavlan som de pensionärer vi är med nybakta drömmar. Gott!
 
 
Imorgon styrs kosan mot huvudstaden. Ska få träffa min fina familj. jej!
 
 
godnatte
 

what was golden

Är så mätt att jag har svårt att andas. Nästan. Var ner och firade Toves superhöga betyg på en av de senaste tentorna med att äta thaimat. Är sämst på det, äter alltid för mycket. Hon är och gymmar at the moment, medan jag ligger här och sväller.. hrmp.
 
Tänkte skriva lite PM, det har gått riktigt segt idag. En artikel läst och på sin höjd tio rader skrivna. Disciplinen blir sämst när vi båda är hemma hela dagen. Parkerar med varsin kaffekopp vid köksbordet och så är det inte mycket mer med det. Mysigt med fatalt för studierna!
 
Vill att snön och vätan ska försvinna så att man kan sticka ut och springa. Är rätt sugen på att göra det imorgon efter att jag och Felicia suttit en dag på blåsen med näsorna i böcker och framför dataskärmar. Kan hända att det fortfarande kommer vara pissblött överallt dock, vilket suger.
 
fick just ont i ryggen. av att sitta i soffan. det är ute med mig. 
 
imorgon är en annan dag med nya tag. Det är dessutom fredag!
 
På lördag ska jag till sthlm och se Klungan med min familj. Blir bra.
 
 
adjö

vi har inget hem, så vi bygger oss ett skjul

Sitter iklädd en stor skjorta som luktar man. Jättegott luktar den och jag vet inte av vem. Troligen är det pappas skjorta som Erika tagit hit. Mjuk och varm är den och perfekt för mitt frusna jag som kommer utifrån snövädret.
 
Idag skulle jag skriva monstermycket på mitt PM var det tänkt. Så har det inte blivit. En knapp sida har jag knappat ner och har nog inte jobbat mer än en timme intensivt med den. Min disciplin är bra kass ibland, speciellt när jag inser att jag egentligen inte behöver jobba speciellt hårt. Det blev promenad på förmiddagen och häng med Matilda på eftermiddagen istället. Imorgon däremot! Då blir det ösplugg med Felicia. SKa komma ihåg att laga matlåda bara, eeeh.
 
Vill ha vår och Paris. Längtar halvt ihjäl mig, även om den här historien med det försvunna flygplanet ger mig en liten klump i magen. Heja ryan, störta oss inte snälla!
 
Nu: plugg och potatiskokning!
 
adjö

drown with the monster

Idag var en bra dag sånär som på huvudvärken jag hade under den timme och fyrtio minuter jag befann mig i skolan. Vaknade bakis och alldeles för tidigt av en pigg kamrat på andra sidan sängen som tyckte att det var kul att prata om blodgivning. precis vad man vill ha för sin inre syn när man mår misär: åderlåtning. som kompensation fick jag godfrukost i form av rostmackor med smör och brie. SÅ gott!
 
Efter skolan tog jag kontakt med min kära sambo som det visade sig låg hemma och led av svår magnum mandel-craving. Det blev en glass med hemkörning för hennes del. kaffe och glass. yes!
 
Okej, inser att jag bör sluta skriva vad jag äter hela tiden. intresserar typ ingen utom möjligtvis mitt tarmsystem.. eh
 
Köpte ny löpartröja idag. hejdå presentkortet från mamma och hej bättre kondition. jag menar alla vet ju att löpningen sitter i kläderna... och asså. är rädd att jag fick hybris efter fredagens 6,5 km på 40 min. har gått med på att springa med rickard, vilket jag börjar inse nog kommer att bli min död! ska lägga in 112 som snabbnummer samt tala in ett automatiskt meddelande som spelas upp när de svarar i andra änden: "Hej, mitt hjärta och lungor har exploderat. jag ligger någonstans i uppsalas outskirts. är rädd att det är bråttom utav bara fan"
 
nåt sånt tänker jag mig..
 
Nu: plugga, for a change
 
 
adjö

I'm not part of me

Tove kom just hem från tenta. Är avis. Vill komma hem från uppsatsen, men den är tyvärr med mig hem varje dag. Vaken på nätterna och stimmar är den också ibland den jäveln. Ah well. Om ett par år komer jag se tillbaka på den här tiden som en underbar tid. För det är den, man bara fattar det inte riktigt när man är mitt uppe i det.
 
Ikväll blir det lite pubhäng för att fira toves tentor. Ska bli kul efter en (så när som på två öl) vit helg. Imorgon är det dock skola, men känner att två timmar i bibblan är överkomligt även med betongkeps.
 
Ser på spotify att frida lyssnar på avicii. nånstans därinne lever en förhoppning om att hon kanske tränar...
 
Nu blir det lite skrivande på PM-et innan jag ställer mig och lagar chili. Fuck I'm vuxen. Fick dessutom tummen ur och gick och skaffade nytt pass idag, så nu är det ingenting som står i vägen mellan mig och paris den 7e maj! 
 
 
 
 
adjö

summertime sadness

Skriver PM och vill ha ett bra motsatsord till "normal". Söker i den internetbaserade ordboken och får som resultat ordet "kinky".. Längre ner i listan finns ordet "autistisk".. aaand we're back to "onormal"
 
så oskönt! 
 
haha.
 
Måste förövrigt erkänna följande: Postade först detta som statusrad på facebook. Skämdes sedan över min överaktivitet på nämnda sociala medie och TOG BORT den efter fem minuter. JAPP, exakt så töntig är jag.
 
What have this society done to me?
 
Så fort jag funnit ro i mitt liv ska facebookprofilen bort. Ett telefonnummer ska jag ha. Och kanske bloggen då. Men sen får det vara nog. Jag ska ha frid.
 
Pluggandet fortsätter
 
adjö

Du kan nu dö

Dagen då jag var superwoman och hann med ungefär allt och lite till. Eller nej, är inte nöjd, skulle ha pluggat mera, men tänkte försöka göra det nu en timme eller så innan jag call it a night.
 
Imorse var det upp tidigt och dra till Felicia för plugg. Kennie kom efter nån timme och därefter blev det mest fika och prat. Eller nej, jag tror de andra fick lite gjort, men jag hamnade i fikakoma och kom inte riktigt till skott efter det. Lunchade på amazing thai och hamnade återigen i matkoma, men gott och trevligt var det! Jag menar att till efterrätt äta friterade degklumpar doppade i kolasmakande mjölksås.. mhmm. Därifrån till mataffären för det nödvändigaste. Ica en fredag är självmord rent stressmässigt. Hem en snabbis för att lämna grejer och hämta cykeln innan det blev lite plugg och häng vid huset med matilda och carl och sen hem igen för att ut och springa. Sprang (förmodligen fortfarande hög på frityrångor och snabba kolhydrater) 6,5 km på 40 min. Är nöjd, för i den tiden inkluderas stopp vid två trafikljus. Väl hemma städade jag hela lägenheten, tog ett bad och gjorde middag. Nu är jag ganska trött... 
 
ah well. back to schoolarbete en stund, SEN får jag slappna av!
 
Asså. irri. Best Coasts "Crazy for you" och Henric de la Cours "Shark". Det ringer klockor i mina öron och jag tkr att de är lika! I verserna liksom.. Felicia håller INTE med. Kom igen Lena, de är ju visstde lika?
 
 
adjö

Loved despite of great faults

 
 
Rickard sitter så feminint att jag blir fundersam.. Denna bild får sammanfatta min dag. Jag har liite pluggångest, för det blev inte suupermycket gjort, men betydligt mer än om jag bara suttit hemma hela dagen. Det var en såndär dag där man behöver få vara social. Såna dagar är det tur att man är väldigt flexibel gällande plats för arbete. Blåsenhus med Felicia, Kennie, Rickard och lite Stefan. Fint det!
 
Ikväll har jag och erika varit och shoppat lite träningskläder. I helgen blir det noll alkohol och många kilometer springa!
 
Nu: Kobra, som de kulturkoftor vi är.
 
 
Adjö

Jag är svartsjukan, alkoholen

Hälsningar från väldens mognaste och mest pluggpeppade tjej:
 
 
 
 
den sista bilden får mig att aldrig vilja äta mer. Dubbelhakaaaaan!!!!
 
ah well
 
PM var det. Felicia och Kennie har bestämt att vi får prata med varann vid halv. Dvs om åtta minuter. HEJA
 
 
adjö
 

the animals were gone

Solglasögon och utefikapremiär på bryggan utanför huset idag med Matilda och Konrad. Sjukt bra grej, efter en värd och faktiskt ganska peppande föreläsning i skolan. Förövrigt den sista föreläsningen i antro ever. Shit. Kom på det nu när jag skrev det. Vad konstigt det känns!
 
 
 
Mitt i vårt fridfulla fikande blev vi störda av en GRUPPVÅLDTÄKT utförd av fyra ankhanar mot en liten anktjej. Detta precis efter att Matilda tittat på de till synes fridfullt simmande änderna och givit oss andra faktumet att alla and-samlag är våldtäkter där hanarna trycker ner honorna under vatten och tvingar sig på dem. Konrad tyckte att det lät helt sjukt och ville googla. Något han inte hann förrän har på ett mycket brutalt och jobbigt sätt fick se det hela i praktiken. Det var fan hemskt. Både jag och Matilda mådde dåligt, även fast det dock bara var matilda som uttryckte det och det med råge. 
 
nej usch. krossa patriarkatet! 
 
Var ute och gick runt fyrishov nu mot kvällen med Erika. Har gått över en mil idag. wei.
 
 
adjö
 

jag mitt uppe i en jättestorm

Söndag kväll och jag och Erkan har just käkat pulled pork-mackor med sallad, rödlök och hummus. Förbannat gott! Nu blir det film så fort den laddat klart. Populärmusik från Vittula, kändes det som att det var dags för. 
 
Helgen har varit fin. I fredags firade vi Matildas födelsedag genom att dra på svartklubb i en punkrepa i rickomberga. Skitkul! Vi drack öl, dansade kefft och skrattade mycket. Gårkvällen spenderades i Matildas lägenhet. Fem brudar matilda, maja, erika, tove och jag. tre flaskor vin och ett gäng öl åkte ner i våra kroppar innan vi gick och såg nicole sabouné på Vdala. Spelningen var bra, även som stället är en jävla katastrof till livescen. Ljudet är aldrig nice. För förutsägbart DJ:ande drog våra kroppar mot palermo istället. 
 
Idag drog jag och erika till Sala för att vara med och fira morbrors födelsedag. Det var fint att se alla. Var en månad sedan jag senast träffade far min. Saknar familjen mellan varven, så idag blev en bra dag för lite catch up.
 
 
Imorgon är det måndag. IGEN. Jag fattar bara inte vart veckorna tar vägen. Är lite rädd nästan, så fort går det. ångest.
 
ah well. 
 
 
filmdags.
 
adjö
 

hated because of great qualities

Låg och slökollade igenom vimmelbilder från Vdalas senaste klubb. Minns att det var tankat i lägren den kvällen så bävade inför vad min blick skulle kunna komma att möta. Tack och lov klarade jag mig... till näst sista bilden. Känns dock bra att det inte finns en jävla chans i världen att se att det är jag om man inte vet exakt vad jag hade på mig.. och knappt ens då. men men. den randiga lilla armen och det burriga håret precis MITT I bilden.. är jag. till synes helt utan vänner är jag också. fabulous...
 
 
Och hey! Tove, Frida, Erika och jag åker till Paris den 7e maj! Ska bli så sjukt fett att jag myser och dör lite vid tanken. Ska bara skriva klart minst en halv uppsats innan det är dags för take off.
 
adjö

jag orkar inte minnas allt som hände

Mer eller mindre sprang hem från skolan på grund av magsmärtor. Jävla skit. Varför alltid inför helgerna, när jag ska få göra roliga saker? Varför är det alltid då jag ska må piss i kroppen? Värdelöst.
 
Ska repa mig nu så pass att jag kan följa med erika ut och springa i solen när hon kommer hem. Därefter blir det städning av lägenhet. Tänkte köra ganska lågintensivt pluggande nu idag. Hade ju trots allt inlämning imorse och har inte nästa förrän om tre veckor, eller asså, en liten på torsdag, men den försöker jag tänka bort just nu. 
 
Tittar man på väderprognosen just nu ser det riktigt bra ut, med undantag imorgon kväll. fan vad det ska blåsa!! trist!
 
 
 
hädanefter ska jag vara bra för dig
 
hädanefter tänker jag efter

how to fight loneliness

Försov mig en timme. Kul jul. Det var dock mest för mig själv jag hade satt alarm. För att komma igång med pluggandet. Här sitter jag nu och har inte börjat än. Var är disciplinen?
 
Ah well.
 
Idag ska det: Göras klart exa, förberedas seminarie inför morgonagen, samt att jag skulle behöva jobba klart med två böcker kopplade till uppsatsen. Ska kolla klart på dokumentären också, men vore det inte för att jag måste anteckna en massa så hade det knappt räknats som plugg.
 
Nej, nu måste jag börja!
 
 
adjö

down to the sound

Måndag igen och stressmössan på. Har fyra tjocka böcker som ligger på hög och tittar på mig från bordet, samt en recensionsexa som inte är riktigt, riktigt klar än. 
 
Det här med att byta uppsatsämne känns bra men samtidigt förjävligt. räknade efter hur många dagars arbete som gått åt till att läsa litteratur till in förra idé och kom fram till att det är långt över en vecka. Det måste nu tas igen och snabbt lär det gå. PM ska vara inne om lite drygt tre veckor och jag kommer vilja ha två veckor på mig att skriva. Minst. Helvete. 
 
Min kropp gör ont. Lägger jag handen på magen och trycker lite vill jag skrika. Varenda inälva gör ont och jag vill att det ska sluta vara så. Blundar och hoppas på sommaren.
 
 
Helgen sprang förbi som så ofta annars. Började dock redan i torsdags. I mitt tidigare inlägg visste jag inte att jag skulle lockas ut på vdala av rickard och carl, något som resulterade i alldeles för mycket öl, shots och ja.. palermo.. när jag gick stannde tove kvar och needless to say ställdes vår satsiga pluggdag på EP in efter att jag äntligen lyckats få tag på henne på telefon där på fredagmorgonen. Det hette att vi skulle plugga hemifrån, så jag hoppade (nåja) på bussen, gled hem, men vet inte om det blev så mycket plugga alltså..
 
Fredag kväll blev spelning på Vox. Kärrgruvan. Så bra! Därefter vin och häng hemma hos måns (som befinner sig i sydafrika atm) som byggt en stor koja mitt i vardagsrummet. Där i satt vi, ett gäng vuxna människor och betedde oss som barn. Kul! Från koja till GH och massor av dans. Över natten gjordes våran lägenhet till ett litet kollektiv, med frukost i buffé-style lördag morgon. 
 
två bra dygn!
 
Lördag kväll var det slitet, men tog mig till Måns lägenhet igen och hängde lite med matilda, simon och marcus. lyssnade på my little pony-vinyl, på halva hastigheten. skräckfilmsfeeling.
 
 
Nu: plugg!
 
adjö
 
 

RSS 2.0