medan sommaren ännu lever sig kvar

Det finns så många måste, och än fler borden. Jag borde egentligen vara på V-dala nu och lyssna på räddningsledaren från skogsbranden, Lars-Göran Uddholm, som pratar om branden och arbetet med den. Istället ska jag snart åter sätta tänderna i augustinus bekännelser, om vilken nästa seminarie-PM ska handla om. Denna veckas PM är inte klart, men nästan. Har bestämt att det kommer få bli klart imorgon. Idag tryter orken alltför mycket.
 
Funderar på om jag borde gå in till Frida och väcka henne. Hon har sovit länge nu och kommer inte kunna sova inatt (asså hur mycket morsa är jag? Gud). Gårkvällen startade hemma hos carl, som bjöd på korridorsfest och tacos. Det blev härj med grabbarna och sen vidare ner till vdalapuben. I armkrok med gordon svävade jag sedan in på palermo, där dimmiga minnen vill få till att vi höll på att bli osams med ett par i baren. Gud. Cyklade hem relativt tidigt och gick och la mig, vilket till och med då kändes som en mycket vettig idé.
 
Idag blev det rätt tidig start för läsning av kurslitteratur. lunch på stan med matilda och frida, lite häng i solen på bryggan och sen hem för fortsatt plugg, som gled över i ett litet powernap, eeeh..
 
en liten update, om än rätt tråkig. bättre tider kommer. inbillar mig att jag en dag ska hinna ikapp med plugget så pass att jag kan börja skapa rutiner så som jag en gång haft.. den som lever får se med den saken.
 
 
 
snart ny månad. nu börjar den kicka in. saknaden.
 

Adjö vänner

Don't wanna dance

"Ta kort på mig när jag ser ut som en potatis!":
 
 
Internskämt systrarna Hellstrand/Söderberg som spanns vidare på på V-dala i torsdags med Simons keps. 
 
Söndag. Blir jag inte mindre förkyld snart bryter jag ihop. En veckas snorfight. Snart har jag slut på snytpapper!!
 
Plugget går segt, jag tar inte till mig det jag läser och kan inte svara på instuderingsfrågorna utan att leta reda på svaren i texten igen. Opeppande. Blä. Hoppas på bättring snart. Vecka efter vecka lovar jag mig själv att kämpa lite hårdare, att vara konsekvent, att helt enkelt skapa mig lite rutin igen efter sommaren. Ibland håller det till onsdag, ibland torsdag, men ofta inte alls. 
 
I fredags blev det utgång med grabbarna. jag och matilda drog hem till nicklas och hängde lite med honom, filip, agge o rasmus för att sedan stega till uplands, ög och tillslut palermo. Matilda tog en mysig bild genom fönstret när hon stog ute på balkongen:
 
 
Grabbarna får feeling:
 
Tilla ser skeptsk ut:
 
Fin kväll, fint folk.
 
Nu strilar regnet ner. Har varit utanför dörren två gånger för att sköta tvätten. Väldigt höstigt. Vi kände verkligen att hösten kommit igår jag och rasmus när vi satt uppflugna på publikläktaren vid ekebys konstgräs för att titta på filips match. löven regnade ner över oss varje gång vinden tog tag om oss och vi satt och frös nästan hela andra halvlek. not so fab.
 
Aja, lite mer plugg nu innan jag fortsätter kolla på gårkvällens film. har alldeles för dålig koncentrationsförmåga för att orka se en hel film nu för tiden. Skäms!
 
Adjö
 
 

laying in my bed pretend

Förkyld är jag. Bakis är jag. Fredag är det och ut ska jag.
 
Frida har åkt till Västerås över helgen och jag har tänkt ägna mig åt promenader och studier. Från och med imorgon iaf.. heh. Ikväll blir det Uplands med Matilda och grabbgänget. Filip upplyste mig om att det är 04-släpp, vilket gjorde mig lite darrig i knäna. Han passade öven på att påminna om att det inte är spöstraff på att gå hem tidigare än stängning. Skönt då.
 
Nu blir det dusch. Har försökt snyta ut den värsta huvudvärken men går sådär. Skitliv. I veckan ska jag leva på frukt och annat vitaminrikt och hoppas få tillbaka gnistan tills nästa fredag då det blir barnvaktning igen. Åh mysiga barn, ska bli kul att se dem igen! Med lite tur håller smekmånadsfasen i sig även träff två. Jag håller tummar och tår!
 
 
Adjö

I find the key that lets you slip inside

Hemma efter en dag av flängande till och från landet. Detta för att hämta stolar och bord, i princip allt jag kunde hitta som satt löst. På lördag ska jag och Frida inhysa närmre (kanske rentav mer) än tjugo personer i vår lilla lya. Det är kräftskivedags!! Ska bli så kul, men det är myycket att ordna samtidigt som man gör sitt bästa för att få ordning på skolan. Jag läser och läser, men inte känns det varken lättare eller roligare för det. Fyfan. 
 
Annars då? Filips printscreens från deras en gruppkonversation på fb har fått mig att skratta tills tårar rann nu ikväll. Gordon har tipsat om ny serie värd att se nu när jag kommit ut på andra sidan true blood. Känns bra att ha sitt välmående i andras händer.. iaf ibland..
 
 
ah well. dags för ett avsnitt nu då. alltid lika spännande. ny serie, woop!
 
 
Adjö

I must not think bad thoughts

Första riktiga föreläsningen idag. Min klass verkar sååå förbannat torr! De droppar årtal före kristus, de kan en massa, men akta dig för att le! Huvva. Ett sms från Challe kom väl till pass och så fort vi blev ivägsläppta (sju minuter för sent) möttes vi upp på en fika i ekoparken. Med solen som kompanjon satt vi där precis som vi gjort på andra sidan sommaren. Tittade på folk och pratade om allt och ingenting. Han tyckte att jag verkade harmonisk. Haha! Skönt att för en gångs skull vara det! 
 
 
Vimmelbilder från tidigare helgs V-Dalaklubb nådde mitt facebookflöde och OJ vad jag längtar till recceperioden är över!! Får panik snart. 
 
Har inte pluggat egentligen någonting på två dagar nu och skuldkänslorna börjar smyga sig på så sakterliga. Jag borde nog, men så länge jag är ikapp och förbi literaturen till föreläsningarna så ska det väl vara lugnt. Det får bli lite i helgen. Instuderingsfrågor och grejer. Ska jag kalra en salstenta, den första på fyra och ett halvt år, lär jag fan ha en annan studieteknik!
 
Avslutar med en bild, känd från min instagram, på mina favoritluggtjejer! Erika och Matilda på ÖG. puss
 
 
adieu
 

shaping my emotions

Frida och en kopp te i soffan. Vi hänger på sociala medier istället för att vara sociala med varandra. Bra grej hej!
 
Idag har det varit kursstart för samtliga i hushållet på väktarn. Estetik A och Idé och lärdomshistora A har blivit blessed med vår närvaro. Jag återfann Tomas från gamla klassen i min nu nya klass, vilket var mer än trevligt. Det blir nog bra det här. Intressant och inte alltför krävande, precis vad jag behöver efter en hård vårtermin.
 
Efter skolan blev det lunch på Linné med Filip i typ tre timmar (!!). Riktigt mysigt och gött att kunna sitta ute utan att frysa ihjäl. Bara att ta vara på de sista dagarna (veckorna kan vi ju hoppas?) man kan hänga på uteservering. 
 
Ikväll har vi varit på säsongens hittills mest spännande arubamatch! Jag blev som förbytt till en hybrid mellan fjortis och huligan och engagerade mig ORIMLIGT mycket å grabbarnas vägnar. men men, så kan det gå! det blev dessvärre förlust med 1-2 efter ett surt baklängesmål med bara tre minuter kvar att spela. trist, men sant.
 
 
aahwell. imorogn har jag utlyst pluggdag med STRÄNG disciplin och TVÅ promenader. På kvällen väntar firande av 21-åring. Heja!
 
 
Godnatt!

RSS 2.0